עמוס לב כתב:
B.Grant44 כתב:
עמוס לב כתב:
מסתבר שחוזה של 40 מיליון פלוס לשנתיים לא קשה עד כדי כך להעביר. הנה הוויזארדס בדיוק עשו את זה. אם אתה מתייחס לטרייד הזה אך ורק כווסטברוק על החבר'ה של הלייקרס, בעיני זה טרייד לא רע, למרות שאני חושב שהמהלך ההגיוני הבא זה גם להעביר את בראדלי ביל. הקבוצה הזאת באמת לא הולכת לשום מקום. אם אתה שם את זה בקונטקסט של החוזה של ג'ון וול, אז גם אני לא בטוח כמה זה כל כך פיס. אנחנו די מסכימים שהמהלך הנכון מבחינת הוויזארדס זה ללכת לפירוק. אז על וול היו מקבלים תמורה נמוכה יותר. אולי גם אי אפשר היה להעביר אותו בקיץ הנוכחי והיו צריכים לחכות לעונת 2022/23, השנה האחרונה לחוזה, כדי להיפטר ממנו. אז אולי הוויזארדס הצליחו להקדים בשנה (השנה עם החוזים של הלייקרס, זה כנראה לא ממש יקרה) את הפירוק. אין להם כרגע שום אבן פינה ושום שחקן שבאמת אתה אומר שהוא יהיה בעתיד של הוויזארדס (גם האצ'ימורה וכפי הנראה אבדיה לא נראים כמו שחקנים אנטריידבל). לא הייתי קורה לזה זכיה בפיס, כן מהלכים טובים.
זה מצחיק שיש כאן חוות דעת שוושינגטון שיחקה אותה על כך שהצליחה להיפטר מהחוזים של וול/ווסטברוק ובתמורה לספוג חוזים לשנה-שנתיים, וכדי לסתור אותה הטענה שלך היא שחוזים של 40 מיליון זה שום דבר, כי הנה וושינגטון הצליחה להיפטר מאחד...
גם ממש לא הבנתי את הלוגיקה שהטרייד על ווסטברוק היה לא רע, אבל אם לוקחים בחשבון שווסטברוק הגיע תמורת וול, אז לא?? עם כל הביקורת על ווסטברוק, הוא לפחות עמיד עדיין ואולטרה-תחרותי, וול הועבר לאחר שנתיים שבמהלכן לא שיחק ועוד לפניהן היה פציע ובירידה.
לא יודע איך החלטת שאנחנו מסכימים שנכון עבור הוויזארדס להתפרק. נראה שביל מעוניין להישאר שם ונראה שהם מעוניינים לבנות סביבו. כך שפירוק לא יהיה. אז כל הרציונליזציה המוזרה שלך, לפיה היה יכול להיות סבבה לגמרי מבחינת וושינגטון להשאיר את וול, כשגם בהתקמבקות שלו העונה שיחק בערך 50% מהמשחקים, והיחסים העכורים שלו עם ביל ידועים זה מכבר, אבל מה זה משנה בואו נמשיך לשלם לו 40+ מיליון בעונה עבור כל הסמטוכה הזאת, כשתגיע עונת 2022/23 נצליח להיפטר ממנו - ממש לא מחזיקה מים לדעתי.
בשורה התחתונה, כשאתה תקוע עם חוזים כמו של וול-ווסטברוק, אז אכן אי אפשר "לזכות בפיס" עם טרייד עליהם, אלא סה"כ לייצר "מהלכים טובים". צריך לראות איך דינווידי יחזור מהפציעה שלו, אבל אם היית אומר לאוהדי וושינגטון לפני שנה שבתום העונה הקרובה יהיו להם ארבעה שחקנים כמו דינווידי, קקפ, קוזמה ומונטרז, כולם על חוזים נוחים יחסית, במקום וול אחד עם החוזה הגרוע בליגה, הם היו שואלים איפה לחתום על תרומת כליה בשביל שזה יקרה.