סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 3:08 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 13 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ניצן חנוכי פורש
הודעהפורסם: ה' אוגוסט 12, 2021 11:14 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
האם הקריירה שלו שווה ת'רד של יותר מעמוד אחד בסלניוז?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ניצן חנוכי פורש
הודעהפורסם: ה' אוגוסט 12, 2021 11:20 am 
Junior

אבי בן שימול לא זכה אפילו לת'רד סימלי. לטעמי, היה השחקן הטוב ועם קריירה מעניינת יותר בהשוואה לחנוכי.

בכל מקרה, הקיץ עזבו חנוכי, אוחיון, לימונד, בן שימול וכדיר. רק שולדי עדיין מקושש חוזים פה ושם עם הקליעה שלו. יש כבר מספיק דם צעיר בליגה כדי להכיל את האובדן הזה.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 12, 2021 11:27 am 
מנהל פורום

אבימאל כתב:
האם הקריירה שלו שווה ת'רד של יותר מעמוד אחד בסלניוז?

עמוד? בוא נראה אותו עובר 4 הודעות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 12, 2021 11:32 am 
מנהל פורום

החתול יובב כתב:
אבי בן שימול לא זכה אפילו לת'רד סימלי. לטעמי, היה השחקן הטוב ועם קריירה מעניינת יותר בהשוואה לחנוכי.

בכל מקרה, הקיץ עזבו חנוכי, אוחיון, לימונד, בן שימול וכדיר. רק שולדי עדיין מקושש חוזים פה ושם עם הקליעה שלו. יש כבר מספיק דם צעיר בליגה כדי להכיל את האובדן הזה.

בן שימול, שחקן נהדר, התחושה שהייתה "מגיעה" לו קריירה יותר גדולה
לימונד, נדמה לי שהפיק את המקסימום מהכישרון שלו, היה בצרפת, היה במכבי, היה בהפועל ובהפועל תל אביב. בקיצור פורש עם רזומה מכובד לגמרי
כדיר יזכר לנצח בגלל אליין לוי, בגלל שנבחר לשחקן השנה שזכה באליפות על הראש של פיני גרשון ומכבי ובגלל שדעך מהר בניגוד לליאור עליו אין סיפורי בטלנות אבל אני חושד שזה חלק מסיפור מאחורי האי התקדמות שלו
לשולדי, לגמרי מגיע חוזים, 3 מטר שיורה מהשלוש באופן סביר, אפשר גם בגיל 40

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 12, 2021 12:55 pm 
Junior

כדיר היה באיזה פודקאסט שאני לא זוכר. בחור נחמד. צריך לזכור שהוא התחיל מוקדם ויש עליו הרבה שנות מנוע. הוא גם דיבר על זה שהוא דעך מהר הרבה בגלל חוסר היכולת שלו לקלוע מבחוץ ונתן את הדוגמא של שולדבראנד כדוגמא הפוכה.

בן שימול מרתק יותר. בגלל הקפיצה האדירה בהבנת המשחק ואיך שהפך לרכז טבעי אדיר בסוף שנות העשרים שלו. אין הרבה מהלכי קריירה דומים שאני זוכר לפחות. הקבוצה הזאת באילת שבה היה חבר מרכזי, הייתה אחת המהנות והטובות מחוץ למכבי בעשור האחרון.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 12, 2021 1:09 pm 
Senior

uriel17 כתב:
החתול יובב כתב:

בן שימול, שחקן נהדר, התחושה שהייתה "מגיעה" לו קריירה יותר גדולה
לימונד, נדמה לי שהפיק את המקסימום מהכישרון שלו, היה בצרפת, היה במכבי, היה בהפועל ובהפועל תל אביב. בקיצור פורש עם רזומה מכובד לגמרי
כדיר יזכר לנצח בגלל אליין לוי, בגלל שנבחר לשחקן השנה שזכה באליפות על הראש של פיני גרשון ומכבי ובגלל שדעך מהר בניגוד לליאור עליו אין סיפורי בטלנות אבל אני חושד שזה חלק מסיפור מאחורי האי התקדמות שלו
לשולדי, לגמרי מגיע חוזים, 3 מטר שיורה מהשלוש באופן סביר, אפשר גם בגיל 40

אני לא יודע מה יותר הפתיע אותי בת'רד הזה - לגלות שניצן חנוכי שיחק בליגת העל בעונה האחרונה, להיזכר שלימונד שיחק במכבי, או לגלות שיונתן שולדברנד הוא בגובה 3 מטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 12, 2021 1:57 pm 
Sophomore

חנוכי למיטב זכרוני היה חודר טוב יחסית.
הבעיה היתה בקליעה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 12, 2021 2:21 pm 
Sophomore

כדיר היה שחקן הנבחרת הכי מבאס שזכור לי.

מאז ומתמיד היינו בנחיתות סנטרית מול אירופה.
אבל לשטיינהאואר הייתה קליעה.
לגרין הייתה אתלטיות.
לקוזיקרו היה כוח עצום.

כדיר, לעומת זאת, היה סוג של דגל לבן.
שחקן שהביא קצת נקודות מהגורן והיקב, וזהו.

בהצלחה לחנוכי- נראה בחור נחמד ביותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 12, 2021 2:59 pm 
Junior

החתול יובב כתב:
כדיר היה באיזה פודקאסט שאני לא זוכר. בחור נחמד. צריך לזכור שהוא התחיל מוקדם ויש עליו הרבה שנות מנוע. הוא גם דיבר על זה שהוא דעך מהר הרבה בגלל חוסר היכולת שלו לקלוע מבחוץ ונתן את הדוגמא של שולדבראנד כדוגמא הפוכה.

בן שימול מרתק יותר. בגלל הקפיצה האדירה בהבנת המשחק ואיך שהפך לרכז טבעי אדיר בסוף שנות העשרים שלו. אין הרבה מהלכי קריירה דומים שאני זוכר לפחות. הקבוצה הזאת באילת שבה היה חבר מרכזי, הייתה אחת המהנות והטובות מחוץ למכבי בעשור האחרון.

בן שימול היה הרבה יותר מוכשר מחנוכי.
חנוכי זה דוגמה לאיך נחישות ועבודה קשה יכולה להביא אותך הכי רחוק שאפשר עם אפס כישרון. אני מתקשה להיזכר בשחקן פחות מוכשר ממנו שהגיע להיות שחקן נבחרת וישראלי מוביל (יחסית).
היה איתו בחור בנוער בשם רותם אסייג שהיה מוכשר פי כמה ממנו. גארד עם קליעה אבסולוטית אבל ללא רבע מהאופי של חנוכי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 12, 2021 6:23 pm 
Sophomore

הוקיץ' כתב:
החתול יובב כתב:

בן שימול היה הרבה יותר מוכשר מחנוכי.
חנוכי זה דוגמה לאיך נחישות ועבודה קשה יכולה להביא אותך הכי רחוק שאפשר עם אפס כישרון. אני מתקשה להיזכר בשחקן פחות מוכשר ממנו שהגיע להיות שחקן נבחרת וישראלי מוביל (יחסית).
היה איתו בחור בנוער בשם רותם אסייג שהיה מוכשר פי כמה ממנו. גארד עם קליעה אבסולוטית אבל ללא רבע מהאופי של חנוכי.

לא יודע עם כמה אפשר לומר להגדיר אותו כ"ישראלי מוביל". סך הכל לא הגיע באף עונה לספרות כפולות, ואני לא חושב שהיה רגע שהוא היה מועמד
רציני לאחת הקבוצות הבכירות בישראל (מכבי והפועל י-ם). אם מחשבים כ"ישראלים" גם את המתאזרחים, אז בטוח שהוא לא נחשב מוביל בשום צורה.

לגבי הנבחרת אתה צודק, למרות שלדעתי מרקוביץ' ופליישר היו פחות מוכשרים ממנו, אבל זה כבר עניין אחר בגלל שאנו סובלים כאן מנחיתות בגובה,
וכל מישהו עם כמה סנטימטרים עודפים נקרא לדגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 12, 2021 6:55 pm 
Junior

כאמור, כתבתי מוביל יחסית. ישראלי שזכה בתואר השחקן המשתפר, שחקן ההגנה של העונה, היה הקפטן של האלופה ויש לו כמה עשרות הופעות בנבחרת - זה די מוביל.
ובעיני ארז מרקוביץ' היה מוכשר הרבה יותר מחנוכי. אמנם היה כבד בטירוף, אבל גבוה, חזק, טאץ' טוב, אפילו כמה מובים לא רעים עם הגב לסל.
חנוכי זה גארד בגובה 1.90 עם כדרור די זוועה, קליעה חלשה, לא מהיר, לא אתלט, לא חזק במיוחד. כן שחקן הגנה טוב (בגלל שכל ועבודה קשה יותר מכל דבר אחר) וכן שחקן חכם ואמין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 12, 2021 7:05 pm 
Hall of Famer

לימונד לא פרש אלא עבר לשחק בליגה השנייה, ברעננה.

כדיר בסך הכל השיג מה שהיה יכול, 4 ישראלי טוב חלק מהזמן, סביר חלק מהזמן ולא משהו חלק מהזמן. אהבתי את הציטוט שלו על כך שלא פיתח את היכולות ולכן נתקע, זו אמירה ביושר.

חנוכי בשכבת הגיל שלי, תמיד היה דיבור על כך שהוא לא שיא הכשרון אבל עובד מאד קשה, מאד מחויב ושחקן חכם. הוציא קריירה נהדרת ביחס לנתונים הגולמיים שלו. שאפו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 12, 2021 7:58 pm 
Hall of Famer

לזכותו 6 הופעות בפיינל-פור מתוך 7 שנים רצופות (ובשנה הנוספת הפסיד עם ראשון לאילת בסדרת 5 משחקים ברבע הגמר), וזה צריך לשמש כראייה לזכותו - מנהיגות, הגנה, לתרום עבירות לקבוצה וכו'.
כעת אני רואה אפילו שקלע בממוצע דו ספרתי בשני פלייאופים.

אגב, עוד שחקן עם ירידה לא ברורה באחוזי העונשין במהלך הקריירה - אחרי 2 עונות רצופות (2009-2011) של 71%, לאחר מכן באף עונה לא עבר 60%.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 13 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Att, rony ו 28 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה