סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 8:44 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1393 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 56  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ירושלים 21/22
הודעהפורסם: ג' יולי 27, 2021 9:49 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
לא יודע מאיפה אתה מניח שירושלים הציעה משהו ליפתח זיו וסורקין. לא היה על זה אפילו רבע לחשוש. יפתח זיו חתם במכבי ב-150 אלף דולר. את רומן סורקין מכבי השאירה לסוף אחרי שהחתימה את כל הסגל בתור סוג של פילר. היא לא התחרתה פה באמת מול שום גורם מקומי. ירושלים נראה שאפילו לא ניסתה להיכנס פה לאיזשהו בידינג שיגרום למכבי לעלות מחירים.

מילא זה, אבל כרגיל אפס ניסיון לדוג ישראלי מוכשרים ולהשאיל לקבוצה אחרת. אפס הבאות של מתאזרחים מבחוץ (למרות שהזרם נראה רדוד משהו בשנים האחרונות) לא ברור מה האסטרטגיה של המועדון חוץ מהמילים היפות של אורן עמיאל.

גם האסטרטגיה של חולון בעייתית. בעונה כמו לפני שנתיים שהיא לא תפגע בזרים מצבה יהיה לא מזהיר. גם לא כל כך מבין למה מצאו לנכון להחתים גם את בריסקר וגם את משגב שם. לגבי גלבוע, היה לה את שחקן השנה הישראלי והישראלים שלה היו מפוזרים יפה מאוד על עמדות והשלימו אחד את השני יפה מאוד. רכז מוביל, רכז מחליף לוחץ בהגנה, קלע, ארצי בסמול, חנוכי בעונה חלשה אבל איום מבחוץ וסרור כסנטר הגנתי מחליף מצויין.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 27, 2021 9:51 pm 
Senior

אני עם הוקיץ' ואני גם לא מעריץ גדול של מקל, אבל הפועל פשוט חייבת עוד ישראלי אחד שמוסגל לשחק כדורסל טוב בשני צידי המגרש.
כרגע אנחנו שוב מעמדים סגל של 3.5 ישראלים לגיטימיים, פציעה של אחד מהם ואתה עם רוטציה קצרצרה בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 27, 2021 10:04 pm 
Sophomore

החתול יובב כתב:
לא יודע מאיפה אתה מניח שירושלים הציעה משהו ליפתח זיו וסורקין. לא היה על זה אפילו רבע לחשוש. יפתח זיו חתם במכבי ב-150 אלף דולר. את רומן סורקין מכבי השאירה לסוף אחרי שהחתימה את כל הסגל בתור סוג של פילר. היא לא התחרתה פה באמת מול שום גורם מקומי. ירושלים נראה שאפילו לא ניסתה להיכנס פה לאיזשהו בידינג שיגרום למכבי לעלות מחירים.

מילא זה, אבל כרגיל אפס ניסיון לדוג ישראלי מוכשרים ולהשאיל לקבוצה אחרת. אפס הבאות של מתאזרחים מבחוץ (למרות שהזרם נראה רדוד משהו בשנים האחרונות) לא ברור מה האסטרטגיה של המועדון חוץ מהמילים היפות של אורן עמיאל.

גם האסטרטגיה של חולון בעייתית. בעונה כמו לפני שנתיים שהיא לא תפגע בזרים מצבה יהיה לא מזהיר. גם לא כל כך מבין למה מצאו לנכון להחתים גם את בריסקר וגם את משגב שם. לגבי גלבוע, היה לה את שחקן השנה הישראלי והישראלים שלה היו מפוזרים יפה מאוד על עמדות והשלימו אחד את השני יפה מאוד. רכז מוביל, רכז מחליף לוחץ בהגנה, קלע, ארצי בסמול, חנוכי בעונה חלשה אבל איום מבחוץ וסרור כסנטר הגנתי מחליף מצויין.

דווקא מאוד ברורה ה"אסטרטגיה" של עמיאל בכל הקשור לישראלים. תסתכל על מי שהחתימו - וורקמן, אריאל, שגב, גרשון. כולם רול-פליירס בהגדרה, שחקנים שנותנים מאמץ ועובדה שחורה יותר מהשחקן הישראלי הממוצע. אף אחד מהם לא כוכב, אף אחד מהם לא מגיע עם ציפיות להוביל את הקבוצה או להיות שחקן יוצר מרכזי בהתקפה. זה בסדר שאתה לא מסכים עם הגישה הזו, אבל זה לא הופך אותה לחוסר אסטרטגיה.
יפתח זיו הוא אולי השחקן הישראלי היחיד שיכול להיות לו ערך מוסף אמיתי על פני השחקנים שהפועל החתימה. מכיוון שהוא חתם במכבי, הוא מין הסתם לא רלוונטי. סורקין למיטב זכרוני לא קיים כמעט בכלל בהגנה (אשמח לתיקון אם אני טועה), ואני מעדיף ששחקנים כאלה לא יהיו בקבוצה שאני אוהד.
"אפס ניסיון לדוג ישראלים מוכשרים ולהשאיל לקבוצה אחרת" - דווקא ניסו את זה כמה פעמים. לא זוכר דוגמא אחת מוצלחת.
והדוגמא של גלבוע בכלל מצחיקה. ה"קלע" שאתה מתייחס אליו הוא גרשון, לא? אותו אחד שההחתמה שלו בהפועל מעידה על העדר אסטרטגיה. אני מחבב את בניה סרור. האם הוא עדיף כסנטר הגנתי מחליף על שגב? האם ארצי וחנוכי כה שונים במהות מאריאל וורקמן? ההבדל היחיד הוא זיו. וממילא, ההצלחה של גלבוע בעונה החולפת היא קודם כל הזרים המאוד מוצלחים שהיא הצליחה להביא. אם היו נופלים בזרים, גם השבחים לסגל הישראלי היו פחותים בהרבה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 27, 2021 10:17 pm 
Junior

הם נפלו בזר.. היה להם זר רביעי שהיה נון פקטור מוחלט בפלייאוף.

אתה אומר ההבדל היחיד כאילו זיו זה בוטן. זה בדיוק מה שאני טוען שלפחות היו טורחים להביא בוטן אחד כזה העונה מתוך גינת, זיו, סורקין ואז דואגים לדוג רול פליירס חמודים שיודעים את מקומם. מועדון שאין לו מחלקת נוער, מועדון שמעסיק את גיא הראל ויותם הלפרין שלא יודע לזהות כשרון מקומי, שלא יודע להביא מתאזרחים שווים (היידגר) אם המועדון הזה תמיד יתפשר על רול פליירס ימצא את עצמו תמיד כל העונה בנחיתות מול מכבי ראשון וגלבוע. להם תמיד יש שני שחקני רוטציה במשכורת חייל והישראלים הצעירים עם האפסייד מצטופפים במועדונים האלה. ברגע שהם יחברו 2-3 זרים עם דופק כמו גלבוע הם יעמדו באותה מדרגה מקצועית של הפועל ירושלים ברבע מהתקציב.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 27, 2021 11:30 pm 
Junior

מנחם כתב:
ברור שמקל יכול הוסיף לסגל של הפועל, אבל השאלה מה המחיר שלו והאם לא עדיף להשקיע יותר בזרים. בהנתן המיסים על ישראלים לעומת זרים, אני מסופק.

מעבר לכך, הייתי שמח לדעת איזה סגל ישראלי בעיניך הוא סביר ואיזה סגל ישראלי מבריק היה אפשר להרכיב בקבוצה שהיא לא מכבי ובתקציב ריאלי.

למטה יש את סגל הנבחרת למשחקים לפני כמה חודשים, אחרי שמורידים את שחקני מכבי,את זוסמן ואת בלאט, את ים מדר, דוברת וגינת (מבחינתי אף אחד מהם לא היה אופציה ריאלית עבור הפועל בלי להוציא סכומים מופרכים) מי בדיוק השחקנים המבריקים שהפועל הייתה יכולה להחתים?

תמיר בלאט, ים מדר, יפתח זיו, נועם דוברת, אדם אריאל, רפי מנקו, ספנסר וייס, גיא פניני, תומר גינת, רומן סורקין, ג'ייק כהן, בן קרטר, עידן זלמנסון, יובל זוסמן, ברתולומיאו

בסוף אתה משחק עם לפחות ישראלי אחד על הפרקט בליגה ובנוסף ירושלים משחקת בשתי מסגרות. ללכת לעונה כזו בלי אף ישראלי בכיר ולמעשה בלי אף ישראלי שיכול לתת תרומה התקפית קונסיסטנטית נראה לי טירוף.
אני לא מאלה שתומכים בהשקעה גדולה בסגל ישראלי, אבל אף ישראלי בכיר? גם אם זיו לא היה ריאלי, מה עם גוט וסורקין שהיו פנויים במשך חודשים? מה עם מקל? מה עם קליין?
אפשר לסובב את זה איך שרוצים, אבל כרגע לירושלים יש ארבעה ישראלים שלא מסוגלים להוריד כדור לרצפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 28, 2021 12:31 am 
Sophomore

:ps_ih:
החתול יובב כתב:
הם נפלו בזר.. היה להם זר רביעי שהיה נון פקטור מוחלט בפלייאוף.

אתה אומר ההבדל היחיד כאילו זיו זה בוטן. זה בדיוק מה שאני טוען שלפחות היו טורחים להביא בוטן אחד כזה העונה מתוך גינת, זיו, סורקין ואז דואגים לדוג רול פליירס חמודים שיודעים את מקומם. מועדון שאין לו מחלקת נוער, מועדון שמעסיק את גיא הראל ויותם הלפרין שלא יודע לזהות כשרון מקומי, שלא יודע להביא מתאזרחים שווים (היידגר) אם המועדון הזה תמיד יתפשר על רול פליירס ימצא את עצמו תמיד כל העונה בנחיתות מול מכבי ראשון וגלבוע. להם תמיד יש שני שחקני רוטציה במשכורת חייל והישראלים הצעירים עם האפסייד מצטופפים במועדונים האלה. ברגע שהם יחברו 2-3 זרים עם דופק כמו גלבוע הם יעמדו באותה מדרגה מקצועית של הפועל ירושלים ברבע מהתקציב.

זיו אחלה. גם ציינתי שהוא "אולי הישראלי היחיד שיכול להיות לו ערך מוסף אמיתי". אבל זיו כיוון לרמה שמעל הפועל, וקיבל חוזה במכבי. אפשר להגיד עד מחר שהפועל הייתה יכולה להביא אותו, זה לחלוטין לא מבוסס. סורקין, אלא אם אתה רוצה להעמיד אותי על טעותי, רע מאוד בהגנה. זו כנראה תכונה שעמיאל לא רוצה בקבוצה שלו, ואני שמח על כך. גינת בחר בשנה שעברה לצאת לאירופה, ולמיטב ידיעתי נשאר שם. אין שום אינדיקציה לכך שהפועל יכלה להביא אותו גם אם רצתה בכך.
Having said that, הפועל בהחלט צריכה גארד ישראלי שמסוגל לטפל בכדור. הוא לא צריך להיות כוכב (ממילא ה''כוכבים'' אינם אופציה), ואני לגמרי בעד להביא עוד שני גארדים זרים - אחד קומבו ואחד 2-3, ומוביל כדור ישראלי כגארד הרביעי. הייתי שמח אם גיל בני היה מגיע.
רוטציה של
זר
זר
אריאל/וורקמן
זר
זר

ובספסל:
גארד זר
בני
שגב
אריאל/וורקמן
גרשון

נראית לי סבבה. הייתי מצרף עוד גבוה לספסל - או ישראלי צעיר או זר רוקי כפרויקט בחוזה לכמה עונות (כמו שהפועל ניסתה בעבר ללא הצלחה), וזהו. אם הזרים הבכירים יהיו טובים, זו יכולה להיות יופי של קבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 28, 2021 9:49 am 
Hall of Famer

גיל בני בהפועל ת״א , תודה לאל.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 28, 2021 2:37 pm 
Junior

הוקיץ' כתב:
מנחם כתב:
ברור שמקל יכול הוסיף לסגל של הפועל, אבל השאלה מה המחיר שלו והאם לא עדיף להשקיע יותר בזרים. בהנתן המיסים על ישראלים לעומת זרים, אני מסופק.

מעבר לכך, הייתי שמח לדעת איזה סגל ישראלי בעיניך הוא סביר ואיזה סגל ישראלי מבריק היה אפשר להרכיב בקבוצה שהיא לא מכבי ובתקציב ריאלי.

למטה יש את סגל הנבחרת למשחקים לפני כמה חודשים, אחרי שמורידים את שחקני מכבי,את זוסמן ואת בלאט, את ים מדר, דוברת וגינת (מבחינתי אף אחד מהם לא היה אופציה ריאלית עבור הפועל בלי להוציא סכומים מופרכים) מי בדיוק השחקנים המבריקים שהפועל הייתה יכולה להחתים?

תמיר בלאט, ים מדר, יפתח זיו, נועם דוברת, אדם אריאל, רפי מנקו, ספנסר וייס, גיא פניני, תומר גינת, רומן סורקין, ג'ייק כהן, בן קרטר, עידן זלמנסון, יובל זוסמן, ברתולומיאו

בסוף אתה משחק עם לפחות ישראלי אחד על הפרקט בליגה ובנוסף ירושלים משחקת בשתי מסגרות. ללכת לעונה כזו בלי אף ישראלי בכיר ולמעשה בלי אף ישראלי שיכול לתת תרומה התקפית קונסיסטנטית נראה לי טירוף.
אני לא מאלה שתומכים בהשקעה גדולה בסגל ישראלי, אבל אף ישראלי בכיר? גם אם זיו לא היה ריאלי, מה עם גוט וסורקין שהיו פנויים במשך חודשים? מה עם מקל? מה עם קליין?
אפשר לסובב את זה איך שרוצים, אבל כרגע לירושלים יש ארבעה ישראלים שלא מסוגלים להוריד כדור לרצפה.

אני לא חולק על זה שעוד ישראלי בכיר היה עוזר מאוד, אבל לטעמי לא ממש הייתה אפשרות כזו, למעט אולי גוט שגם בעיני עדיף על אריאל. אני לא חושב שהאופציות האחרות שאתה מעלה מתאימות להפועל. סורקין בעיני שחקן הגנה רע שלא מתאים למה שעמיאל מנסה לבנות בהפועל ואם האופציה האחרת היא קליין, אז אני מעדיף כבר את מי שחתם אצלנו. אני גם לא פוסל את האפשרות שמקל יסכים להתגמש בדרישות ואולי בכל זאת יחתום בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 28, 2021 2:44 pm 
Sophomore

רומן סורקין לא שחקן הגנה כזה גרוע. אני מחבב את שגב אבל סורקין שחקן טוב ושלם יותר עם פוטנציאל גבוה מאוד. והוא היה בשוק עד שמכבי החליטו ללכת עליו בשלב די מאוחר.
גולן גוט שחקן טוב בהרבה מאדם אריאל אבל זה אפילו לא משנה. אם הפועל חיפה יכולה להרשות לעצמה להחזיק את וייס ושמחון ביחד, הפועל ירושלים לא יכולה להרשות לעצמה להחזיק את גוט או וייס יחד עם אריאל (במקום גרשון)? וכאילו, מצד אחד מדברים על רול-פליירז ישראלים ש"שורטים ונושכים", ומצד שני שניים מארבעת הישראלים של ירושלים הם קלעים שלא מסוגלים לשמור על קונוס.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 28, 2021 4:17 pm 
Sophomore

החתול יובב כתב:
חנוכי בעונה חלשה אבל איום מבחוץ וסרור כסנטר הגנתי מחליף מצויין.

מתי לחנוכי לא הייתה עונה חלשה ואיך האיום שלו מבחוץ בא לידי ביטוי?
גם לגבי הסנטר ההגנתי המצוין יש לי השגות... בפלייאוף האחרון דדאס העלה את אלכסנדר הקשיש מהספסל שלקח את סרור לפוסט ועשה עליו סל ו/או עבירה איזה שלוש התקפות רצופות תוך דקה עד שלגורדון נמאס והוא העיף אותו לספסל.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 28, 2021 4:23 pm 
Sophomore

חוצפן חיובי כתב:
החתול יובב כתב:
חנוכי בעונה חלשה אבל איום מבחוץ וסרור כסנטר הגנתי מחליף מצויין.

מתי לחנוכי לא הייתה עונה חלשה ואיך האיום שלו מבחוץ בא לידי ביטוי?
גם לגבי הסנטר ההגנתי המצוין יש לי השגות... בפלייאוף האחרון דדאס העלה את אלכסנדר הקשיש מהספסל שלקח את סרור לפוסט ועשה עליו סל ו/או עבירה איזה שלוש התקפות רצופות תוך דקה עד שלגורדון נמאס והוא העיף אותו לספסל.

את סרור הייתי לוקח רק בשביל הצחוקים. בתור בוגר עופר פליישר, העונשיו שלו זה משהו לאספנים.
וכן, אלכסנדר, שהוא לא איזה שחקן גב לסל, קיבל אותו ל-2 דקות ושם עליו 9 רצוף....שחקו הגנה הוא לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 28, 2021 4:30 pm 
Hall of Famer

סרור לא אחת עלה לדקות מול ז'יז'יץ/האנטר ונתן אימפקט ממש טוב (כלומר, אם הוא מבצע איזה 3 עבירות, אבל מוציא מהם גם איזה 2 במאבקי מיקום וריבאונד - זו אחלה תרומה באופן יחסי)
אני לא חושב שבנישה של שחקן 10-11 בהיררכיה במרבית הקבוצות, העונשין או ההתאמה שלו לכל יריב - זה מה שהוא צריך להימדד בו

אם למשל זלמנסון היה נשאר בירושלים (ולא שגב), בהחלט במקומם הייתי פוזל להביא את סרור בכמה גרושים (מנקודת מבטם) כדי לסגור חורים פה ושם מול הסנטרים שחוגגים עליהם שוב ושוב

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 28, 2021 4:34 pm 
Sophomore

בתור שחקן 10-11 שיכול לתת עבירות או לעלות בסיטואציות מסוימות הוא לגיטימי. "סנטר הגנתי מצויין" זו הגדרה שמתאימה לאיתי שגב, לא לבניה סרור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 28, 2021 4:38 pm 
Junior

הרבה קבוצות בליגה היו רוצות אותו כ"סותם חורים" ולעצירת בהמות סטייל האנטר/זיזיץ' הוא יותר יעיל משגב. הבנצ'מרק הוא לא איתי שגב בכלל אני משווה אותו לשאר גבוהים ישראלים שמסתובבים והסתובבו בליגה. אייזנהרט, קופרברג, טרוצקי, אלטיט ודומיהם. בניגוד למשחק האלמותי של ג'ו אלכסנדר (מצטער שפיספסתי). החמישיה השנייה של גלבוע עם בני וסרור עמדה יפה מאוד הגנתית בכל המשחקים שאני ראיתי ויצא לי לראות די הרבה השנה.

לגבי חנוכי, תיקון חשוב ביותר שאני מקבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 28, 2021 4:44 pm 
Hall of Famer

חוצפן חיובי כתב:
בתור שחקן 10-11 שיכול לתת עבירות או לעלות בסיטואציות מסוימות הוא לגיטימי. "סנטר הגנתי מצויין" זו הגדרה שמתאימה לאיתי שגב, לא לבניה סרור.

מה לעשות שהוא סנטר הגנתי מצוין באופן יחסי, ונקודת הייחוס שלו היא הרי "סנטר לעשר דקות בליגה הישראלית".
כמו שגם אם אדם אריאל (או נניח עמית גרשון) הוא באופן עובדתי קלעי מצוין (או קרוב לכך), זה לא שהיית מבסס עליו את כל משחק ההתקפה ונותן לו 35 דקות במשחק.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 29, 2021 11:07 am 
Junior

חוצפן חיובי כתב:
רומן סורקין לא שחקן הגנה כזה גרוע. אני מחבב את שגב אבל סורקין שחקן טוב ושלם יותר עם פוטנציאל גבוה מאוד. והוא היה בשוק עד שמכבי החליטו ללכת עליו בשלב די מאוחר.
גולן גוט שחקן טוב בהרבה מאדם אריאל אבל זה אפילו לא משנה. אם הפועל חיפה יכולה להרשות לעצמה להחזיק את וייס ושמחון ביחד, הפועל ירושלים לא יכולה להרשות לעצמה להחזיק את גוט או וייס יחד עם אריאל (במקום גרשון)? וכאילו, מצד אחד מדברים על רול-פליירז ישראלים ש"שורטים ונושכים", ומצד שני שניים מארבעת הישראלים של ירושלים הם קלעים שלא מסוגלים לשמור על קונוס.

יכול להיות שהוא לא שחקן הגנה כזה גרוע ועדיין לא מתאים לקונספט של המאמן ויכול גם להיות שהפועל בדקה אפשרות להביא אותו והוא חיכה כי נתנו לו להבין שאם כספי יפרוש יש סיכוי טוב שירצו אותו.
מכיוון שאני לא באמת ידוע מה הולך מאחורי הקלעים ומעריך שגם אתה לא ממש יודע, וכל מה שאנחנו ניזונים ממנו הוא ידיעות בעיתונות שבחלק גדול מהמקרים מגיעות מסוכנים שמעוניינים לקדם את השחקנים שלהם, או מרדיפת סקופים של עיתונאים שמחפשים פרסום ראשון בכל מחיר (אנגולה למשל כבר מזמן היה אמור להיות חתום בהפועל), אני חושב שצריך להיות יותר זהירים עם הביקורת על הנהלות של קבוצות. שלא לדבר על כך שכל עוד אנחנו לא יושבים בכסא של מקבלי ההחלטות, זו חכמה מאוד קטנה לבקר אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 29, 2021 12:17 pm 
Sophomore

אז מה שאני לא מבין זה איך סורקין לא מתאים לקונספט של המאמן אבל אריאל וגרשון שלא יכולים לשמור על קונוס כן. וסורקין ניהל משא ומתן עם כל מיני קבוצות בליגה, אם ירושלים היו רוצים אותו הוא היה שם.
זה עוד מילא כי שגב אחלה שחקן, מה שאני לא מבין זה איך גוט חותם בנס ציונה, ספנסר וייס בהפועל חיפה וירושלים מסתפקים בעמית גרשון.
אבל באמת שלא כזה אכפת לי מהצרות של ירושלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 29, 2021 1:15 pm 
Freshman

רועי כהן בחדר החדשות אומר בעצם שהפועל כבר חתמו עם בלקשייר וכל מה שחסר לצורך הודעה רשמית זה כסף שצריך להגיע לגלבוע ואין מי שיקבל אותו.
עדיין לא מבין למה זה מפריע להודיע על החתמה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 29, 2021 3:28 pm 
Junior

חוצפן חיובי כתב:
אז מה שאני לא מבין זה איך סורקין לא מתאים לקונספט של המאמן אבל אריאל וגרשון שלא יכולים לשמור על קונוס כן. וסורקין ניהל משא ומתן עם כל מיני קבוצות בליגה, אם ירושלים היו רוצים אותו הוא היה שם.
זה עוד מילא כי שגב אחלה שחקן, מה שאני לא מבין זה איך גוט חותם בנס ציונה, ספנסר וייס בהפועל חיפה וירושלים מסתפקים בעמית גרשון.
אבל באמת שלא כזה אכפת לי מהצרות של ירושלים.

אני מסכים שאם באמת היה אפשר להחתים את סורקין, אז היה עדיף להחתים אותו ולא את אריאל או גרשון, אבל כאמור, אני לפחות לא באמת יודע האם הוא היה זמין או שכל הדיבורים על משא ומתן שהוא מנהל היו ידיעות מטעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 29, 2021 4:53 pm 
Sophomore

מנחם כתב:
חוצפן חיובי כתב:

יכול להיות שהוא לא שחקן הגנה כזה גרוע ועדיין לא מתאים לקונספט של המאמן ויכול גם להיות שהפועל בדקה אפשרות להביא אותו והוא חיכה כי נתנו לו להבין שאם כספי יפרוש יש סיכוי טוב שירצו אותו.
מכיוון שאני לא באמת ידוע מה הולך מאחורי הקלעים ומעריך שגם אתה לא ממש יודע, וכל מה שאנחנו ניזונים ממנו הוא ידיעות בעיתונות שבחלק גדול מהמקרים מגיעות מסוכנים שמעוניינים לקדם את השחקנים שלהם, או מרדיפת סקופים של עיתונאים שמחפשים פרסום ראשון בכל מחיר (אנגולה למשל כבר מזמן היה אמור להיות חתום בהפועל), אני חושב שצריך להיות יותר זהירים עם הביקורת על הנהלות של קבוצות. שלא לדבר על כך שכל עוד אנחנו לא יושבים בכסא של מקבלי ההחלטות, זו חכמה מאוד קטנה לבקר אותם.

את זה שההנהלה לא מדליפה ופועלת בשקט אני דווקא מעריך. וזה היה טיעון רלוונטי אם היינו ביוני. אבל כשכבר מגיע אוגוסט וחסרות 5 החתמות של שחקנים מרכזיים כשכל מי שהוחתם עד כה הוא שחקן משני (או לפחות ככה אני מקווה) זה בהחלט משהו שאפשר לבקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 29, 2021 9:23 pm 
Junior

נעזור קצת לגיא הראל להביא משהו מעניין שנה הבאה (נראה לי שהוקיץ' עלה על זה ראשון)

https://mobile.twitter.com/halodezign

זה האבא. הבן עם תשע נקודות וארבעה ריבאונדים בקולורדו שנה שעברה עבר (כמו כולם עכשיו במכללות , כבר קשה לעקוב) מכללה וישחק בג'ורג' מייסון שנה הבאה

יהיה מעניין לעקוב אחריו השנה, בסבירות גבוהה מלפפון מאוד מעניין בקיץ הבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 29, 2021 9:59 pm 
Junior

אכן, דשון שוורץ. שם קורע.
נתקלתי בו כשעקבתי אחרי מקינלי רייט, הרכז המגניב של קולורדו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 30, 2021 9:06 am 
Freshman

גמליאל כתב:
מנחם כתב:
חוצפן חיובי כתב:

את זה שההנהלה לא מדליפה ופועלת בשקט אני דווקא מעריך. וזה היה טיעון רלוונטי אם היינו ביוני. אבל כשכבר מגיע אוגוסט וחסרות 5 החתמות של שחקנים מרכזיים כשכל מי שהוחתם עד כה הוא שחקן משני (או לפחות ככה אני מקווה) זה בהחלט משהו שאפשר לבקר.

נשמע יותר שאין מה להדליף… ולכן אין מה להעריך כי בפועל יש הדלפות לדוגמא קארי בלקשיר (אם יסגר החתמה מצויינת)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 30, 2021 9:47 am 
Junior

לפי ההדלפות אנגולה כבר חתם בהפועל לפני חודש. אשמח מאוד שבלקשיר יגיע להפועל, אבל בינתיים אני מתייחס לזה כמו עוד הדלפה שלא ברור את מי היא באה לשרת.

מעבר לכך, אני לא ממש מבין את התלונות על כך שעדיין לא החתימו את השחקנים המרכזיים. בסופו של דבר מה שיקבע זה לא מתי החתימו את השחקנים אלא את מי מחתימים והאם תהיה קבוצה טובה או לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 01, 2021 7:19 pm 
Hall of Famer

רועי כהן מדווח שגוני יזרעלי יהיה העוזר מאמן של עמיאל.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1393 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 56  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], נורטון, סאבוניס ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: