סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 10:44 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 823 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' אוגוסט 07, 2021 1:03 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
מתעמלת זורקת חישוק, עושה שפגאט ותופסת - 23.865 נקודות
מתעמלת עושה שלוש סלטות תוך שהיא מגלגלת את החישוק עם בהונות הרגלים לצורת לולאה פרבולית ומקנחת בשני ברגים - 21.200 נקודות (ההסברים: דרגת קושי נמוכה ולא ישרה את האצבעות)

אני שמח וגאה אבל לא מצליח להבין את הניקוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 07, 2021 1:16 pm 
Junior

Yuval כתב:
כן אני יודע מה הטייטל. אני פשוט תוהה מה העבודה.

אגב טעיתי קודם והייתה ספרדיה שזכתה בכסף בברצלונה.

שאלה שגם אני שואל.
לפעמים כשאני בכנסים עם כל מיני חברות שהנפיקו או רוצות להנפיק והם מסבירים לי כמה פעמים מה הם עושים ואני עדיין לא מבין,
אז אני פשוט שואל, קמת בבוקר, הגעת למשרד, שתית קפה ומה אתה עכשיו? ככה אני רוצה לשאול את אלכס גלעדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 07, 2021 1:20 pm 
Senior

לפני אלף שנה עבדתי באיזה מקומון תל אביב שארי שמאי היה כותב בו. אחת לאיזה שבוע הוא היה נכנס למשרד, מתיישב בשולחן פנוי, שם את הטלפון על רמקול, מתקשר לאריק הניג ושואל אותו מה המקצוע שלו.

הניג היה מקלל את אבותיו, אבל איכשהו תמיד הצחיק אותי הרנינג גג הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 07, 2021 1:27 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
איזה מין שאלה זו? הוא חבר.
אל תפריעו לו בעבודה שלו בחברות.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 07, 2021 1:47 pm 
Junior

Yuval כתב:
לפני אלף שנה עבדתי באיזה מקומון תל אביב שארי שמאי היה כותב בו. אחת לאיזה שבוע הוא היה נכנס למשרד, מתיישב בשולחן פנוי, שם את הטלפון על רמקול, מתקשר לאריק הניג ושואל אותו מה המקצוע שלו.

הניג היה מקלל את אבותיו, אבל איכשהו תמיד הצחיק אותי הרנינג גג הזה.

ימי זמן תל אביב! חוויתי גם את הגג הזה בלייב.

עוֹד נַפְשִׁי דְּרוֹר שׁוֹאֶפֶת, לֹא מְכַרְתִּיהָ לְעֵגֶל-פָּז, כִּי עוֹד אַאֲמִין גַּם בָּאָדָם, גַּם בְּרוּחוֹ, רוּחַ עָז... יָשׁוּב יִפְרַח אָז גַּם עַמִּי, וּבָאָרֶץ יָקוּם דּוֹר, בַּרְזֶל-כְּבָלָיו יוּסַר מֶנּוּ, עַיִן-בְּעַיִן יִרְאֶה אוֹר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 07, 2021 2:56 pm 
Hall of Famer

הרוסים בינתיים מטנפים על השיפוט בתחרות וקוראים לאשרם "להיות הוגנת" ולהחזיר את המדליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 07, 2021 4:05 pm 
Sophomore

אגב דירוגי מדליות וזה, זו מקום ראשון בלי תחרות.
וזה שהיא באה בשבת + על חשבון המסוממים הבכיינים זה בכלל ליגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 07, 2021 4:21 pm 
Sophomore

התעלות עצומה, איזה ספורטאית !
שמסתכלים על המאמנות לא נותר אלא להסיק שאת כל המזון שנאסר על הספורטאיות לאכול ואת כל הסנדביצ'ים המוסלקים הן אכלו בעצמן, יש כאלה, למשל המאמנת הביילורוסית, שנראה שאכלה את המתחרות עצמן...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 07, 2021 4:53 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
ברור, אבל לא קשור, כי זה לא מה שהיה. היא אומרת שעם התנאים היא הסתדרה, לא הייתה בעיית שרירים או עומס חום.
אם כמו שאני מבין את זה מדובר בכאבי מחזור, אז עם כל הכאב זה מרגיש כמו משהו שאפשר היה להמנע ממנו. אני מניח שהיא לא הרצה היחידה שזה הזמן שלה בחודש, פשוט מבחינה סטטיסטית.
בהנחה שאין פה שיקולי חומרים אסורים שאני לא מודע אליהם.

לגבי אשרם, עם הפרש כזה מהמקום הרביעי מדליה כלשהי זה כבר סגור, לא? היא תצטרך בערך ליפול על הראש כדי לא לקחת.

זה קשור כי עלה העניין של לונה הפורשת שתמיד פורשת. אז דיברתי על פרישה בענף הזה בכלל ובמקצה הזה ספציפית.

האינפוט של זוגתי רופאת הנשים זה שיש כדורים מעכבי מחזור ושעל פניו אין בהם חומרים מיוחדים, אבל זה גם לא תמיד עובד.

ברכות ללינוי אשרם.

אבל מאחר שהיא אומרת (ביושר רב) שלא התנאים גרמו לה להפסיק ושאיתם דווקא לא הייתה לה בעייה, הדיון על פרישה בענף ובמקצה בגלל התנאים מפספס את הנקודה. יש פה שאלה, שמן הסתם לא תישאל, אם לא היה פה מצב שהיה צפוי מראש והיה אפשר להיערך אליו ולמנוע אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 07, 2021 4:58 pm 
Hall of Famer

איזה דיון, מה דיון, מה אתה רוצה בשם אלוהי המדליות בשבת.

אני אפילו לא אטרח לחזור על הרלוונטיות של הדברים לדעתי, כי אתה תגיב את אותה תגובה 19 אלף פעם בריפיט, תיצור איש קש ותהיה בטוח שאתה צודק.

בסדר, היא פרשה בגלל מחזור, אולי אפשר היה לצפות את זה, אולי לא ישאלו את זה, זה מה שרלוונטי ורק זה ורק את זה מותר להגיד.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 07, 2021 5:37 pm 
Hall of Famer

באמת אל תטרח, טרחת מספיק. אני הולך עם מה שהיא אומרת. מה שהיא אומרת שלא רלוונטי כנראה לא רלוונטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 07, 2021 5:38 pm 
Hall of Famer

וואו, שווה להסתכל בטוויטר של הוועד האולימפי הרוסי. הם לקחו את זה ממש קשה, זה לא מפסיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 07, 2021 5:45 pm 
Sophomore

תענוג. שלא יפסיקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 07, 2021 5:46 pm 
Hall of Famer

ראי - אתה מחפש להקים וועדת חקירה במקום הלא נכון. בסוף זו הרגשה אישית של לונה, ואני משער לעצמי שגם מתייעצת עם אנשי מקצוע.

לגבי ההתעמלות האמנותית - האמת? חשבתי שהרוסיה הייתה טובה יותר. לאו דווקא שהגיע לה ניקוד גבוה יותר, אבל הניקוד של לינוי אולי היה קצת מוגזם ומן הסתם שהיא לא ערערה עליו. גם לא הבנתי כ"כ למה ספציפית בתחום הזה נותנים ניקוד נמוך יותר ומה זה נותן. זה לא שזה משנה אם לינוי קיבלה 23 והרוסייה 24 או שלינוי קיבלה 27 והרוסייה 28. מוזר.

כן נוצרה סיטואציה שאני לא בטוח אם אי פעם הייתה בעבר שהפער הוא באמת ברמה של עשירית או שתיים, והמיקום של אברינה בסדר המתעמלות שאיפשר לה למעשה להיות המערערת האחרונה בתחרות, יצר איזשהו חוסר שוויון. לכן שיערתי שהשופטים יקבלו החלטה ויילכו איתה ויהי מה. מזל שלא עשו משפט שלמה עם תיקו וזהב משותף...

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 07, 2021 5:49 pm 
Hall of Famer

ובין התחרויות השונות אני מבין גם שלפני כמה שנים חלה תפנית די משמעותית בענף במובן שהמתעמלות לא מגישות יותר תוכנית לביצוע אלא פשוט עושות תרגילים בסגנון חופשי לחלוטין ברמות קושי שהן בוחרות.
זה מייצר מצב שמלבד טעות מאוד מובהקת, קשה להבחין בשגיאות בזמן אמת.
יש תרגילים שהמקל/כדור/מוטות נופלים על הרצפה, ורגע אחרי זה המתעמלת תופסת אותם ועושה גלגלון קדימה. זה פחות או יותר פתרון בית ספר לכל מקרה נפילה שכזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 07, 2021 5:51 pm 
Hall of Famer

ברזיל לוקחת את הזהב בכדורגל אחרי נצחון בהארכה על ספרד.
דני אלבס בתואר המיליארד בקריירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 07, 2021 5:53 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
באמת אל תטרח, טרחת מספיק. אני הולך עם מה שהיא אומרת. מה שהיא אומרת שלא רלוונטי כנראה לא רלוונטי.

יכולת הטרחנות שלך היא אגדה, אם היה מקצוע אולימפי כזה אתה היית הול אוף פיימר ברמה של גרצקי.

אף אחד לא ערער, פקפק או השיג על מה שהיא אמרה. כל חטאי, יסלח לי אלוהי הטרחנות, זה שאמרתי בהקשר של מה שהוער על פרישותיה הקודמות, שהתנאים היו מספיק קשים לכך שהיו פרישות רבות מהמקצה הזה גם בלי כאבי מחזור.

אבל אז אתה החלטת שזו לא הנקודה אז אסור להגיד את זה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 07, 2021 5:53 pm 
Hall of Famer

התותח המפוברק כתב:
ראי - אתה מחפש להקים וועדת חקירה במקום הלא נכון. בסוף זו הרגשה אישית של לונה, ואני משער לעצמי שגם מתייעצת עם אנשי מקצוע.

לגבי ההתעמלות האמנותית - האמת? חשבתי שהרוסיה הייתה טובה יותר. לאו דווקא שהגיע לה ניקוד גבוה יותר, אבל הניקוד של לינוי אולי היה קצת מוגזם ומן הסתם שהיא לא ערערה עליו. גם לא הבנתי כ"כ למה ספציפית בתחום הזה נותנים ניקוד נמוך יותר ומה זה נותן. זה לא שזה משנה אם לינוי קיבלה 23 והרוסייה 24 או שלינוי קיבלה 27 והרוסייה 28. מוזר.

כן נוצרה סיטואציה שאני לא בטוח אם אי פעם הייתה בעבר שהפער הוא באמת ברמה של עשירית או שתיים, והמיקום של אברינה בסדר המתעמלות שאיפשר לה למעשה להיות המערערת האחרונה בתחרות, יצר איזשהו חוסר שוויון. לכן שיערתי שהשופטים יקבלו החלטה ויילכו איתה ויהי מה. מזל שלא עשו משפט שלמה עם תיקו וזהב משותף...

אני לא מקים שום וועדת חקירה. אני שואל שאלה שנראית לי לגיטימית על מצב שנראה על פניו צפוי, ושאפשר היה אולי להימנע ממנו (לאור מה שהיא עצמה אומרת). בערך מה שכולם עושים בפורום הזה כל הזמן כלפי ספורטאים ואנשי מקצוע, גם על מצבים הרבה פחות צפויים מזה.

לגבי ההתעמלות, מה שאמרתי במקרה דולגופיאט כנראה תקף גם פה. אנחנו פשוט לא מבינים מספיק בענף, לא מכירים את הדקויות, על מה מורידים נקודות וכמה, ואיך מודדים את דרגת הקושי. אנחנו שופטים לפי מראה עיניים של הדיוטות. הייתה חסרה פה פרשנות של מישהי יותר מנוסה מנטע ריבקין (כפרשנית, לא כמתעמלת), ואולי היה צריך להביא לפרשן גם שופטת בענף, כמו הפרשן שיש בהתעמלות המכשירים.
אבל גם זו בעצם השערה שלי. הענף הזה יותר צעיר מהתעמלות מכשירים, יכול להיות שהקריטריונים בו פחות מגובשים והמצב דומה לאיך שהתעמלות מכשירים הייתה לפני שנים כשהשופטים שפטו לפי איך שהיה בא להם. אני זוכר את אירה ויגדורצ'יק מתלוננת פעם (אם כי לפני שנים) לפני תחרות של הנבחרת שהאיגוד לא דאג שתהייה בה שופטת ישראלית, וזה שם את הנבחרת בנחיתות. בקיצור, גם את זה אף אחד כאן כנראה לא יודע, אני בטח לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 07, 2021 6:08 pm 
Hall of Famer

לא ישאלו את השאלה כי יניחו את ההנחה הסבירה שהיא רצה במחזור כבר הרבה מאד פעמים בעבר, ושכנראה עד היום זה לא היווה בעיה שגורמת לכך שיש לקחת כדורים לדחייה שהם גם לא תמיד יעילים וגם עשויות להיות להם תופעות לוואי, ושבמכלול תכנון הריצה כפי שהיא שמכירה את גופה היטב ומאמנה שהוא במקרה בעלה שמכיר אותה וגם הצוות הרפואי שעוטף אותם-העניין הזה לא היווה דבר שמצריך פעולה של טיפול מונע. לפעמים דברים קורים גם אם הם נחשבים לסיכון מאד לא סביר. אז קרה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 07, 2021 6:09 pm 
Hall of Famer

התותח המפוברק כתב:
ברזיל לוקחת את הזהב בכדורגל אחרי נצחון בהארכה על ספרד.
דני אלבס בתואר המיליארד בקריירה.

צריך להגיד אם כבר הגענו לזה שצרפת נותנת אולימפיאדה מהסרטים בענפי הכדור, לפחות בגברים. זהב בכדורעף (מפתיע מאד, זהב ראשון בהיסטוריה עם נצחונות על נבחרות חזקות מהם כולל רוסיה בגמר), זהב בכדוריד, כסף בכדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 07, 2021 6:13 pm 
Senior

בשידור שצפיתי היו מנומסים אבל קצת מבולבלים לנוכח הציון של לינוי בסרט, שהם חשבו שיהיה נמוך יותר והציון של הרוסיה שחשבו שיהיה גבוה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 07, 2021 6:23 pm 
Hall of Famer

אולי. לא ממש עקבתי אחרי התגובות שלהם במקום, אבל אני לא זוכר באולימפיאדה טנטראם כזה של הגוף הרשמי בערוץ תקשורת רשמי שלו.
מצחיק שהמאסטרים של סימום מאורגן בוכים "זה לא פייר".

היפנים מנצחים את האמריקאים בגמר הבייסבול.

ועוד משהו על הכדורעף - בנוסף לצרפת המפתיעה בזהב, ארגנטינה מפתיעה גם היא ולוקחת את הארד עם נצחון על ברזיל - נבחרת הרבה יותר חזקה ומעוטרת ממנה. גם מדליה לא צפויה וגם נגד ברזיל, מה יכול להיות יותר טוב.

בכדוריד השכנה שלנו ממצרים, שכבר מזמן נחשבת לעצמה בענף, הייתה קרובה מאד למדלייה אולימפית ראשונה - אבל הפסידה במשחק על הארד בקושי לספרדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 07, 2021 6:33 pm 
Senior

לשכנה המצרית יש גם ענף עולמי שהם אימפריה בו וכמעט נכנס כל פעם מחדש לאולימפיאדה (סקווש). ארבעת הראשונים בדירוג העולמי הם מצרים. 11 מתוך 20. זכו בכל המדליות באליפות העולם האחרונה.
אם אנחנו היינו כל כך טובים באיזה ענף ספורט ״כמעט אולימפי״ אלכס כבר היה מגניב אותו פנימה.

נערך לאחרונה על ידי Yuval בתאריך ש' אוגוסט 07, 2021 6:36 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 07, 2021 6:34 pm 
Hall of Famer

לגבי מצרים בכדוריד, הם אירחו את אליפות העולם האחרונה (סיימו במקום השביעי) וכבר לפני עשרים שנה סיימו במקום הרביעי באליפות העולם. הם כמובן אלופי אפריקה הנצחיים כך שהם משתתפים קבוע בטורנירים העולמיים הגדולים, ומעניין לציין שמתוך 20 שחקני הסגל שלהם 15 משחקים בליגה המקומית, בחלוקה הידועה בין אל אהלי וזמאלק.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 07, 2021 6:40 pm 
Hall of Famer

כשהייתי סטודנט היה משחק בין ישראל ומצרים באליפות העולם (אולי דרג ב'? אני לא זוכר), ישראל הפתיעה איזושהי נבחרת חזקה ממנה בהרבה וניצחה, כך שלמשחק האחרון נגד מצרים ישראל הגיעה כשתיקו מספיק לה כדי לעלות שלב. היה משחק סופר דרמטי, ישראל הצליחה להוציא את התיקו אחרי שעשתה סטופ דרמטי על ההתקפה האחרונה של המצרים, עלתה לשלב הבא ושלחה את המצרים הביתה. יחד עם רבע גמר ליגת האלופות של הפועל ראשון וחצי גמר המחזיקות של מכבי ראשון, זה היה כנראה אחד הדברים הגדולים שקרו בכדוריד הישראלי. המצרים לקחו את זה מאד קשה, אני זוכר עסקן שלהם חוטף דגל ישראל מהישראלים שחגגו איתו ודורך עליו.
הרבה זמן עבר מאז. כנראה שכדאי שלא ניפגש איתם עוד פעם, זה לא יהיה יפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 823 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], נביא בעירו ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: