סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 3:49 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 823 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 33  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' אוגוסט 01, 2021 1:17 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
בהחלט שתי המדליות האחרונות של ישראל, הארד הקבוצתי והזהב הזה, עולות על שאר המדליות.

לעניות דעתי, המקום החמישי של מטוסביץ' בקפיצה לגובה עולה על כל המדליות של ישראל עד לפני יומיים.
אבל ההמונים רוצים מדליות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 01, 2021 1:25 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אגב, חבר הוועד מאיגוד ההתעמלות העולמי שהגיש את הזרים בטקס המדליות הוא קטארי.
אז קודם כל, מעניין שהוא קיבל להגיש דווקא בגמר הקרקע כשהוא ידע שיכול להיות שהוא יגיש זר לישראלי ויראה דגל ישראל מונף ואולי אפילו יעמוד דום להמנון הישראלי. אני מתאר לעצמי שגם אם לא ביקש את זה אקטיבית, יכל לבקש להיות מוחלף אם היה רוצה.
אבל אני בכלל שאלתי למה לא הביא מזוודה עם 30 מיליון דולר לדולגופיאט.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 01, 2021 1:28 pm 
Hall of Famer

מדליית הארד הקבוצתית לדעתך עולה על מדליית הכסף של יעל ארד? על הזהב של פרידמן?
לא יודע, אני הרגשתי שהתחרות הקבוצתית הזאת זה איזה משהו כזה אקלקטי. מעניין, אבל לא באמת בפוקוס של הג'ודוקאים. הפוקוס עדיין על הקרבות האישיים. לכן אני מחשיב יותר את מדליות הארד של סמדג'ה, זאבי וששון מעל הקבוצתי. גם בהתעמלות לדוגמא, למעט אטלנטה 96 עם ההירואיות של קרי סטראג, התואר החשוב ביותר הוא האישי בקרב רב ולא הקבוצתי, ושם גם בגלל המסורת, וגם בגלל שזה באמת מי הקבוצה הטובה ביותר עם שיוויון לחלוטין בתנאי ההתחלה (מה שלא קיים בג'ודו, גם בחלוקת המשקלים ובעיקר בהגרלות) התחרות הקבוצתית הרבה יותר נחשבת.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 01, 2021 1:36 pm 
Sophomore

המדליה הקבוצתית הייתה נחמדה בעיקר כי היא באה אחרי אליפות פחות טובה של כל הנבחרת, אבל אני לא רואה למה היא גדולה יותר מכל ארד אחרת בג'ודו, ובטח מיעל ארד שלא רק שזכתה בכסף אלא הייתה החלוצה הישראלית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 01, 2021 1:39 pm 
Hall of Famer

הבעיה העיקרית עם המדליה הקבוצתית בג'ודו היא שאין מאחוריה ממש מסורת כמו שיש במדליות האישיות ואני לא בטוח שמדינה כמו יפן נניח שמה שם את כל הדגש, ברור שהיפנים היו הכי טובים בתחרויות האישיות בפער עצום, ועדיין קיבלו בראש מהצרפתים בגמר. אם התחרות הזו תיכנס באופן קבוע לאולימפיאדה אני כן יכול לראות תוך כמה אולימפיאדות את המדליה הזו עוקפת בחשיבות שלה את המדליות האישיות, כי כאן אין אפשרות לספורטאי על אחד שסוחב את הנבחרת שלו על הגב, צריך התעלות של לפחות 3-4 ספורטאים ביום אחד כדי להשיג מדליה כזו, וצריך עומק גדול של ספורטאים כדי בכלל להגיע לתחרות הזו. לא סתם כ"כ מעט מדינות בכלל שלחו נציגות, יש מעט מאוד מדינות שיש להן לפחות 3 נציגים ולפחות 3 נציגות, שלא לדבר על כך שצריך גם חלוקה מתאימה במשקלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 01, 2021 1:43 pm 
Senior

רק אזכיר שההירואיות של קרי סטראג הייתה חסרת משמעות והיא צולעת עד היום. האמריקאיות היו זוכות בזהב גם אם היא לא הייתה קופצת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 01, 2021 1:50 pm 
Hall of Famer

Yuval כתב:
רק אזכיר שההירואיות של קרי סטראג הייתה חסרת משמעות והיא צולעת עד היום. האמריקאיות היו זוכות בזהב גם אם היא לא הייתה קופצת.

זה נכון, אבל הן לא יכלו לדעת את זה מראש, התרגיל של הרוסיות היה אחרי הקפיצה שבה סטראג נפצעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 01, 2021 1:55 pm 
Senior

חצי הגמר האחרון ב-100 מטר היה מטורף. הסיני מסיים ראשון עם 9.83, האיטלקי עם 9.84. האיטלקי הגיע עם שיא אישי של 9.95 לתחרות. הסיני עם 9.91

שיא אסיה ושיא אירופאי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 01, 2021 2:04 pm 
Senior

materna כתב:
בהחלט שתי המדליות האחרונות של ישראל, הארד הקבוצתי והזהב הזה, עולות על שאר המדליות.

לעניות דעתי, המקום החמישי של מטוסביץ' בקפיצה לגובה עולה על כל המדליות של ישראל עד לפני יומיים.
אבל ההמונים רוצים מדליות.

המקום השישי של שחמורוב גדול יותר בעיני בהתחשב בזה שסביר שהיא לא השתמשה בסמים בניגוד לכל היתר בגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 01, 2021 2:22 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אסתר רוט היא עדיין בעיני גדולת האתלטיות של ישראל בכל הזמנים.
היא הייתה אז האצנית הכי טובה במשוכות בכל העולם המערבי. יותר מכל האמריקאיות, הבריטיות והמערב גרמניות. אתם יכולים היום לראות מצב שהשיא הישראלי באיזשהו מקצוע הוא יותר טוב מהשיא האמריקאי והבריטי? וזה היה ככה לא פחות מ-7 שנים.
היחידות שעברו אותה בזמנו היו מזרח גרמניות, סובייטיות ופולניות שהיום ידוע שהיו מסוממות עד האזניים.
היא פשוט פעלה בעידן הלא נכון. אם היא הייתה פועלת היום, עם התנאים של היום, עם בדיקות הסמים של היום - אני מאמין שהיא הייתה מדליסטית אולימפית ומתחרה מכובדת בליגת היהלום, אתלטית מקצוענית שיכולה להתפרנס (ואפילו להתעשר) רק מאתלטיקה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 01, 2021 2:39 pm 
Sophomore

קפיצה מעולה של מיננקו, אבל בינתיים מספיקה לה רק למקום 6...
לא רואה איך היא מגרדת פה מדליה...תצטרך לעבור את ה15

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 01, 2021 2:45 pm 
Hall of Famer

14.60 מ' מעלה אותה למקום חמישי, עד עכשיו 5 קפיצות באולימפיאדה כולל מוקדמות, בלי פסילה ובלי קפיצה גרועה. תותחית גם אם היא לא תביא מדליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 01, 2021 2:54 pm 
Sophomore

עמוס לב כתב:
מדליית הארד הקבוצתית לדעתך עולה על מדליית הכסף של יעל ארד? על הזהב של פרידמן?

אני חושב שכן, למרות שאני מודה שלא צפיתי בתחרות.
למרות זאת, לא קיבלתי את הרושם שנבחרות אחרות זלזלו בתחרות.

בתחרות קבוצתית אלמנט המזל יורד.
לנצח את רוסיה בצורה חותכת וכמעט לנצח את צרפת- זה הישג מרשים יותר מהניצחון של ארד, שבו אם למתחרה שלה היה יום לא טוב, הדרך למדליה סלולה.
חוץ מזה, ג'ודו נשים אינו באותה רמה פופולרית של ג'ודו גברים.

המדליה של פרידמן היא בספורט שהוא איזוטרי עוד יותר ותלוי במזל עוד יותר מג'ודו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 01, 2021 3:27 pm 
Hall of Famer

מיננקו פסלה בשתי הקפיצות האחרונות וסיימה שישית, עדיין יפה מאוד גם מבחינת תוצאה וגם מבחינת מיקום סופי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 01, 2021 3:39 pm 
Hall of Famer

למה שיט יותר תלוי במזל מאשר בג'ודו, שאם אתה מקבל את טדי רינר בסיבוב השני, אתה יכול לארוז את הפקלאות, למרות שאתה לא נופל ברמה ובדירוג מאשר זה שקיבל את מדורג מספר 2, שלו יש סיכוי?
והכסף של ארד היה מאד מרשים. האמירה על יום לא טוב של מתחרות תופס לגבי כל ספורט בערך. ומה היה קורה אם ההגרלה בקרב השביעי מול האיטלקים לא הייתה של שריר שהתעלתה, אלא של זוג אחר שבו לאיטלקים היה יתרון גדול יותר? אז גם התחרות הקבוצתית הייתה כישלון, כשההבדל הוא נטו מזל בהגרלה. והפופולריות של ג'ודו נשים לא קשורה, אם אתה משווה בין ג'ודו נשים לבין תחרות מעורבת שיש בה...ג'ודו נשים.

ההישג של רוט עצום. זה לא רק שהיא סיימה במקום השישי בגמר, כשכל מי שעקפו אותה היו ממזרח אירופה ככל הידוע מסוממות. העליה לגמר הייתה מטורפת. היו 2 חצאי גמר, 4 עולות מכל חצי. רוט סיימה במקום הרביעי עם תוצאה 13:04 בדיוק כמו התוצאה של החמישית, פולניה (מסוממת?!). אם דובר פה על מזל, אז לפולניה היה חוסר מזל עצום, כי המנצחת במקצה חצי הגמר השני השיגה זמן של 13:08

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 01, 2021 3:39 pm 
Junior

איך זה הולך בבייסבול? נשארים עד שמנצחים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 01, 2021 3:41 pm 
Hall of Famer

יולימאר רוחאס עם שיא עולם מדהים, 15.67 מ'. ומה שעוד יותר מדהים זה שהיא עשתה את הקפיצה הזו אחרי שהתחרות כבר נגמרה, היא הייתה הקופצת האחרונה, הזהב כבר היה מובטח לה, יכלה בשקט להסתפק בזהב ובשיא אולימפי ולצאת ענקית, אבל יצאה עוד יותר ענקית עם השיא הזה, מדהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 01, 2021 3:50 pm 
Hall of Famer

יואב כתב:
איך זה הולך בבייסבול? נשארים עד שמנצחים?

יובל נתן את הבראקט שני עמודים קודם. אני לא הצלחתי להבין מה צריך לעשות כדי להיות מודחים מהתחרות, איכשהו בכל פעם שאתה מפסיד צץ עוד איזה בית ניחומים לתת לך צ'אנס אחד אחרון ודי. קצת כמו הבנות שלי שיכולות לבקש ולקבל עוד עוגיה אחת אחרונה ודי 17 פעמים בתוך 13 דקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 01, 2021 3:55 pm 
Junior

וואו איזה חודש לאיטלקים. זהב בגובה וב100 מטר בנוסף ליורו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 01, 2021 3:59 pm 
Senior

אני אולי ציני, אבל אני לא אופתע אם פרד קרלי יהיה מדליסט הזהב מהאולימפיאדה הזו בסופו של דבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 01, 2021 4:08 pm 
Senior

הקוריאנים משווים ל3-3 באינינג התשיעי נגד הרפובליקה הדומינקנית. המפסידה תשחק נגדנו מחר אם אני מבין נכון

וקוריאה מנצחים אחרי שנכנסו לאינינג התשיעי בפיגור 3-1.

עריכה - אני לא מבין נכון. אנחנו נגד קוריאה מחר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 01, 2021 4:14 pm 
Hall of Famer

אם נפסיד לקוריאה נהיה נגד הרפובליקה הדומיניקנית בבית הניחומים ואז אם נפסיד שם אנחנו סופית סופית כמעט בטוח בחוץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 01, 2021 4:22 pm 
Senior

וכל זה בתחרות שאין לה שום הצדקה מלכתחילה. הרפובליקה הדומינקנית יכולה להרכיב את הנבחרת הכי טוב בעולם אחרי האמריקאים ואולי כולל אם הם היו משחקים עם הסגל הכי טוב שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 01, 2021 5:06 pm 
Junior

ואם בטעות ננצח את קוריאה, נצטרך להפסיד ב3 משחקים רצופים כדי לא לזכות במדליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 01, 2021 5:18 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

עמוס לב כתב:
למה שיט יותר תלוי במזל מאשר בג'ודו, שאם אתה מקבל את טדי רינר בסיבוב השני, אתה יכול לארוז את הפקלאות, למרות שאתה לא נופל ברמה ובדירוג מאשר זה שקיבל את מדורג מספר 2, שלו יש סיכוי?
והכסף של ארד היה מאד מרשים. האמירה על יום לא טוב של מתחרות תופס לגבי כל ספורט בערך. ומה היה קורה אם ההגרלה בקרב השביעי מול האיטלקים לא הייתה של שריר שהתעלתה, אלא של זוג אחר שבו לאיטלקים היה יתרון גדול יותר? אז גם התחרות הקבוצתית הייתה כישלון, כשההבדל הוא נטו מזל בהגרלה. והפופולריות של ג'ודו נשים לא קשורה, אם אתה משווה בין ג'ודו נשים לבין תחרות מעורבת שיש בה...ג'ודו נשים.

ההישג של רוט עצום. זה לא רק שהיא סיימה במקום השישי בגמר, כשכל מי שעקפו אותה היו ממזרח אירופה ככל הידוע מסוממות. העליה לגמר הייתה מטורפת. היו 2 חצאי גמר, 4 עולות מכל חצי. רוט סיימה במקום הרביעי עם תוצאה 13:04 בדיוק כמו התוצאה של החמישית, פולניה (מסוממת?!). אם דובר פה על מזל, אז לפולניה היה חוסר מזל עצום, כי המנצחת במקצה חצי הגמר השני השיגה זמן של 13:08

תקן אותי אם אני טועה, אבל רינר הפסיד בקרב הבא שלו (או זה שאחריו) אחרי שניצח את ששון, לא? רוצה אומר שהוא כבר לא בלתי מנוצח כבעבר וגם הגיע קצת פצוע לאולימפיאדה. פשוט צריך להתעלות בשביל לנצח אותו. בשאייב הרוסי התעלה, ששון לא. מצד שני פלצ'יק הצליח לנצח בתחרות הקבוצתית את אותו בשאייב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 823 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 33  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 17 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: