סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 5:14 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 723 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 29  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' אוגוסט 05, 2021 2:46 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
וסורי שאני חופר בעניין, אבל חפרתי קצת בעניין...וקראתי שמינסוטה הביעה עניין מול הלייקרס בקוזמה, ושמוכנה להחליף את פרינס שרק הגיע בדראפט תמורת רוביו. פרינס חתום עד לקיץ הבא, כמו מונטרז. קק"פ חתום עד קיץ 2023, אבל רק 4.8 מהמשכורת שלו בעונת 2022/23 מובטחים במלואם. כך שלא תהיה לוושינגטון בעיה להעביר גם אותו לקבוצה עם חריגת טריידים מספיק גדולה, שתרצה להתחמש בשחקן כנף שימושי לקראת הפלייאוף, או שפשוט לשחרר אותו לקראת הקיץ הבא, במידה וזה יאפשר לה לפנות קאפ ספייס. מחזור הפרי אייג'נטס של הקיץ הבא אומנם מסתמן כדליל אף מזה הנוכחי, זאת בהנחה שהטריו של הנטס + רנדל יאריכו חוזה עוד לפני כן, או שפשוט יחתמו מחדש. אבל טרייד על החוזים המסתיימים (בריאנט, מונטרז וכאמור פרינס במידה ומגיע תמורת קוזמה), החוזה של קק"פ, קומבינציה כלשהי של האצ'ימורה, אבדיה ובחירות עתידיות, עשוי להנחית בוושינגטון איזשהו שחקן מהטופ 30-50.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 05, 2021 2:56 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
העסקה עם דינווידי היא סימן שאלה. 60 מיליון דולר ל-3 עונות על שחקן בן 28 שחוזר מקרע ב - ACL. שחקן שלמעשה היה על תקן שחקן ספסל כל הקריירה שלו (בעונה הבריאה האחרונה שלו הוא פתח כשקיירי היה פצוע) ובעונת השיא שלו שבה הוא קלע 20.6 נק' למשחק הוא עשה את זה באחוזים נוראיים (41.5% מהשדה, 30.8% מהשלוש). גם אם בבסט קייס סצנריו דינווידי יחזור העונה ללא שום פגיעה מהפציעה שלו, עדיין לא מדובר על sure thing מבחינת רכז מוביל.

אני לא אמרתי שאם לוקחים בחשבון את זה שווסטברוק הגיע תמורת וול אז הטרייד עליו לא טוב. אני אומר שההבדל הוא לא כזה גדול. נכון, ווסטברוק הוביל את וושינגטון לפלייאוף. אולי עם וול הפציע, הוויזארדס היו יכולים לפתח את הצעירים שלהם יותר טוב, במקום לרוץ אחרי הפלייאוף?

אני חושב שהוויזארדס הולכים לפירוק. לביל יש שנתיים בחוזה, אבל אופציית שחקן בקיץ הבא. סיכוי טוב שהוא יממש אותה בקיץ ויברח לוויזארדס. אני לא רואה את הערך בבניה סביב ביל עם הסגל הנוכחי. זה לא יוביל למקום טוב יותר מאשר זה שהיה עם ווסטברוק. לא רואה שום טעם לעשות את הטרייד עם הלייקרס, אם לא עושים ערבוב מחדש של הסגל. סגל של דינווידי, ביל, קוזמה, האצ'ימורה, ברייאנט עם ספסל של קק"פ, אבדיה, הראל, ברטנס ובחירת הדראפט לא ממש מרשים ולא משאיר ציפיה לעתיד.

מסכים שיש הסתייגויות מדינווידי, אבל לפחות הוא חתום רק לשלוש שנים ולך תדע אם השנה השלישית מובטחת במלואה, נמתין לפרטים המלאים כשההחתמות יהפכו לרשמיות.
היעילות שלו לא משהו, אבל הוא פלור ג'נרל עם ביצים, חוץ מזה בוושינגטון הוא ישחק כינור שני לצד ביל.

אני באמת כבר לא עוקב אחרי מה שאתה רוצה להגיד בעניין וול-ווסטברוק, שהטרייד הזה היה מיותר מבחינת וושינגטון? אבל את וול הם לא היו מצליחים למכור ללייקרס, אני מוכן לומר בוודאות היפותטית שלאף קבוצה בעצם...לא בשלב זה בחוזה שלו, לפחות. פיתוח צעירים זה נחמד, אבל גם הכנסות מהפלייאוף וקצת תחושה חיובית של הליכה קדימה זה גם נחמד, ובסופו של דבר החלפת וול בווסטברוק היא שאפשרה את המהלך הנוכחי של הגמשת הפיי רול, פוטנציאל לעסקאות עתידיות כפי שפירטתי בהודעה הקודמת שלי, והשגת דינווידי (והולידיי) במישור המקצועי.

אם חשוב לביל ללכת, הוא יכול לעשות זאת כבר עכשיו ופשוט לבקש טרייד. זה לא שאוהדי הוויזארדס ישתוללו וישרפו גופיות שלו...הוא כבר עכשיו הכוכב המחוזר בליגה, לצד לילארד שמצבו בפורטלנד יציב יותר (מהבחינה שהוא חתום לטווח ארוך). בפועל, אנחנו רואים שטרם הגיעה בקשה כזו מצדו, מה שכבר מעלה בקרב פרשנים את התהייה אם מדובר במקרה של שחקן שמעדיף להיות ראש לשועלים ולהפגין אמון מלא בקבוצה הנוכחית שלו (ובעצמו).

בכל אופן, בין אם וושינגטון הולכת לפירוק או מנסה לבנות סביב ביל, הטרייד על ווסטברוק פתח עבורם שלל אפשרויות (אחת מהן כבר מומשה, עם צירופו של דינווידי), כך שגם אם הביטוי "זכייה בפיס" נשמע קצת מוגזם, הם בהחלט במקום טוב פי כמה מזה שהיו בו לפני שמונה חודשים או שבוע...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 06, 2021 12:47 am 
Hall of Famer

וושינגטון אפשרו לעצמם יותר גמישות בטרייד על ווסטברוק.
בהחלט מהלך חיובי מבחינתם.

דינווידי הוא הימור. יכול לעבוד ויכול לא לעבוד.
תלוי איך יחזור מהפציעה.
אני אישית מחבב ומעריך אותו טרום הפציעה אבל האחוזים לשלוש אכן לא מזהירים.

כך או כך, לוושינגטון אין ממש תכנית מסודרת.
להגיד שהם ייאבקו על הפלייאוף לא אומר הרבה בליגה שיש בה את הפליי-אין.
הם יגיעו לאן שיגיעו עם ביל, עד שיימאס לו.

אני במקומם כבר מזמן הייתי הולך לדרך אחרת,
אבל אם כבר הם בוחרים בבינוניות במקרה הטוב, אז כן
הטרייד על ווסטברוק הוא חיובי
וההחתמה של דינווידי היא הימור סביר מינוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 06, 2021 6:46 pm 
Hall of Famer

איגי בווריורס

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 06, 2021 7:09 pm 
Hall of Famer

בעבור חוזה מינימום אמנם, אז לא נורא.
אבל בגדול, אני לא מבין מה הווריורס עושים. הם צריכים שני דברים - סנטר הגנתי עם מספיק גובה וכוח שיכול לתת 25 דקות למשחק, ורכז מנהל משחק של ממש מהספסל. אלו שני דברים שברור לי מצפייה ברוב משחקיהם שנה שעברה.
ואת מי הם מביאים ? שלושה פורוורדים. איגודלה כפרה עליו, אבל הבן אדם חצי גופה. בייליציה שהוא אולי יופי של צלף, אבל לא יראה דקות כי הוא לא זז בהתקפה או בהגנה, ואת אוטו פורטר, שאם הוא יהיה בריא, זה יהיה שיחוק רציני, אבל הסיכוי לכך הוא בערך 7%.

מודי נראה מוכן יחסית, אז מצידי שיקחו את וויגינס ואת קומינגה, ישימו אותם בחבילה יפה וימצאו את הקומבו של סנטר-פוינט הזה שצריכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 06, 2021 10:28 pm 
Junior

Att כתב:
פסקאל של הווריורס עובר לג'אז במעין דאמפ משונה
דווקא נראה כמו פרוספקט נחמד בסך הכל :?
יודעים להסביר?

וורירס במס מותרות חוזר, כל דולר שכר עולה להם פי 6

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 06, 2021 11:49 pm 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
עמוס לב כתב:
העסקה עם דינווידי היא סימן שאלה. 60 מיליון דולר ל-3 עונות על שחקן בן 28 שחוזר מקרע ב - ACL. שחקן שלמעשה היה על תקן שחקן ספסל כל הקריירה שלו (בעונה הבריאה האחרונה שלו הוא פתח כשקיירי היה פצוע) ובעונת השיא שלו שבה הוא קלע 20.6 נק' למשחק הוא עשה את זה באחוזים נוראיים (41.5% מהשדה, 30.8% מהשלוש). גם אם בבסט קייס סצנריו דינווידי יחזור העונה ללא שום פגיעה מהפציעה שלו, עדיין לא מדובר על sure thing מבחינת רכז מוביל.

אני לא אמרתי שאם לוקחים בחשבון את זה שווסטברוק הגיע תמורת וול אז הטרייד עליו לא טוב. אני אומר שההבדל הוא לא כזה גדול. נכון, ווסטברוק הוביל את וושינגטון לפלייאוף. אולי עם וול הפציע, הוויזארדס היו יכולים לפתח את הצעירים שלהם יותר טוב, במקום לרוץ אחרי הפלייאוף?

אני חושב שהוויזארדס הולכים לפירוק. לביל יש שנתיים בחוזה, אבל אופציית שחקן בקיץ הבא. סיכוי טוב שהוא יממש אותה בקיץ ויברח לוויזארדס. אני לא רואה את הערך בבניה סביב ביל עם הסגל הנוכחי. זה לא יוביל למקום טוב יותר מאשר זה שהיה עם ווסטברוק. לא רואה שום טעם לעשות את הטרייד עם הלייקרס, אם לא עושים ערבוב מחדש של הסגל. סגל של דינווידי, ביל, קוזמה, האצ'ימורה, ברייאנט עם ספסל של קק"פ, אבדיה, הראל, ברטנס ובחירת הדראפט לא ממש מרשים ולא משאיר ציפיה לעתיד.

מסכים שיש הסתייגויות מדינווידי, אבל לפחות הוא חתום רק לשלוש שנים ולך תדע אם השנה השלישית מובטחת במלואה, נמתין לפרטים המלאים כשההחתמות יהפכו לרשמיות.
היעילות שלו לא משהו, אבל הוא פלור ג'נרל עם ביצים, חוץ מזה בוושינגטון הוא ישחק כינור שני לצד ביל.

אני באמת כבר לא עוקב אחרי מה שאתה רוצה להגיד בעניין וול-ווסטברוק, שהטרייד הזה היה מיותר מבחינת וושינגטון? אבל את וול הם לא היו מצליחים למכור ללייקרס, אני מוכן לומר בוודאות היפותטית שלאף קבוצה בעצם...לא בשלב זה בחוזה שלו, לפחות. פיתוח צעירים זה נחמד, אבל גם הכנסות מהפלייאוף וקצת תחושה חיובית של הליכה קדימה זה גם נחמד, ובסופו של דבר החלפת וול בווסטברוק היא שאפשרה את המהלך הנוכחי של הגמשת הפיי רול, פוטנציאל לעסקאות עתידיות כפי שפירטתי בהודעה הקודמת שלי, והשגת דינווידי (והולידיי) במישור המקצועי.

אם חשוב לביל ללכת, הוא יכול לעשות זאת כבר עכשיו ופשוט לבקש טרייד. זה לא שאוהדי הוויזארדס ישתוללו וישרפו גופיות שלו...הוא כבר עכשיו הכוכב המחוזר בליגה, לצד לילארד שמצבו בפורטלנד יציב יותר (מהבחינה שהוא חתום לטווח ארוך). בפועל, אנחנו רואים שטרם הגיעה בקשה כזו מצדו, מה שכבר מעלה בקרב פרשנים את התהייה אם מדובר במקרה של שחקן שמעדיף להיות ראש לשועלים ולהפגין אמון מלא בקבוצה הנוכחית שלו (ובעצמו).

בכל אופן, בין אם וושינגטון הולכת לפירוק או מנסה לבנות סביב ביל, הטרייד על ווסטברוק פתח עבורם שלל אפשרויות (אחת מהן כבר מומשה, עם צירופו של דינווידי), כך שגם אם הביטוי "זכייה בפיס" נשמע קצת מוגזם, הם בהחלט במקום טוב פי כמה מזה שהיו בו לפני שמונה חודשים או שבוע...

אני בסה"כ מנסה להגיד שהמהלכים של הוויזארדס היו חיוביים, גם ההיפטרות מוול וגם ההיפרדות מווסטברוק. אבל לא מדובר פה על זכיה בפיס כמו שמישהו כתב, ולא מדובר פה על מועדון שהיה גמור ובדרך נס יצא לדרך חדשה. גם אם הטרייד של וול לא היה מתרחש בקיץ הקודם, אז הם היו במקום לא שונה בהרבה מהיום. פחות טוב כן, אבל לא דראסטית.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 07, 2021 12:36 am 
Sophomore

אני חושב שבזכייה בפיס התכוון מי שהתכוון, שבדרך כלל בטריידים אתה מרוויח בצד אחד ומוותר בצד שני וכאן הוויזארדס לא וויתרו על כלום. לא וויתרו על בחירות דראפט, נפטרו מחוזה גדול, הביאו נכסים סבירים וסחירים יותר או פחות, כולל דינווידי שיכול להיות אחלה רכז פותח אם הוא נשאר בריא. אף אחד מהדברים האלה הוא לא שוס בפני עצמו, אבל הכל ביחד מתחבר לטרייד מוצלח מאד גם לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 07, 2021 3:07 am 
Hall of Famer

כמה החתמות וטריידים הם זכייה בפיס?
לא מבין את הצורך החוזר שלך, עמוס, להקטין צעדים חיוביים.
להתקדם 10 מקומות בדראפט זה לא מעניין מבחינתך, להפוך את החוזה של ווסטברוק ל-3 חתיכות קלות יותר להזזה - לא זכייה בפיס.
מה לעשות שרוב המהלכים של קבוצות הם קטנים בסופו של דבר וכנראה לא ירגשו אותך.
זה לא אומר שהם לא חיוביים ועשויים להצטבר למשהו משמעותי, בייחוד אם יש אסטרטגיה טובה in place.

* לא שוושינגטון הם דוגמה למשהו טוב במיוחד שמתהווה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 07, 2021 4:45 am 
Hall of Famer

הבאקס משיגים את גרייסון אלן
דוראנט, רגע לפני הגמר, סוגר 198 מיליון דולר ל-4 שנים

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 07, 2021 1:17 pm 
מנהל פורום

תחליף טוב לפורבס אצל הבאקס
הבאקס שקטים מידי בקיץ הזה
הם חייבים מחליף רציני יותר מטיג להולידיי
הם הרגע זכו באליפות, זה אומר שאת הקמפיין הבא, יאניס ובודנהולצר יעשו בלי קוף על הגב.
ברוב המקרים זה יתרון לשחק בלי קוף על הגב
אני מניח שאנטטוקומפו יהיה עוד יותר טוב ממה שהוא היה העונה
בוד למד להתמודד עם דקות סיום צמודות באופן מרשים (תעברו על תוצאות המשחקים הצמודים בקמפיין הזה, מדהים) ובכלל אלופה ראויה שיכולה לעשות את זה שוב
ההגנה שלהם נחלשה בלי טאקר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 08, 2021 10:03 am 
מנהל פורום

הפציעה של אארון ביינס (שהחליק על מגבת ונפצע בצוואר באולימפיאדה) היא חמורה משחשבו.
יש לו נזק עצבי חמור בצוואר, וייתכן שהוא יחמיץ את כל העונה הבאה (!).
חדשות עצובות מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 08, 2021 11:25 am 
Hall of Famer

Att כתב:
כמה החתמות וטריידים הם זכייה בפיס?
לא מבין את הצורך החוזר שלך, עמוס, להקטין צעדים חיוביים.
להתקדם 10 מקומות בדראפט זה לא מעניין מבחינתך, להפוך את החוזה של ווסטברוק ל-3 חתיכות קלות יותר להזזה - לא זכייה בפיס.
מה לעשות שרוב המהלכים של קבוצות הם קטנים בסופו של דבר וכנראה לא ירגשו אותך.
זה לא אומר שהם לא חיוביים ועשויים להצטבר למשהו משמעותי, בייחוד אם יש אסטרטגיה טובה in place.

* לא שוושינגטון הם דוגמה למשהו טוב במיוחד שמתהווה..

לא אמרתי שלהתקדם 10 מקומות בדראפט זה לא מעניין. להתקדם ממקום 11 למקום 1 זה מאד מאד מעניין. גם להתקדם מהעשיריה השלישית לתוך הלוטרי. זה מאד יחסי. ברגע שאתה יורד במורד הדראפט היכולת לפגוע בשחקנים תורמים יורדת אקספוננציאלית. לכן זה דבר טוב, אבל בחירה במקום ה-23 זה לא משהו מאד מרגש. חיובי, כדאי לעשות את זה, מעל 90% שהמהלך הזה לא יהיה משמעותי. וגם במקרה של וושינגטון, למרות שהמהלכים חיוביים, אני לא מתרגש, כי אני מסתכל על התמונה הגדולה ואני ממש לא רואה את וושינגטון בכיוון חיובי. אני לא רואה תוכנית גדולה שמביאה את המועדון קדימה. יכול להיות אחד משניים - או שיש התנהלות רגעית תוך תקווה להשאיר את ביל ואז נראה מה יהיה (כי כנראה כולנו מסכימים שלשחקנים שהגיעו מהלייקרס אין ככל הנראה חלק מהעתיד הרחוק של הוויזארדס) וכאמור המצב היום לא טוב בהרבה מעוד שנה עם ווסטברוק בעיני. אופציה שניה היא שמתישהו ביל יעבור בטרייד ואז ברור שהטרייד על ווסטברוק הוא רק יריית פתיחה לתהליך רבילדינג ובאמת אין מה להתרגש מהתרומה חזרה על ווסטברוק. וושינגטון בעיני הוא מועדון במצב לא טוב והטרייד האחרון לא באמת משנה את התמונה הגדולה, גם אם הוא משפר את המצב.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 08, 2021 11:30 am 
Hall of Famer

כמי שהתבטא "זכייה בפיס" בנושא טרייד ווסטברוק, אסביר:

וושינגטון היו במצב נוראי (אולי מהגרועים בליגה) שהם צפויים לשלם בעונה הבאה 95M לטריו (ביל, ווסטברוק, ברטנס) שיוביל אותם במקרה הטוב לפליי-אין. בעונה העוקבת (בהנחה ששני הראשונים מממשים אופציות שחקן) זה כבר 100M.
דינווידי, KCP וקוזמה עולים ביחד כמו ווסטברוק אחד (ולמעשה זה לא משקף הרי, כי לצד ווסטברוק צריך היה להמשיך להחזיק עוד כמה שחקנים שוליים בכמה מיליונים וכו').
אז הקבוצה לא ניזוקה מקצועית כלל לעונה הקרובה (לדעתי אם כבר אז רק להיפך), הפכה לצעירה יותר, זולה יותר, ו"סחירה" יותר (אולי פתאום באמצע העונה קבוצות פלייאוף ירצו את מאוד את KCP נניח בעקבות איזו פציעה שתהיה אצלם וכו').
מה עוד אפשר לבקש מטרייד בודד על שחקן שחתום על חוזה נוראי?!

אני מסכים שגם מצבם כעת לא ממש טוב (למשל אין להם אולסטאר עתידי כפי הנראה לעין בתקופה שאחרי ביל), אבל גם "לא ממש טוב" עדיף על נוראי.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 08, 2021 11:51 am 
Hall of Famer

זכיה בפיס זה פאו גאסול על כלום שמעניין אותך (למרות שבאופן מפתיע גאסול הצעיר הפך את הטרייד הזה לטוב עבור הגריזליס), זכיה בפיס זה להשיג את לברון בשוק החופשי כשנראה שהמועדון שלך הפך מהמועדון הנחשק ביותר לפארסה שאף אחד לא רוצה להתקרב אליה, זכיה בפיס זה להשיג בבחירה מספר 3 פרנצ'ייז פלייר בדמותו של ג'ואל אמביד וזכיה נוספת היא שבשנתיים הראשונות הוא גם היה פצוע, כך שאפשר היה להשיג עוד נכסים ושאח"כ לא נגמרה לו הקריירה כפי שהיה צפוי לביג מן שהתחיל את הקריירה עם פציעות. אפשר להגיד עוד ועוד על זכיות בפיס. היפטרות מחוזה גדול שהיה נגמר עוד עונה ולקיחת 3 שחקנים שככל הנראה לאף אחד אין באמת עתיד בקבוצה, זה צעד חיובי, לא זכיה בפיס. צריך פרופורציות בחיים.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 08, 2021 11:55 am 
Hall of Famer

זה בערך כמו שתגדיר זכייה אמיתית בפיס כ"לא זכייה בפיס, אלא צעד חיובי" כי השכן שלך ממול כרגע מכר את היוניקורן שלו ולא סופר אותך ממטר.

(ואגב החוזה של ווסטבורק הוא לעונה + אופציית שחקן, לא רק עונה בודדת - אבל זה מעט שולי לדיון)

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 08, 2021 3:03 pm 
Hall of Famer

לא, זה כמו שתרים שטר של 100 שקל מהרצפה, ותחלק משקאות חינם לכל מי שבבר ליד כי זכית בפיס.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 08, 2021 7:34 pm 
מנהל פורום

אז כולם מסכימים שזה טרייד טוב לוושנגטון נשאר רק העניין של כמה זה טוב?
נו שויין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 08, 2021 9:27 pm 
Junior

אני מציע ניסוח מחדש שלדעתי יהיה מקובל על כולם: וושינגטון לא זכתה בפיס עם הטרייד על ווסטברוק, אבל קיבלה כרטיס 'צא מהכלא'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 08, 2021 9:37 pm 
Senior

אני חושב שזה טרייד טוב לוושינגטון, אבל מבחינה מקצועית בכלל לא בטוח שהם ישתפרו מזה ואפילו כנראה שלא.
ווסטברוק נתן להם המון בעונה האחרונה. כן חושב שזה יאפשר להם יותר גמישות מבחינת בנייה והעברות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 08, 2021 11:20 pm 
Junior

ים עם פתיחה יפה מאוד משני צידי המגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 08, 2021 11:50 pm 
Junior

מחצית 42-41 לבוסטון והקלע המוביל על הפרקט הוא... מקס היידיגר עם 10.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 09, 2021 12:02 am 
מנהל פורום

חייבים להגיד שפריטצ'ארד נראה גם לא רע
הם מתחרים על אותו ספוט, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 09, 2021 12:15 am 
Junior

לא בטוח.
מניח שאוהדי הסלטיקס פה יודעים יותר טוב, אבל נראה לי שפריטצ'ארד בכל מקרה מתוכנן להישאר בסגל, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 09, 2021 12:38 am 
Junior

אני מאוד אוהב את ים מדר. מאוד. ועדיין, האמת צריכה להיאמר: ההייפ שהולך עכשיו זה הרבה יותר עבודה של סוכנים ואנשי תקשורת מאשר תוצאה של מה שרואים ממנו עד עכשיו במגרש. הוא נתן משחק לא רע, אבל לא הרבה יותר מזה. אם הוא היה מראה הערב מה שפריצ׳רד הראה, או אפילו את המספרים של אדוארדס, היינו שוכחים מלינוי אשרם מרוב הרעש שזה היה עושה. אם הוא לא יראה שהוא מסוגל לקלוע באופן עקבי מהשלוש, אני לא רואה איך בוסטון תשתכנע לתת לו הזדמנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 723 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 29  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], uriel17, גמליאל ו 36 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: