סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 26, 2024 2:28 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 175 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' אוגוסט 12, 2021 11:20 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
3&D כתב:
וקח הימור כבונוס על העזרה שלי-
ב1.9 כבר תהיה ירידה במאומתים, והיא תקרה בלי סגר

ב1.9 על פי פרופסור סגל ממכון ויצמן שבדרכ מדייק בהערכות שלו יהיו במקרה האופטימי 800-900 חולים קשה ובסביבות רבבת נדבקים ביממה.גרוטו מעריך שנגיע ל1000 חולים קשה בתאריך הזה.

בכל מקרה בנט החליט שבחקופה הקרובה יחוסנו גם בני ה50 ומעלה ואולי 40 ומעלה בחיסון 3.בממשלה טוענים שאולי בהמשך יהיו הגבלות נוספות כדי להימנע מסגר כללי.נחיה ונראה.....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 12, 2021 11:25 am 
Hall of Famer

3&D כתב:
לא מעט מדינות באירופה חוו עלייה בתקופה האחרונה ועכשיו הם בירידה, כנל כמה מדינות בארהב.
ובכללי, אם אתה מסתכל על גלי קורונה בכל העולם בשנה וחצי האחרונות, מעטים מאוד כללו יותר מחודשיים רצוף של עלייה.

דווקא בארהב יש עלייה חדה בשבוע האחרון וממוצע של 120 אלף מאומתים ביממה הם קפצו לכמעט 200 אלף שהמוקד בפלורידה.
איסלנד שכמעט כולה מחוסנת עם גל מאומתים הכי גדול שידעה מתחילת המגפה אבל נציין שיש פחות תחלואה קשה בגלל החיסונים

מה שהכי מדאיג כרגע את ארגון הבריאות העולמי הוא זן הגמא הקולמבינאני שמדביק בקצב של הדלתא אבל החיסונים כרגע לא יעילים נגדו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 12, 2021 1:42 pm 
Sophomore

RREEDDTT. כתב:
3&D כתב:
לא מעט מדינות באירופה חוו עלייה בתקופה האחרונה ועכשיו הם בירידה, כנל כמה מדינות בארהב.
ובכללי, אם אתה מסתכל על גלי קורונה בכל העולם בשנה וחצי האחרונות, מעטים מאוד כללו יותר מחודשיים רצוף של עלייה.

דווקא בארהב יש עלייה חדה בשבוע האחרון וממוצע של 120 אלף מאומתים ביממה הם קפצו לכמעט 200 אלף שהמוקד בפלורידה.
איסלנד שכמעט כולה מחוסנת עם גל מאומתים הכי גדול שידעה מתחילת המגפה אבל נציין שיש פחות תחלואה קשה בגלל החיסונים

מה שהכי מדאיג כרגע את ארגון הבריאות העולמי הוא זן הגמא הקולמבינאני שמדביק בקצב של הדלתא אבל החיסונים כרגע לא יעילים נגדו

יהיה משעשע שיגיע ארצה הוריאנט שלא שם בכלל על החיסון. בטח בנט יאשים את המחוסנים שמעיזים לצאת החוצה לנשום אוויר ויורים כדורי גמא ובמקביל הממשלה תחליט להחיל את התו הירוק החל מגיל עובר כולל בסופרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 13, 2021 12:31 am 
Junior

3&D כתב:
ושימו לב להנחיות קורונה המעודכנות בשבדיה -
https://www.krisinformation.se/en/hazar ... mendations
אמלק- הגבלות התקהלות חמורות, איסור כניסה ממדינות מסוימות ועוד .
הקשבתם להיגיון בריא ודמיינתם מדינה חופשית ללא הגבלות? כמו כמעט כל דבר שהיגיון בריא אומרים, ההיפך הוא הנכון.

הקשבתם ל-3&D, פרופסור במדעי רוח וצלצולים שמשמיץ אנשים שהעיסוק העיקרי שלהם הוא מיקרוביולוגיה, אימונולוגיה ואפידימיולוגיה? תעשו לעצמכם טובה ותבדקו את הדברים שהוא מביא.
אז ככה: בשבדיה לא היה יום אחד של סגר. לא היה ולא יהיה. בשבדיה הלימודים לא נסגרו ליום אחד. לא נסגרו ולא ייסגרו. בשבדיה לא הייתה חובת מסכה ליום אחד. לא הייתה ולא תהיה. שוטרים לא אזקו אזרחים כי לא הסכימו לעטות סמרטוט פנים.
ולמרות כל הנאמר לעיל, בשבדיה אין קורונה כרגע, בזמן שבישראל צועדים בצעדי ענק לקראת סגר רביעי למרות ש-5.5 מיליון אזרחים תרמו את גופם למדע בניסוי הגנטי הגדול בהיסטוריה.
הדבר היחיד אולי שאפשר ללמוד מהפוסט המגחך של מהלל המגפה הגדול כאן הוא שבשבדיה יש הגבלות התקהלות מסוימות, שלהוציא אירועי ספורט גדולים או פסטיבלים של מוזיקה אפשר לקיים כמעט כל דבר שהוא. אבל כן, הוא ימשיך לחשוב שהוא צודק :lol:

3&D כתב:
רק מעדכן שגם בבלארוס, מודל לחיקוי של היגיון בריא, הייתה בזמנו קטסטרופות קורונה שהממשל הסתיר.

רק מעדכן שבכל מקום שלא מסתדר לך בנראטיב אתה תטען שהממשל מסתיר או שהציבור סוגר את עצמו הרמטית בבית מרוב שהוא ממושמע. כמה נוח.
ומה קורה בעזה הסופר צפופה מבחינת אוכלוסיה? גם שם מסתירים את הגופות הא? או שהנגיף נעצר במעבר ארז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 13, 2021 12:33 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
מאסטר, אתה מאמין שבצפון קוריאה אין קורונה? אפילו חולה אחד בכל השנה וחצי האחרונות?

לגבי בתי הספר בשבדיה, בתי הספר התיכוניים שם נסגרו פעמיים. ממרץ עד יוני 2020, ופעם נוספת מתחילת דצמבר 2020 עד אחרי תקופת החגים הנוצריים.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 13, 2021 12:39 am 
Junior

RREEDDTT. כתב:
3&D כתב:
וקח הימור כבונוס על העזרה שלי-
ב1.9 כבר תהיה ירידה במאומתים, והיא תקרה בלי סגר

ב1.9 על פי פרופסור סגל ממכון ויצמן שבדרכ מדייק בהערכות שלו יהיו במקרה האופטימי 800-900 חולים קשה ובסביבות רבבת נדבקים ביממה.גרוטו מעריך שנגיע ל1000 חולים קשה בתאריך הזה.

בכל מקרה בנט החליט שבחקופה הקרובה יחוסנו גם בני ה50 ומעלה ואולי 40 ומעלה בחיסון 3.בממשלה טוענים שאולי בהמשך יהיו הגבלות נוספות כדי להימנע מסגר כללי.נחיה ונראה.....

רק מעדכן שלפי D&3 בתאריך הזה כבר תהיה ירידה חדה.
לא מזלזל, רק מציין

נמשיך לעקוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 13, 2021 12:45 am 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
מאסטר, אתה מאמין שבצפון קוריאה אין קורונה? אפילו חולה אחד בכל השנה וחצי האחרונות?

אני לא יודע אם זה מה שקורה בצפון קוראה, בסין או במקומות אחרים אבל באופן עקרוני מדינות חכמות יזרקו לעזאזל את ה-PCR, יפסיקו את הספירה המטופשת של "מאומתים", ויראו יפה מאוד שהשמיים לא נופלים, במיוחד שאין אלטרנטיבה אחרת.

אז כן, זאת בהחלט תהיה קפיצה למים הקרים והעמוקים (כמו שג'ונסון עשה חלקית בבריטניה עם הורדת ההגבלות לא מזמן), אבל להוציא את 3&D שימשיך לעקוץ פרופסורים לרפואה עד 2026 אני חושב שרובנו כאן מאסנו במצב.

אני לא מסכים עם איילת שקד ברוב הדברים, אבל משעשע אותי איך אנשים נזעקים לאמירה שלה "להכיל את המתים". ניוז פלאש: מדינת ישראל מכילה למעלה מ-42,000 מתים בכל שנה בעשור האחרון, שאת חלקם בהחלט היה אפשר להציל.

לא מפתיע אותי עם כל הטירוף שקורה כאן, אבל זה בהחלט נראה כאילו אין בעיה שאנשים ימותו מכל דבר אחר שהוא לא קורונה, ושרק מתים מקורונה לכאורה "אפשר להציל" אם נסגור את עצמנו במקלט או וואטאבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 13, 2021 12:51 am 
Hall of Famer

אז זהו, שאני לא מאמין לשנייה אחת שבצפון קוריאה, שתלויה לחלוטין בסחר שלה עם סין כולל בתחילת הקורונה כשסין עצמה נסגרה - סחר שנעשה בין בני אדם עם משאיות ברובו - אין ולא היה ולו חולה קורונה אחד מההתחלה ועד היום. אין חיה כזו.
מה שאני בא להגיד זה שתמיד טוב לקחת מה שאומרות מדינות דמוקרטיות עם גרגיר של מלח, מצד שני אני לפחות מאמין עוד פחות לדיקטטורות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 13, 2021 12:57 am 
Junior

או שהן פועלות בדרך הנכונה בעיניי שהיא להפסיק לבצע מאות אלפי בדיקות ביום על אנשים בריאים, ולא מייחסות לזה חשיבות יתר כמו שלא מייחסים חשיבות יתר לקשיש שבא לבי"ח עם שפעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 13, 2021 1:01 am 
Sophomore

https://github.com/dkobak/excess-mortal ... in/belarus
https://github.com/dkobak/excess-mortal ... in/belarus
מידע אמיתי על בלארוס, לא מה שאני חושב שקורה שם.
אני נותן נתונים ועובדות, מאסטר מחרטט לכם את הצורה בכל הודעה שנייה. שמח שראי לקח את משמרת הערב והפריך כמה הזיות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 13, 2021 1:04 am 
Junior

את הנתון שפלורידה מקום 25 בארה"ב מבחינת תמותה למיליון אתה שכחת לתת. רון דה סנטיס גם כן מחביא מתים כמו בעזה ובסין? או שפלורידה הוכחדה ולא סיפרו לנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 13, 2021 1:04 am 
Hall of Famer

צפון קוריאה, מעדותם שלהם (כלי התקשורת של הממשל) דווקא מתייחסת מאד מאד ברצינות לקורונה. הם פשוט טוענים שהם מצליחים לסגור את עצמם הרמטית במשך שנה וחצי. אשרי המאמין.
לגבי בלארוס, שוב, הם טוענים שהם עשו 7.5 מיליון בדיקות על אוכלוסיה דומה לישראל. שזה אמנם פחות מישראל, אבל אם אתה באמת מאמין להם - אז הם לא ממש זרקו את הבדיקות לפח.

אני הרבה פחות מאמין להם. כנראה לא רק אני. זו אחת הסיבות, למשל, שאליפות העולם בהוקי שהם היו אמורים לארח נלקחה מהם.
באופן כללי - דיקטטורות, מדינות מתפרקות כמו סוריה או ונצואלה שאני בספק אם בכלל יכולים לאסוף דאטה אמינה, או מדינות שאני מפקפק ביכולות של מערכת הבריאות שלהם כמו כמה וכמה מדינות עולם שלישי - איכשהו הרבה פחות אמינות בעיני. אולי אני חושד בכשרים....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 13, 2021 1:06 am 
Sophomore

ראי, נתתי פה ראיות ברורות להסתרה של תמותה עודפת חריגה בבלארוס שמאששות את החשדות שלך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 13, 2021 1:19 am 
Sophomore

אגב, אני באמת לא מבין איזה ערך יש להודעות בפורום שמלאות בבדיות, לכתוב שלא נסגרו בשבדיה הבתי ספר? לכתוב שאין שם כרגע קורונה? מה לעזאזל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 13, 2021 6:28 am 
Junior

מה לעזאזל זה לכתוב שיש שם קורונה כרגע עם 15 מתים סה"כ בכל החודש האחרון (וגם זה לא בטוח, מחלות רקע וכו'), ומספר "מאומתים" נמוך בהרבה ביחס למדינת פייזר, הסגרים והחיסון הקדוש.
מה לעזאזל זה להביא כתבה על "המגבלות" של שבדיה שמאפשרות אורח חיים רגיל לחלוטין להוציא אירועי ספורט גדולים מאוד או פסטיבלים של מוזיקה בהיקף של 4000+
מדהים אותי כל פעם מחדש איך מרוב הפחד למות, והתעסקות אובססיבית בוירוס עם אחוז תמותה אפסי, אנשים שכחו מה זה לחיות, ופשוט לא מוכנים לשחרר ולהמשיך הלאה בחייהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 13, 2021 11:35 am 
Hall of Famer

היום התחילו לחסן בישראל בני 50 ומעלה.משרד הבריאות מתכנן הגבלות התקהלות נוספות שאמורות לעבור בקבינט הקורונה בשבוע הבא ובינתיים לראשונה מזה חצי שנה הגענו ל5 אחוז חיוביים מתוך כ120 אלף בדיקות
וכמות החולים קשה עלתה ביותר מ40 מאתמול....
https://news.walla.co.il/item/3454020

בקשר לוריאנט הקולביאני שמכה ביבשת אמריקה .מסתבר שכשליש מההדבקות כרגע בפלורידה הם מהזן הזה שאמנם לא מדביק יותר מהדלתא אבל הרבה יותר קטלני ממנו ופוגע גם בצעירים כולל מחוסנים.לדעתי חייבים לאסור טיסות לארה'ב כמו שעשו עם כמה וכמה מדינות ביבשת אמריקה.זו סכנת נפשות!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 13, 2021 3:38 pm 
Sophomore

RREEDDTT. כתב:
היום התחילו לחסן בישראל בני 50 ומעלה.משרד הבריאות מתכנן הגבלות התקהלות נוספות שאמורות לעבור בקבינט הקורונה בשבוע הבא ובינתיים לראשונה מזה חצי שנה הגענו ל5 אחוז חיוביים מתוך כ120 אלף בדיקות
וכמות החולים קשה עלתה ביותר מ40 מאתמול....
https://news.walla.co.il/item/3454020

בקשר לוריאנט הקולביאני שמכה ביבשת אמריקה .מסתבר שכשליש מההדבקות כרגע בפלורידה הם מהזן הזה שאמנם לא מדביק יותר מהדלתא אבל הרבה יותר קטלני ממנו ופוגע גם בצעירים כולל מחוסנים.לדעתי חייבים לאסור טיסות לארה'ב כמו שעשו עם כמה וכמה מדינות ביבשת אמריקה.זו סכנת נפשות!

תהיה רגוע אח שלי, אם הוא בפלורידה הוא כבר כאן בקהילה (: אבל יש לנו את המומחים אש, בליצר ורהב, אפשר להיות רגועים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 13, 2021 5:45 pm 
Senior

פלורידה, יחד עם השכנות (אלבמה, מיסיסיפי, ארקנסו, לואיזיאנה) מובילים בבטחה את הטבלה בכמות המתים והמאושפזים בחודשים האחרונים.
להמשיך לתת את פלורידה, שנמצאת בשיא המשבר בעוד צפון-מזרח ארה"ב במגמת התאוששות, כדוגמא לטיפול חיובי בקורונה, זה רמת טרלול שאני לא יודע להסביר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 13, 2021 5:51 pm 
Sophomore

בארקסנו היו חלק מהגל הפופוליסטי האנטי מדעי, אבל אחרי שהחולים התחילו למלא את בתי החולים והמתים התחילו להצטבר הם החזירו מסכות לבתי ספר והתחרטו על השתתפותם בטרלול.
אבל מה שהכי דפוק שהמצב היה הרבה יותר גרוע בלי חיסונים, ועדיין יהיו אנשים שמקביל יסבירו כמה החיסונים נוראיים וכמה המצב בכלל לא גרוע.
לא ברור מה עשינו רע שנגזר עלינו חיים בגיהינום אינטלקטואלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 13, 2021 6:01 pm 
Senior

מחקר שהתפרסם אתמול בניו אינגלנד ג'ורנל מדיקל על רמת היעילות של החיסונים של פייזר:
https://twitter.com/sailorrooscout/stat ... 56/photo/1

אני לא מבין את עניין החיסונים. עניין הסגרים ברור לי, זה גם לא שיש איזה תשובה מוחלטת מה הדרך הכי טובה להתמודד עם המשבר. אבל כל המחקרים מראים כמה החיסונים יעילים. אפילו האתר שהם מצטטים פה בלי הפסקה כותב שהחיסונים יעילים וצריך לקחת אותם. ועדיין המטומטמים האלו פה נגד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 13, 2021 7:09 pm 
Junior

Yuval כתב:
אני לא מבין את עניין החיסונים. עניין הסגרים ברור לי

זה הקטע, שאתה לא מבין את עניין הסגרים (של מאסטר וחבריו).

אתה, כמו האדם הסביר, לא בטוח אם סגר הוא הכלי שיש לבחור ממספר סיבות. לא ברור מה היענות הציבור אליו, לא ברור אם הפגיעה במשק שווה את זה, לא ברור מה מידת הסיכון שהוא חוסך.

מאסטר מצד שני טוען שסגר לא יכול לעזור כי לסגור אנשים בבית לא מונע הדבקה! הטיעון שהגלים הם אקראיים לחלוטין ואין שום קשר למה שתעשה. הדיון על הסגר הוא בכלל לא על האם הוא כלי מוצלח או לא, הוא פשוט טוען שהסגר הוא פיקציה מוחלטת ושלסגור אנשים בבית לא באמת מונע הדבקה במחלה ויראלית!

אז אתה באמת מבין את הקטע שלהם עם הסגרים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 13, 2021 7:17 pm 
Senior

לא, אני מבין אבל את היכולת של אנשים מטומטמים לחפש סיבות למה משהו שמוריד את איכות החיים שלהם הוא לא טוב. וסגרים זה דיי קקי.

מה שאני לא מבין זה למה הם לא עפים על חיסונים. הרי זה הפתרון האולטימטיבי עבורם. חמש דקות להחנות את האוטו, לא צריך לצאת אפילו, מקבלים זריקה וסיימת עם הקורונה. זה שאין מאה אחוז מחוסנים בקרב אנשים כאלו זה טירוף בעיני. זה כל כך קאונטר פרודקטיב למטרה שלהם.

היה לי פעם מרצה דרום אמריקאי באוניברסיטה שהיה טועה בקרוב למאה אחוז מהזכר והנקבה בעברית. ותמיד תהיתי איך הוא מצליח להגיע למספרים האלו ולמה לא לבחור אחד ולרוץ איתו פשוט. ככה זה עם המטומטמים האלו. איך אפשר לקבל מאה אחוז החלטות גרועות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 13, 2021 7:32 pm 
Sophomore

ממליץ על הקבוצה של הנדסת אקלים, אנשים שבטוחים שכבר עשרות שנים אין עננים והכל זה חלקיקי מתכות שמטוסי ריסוס שמים בשמיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 13, 2021 7:37 pm 
Hall of Famer

הפס הלבן הזה בשמים?
זה לא התעבות של סילון. זה רעל מתכתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 14, 2021 12:22 am 
Junior

https://www.hayadan.org.il/%D7%9B%D7%9C ... 7%9C%D7%9B

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 175 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 23 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: