סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 7:42 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 349 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מכבי 21/22
הודעהפורסם: ה' יולי 22, 2021 10:55 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (0)
N.T.K כתב:
זה כן אני כתב:
התנהלות של דושים גמורים.

מכבי לא תשווה את החוזה
מכבי לא רוצה וצריכה את זוסמן בקבוצה עכשיו
יש שלב במשא ומתן שבו הקבוצה רוצה לצאת עם הישגים כלשהם
מכבי עכשיו רוצה להרוויח מהמעבר הזה את האפשרות לשלוט בחיים של זוסמן (לא לאפשר לו לעבור קבוצות בעתיד ללא אפשרות השוואת חוזה שלהם )
אז כולם מאיימים כרגע.
סביר שיסתיים בסכם כספי לא גדול שיגיע למכבי
ואולי השחלה של זכות השוואת חוזה לכל קבוצה ישראלית ב5 שנים הקרובות או משהו בסגנון

אני מסכים שמכבי לא צריכה את זוסמן כרגע, במיוחד שקמרון טיילור יושב בדיוק על המשבצת שלו והוא כנראה שחקן יותר טוב.
אני לא חושב שמכבי צריכים להסתפק בסכום לא גדול כפיצוי. הם צריכים להתעקש שברגע שזוסמן עוזב את אלבה (ולא לNBA) אז הוא חוזר למכבי. הם השקיעו בשחקן לא מעט בשביל שלא לקצור את הפירות לכשהוא ישתפר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 22, 2021 12:46 pm 
Hall of Famer

לאחר שהחליפו 8 שחקנים בפגרה ופחות או יותר סגרו את הסגל.שכר השחקנים במכבי מתפרסם
https://www.israelhayom.co.il/sport/article/3514253

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 22, 2021 9:07 pm 
Freshman

RREEDDTT. כתב:

האם הסכומים נכונים או מנופחים?
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=375736

ווילאמס 650K לפי ערוץ הספורט
אין מצב שזיזיץ מקבל את הסכום הזה
וקאלויארו הרבה פחות מ450
גם גון די

יוגב הנגר החובב.
אחחח איזה שחקן נשמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 31, 2021 1:07 pm 
Hall of Famer

זוסמן סופית באלבא יחד עם בלאט
https://www-israelhayom-co-il.cdn.amppr ... %2F3713186

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 02, 2021 9:36 am 
Junior

דורון פרקינס חוזר למכבי ת"א ויהיה עוזר המאמן של יאניס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 02, 2021 10:23 am 
Sophomore

א. סוף סוף יש רכז אמיתי בסגל...
ב. ברור שזו לא בחירה של יאניס. אולי מעיד במשהו על מעמדו בקבוצה לפני תחילת העונה.
ג. לצערי זה לא פותר את בעיית ההגנה מתחת לסל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 02, 2021 10:26 am 
Sophomore

RREEDDTT. כתב:

טעות גדולה של מכבי שמוותרת על השוואת ההצעה בלי לקבל כלום (אפילו לא פיצוי כספי משמעותי או זכות השוואה עתידית) ובעצם הופכת את זוסמן לשחקן חופשי בלי שום מחוייבות אליה. אני אישית חושב שהיו צריכים להשוות את ההצעה ולהשאיר אותו כאן, כי מדובר בשחקן שגדל במועדון וצריך להיות הפנים של הקבוצה לאורך שנים, מה עוד שהסגל הישראלי הנוכחי חלש מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 02, 2021 10:28 am 
Sophomore

RREEDDTT. כתב:

למעט עמדת הרכז, בה השקיעו סכום זעום ביחס לשאר העמדות ולחשיבות שלה, הבעיה היא לא בכסף אלא בסגל שכולל שחקנים מוכרים וטובים שאין שום התאמה ביניהם. נאנלי עוד מתאים לשחק ליד סקוטי אבל מתחת לסל יש שחקנים מוכשרים שמכירים רק צד אחד של המגרש והמילה הגנה לא נמצאת בכלל בלקסיקון שלהם. קו קדמי שכולל את זיזי. ריינולדס, וויליאמס, כהן וסורקין לא יכול להיות בסיס הגנתי לשום קבוצת יורוליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 02, 2021 11:30 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

קודי (יובל) כתב:
RREEDDTT. כתב:

למעט עמדת הרכז, בה השקיעו סכום זעום ביחס לשאר העמדות ולחשיבות שלה, הבעיה היא לא בכסף אלא בסגל שכולל שחקנים מוכרים וטובים שאין שום התאמה ביניהם. נאנלי עוד מתאים לשחק ליד סקוטי אבל מתחת לסל יש שחקנים מוכשרים שמכירים רק צד אחד של המגרש והמילה הגנה לא נמצאת בכלל בלקסיקון שלהם. קו קדמי שכולל את זיזי. ריינולדס, וויליאמס, כהן וסורקין לא יכול להיות בסיס הגנתי לשום קבוצת יורוליג.

חכה שבנדר יחלים מהפציעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 02, 2021 11:36 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
קודי (יובל) כתב:
RREEDDTT. כתב:

טעות גדולה של מכבי שמוותרת על השוואת ההצעה בלי לקבל כלום (אפילו לא פיצוי כספי משמעותי או זכות השוואה עתידית) ובעצם הופכת את זוסמן לשחקן חופשי בלי שום מחוייבות אליה. אני אישית חושב שהיו צריכים להשוות את ההצעה ולהשאיר אותו כאן, כי מדובר בשחקן שגדל במועדון וצריך להיות הפנים של הקבוצה לאורך שנים, מה עוד שהסגל הישראלי הנוכחי חלש מאוד.

לא הספיק לך כבר הקטע של לשלם כסף מיותר לשחקן כי "הוא ישראלי, גדל במועדון, הפנים של הקבוצה" וכל הבולשיט הזה?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 02, 2021 12:14 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
קודי (יובל) כתב:
RREEDDTT. כתב:

לא הספיק לך כבר הקטע של לשלם כסף מיותר לשחקן כי "הוא ישראלי, גדל במועדון, הפנים של הקבוצה" וכל הבולשיט הזה?

לפחות זוסמן עוד יכול לפעמים לתרום ברמת יורוליג, משהו שאף אחד מהישראלים שנמצאים היום במכבי לא מסוגל, ובנוסף השכר שהוא יקבל מאלבה ממש לא גבוה (בסביבות ה-200 אלף דולר לעונה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 02, 2021 1:15 pm 
Hall of Famer

אני לא מוציא שקל מסיבות של "הפנים של הקבוצה" או "גדל במועדון".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 02, 2021 8:31 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
קודי (יובל) כתב:
RREEDDTT. כתב:

אתה מודע לזה שבמקרה הטוב אתה משווה את ההצעה שהוא קיבל במקום אחר שבו הוא לא "הישראלי" או "הסמל" וכו...
לא חושב שמכבי היו צרכים להשאיר בכוח מי שלא רוצה להישאר , אבל אם היו עושים את זה , בסה"כ היו משלמים לו את המחיר הראלי שלו בשוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 02, 2021 11:07 pm 
Hall of Famer

ואתה מודע לזה שכל הנימוק של "הוא ישראלי", "הוא יהיה הפנים של המועדון", "הוא גדל במועדון" - הוא נימוק שבגללו לא משווים אפילו שכר של מתנדב?
אם צריך אותו וחושבים שהוא מספיק טוב, תאריכו לו חוזה. אם לא צריך אותו, ביי ביי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 03, 2021 2:06 pm 
מנהל פורום

ירון25 כתב:
RREEDDTT. כתב:

האם הסכומים נכונים או מנופחים?
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=375736

ווילאמס 650K לפי ערוץ הספורט
אין מצב שזיזיץ מקבל את הסכום הזה
וקאלויארו הרבה פחות מ450
גם גון די

העיסוק במשכורות ותקציבים בקבוצות באירופה הוא טחינת מים לשמה
גם אחרי שראיתי את ספר התקציב של ברצלונה וריאל, עדיין רב הנסתר על הגלוי

משכורת, 800 או 650 לווילאמס, תלוי איך סופרים, עם עמלת סוכן או בלי? עם הטבות כמו דירה רכב וכו? הטבות מגולמות במס או לא? עם מס בלי מס? עם בונוסים, בלי בונוסים?
מקיצור תנוחו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 04, 2021 12:41 am 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
ואתה מודע לזה שכל הנימוק של "הוא ישראלי", "הוא יהיה הפנים של המועדון", "הוא גדל במועדון" - הוא נימוק שבגללו לא משווים אפילו שכר של מתנדב?
אם צריך אותו וחושבים שהוא מספיק טוב, תאריכו לו חוזה. אם לא צריך אותו, ביי ביי.

אני חושב שהנימוקים שבגללם לא משווים שכר , הם לחלוטין הנימוקים שבגללם כן מעלים שכר.

כאילו , דבר ראשון ברור שחייב שהשחקן יתאים מקצועית.
אם הוא לא שם , לא שווה לתת לו כלום (ולדעתי הקבוצה גם לא תרוויח מזה כלום )

אחרי שהתאים (ונראה לי שיובל מתאים) אם הוא גם ישראלי שיכול לייצר חיבור מיוחד ולהפוך לסמל וכל החרא הזה , זה דבר שיש לו השלכות כלכליות על המועדון ולפעמים שווה לשלם לשחקן כזה קצת יותר כדי בגלל הסיבות (הכלכליות) הללו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 04, 2021 1:54 am 
Hall of Famer

נשאיר לרגע את הדיון, בעל התשובה הממש לא חד משמעית לדעתי וזה בלשון המעטה, אם זוסמן מתאים מקצועית למכבי או לא.
זוסמן שיחק במכבי 4 שנים. כמה הוא התקדם לכוון להיות "הפנים של המועדון" ו"סמל" ב-4 שנים האלו? כמה אוהדים באיזושהי נקודת זמן ב-4 שנים האלה אמרו לעצמם "אני קונה מנוי כדי לראות את יובל זוסמן, הסמל והפנים של המועדון"?
ואילו השלכות כלכליות יכולות להיות לו, אפילו בהנחה מרחיקת הלכת עד אלפא סנטאורי שהוא כן היה הופך לסמל אחרי עוד X שנים?

(ובלי קשר, אני לא מבין באיזו זכות מכבי דורשים פיצוי משחקן חופשי שסיים חוזה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 04, 2021 9:26 am 
Hall of Famer

הקטע גם שמכבי מבקשים כסף מאותו "סמל, שגדל אצלם", שהיה Underpaid בצורה משמעותית במשך חלק מתקופתו שם.
אין פה משהו פסול מבחינה מהותית כמובן, אבל זה לא שאתה "סוחט" קבוצה עשירה בביי-אאוט, אלא בעצם מתפלפל על כמה עשרות אלפי דולרים (שהם חלק לא מבוטל מהשכר שזוסמן הרוויח, בעבר או בהווה) מול שחקן שעוד סביר שתרצה בשירותיו מתישהו.
לא צעד חכם במיוחד מנקודת מבטי

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 04, 2021 10:28 am 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
נשאיר לרגע את הדיון, בעל התשובה הממש לא חד משמעית לדעתי וזה בלשון המעטה, אם זוסמן מתאים מקצועית למכבי או לא.
זוסמן שיחק במכבי 4 שנים. כמה הוא התקדם לכוון להיות "הפנים של המועדון" ו"סמל" ב-4 שנים האלו? כמה אוהדים באיזושהי נקודת זמן ב-4 שנים האלה אמרו לעצמם "אני קונה מנוי כדי לראות את יובל זוסמן, הסמל והפנים של המועדון"?
ואילו השלכות כלכליות יכולות להיות לו, אפילו בהנחה מרחיקת הלכת עד אלפא סנטאורי שהוא כן היה הופך לסמל אחרי עוד X שנים?

(ובלי קשר, אני לא מבין באיזו זכות מכבי דורשים פיצוי משחקן חופשי שסיים חוזה)

נתחיל מהסוף , מכבי דורשת פיצוי כי היא מוותרת על זכות ההשוואה שלה (ואני מניח שזה היה משחק של מי ממצמץ ראשון כי לא יובל ולא מכבי באמת רצו להישאר ביחד )

ברמה המקצועית , יובל לדעתי בתקופה שלו היה לרוב שחקן חמישיה (כשהיה כשיר) אצל יאניס.(וזה כולל את העונה בה מכבי אשכרה היתה קבוצה טובה באירופה עד שאירופה נסגרה לרגל הקורונה)
זה אומר לדעתי שמקצועית יאניס כן מחזיק ממנו וחושב שהוא יכול לתרום

ברמה השיווקית , אני מסכים שספציפית יובל הוא לא בדיוק המגנט אוהדים שהיה קטש. (אבל לדעתי יש אהבה אליו שיכולה בעונה וחצי ללא פציעות להתרומם למצב שבו הקהל מאוהב בו ובא גם בגללו )
אבל ברמה העקרונית אני מבין למה אמרת שאתה לא חושב שצריך לקנות שחקן רק כדי שיהיה ה"אחראי קשרי קהילה" של הקבוצה.
אבל אם יש שחקן כזה שהוא גם מתאים מקצועית , אז אני ממש רואה איך הוא שווה למכבי הרבה כסף ולכן מגיע לו הפיצוי בחוזה שהוא מנופח ביחס לתרומה שלו על המגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 04, 2021 5:39 pm 
Hall of Famer

אחת הסיבות למה קבלת ההחלטות במכבי נראית כמו שהיא נראית היא תשלום מנופח לשחקנים שמובאים על תקן "הפנים של המועדון" ושאר קשקושי צביון.
כבר היו מספיק מקרי עבר שהיו אמורים ללמד את כולם שזה בזבוז כסף. אם הוא היה מתאים והכסף היה קטן כמו שאתה מתאר, מכבי הייתה משווה לו את השכר וזהו. לא השוותה, כנראה שהוא לא שווה לה אפילו את הסכום הלא גדול הזה (שליטתך), ואז להחליט להשאיר אותו בכל זאת כי הוא "גדל במועדון" או "הפנים של המועדון" זו החלטה מטומטמת.

לגבי "היא מוותרת על זכות ההשוואה", מה זה "מוותרת"? היא יכלה להשוות את ההצעה ולהשאיר את זוסמן עד תאריך מסוים, ברגע שלא עשתה את זה עד הדדליין אין לה יותר זכות להשוות את ההצעה. כך שאין לה שום דבר שהיא "מוותרת עליו".
אם הסאגה הזו תימשך, אני במקום זוסמן לוקח את מכבי לבוררות בפיב"א. למכבי אין שום קלפים ביד, היא מעכבת שחרור פורמלי של שחקן שמבחינה חוזית הוא שחקן חופשי בגלל דרישה כספית שלא מגיעה לה, וזה נראה לי ריאלי ביותר שלא רק שפיב"א תשחרר אותו על אפה וחמתה של מכבי - אלא שדווקא הוא יוציא ממכבי פיצוי ולא להיפך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 04, 2021 6:03 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
אחת הסיבות למה קבלת ההחלטות במכבי נראית כמו שהיא נראית היא תשלום מנופח לשחקנים שמובאים על תקן "הפנים של המועדון" ושאר קשקושי צביון.
כבר היו מספיק מקרי עבר שהיו אמורים ללמד את כולם שזה בזבוז כסף. אם הוא היה מתאים והכסף היה קטן כמו שאתה מתאר, מכבי הייתה משווה לו את השכר וזהו. לא השוותה, כנראה שהוא לא שווה לה אפילו את הסכום הלא גדול הזה (שליטתך), ואז להחליט להשאיר אותו בכל זאת כי הוא "גדל במועדון" או "הפנים של המועדון" זו החלטה מטומטמת.

לגבי "היא מוותרת על זכות ההשוואה", מה זה "מוותרת"? היא יכלה להשוות את ההצעה ולהשאיר את זוסמן עד תאריך מסוים, ברגע שלא עשתה את זה עד הדדליין אין לה יותר זכות להשוות את ההצעה. כך שאין לה שום דבר שהיא "מוותרת עליו".
אם הסאגה הזו תימשך, אני במקום זוסמן לוקח את מכבי לבוררות בפיב"א. למכבי אין שום קלפים ביד, היא מעכבת שחרור פורמלי של שחקן שמבחינה חוזית הוא שחקן חופשי בגלל דרישה כספית שלא מגיעה לה, וזה נראה לי ריאלי ביותר שלא רק שפיב"א תשחרר אותו על אפה וחמתה של מכבי - אלא שדווקא הוא יוציא ממכבי פיצוי ולא להיפך.

אני לא מכיר את זה שמכבי לא משחררת את זוסמן.
כשאמרתי מוותרת על הזכות להשוות התכוונתי שהיא מוותרת כל עוד היה לה את הזכות להשוות (ואז גם הם באו בדרישות ליובל )
כמובן שאחרי שהקטע החוזי הזה עבר , למכבי אין שום קייס לכלום.
אבל במהלך התקופה שמכבי יכלה להשוות , היה פה משחק של צ'יקן שבו מכבי מאיימים שהם ישוו ויובל לא מוכן לסעיפים המגבילים שלהם.
יובל ניצח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 05, 2021 2:07 am 
Hall of Famer

על פי הפרסומים, זוסמן מציע למכבי במין "לפנים משורת הדין" 20 אלף דולר (או יורו, לא זוכר).
מכבי לעומת זאת דורשת ממנו את אותו הסכום עבור כל שנה שהוא ישחק באלבה ברלין...

מבחינת מכבי זה הרי ממש גרושים, והיא כאמור אולי תלך עכשיו ראש בראש עם "בשר מבשרה" שאולי תרצה אותו בעתיד.
אני בכלל לא מדבר שאולי כמו שראי ציין זה עוד יתפוצץ להם בכלל בפנים עם בוררויות, יח"צ שלילי, ואולי אף קנסות.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 05, 2021 9:01 am 
Sophomore

shmueliki כתב:
על פי הפרסומים, זוסמן מציע למכבי במין "לפנים משורת הדין" 20 אלף דולר (או יורו, לא זוכר).
מכבי לעומת זאת דורשת ממנו את אותו הסכום עבור כל שנה שהוא ישחק באלבה ברלין...

מבחינת מכבי זה הרי ממש גרושים, והיא כאמור אולי תלך עכשיו ראש בראש עם "בשר מבשרה" שאולי תרצה אותו בעתיד.
אני בכלל לא מדבר שאולי כמו שראי ציין זה עוד יתפוצץ להם בכלל בפנים עם בוררויות, יח"צ שלילי, ואולי אף קנסות.

יש סיכוי שהוא חתם איתם על חוזה הסכמות לפני השחרור ובו כתוב שהוא ישלם 20 אלף ועכשיו מתווכחים על החוזה הזה (על מה הוא התחייב בחוזה החדש )

אגב, גם אם זה המצב, אני במקום מכבי מוריד מהר את הרגל מהגז בנושא הזה , כי יום אחד יובל אולי יהיה השחקן שהם ירצו , ואם הגשרים שם ישרפו , הסיכוי שלו לחזור יהיה נמוך והשכר שמכבי תאלץ לשלם עבור מהלך כזה יהיה הרבה יותר גבוה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 05, 2021 10:17 am 
Senior

כבר ראינו יפה מאוד איך שחקנים שמכבי הולכת איתם לבוררויות חוזרים אליה על ארבע.
מכבי חשובה למותג של זוסמן הרבה יותר משזוסמן חשוב למותג של מכבי. אני לא רואה מצב בכלל שמכבי תגרום לו להחליט שהוא לא חוזר לשם, גם אם הם יהיו אסהולס כמו שהם יודעים להיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 05, 2021 12:14 pm 
Sophomore

stavs כתב:
כבר ראינו יפה מאוד איך שחקנים שמכבי הולכת איתם לבוררויות חוזרים אליה על ארבע.
מכבי חשובה למותג של זוסמן הרבה יותר משזוסמן חשוב למותג של מכבי. אני לא רואה מצב בכלל שמכבי תגרום לו להחליט שהוא לא חוזר לשם, גם אם הם יהיו אסהולס כמו שהם יודעים להיות.

אבל גם ראינו איך אחד כמו דיויד בלאט , עשה הכל כדי לגמד את מכבי בדינים שלהם ואיך הוא בסוף לא הגיע.
הכל זכר למה שהם עשו לו
בסוף כקבוצה זה לא טוב לך ששחקנים מובילים לא ירצו לבוא אליך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 349 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Hacohen, uriel17 ו 18 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: