נורטון כתב:
תקשיב לי, אפס קטן ומושתן. אתה איחלת רע לי ולמשפחה שלי. אני לא חייב לך כלום. הציון שלך הוא נכשל מוחלט רק בגלל זה.
עכשיו לגבי המהות. קודם כל לגבי השפעת הספרדית - כן, יש לך אפס יכולת להבין מה הם אומרים, כי אני שואל את אותה שאלה כבר שני עמודים, ועדיין לא טרחת לענות לי. אתה חושב שמישהו מתרשם מהעובדה שהצלחת לעשות קופי פייסט לשישה לינקים? בהחלט, מרשים. זה מראה יכולת קוארדינציה מרשימה במיוחד ללחוץ גם על הקונטרול וגם על ה c שלא לדבר על ה v. באמת יפה מאד. עכשיו תענה על השאלה הפשוטה. מה הקשר בין העובדה שהשפעת הספרדית גרמה לבקטריה שהיא שהרגה אלפי אנשים, לבין משהו.
ולגבי הדמוקרטיה הסינית, בתור מישהו שמחשיב את עצמו כיצור ״חושב״. תגיד לי אתה לאור הידוע לנו מכל מדינה אחרת בעולם בערך. מה הסיכוי שרק בחודש הראשון משהו נדפק שם, ואילו בכל חודש אחר משהו דפק שם? ברצינות, מה הסיכוי? ואפילו נניח שהם לא משקרים (הם משקרים, אבל נניח שלא), האפשרות היחידה שבגללה הם לא משקרים זה בגלל שהם רוצחים בדם קר (או לכל הפחות עושים... האם אני באמת מתכוון לומר את המילה הזאת - ״סגר״) כל אדם שמראה התחלה של תסמיני קוביד, כדי שהוא לא ידביק אחרים. כל חשיבה אחרת (או שהם משקרים, או שהם רוצחים או שהם סוגרים את החיים) מצביעה על חוסר יכולת חשיבה מובהק. בדיוק ההיפך ממה שאתה מטיף לו.
קודם כל, אפס קטן ומושתן תקרא לחברים שאין לך. דבר שני, לפני רגע בכית וביקשת שיחסמו אותי, ושניה אחרי זה אתה ממשיך לדבר כאילו יש לך תסמונת טורט.
מה שאתה עשית זה לאחל למיליוני בני אדם הדרה מהחברה = לאמלל להם את החיים = אם הם לא מוכנים שיכפו עליהם טיפול, שעכשיו הפך להיות ניסוי רפואי, אז מגיע להם למות מרעב. זה לא נקרא לאחל רע אני מבין.
אז התגובה שלי הייתה לייחל לזה שיכפו עליך את כל הדברים שאתה לא מאמין בהם, בדיוק כמו שאתה רוצה לכפות על מיליוני אנשים שחושבים אחרת ממך. תתבייש.
לגבי השפעת הספרדית - אתה יכול לשאול גם עוד מאה עמודים, אבל עד שלא תקרא את הלינקים ותבין אותם אני לא מתכוון לנהל איתך דיון על זה.
רמז: השפעת הספרדית לא גרמה לבקטריה. בקטריה זה חיידק ושפעת זה וירוס. המגפה לא נגרמה משפעת אלא מבקטריה. הבקטריה לא באה לעולם במקרה. עכשיו תפסיק לחפור כי אתה זה שאין לו חצי מושג בנושא הזה.