סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 3:28 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 43 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

מי תמוה יותר
קיירי 75%  75%  [ 15 ]
קוואי 25%  25%  [ 5 ]
סך הכל הצבעות : 20
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' אוגוסט 02, 2021 4:50 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
קוואי מוותר על אופציית השחקן שלו למרות פציעה ארוכת טווח
סקר מוצדק שבמוצדקים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 02, 2021 8:22 am 
מנהל פורום

אני לא חושב שקוואי תמוה כ"כ האמת. כאילו, הוא לא סופר נורמלי, זה ברור, אבל בסך הכל הוא פועל בהגיון ובעקביות. אפשר לטעון שהוא אגואיסט אולי, או שהוא חסר סבלנות או שהוא כפוי טובה או וואטאבר (אני אישית לא חושב ככה עליו), אבל לא מבין מה תמוה בו.
קיירי לעומת זאת קצת מחפוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 02, 2021 10:23 am 
Senior

דוראנט הרבה יותר משוגע מכולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 02, 2021 11:11 am 
Sophomore

החלטה תמוהה של קוואי והחלטה תמוהה תהיה אם מישהו יסכים לתת לו את החוזה שהוא רוצה (לפי הדיווחים חוזה ל 4 עונות על 176 מיליון) כשאת רב העונה הקרובה הוא יהיה בחוץ וכמובן קשה לדעת איך הוא יחזור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 02, 2021 11:39 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

yoya כתב:
החלטה תמוהה של קוואי והחלטה תמוהה תהיה אם מישהו יסכים לתת לו את החוזה שהוא רוצה (לפי הדיווחים חוזה ל 4 עונות על 176 מיליון) כשאת רב העונה הקרובה הוא יהיה בחוץ וכמובן קשה לדעת איך הוא יחזור

לא חושב שזו החלטה תמוהה אלא יותר החלטה נצלנית. הוא יודע שהקליפרס מחויבים להחתים אותו מחדש אם הם רוצים להישאר קונטנדרים בעתיד הקרוב אחרי שנתנו כל בחירת דראפט אפשרית לOKC בטרייד על ג'ורג', אז הוא מנצל את זה בשביל להרוויח עוד כסף. היית מצפה משחקן שהמועדון שלו עשה מעל ומעבר לרצות אותו שלפחות ייקח את אופציית השחקן ויראה איך הצוות הרפואי של המועדון מטפל בפציעה שלו (לאור תקדים סן אנטוניו) אבל קוואי מוכיח פעם אחר פעם שהנאמנות ממנו והלאה.

בכל מקרה הצבעתי לקיירי כי הבנאדם באמת מחפוף. שמישהו יקנה לו כדורסל עם הדפס של הגלובוס כדי שיבין את הקטע הזה של כדור הארץ הוא עגול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 02, 2021 12:25 pm 
Hall of Famer

אגב, אני לא בטוח שהמעמד ההיסטורי של קוואי גבוה מזה של פול פירס או דומיניק ווילקינס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 02, 2021 12:34 pm 
Junior

בעקבות השיחות פה על חוזים נכנסתי לראות את החוזים בליגה לשנים הקרובות ויש שם כמה דברים הזויים (שאומנם ידעתי, אבל פאק זה מוגזם), השניים שהכי הדהימו אותי:
1) ג'ון וול בעונה הקרובה הוא השחקן עם המשכורת השניה הכי גבוה וכרגע עם המשכורת הכי גבוה לעונה אחרי. פאקינ' 44.3 ו47.3 מיליון דולר ב2 העונות הקרובות. לג'ון וול.
2) דמיאן לילארד בעונת 23-24 ובעונת 24-25 ירוויח יותר מ50 מיליון בכל אחת מהעונות ובסך הכל 105 מיליון דולר בשנתיים. הוא שחקן מדהים והכל אבל וואו, 54.25 מיליון דולר בעונה האחרונה בחוזה (מובטח, ללא אופציה של אף צד).

מספרים מופרעים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 02, 2021 12:35 pm 
מנהל פורום

Yuval כתב:
דוראנט הרבה יותר משוגע מכולם.

זה נכון מאד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 02, 2021 12:47 pm 
Sophomore

נורטון כתב:
אגב, אני לא בטוח שהמעמד ההיסטורי של קוואי גבוה מזה של פול פירס או דומיניק ווילקינס

מול פירס בטח שלא, אין שום סיבה שיהיה. אמנם לקוואי יש אליפות אחת יותר ופיינלס אמ.וי.פי אחד יותר, ובנוסף לתארים ההגנתיים שלו (2 dpoy, 7 פעמים בחמישיות ההגנה) יש לו לכאורה יתרון מסוים. אבל עד כה בקריירה הוא עם 576 משחקים ורק 11085 נקודות. זה רחוק מאוד מאוד מהמספרים של פירס (1343 ו-26397), שהחזיק ברמת אולסטאר עד גיל 35, ומשך עוד 3.5 עונות אחרי. וגם - ההיסטוריה (בטח באמריקה) אוהבת שחקנים שנשארו נאמנים והפכו לסמל במועדון שלהם. קוואי הוא ההפך הגמור.

מול ווילקינס הפערים במספרים הכוללים של הקריירה דומים, אבל זה מורכב כי היתרון של לאונרד בתארים משמעותי עוד יותר. מצד שני, ווילקינס היה סקורר טוב משמעותית משניהם, עם ממוצע נקודות למשחק גבוה בהרבה. בנוסף, יש לו כמובן הילה שמעצימה את המעמד ההיסטורי שלו שנובעת מתחרויות ההטבעות שלו מול ג'ורדן.
אם הפציעה הזו מחסלת לקוואי את הקריירה, לדעתי הוא מתחת לשניהם. אם הוא חוזר באותה רמה וממשיך לעוד שמונה-עשר עונות שמקרבות אותו למספרים שלהם אבל בלי הצלחות פלייאוף משמעותיות, אז אולי זה מספיק בשביל להיות מעליהם, אבל ההיסטוריה תשפוט אותו לחומרה על ניהול הקריירה. אם הוא מביא לקליפרס אליפות, הוא בוודאי מעליהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 02, 2021 3:06 pm 
Hall of Famer

אישית אני חושב שקוואי גדול משניהם אבל זה תלוי אם מסתכלים על ה-peak או על קריירה שלמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 02, 2021 5:57 pm 
Hall of Famer

ido כתב:
נורטון כתב:

מול פירס בטח שלא, אין שום סיבה שיהיה

לקוואי יש אליפות שבה הוא קלירלי האלפא דוג
(בנוסף לאליפות שבה יש לו חלק משמעותי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 02, 2021 8:33 pm 
Sophomore

sir charles כתב:
בכל מקרה הצבעתי לקיירי כי הבנאדם באמת מחפוף. שמישהו יקנה לו כדורסל עם הדפס של הגלובוס כדי שיבין את הקטע הזה של כדור הארץ הוא עגול.

אני הייתי מציע לתת לו להתחיל לשחק עם כדורסל שטוח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 02, 2021 9:45 pm 
Hall of Famer

לא באותה ליגה. קיירי הוא הרבה יותר תמוה.
המהלך של קוואי דווקא הגיוני בהרבה מובנים, כל עוד אכן ישלמו לו (כפי שצפוי שיקרה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 02, 2021 10:44 pm 
Sophomore

Att כתב:
ido כתב:
נורטון כתב:

מול פירס בטח שלא, אין שום סיבה שיהיה

לקוואי יש אליפות שבה הוא קלירלי האלפא דוג
(בנוסף לאליפות שבה יש לו חלק משמעותי)

נכון. וגם יותר תארים אישיים. לטעמי זה לא מספיק לגשר על הפער כרגע. אבל ציינתי שאם הקריירה שלו תמשך מספיק והוא יגיע למספרים דומים - זה בהחלט עשוי להספיק.

Att כתב:
לא באותה ליגה. קיירי הוא הרבה יותר תמוה.
המהלך של קוואי דווקא הגיוני בהרבה מובנים, כל עוד אכן ישלמו לו (כפי שצפוי שיקרה).

מסכים. למעשה הוא מבטח את עצמו, כי הוא יקבל חוזה ארוך בדיוק כמו שדוראנט קיבל מתוך הנחה שהוא חוזר טוב מהפציעה. אבל אם הוא לא חוזר טוב ואין לו חוזה - הוא נדפק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 03, 2021 12:34 am 
Junior

קוואי בונה על תקדים דוראנט, ואני חושב שהוא יצליח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 03, 2021 2:19 am 
Hall of Famer

ההבדל הוא שהוא כבר הצליח לעצבן כל ארגון שבו הוא היה, כולל הקליפרס וכולל- השחקן היחיד אי פעם שלא הסתדר עם הספרס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 03, 2021 8:39 am 
מנהל פורום

קאווי מניאק סטואי אבל לא הזוי, פשוט ממקסם את כמות הדולרים כמו רובוט שמתוכנת לזה, כמו שלברון ממקסם את כמות יחסי הציבור. כל אחד מהן הוא טיל מונחה רק לכיוון אחר
החוזה של וול מתכתב עם החוזה המשוגע של ארינאס וזה גם מגיע מאותה קבוצה
ארווינג הכי מחופף לא מבין איך לא תפסו אותו עדיין עם איזה סם , לא יכול להיות שזה בא לו בטבעי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 03, 2021 3:28 pm 
Junior

לאונרד לבל מעל פירס ודומיניק , רואים את זה בפלייאוף, בפיינלס, ואני חושב שהוא גם עדיף על פיפן. הקרירה של קוואי כבר מספיק ארוכה (עשור?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 04, 2021 9:05 am 
Hall of Famer

סתם תוספת קטנה לדיון החוזים שהחל פה (וגרם גם לי לפתוח את הנתונים...):
בחוזים הנוכחיים (טרם ההחתמות החדשות וכו') ששת המשתכרים הבכירים לעונה הקרובה - גארדים. רק אחריהם מגיע הרצף לברון-דוראנט-ג'ורג'-יאניס וכו'

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 04, 2021 10:27 am 
Sophomore

FLASH כתב:
לאונרד לבל מעל פירס ודומיניק , רואים את זה בפלייאוף, בפיינלס, ואני חושב שהוא גם עדיף על פיפן. הקרירה של קוואי כבר מספיק ארוכה (עשור?)

לאנרד עשה ריצת פלייאוף אחת גדולה עם הראפטורס. בקליפרס - עד כה - הוא נכשל, עם איבוד של יתרון 3-1 והפסד בחצי הגמר לאנדרדוג. השנה הוא נפצע באמצע, אבל עד לפציעה הפלייאוף של הקליפרס היה ממוצע כזה, לא חרג מהציפיות. בסן אנטוניו הוא לא הגיע לגמר ככוכב ראשי. המספרים שלו מסדרת גמר 2014 בטח לא מרשימים.

בהחלט הריצה עם טורונטו לאליפות היא נקודה גדולה לזכותו. יכול להיות שלבדה מספיקה להעמיד אותו מעליהם, אני לא בטוח. יכול להיות שאני קצת biased לפירס בגלל תקופת הביג-3 הנפלאה. את וילקינס לא ראיתי והוא באמת לא הגיע רחוק בפלייאוף, אבל אאל''ט תמיד הודח נגד בירד, ג'ורדן או הבאד-בויז. מספרים מרשימים הוא בהחלט סיפק, גם בסדרת הללו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 04, 2021 10:35 am 
Sophomore

FLASH כתב:

עד כה , בהשוואה בין קוואי לפירס למשל , לקוואי לדעתי אין יתרון ואפילו יש חיסרון.
קוואי הביא אליפות אחת כטופ דוג של הקבוצה שלו.
גם פירס הביא אליפות כזו נגד הליקרס (ובמצ' אפ מטורף מול קובי )
(דומיניק לדעתי לא בסיפור בכלל )
לקוואי יש גם את הפליאוף בועה המחריד שלו
וגם הפציעה השנה לא מוסיפה לו הרבה (למרות שזו לא אשמתו , אבל כשהקבוצה שלך מנצחת בלעדיך , זה לחלוטין מוריד ממה שאתה "נחשב" עבור הקבוצה)

ההשוואה של שני השחקנים הללו לפיפן היא עדיין לא במקום.
שניהם עדיין לא באיזור (ופירס כבר לא יגיע לאיזור )

קוואי עדיין יכול אם קצת מזל , לשפר את מעמדו ההיסטורי.
אבל ההרגשה שלי היא שהוא בדרך לסיים את תקופתו המובילה ולפנות את מקומו בדיון הזה לשחקנים אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 04, 2021 11:13 am 
Hall of Famer

פול פירס לא הביא אליפות לבוסטון כטופ דוג.
עידו - דווקא בתקופת הביג 3 היה בחלק הפחות טוב של הקריירה שלו. הקבוצה המעולה שהייתה לו והפוקוס שפתאום היה על הסלטיקס העלתה את המעמד ההיסטורי וגם אפשרה לכולם לראות את יכולת הקלאץ' שלו. אבל כשחקן, השנים הגדולות שלו היו עד 2006.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 04, 2021 11:19 am 
Junior

אני תמיד מופתע מכמה השורה התחתונה משפיעה על התפיסה שלנו (גם שלי כמובן).
אם הכדור של קאווי קופץ 6 פעמים על הטבעת ויוצא אי שם ב2019, הוא שחקן פחות טוב מאשר אם הוא נכנס?
אם הרגל של קווין דוראנט לא נוגעת בקו השנה, מהלך שבשום צורה לא קשור ליאניס, אז יאניס שוב צ'וקר?
אם ריי אלן לא דופק שלשה לא הגיונית נגד הספרס ב2013 (אחרי החטאה של לברון) אז לברון לא בשיחה על טופ5 היסטורי?

אני מבין שבסוף השחקנים הגדולים נמדדים בשורה התחתונה, אבל יש משהו שנורא חוטא לתמונה הכללית בזה שסופרים הצלחות קבוצתיות כמדד לגדולה אינדיבידואלית.

( בעייני קאווי טוב מפירס )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 04, 2021 11:39 am 
Sophomore

שקי, יש הבדל לא קטן בין ''מעמד היסטורי'' לבין ''מי שחקן טוב יותר''.
עמוס - מקבל. אבל: א) פירס לא היה טופ-דוג, אבל הוא גם לא היה מס' שתיים מובהק לטעמי. הוא וגארנט חלקו בהובלה. ב) פירס היה בשיאו כשחקן עד 2006, אבל האם היינו מדברים עליו פה בכלל אילולא עונות הביג-3?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 04, 2021 11:41 am 
Sophomore

sheky כתב:
אני תמיד מופתע מכמה השורה התחתונה משפיעה על התפיסה שלנו (גם שלי כמובן).
אם הכדור של קאווי קופץ 6 פעמים על הטבעת ויוצא אי שם ב2019, הוא שחקן פחות טוב מאשר אם הוא נכנס?
אם הרגל של קווין דוראנט לא נוגעת בקו השנה, מהלך שבשום צורה לא קשור ליאניס, אז יאניס שוב צ'וקר?
אם ריי אלן לא דופק שלשה לא הגיונית נגד הספרס ב2013 (אחרי החטאה של לברון) אז לברון לא בשיחה על טופ5 היסטורי?

אני מבין שבסוף השחקנים הגדולים נמדדים בשורה התחתונה, אבל יש משהו שנורא חוטא לתמונה הכללית בזה שסופרים הצלחות קבוצתיות כמדד לגדולה אינדיבידואלית.

( בעייני קאווי טוב מפירס )

פחות טוב? לא.
פחות גדול? בהחלט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 43 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], RREEDDTT, Y.T ו 33 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה