סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 1:35 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 969 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39  הבא

האם תתחסן?
כן, בהזדמנות הראשונה 60%  60%  [ 25 ]
כן, אבל רק אחרי כמה זמן לראות מה קורה 26%  26%  [ 11 ]
לא, אני לא פוחד מהקורונה 7%  7%  [ 3 ]
לא, אני חושש מההליך המהיר של פיתוח החיסון/תופעות לוואי 7%  7%  [ 3 ]
סך הכל הצבעות : 42
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חיסון לקורונה
הודעהפורסם: ה' אוגוסט 05, 2021 2:52 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אני מבין שהיית בהרבה מקומות בשנתיים האחרונות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 05, 2021 3:52 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
בינתיים המדינות שהכי מצליחות לבלום את הקורונה אלה השתיים שמגבילות באופן מחמיר ערים ומחוזות שלמים כשמתגלים מקרים בודדים, שלא לדבר על הגבלות חמורות על כניסה של זרים לתחומי המדינה. לא אומר שזה מה שאני רוצה פה בהיקף כזה, אבל אלה השתיים הכי מצליחות.

לגבי סארס - סארס הייתה מחלה נדירה יחסית והרבה פחות מדבקת מהנוכחית, בכל השנה וחצי או משהו כזה שהסארס פעל התגלו אלפי מקרים בודדים. בסדר גודל כזה קל הרבה יותר למערכת בסדר הגודל (והאוטוריטריות) של סין להכיל את המחלה על ידי בידוד של החולים. היא קיבלה הרבה תשומת לב והפחידה בכל זאת, כי היא הייתה קטלנית הרבה יותר - אחוזי התמותה שלה היו מאד גבוהים.
וזו גם התשובה ל"אולי זה פשוט מה שוירוסים עושים". אין דבר כזה "מה שוירוסים עושים". כל וירוס הוא שונה במידת היכולת שלו להיקלט בנשא אנושי, לעבור מנשא לנשא, להתרבות ולשרוד לאורך זמן בתוך הנשא שלו, ולהרוג את הנשא שלו. למעשה, כפי שאנחנו לומדים, גם וריאנטים של אותו וירוס לא מתנהגים אותו דבר.

ולגבי המסכות - אם יש כזה קונצנזוס שהן לא שוות כלום בעצירת וירוסים, הגיע הזמן להיפטר מהן גם בחדרי ניתוח. מי צריך אותן בכלל? לא ככה?

ואשר לחיסון - מה בדיוק מתרסק בו? מראש ההשערה הייתה, כבר כשהביאו אותו לראשונה, שאחרי חצי שנה האפקטיביות שלו עלולה לפוג או לרדת באופן משמעותי. למרבה הצער, הוא עושה את מה ששוער מראש מבחינת הזמן ולא יותר מזה כפי שקיוו, אבל זה לא שזו אמורה להיות הפתעה עצומה. זו הייתה אמורה להיות מראש הנחת העבודה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 05, 2021 4:35 am 
Junior

1. לאן הקורונה נעלמה בסין מאז מרץ 2020? לא זכור לי סגר אחד שם בשנה ומשהו האחרונות.
2. בנוגע לסארס, האם השתמשו אז ב-PCR ברמה של מאות אלפי בדיקות ביום על אנשים בריאים כדי לדעת כמה הוא מדבק באמת? או שזה טרנד רק של הקורונה?
3. כשדחפו מיליוני אנשים להתחסן הדעה הרווחת הייתה שניצחנו את הקורונה ושהחיסון יחזיק, אולי ברמה של חסינות עדר, ולכל הפחות כמו חיסוני שפעת שאותם מקבלים כל שנה ולא כל חצי שנה.
אנשי משרד הבריאות טענו אז גם בשיא חוכמתם שההגנה של התכשיר הגנטי מבית פייזר עדיפה על ההגנה הטבעית של אדם שנדבק, החלים ומערכת החיסון מפתחת את הנוגדנים על כל ההרכב של הוירוס ולא רק הספייק הרעיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 05, 2021 6:32 am 
Hall of Famer

אני חייב להגיד מאסטר, שההודעות שלך הן ברמה מאד נמוכה, מעליבה אפילו . כאילו ציטוטים והכל אבל עם אפס יכולת להבין מה הציטוטים אומרים (אני עדיין מחכה לסיפור המרעיש של הבקטריה הספרדית)

בכל מקרה, אם ההוכחות שלל הן מהדמוקרטיה הנפלאה של סין ומוירוס שנעלם כלעומת שבא (סארס) בגלל אפס יכולת הדבקות, אז קשה להתייחס ברצינות

אני חושב ששדרוג אינטלקטואלי מסוים מצידך נדרש בשביל שנוכל לקחת אותך כמשהו שהוא מעבר לקוריוז מביך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 05, 2021 6:56 am 
Junior

אני חייב להגיד נורטון, שאתה ואחרים חייבים להפסיק עם המנהג המגונה שהוא לדבר עליי או לחלק לי ציונים והגדרות, ולהתחיל להתמקד רק או לסתור את הדברים הרשומים שהם המהות.

זה המינימום בשביל שיח מכבד, ואני יכול לומר מהצד שלי שאם העיקרון הזה יישמר אז גם השפה של הדיון תהיה נורמלית.

לגבי השפעת הספרדית, לפני שאתה אומר עליי שיש לי "אפס יכולת להבין מה הציטוטים אומרים", תתחיל לקרוא ולהבין את המאמרים שהבאתי בנוגע אליה, כי לא נראה שאתה בכיוון, ואח"כ אפשר להתקדם בנושא. עד אז חבל על המאמץ שלי.

בנוגע לדמוקרטיה הסינית, אז כמובן שבהתחלה כולם האמינו לדיווחים ולקחו את סין כמודל עם הסגרים ודרך ההתמודדות, ועכשיו כשזה לא מסתדר עם הנראטיב שהוירוס נעלם שם בלי סגרים נוספים - אז סין משקרים. כמה נוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 05, 2021 7:20 am 
Hall of Famer

תקשיב לי, אפס קטן ומושתן. אתה איחלת רע לי ולמשפחה שלי. אני לא חייב לך כלום. הציון שלך הוא נכשל מוחלט רק בגלל זה.

עכשיו לגבי המהות. קודם כל לגבי השפעת הספרדית - כן, יש לך אפס יכולת להבין מה הם אומרים, כי אני שואל את אותה שאלה כבר שני עמודים, ועדיין לא טרחת לענות לי. אתה חושב שמישהו מתרשם מהעובדה שהצלחת לעשות קופי פייסט לשישה לינקים? בהחלט, מרשים. זה מראה יכולת קוארדינציה מרשימה במיוחד ללחוץ גם על הקונטרול וגם על ה c שלא לדבר על ה v. באמת יפה מאד. עכשיו תענה על השאלה הפשוטה. מה הקשר בין העובדה שהשפעת הספרדית גרמה לבקטריה שהיא שהרגה אלפי אנשים, לבין משהו.

ולגבי הדמוקרטיה הסינית, בתור מישהו שמחשיב את עצמו כיצור ״חושב״. תגיד לי אתה לאור הידוע לנו מכל מדינה אחרת בעולם בערך. מה הסיכוי שרק בחודש הראשון משהו נדפק שם, ואילו בכל חודש אחר משהו דפק שם? ברצינות, מה הסיכוי? ואפילו נניח שהם לא משקרים (הם משקרים, אבל נניח שלא), האפשרות היחידה שבגללה הם לא משקרים זה בגלל שהם רוצחים בדם קר (או לכל הפחות עושים... האם אני באמת מתכוון לומר את המילה הזאת - ״סגר״) כל אדם שמראה התחלה של תסמיני קוביד, כדי שהוא לא ידביק אחרים. כל חשיבה אחרת (או שהם משקרים, או שהם רוצחים או שהם סוגרים את החיים) מצביעה על חוסר יכולת חשיבה מובהק. בדיוק ההיפך ממה שאתה מטיף לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 05, 2021 7:27 am 
Senior

למה אתם מתדיינים עם מתנגדי חיסונים?

אני גם לא רואה בעיה מיוחדת עם לאחל רע לאנשים מסוימים. אני מאוד אשמח אם כולם יתחסנו, אבל אני בטח לא אהיה עצוב אם מתנגדי חיסונים ימותו מקורונה (או מכל דבר אחר). יהיה לי עצוב על הילדים שלהם, אבל בטח לא עליהם.

זה לגמרי עליכם. אנשים כאלה הם הגרסה האנושית להתקפות DDOS. אתה לא מתמודד עם זה על ידי זה שאתה עונה לכל מה שהם מקיאים על האינטרנט. הם מציפים אותך בקשקושים בדיוק בשביל זה. אתה מתמודד עם זה על ידי חסימה שלהם. מהאינטרנט. מהמרחב הציבורי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 05, 2021 8:36 am 
Hall of Famer

מאסטר כתב:
1. לאן הקורונה נעלמה בסין מאז מרץ 2020? לא זכור לי סגר אחד שם בשנה ומשהו האחרונות.
.

https://www.ynet.co.il/health/article/BkD6Mz4k00

22 מליון איש בסגר , ינואר 21

https://www.ynet.co.il/news/article/hydbntgyk

מליון אישר בסגר, לפני מספר ימים

זה מגיגול של 3 שניות בערך....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 05, 2021 8:39 am 
Hall of Famer

סליחה אורן אבל זה ממש לא יפה שאתה מבלבל את המלהג עם עובדות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 05, 2021 9:09 am 
Sophomore

Yuval כתב:

אני גם לא רואה בעיה מיוחדת עם לאחל רע לאנשים מסוימים. אני מאוד אשמח אם כולם יתחסנו, אבל אני בטח לא אהיה עצוב אם מתנגדי חיסונים ימותו מקורונה (או מכל דבר אחר). יהיה לי עצוב על הילדים שלהם, אבל בטח לא עליהם.

זה לגמרי עליכם. אנשים כאלה הם הגרסה האנושית להתקפות DDOS. אתה לא מתמודד עם זה על ידי זה שאתה עונה לכל מה שהם מקיאים על האינטרנט. הם מציפים אותך בקשקושים בדיוק בשביל זה. אתה מתמודד עם זה על ידי חסימה שלהם. מהאינטרנט. מהמרחב הציבורי.

כשיהיו עם הילדים שלך בגן 4 ילדים שההורים שלהם לא חיסנו אותם לפוליו לחצבת ולא אחד תימהוני בקושי, לא ממש תוכל לחסום אותם מהאינטרנט.

ובגלל שלדבר על כמה שמסכות וסגרים זה גרוע זה מוכר, צריך בכל מקום להבהיר שהמוצר הוא פייק מוחלט לפני שיהיו עוד קונים שבמקרה הטוב ימלאו את האינטרנט בזבל, ובמקרה הרע יהרגו את דוד שלהם וייפגעו בילדים שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 05, 2021 9:15 am 
Hall of Famer

מאסטר כתב:
עמוס לב כתב:
מאסטר, אז מה הטענה שלך?
1. שהקורונה היא כמו כל שפעת, שמגיעה בגלים ואין שום סיבה להתרגש ולא צריך שום הגבלות.
2. שהחיסונים הם פשוט תרמית של חברות התרופות שמשחדות את הבכירים במערכות הבריאות כדי לדחוף לנו מוצרים שבמקרה הטוב לא הכרחיים, במקרה הרע פוגעניים
3. מסיכות לא באמת יעילות.
4. כלומר צריך לחזור לחיים רגילים בלי שום הגבלות והכול בסדר.
דרך אגב, מה אתה יודע על ה - NIH, כן זה של פאוצ'י?

כל התשובות נכונות.

בנוגע לסעיף 1, די ברור שאם לא היו סופרים מאומתים כמו פסיכופתים ומפסיקים לדבר על הקורונה 24-7 בחדשות לא היית יודע שיש כאן מגפה.

אז זהו, שלא ממש. שוב נחזור לאיטליה. מה שקרה באיטליה גרם לשינוי מוחלט בהתייחסות למחלה.

ואף אחד לא טוען שחברות תרופות הן תמימות. לא שונות מכל תאגידי ענק (למשל סימנס הגרמנית שבתקציבים שלה למדינות עולם שלישיות, כמו לדוגמא ישראל, מחזיקות בתקציב סעיף שוחד). אבל יש קפיצת דרך בין גילויים של ניסיונות שוחד ועבירות על החוק למסקנה שהחברות הללו הצליחו להשתלט על כל ממשלות העולם בערך ובעזרת השוחד הם מצליחים לנפק לכל תושבי העולם החופשי לפחות תרופות לא הגיוניות. ויותר מכך, אתה מנכס להם ראיית נולד מטורפת. כי לפי ההגיון הזה, איך שצצה הקורונה בסין, בפייזר כבר ידעו איך ליצור היסטריה מהקורונה, ידעו שהם ינצחו במירוץ החיסונים ויצליחו לדחוף את החיסון שלהם על פארש.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 05, 2021 9:24 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
תקשיב לי, אפס קטן ומושתן. אתה איחלת רע לי ולמשפחה שלי. אני לא חייב לך כלום. הציון שלך הוא נכשל מוחלט רק בגלל זה.

עכשיו לגבי המהות. קודם כל לגבי השפעת הספרדית - כן, יש לך אפס יכולת להבין מה הם אומרים, כי אני שואל את אותה שאלה כבר שני עמודים, ועדיין לא טרחת לענות לי. אתה חושב שמישהו מתרשם מהעובדה שהצלחת לעשות קופי פייסט לשישה לינקים? בהחלט, מרשים. זה מראה יכולת קוארדינציה מרשימה במיוחד ללחוץ גם על הקונטרול וגם על ה c שלא לדבר על ה v. באמת יפה מאד. עכשיו תענה על השאלה הפשוטה. מה הקשר בין העובדה שהשפעת הספרדית גרמה לבקטריה שהיא שהרגה אלפי אנשים, לבין משהו.

1. הודעות אלימות מצד אחד לא מכשירות הודעות אלימות מצד שני.
2. לא קראת בכלל כנראה את הלינקים שמאסטר הביא. אני רפרפתי ל-20 שניות על כל הלינקים. אז יש 5 לינקים (אני חושב לפחות) שמראים שמקרי המוות של השפעת הספרדית הגיעו כתוצאה מחיידקים שתפסו טרמפ על התופעות שהוירוס של השפעת הספרדית גרמו. ומאמר אחד, שהוא החשוב, שמדבר על כך שחיסון ניסיוני של גוף כלשהו של רוקפלר עשה על חיילים אמריקאים גרם לתמותה החיידקית של השפעת הספרדית. הייתי מייחס למאמר הזה את אותה מידת חשיבות כמו כל שאר הטענות של מאסטר (לבחירתך כמובן), אבל לפחות אי אפשר להגיד שהוא לא הביא איזה לינקים שתומכים בטענות הקונספירציה שלו.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 05, 2021 9:27 am 
Junior

נורטון כתב:

ולגבי הדמוקרטיה הסינית, בתור מישהו שמחשיב את עצמו כיצור ״חושב״. תגיד לי אתה לאור הידוע לנו מכל מדינה אחרת בעולם בערך. מה הסיכוי שרק בחודש הראשון משהו נדפק שם, ואילו בכל חודש אחר משהו דפק שם? ברצינות, מה הסיכוי? ואפילו נניח שהם לא משקרים (הם משקרים, אבל נניח שלא), האפשרות היחידה שבגללה הם לא משקרים זה בגלל שהם רוצחים בדם קר (או לכל הפחות עושים... האם אני באמת מתכוון לומר את המילה הזאת - ״סגר״) כל אדם שמראה התחלה של תסמיני קוביד, כדי שהוא לא ידביק אחרים. כל חשיבה אחרת (או שהם משקרים, או שהם רוצחים או שהם סוגרים את החיים) מצביעה על חוסר יכולת חשיבה מובהק. בדיוק ההיפך ממה שאתה מטיף לו.

קודם כל, אפס קטן ומושתן תקרא לחברים שאין לך. דבר שני, לפני רגע בכית וביקשת שיחסמו אותי, ושניה אחרי זה אתה ממשיך לדבר כאילו יש לך תסמונת טורט.
מה שאתה עשית זה לאחל למיליוני בני אדם הדרה מהחברה = לאמלל להם את החיים = אם הם לא מוכנים שיכפו עליהם טיפול, שעכשיו הפך להיות ניסוי רפואי, אז מגיע להם למות מרעב. זה לא נקרא לאחל רע אני מבין.
אז התגובה שלי הייתה לייחל לזה שיכפו עליך את כל הדברים שאתה לא מאמין בהם, בדיוק כמו שאתה רוצה לכפות על מיליוני אנשים שחושבים אחרת ממך. תתבייש.

לגבי השפעת הספרדית - אתה יכול לשאול גם עוד מאה עמודים, אבל עד שלא תקרא את הלינקים ותבין אותם אני לא מתכוון לנהל איתך דיון על זה.
רמז: השפעת הספרדית לא גרמה לבקטריה. בקטריה זה חיידק ושפעת זה וירוס. המגפה לא נגרמה משפעת אלא מבקטריה. הבקטריה לא באה לעולם במקרה. עכשיו תפסיק לחפור כי אתה זה שאין לו חצי מושג בנושא הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 05, 2021 9:31 am 
Junior

oren_80 כתב:
מאסטר כתב:
.

https://www.ynet.co.il/health/article/BkD6Mz4k00

22 מליון איש בסגר , ינואר 21

https://www.ynet.co.il/news/article/hydbntgyk

מליון אישר בסגר, לפני מספר ימים

זה מגיגול של 3 שניות בערך....

אוקיי, אז גילינו שהיה סגר על 22 מיליון איש לתקופה כלשהי בינואר 21' (אחרי שאין שם קורונה ממרץ 20') במדינה של מיליארד (!!!) תושבים - וזה הספיק, לעומת כל הסגרים המוגזמים בשאר העולם. הגיוני סך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 05, 2021 9:35 am 
Senior

3&D כתב:
Yuval כתב:

כשיהיו עם הילדים שלך בגן 4 ילדים שההורים שלהם לא חיסנו אותם לפוליו לחצבת ולא אחד תימהוני בקושי, לא ממש תוכל לחסום אותם מהאינטרנט.

ובגלל שלדבר על כמה שמסכות וסגרים זה גרוע זה מוכר, צריך בכל מקום להבהיר שהמוצר הוא פייק מוחלט לפני שיהיו עוד קונים שבמקרה הטוב ימלאו את האינטרנט בזבל, ובמקרה הרע יהרגו את דוד שלהם וייפגעו בילדים שלהם.

זו הנקודה. צריך לחסום אותם מהגן. לא להתדיין איתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 05, 2021 9:54 am 
Junior

שאלה מעניינת. איך זה ש-4 מיליון האנשים במדינה שלא התחסנו לקורונה עדיין איתנו? יש כאן את מגפת קץ האנושות לא? 90 אחוז מהחולים במצב קשה הם מחוסנים, אבל זה בטח לא יפריע לכם לשבח את עגל הזהב.

ועוד נקודה ששווה לנפץ - רוב האנשים הנ"ל התחסנו לכל חיסוני השגרה... אבל מה לעשות, לא כולם רצים לקחת חלק בניסוי רפואי שמורכב מתכשיר גנטי עבור מחלה שלא מסוכנת להם.

ואם הם התחסנו לכל חיסוני השגרה - אז הם מתנגדי חיסונים או לא? מדהים איך הינדסו לאנשים את המוח כדי להסית. טוב שיש את מי להאשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 05, 2021 10:01 am 
Senior

אתה מבין, אתה באמת חושב שיועיל לך לדבר עם זה?
רק להרחיק אותם מהציבור כמה שיותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 05, 2021 10:02 am 
Junior

עמוס לב כתב:
אז זהו, שלא ממש. שוב נחזור לאיטליה. מה שקרה באיטליה גרם לשינוי מוחלט בהתייחסות למחלה.

ואף אחד לא טוען שחברות תרופות הן תמימות. לא שונות מכל תאגידי ענק (למשל סימנס הגרמנית שבתקציבים שלה למדינות עולם שלישיות, כמו לדוגמא ישראל, מחזיקות בתקציב סעיף שוחד). אבל יש קפיצת דרך בין גילויים של ניסיונות שוחד ועבירות על החוק למסקנה שהחברות הללו הצליחו להשתלט על כל ממשלות העולם בערך ובעזרת השוחד הם מצליחים לנפק לכל תושבי העולם החופשי לפחות תרופות לא הגיוניות. ויותר מכך, אתה מנכס להם ראיית נולד מטורפת. כי לפי ההגיון הזה, איך שצצה הקורונה בסין, בפייזר כבר ידעו איך ליצור היסטריה מהקורונה, ידעו שהם ינצחו במירוץ החיסונים ויצליחו לדחוף את החיסון שלהם על פארש.

יש דברים מתחת לפני השטח, עמוס לב. יכול לקרוא גם על איבנט 201.
בסופו של דבר מי שמכתיב את המדיניות הוא ארגון הבריאות העולמי, דרך משרדי הבריאות בכל מדינה עד הממשלות.
מספיק שארגון הבריאות העולמי שממומן על ידי חברות תרופות יכתיב מדיניות מוגזמת, וינחה לרשום כל מוות לכזה עם קורונה, ויש לך פאניקה אובססיבית וקבלת החלטות לא רציונלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 05, 2021 10:03 am 
Junior

Yuval כתב:
אתה מבין, אתה באמת חושב שיועיל לך לדבר עם זה?
רק להרחיק אותם מהציבור כמה שיותר

כדי שתמשיכו להדביק אחד את השני בקורונה? או שהחיסון הקדוש ימנע את זה ברגע שכת מתנגדי החיסונים, מתנגדי הסביח ומתנגדי הפלאפל יעברו לעולם מקביל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 05, 2021 10:07 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
"חיסוני השגרה" זה לא החיסונים שניתנים לילדים בבתי ספר עד כתה ז או ח'?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 05, 2021 10:08 am 
Junior

תמונה

גם כל אלה תמהוניים חסרי מושג, חלק מהכת שצריך להרחיק מהציבור. ד"ר יובל ופרופסור נורטון כבר הספיקו לשכוח את מה שכל אלה עדיין לא למדו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 05, 2021 10:08 am 
Senior

מאסטר כתב:
שאלה מעניינת. איך זה ש-4 מיליון האנשים במדינה שלא התחסנו לקורונה עדיין איתנו? יש כאן את מגפת קץ האנושות לא? 90 אחוז מהחולים במצב קשה הם מחוסנים, אבל זה בטח לא יפריע לכם לשבח את עגל הזהב.
.

הווו יופי של נתון, אפשר לקבל אליו רפרנס? עד אז הוא יותר ממוטל בספק.
ואפילו לפני שתביא את הרפרנס, שווה להזכיר שכמעט כל החולים קשה הם בני 70+ אוכלוסיה שמחוסנת בלמעלה מ90%, ככה שכבר כאן יש הוכחה טובה לזה שהחיסון מוריד תחלואה קשה.
ואם נסתכל פה, גם נראה שכשמסתכלים על המספר פר 100,000 נפשות מחוסנים מלא מהווים בערך כ10% מהחולים קשה:
https://datadashboard.health.gov.il/COV ... natedByAge

ג'יזס, אני לא מאמין שהשקעתי את הכמה דקות בלכתוב את ההודעה הזו אפילו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 05, 2021 10:09 am 
Junior

זה מדהים, אני חושב שמאסטר באמת מאמין שהוא הוכיח שמסכות לא יעילות או שסגרים לא יעילים.

מאסטר, שאלה אישית ברשותך - במקצוע שלך אתה לא מתעסק בסטטיסטיקה/הסתברות או ניתוח big data, נכון?

נערך לאחרונה על ידי sheky בתאריך ה' אוגוסט 05, 2021 10:11 am, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 05, 2021 10:11 am 
Senior

אגב ראובן, אתה מנהל את עוף טופיק לא? מה בדיוק התועלת בתעמולה הזו?

כאילו אני לא מתחבר להומור בוראטי ואם רוצים להחזיק את מאסטר כחיית שעשועים שכולם מעבירים אחד בין השני וצוחקים על הטמטום שלו סבבה, אני לא מתחבר לפאנצינג דאון. אם מתייחסים אליו ברצינות צריך לחסום אותו מהפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 05, 2021 10:17 am 
Junior

שכחתי שבמדע המודרני (הדת החדשה?) צריך להשתיק ולצנזר כל דעה אחרת ממך. אני חושב שהצעד הבא הוא להלל קבוצה ושחקן ספציפי, וכל מי שמתבטא אחרת ייחסם.

הטמטום היחיד בנושא של הקורונה הוא שחשבת שהחיים שלך יחזרו עם החיסון. אבל זה פחות מצחיק אלא יותר עצוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 969 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 19 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: