סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 3:38 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 723 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 29  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' אוגוסט 05, 2021 4:22 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
שיקאגו ממצבת את עצמה אולי בתור הקבוצה עם ההתקפה השלישית בטיבה במזרח, לפחות על הנייר, אבל אף אחד שם לא שומר. גם לונזו, על אף המספרים המגניבים של החטיפות והחסימות, הוא שומר אישי רע בעיניי.
יהיה מעניין לראות אם זה יביא בכל זאת לדקות משמעותיות עבור קארוסו ופטריק וויליאמס, ואיך שיקאגו תפתור את הבור בצבע.
סיין אנד טרייד על מרקאנן זה סופר מתבקש אם יוכלו להשיג עבורו גבוה הגנתי טוב עם אתלטיות, ואני חושב שגם קובי ווייט - לאור המצב הקיים - צריך להיות מועמד לטרייד כדי לחזק את ההגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 05, 2021 4:29 am 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
- והיא מעמדו הצפוי של אבדיה, שאני חושב שלאנשים פה בארץ עדיין לא נפל האסימון. הנטייה שלנו הרי הייתה לחשוב שהוא היהלום שוושינגטון שואפים לפתח וכו' וכו'. אז פרט להאצ'ימורה (שנבחר באותה בחירה שנה לפניו, ונותן יותר קבלות), פתאום יש גם בחירה דראפט חדשה מגונזגה שהוא ידית לא קטנה בעמדה 3 על פי מה ששמעתי, את ברטנס וקוזמה שספק כמה קבוצות ירצו לקחת עם החוזים הגבוהים שלהם, אז באמת שאין לי מושג מה מעמדו של אבדיה בכלל. זה אולי לא בהכרח רע עבורו (כי אם מעמדו בקבוצה יהיה שולי, אז בהפוך על הפוך זה אולי יקדם טרייד עבורו ל"מקום טוב יותר"), אבל יש עוד לא מעט שטרם הפנימו שהקבוצה הזו לא סובבת סביבו...

אנשים טעו לחשוב שהסיטואציה שבה אבדיה היה בוושינגטון הייתה סיטואציה לא טובה.
לפחות נתנו לו דקות משחק.
יהיה לו יותר קשה לקבל דקות משחק העונה, ככל הנראה.

לגבי טרייד?
לא יודע. טרייד לא בהכרח יקדם אותו.

בסוף, בשורה התחתונה, זה תלוי בו וביכולת שלו להשתפר.
אם הוא יחזק את הקליעה באופן משמעותי וישחק עם ביטחון, הוא ימצא את הדרך לקבל דקות, בוושינגטון או בקבוצה אחרת.
אם לא, הוא עלול גם (ב-worst case) למצוא את עצמו בסוף העונה באירופה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 05, 2021 5:42 am 
Hall of Famer

פסקאל של הווריורס עובר לג'אז במעין דאמפ משונה
דווקא נראה כמו פרוספקט נחמד בסך הכל :?
יודעים להסביר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 05, 2021 6:13 am 
Hall of Famer

שמנמוך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 05, 2021 6:39 am 
Hall of Famer

עם 33% לשלוש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 05, 2021 6:43 am 
Hall of Famer

אתה גורם לזה להישמע כמו 43%

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 05, 2021 7:00 am 
Hall of Famer

להיפך, זה אחוז די נמוך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 05, 2021 7:08 am 
Junior

הניקס בעונה האחרונה הייתה כנראה הקבוצה הכי קשה לצפייה ברמה ההתקפית, כדורסל מזעזע של בידודים על גבי בידודים עם מעט מאוד יצירתיות, אינטיליגנציה וכישרון.
אז אפילו ת'יבודו החליט שהספיק לו עם ההחתמות של פורנייה וקמבה ווקר לצד חידוש החוזים של רוז וברקס מהספסל. ביחד עם בארט, רנדל ואולי קפיצה נוספת של קוויקלי, וזה כבר ייראה יותר טוב.
השאלה אם ת'יבס באמת מאמין שלא תהיה ירידה גדולה מדי הגנתית עם פורנייה וקמבה, ואני חושב שהם צריכים לחפש בנרות איזה 2-3 נוסף שמסוגל לשמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 05, 2021 7:23 am 
Senior

לא ראיתי אם היה פה אבל אטלנטה החתימו את קולינס ל-5 שנים 125 מיליון. אני לא מאוד אוהב אותו, אבל אני חושב שזה לא יפריע לו היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 05, 2021 7:26 am 
מנהל פורום

לא היום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 05, 2021 8:22 am 
Hall of Famer

Yuval כתב:
לא ראיתי אם היה פה אבל אטלנטה החתימו את קולינס ל-5 שנים 125 מיליון. אני לא מאוד אוהב אותו, אבל אני חושב שזה לא יפריע לו היום.

בתחילת השנה הציעו לו 72M לארבע שנים והוא סירב, אז קיבל שידרוג נאה
אני לא מת על הצעד הזה שלהם, אבל בהחלט יכול להבין אותו

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 05, 2021 8:36 am 
Sophomore

אז אם הבנתי נכון, וושינגטון מצרפת לראס את האצ'יסון ואיזה 2-3 בחירות סיבוב שני עתידיות, ומקבלת את דינווידי, קוזמה, הארל וקק''פ?
לא רע בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 05, 2021 8:56 am 
Hall of Famer

ברור שזו זכייה בפיס עבורם
זו פחות או יותר ההגדרה לכל טרייד שהיה כולל את ווסטברוק ולא כולל במקביל שחקן מבוגר על חוזה עצום

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 05, 2021 8:59 am 
Sophomore

ובלי לתת בחירות סיבוב ראשון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 05, 2021 10:44 am 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
ברור שזו זכייה בפיס עבורם
זו פחות או יותר ההגדרה לכל טרייד שהיה כולל את ווסטברוק ולא כולל במקביל שחקן מבוגר על חוזה עצום

לא יודע אם זאת זכיה בפיס. אם הכוונה בסאלרי דאמפ, אז זה לא כזה היסטרי. החוזה של ווסטברוק הוא עד סוף 2023 כשבתום השנה הקרובה תהיה לו אופציית שחקן. ב-2023 הוא אמור לקבל 47 מיליון, בעונה הקרובה ווסטברוק על 44 מיליון. קוזמה, קק"פ, הראל עומדים השנה על 36 מיליון וגם ככה הוויזארדס מעל לתקרת השכר, כך שזה לא משנה. הראל מסיים חוזה בעונה הבאה והחוזים של קק"פ וקוזמה מסתיימים ב-2023, כמו זה של ראסל. אז יש שיפור מבחינת תקרת שכר, אבל זה לא שהוויזארדס היו מחוסלים לעתיד הרחוק והצליחו להשתחרר. לא הייתי קורה לזה פיס.
מבחינה מקצועית, אין גם פה בשורה. קק"פ הולך להיות בק אפ שמקבל 14 מיליון לעונה. הראל השכרה לשנה וגם הוא לא בטוח חומר של שחקן חמישיה. עד עכשיו הוא תפקד כשחקן אנרגיה מהספסל. לגבי קוזמה, השאלה כמה את מאמין בו. אני לא מאמין בו ואני חשב שהוא רק עוצר את ההתקדמות של האצ'ימורה ואבדיה. לא הייתי רוצה אותו בקבוצה שלי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 05, 2021 11:30 am 
Sophomore

מבחינתי השאלה היא מה קורה הלאה. אני לא חושב שיש לוושינגטון ערך מקצועי באף אחד משלישיית הלייקרס. היתרון הגדול שלהם על ווסטברוק בעיניי הוא שהם הרבה יותר סחירים ממנו, ובהחלט יכולים לעניין קבוצות אחרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 05, 2021 11:43 am 
Hall of Famer

איך אתה יכול להגיד שהם הרבה יותר סחירים ממנו, כשוושינגטון בדיוק סחרה בו?
דרך אגב, אני לא אומר שזה לא היה המהלך הנכון. זה כן. פשוט לא זכיה בפיס, כפי ששמואלקי כתב.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 05, 2021 12:10 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
דרך אגב, אני לא אומר שזה לא היה המהלך הנכון. זה כן. פשוט לא זכיה בפיס, כפי ששמואלקי כתב.

כי חוזה של 40+ מיליון קשה מאוד להעביר, אבל להעביר בנפרד 2-3 מהחוזים שוושינגטון קיבלה בתמורה - בהחלט אפשרי ונוח.
וושינגטון לגמרי זכתה בפיס, בתוך פחות משנה נפטרה מהחוזה הגרוע בליגה (וול), החליפה אותו בדינווידי הנהדר שחתום על חוזה נוח, החליפה בחירת סיבוב ראשון עתידית בארון הולידיי וקיבלה כמה רול פליירז, שחלקם אוברפייד, אבל שלושתם שמישים לגמרי.

אגב, היו דיבורים לקראת הטרייד דד ליין שהם מעוניינים בפורזינגיס, אם זה עדיין רלוונטי אז עכשיו יש להם יותר חוזים לעבוד איתם עד שתימצא הקומבינציה שתוכל להתאים מבחינת המאבס, כשגם אבדיה הפך לאקספנדבל מבחינתם. אולי טרייד משולש עם טורונטו, שבו המאבס מקבלים את סיאקם תמורת פורזינגיס, והרפטורס מקבלים את תומאס בריאנט (חוזה מסתיים), קק"פ (שתי עונות בחוזה) ואת אבדיה (פיט מעניין לצד ואן וליט וטרנט ג'וניור, בהרכבים נמוכים עם אנונובי ובארנס כביגמנים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 05, 2021 12:26 pm 
Junior

לגבי שיקאגו, איך שאני רואה את זה, כרגע פטריק וויליאמס יהיה מי שישמור על 4 פיזיים, ולחלופין על שחקני כנף בכירים כשניתן יהיה להחביא את דרוזן מול ה-4 היריב. בקיצור, לא שונה מהשילוב של קלדון ג'ונסון ודרוזן בספרס מאז הבועה. בהתקפה, ווץ' יוקף בארבעה שחקני חוץ, כשהוא בעצמו יכול לצאת אל קשת השלוש ולפתוח משם את הצבע עבור לאבין ודרוזן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 05, 2021 12:41 pm 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
עמוס לב כתב:

כי חוזה של 40+ מיליון קשה מאוד להעביר, אבל להעביר בנפרד 2-3 מהחוזים שוושינגטון קיבלה בתמורה - בהחלט אפשרי ונוח.
וושינגטון לגמרי זכתה בפיס, בתוך פחות משנה נפטרה מהחוזה הגרוע בליגה (וול), החליפה אותו בדינווידי הנהדר שחתום על חוזה נוח, החליפה בחירת סיבוב ראשון עתידית בארון הולידיי וקיבלה כמה רול פליירז, שחלקם אוברפייד, אבל שלושתם שמישים לגמרי.

אגב, היו דיבורים לקראת הטרייד דד ליין שהם מעוניינים בפורזינגיס, אם זה עדיין רלוונטי אז עכשיו יש להם יותר חוזים לעבוד איתם עד שתימצא הקומבינציה שתוכל להתאים מבחינת המאבס, כשגם אבדיה הפך לאקספנדבל מבחינתם. אולי טרייד משולש עם טורונטו, שבו המאבס מקבלים את סיאקם תמורת פורזינגיס, והרפטורס מקבלים את תומאס בריאנט (חוזה מסתיים), קק"פ (שתי עונות בחוזה) ואת אבדיה (פיט מעניין לצד ואן וליט וטרנט ג'וניור, בהרכבים נמוכים עם אנונובי ובארנס כביגמנים).

מסתבר שחוזה של 40 מיליון פלוס לשנתיים לא קשה עד כדי כך להעביר. הנה הוויזארדס בדיוק עשו את זה. אם אתה מתייחס לטרייד הזה אך ורק כווסטברוק על החבר'ה של הלייקרס, בעיני זה טרייד לא רע, למרות שאני חושב שהמהלך ההגיוני הבא זה גם להעביר את בראדלי ביל. הקבוצה הזאת באמת לא הולכת לשום מקום. אם אתה שם את זה בקונטקסט של החוזה של ג'ון וול, אז גם אני לא בטוח כמה זה כל כך פיס. אנחנו די מסכימים שהמהלך הנכון מבחינת הוויזארדס זה ללכת לפירוק. אז על וול היו מקבלים תמורה נמוכה יותר. אולי גם אי אפשר היה להעביר אותו בקיץ הנוכחי והיו צריכים לחכות לעונת 2022/23, השנה האחרונה לחוזה, כדי להיפטר ממנו. אז אולי הוויזארדס הצליחו להקדים בשנה (השנה עם החוזים של הלייקרס, זה כנראה לא ממש יקרה) את הפירוק. אין להם כרגע שום אבן פינה ושום שחקן שבאמת אתה אומר שהוא יהיה בעתיד של הוויזארדס (גם האצ'ימורה וכפי הנראה אבדיה לא נראים כמו שחקנים אנטריידבל). לא הייתי קורה לזה זכיה בפיס, כן מהלכים טובים.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 05, 2021 12:45 pm 
Junior

לגבי המיני-דיון שהתפתח פה סביב טרוי ווייבר מהפיסטונס והחתמת אוליניק: אני אוהב את המהלך הזה, אוליניק השלים היטב את באם מבחינה התקפית ונראה פשוט מעולה ביוסטון. אומנם גארבג' טיים, אבל המחיש את היכולות המגוונות שלו בהתקפה, עבור מי שטעה לחשוב שמדובר בסטרץ' ביג ותו לא. חמישייה של קייד-ביי-גרנט-אוליניק-סטיוארט תוכל לספק סינרגיה מאוד מוצלחת ולהערכתי להתמודד על מקום בפלייאוף. פחות אופטימי לגבי קיליאן הייז, אחרי עונת הרוקי שנתן וההזדמנות המופחתת שיקבל עכשיו, אבל יש את קורי ג'וזף וסייבן לי החביב כרכזים שיאפשרו להסיט את קייד לעמדות הכנף, יש את ג'וש ג'קסון ואת דיאלו שהם רוצים להשאיר כשחקני כנף אקספלוסיביים מהספסל, ומקדימה את דומבויה-ליילס-אוקאפור שזה קצת פחות אמין, אבל גם שם יש כישרון מסוים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 05, 2021 12:57 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
B.Grant44 כתב:
עמוס לב כתב:

מסתבר שחוזה של 40 מיליון פלוס לשנתיים לא קשה עד כדי כך להעביר. הנה הוויזארדס בדיוק עשו את זה. אם אתה מתייחס לטרייד הזה אך ורק כווסטברוק על החבר'ה של הלייקרס, בעיני זה טרייד לא רע, למרות שאני חושב שהמהלך ההגיוני הבא זה גם להעביר את בראדלי ביל. הקבוצה הזאת באמת לא הולכת לשום מקום. אם אתה שם את זה בקונטקסט של החוזה של ג'ון וול, אז גם אני לא בטוח כמה זה כל כך פיס. אנחנו די מסכימים שהמהלך הנכון מבחינת הוויזארדס זה ללכת לפירוק. אז על וול היו מקבלים תמורה נמוכה יותר. אולי גם אי אפשר היה להעביר אותו בקיץ הנוכחי והיו צריכים לחכות לעונת 2022/23, השנה האחרונה לחוזה, כדי להיפטר ממנו. אז אולי הוויזארדס הצליחו להקדים בשנה (השנה עם החוזים של הלייקרס, זה כנראה לא ממש יקרה) את הפירוק. אין להם כרגע שום אבן פינה ושום שחקן שבאמת אתה אומר שהוא יהיה בעתיד של הוויזארדס (גם האצ'ימורה וכפי הנראה אבדיה לא נראים כמו שחקנים אנטריידבל). לא הייתי קורה לזה זכיה בפיס, כן מהלכים טובים.

זה מצחיק שיש כאן חוות דעת שוושינגטון שיחקה אותה על כך שהצליחה להיפטר מהחוזים של וול/ווסטברוק ובתמורה לספוג חוזים לשנה-שנתיים, וכדי לסתור אותה הטענה שלך היא שחוזים של 40 מיליון זה שום דבר, כי הנה וושינגטון הצליחה להיפטר מאחד...
גם ממש לא הבנתי את הלוגיקה שהטרייד על ווסטברוק היה לא רע, אבל אם לוקחים בחשבון שווסטברוק הגיע תמורת וול, אז לא?? עם כל הביקורת על ווסטברוק, הוא לפחות עמיד עדיין ואולטרה-תחרותי, וול הועבר לאחר שנתיים שבמהלכן לא שיחק ועוד לפניהן היה פציע ובירידה.

לא יודע איך החלטת שאנחנו מסכימים שנכון עבור הוויזארדס להתפרק. נראה שביל מעוניין להישאר שם ונראה שהם מעוניינים לבנות סביבו. כך שפירוק לא יהיה. אז כל הרציונליזציה המוזרה שלך, לפיה היה יכול להיות סבבה לגמרי מבחינת וושינגטון להשאיר את וול, כשגם בהתקמבקות שלו העונה שיחק בערך 50% מהמשחקים, והיחסים העכורים שלו עם ביל ידועים זה מכבר, אבל מה זה משנה בואו נמשיך לשלם לו 40+ מיליון בעונה עבור כל הסמטוכה הזאת, כשתגיע עונת 2022/23 נצליח להיפטר ממנו - ממש לא מחזיקה מים לדעתי.

בשורה התחתונה, כשאתה תקוע עם חוזים כמו של וול-ווסטברוק, אז אכן אי אפשר "לזכות בפיס" עם טרייד עליהם, אלא סה"כ לייצר "מהלכים טובים". צריך לראות איך דינווידי יחזור מהפציעה שלו, אבל אם היית אומר לאוהדי וושינגטון לפני שנה שבתום העונה הקרובה יהיו להם ארבעה שחקנים כמו דינווידי, קקפ, קוזמה ומונטרז, כולם על חוזים נוחים יחסית, במקום וול אחד עם החוזה הגרוע בליגה, הם היו שואלים איפה לחתום על תרומת כליה בשביל שזה יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 05, 2021 2:02 pm 
Sophomore

עמוס, לא אמרתי שלא ניתן לסחור בווסטבאוק והחוזה שלו. אמרתי שיותר קל לסחור בשחקנים שהם קיבלו בתמורה. לא מבין מה מפריע לך באמירה הזו.
ואני מסכים איתך ש''זכייה בפיס'' זו הגדרה מוגזמת. אבל כן יש פה עבודה יפה מאוד של ההנהלה החדשה, ולטעמי הסיטואציה בוושינגטון הרבה יותר טובה עכשיו מזו ששפרד קיבל בירושה. זה לא אומר שאני חושב שהקבוצה הזו רצה לאליפות any time soon, ואני חושב שהם צריכים להעביר את ביל למרבה במחיר. אבל בהינתן הקלפים ששפרד קיבל, הוא עושה לטעמי עבודה לא רעה בכלל (אם כי לא חפה מטעויות. אני מסתכל עליך, ברטאנס)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 05, 2021 2:36 pm 
Junior

אני מזכיר שרק לפני כשמונה חודשים, הרוקטס חיפשו טרייד על ווסטברוק ונאלצו להסתפק בג'ון וול, פלוס בחירת סיבוב ראשון להמתקת הגלולה, מכיוון שבאותה נקודת זמן לא נמצאו קבוצות עם עניין בו ו/או יכולת לסחור עבורו.
זה שהסיטואציה השתנתה מעט (ב 1/29) עקב נואשות הלייקרס והכוח של לברון בהכתבת מהלכים מקצועיים, לא משנה בהרבה את המצב ההתחלתי הנ"ל. אותו דבר לגבי וול, שכעת הרוקטס תקועים איתו.

אגב, אפילו התאנדר קיבלו עבור פול - עם משכורת אסטרונומית דומה אבל ערך כדורסל גבוה בהרבה - חבילה שמבחינת חוזים הורכבה מאחד מסתיים (אוברה) ואחד לשנתיים (רוביו), פלוס כמה פרוספקטים שוליים ובחירת סיבוב ראשון מוגנת. אז מה שוושינגטון קיבלה תמורת ווסטברוק, ובעקיפין תמורת וול, נראה עוד יותר טוב כשלוקחים בחשבון את פערי ערך הכדורסל (און ואוף קורט) בין פול והשניים הללו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 05, 2021 2:44 pm 
Hall of Famer

העסקה עם דינווידי היא סימן שאלה. 60 מיליון דולר ל-3 עונות על שחקן בן 28 שחוזר מקרע ב - ACL. שחקן שלמעשה היה על תקן שחקן ספסל כל הקריירה שלו (בעונה הבריאה האחרונה שלו הוא פתח כשקיירי היה פצוע) ובעונת השיא שלו שבה הוא קלע 20.6 נק' למשחק הוא עשה את זה באחוזים נוראיים (41.5% מהשדה, 30.8% מהשלוש). גם אם בבסט קייס סצנריו דינווידי יחזור העונה ללא שום פגיעה מהפציעה שלו, עדיין לא מדובר על sure thing מבחינת רכז מוביל.

אני לא אמרתי שאם לוקחים בחשבון את זה שווסטברוק הגיע תמורת וול אז הטרייד עליו לא טוב. אני אומר שההבדל הוא לא כזה גדול. נכון, ווסטברוק הוביל את וושינגטון לפלייאוף. אולי עם וול הפציע, הוויזארדס היו יכולים לפתח את הצעירים שלהם יותר טוב, במקום לרוץ אחרי הפלייאוף?

אני חושב שהוויזארדס הולכים לפירוק. לביל יש שנתיים בחוזה, אבל אופציית שחקן בקיץ הבא. סיכוי טוב שהוא יממש אותה בקיץ ויברח לוויזארדס. אני לא רואה את הערך בבניה סביב ביל עם הסגל הנוכחי. זה לא יוביל למקום טוב יותר מאשר זה שהיה עם ווסטברוק. לא רואה שום טעם לעשות את הטרייד עם הלייקרס, אם לא עושים ערבוב מחדש של הסגל. סגל של דינווידי, ביל, קוזמה, האצ'ימורה, ברייאנט עם ספסל של קק"פ, אבדיה, הראל, ברטנס ובחירת הדראפט לא ממש מרשים ולא משאיר ציפיה לעתיד.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 723 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 29  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], stavs, uriel17 ו 32 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: