סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 2:28 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1393 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 56  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ירושלים 21/22
הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 8:27 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
דני פדרמן בתגובה: שיט, למה סגרנו את הסגל כל כך מהר.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 9:05 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אז סוף יולי, למכבי יש כבר איזה 20 זרים, לחולון ולהפועל ת"א כבר יש 4 זרים, אפילו להפועל חיפה יש כבר 3 זרים, ורק אצל הפועל ממשיכים לישון חזק אחרי ההחתמה הנדירה של עבאס סוואן.

אגב, בראיון שפורסם אתמול עם בריימו הוא אמר שהוא מאוד רצה להישאר, אבל אף אחד בהפועל לא דיבר איתו בכלל.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 25, 2021 10:51 am 
Freshman

להפועל תל אביב יש רק 3 זרים. לא ארבעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 26, 2021 1:32 pm 
Freshman

חם מהטוויטר...
מזל שהוסיפו כובית אחרת כולם היו מתנפלים על בסון..

בוקר טוב. מחפשים להחתים אצלנו *עוזרת אדמינסטרטיבית (גם עוזר זה סבבה) למנהל הקבוצה. משרה מלאה +, תנאים סבבה.
קו"ח ל david@hapoel.co.il.
מגורים בירושלים. יתרון (משמעותי) לבעלות זיקה לקבוצה הנכונה.

*לא במקום שחקנים, זה גם יגיע.....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 26, 2021 3:58 pm 
Hall of Famer

עופר האדום כתב:
אז סוף יולי, למכבי יש כבר איזה 20 זרים, לחולון ולהפועל ת"א כבר יש 4 זרים, אפילו להפועל חיפה יש כבר 3 זרים, ורק אצל הפועל ממשיכים לישון חזק אחרי ההחתמה הנדירה של עבאס סוואן.

אגב, בראיון שפורסם אתמול עם בריימו הוא אמר שהוא מאוד רצה להישאר, אבל אף אחד בהפועל לא דיבר איתו בכלל.

מה זה משנה אם הסגל מוכן בסוף יולי או בסוף אוגוסט? האימונים המלאים מתחילים ב1 לספטמבר ככה שיש עוד זמן .
ירושלים תצרף עוד ישראלי בכיר ולפחות עוד 4 זרים .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 26, 2021 4:46 pm 
Senior

מי הם בעצם ה'ישראלים הבכירים' שהפועל עדיין יכולה לצרף?
אז על מקל כבר דיברנו, ונחשיב אותו כבכיר למרות שלא ברור איך יראה אחרי מה שעבר עם הקורונה, בינתיים הוזכר אפילו כמועמד לגליל עליון.
מי עוד? מנקו, משעור, נמרוד לוי (?), שולדבראנד, טי ג'יי קליין?

במצב הנוכחי אני לגמרי רואה מצב שהסגל הישראלי שיעמוד לרשותו של עמיאל הוא זה שחתום כרגע. אם כן, זו טעות גדולה לדעתי, אבל כרגע זה נראה לי כמו תרחיש ריאלי לחלוטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 26, 2021 4:57 pm 
Sophomore

stavs כתב:
מי הם בעצם ה'ישראלים הבכירים' שהפועל עדיין יכולה לצרף?
אז על מקל כבר דיברנו, ונחשיב אותו כבכיר למרות שלא ברור איך יראה אחרי מה שעבר עם הקורונה, בינתיים הוזכר אפילו כמועמד לגליל עליון.
מי עוד? מנקו, משעור, נמרוד לוי (?), שולדבראנד, טי ג'יי קליין?

במצב הנוכחי אני לגמרי רואה מצב שהסגל הישראלי שיעמוד לרשותו של עמיאל הוא זה שחתום כרגע. אם כן, זו טעות גדולה לדעתי, אבל כרגע זה נראה לי כמו תרחיש ריאלי לחלוטין.

לצערי אתה צודק לחלוטין
וחוץ ממקל אין פה אף שחקן שמתאים (כי קליין לוי ושולדבראנד זה יותר מידי כמו מה שכבר החתמנו )
מנקו ומשעור זה מכה שעדיף לא לגעת בה

נקווה לטוב , אבל לדעתי לא תהיה פה טעות גדולה בישראלים , אם יצליחו להביא לכאן 2 זרים שיסחבו את ההתקפה על הכתפיים שלהם.
ואז יש מספיק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 26, 2021 5:35 pm 
Hall of Famer

בום !!!!

עמית גרשון חתם לשנתיים.

בטח יתנו לנו להתענג על ההחתמה הזו בשבועיים הקרובים.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 26, 2021 6:14 pm 
Freshman

עופר האדום כתב:
בום !!!!

עמית גרשון חתם לשנתיים.

בטח יתנו לנו להתענג על ההחתמה הזו בשבועיים הקרובים.

WOW
לא נתנו לכם רגע להתענג וממשיכים עם כל הטוב שבעולם,יובל שניידרמן גם חותם

מה עשיתם שמגיע לכם כל הטוב הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 26, 2021 6:22 pm 
Senior

עדי כהן-סבן 2.0 מבחינת חשיבות ההחתמה.
אם זה ישראלי חמישי, אז בסדר, אם ישראלי שישי - אחלה, אבל אם הוא הישראלי הרביעי שלנו - ואני חושש שכן, אז זו שוב בנייה מאוד מאוד בעייתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 26, 2021 6:34 pm 
Sophomore

stavs כתב:
עדי כהן-סבן 2.0 מבחינת חשיבות ההחתמה.
אם זה ישראלי חמישי, אז בסדר, אם ישראלי שישי - אחלה, אבל אם הוא הישראלי הרביעי שלנו - ואני חושש שכן, אז זו שוב בנייה מאוד מאוד בעייתית.

והפעם הרבה יותר מאשר בשנה שעברה. שבה לפחות היה לנו את הפרארי כאחד מהארבעה (ולמרות שאני ממש לא מאוהדיו הוא עדיין שחקן בכיר בנבחרת).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 26, 2021 8:45 pm 
Junior

רק מושקו (כי נתניה לא תמצא שרטוט של אולם בחמש שניות כמו שפרנקל מבקש).

אבל מן הסתם הוא יסיים בגלבוע, נראית סיטואציה נקייה ונוחה בשבילו.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 26, 2021 10:49 pm 
Hall of Famer

נשגב מבינתי איך מצד אחד אוהדי ירושלים חוששים (בצדק) על העיכוב בהחתמות, עומק ואיכות הסגל הישראלי וכו'
ועדיין מצד שני את מנקו - לכל הפחות חלקם לא היו רוצים לראות

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 26, 2021 11:26 pm 
Sophomore

shmueliki כתב:
נשגב מבינתי איך מצד אחד אוהדי ירושלים חוששים (בצדק) על העיכוב בהחתמות, עומק ואיכות הסגל הישראלי וכו'
ועדיין מצד שני את מנקו - לכל הפחות חלקם לא היו רוצים לראות

אהה זה קל.
הוא שחקן נורא ואיום
נזק אמיתי בחדר הלבשה
ואחד שהקהל כבר לא יתן לו אפשרות להצליח (הדף איתו ממש ממש לא חלק )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 26, 2021 11:31 pm 
Hall of Famer

רמת השחקן מן הסתם צריכה להימדד גם בהתאם לאלטרנטיבות - וורקמן, אריאל וגרשון.
אז "איום ונורא" כאמור.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 26, 2021 11:37 pm 
Sophomore

shmueliki כתב:
רמת השחקן מן הסתם צריכה להימדד גם בהתאם לאלטרנטיבות - וורקמן, אריאל וגרשון.
אז "איום ונורא" כאמור.

עומד לחלוטין מאחורי האיום ונורא
כי אולי בכישרון הוא הרבה מעל גרשון ואריאל
אבל הוא לא יודע את מקומו מה שהופך אותו בהמון משחקים לנזק לקבוצה
ועדיף הרבה שחקן פחות טוב אבל שעושה רק את מה שהוא יודע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 27, 2021 9:17 am 
מנהל פורום

הוא לא שחקן איום ונורא, והוא לא נזק בחדר הלבשה. אני לא רוצה אותו בהפועל מכל מיני סיבות, בהתחשב בסגל הנוכחי, אבל לא רואה סיבה להגזים. הוא גם אף פעם לא היה שחקן טוב במיוחד אמנם, אבל לא רואה איפה וורקמן נניח, טוב ממנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 27, 2021 11:13 am 
Sophomore

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
הוא לא שחקן איום ונורא, והוא לא נזק בחדר הלבשה. אני לא רוצה אותו בהפועל מכל מיני סיבות, בהתחשב בסגל הנוכחי, אבל לא רואה סיבה להגזים. הוא גם אף פעם לא היה שחקן טוב במיוחד אמנם, אבל לא רואה איפה וורקמן נניח, טוב ממנו

ערן , אתה מכיר אותי כבר קרוב ל20 שנה.
לעולם לא אמרתי דברים כאלה קשים על שחקן ששיחק בקבוצה שלנו אפילו לא על שחקנים שעזבו אותנו בטריקת דלת כמו פניני (ואני גם אומר בכנות שפניני הוא נכס לחדר ההלבשה וכו..)

הבחור נזק ענקי לחדר הלבשה.
הוא שלילי כל הזמן.
כשהוא לא ברגעים של הצלחות הוא הופך לדכאוני ומושך אחריו שחקנים אחרים מהסגל (במיוחד את הישראלים)
הוא משדר ש"דופקים אותו" כל הזמן.
הוא אולי בדיוק ההיפך מאדם אריאל (או נגיד מבר טימור) בחדר ההלבשה
ולכן למרות כל הכישרון שיש לו (וכן למרות שהוא שחקן בכלל לא חכם , הוא כן מאוד מוכשר)
הוא במקרים רבים פשוט גורם יותר נזק מתועלת לקבוצה.
כשבצד השני שחקנים כמו וורקמן ואריאל (ששניהם בעצם מתחרים על הדקות שלו) הם שחקנים שבאים לתת את שלהם ולהלחם.
אז אולי אריאל משמעותית פחות מוכשר , אבל הוא הבין את זה והוא יודע שהוא פה בשביל לקלוע שלשה כשהוא לבד ולא להפריע בשאר הזמן.
וורקמן הוא גם שחקן חכם טוב , שנע מצוין ללא כדור ועושה את הדברים הקטנים על המגרש , הוא גם שומר טוב בהרבה ממנקו ובעיקר הוא שחקן בלי אגו.
שיכול לתרום בקבוצה גדולה גם כשהוא בורג פחות מרכזי.
ומנקו לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 27, 2021 1:42 pm 
Junior

מנקו לא התאמה טובה לירושלים, אבל לא מהסיבות שציינת. אני לא חושב שהוא שחקן "לא חכם". יש לו דווקא אף לכדור. הוא יודע לאסוף ריבאונדים ומצויין בתנועה ללא כדור והוא מקושש מזה נקודות פה ושם.

לגבי המנטליות, ברור שבירושלים הוא היה חמוץ. אבל הוא לא היה חמוץ בנבחרת, לא באילת, ולא בשאלון ממה שאני ראיתי לפחות. בני אדם משתנים.

עדיין לא הייתי מביא אותו לירושלים בגלל שהוא כבר משכפל את אדם אריאל ולא מביא איזה יתרון מאובחן על הנ"ל. גוט זה הפספוס. גוט שומר מצויין, גוט מסוגל לשים כדור על הרצפה ורפרטואר הקליעה שלו השתדרג השנה (הרבה זריקות תוך כדי תנועה שהוא אפילו לא מיושר לסל). זה שדרוג. לא ייאמן שירושלים נתנה לנס צי להחתים אותו לשנתיים. והעדיפה להשקיע בוורקמן (וגם הייתה צריכה לפצות את חולון על זה) ולהפוך אותו לישראלי היקר בליגה מחוץ למכבי.

ברגע שירושלים לא החתימה לא את גוט, לא את סורקין ולא ניסתה להחזיר את גינת זה רק מראה את חוסר האסטרטגיה והויתור שלה על השוק הישראלי. ירושלים לא תצליח לאורך זמן לנצח את הסטטיסטיקה ולפגוע בזרים כל שנה מחדש. אם היא תפגע, הם יהיו איתה רק שנה. שלא נדבר על פציעות, קורונה והתחממויות ביטחוניות שמבריחים את מיטב זרינו עם הטפטוף הראשון. ציפיתי שהם ינסו לקושש ודאות ארוכת טווח יותר לשוק הישראלי ולהתחרות על הכישרון שמכבי השאירה. בינתיים נראה שאורן עמיאל מתרכז בלהיות רמי הדר פרימיום. סיסטם, הגנה, בחורים טובים עם אפס תחזוקה.. חבל בסך הכל.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 27, 2021 2:51 pm 
מנהל פורום

שש"א, קודם כל נדמה לי שאנחנו מכירים יותר מעשרים שנה כבר, או שרק מהגרסה הראשונית של צ'ה?

שנית, כל מה שאמרת היה נכון לגבי מנקו של הקדנציה אצלנו, זה לא היה נכון בשנים האחרונות בכלל, וללא קשר אני עדיין לא חושב שצריך אותו בהפועל מהסיבות שהחתול כתב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 27, 2021 5:44 pm 
Hall of Famer

אחלה טייק של החתול
גוט זה בכלל תעלומה, מדוע לא "חיכה ובחן את השוק" (או לחילופין - שאף קבוצה לא גרמה לו להגיע ל-mind set שכזה)

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 27, 2021 7:13 pm 
Sophomore

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
שש"א, קודם כל נדמה לי שאנחנו מכירים יותר מעשרים שנה כבר, או שרק מהגרסה הראשונית של צ'ה?

שנית, כל מה שאמרת היה נכון לגבי מנקו של הקדנציה אצלנו, זה לא היה נכון בשנים האחרונות בכלל, וללא קשר אני עדיין לא חושב שצריך אותו בהפועל מהסיבות שהחתול כתב.

א. אני אפילו לא זוכר למה שש"א (שרמוטה של אורנה ? מה עשיתי כדי לקבל את זה ? )
ב. אני מדבר על פגישה פנים מול פנים , לפחות 20 שנה של זה.
ג. גם את שרון לדעתי הכרתי לפניך. (לא יודע למה זה קשור)

ד. הדברים של מנקו לא משתנים, זה היה אצלו בקדנצי הראשונה שלו , זה היה בקדנציה השניה שלו , זה היה בהפועל ת"א (דיווחים של חבר ) ואני מניח שזה עדיין שם.
וגם אם הוא "עשה שינוי" כשהלחץ יעלה (ואצלינו זה סיר לחץ לעומת המקומות האחרים שבהם הוא היה ) הבעיות יחזרו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 27, 2021 9:11 pm 
Junior

אין לי מושג מי יהיו הזרים שיגיעו, אבל ביחס לישראלים נראה לי שאנשים פה מבקרים את ההתנהלות של הפועל בצורה קיצונית מדי. אני מניח שרצו את יפתח זיו וכנראה גם את סורקין, אבל ברגע שמכבי התעניינה בהם, לא נראה לי שהיה אפשר להחתים אותם, אלא אם כן הפועל הייתה מוכנה לפתוח את הארנק בצורה מוגזמת. מבין הישראלים שנשארו והיה ריאלי להחתים אותם (אני מסופק שגינת הוא אופציה ריאלית), אני חושב שהבחירות שנעשו הן סבירות. בהחלט ייתכן שגוט הוא אופציה עדיפה על אדם אריאל, אבל אני מעריך שהיו שיקולים שבגללם לא לקחו אותו. כרגע יש שלושה ישראלים שאמורים לקבל להערכתי בין 22-18 דקות בממוצע, לפחות במשחקים בארץ (שגב, אריאל, וורקמן) ועוד אחד שיקבל קצת פחות (גרשון), יחד עם שניידרמן שיקבל כנראה קצת יותר דקות, זה כבר כ 75 דקות למשחק ולכן אני מעריך שלא יחתימו עוד ישראלי בכיר יחסית. זה נכון שלא מדבור בסגל מבריק במיוחד, אבל אפשר לחשוב איזה ישראלים שיחקו שנה שעברה בחולון או בגלבוע גליל (וזה לא נאמר מתוך זלזול). הרי אם הפועל הייתה מחתימה את בורדיון היינו שומעים פה טענות על כך שהוא שחקן מוגבל וכד׳.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 27, 2021 9:20 pm 
Junior

ירושלים עוד יכולים להחתים את מקל, אם זה יקרה אז מדובר בסגל ישראלי לא מבריק אבל סביר.
פחות מזה ומדובר בסגל ישראלי חלש לרמות שירושלים מכוונת אליהן (שאני לא סגור מה הן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 27, 2021 9:41 pm 
Junior

ברור שמקל יכול הוסיף לסגל של הפועל, אבל השאלה מה המחיר שלו והאם לא עדיף להשקיע יותר בזרים. בהנתן המיסים על ישראלים לעומת זרים, אני מסופק.

מעבר לכך, הייתי שמח לדעת איזה סגל ישראלי בעיניך הוא סביר ואיזה סגל ישראלי מבריק היה אפשר להרכיב בקבוצה שהיא לא מכבי ובתקציב ריאלי.

למטה יש את סגל הנבחרת למשחקים לפני כמה חודשים, אחרי שמורידים את שחקני מכבי,את זוסמן ואת בלאט, את ים מדר, דוברת וגינת (מבחינתי אף אחד מהם לא היה אופציה ריאלית עבור הפועל בלי להוציא סכומים מופרכים) מי בדיוק השחקנים המבריקים שהפועל הייתה יכולה להחתים?

תמיר בלאט, ים מדר, יפתח זיו, נועם דוברת, אדם אריאל, רפי מנקו, ספנסר וייס, גיא פניני, תומר גינת, רומן סורקין, ג'ייק כהן, בן קרטר, עידן זלמנסון, יובל זוסמן, ברתולומיאו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1393 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 56  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גמליאל, עודד ל, עופר האדום ו 24 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: