סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 12:22 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 723 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 29  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' יולי 30, 2021 6:26 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
Att כתב:
אבדיה יהיה כנראה 3 בלבד בסגל הזה והוא יצטרך להשתפר מאוד כדי לעשות שם משהו.

ולא לשכוח שהם לקחו בדראפט את קורי קיספרט, קלעי בעמדה מספר 3.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 30, 2021 7:03 pm 
Hall of Famer

לא שנראה שהם יודעים מה הם עושים שם בכל מקרה
אבל קשה להאשים אותם. זה לא שאבדיה הראה מספיק כדי לסגור לו את העמדה לעתיד או להתחשב בו בבניית הסגל.
למעשה, הוא יצטרך לשפר את הקליעה שלו ואת הביטחון במשחק כדי להישאר בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 30, 2021 11:54 pm 
Senior

הטרייד של ווסטברוק ללייקרס מסקרן מאוד, לא האמנתי שהוא באמת יקרה.
מפתה מאוד להגיד שזה הולך להיכשל, עם כמה שההתאמה שם בעייתית ועם הספקות שיש לגבי היעילות האמיתית של ווסטברוק בלהפוך קבוצה למנצחת.
ומצד שני, אני מרגיש שיש שוב ושוב התכחשות לעובדה שווסטברוק עדיין שחקן טוב, שסחב את הוויזארדס למאזן יפה מאוד סה"כ בחצי השני של העונה האחרונה והראה שהוא עדיין לא גמור.

מצד שלישי, יותר מדי פעמים נפלתי למלכודת הזו של 'אם הוא רק ילמד למקסם יותר את היתרונות שלו ולהימנע מהטעויות הקבועות...', אני חושב שזה טרייד לא משהו ללייקרס.
מהצד של וושינגטון קשה קצת לשפוט, כי עוד לא הכי ברור מה הם עושים, אבל התחושה שלי היא שהם עשו דראפט די טוב, אז לא יודע, יכול להתפתח שם משהו חביב ובסופו של דבר צריך לזכור שווסטברוק, ביל, האצ׳ימורה - כל זה לא באמת מעניין אותם, הרי הבלוגרים כתבו כמה חשוב לפתח את דני שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 31, 2021 1:29 am 
Hall of Famer

הבעיה היא לא רק ווסטברוק... הבעיה היא שמדובר בחבורה של זקנים. לברון הוא כבר לא לברון. ווסטברוק של היום, הוא בכל הכבוד לא ווסטברוק של פעם, והגבה אולי לא זקן במיוחד, אבל גם לא סמל ומופת לבריאות.
בקיצור, זה מסריח, בדיוק כמו שהשלישיה של ברוקלין מסריחה (הארדן מבוגר ושמן, דוראנט עבר שתי פציעות למרות שאלוהים איזה שחקן. וקיירי הוא מקרה מוח) ובדיוק כמו ששלישיות וטרנים קודמים קרסו. (נדמה לי שהשלישייה ה״זקנה״ היחידה שאי פעם הצליחה למרות שהיא לא התחילה באופן אורגני, היא בוסטון של 2008).

** אורגני = שיקגו בולס, כי פיפן וג׳ורדן היו שם מהתחלה, ורק הוסיפו להם שחקן אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 31, 2021 6:12 am 
Hall of Famer

אני מאמין בשלישיה של הנטס מעט יותר
אבל הכל תלוי איזה לברון נקבל. הוא נראה נורא בפלייאוף האחרון.
ובכלל, נראה לי שהגיע הזמן לחזור לפוסט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 31, 2021 8:27 am 
Senior

אז אם הבנתי נכון - הטרייד אקספשן המיתולוגי של דני איינג' הלך בסוף על ג'וש ריצ'רדסון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 31, 2021 9:26 am 
Junior

Att כתב:

אני חושב שהסתברותית יש סיכוי קטן שנקבל את השלישיה של הנטס ברגעי ההכרעה.
קיירי מתוך 6 עונות בליגה הגיע רק פעמיים לסוף הפלייאוף, 4 פעמים הוא לא השתתף\לא היה במשחקי ההכרעה. נראה לי שלבנות את כל הקבוצה שלך על קיירי בפלייאוף זה סטטיסטית לא חכם.
עם הארדן לא ברור מה יקרה, אבל אם הוא ימשיך להיות בפורמה גופנית כמו שהיה בעונה האחרונה אז אני לא אפול מהכסא אם הוא יגיע עם פציעה לרגעי ההכרעה (הפציעה השנה למיטב הבנתי היא לא ממכה או משהו).
באופן מפתיע דווקא דוראנט נראה הכי טוב מבחינה פיזית, זה שסטטיסטית היה לו סיכוי מאוד נמוך לחזור בכושר שהוא חזר בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 31, 2021 9:40 am 
Hall of Famer

האפסייד של ברוקלין כרגע נראה לי מבטיח יותר. הארדן עם דוראנט לבדם יכולים לעולל לא מעט צרות.

והשאלה היא מה שווים AD, לברון ו-ווסטברוק.
הכדור יהיה לא מעט אצל לברון. זה אומר שווסטברוק ישחק אוף-בול.
הוא בכלל יעיל בתפקיד הזה?
ואם הכדור יהיה אצל ווסטברוק, האם זה לא פספוס?
וכמה בריאים החבר׳ה האלו?

ושוב, השאלה הגדולה בעיניי היא איזה לברון LA יקבלו.
האם יש לו עוד שיא שאליו הוא יכול להגיע או שהוא כוכב בין כוכבים ולא יגיע שוב לרמה של סופרסטאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 31, 2021 9:46 am 
Hall of Famer

Yuval כתב:
אז אם הבנתי נכון - הטרייד אקספשן המיתולוגי של דני איינג' הלך בסוף על ג'וש ריצ'רדסון?

לא היו לי ציפיות גבוהות לטרייד אקספשן הזה אבל ג׳וש ריצ׳רדסון הוא בקושי שחקן חיובי בשלב הזה.
דאלאס בייסיקלי נפטרו ממנו תמורת כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 31, 2021 10:30 am 
Senior

Att כתב:
דאלאס בייסיקלי נפטרו ממנו תמורת כלום.

וגם זה יותר מדי.

הייתי אומר שיש פה איזשהו לקח על צבירת נכסים בלי לממש אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 31, 2021 11:29 am 
Hall of Famer

טרייד אקספשן הוא מלכתחילה, אם אני מבין נכון (ואני מודה שמעולם לא התעניינתי בזה לעומק), הוא משהו שאפשר לנצל ואפשר גם שלא.
זה נותן לך יותר אפשרויות לשחק עם טריידים אבל לא מבטיח שום דבר.
בין זה לבין המסקנה הכוללת יותר שאתה בטח מנסה להגיע אליה אין שום דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 31, 2021 11:36 am 
Senior

כל דבר אפשר לנצל ואפשר שלא, אני לא מבין מה זה אומר. זה היה אחד הנכסים שאיינג' אסף (וכזכור, הוא בחר אותו על פני עסקה עם הפייסרס) והוא לא הצליח להשתמש בו באופן חיובי.

וזה בדיוק מה שקורה שאתה צובר אופציות ולא מממש אותם. אני לא מבין איך אפשר בכלל להתווכח לגבי זה, אבל אתה בטח תמצא משהו כי זה סלניוז וחייבים להתווכח על כל דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 31, 2021 11:50 am 
Hall of Famer

Yuval כתב:
כל דבר אפשר לנצל ואפשר שלא, אני לא מבין מה זה אומר. זה היה אחד הנכסים שאיינג' אסף (וכזכור, הוא בחר אותו על פני עסקה עם הפייסרס) והוא לא הצליח להשתמש בו באופן חיובי.

וזה בדיוק מה שקורה שאתה צובר אופציות ולא מממש אותם. אני לא מבין איך אפשר בכלל להתווכח לגבי זה, אבל אתה בטח תמצא משהו כי זה סלניוז וחייבים להתווכח על כל דבר.

אנחנו עוד תקועים בשלב שבו מתווכחים על זה שערך סופי של עסקת אופציה נמדד בזמן המימוש, אז אתה יודע.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 31, 2021 11:57 am 
Senior

אני לא נכנס לויכוח שלכם שם והתחושה שלי שזה הרבה יותר סמנטיקה והגדרות מתוכן, אבל אולי אני טועה ואין לי עניין לדעת.

זה קצת מצחיק שאחת הביקורת שלי על איינג' כל הזמן הייתה שהוא לא יצליח להשתמש באקספשן הזה בשום צורה חיוביות ואז כשהוא לא משתמש באקספשן בצורה חיובית זה בעצם לא היה שום דבר מלכתחילה.

בכל אופן אני בכלל לא בטוח באיזה חלק השתמשו בשביל להחתום את ריצ'רדסון. אולי רוני או מישהו יתנו הסבר, אני עמוק מדי באולימפיאדה בשביל לחפור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 31, 2021 12:04 pm 
Hall of Famer

זה ממש לא סמנטיקה, זה חוסר הבנה בסיסי מה מהות הנכס, מה המחיר ומה האלטרנטיבות.

הבנאדם לא מסכים עם ההגדרה שבחירת דראפט זה אופציה שאפשר לדעת את ערכה הסופי רק עם מימושה (כשהשחקן נבחר ורואים מה יוצא ממנו), וטוען שעצם השגת האופציה במחיר שהוא חושב שהיה נכון לזמנו-מספיק כדי להכתיר עסקה כמוצלחת.

זה בדיוק אותה סביבת הגיון שאתה מתאר.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 31, 2021 12:28 pm 
מנהל פורום

sheky כתב:
Att כתב:

קיירי מתוך 6 עונות בליגה הגיע רק פעמיים לסוף הפלייאוף, 4 פעמים הוא לא השתתף\לא היה במשחקי ההכרעה. נראה לי שלבנות את כל הקבוצה שלך על קיירי בפלייאוף זה סטטיסטית לא חכם.
עם הארדן לא ברור מה יקרה, אבל אם הוא ימשיך להיות בפורמה גופנית כמו שהיה בעונה האחרונה אז אני לא אפול מהכסא אם הוא יגיע עם פציעה לרגעי ההכרעה (הפציעה השנה למיטב הבנתי היא לא ממכה או משהו).
באופן מפתיע דווקא דוראנט נראה הכי טוב מבחינה פיזית, זה שסטטיסטית היה לו סיכוי מאוד נמוך לחזור בכושר שהוא חזר בו.

ראיתי כתבה, לא מצליח למצוא אותה שוב, שנאש זעם על קיירי שלא חזר לשחק למרות שהיה כשיר.. ראיתי בשתי מקומות תוך זמן קצר ואז נעלם מהרשת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 31, 2021 1:03 pm 
Senior

uriel17 כתב:
sheky כתב:
Att כתב:

ראיתי כתבה, לא מצליח למצוא אותה שוב, שנאש זעם על קיירי שלא חזר לשחק למרות שהיה כשיר.. ראיתי בשתי מקומות תוך זמן קצר ואז נעלם מהרשת

שוב הדיפ סטייט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 31, 2021 1:03 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:

הבנאדם לא מסכים עם ההגדרה שבחירת דראפט זה אופציה שאפשר לדעת את ערכה הסופי רק עם מימושה (כשהשחקן נבחר ורואים מה יוצא ממנו), וטוען שעצם השגת האופציה במחיר שהוא חושב שהיה נכון לזמנו-מספיק כדי להכתיר עסקה כמוצלחת.

אכן יש בינינו חוסר הסכמה מהותי.
בוא ניקח מקרה היפותטי -
אם לקחת שחקן זניח והצלחת להמיר אותו לבחירת דראפט סיבוב ראשון
ואז לקחת שחקן זניח אחר והוספת לבחירת הדראפט והצלחת להתקדם מעט ולהגיע לבחירה גבוהה יותר
כך 5 פעמים x
והגעת בטריידים שונים ומוצלחים בפני עצמם לבחירה הראשונה בדראפט
ואז בחרת באסט מוחלט.
אתה יודע מה, התחלפה ההנהלה וההנהלה החדשה בחרה באסט מוחלט.
האם הטריידים שנעשו עד אותו רגע היו גרועים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 31, 2021 1:16 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
Hacohen כתב:

בוא ניקח מקרה היפותטי -
ואז לקחת שחקן זניח אחר והוספת לבחירת הדראפט והצלחת להתקדם מעט ולהגיע לבחירה גבוהה יותר
כך 5 פעמים x
ואז בחרת באסט מוחלט.

אין לך חוסר הסכמה איתי, יש לך חוסר הסכמה עם עובדות החיים ועם מוסכמות יסוד.

לפני שאתה מגיע למקרים פרטניים אתה חייב להיות בהגדרות, בחירת דראפט היא אופציה, כמו אופציה נדל"נית או אופציה בבורסה. הרבה פעמים נתתי לך את הדוגמה של החלפת דירת שיכון בדימונה (נכס) בקרקע על סף הפשרה בהרצליה (אופציה). אם הקרקע הופשרה עשית את עסקת חייך. אם הקרקע לא הופשרה הפסדת נכס וקיבלת חול. אם שילמת כסף על אופציה למניה שאתה חושב שהיא על סף פריצה והיא פרצה, אתה תרוויח כשתממש את האופציה למניה ותמכור. אם היא לא תפרוץ, אתה עשוי להפסיד את הכסף. אתה בעצם טוען שעצם קבלת האפשרות שווה את הסיכון, אבל זה פשוט לא נכון. לכל נכס יש מחיר, ולכל עסקה יש אלטרנטיבה. אם העברת נכס תמורת אופציה, הדרך היחידה לדעת אם עשית עסקה טובה היא מה קיבלת עבורה בסוף.

קח רשימת שחקנים שנבחרו ב20 שנה האחרונות בבחירה ראשונה בדראפט: מרקל פולץ, אנדרו ויגינס, בן סימונס, אנתוני אדוארדס, גרג אודן, אנדראה ברניאני, אנדרו בוגוט, קוואמי בראון. נכון שנבחרו גם לברון ואנתוני דיוויס ועוד כוכבים, אבל המדגם הזה מראה לך שגם המקרה המאד-מאד תיאורטי "ויתורים זניחים, טריידים מבריקים והשגת מקום ראשון" לא מבטיח לך כלום. אתה מוותר על נכסים בטריידים, ויכול בסוף לקבל אופציה שמתממשת לשחקן בינוני, גרוע או פצוע. ואז הפסדת, פשוט.

איפה שיש כנראה חוסר הבנה זה בגישה לדרך. ברור שיש אסטרטגיות וטקטיקות שעל פניו נראות הגיוניות וסביר לנסות אותן. אתה רק מפשט את זה לרמה של בית ספר יסודי בדרך כלל. כל המנהלים בליגה רוצים לבנות בסוף קבוצה טובה, אם לא עכשיו אז בעוד שנתיים. אתה לא פועל באיזה עדר כבשים שבו אתה הרועה החכם ביותר, אתה לא יכול לדעת את העתיד, כולם נושאים ונותנים ובדרך יש גם מטרות כלכליות שהן יותר חשובות מהספורטיביות (30 קבוצות בליגה, 30 בעלים של עסקים, המטרה העיקרית של רובם בשנה נתונה זה להרוויח כסף, לא לזכות באליפות בכל מחיר).

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 31, 2021 1:28 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
Att כתב:
Hacohen כתב:

בוא ניקח מקרה היפותטי -
כך 5 פעמים x
ואז בחרת באסט מוחלט.

אין לך חוסר הסכמה איתי, יש לך חוסר הסכמה עם עובדות החיים ועם מוסכמות יסוד.

לפני שאתה מגיע למקרים פרטניים אתה חייב להיות בהגדרות, בחירת דראפט היא אופציה, כמו אופציה נדל"נית או אופציה בבורסה. הרבה פעמים נתתי לך את הדוגמה של החלפת דירת שיכון בדימונה (נכס) בקרקע על סף הפשרה בהרצליה (אופציה). אם הקרקע הופשרה עשית את עסקת חייך. אם הקרקע לא הופשרה הפסדת נכס וקיבלת חול. אם שילמת כסף על אופציה למניה שאתה חושב שהיא על סף פריצה והיא פרצה, אתה תרוויח כשתממש את האופציה למניה ותמכור. אם היא לא תפרוץ, אתה עשוי להפסיד את הכסף. אתה בעצם טוען שעצם קבלת האפשרות שווה את הסיכון, אבל זה פשוט לא נכון. לכל נכס יש מחיר, ולכל עסקה יש אלטרנטיבה. אם העברת נכס תמורת אופציה, הדרך היחידה לדעת אם עשית עסקה טובה היא מה קיבלת עבורה בסוף.

קח רשימת שחקנים שנבחרו ב20 שנה האחרונות בבחירה ראשונה בדראפט: מרקל פולץ, אנדרו ויגינס, בן סימונס, אנתוני אדוארדס, גרג אודן, אנדראה ברניאני, אנדרו בוגוט, קוואמי בראון. נכון שנבחרו גם לברון ואנתוני דיוויס ועוד כוכבים, אבל המדגם הזה מראה לך שגם המקרה המאד-מאד תיאורטי "ויתורים זניחים, טריידים מבריקים והשגת מקום ראשון" לא מבטיח לך כלום. אתה מוותר על נכסים בטריידים, ויכול בסוף לקבל אופציה שמתממשת לשחקן בינוני, גרוע או פצוע. ואז הפסדת, פשוט.

איפה שיש כנראה חוסר הבנה זה בגישה לדרך. ברור שיש אסטרטגיות וטקטיקות שעל פניו נראות הגיוניות וסביר לנסות אותן. אתה רק מפשט את זה לרמה של בית ספר יסודי בדרך כלל. כל המנהלים בליגה רוצים לבנות בסוף קבוצה טובה, אם לא עכשיו אז בעוד שנתיים. אתה לא פועל באיזה עדר כבשים שבו אתה הרועה החכם ביותר, אתה לא יכול לדעת את העתיד, כולם נושאים ונותנים ובדרך יש גם מטרות כלכליות שהן יותר חשובות מהספורטיביות (30 קבוצות בליגה, 30 בעלים של עסקים, המטרה העיקרית של רובם בשנה נתונה זה להרוויח כסף, לא לזכות באליפות בכל מחיר).

סורי, לא מתכוון לקרוא את הטקסט שלך אם אתה לא מתייחס לשלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 31, 2021 1:58 pm 
Hall of Famer

אבל התייחסתי לטקסט שלך, אם כי טקטיקת הבריחה מדיון שלך ידועה ומוכרת.

כדי לא להגיד שהשארתי פתח (למרות שכבר גילינו שכשאתה כותב משהו אתה יכול להתכוון להיפך הגמור ועוד לטעון שלא הבינו אותך), אענה ברחל בתך הקטנה לשאלה ששאלת:

כל טרייד צריך להבחן בערך המימוש שלו. טרייד של שחקן עבור שחקן מתברר באיך שהשחקנים ישחקו. טרייד של שחקן עבור בחירות נמוכות וחוזים נגמרים ייבחן במה המועדון יעשה עם הגמישות הכלכלית מול מה שהשחקן נתן. טרייד של שחקן בעבור בחירות ייבחן באיך יתממשו הבחירות. אם מסרת נכסים ובסוף קיבלת את מרקל פולץ או אנתוני בנט, אז הטריידים שלך לא טובים. היתה לך דרך נכונה אולי, אבל בשורה התחתונה אולי קברת את המועדון שלך לעשור. ההכרה באפשרות שזה יקרה היא חלק אינטגרלי מניהול סיכונים סביר, ולכן השגת בחירות גבוהות זה משהו שמעניין מנהלים, אבל לא בכל מחיר ולא בהתאבדות. כמובן שכולם רוצים לקנות בזול ולמכור ביוקר, דהיינו להשיג בחירות גבוהות תמורת מסירת שחקנים זניחים ובחירות לאורך הדרך, כאמור אתה עסוק בתאוריה כי בפועל אתה בשוק תחרותי שבו כולם רוצים את אותו דבר.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 31, 2021 2:16 pm 
Hall of Famer

אתה כרגיל לא מתייחס למה שכתבתי (וכמובן מכחיש את זה וממשיך ללהג)
ובכלל, הדיון הזה לא מעניין.

או יותר נכון, הוא מעניין אבל ניהלנו אותו כבר מספר פעמים בעבר
ולא רק אני, זכור לי שמספר אנשים התווכחו איתך.
אני זוכר במעומעם שהזכירו שחקן שלוקח זריקה בתחילת שעון השניות מחצי מגרש וקולע אותה או
טרייד של בחירה 14 תמורת בחירה 57 בדראפט אחר, שבה נבחר אולסטאר
כהחלטות שהתוצאה שלהן היא טובה אבל זה לא אומר שההחלטה עצמה הייתה טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 31, 2021 2:26 pm 
Hall of Famer

אין, זה מדהים.

אני נותן לך את מיטב הדוגמאות מהעולם העסקי/כדורסל, ניהול סיכונים, קבלת החלטות וערך עסקאות, ואתה כלכך חסר יכולת שכל מה שאתה מסוגל לנפק זה "אתה מלהג וזה לא מעניין". הרבה שנים אני בפורום, הרבה ויכוחים, וכזה חוסר הלימה בין יומרה להתדיין/להבין במשהו לבין יכולת להגיד משהו משמעותי על הנושא-לא ראיתי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 31, 2021 4:55 pm 
Junior

אני רק אגיד שכמו שכתבתי בעבר, בנושא הזה אני עם att. הדרך הנכונה לבחון החלטה היא לפי המידע שהיה לך בזמן אמת ולא לפי מה שקרה בסופו של דבר. מבחן התוצאה הוא טוב בעיקר כ-sanity check שעוזר לך לבחון לאורך זמן אם יש בעיה בדרך בה אתה מקבל החלטות, אבל הוא בטח לא צריך לקבוע למקרה הבודד.
גם בחירת דראפט היא נכס, לא שונה מאף נכס אחר. נכון שחוסר הודאות במקרה של בחירת דראפט הוא גדול יותר, אבל מנהל טוב יודע לפקטר את זה בקבלת ההחלטות שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 31, 2021 6:26 pm 
Hall of Famer

אתה מכיר את המונח "אופציה"? כי אם אתה מכיר אין מצב שאתה לא מבין שבחירת דראפט היא אופציה, ואם אתה לא מכיר-אז לך תכיר.

לגבי תוחלת של החלטות נכונות שאמורה להתכנס לטובה, אני מסכים וכתבתי על זה לא מעט. אבל "המקרה הבודד" יכול גם להחריב מועדון, עסק או חיים של אנשים כשהמחיר גבוה מדי. בדיוק בגלל זה קיים תחום שנקרא ניהול סיכונים, ובדיוק בגלל זה אין אף אסטרטגיה ניהולית בעולם שאומרת "בוא נהמר על הכל כדי לקבל מלא אופציות עתידיות". עד שבא הינקי. ואז נזרק ונשאר לו מעוז חסר מושג פה בסלניוז.

בכל מקרה הנקודה שיובל העלה נכונה, והיא שהנכס שנאסף ושולם עליו מחיר ומומש, הביא תמורה שנראית לא משהו. ואז גילינו שלדעת הפרופסור לניהול זה בסדר גם לא לקבל כלום עבור נכס ששילמת עליו. אין, קתדרה בוורטון הוא צריך לקבל.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 723 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 29  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 156 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: