סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 5:15 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 723 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 29  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' אוגוסט 04, 2021 1:28 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אל אלוהים מה נשאר מהספרס.
דאנקן, ג'ינובילי ופארקר פרשו מזמן.
קוואי עזב, למרקוס עזב/פרש, דרוזן בבולס, רודי גיי גם עזב, ואפילו פטי מילס חתך לברוקלין.

מה נשאר:
גארדים: דז'ונטה מאריי, דריק וייט, דווין ואסל, לוני ווקר
פורוורדים: דאג מקדרמוט, ת'אד יאנג, קלדון ג'ונסון
סנטרים: זאק קולינס, יעקב פלטל

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 04, 2021 1:32 am 
Hall of Famer

איש סמית סגר בשארלוט. אז או שדינווידי סוגר בקרוב עם וושינגטון או שקייל קוזמה ודני יחלקו את עמדת הרכז.

מלו בלייקרס, לא ראיתי אם מישהו כתב

רובין לופז סוגר חוזה קטן באורלנדו, 5 מיליון דולר לעונה. גם בעמדת הסנטר של וושינגטון מתחיל להיות רזה. מקווה בשבילם שבראיינט חוזר לעונה הבאה אחרי הפציעה הקשה.

אוטו פורטר בווריורס. ברוך שפטרנו...

פי ג'יי טאקר סגר במיאמי. אבידה לא קטנה למילווקי. מיאמי נראה שמתחזקת אם כי גם לאורי וגם טאקר זה לא החתמות שיעשו שינוי דרמטי במאזן הכוחות במזרח.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 04, 2021 1:38 am 
Sophomore

התותח המפוברק כתב:
איש סמית סגר בשארלוט. אז או שדינווידי סוגר בקרוב עם וושינגטון או שקייל קוזמה ודני יחלקו את עמדת הרכז.

רובין לופז סוגר חוזה קטן באורלנדו, 5 מיליון דולר לעונה. גם בעמדת הסנטר של וושינגטון מתחיל להיות רזה. מקווה בשבילם שבראיינט חוזר לעונה הבאה אחרי הפציעה הקשה.

פי ג'יי טאקר סגר במיאמי. אבידה לא קטנה למילווקי. מיאמי נראה שמתחזקת אם כי גם לאורי וגם טאקר זה לא החתמות שיעשו שינוי דרמטי במאזן הכוחות במזרח.

מפתיע שלופז קיבל רק 5 מיליון דולר על חוזה לעונה אחת. הוא היה ממש-ממש יעיל בוושינגטון.

לגבי עמדת הסנטר בוושינגטון, בראיינט (בהנחה שבריא) + גאפורד + הארל זה יפה מאד.

בלייקרס יש כבר 12 שחקנים סגל בכירים.
נראה לי שראס הרכז היחידי, אז הם יצטרכו לפחות עוד שניים.
הסגל שלהם די סגור.

לא מבין את ג"ס שהחתימו גם את בייליציה ופוטר, הם בקטע של לאסוף פורוורדים שמנמנים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 04, 2021 5:23 am 
Hall of Famer

ehud כתב:
התותח המפוברק כתב:

מפתיע שלופז קיבל רק 5 מיליון דולר על חוזה לעונה אחת. הוא היה ממש-ממש יעיל בוושינגטון.

זה לא מפתיע בכלל.
מקגי גם קיבל 5M לשנה.
דראמונד קיבל אפילו פחות.
סנטרים חביבים שלא ממש קולעים מבחוץ, כפלאג-אין לשנה, זו שיטה נחמדה.
לרוב הקבוצות, כאלו שאין להן את אמביד או את יוקיץ׳ או אפילו גובר, עדיף להשקיע בעמדות האחרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 04, 2021 5:41 am 
Hall of Famer

מה שכן מפתיע זה שהוא סגר באורלנדו. הם לא בבנייה מחדש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 04, 2021 7:22 am 
Hall of Famer

פיניקס הקטינו את הסיכון שלקחו עם פול:

Chris Paul and the Phoenix Suns agreed to a four-year, $120 million contract as free agency opened, but it has a far lower number in terms of guaranteed money as anticipated.

According to John Gambadoro, the third year of Paul's deal is only partially guaranteed at $15 million and the final season is a team option.

With Paul at an annual average of approximately $30 million, his guaranteed salary if he only plays the next two seasons with the Suns, is only $75 million.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 04, 2021 7:29 am 
Hall of Famer

אני מחבב את דינווידי (אמנם לפני הפציעה, לא יודע איך יהיה לאחר מכן), מעניין איפה ינחת.
לא זוכר אם נכתב כאן דרוזן לשיקאגו. 85 מיליון דולר לשלוש עונות + בחירת סיבוב ראשון לספרס (אין יותר מדי פרטים על הבחירה, לא ברור אם יש הגנות).
שיקאגו הולכת על הפלייאוף בכל הכח. מעניין מה יקרה עם מרקאנן. מניח שהם ירצו לעשות sign and trade.
וגם.. מעניין איך תיראה ההגנה שלהם. מסתמנת כנקודת החולשה בסגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 04, 2021 8:09 am 
Hall of Famer

stavs כתב:
Att כתב:
Yuval כתב:
אוון פורנייה לניקס 4 שנים 78 מיליון
הניקס מחתימים גם את דריק רוז, אלק בורקס ונרליס נואל. קלאסיק תיבודו.

דוונטה גרהאם לפליקנס תמורת בחירת סיבוב ראשון כלשהי (לא ראיתי עדיין איזו). חתם 47 מיליון ל-4 שנים.
דניאל ת'ייס ליוסטון ל-4 שנים 36 מיליון
אלכס קרוזו 4 שנים 37 מיליון לשיקאגו
קודי זלר לעונה אחת בפורטלנד
טרבור אריזה לעונה אחת בלייקרס
פי ג'יי טאקר למיאמי

לא מבין מה הפיסטונס עושים.
למה לתת לקורי ג׳וזף חוזה לשנתיים ב-10$ מיליון?
לא ידעתי שהוא עדיין משחק בליגה בכלל

Chris Haynes: Free agent forward Trey Lyles has reached an agreement with the Detroit Pistons on a two-year, $5 million deal, CEO @Rich Paul of @Klutch Sports tells @YahooSports. 1 hour ago – via Twitter ChrisBHaynes
טריי ליילס הוא אחד השחקנים שאני הכי פחות מחבב/מעריך בליגה.

Adrian Wojnarowski: Free agent Kelly Olynyk has agreed to a three-year, $37M deal with the Detroit Pistons, his agent Jeff Schwartz of @excelbasketball tells ESPN. 4 hours ago – via Twitter wojespn
וקלי אוליניק ל-3 שנים זה..
קצת מיותר הייתי אומר.

משתי דקות של היילייטס שראיתי, התרשמתי יותר מגרין מאשר מקייד אבל בהחלט אפשר להבין את הבחירה.
אני לא לגמרי מבין את המהלכים בשוק החופשי.
מה שכן, דטרויט לכל הפחות אקטיביים ומעניינים מאז חילופי ה-gm.
.

טרוי וויבר, הGM של דטרויט, עשה אוף-סיזן מוזר לפני שנה - הוא עשה דראפט טוב עם 2 בחירות שנראו מבטיחות (הייז וביי) ועוד טרייד קצת מוזר בכדי לבחור סנטר מאסיבי בדמות אייזיאה סטיוארט מוקדם מכפי שהמוקים צפו לו. אחר-כך הוא החתים את ג'רמי גראנט על חוזה שנראה גבוה מדי ודי מוזר, ואז החתים את פלאמלי ל3 שנים והביא עוד שני סנטרים (אוקאפור ודנמון ששוחרר).

מתוך כל ההחלטות האלו כמעט כולן נראו די טוב בסופו של דבר - ג'רמי גראנט הראה שהוא שחקן התקפה הרבה יותר טוב משחשבנו ולגמרי מרגיש שווה את החוזה שלו, הרוקים נראים טוב מאוד וביף-סטו נראה כמו אחלה סנטר ולא מישהו שלא שייך לעידן הזה, אפילו ג'וש ג'קסון שהוחתם גם בקיץ היה נראה טוב מאוד לפרקים.
ההחלטה היחידה שפחות הצליחה היא פלאמלי ל3 שנים. אני חושב שהוא היה לא רע בעונה הזו, אבל רק לפני 4 ימים וויבר היה צריך לרדת 20 מקומות בסיבוב השני בכדי להיפטר מהחוזה שלו.

אוליניק מרגיש לי כמו עוד החתמה א-לה-פלאמלי. מבחינה מקצועית יכול להתאים סבבה לקבוצה, אבל חוזה גבוה מדי ואני בעיקר לא מבין למה ל3 שנים.
דווקא קורי ג'וזף לא מפריע לי. כל מי שראה את קיליאן הייז בפתיחת העונה הקודמת יעיד שהתחושה הייתה שזרקו אותו למים יותר מדי, יש אנשים שאשכרה מגדירים אותו כבאסט מבלי שהייתה לו הזדמנות אמיתית להראות מה הוא שווה.
הקו האחורי של הפיסטונס אמור להיות בנוי העונה על הייז וקאנינגהם כמובילי כדור, בעיני זה מאוד הגיוני ואפילו מתבקש להוסיף לרוטציה עוד רכז וטרן שיוכל להוריד מהם את העומס והלחץ, אף אחד לא רוצה לראות את הבק-קורט שאמור להיות העתיד של המועדון מאבד 7-8 כדורים לערב בעונה הראשונה שלהם ביחד.
10 מיליון לשנתיים לא יהיה חוזה שיכביד על קבוצה במצב הזה (שגם ככה צריכה להיאזר בסבלנות) ואני לא חושב שג'וזף יוסיף יותר מ2-3 נצחונות בעונה.
טריי ליילס אני מניח שהוא קצת החתמה על תקן ג'וש ג'קסון בעונה שעברה, מהסוג של 'בואו נראה אם הוא מצליח להראות פה כמו שחקן לשם שינוי', אין בזה הרבה סיכון וכנראה גם לא המון רווח.

אני לא זוכר מה חשבתי על החוזה לג׳רמי גראנט אבל אני מחבב את השחקן, הוא צעיר יחסית (אם כי גבולי) והתקדם בכל שנה שהוא בליגה.
אם כבר לזרוק כסף על FA אז לפחות על מישהו עם אפסייד.

אבל צריך לזכור - דטרויט לא התכוונה כנראה להיות גרועה כל כך העונה (אוריאל כאן חשב שהם יגיעו לפלייאוף אאל״ט) אבל היא הייתה וזכתה במקום ה-1 בדראפט.
אני מקווה עבורם שהם ימשיכו להיות גרועים לפחות לשנה אחת נוספת.
בסופו של דבר, לאיפה הם יגיעו, תלוי לא בהחתמות בשוק החופשי של וויבר, אלא ביכולת שלו לבחור נכון בדראפט.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ד' אוגוסט 04, 2021 9:39 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 04, 2021 8:48 am 
Junior

וואו, הספרס פירקו רשמית כל זכר לקבוצות העבר ובעצם מתחילים מכלום. כנראה שמכוונים עמוק ללוטרי בתקווה להגריל רובינסון/דאנקן חדש. לא ברור מה פופ אמור לעשות עם הקבוצת קולג' הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 04, 2021 9:36 am 
Hall of Famer

זה יותר הגיוני ממה שהספרס עשו בשנים האחרונות.
הם עשו המוןן טעויות בדרך.
אין להם ברירה אלא להתחיל מחדש.

* לא לגמרי סגור למה הם החתימו את מקדרמוט לכמה שנים אבל שיהיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 04, 2021 9:45 am 
Hall of Famer

בעעע, 3 שנים נוספות של קורקמז ב-15$ מיליון דולר.
עד כה, מוריי הרבה יותר טוב משני הליצנים שהיו לפניו
אבל הסך הכל מאכזב למדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 04, 2021 9:51 am 
Senior

* 3 הליצנים שהיו לפניו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 04, 2021 10:04 am 
Junior

היה פעם סגל יותר זקן מזה של הלייקרס? האסוציאציה הראשונה היא כמובן הלייקרס בעונה של קרל מאלון, גארי פייטון וכו'. ועדיין - אני לא בטוח שזה משתווה לזה. כרגע בסגל של 12 שחקנים, 5 שחקנים מעל גיל 35 ושניים מתחת 26. זה משונה מאוד...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 04, 2021 10:18 am 
Junior

ehud כתב:
sir charles כתב:
זהו? אנדרה דראמונד הפך תוך שנה וקצת משחקן הפרנצייז של דטרויט לסנטר מחליף שמקבל חוזה לשנה?

לא ממש הרשים בקליבלנד.
נכשל טוטאלית בלייקרס.

קבוצות מקבלות תובנות לגביו.
יקבל הזדמנויות של ממש רק שאמביד יקבל מנוחה או שיהיה פצוע.

לא ממש עקבתי אחרי קליבלנד או הלייקרס בשנה שעברה, אבל לפחות לפי המספרים בשנה שעברה, 15 נקודות ו 12 ריבאונדים ב 27 דקות (בלייקרס לבד זה 12 נקודות ו 10 ריבאונדים ב 25 דקות), זה לא נראה לי כמו כשלון טוטאלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 04, 2021 10:19 am 
Sophomore

נביא בעירו כתב:
היה פעם סגל יותר זקן מזה של הלייקרס? האסוציאציה הראשונה היא כמובן הלייקרס בעונה של קרל מאלון, גארי פייטון וכו'. ועדיין - אני לא בטוח שזה משתווה לזה. כרגע בסגל של 12 שחקנים, 5 שחקנים מעל גיל 35 ושניים מתחת 26. זה משונה מאוד...

וחוץ ממשונה , זה גם אומר שבעונה שבה עוד יכולים להיות בעיות סגרים וקורונות באוויר , זה יכול לייצר עומס אדיר על שחקנים מבוגרים ולשלוח את הליקרס להתמודד בפליאוף של כדורסל על כסאות גלגלים נגד בית הלוחם חיפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 04, 2021 10:28 am 
Junior

נביא בעירו כתב:

שמע זה קטע מטורף.
כרגע יש 12 שחקנים בסגל והגיל הממוצע שלהם הוא 31.2
מתוך 12 שחקנים 5 בני 35 ומעלה ו8 בני 32 ומעלה.

לצורך השוואה, אם ניקח את ה12 המובילים מבחינת משחקים ששיחקו של הלייקרס של עונת מאלון, שם הגיל הממוצע היה 30.1 והיו בסגל 4 שחקנים מעל גיל 32 ( מה שכן היה שם את מאלון בן ה40 והוראס גראנט בן ה38 שקיבלו הרבה דקות שזה די מטורף ).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 04, 2021 1:15 pm 
Hall of Famer

Shiver כתב:
דוויט האווארד חוזר ללייקרס אחרי עונת הפסקה בפילי. גם ווין אלינגטון וקנת' בנזמור חתמו.

ואחריי ההחתמה של כרמלו לליקרס יש את הסגל המבוגר בליגה והפציעות כנראה בדרך

ותיקי LA
כרמלו אנתוני - בן 37
לברון ג'יימס - בן 36
מארק גאסול - בן 36
טרבור אריזה - בן 36
דווייט הווארד - בן 35
ווויין אלינגטון - בן 33
קנט בייזמור - בן 32
ראסל ווסטברוק - בן 32

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 04, 2021 3:19 pm 
מנהל פורום

הלייקרס כרגע עם ממוצע גילאים של 32.4. אם תהיתם, זה ממוצע הגילאים הכי גבוה אי פעם לקבוצה בליגה.

השיאניות הקודמות היו יוטה של 2000/1 עם סטוקטון (38), מאלון (37), אולדן פוליניס (36), גון סטארקס (35) ובסהכ 8 שחקנים מעל גיל 30.
הקבוצה השנייה הייתה יוסטון של 1997/8 עם אדי ג'ונסון (38), צ'רלס ג'ונס (40), דרקסלר, האקים וקווין וויליס (35), וצ'ארלס ברקי ומריו אלי עם 34.

הקבוצה הצעירה אי פעם הייתה אטלנטה של 2005/6, עם ממוצע של 22.7 בלבד. השחקן הכי מבוגר בה היה טיירון לו (28), ג'וש סמית (20) זאזא פצ'וליה (21) וג'ו ג'ונסון (24). הם סיימו את העונה במאזן של 26 ניצחונות ו56 הפסדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 04, 2021 3:38 pm 
Senior

מה שהבולס עושים הוא.... מסקרן לכל הפחות.
אין ספק שהם הולכים חזק על ההווה, הם הצליחו לאסוף שם כמה שחקנים טובים, אף אחד לא מדהים ואם זה יתחבר זו תהיה קבוצת פלייאוף מסוכנת.
לונזו, לאווין, דרוזן, ווצ'ביץ' זו רביעייה ממש חמודה, מעניין יהיה לראות מה יקרה עם מרקאנן - יחד איתו זו חמישייה התקפית מאוד מוכשרת, אבל שקצת קשה לפענח מי שומר בה (אולי חוץ מלונזו).
אני די מאמין בפטריק וויליאמס, אני חושב שהוא כן מסוגל לתת להם מה שקוואי נתן לספרס - ב2013 בואכה 2014 - לא לקפוץ עליי. קובי וויט וקארוסו זה ספסל חביב בקו האחורי, חסרה שם הגנה בעיקר הקו הקדמי, אבל זה סגל חמוד.

עדיין קשה לי להאמין שזאת תהיה קבוצה באמת באמת טובה, בין היתר כי עדיין לא ראינו אפילו את ווצ'ביץ' משפר אותם בשום דבר בערך, אבל אני מעריך שאם דברים כן יתחברו טוב זו קבוצה שעם קצת מזל יכולה להגיע לחצי גמר המזרח נגיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 04, 2021 3:41 pm 
Sophomore

stavs כתב:
אין ספק שהם הולכים חזק על ההווה, הם הצליחו לאסוף שם כמה שחקנים טובים, אף אחד לא מדהים ואם זה יתחבר זו תהיה קבוצת פלייאוף מסוכנת.
לונזו, לאווין, דרוזן, ווצ'ביץ' זו רביעייה ממש חמודה, מעניין יהיה לראות מה יקרה עם מרקאנן - יחד איתו זו חמישייה התקפית מאוד מוכשרת, אבל שקצת קשה לפענח מי שומר בה (אולי חוץ מלונזו).
אני די מאמין בפטריק וויליאמס, אני חושב שהוא כן מסוגל לתת להם מה שקוואי נתן לספרס - ב2013 בואכה 2014 - לא לקפוץ עליי. קובי וויט וקארוסו זה ספסל חביב בקו האחורי, חסרה שם הגנה בעיקר הקו הקדמי, אבל זה סגל חמוד.

עדיין קשה לי להאמין שזאת תהיה קבוצה באמת באמת טובה, בין היתר כי עדיין לא ראינו אפילו את ווצ'ביץ' משפר אותם בשום דבר בערך, אבל אני מעריך שאם דברים כן יתחברו טוב זו קבוצה שעם קצת מזל יכולה להגיע לחצי גמר המזרח נגיד.

מרגיש לי שזאת הולכת להיות קבוצה סטייל ממפיס של תחילת העשור הקודם, עם קונלי ורנדולף.
קבוצה חביבה, שאף אחת לא תהנה להתמודד מולה, ומצד שני תהיה די תקועה בבינוניות של קבוצת סיבוב ראשון\שני בפלייאוף בלי יותר מדי אפשרויות להתקדם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 04, 2021 4:05 pm 
Sophomore

רק ההפך הגמור - קבוצה שלא שומרת בניגוד לממפיס שנשכה ושרטה. מה שכן, לונזו ולאווין יחד זה פוטנציאל ל-20 האלי-אופ במשחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 04, 2021 6:08 pm 
Sophomore

שיקגו בנתה את הקבוצה המושלמת בשביל לקלוט סטאר אחד ולהפוך לקונטנדרית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 04, 2021 10:14 pm 
Hall of Famer

stavs כתב:

זה נחמד להגיד שחסרה בשיקגו הגנה בעיקר בקו הקדמי, אני עדיין מנסה להבין מה זה הקו הקדמי שלהם. לכאורה ווצ'ביץ' ומרקאנן, אבל שניהם לא בדיוק חיות צבע. ומי אמור לשחק כשהם על הספסל? מניח שעוד יחתימו אבל זה חתיכת סגל ממוקד קו אחורי עד כאן.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 04, 2021 10:56 pm 
Freshman

אני בכלל לא מחזיק מלונזו. הישג יפה עם החוזה לדרוזן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 05, 2021 1:53 am 
Hall of Famer

הלייקרס זה פשוט פארודיה. כן, היכולת שלהם למשוך שחקנים מבחוץ על גרושים היא מדהימה, וכן, יש להם סיכויים לא רעים להצליח למרות הכל, אבל לחשוב שעל פי הפרסומים (על טרייד שיכלו לעשות מול סקרמנטו) הם יכלו להיות כעת עם באדי הילד (אחלה צלע שלישית פוטנציאלית) + KCP + עוד גמישות כלכלית בשנים הבאות במקום ווסטברוק.

דראמונד לפילי יכולה להיות העברה סופר משמעותית. אם פחות או יותר התקבע שאמביד הוא אולי השחקן החשוב ביותר לקבוצה כלשהי בפלייאוף, אז כל משחק בעונה הסדירה שדראמונד ייתן את הטון ואת השקט הנפשי לפילי להשתמש פחות באמביד - זה רווח נקי.

מיאמי עדיין נשארים קבוצה ללא גבוהים כמעט, אבל הם יהיו פשוט סופר קשוחים עם לאורי-באטלר-טאקר-אדביו. אמנם השנה הם חטפו סוויפ, אבל על פניו זאת לא קבוצה שיהיה אפשר להספיד בפלייאוף.

קצת קשה לעכל מה קרה פתאום בשיקאגו. אם בול-דרוזן-לאווין פותחים, אז פתאום קארוסו, קובי וויט, ופטריק וויליאמס מתחילים מהספסל? זה קצת יחבר אותי לפיסקה הבאה - והיא מעמדו הצפוי של אבדיה, שאני חושב שלאנשים פה בארץ עדיין לא נפל האסימון. הנטייה שלנו הרי הייתה לחשוב שהוא היהלום שוושינגטון שואפים לפתח וכו' וכו'. אז פרט להאצ'ימורה (שנבחר באותה בחירה שנה לפניו, ונותן יותר קבלות), פתאום יש גם בחירה דראפט חדשה מגונזגה שהוא ידית לא קטנה בעמדה 3 על פי מה ששמעתי, את ברטנס וקוזמה שספק כמה קבוצות ירצו לקחת עם החוזים הגבוהים שלהם, אז באמת שאין לי מושג מה מעמדו של אבדיה בכלל. זה אולי לא בהכרח רע עבורו (כי אם מעמדו בקבוצה יהיה שולי, אז בהפוך על הפוך זה אולי יקדם טרייד עבורו ל"מקום טוב יותר"), אבל יש עוד לא מעט שטרם הפנימו שהקבוצה הזו לא סובבת סביבו...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 723 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 29  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: uriel17 ו 50 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: