סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 7:10 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 723 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 29  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' אוגוסט 15, 2021 3:06 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
סיין אנד טרייד ובנייה מחדש
אגב, יש מצב שבטרייד קוואי עוד ייקח אליפות, הוא עד כדי כך טוב. אבל לקליפרס הוא כבר לא ייתן את זה ויהיה לו אפס מוטיבציה לנסות כפי שהוכח כבר מספיק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 15, 2021 3:27 am 
Hall of Famer

אתה חושב שקוואי יכולהוביל קבוצה לאליפות כשחקן מרכזי אבל לא את הקליפרס?
ולכן אתה רוצה לבנות מחדש כאשר בחירות הדראפט הן לא של okc בכלל?
אני לא מבין את ההיגיון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 15, 2021 3:27 am 
Hall of Famer

ואתה יודע כמה אני מחבב ומאמין בבניות מחדש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 15, 2021 10:12 am 
Hall of Famer

המושג "לוותר תמורת כלום" הוא מעט מטעה במציאות ה-NBA
קוואי לא משחק בחינם הרי
אף אחד לא היה מבקר את החוזה באם הוא היה נניח על סך 80M לארבע שנים
כעת הם מחוץ לשוק ה-FA לפחות עד קיץ 2025, יש לזה מחיר (תרתי משמע)
הם יהיו עמוק במיסי המותרות בעונה הנוכחית (וסביר מאוד שגם אחריה) - גם לזה יש מחיר (שאולי מגיע במקום השקעה פוטנציאלית נוספת בשיפור הקבוצה בדרכים אחרות - סקאוטינג, אנליזות מתקדמות, רפואה וכו' וכו')

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 15, 2021 12:10 pm 
Junior

הקליפרס עשו החלטה נכונה. הסגל הזה יכול בעונה נתונה להוות בסיס לאלופה (קוואי הוביל קבוצה שהיא לא יותר טובה לאליפות). אין הרבה קבוצות כאלו בליגה ואתה לא מוותר על זה בשביל הלא נודע. בכלל, האובר ניתוח לאישיות של קוואי הוא מוגזם בעיניי. נכון, הוא לא שחקן עם אופי סטנדרטי, אבל להגיד שהוא כבר לא יביא אליפות בקליפרס זה ניתוח חסר ביסוס בעיניי. סך הכל נתן עונה טובה, הוביל את הקליפרס לפלייאוף לא רע בכלל ונפצע בסופו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 15, 2021 12:30 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
המושג "לוותר תמורת כלום" הוא מעט מטעה במציאות ה-NBA
קוואי לא משחק בחינם הרי
אף אחד לא היה מבקר את החוזה באם הוא היה נניח על סך 80M לארבע שנים
כעת הם מחוץ לשוק ה-FA לפחות עד קיץ 2025, יש לזה מחיר (תרתי משמע)
הם יהיו עמוק במיסי המותרות בעונה הנוכחית (וסביר מאוד שגם אחריה) - גם לזה יש מחיר (שאולי מגיע במקום השקעה פוטנציאלית נוספת בשיפור הקבוצה בדרכים אחרות - סקאוטינג, אנליזות מתקדמות, רפואה וכו' וכו')

אז אתה גם מציע לפרק ולבנות מחדש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 15, 2021 12:35 pm 
Hall of Famer

זה נראה לי ברור מאליו אבל אני אכתוב את זה בכל זאת.
למעט מקרים חריגים מאוד, אתה לא הולך לבנייה מחדש כשיש לך סופרסטאר ביד שרוצה להישאר.
לא תמיד זה יתממש לכדי אליפות אבל הסיכוי שם.

בהחלט יכול להיות שהקליפרס הסתבכו עם ההחתמה הזו אבל בעיניי כל הדרכים מובילות לשם ולא הייתה להם ברירה אחרת בשלב הזה.
ללכת לבנייה מחדש כשזה מצב הבחירות שלהם זה סוג של בדיחה גרועה: :?

2022 first round draft pick to Oklahoma City
L.A. Clippers' 2022 1st round pick to Oklahoma City [L.A. Clippers-Oklahoma City, 7/10/2019]

2023 first round draft pick to Oklahoma City (swap, Oklahoma City incoming)
Oklahoma City has the right to swap its 2023 1st round pick for the L.A. Clippers' 2023 1st round pick [L.A. Clippers-Oklahoma City, 7/10/2019]

2024 first round draft pick to Oklahoma City
L.A. Clippers' 2024 1st round pick to Oklahoma City [L.A. Clippers-Oklahoma City, 7/10/2019]

2025 first round draft pick to Oklahoma City (swap, Oklahoma City incoming)
Oklahoma City has the right to swap its 2025 1st round pick for Houston's 2025 1st round pick protected for selections 1-10 or the L.A. Clippers' 2025 1st round pick; Houston then has the right to swap its pick or Oklahoma City's 2025 1st round pick for Brooklyn's 2025 1st round pick; if the Houston pick falls within its protected range, then Houston's obligation to Oklahoma City will be extinguished and Houston will instead receive the more favorable of its pick and the Brooklyn pick and Brooklyn will receive the less favorable of the two [L.A. Clippers-Oklahoma City, 7/10/2019; Houston-Oklahoma City, 7/16/2019; Brooklyn-Cleveland-Houston-Indiana, 1/16/2021]

2026 first round draft pick to Oklahoma City
L.A. Clippers' 2026 1st round pick to Oklahoma City [L.A. Clippers-Oklahoma City, 7/10/2019]

2027 second round draft pick to Atlanta
L.A. Clippers' 2027 2nd round pick to Atlanta [Atlanta-L.A. Clippers, 3/25/2021]

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 15, 2021 2:09 pm 
Hall of Famer

לא הכל זה 0 או 1
כאמור אפשר להחתים את קוואי ומיד להעביר אותו (כמובן תלוי בעוד כל מיני גורמים ולא מובן מאליו), ואז גם להחזיר לעצמך בחירות דראפט וכו'

קוואי הולך לשחק בעונה הבאה?
אם לא, אז הם גם קבוצה שתשלם המון כסף (בין המובילות בליגה אני מניח), גם ספק אם יגיעו לפליי-אין או משהו כזה (כלומר בכלל לא יעד לשחקנים על חוזים נמוכים כעת או תוך כדי העונה), וגם כאמור אין להם בחירת סיבוב ראשון בדראפט הבא.
להמר שבעונה העוקבת טריו של קוואי-ג'ורג'-מוריס (יש לו חוזה של שחקן מס' 3 בקבוצה) בני 32 כזה, ולאחר פציעות קשות - יגיעו למעלה, זה חתיכת הימור.
בקיץ הבא צפויים לצאת לשוק ברדלי ביל (לא נראה שיישאר בוושינגטון עוד הרבה), ואולי זאק לווין (שמעמדו בשיקאגו לא ממש ברור כעת) וקבוצה כמו הקליפרס יכולה להיות יעד קלאסי עבור אחד מהם (בפרט לצד פול ג'ורג'). הם צעירים מקוואי, בריאים ממנו, ולא בטוח שיהיו פחות טובים ממנו בעוד שנתיים-שלוש (כמובן זו ספקלוציה של ממש - ותלוי בבריאות ובמוטיבציה שלו).

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 15, 2021 2:32 pm 
Senior

אני עם ATT, ממש לא מבין את התלונות אל הקליפרס.
הם רחוקים מאוד מאוד ממצב שהם יכולים לבנות מחדש, הם מישכנו את העתיד בשביל הקבוצה הזו שיש להם עכשיו, הם מחזיקים באחד מ5 השחקנים הטובים בעולם, שאמנם פצוע, אבל רוצה להמשיך לשחק אצלם (וראינו איך הוא נראה כשהוא מרוצה מהקבוצה) - אני לא רואה קבוצה בליגה שהייתה מוותרת עליו, אפילו בשביל סיין אנד טרייד.
זה לא בהכרח יתגלה כהחלטה הכי טובה בעולם, אבל הידיים שלהם היו כבולות כאן והחתמה של קוואי זה התסריט היחיד שבו הם יוצאים מורווחים מכל העניין, הם הוא היה עוזב זה יכול היה בקלות להסתיים במפולת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 15, 2021 2:49 pm 
Junior

shmueliki כתב:
לא הכל זה 0 או 1
כאמור אפשר להחתים את קוואי ומיד להעביר אותו (כמובן תלוי בעוד כל מיני גורמים ולא מובן מאליו), ואז גם להחזיר לעצמך בחירות דראפט וכו'

קוואי הולך לשחק בעונה הבאה?
אם לא, אז הם גם קבוצה שתשלם המון כסף (בין המובילות בליגה אני מניח), גם ספק אם יגיעו לפליי-אין או משהו כזה (כלומר בכלל לא יעד לשחקנים על חוזים נמוכים כעת או תוך כדי העונה), וגם כאמור אין להם בחירת סיבוב ראשון בדראפט הבא.
להמר שבעונה העוקבת טריו של קוואי-ג'ורג'-מוריס (יש לו חוזה של שחקן מס' 3 בקבוצה) בני 32 כזה, ולאחר פציעות קשות - יגיעו למעלה, זה חתיכת הימור.
בקיץ הבא צפויים לצאת לשוק ברדלי ביל (לא נראה שיישאר בוושינגטון עוד הרבה), ואולי זאק לווין (שמעמדו בשיקאגו לא ממש ברור כעת) וקבוצה כמו הקליפרס יכולה להיות יעד קלאסי עבור אחד מהם (בפרט לצד פול ג'ורג'). הם צעירים מקוואי, בריאים ממנו, ולא בטוח שיהיו פחות טובים ממנו בעוד שנתיים-שלוש (כמובן זו ספקלוציה של ממש - ותלוי בבריאות ובמוטיבציה שלו).

א) לא חושב שהקליפרס היו יכולים לפנות קאפ ספייס לחוזה מקס אפילו בתרחיש שבו קוואי פשוט עוזב, ואתה ונורטון מציעים סיין אנד טרייד עליו (מה, פשוט תמורת חוזים מסתיימים ובחירות דראפט?).
ב) גם ביל מאוד פציע לאורך הקריירה שלו, לאבין כבר ניתוח אחד בברכיים וכל פציעה רצינית נוספת עלולה לפגוע באתלטיות שלו, מה שיוריד מערכו על הפרקט. סגנון המשחק של קוואי צפוי להזדקן טוב יותר בהשוואה.
ג) אתה מציע להמר על זמינותם של הנ"ל בקיץ הבא, נוסף על כך שיבחרו דווקא בקליפרס, שנה מראש - כשבינתיים מתווספים עוד ועוד מקרים של FA פוטנציאליים שבוחרים להאריך חוזה במקום לצאת לשוק החופשי.

הקליפרס בנו חתיכת קבוצה, עם קוואי בריא הם לגמרי קונטנדרים. רג'י ג'קסון, בוורלי, קנארד, ג'ורג', קוואי, באטום, ווינסלו, מוריס, איבקה, זובאק...שכחתי מישהו? זו חתיכת רוטציית-10.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 15, 2021 3:40 pm 
Hall of Famer

אני לא בהכרח ממליץ על דרך פעולה מסוימת עבורם (כי באמת שאין, לטעמי, אחת אופטימלית שכזו באופן ברור), אני רק רוצה להמחיש שיש להם כמה אפשרויות:
להישאר ללא קוואי פשוט, וללכת על FA בשנים הקרובות (פוטנציאלית, גם לסחור בפול ג'ורג' כשתגיע עבורו ההצעה המתאימה - וכנראה תגיע)
sign and trade

"הם מחזיקים באחד מ5 השחקנים הטובים בעולם" - נכון לפלייאוף 2023? (אז הוא יימדד לראשונה), אני בספק רב

הרוטציה הנאה שציונה היא בהחלט נאה, אבל בנקודת הזמן הזו. עוד שנתיים זו חבורה של בני 32-35 (למעשה מזכיר את ה"ניסוי" של הלייקרס בעונה הקרובה - שלפרוטוקול אני גם לא כל כך חושב שהוא חכם מבחינתם... - אבל עם פחות כישרון כפי הנראה, ועם התחייבויות חוזיות כבדות עד 2025).

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 15, 2021 4:01 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
אני לא בהכרח ממליץ על דרך פעולה מסוימת עבורם (כי באמת שאין, לטעמי, אחת אופטימלית שכזו באופן ברור), אני רק רוצה להמחיש שיש להם כמה אפשרויות:
להישאר ללא קוואי פשוט, וללכת על FA בשנים הקרובות (פוטנציאלית, גם לסחור בפול ג'ורג' כשתגיע עבורו ההצעה המתאימה - וכנראה תגיע)
sign and trade

להישאר בלי קוואי וללכת על השוק החופשי - יש להם אופציה כזו בכלל מבחינה כלכלית?
לדעתי לא

לגבי sign and trade - על מי? היית מעדיף לצרף את ביל או את לאווין לקבוצה הנוכחית של הקליפרס במקום קוואי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 15, 2021 4:42 pm 
Hall of Famer

אם כבר שאלת
התשובות לדעתי הן כן להכל...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 15, 2021 4:46 pm 
Senior

אני לא מבין איך אפשר לחשוב על לוותר על קוואי במצב של הקליפרס. זה נו-בריינר בעיני כל עוד הוא מעוניין לשחק שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 15, 2021 5:01 pm 
Hall of Famer

תלוי מה הסיין אנד טרייד, אבל בגדול בהחלט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 15, 2021 6:29 pm 
Junior

לחשוב שזאק לוין יגיע אי פעם לרמת שחקן שקוואי נמצא בה כבר כמה שנים טובות זה חתיכת הימור לא ברור. גם ביל שלא הוכיח כלום בשום רמה רצינית ספק אם יגיע לשם. לא ממש הבנתי מה הפציעה של קוואי כרגע אבל הוא כבר הראה שהוא חוזר מעולה מפציעות, ובכלל, רוב הסטארים בשנים האחרונות חוזרים יפה מפציעות ארוכות. אין סרט בעולם שהקליפרס יפרקו את הבסיס שהם בנו בשביל הלימבו שכל כך הרבה קבוצות נמצאות בו כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 15, 2021 6:36 pm 
מנהל פורום

Yuval כתב:
אני לא מבין איך אפשר לחשוב על לוותר על קוואי במצב של הקליפרס. זה נו-בריינר בעיני כל עוד הוא מעוניין לשחק שם.

מה גם שהוא לא יקר יחסית לmaxים אחרים, מסיבות ידועות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 15, 2021 7:42 pm 
Junior

אני לא רואה איך אפשר להשיג שחקן כמו ביל או לאוין במסגרת sign and trade
וושינגטון יעדיפו לנפות חצי קבוצה ולהחתים את קוואי עם קאפ ספייס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 15, 2021 7:56 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
Yuval כתב:

מה גם שהוא לא יקר יחסית לmaxים אחרים, מסיבות ידועות

בפועל, יש יותר יקר מ-176M לשלוש שנים (במקרה הטוב)?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 16, 2021 3:51 am 
Senior

אריק בלדסו לקליפרס, פט בברלי ורונדו לממפיס (מהמר שהם לא ישחקו שם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 16, 2021 9:37 am 
מנהל פורום

אולי בוורלי, כן
רונדו, בטח לא
אז מי הרכז הראשון של הקליפרס? קורי ג'וזף? בלאדסו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 16, 2021 10:35 am 
Senior

רונדו אולי ישחק בממפיס, אבל בטוח שלא יתאמץ.
קורי ג'וזף בדטרויט עד כמה שידוע לי. מניח שרג'י ג'קסון, שהיה מעולה ממש בפלייאוף, יהיה הרכז הפותח של הקליפרס.
אני מאוד לא אוהב את ההתאמה של בלדסו לקליפרס אבל מכיוון שהטרייד הזה חוסך להם תשלומים של 30 מיליון על משכורות+מס, אני מניח שהשיקולים העיקריים מאחוריו הם לא המקצועיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 16, 2021 10:45 am 
Junior

אז בלדסו חוזר הביתה? בטוח שהאוהדים מתרגשים..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 16, 2021 12:20 pm 
Junior

stavs כתב:
קורי ג'וזף בדטרויט עד כמה שידוע לי. מניח שרג'י ג'קסון, שהיה מעולה ממש בפלייאוף, יהיה הרכז הפותח של הקליפרס.
אני מאוד לא אוהב את ההתאמה של בלדסו לקליפרס אבל מכיוון שהטרייד הזה חוסך להם תשלומים של 30 מיליון על משכורות+מס, אני מניח שהשיקולים העיקריים מאחוריו הם לא המקצועיים.

אני דווקא אוהב, הוא יכול לתת דקות בשתי עמדות הגארד עם הגנה טובה, מייצר מצבי קליעה מחדירה במקום רק מג'אמפ שוטס. במילווקי הוא היה רחוק מלהתאים לצד יאניס, אבל לצד קוואי ובמיוחד ג'ורג', זה יכול להיראות אחרת - ובבוא הפלייאוף והמאני טיים, תמיד אפשר לספסל אותו לטובת ג'קסון כשהוא לא פוגע.
העומק של הקליפרס כרגע:

ג'קסון/בלדסו
ג'ורג'/קנארד
באטום/מאן/[קוואי]
מוריס/ווינסלו
זובאק/איבקה

אם קוואי (ושחקני המפתח ברוטציה) בריא לפלייאוף, זו חתיכת רוטציה שאפשר להרכיב ממנה מגוון ליין אפים. מזכיר שלפני כמה עונות חזינו בפוינט ווינסלו עושה יופי של עבודה עבור מיאמי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 16, 2021 12:23 pm 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
stavs כתב:

אני דווקא אוהב, הוא יכול לתת דקות בשתי עמדות הגארד עם הגנה טובה, מייצר מצבי קליעה מחדירה במקום רק מג'אמפ שוטס. במילווקי הוא היה רחוק מלהתאים לצד יאניס, אבל לצד קוואי ובמיוחד ג'ורג', זה יכול להיראות אחרת - ובבוא הפלייאוף והמאני טיים, תמיד אפשר לספסל אותו לטובת ג'קסון כשהוא לא פוגע.
העומק של הקליפרס כרגע:

ג'קסון/בלדסו
ג'ורג'/קנארד
באטום/מאן/[קוואי]
מוריס/ווינסלו
זובאק/איבקה

אם קוואי (ושחקני המפתח ברוטציה) בריא לפלייאוף, זו חתיכת רוטציה שאפשר להרכיב ממנה מגוון ליין אפים. מזכיר שלפני כמה עונות חזינו בפוינט ווינסלו עושה יופי של עבודה עבור מיאמי...

אחלה סגל גם איכותי וגם רחב אולי העונה הם יעשו עוד קפיצת מדרגה אם ישארו בריאים בפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 723 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 29  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], נורטון ו 42 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: