ido כתב:
FLASH כתב:
לאונרד לבל מעל פירס ודומיניק , רואים את זה בפלייאוף, בפיינלס, ואני חושב שהוא גם עדיף על פיפן. הקרירה של קוואי כבר מספיק ארוכה (עשור?)
לאנרד עשה ריצת פלייאוף אחת גדולה עם הראפטורס. בקליפרס - עד כה - הוא נכשל, עם איבוד של יתרון 3-1 והפסד בחצי הגמר לאנדרדוג. השנה הוא נפצע באמצע, אבל עד לפציעה הפלייאוף של הקליפרס היה ממוצע כזה, לא חרג מהציפיות. בסן אנטוניו הוא לא הגיע לגמר ככוכב ראשי. המספרים שלו מסדרת גמר 2014 בטח לא מרשימים.
בהחלט הריצה עם טורונטו לאליפות היא נקודה גדולה לזכותו. יכול להיות שלבדה מספיקה להעמיד אותו מעליהם, אני לא בטוח. יכול להיות שאני קצת biased לפירס בגלל תקופת הביג-3 הנפלאה. את וילקינס לא ראיתי והוא באמת לא הגיע רחוק בפלייאוף, אבל אאל''ט תמיד הודח נגד בירד, ג'ורדן או הבאד-בויז. מספרים מרשימים הוא בהחלט סיפק, גם בסדרת הללו
אז בגלל שקוואי לא הוביל את הספרס לגמר והפסיד לאנדרדוג פעם אחת מחקנו 8 שנים גדולות והשארת את הריצה של הראפטורס? למה למי אנחנו משווים את לאונרד, למייקל גורדן?
כולה פול פירס. זה אפילו לא דוראנט. זה שחקן שבלי הביג טרי, עבר מעט מאוד סדרות בקרירה ולאורך עשור לרוב עף בסיבוב ראשון או כלל לא הגיע לפלייאוף. שום גמר נבא, אפילו לא גמר אזורי . אז כשהגיעו הביג טרי לקח אליפות יפה, שנה יפה נוספת (והפסד למג'יק) ומ2010 כבר בצד היורד של הקרירה.
לאונרד לעומת זאת החל מגמר 2014 לקח את המושכות של סן אנטוניו, הפך לשחקן המוביל בקבוצה, לקח שם אליפות ומופ גמר, אחכ 4 עונות יפות עם ריצת פלייאוף וסיבוב שני לרוב. כל פלייאוף השתפר והופעה. אחכ אליפות מדהימה עם הרפטורס, רחוק שנות אור מהיכולת של פירס. שיחק ברמה של דוראנט. אחכ שני פלייאופים עם ריצות במערב, למרות שהפסיד לאנדרדוג עדיין חוץ ממשחק 7 הציג יכולת טובה ממה שפירס הציג בכל שנותיו. סיבוב שני פעמיים בקליפרס זה כבר עדיף על פירס ברוב שנותיו.
לאונרד טוב מפירס בשני צידי המגרש בלפחות 5 שנים האחרונות. דומיניק מעולם לא עשה ריצת פלייאוף ולא ראוי לדיון. הפסיד הרבה גם לקבוצות שהם לא בוסטון בולס והבאד בויז.