סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 7:52 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 186 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל חולון 21-22
הודעהפורסם: ה' יולי 29, 2021 5:31 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
לאחר ההחתמה הרשמית של מנקו, הייתי שמח שיחתימו את סרור כמחליף לגבוהים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 29, 2021 5:33 pm 
Sophomore

דאדס כתב:
מקווה שבחולון יעוררו רגע לפני שעושים טעות, עדין אין הודעה רשמית על החתימה עם מנקו, שיחתימו את חנוכי שיכול לשחק ב 4 ולהביא את בניה סרור שיכול להיות מחליף לגבוהים לכמה דקות

מסכים איתך לגבי חנוכי. לגבי סרור, הדבר היחיד שהוא יכול לעשות בחולון זה לסחוב תיקים בדרך לאוטובוס ולעשות מופעי זריקות עונשין לפני משחקים בשביל הצחוקים של הקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 29, 2021 5:43 pm 
Sophomore

חתם לצער רוב האוהדים. עדיין, אם יש הזדמנות, להסתער על חנוכי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 29, 2021 6:40 pm 
Freshman

דאדס כתב:
לאחר ההחתמה הרשמית של מנקו, הייתי שמח שיחתימו את סרור כמחליף לגבוהים

*לגבוה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 11, 2021 9:54 am 
Freshman

עוד החתמה בחולון, הפ.פורוורד/סנטר מארק אוגדן, 26, 2.08 מ', שיחק עונה שעברה בסטאל אוסטרוב מהליגה הפולנית זכה איתם באליפות, שיחק נגד נס ציונה בגמר היורופ-קאפ
התקווה שהזר השישי יהייה גארד ולא יעמיסו את עמדה 4-5 בשלושה זרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 11, 2021 10:34 am 
Sophomore

קבוצה שנחלשה כמעט בכל עמדה על המגרש כולל המאמן. קשה לי לראות את הדבר הזה ממריא לאנשהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 11, 2021 10:49 am 
Hall of Famer

שני הגבוהים החדשים בוודאי שיפור מהכלום שהיה לכם מתחת לסל , והבאתם רכז מעולה, לטעמי יותר טוב גם מהאריס וגם ממגי.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 11, 2021 1:50 pm 
Sophomore

עופר האדום כתב:
שני הגבוהים החדשים בוודאי שיפור מהכלום שהיה לכם מתחת לסל , והבאתם רכז מעולה, לטעמי יותר טוב גם מהאריס וגם ממגי.

בתור רכז - כן.
בתור סקורר כמובן שלא...השאלה הגדולה היא מי יעשה נקודות בקבוצה הזאת.

אבל בכל מקרה, לא הייתי ממהר לעשות השוואות לקבוצה של שנה שעברה.
ברור שמבחינת כישרון 1 על 1 זה סיפור אחר לגמרי, אבל באופן כללי מדובר בקבוצה עם שיטת משחק שונה לחלוטין (ואפילו די הפוכה).

עם כמה שהיה כיף לראות את הקבוצה של שנה שעברה,
בגזרה המקומית, בשורה התחתונה, הקבוצה נכשלה.
נראה אם קבוצה בעלת אוריינטציה הגנתית די מובהקת תוכל להצליח יותר במשחקים המכריעים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 11, 2021 2:15 pm 
Hall of Famer

אתה מודע לזה שהאריס בעונה שעברה בליגה קלע 0.3 נקודות יותר מרגלנד בסה״כ , כן ..... ?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 11, 2021 4:12 pm 
Junior

קשה להשוות את הקבוצה המתהווה וזאת של שנה שעברה אבל ברור לחלוטין שסך הכשרון הגולמי ירד.

לא מבין את מי אתם משווים לרגלנד? האריס או מגי? אבל שניהם היו סקוררים טובים ממנו. מגי בוודאי בוודאי.

להביא מישהו עם הסטטיסטיקות של אוגדן זה..מאכזב. יכול להיות שהוא יפתיע וזאת הברקת סקאוט שאני לא מודע לה. אבל אני ציפיתי לאיזה סטרץ' פור אימתני סטייל מיילס (שהיה לו רזומה יותר מרשים יש לומר) אז עם כל הכבוד לשינוי הקונספט גם בקו הקדמי יש פחות כשרון.

ציפיתי שאם שמרו על הצום הרגיל בשוק הישראלי (חוץ מהשטות של מנקו) שיביאו משהו קצת יותר פוטוגני בגזרת הזרים.

בסך הכל אני רואה פה סכנה למעמד של חולון כקבוצה מספר 2/3. על הנייר הפועל תל אביב (אם טייריק חוזר ואם ים חוזר אז בכלל) ומכבי ראשון נראות טוב יותר, כמובן שזה עוד מוקדם.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 11, 2021 4:30 pm 
Hall of Famer

מה בראשון נראה לך כל כך טוב עד עכשיו ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 11, 2021 5:03 pm 
Junior

אני אוהב את ההתאמה של וויליאמס לקלעים מסביב.
אני מצפה מדוברת לתת עונה מקבילה למה שים נתן השנה.
אני חושב שטל פלד נתן קדימון מאוד מעניין בסוף העונה שעברה עם הקליעה המצמיתה שלו מבחוץ.
קלייבורן נראה לי החתמה סולידית. שחקן מגוון מאוד.

בינתיים זה יותר טוב מכל קבוצה אחרת שהיא לא מכבי.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 11, 2021 5:10 pm 
Junior

בנוסף, חייב לציין שאני לא אוהב את רוב מה שאני רואה עכשיו מקבוצות אחרות. ירושלים עם סגל ישראלי מוזר, חולון עם החתמה גרועה של מנקו ומצבת זרים אפורה משהו, באר שבע הביאו חבורת זרים נגרים שלא מהעולם הזה (חוץ מפארדון) והחליפו את וייס בפאקינג אור לאומי, חיפה האדומה מרגיש לי שהשטיק של גרגורי מוצה, אילת מהמעט שחקרתי בריון אלן נראה לי כמו שחקן נורא. הפועל ת"א הרבה תלוי בחזרה של ים וטייריק..אבל יש שם הרבה שחקנים פציעים כולל ההימור של הקיץ. על רקע כל זה, נקודת הפתיחה של ראשון טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 11, 2021 5:26 pm 
Freshman

החתול יובב כתב:
קשה להשוות את הקבוצה המתהווה וזאת של שנה שעברה אבל ברור לחלוטין שסך הכשרון הגולמי ירד.

לא מבין את מי אתם משווים לרגלנד? האריס או מגי? אבל שניהם היו סקוררים טובים ממנו. מגי בוודאי בוודאי.

להביא מישהו עם הסטטיסטיקות של אוגדן זה..מאכזב. יכול להיות שהוא יפתיע וזאת הברקת סקאוט שאני לא מודע לה. אבל אני ציפיתי לאיזה סטרץ' פור אימתני סטייל מיילס (שהיה לו רזומה יותר מרשים יש לומר) אז עם כל הכבוד לשינוי הקונספט גם בקו הקדמי יש פחות כשרון.

ציפיתי שאם שמרו על הצום הרגיל בשוק הישראלי (חוץ מהשטות של מנקו) שיביאו משהו קצת יותר פוטוגני בגזרת הזרים.

בסך הכל אני רואה פה סכנה למעמד של חולון כקבוצה מספר 2/3. על הנייר הפועל תל אביב (אם טייריק חוזר ואם ים חוזר אז בכלל) ומכבי ראשון נראות טוב יותר, כמובן שזה עוד מוקדם.

מיילס הגיע לחולון כברירת מחדל רק בגלל האחוזים שלו משלוש, שחקן עם מעט מאוד נסיון באירופה עם שכר מגוחך של 80K דולר

הביאו זר יותר מנוסה באירופה, עם אורנטציה הגנתית ואתלט שיחגוג בליגת הגמדים, באירופה זה יהייה בעייתי יותר
בקבוצה הזו נהיה תלויים ביכולת מסירה של רגלנד פחות על הקליעות שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 11, 2021 5:47 pm 
Sophomore

אוגדן נראה לי שחקן נחמד מאוד. אמנם לא רזומה מרשים אבל הוא אתלט על עם קליעה לא רעה. יחד עם קייזר יש לחולון קו קדמי מאוד אתלטי, בהחלט שדרוג בהשוואה לעונה שעברה.
הקו האחורי שם די סימן שאלה. רגלנד וגריי כבר שחקנים די מבוגרים ואף אחד מהם לא סקורר ברמה של מגי והאריס.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 11, 2021 8:53 pm 
Sophomore

הסגל של חולוניה אכן נראה לא מרשים ביותר וירידה מהשנה שעברה. יכול להפתיע כמו שכל סגל יכול להפתיע, אבל לא מצפה ליותר מדי מהעונה המתקרבת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 11, 2021 9:33 pm 
Junior

PFE כתב:
החתול יובב כתב:

מיילס הגיע לחולון כברירת מחדל רק בגלל האחוזים שלו משלוש, שחקן עם מעט מאוד נסיון באירופה עם שכר מגוחך של 80K דולר

הביאו זר יותר מנוסה באירופה, עם אורנטציה הגנתית ואתלט שיחגוג בליגת הגמדים, באירופה זה יהייה בעייתי יותר
בקבוצה הזו נהיה תלויים ביכולת מסירה של רגלנד פחות על הקליעות שלו

שמע, אני לא איזה עכבר כדורסל אירופאי גדול. אבל מיילס שיחק במכללה בכירה יותר, שיחק בליגות הראשונות בצרפת וטורקיה, היה חלק מקבוצות ליגת קיץ שונות בעוד שאוגדן היה במכללה קטנה יחסית, גרוזיה, מספרים לא מרשימים במיוחד בג'י ליג ואז שלושה משחקים בגרמניה והשלמה בפולין. להגיד שהרזומה שלו יותר מרשים מזה של מיילס? שוב, יכול להתברר כגניבה אבל נראה לי שאוהדי חולון קצת מוכרים בזול את מיילס עם 15 נקודות למשחק בצ'מפיונס ו3.5 שלשות ב-55% סבירים מאוד בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 11, 2021 10:28 pm 
Sophomore

אני חושב שאוהדי הפועל חולון, מי שעדיין לא, הולכים בעוד שנה מהיום להעריך מאוד מאוד את סטפנוס דדאס.
ספציפית בנוגע למיילס שהגיע לחולון אחרי איזה עונה מעאפנה של 5.5 נקודות בג'יליג ועונה קודם 10 נקודות בטורקיה בקבוצה שירדה ליגה, דדאס פשוט הפך אותו למפלצת, התקפית בוודאי אבל גם הגנתית הוא העלה את הרמה תוך כדי העונה.
להבדיל מדדאס, בוסקליה בשנים האחרונות לא הראה יכולות פיתוח כאלה, ספציפית לא עם הגבוהים שהביא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 11, 2021 11:38 pm 
Junior

חולון יהיו פחות טובים מהעונה שעברה, אבל עדיין קבוצה טובה.
יש להם שלושה זרים טובים מאוד וגם את אוגדן שלהערכתי יהווה תוספת נחמדה. אתלט מצוין שיכול לחגוג בליגת הגמדים שלנו. החוליה החלשה על פניו זה גריי. חשבתי שיביאו סקורר קצת יותר מרשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 12, 2021 1:09 am 
Sophomore

תכלס, האבידה הכי גדולה של חולון היא דדאס. משווים את הסגל שלהם העונה לזה שהיה בעונה שעברה, אבל שוכחים שהסגל בעונה שעברה היה הרבה פחות מרשים על הנייר ממה שהוא נראה בפועל.
מיילס הגיע אחרי עונה גרועה בג'י-ליג, האריס הגיע אחרי עונה גרועה בטורקיה, דה זאו הגיע בגיל 33 אחרי שנתיים מזעזעות בספרד וכולם נתנו עונות שיא בחולון (גם מגי וג'ונסון אבל הם הגיעו עם רזומה מרשים). בגזרת הישראלים המצב היה עוד יותר גרוע, שניים משלושת הישראלים הבכירים בכלל לא שיחקו כל העונה וחולון גירדו כל מיני שחקנים שוליים כמו בורדיון (אחלה שחקן אבל הגיע על חוזה זמני בכלל אחרי שהיה בלי קבוצה), וברנדוויין ומשגב שאף אחד לא רצה לגעת בהם.
דדאס הוציא 200% מהסגל שהיה לו על הנייר שלא היה שווה בחיים טופ-8 בצ'מפיונס וראש-בראש עם מכבי.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 12, 2021 9:54 am 
Freshman

חוצפן חיובי כתב:
תכלס, האבידה הכי גדולה של חולון היא דדאס. משווים את הסגל שלהם העונה לזה שהיה בעונה שעברה, אבל שוכחים שהסגל בעונה שעברה היה הרבה פחות מרשים על הנייר ממה שהוא נראה בפועל.
מיילס הגיע אחרי עונה גרועה בג'י-ליג, האריס הגיע אחרי עונה גרועה בטורקיה, דה זאו הגיע בגיל 33 אחרי שנתיים מזעזעות בספרד וכולם נתנו עונות שיא בחולון (גם מגי וג'ונסון אבל הם הגיעו עם רזומה מרשים). בגזרת הישראלים המצב היה עוד יותר גרוע, שניים משלושת הישראלים הבכירים בכלל לא שיחקו כל העונה וחולון גירדו כל מיני שחקנים שוליים כמו בורדיון (אחלה שחקן אבל הגיע על חוזה זמני בכלל אחרי שהיה בלי קבוצה), וברנדוויין ומשגב שאף אחד לא רצה לגעת בהם.
דדאס הוציא 200% מהסגל שהיה לו על הנייר שלא היה שווה בחיים טופ-8 בצ'מפיונס וראש-בראש עם מכבי.

ההבדל העיקרי עמדת המאמן, האם בוסקלייה ידע להפיק מהסגל הזה את המקסימום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 12, 2021 12:46 pm 
Hall of Famer

חוצפן חיובי כתב:
אוגדן נראה לי שחקן נחמד מאוד. אמנם לא רזומה מרשים אבל הוא אתלט על עם קליעה לא רעה. יחד עם קייזר יש לחולון קו קדמי מאוד אתלטי, בהחלט שדרוג בהשוואה לעונה שעברה.
הקו האחורי שם די סימן שאלה. רגלנד וגריי כבר שחקנים די מבוגרים ואף אחד מהם לא סקורר ברמה של מגי והאריס.

רגלנד הרכז הכי טוב בליגה מסוג השחקנים שהופכים את כל מי שסביבו לטוב יותר.נבנתה בחולון קבוצה עם אוריינטציה הגנתית פחות כישרון אבל יותר קשיחות מאשתקד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 21, 2021 2:39 pm 
Freshman

אייזאה מיילס חותם בפרומיתאס עבור 170,000 דולר... זה באמת מעבר ליכולות של חולון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 21, 2021 2:43 pm 
Junior

הוא ממש לא שווה את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 21, 2021 3:30 pm 
Freshman

למה לא? היה אחלה זר, ו-170K זה שכר די קטן במונחים אירופים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 186 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 144 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: