סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 2:59 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 723 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 29  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' אוגוסט 03, 2021 9:42 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
Att כתב:
Yuval כתב:
אוון פורנייה לניקס 4 שנים 78 מיליון
הניקס מחתימים גם את דריק רוז, אלק בורקס ונרליס נואל. קלאסיק תיבודו.

דוונטה גרהאם לפליקנס תמורת בחירת סיבוב ראשון כלשהי (לא ראיתי עדיין איזו). חתם 47 מיליון ל-4 שנים.
דניאל ת'ייס ליוסטון ל-4 שנים 36 מיליון
אלכס קרוזו 4 שנים 37 מיליון לשיקאגו
קודי זלר לעונה אחת בפורטלנד
טרבור אריזה לעונה אחת בלייקרס
פי ג'יי טאקר למיאמי

לא מבין מה הפיסטונס עושים.
למה לתת לקורי ג׳וזף חוזה לשנתיים ב-10$ מיליון?
לא ידעתי שהוא עדיין משחק בליגה בכלל

Chris Haynes: Free agent forward Trey Lyles has reached an agreement with the Detroit Pistons on a two-year, $5 million deal, CEO @Rich Paul of @Klutch Sports tells @YahooSports. 1 hour ago – via Twitter ChrisBHaynes
טריי ליילס הוא אחד השחקנים שאני הכי פחות מחבב/מעריך בליגה.

Adrian Wojnarowski: Free agent Kelly Olynyk has agreed to a three-year, $37M deal with the Detroit Pistons, his agent Jeff Schwartz of @excelbasketball tells ESPN. 4 hours ago – via Twitter wojespn
וקלי אוליניק ל-3 שנים זה..
קצת מיותר הייתי אומר.

משתי דקות של היילייטס שראיתי, התרשמתי יותר מגרין מאשר מקייד אבל בהחלט אפשר להבין את הבחירה.
אני לא לגמרי מבין את המהלכים בשוק החופשי.
מה שכן, דטרויט לכל הפחות אקטיביים ומעניינים מאז חילופי ה-gm.
.

טרוי וויבר, הGM של דטרויט, עשה אוף-סיזן מוזר לפני שנה - הוא עשה דראפט טוב עם 2 בחירות שנראו מבטיחות (הייז וביי) ועוד טרייד קצת מוזר בכדי לבחור סנטר מאסיבי בדמות אייזיאה סטיוארט מוקדם מכפי שהמוקים צפו לו. אחר-כך הוא החתים את ג'רמי גראנט על חוזה שנראה גבוה מדי ודי מוזר, ואז החתים את פלאמלי ל3 שנים והביא עוד שני סנטרים (אוקאפור ודנמון ששוחרר).

מתוך כל ההחלטות האלו כמעט כולן נראו די טוב בסופו של דבר - ג'רמי גראנט הראה שהוא שחקן התקפה הרבה יותר טוב משחשבנו ולגמרי מרגיש שווה את החוזה שלו, הרוקים נראים טוב מאוד וביף-סטו נראה כמו אחלה סנטר ולא מישהו שלא שייך לעידן הזה, אפילו ג'וש ג'קסון שהוחתם גם בקיץ היה נראה טוב מאוד לפרקים.
ההחלטה היחידה שפחות הצליחה היא פלאמלי ל3 שנים. אני חושב שהוא היה לא רע בעונה הזו, אבל רק לפני 4 ימים וויבר היה צריך לרדת 20 מקומות בסיבוב השני בכדי להיפטר מהחוזה שלו.

אוליניק מרגיש לי כמו עוד החתמה א-לה-פלאמלי. מבחינה מקצועית יכול להתאים סבבה לקבוצה, אבל חוזה גבוה מדי ואני בעיקר לא מבין למה ל3 שנים.
דווקא קורי ג'וזף לא מפריע לי. כל מי שראה את קיליאן הייז בפתיחת העונה הקודמת יעיד שהתחושה הייתה שזרקו אותו למים יותר מדי, יש אנשים שאשכרה מגדירים אותו כבאסט מבלי שהייתה לו הזדמנות אמיתית להראות מה הוא שווה.
הקו האחורי של הפיסטונס אמור להיות בנוי העונה על הייז וקאנינגהם כמובילי כדור, בעיני זה מאוד הגיוני ואפילו מתבקש להוסיף לרוטציה עוד רכז וטרן שיוכל להוריד מהם את העומס והלחץ, אף אחד לא רוצה לראות את הבק-קורט שאמור להיות העתיד של המועדון מאבד 7-8 כדורים לערב בעונה הראשונה שלהם ביחד.
10 מיליון לשנתיים לא יהיה חוזה שיכביד על קבוצה במצב הזה (שגם ככה צריכה להיאזר בסבלנות) ואני לא חושב שג'וזף יוסיף יותר מ2-3 נצחונות בעונה.
טריי ליילס אני מניח שהוא קצת החתמה על תקן ג'וש ג'קסון בעונה שעברה, מהסוג של 'בואו נראה אם הוא מצליח להראות פה כמו שחקן לשם שינוי', אין בזה הרבה סיכון וכנראה גם לא המון רווח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 03, 2021 10:15 am 
מנהל פורום

דוויט האווארד חוזר ללייקרס אחרי עונת הפסקה בפילי. גם ווין אלינגטון וקנת' בנזמור חתמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 03, 2021 10:19 am 
Sophomore

לא ברור לי מה הלייקרס עושים בחלון הזה. הם מנסים להפוך לקבוצה עם ממוצע הגילאים הגבוה אי פעם בNBA?
אגב, אני דווקא חושב שאוליניק זו אחלה החתמה לפיסטונס. שחקן קשוח וללא אגו עם איום טוב מבחוץ שהיה חסר מאוד להיט בפלייאוף הנוכחי. בדיוק מה שקבוצה שבונה את עצמה מחדש עם צעירים מוכשרים צריכה לטעמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 03, 2021 10:51 am 
Sophomore

פוציץ' כתב:
לא ברור לי מה הלייקרס עושים בחלון הזה. הם מנסים להפוך לקבוצה עם ממוצע הגילאים הגבוה אי פעם בNBA?
אגב, אני דווקא חושב שאוליניק זו אחלה החתמה לפיסטונס. שחקן קשוח וללא אגו עם איום טוב מבחוץ שהיה חסר מאוד להיט בפלייאוף הנוכחי. בדיוק מה שקבוצה שבונה את עצמה מחדש עם צעירים מוכשרים צריכה לטעמי.

אין להם ברירה.
אחרי ההחתמה של ווסטברוק לא ממש נשאר להם כסף מתחת לתקרה...יכולים פחות או יותר למלא את הסגל ולהחתים רק על וטרן מינימום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 03, 2021 10:57 am 
Sophomore

רק לי החוזה של קארוסו נראה גבוה באופן תמוה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 03, 2021 11:23 am 
Sophomore

ido כתב:
רק לי החוזה של קארוסו נראה גבוה באופן תמוה?

גם יש להם עכשיו לפחות שלושה רכזים :
קרוסו + לונזו + לוין.
לא ברור כל כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 03, 2021 11:31 am 
Hall of Famer

לאבין לא ישחק כרכז. אבל כן, לא ברור בדיוק מה הבולז עושים. בעיני מתבססים בבינוניות שלא בטוח שתביא אותם אפילו לפלייאוף.
מה שהפליקנס עושים מעניין. לפי מה שקראתי, המחשבה מאחורי הויתור על בול זה השימוש שהם עושים עם זאיון, שהם נותנים לו לנהל את המשחק. אני לא שמתי לב לזה, אבל לפי הכתבה שקראתי, הם רוצים להשתמש בזאיון כמקבל ההחלטות בהתקפה העומדת. בול היה אמור להיות בתפקיד דרק פישר, מריו צ'למרס שכזה. בהתקפה העומדת עיקר התפקיד זה לקלוע את הזריקות הפנויות מבחוץ. מהבחינה הזאת ההחלטה להביא את גראהם על חוזה נמוך מבול לא רעה בכלל.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 03, 2021 11:35 am 
מנהל פורום

בדטרויט חייבים לברר העונה מה הכיוון של הייז, ראיתי אותו פעמיים בעונה שעברה וחייב להגיד שלא מצאתי במה להאחז, לא מהירות, לא דיוק, לא אתלטיות ולא ראיית משחק מבריקה. אולי במוק דראפט אמצא מה הטיקט שעליו נבחר
גם הסטט שלו מרמזת לניליקינה 2. הלוואי ואתבדה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 03, 2021 11:57 am 
Senior

uriel17 כתב:
בדטרויט חייבים לברר העונה מה הכיוון של הייז, ראיתי אותו פעמיים בעונה שעברה וחייב להגיד שלא מצאתי במה להאחז, לא מהירות, לא דיוק, לא אתלטיות ולא ראיית משחק מבריקה. אולי במוק דראפט אמצא מה הטיקט שעליו נבחר

תחפש סרטונים של קווין אוקונור עליו, כנראה שתתרשם שהוא מתלהב ממנו יותר מדי, אבל אם אתה מחפש לשמוע מה הappeal הגדול של הייז, אוקונור הוא גדול מהמאמינים בו בערך, והסרטונים שלו די מוצלחים בסה"כ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 03, 2021 12:29 pm 
מנהל פורום

עמוס לב כתב:
לאבין לא ישחק כרכז. אבל כן, לא ברור בדיוק מה הבולז עושים. בעיני מתבססים בבינוניות שלא בטוח שתביא אותם אפילו לפלייאוף.
מה שהפליקנס עושים מעניין. לפי מה שקראתי, המחשבה מאחורי הויתור על בול זה השימוש שהם עושים עם זאיון, שהם נותנים לו לנהל את המשחק. אני לא שמתי לב לזה, אבל לפי הכתבה שקראתי, הם רוצים להשתמש בזאיון כמקבל ההחלטות בהתקפה העומדת. בול היה אמור להיות בתפקיד דרק פישר, מריו צ'למרס שכזה. בהתקפה העומדת עיקר התפקיד זה לקלוע את הזריקות הפנויות מבחוץ. מהבחינה הזאת ההחלטה להביא את גראהם על חוזה נמוך מבול לא רעה בכלל.

נשמע כמו שמנסים לעשות מזאיון, לברון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 03, 2021 12:36 pm 
מנהל פורום

stavs כתב:
uriel17 כתב:

תחפש סרטונים של קווין אוקונור עליו, כנראה שתתרשם שהוא מתלהב ממנו יותר מדי, אבל אם אתה מחפש לשמוע מה הappeal הגדול של הייז, אוקונור הוא גדול מהמאמינים בו בערך, והסרטונים שלו די מוצלחים בסה"כ.

כן, אני רואה שהוא מאמין שמדובר במנהל משחק מבריק
קשה לי לראות אותו מפתח את זה ליד שחקן כל כך דומיננטי כמו קניגהאם, אם יש עוד מי שמאמין בו בליגה, כדאי לעשות עליו טרייד עכשיו, אפילו בשביל בחירה מאותו לבל שהוא נבחר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 03, 2021 12:42 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

stavs כתב:
uriel17 כתב:

אאז"נ אוקונור אפילו שם אותו במקום הראשון במוק דראפט שלו באיזשהו שלב לפני הדראפט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 03, 2021 1:09 pm 
מנהל פורום

הוא שמאלי שלא מסוגל לעשות כלום בימין, אם הוא מכדרר בימין חוטפים
הוא לא סט שוטר ככה שלחשוב שהוא יהנה מהתשומת לב ההגנתית שקניגהם יקבל זו תמימות
הוא בנבחרת צרפת לאולימפיאדה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 03, 2021 6:19 pm 
Hall of Famer

stavs כתב:
Att כתב:
Yuval כתב:
אוון פורנייה לניקס 4 שנים 78 מיליון
הניקס מחתימים גם את דריק רוז, אלק בורקס ונרליס נואל. קלאסיק תיבודו.

דוונטה גרהאם לפליקנס תמורת בחירת סיבוב ראשון כלשהי (לא ראיתי עדיין איזו). חתם 47 מיליון ל-4 שנים.
דניאל ת'ייס ליוסטון ל-4 שנים 36 מיליון
אלכס קרוזו 4 שנים 37 מיליון לשיקאגו
קודי זלר לעונה אחת בפורטלנד
טרבור אריזה לעונה אחת בלייקרס
פי ג'יי טאקר למיאמי

לא מבין מה הפיסטונס עושים.
למה לתת לקורי ג׳וזף חוזה לשנתיים ב-10$ מיליון?
לא ידעתי שהוא עדיין משחק בליגה בכלל

Chris Haynes: Free agent forward Trey Lyles has reached an agreement with the Detroit Pistons on a two-year, $5 million deal, CEO @Rich Paul of @Klutch Sports tells @YahooSports. 1 hour ago – via Twitter ChrisBHaynes
טריי ליילס הוא אחד השחקנים שאני הכי פחות מחבב/מעריך בליגה.

Adrian Wojnarowski: Free agent Kelly Olynyk has agreed to a three-year, $37M deal with the Detroit Pistons, his agent Jeff Schwartz of @excelbasketball tells ESPN. 4 hours ago – via Twitter wojespn
וקלי אוליניק ל-3 שנים זה..
קצת מיותר הייתי אומר.

משתי דקות של היילייטס שראיתי, התרשמתי יותר מגרין מאשר מקייד אבל בהחלט אפשר להבין את הבחירה.
אני לא לגמרי מבין את המהלכים בשוק החופשי.
מה שכן, דטרויט לכל הפחות אקטיביים ומעניינים מאז חילופי ה-gm.
.

טרוי וויבר, הGM של דטרויט, עשה אוף-סיזן מוזר לפני שנה - הוא עשה דראפט טוב עם 2 בחירות שנראו מבטיחות (הייז וביי) ועוד טרייד קצת מוזר בכדי לבחור סנטר מאסיבי בדמות אייזיאה סטיוארט מוקדם מכפי שהמוקים צפו לו. אחר-כך הוא החתים את ג'רמי גראנט על חוזה שנראה גבוה מדי ודי מוזר, ואז החתים את פלאמלי ל3 שנים והביא עוד שני סנטרים (אוקאפור ודנמון ששוחרר).

מתוך כל ההחלטות האלו כמעט כולן נראו די טוב בסופו של דבר - ג'רמי גראנט הראה שהוא שחקן התקפה הרבה יותר טוב משחשבנו ולגמרי מרגיש שווה את החוזה שלו, הרוקים נראים טוב מאוד וביף-סטו נראה כמו אחלה סנטר ולא מישהו שלא שייך לעידן הזה, אפילו ג'וש ג'קסון שהוחתם גם בקיץ היה נראה טוב מאוד לפרקים.
ההחלטה היחידה שפחות הצליחה היא פלאמלי ל3 שנים. אני חושב שהוא היה לא רע בעונה הזו, אבל רק לפני 4 ימים וויבר היה צריך לרדת 20 מקומות בסיבוב השני בכדי להיפטר מהחוזה שלו.

אוליניק מרגיש לי כמו עוד החתמה א-לה-פלאמלי. מבחינה מקצועית יכול להתאים סבבה לקבוצה, אבל חוזה גבוה מדי ואני בעיקר לא מבין למה ל3 שנים.
דווקא קורי ג'וזף לא מפריע לי. כל מי שראה את קיליאן הייז בפתיחת העונה הקודמת יעיד שהתחושה הייתה שזרקו אותו למים יותר מדי, יש אנשים שאשכרה מגדירים אותו כבאסט מבלי שהייתה לו הזדמנות אמיתית להראות מה הוא שווה.
הקו האחורי של הפיסטונס אמור להיות בנוי העונה על הייז וקאנינגהם כמובילי כדור, בעיני זה מאוד הגיוני ואפילו מתבקש להוסיף לרוטציה עוד רכז וטרן שיוכל להוריד מהם את העומס והלחץ, אף אחד לא רוצה לראות את הבק-קורט שאמור להיות העתיד של המועדון מאבד 7-8 כדורים לערב בעונה הראשונה שלהם ביחד.
10 מיליון לשנתיים לא יהיה חוזה שיכביד על קבוצה במצב הזה (שגם ככה צריכה להיאזר בסבלנות) ואני לא חושב שג'וזף יוסיף יותר מ2-3 נצחונות בעונה.
טריי ליילס אני מניח שהוא קצת החתמה על תקן ג'וש ג'קסון בעונה שעברה, מהסוג של 'בואו נראה אם הוא מצליח להראות פה כמו שחקן לשם שינוי', אין בזה הרבה סיכון וכנראה גם לא המון רווח.

ההנהלה של דטרויט ללא ספק השתפרה. הם אקטיביים ונמרצים ובסך הכל מקבלים החלטות טובות עד כה,
אבל את ההחתמות האלו לא אהבתי.
אין כאן נזק גדול, סתם לא משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 03, 2021 7:12 pm 
Senior

אבל אהבת את ההחתמות בעונה שעברה? אני די בטוח שלא והיום אתה אומר שההנהלה, שבסה"כ אתה ביחד שנה, השתפרה, אז כנראה שבדיעבד ההחתמות האלו נראות לך בסדר.

אני חושב שההחתמות של דטרויט סבבה, אוליניק יכול להרגיש חוזה לא טוב בעוד שנה או שנתיים, אבל גם סיכוי טוב שזה לא יהיה המצב, אני חושב שאין סיבה לשפוך סופרלטיבים על מה שדטרויט עשתה הלילה, אבל אלו כן צעדים בכיוון הנכון בסה"כ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 03, 2021 8:05 pm 
Senior

אנדרה דראמונד מסכם לשנה בפילי.

רודי גיי ביוטה, 12 מ' לשנתיים.

רודני הוד כנראה ישוחרר מטורונטו ויחתום במילווקי.

ג'יימס ג'ונסון בנטס.

בייליצה בווריורס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 03, 2021 9:00 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

זהו? אנדרה דראמונד הפך תוך שנה וקצת משחקן הפרנצייז של דטרויט לסנטר מחליף שמקבל חוזה לשנה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 03, 2021 10:43 pm 
Senior

מלו בלייקרס וכמוהו גם מאליק מונק (על המינימום, מפתיע קצת).
פאטי מילס כנראה מצטרף לנטס, שזה די מבאס בעיני, יכול היה להיות משמעותי בהרבה קבוצות אחרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 03, 2021 11:34 pm 
Hall of Famer

ודרוזן בשיקגו

פעילים שם בעיר הרוחות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 04, 2021 12:03 am 
מנהל פורום

בשביל דרוזן הם נותנים את הבחירה בסיבוב ראשון ב2025 + אל פארוק הנידח ויאנג שהוא כבר לא כל כל יאנג
לא ברור לי מה יעשו בספרס עם אל פארוק
זה מסדר את הבולס בעמדה 3, כי פטריק ווילאמס לא ממש נראה כמו שחקן חמישיה בקבוצת פלייאוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 04, 2021 12:14 am 
Junior

הלייקרס מחתימים שחקן כל 4 דקות. אחרי כרמלו ומונק, עכשיו מדווח שגם הורטון טאקר וקנדריק נאן סוגרים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 04, 2021 12:17 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
ודרוזן בשיקגו

פעילים שם בעיר הרוחות

פעילים וזה מעניין, אבל הם גם מתכננים שיהיו להם גם שחקני פנים באיזשהו שלב?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 04, 2021 12:21 am 
Sophomore

sir charles כתב:
זהו? אנדרה דראמונד הפך תוך שנה וקצת משחקן הפרנצייז של דטרויט לסנטר מחליף שמקבל חוזה לשנה?

לא ממש הרשים בקליבלנד.
נכשל טוטאלית בלייקרס.

קבוצות מקבלות תובנות לגביו.
יקבל הזדמנויות של ממש רק שאמביד יקבל מנוחה או שיהיה פצוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 04, 2021 12:28 am 
Sophomore

מה בדיוק הסגל של הליקרס עכשיו ?
ועל כמה כדורים הם בונים את המשחק ?

מה החמישיה ?
ראסל
מישהו
מלו/לברון
לברון/מלו
דיוויס

דוויט האוורד
הורטון טאקר
קנדריק נאן

קבוצת הגנה מפחידה הם לא נראים כרגע :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 04, 2021 12:33 am 
Junior

לייקרס הצליחו למלא סגל סביר ממש מהר.
נאן, THT, מונק
אלינגטון, בייזמור, אריזה
מלו, דוויט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 723 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 29  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], stavs ו 23 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: