סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 7:38 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 723 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 29  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' אוגוסט 16, 2021 4:11 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
stavs כתב:
רונדו אולי ישחק בממפיס, אבל בטוח שלא יתאמץ.
קורי ג'וזף בדטרויט עד כמה שידוע לי. מניח שרג'י ג'קסון, שהיה מעולה ממש בפלייאוף, יהיה הרכז הפותח של הקליפרס.
אני מאוד לא אוהב את ההתאמה של בלדסו לקליפרס אבל מכיוון שהטרייד הזה חוסך להם תשלומים של 30 מיליון על משכורות+מס, אני מניח שהשיקולים העיקריים מאחוריו הם לא המקצועיים.

כן כן
אמרתי קורי ג'וזף והתכוונתי רג'י ג'קסון...
הנקודה עם הג'קסון דנן היא, שהוא עד הפלייאוף האחרון היה שחקן מבאס עם יעילות נמוכה. הפלייאוף הזה נראה כמו הבלחה לא כמו פריצה, בכל זאת לא מדובר בשחקן שעלה משורות הנוער

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 16, 2021 8:45 pm 
Hall of Famer

מעניין לראות מה מאן מסוגל לתת. שחקן חמוד מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 17, 2021 2:27 pm 
Junior

מרכוס סמארט מאריך חוזה בבוסטון - 77.1 מיליון לארבע השנים הבאות - ובכך מצטרף לרנדל ולא ייצא לשוק החופשי בקיץ הבא.
היה יכול לקבל הצעות גבוהות יותר מקבוצות אחרות, לפחות על הנייר. הסלטיקס ככל הנראה בחנו את שוק הטריידים האפשריים עבור סמארט והגיעו למסקנה שהחשיבות שלו עבורם גבוהה ממה שיצליחו להשיג עליו.
פריצה של רוברט וויליאמס, ושימוש יעיל בחוזה של הורפורד (פלוס פרוספקטים צעירים ובחירות) מתישהו בין דראפט 2022 לטרייד דד ליין של פברואר 2023, יהיו ככל הנראה הדרכים המסתמנות שבהן סטיבנס יקווה לשפר את הקבוצה סביב השלד של סמארט-בראון-טייטום.

ג'וש הארט חותם מחדש בפליקנס על 38 מיליון לשלוש שנים, ובכך מותיר את לורי מרקנן כפרי אייג'נט המעניין היחידי שנותר פנוי בשוק. הפליקנס חטפו ביקורת מוצדקת על החתמת דבונטה גרהאם והמחיר ששילמו עבורו (גם החוזה עצמו ובעיקר בחירת הסיבוב הראשון שנתנו בתמורה), כמו גם על שחרור לונזו בול, אבל לפחות העומק שלהם מאחורי גרהאם-NAW-אינגרם-זאיון-יונאס נראה לא רע, יחסית לשנים קודמות: קיירה לואיס, סטוראנסקי, הארט, הרוקי טריי מרפי בהנחה שמוכן לתרום מידית, ג'קסון הייז בסנטר. חסר מחליף ראוי לזאיון, אבל מניח שישחקו הרבה עם אינגרם כ4 ויעשו חלוקת דקות מסוימת ביניהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 17, 2021 2:37 pm 
Hall of Famer

לפליקנס, לא נעים לומר (ירון ארבל שם וכו׳),
יש כנראה את אחד הפרונט אופיס החלשים בליגה.

אם כי טוב יותר ממה שהיה שם בתקופת AD.

הייתה להם התחלה טובה.
זכו במזל במקום הראשון בדראפט (נדמה לי שקפצו כמה מקומות) ולקחו את ציון, טיפלו היטב בדרישת הטרייד של AD והשיגו את אינגרם + חברים,
אחד המשמעותיים שבהם הוא לונזו.
אבל הם רצו להשיג פלייאוף כבר בעונה הראשונה של ציון :roll:, הצליחו לבצע מספר טריידים והחתמות מטומטמות במיוחד בשוק החופשי (להאריך חוזה לסטיבן אדאמס? באמת?)
ולמעשה לא הוסיפו ל-core של ציון ואינגרם שום דבר מעניין וארוך טווח.
הם כן הצליחו לאבד את לונזו תמורת כלום ולשלם להארט יותר מדי במקום פשוט לחכות להצעה אחרת ולהשוות.
הם קבוצה לא רעה בכלל בסופו של דבר, אבל יחסית להתחלה הטובה של שלטון גריפין, ההתנהלות די מאכזבת עד כה והתוצאות בהתאם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 17, 2021 4:13 pm 
Hall of Famer

מצד שני, אם ציון ואינגרם לא מגיעים לשום דבר במשך כמה שנים (נניח שגם כעת זה לא יתרומם), אז אולי ה"הייפ" סביבם קצת מוגזם

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 17, 2021 4:19 pm 
Junior

Att כתב:
לפליקנס, לא נעים לומר (ירון ארבל שם וכו׳),
יש כנראה את אחד הפרונט אופיס החלשים בליגה.

אם כי טוב יותר ממה שהיה שם בתקופת AD.

הייתה להם התחלה טובה.
זכו במזל במקום הראשון בדראפט (נדמה לי שקפצו כמה מקומות) ולקחו את ציון, טיפלו היטב בדרישת הטרייד של AD והשיגו את אינגרם + חברים,
אחד המשמעותיים שבהם הוא לונזו.
אבל הם רצו להשיג פלייאוף כבר בעונה הראשונה של ציון :roll:, הצליחו לבצע מספר טריידים והחתמות מטומטמות במיוחד בשוק החופשי (להאריך חוזה לסטיבן אדאמס? באמת?)
ולמעשה לא הוסיפו ל-core של ציון ואינגרם שום דבר מעניין וארוך טווח.
הם כן הצליחו לאבד את לונזו תמורת כלום ולשלם להארט יותר מדי במקום פשוט לחכות להצעה אחרת ולהשוות.
הם קבוצה לא רעה בכלל בסופו של דבר, אבל יחסית להתחלה הטובה של שלטון גריפין, ההתנהלות די מאכזבת עד כה והתוצאות בהתאם.

מסכים עם הנאמר, אבל צריך להגיד שירון ארבל "בסך הכל" סקאוט.
לא הוא מקבל את ההחלטות האלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 17, 2021 4:21 pm 
Hall of Famer

כן, ברור לי

מה שכן, לגבי ארבל, נדמה לי שהוא מנהל את מחלקת הסקאוטינג שם
והם לא עושים עבודה מדהימה so far
(או שהם עושים עבודה מדהימה וגריפין פשוט מתעלם מכל מה שמגישים לו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 17, 2021 4:25 pm 
Junior

למיטב זיכרוני הוא אחראי על התחום האירופי או משהו בסגנון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 17, 2021 4:29 pm 
Senior

shmueliki כתב:
מצד שני, אם ציון ואינגרם לא מגיעים לשום דבר במשך כמה שנים (נניח שגם כעת זה לא יתרומם), אז אולי ה"הייפ" סביבם קצת מוגזם

זאיון שיחק איזה 100 משחקים בקריירה, אז עוד מוקדם מכדי להאשים אותו בזה שהקבוצה לא הגיעה לכלום לדעתי.
אינגרם, ובפרט ההתאמה של אינגרם לזאיון, אולי באמת קצת אוברייטד כרגע.

אבל הבנייה של ניו אורלינס בשנתיים האחרונות באמת גרועה מאוד לדעתי, מרגישה מאוד אקראית, ובעיקר מאוד מבלבל לנסות להבין מה הם עושים שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 17, 2021 4:38 pm 
Junior

אני גם חושב שמוקדם להסיק לגבי היכולת של השניים. ציון בקושי שיחק עונה מלאה וגם אינגרם עוד לא בן 24.
הם נמצאים במערב העמוק ותכלס אין להם ממש קבוצה מסביבם (כרגע יש בעיקר את ולנצ'יונאס שהוא התאמה לא מדהימה לצד ציון). אני כן מחזיק מהכישרון שלהם ואני עדיין חושב שהם יתקשו לעשות פלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 17, 2021 4:40 pm 
Hall of Famer

הוקיץ' כתב:
אני גם חושב שמוקדם להסיק לגבי היכולת של השניים. ציון בקושי שיחק עונה מלאה וגם אינגרם עוד לא בן 24

יאפ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 17, 2021 5:22 pm 
Junior

B.Grant44 כתב:
מרכוס סמארט מאריך חוזה בבוסטון - 77.1 מיליון לארבע השנים הבאות - ובכך מצטרף לרנדל ולא ייצא לשוק החופשי בקיץ הבא.
היה יכול לקבל הצעות גבוהות יותר מקבוצות אחרות, לפחות על הנייר. הסלטיקס ככל הנראה בחנו את שוק הטריידים האפשריים עבור סמארט והגיעו למסקנה שהחשיבות שלו עבורם גבוהה ממה שיצליחו להשיג עליו.
פריצה של רוברט וויליאמס, ושימוש יעיל בחוזה של הורפורד (פלוס פרוספקטים צעירים ובחירות) מתישהו בין דראפט 2022 לטרייד דד ליין של פברואר 2023, יהיו ככל הנראה הדרכים המסתמנות שבהן סטיבנס יקווה לשפר את הקבוצה סביב השלד של סמארט-בראון-טייטום.

ג'וש הארט חותם מחדש בפליקנס על 38 מיליון לשלוש שנים, ובכך מותיר את לורי מרקנן כפרי אייג'נט המעניין היחידי שנותר פנוי בשוק. הפליקנס חטפו ביקורת מוצדקת על החתמת דבונטה גרהאם והמחיר ששילמו עבורו (גם החוזה עצמו ובעיקר בחירת הסיבוב הראשון שנתנו בתמורה), כמו גם על שחרור לונזו בול, אבל לפחות העומק שלהם מאחורי גרהאם-NAW-אינגרם-זאיון-יונאס נראה לא רע, יחסית לשנים קודמות: קיירה לואיס, סטוראנסקי, הארט, הרוקי טריי מרפי בהנחה שמוכן לתרום מידית, ג'קסון הייז בסנטר. חסר מחליף ראוי לזאיון, אבל מניח שישחקו הרבה עם אינגרם כ4 ויעשו חלוקת דקות מסוימת ביניהם.

ג'קסון הייז שחקן טוב, אני אוהב אותו.. בסלטיקס אל תשכח שהם החתימו את שרדר, אל הורפורד הוא סוס מת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 17, 2021 5:46 pm 
Junior

הסיקסרס מעניקים לאמביד הארכת סופר-מקס לארבע שנים נוספות, במהלכן ירוויח 196 מיליון. מקווה מאוד עבור שני הצדדים שזה לא הולך להיראות רע-עד-מכוער מבחינת פציעות...

איינג' כבר לא מנהל את העניינים בבוסטון, אבל לימד את סטיבנס איך לייצר לימונדה מלימונים כשפרי אייג'נט שלך עוזב לקבוצה אחרת: הסלטיקס מעבירים את פורנייה לניקס בעסקת סיין אנד טרייד, שבה הם ישלמו לניקס בשתי בחירות סיבוב שני תמורת האפשרות לאחוז בחריגת טריידים נדיבה גם במהלך השנה הקרובה. אבל הבעיה עם לימונדה, שהיא יוצאת חמוצה מדי ללא סוכר - אוהדי הסלטיקס תלו ציפיות גבוהות בחריגת הטריידים על שם גורדון הייוורד, כשבסוף כל מה שנעשה באמצעותה היה לצרף את פורנייה למספר חודשים ולאחרונה את ג'וש ריצ'ארדסון...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 17, 2021 5:50 pm 
Hall of Famer

אני לא מת על חריגות טריידים אבל המחיר נמוך יחסית. כנראה בחירת דראפט אחת בסיבוב השני.
נראה לי שזה שווה את זה.

According to Adam Himmelsbach of the Boston Globe, the picks will be the top-55 protected second rounder in 2023 from the Hornets and the worst of a 2023 second round pick from either the Oklahoma City Thunder or Washington Wizards, or the better pick between the Dallas Mavericks or Miami Heat.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 17, 2021 5:56 pm 
Hall of Famer

stavs כתב:
shmueliki כתב:

זאיון שיחק איזה 100 משחקים בקריירה, אז עוד מוקדם מכדי להאשים אותו בזה שהקבוצה לא הגיעה לכלום לדעתי.

אבל הבנייה של ניו אורלינס בשנתיים האחרונות באמת גרועה מאוד לדעתי, מרגישה מאוד אקראית, ובעיקר מאוד מבלבל לנסות להבין מה הם עושים שם.

אני לא מאשים אף אחד

ראינו את לוקה למשל בכוחות עצמו סולל את דרכו במעלה הליגה (ונתן סדרות פלייאוף יפות, אבל עדיין לא מספיק מסתבר)
מנגד ראינו במינסוטה את טאונס ווויגינס (שאני לא בטוח שבזמנו נחשבו פחות מבטיחים כצמד מזאיון ואינגרם), וגם אז התחושה הייתה שהסגל מסביבם הוא הבעיה - והיום אני מניח שאפשר להסכים שהם הבעיה...

אני מתכוון להגיד שאם נניח ניו-אורלינס לא מסיימים 1-6 בעונה הסדירה (או לצורך העניין - מגיעים דרך הפליי-אין ועוברים סיבוב כהפתעה) בשנתיים הקרובות - אז יכול להיות שזה בגלל "הצוות מסביב" או שאולי הכוכבים עצמם לא מספיק הישגיים בשלב זה בקריירה.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 17, 2021 5:58 pm 
Junior

stavs כתב:
shmueliki כתב:

ממה שזכור לי, דייויד גריפין רצה לבנות שם את "הקבוצה הכי מהירה בליגה", לכן הבחירות בהייז, NAW וקיירה לואיס. לונזו עם יכולת הריבאונד ומסירות הטאצ'דאון שלו היה אמור להשתלב בחזון הזה, אבל העדיף לעזוב.
מבחינת הביגמנים שצורפו מאז הבחירות בזאיון והייז - פייבורס, אדאמס, יונאס - אני חושב שבמקרה של השניים הראשונים, גריפין רצה וטרנים שיכולים להגן על הצבע, לעשות בוקס אאוט בשביל ששחקנים כמו לונזו, הארט ואינגרם ייקחו ריבאונד הגנה, ובינתיים שזאיון ישעט קדימה בדרך לדאנק או להתמקם לפוזשן נוח מתחת לסל.

גם יונאס חיית ריבאונדים אבל תופס יותר מקום בצבע ופוזשנים בהתקפה. נראה לי שגריפין החליט לתת צ'אנס לציוות שלו עם זאיון למשך עונה אחת, כשמבחינתו הטרייד דאון בדראפט היה מחיר סביר בשביל להיפטר מהחוזים של בלדסו ואדאמס.

נכון לעכשיו הוא צריך לייחל לפריצות של לואיס, NAW והייז, כשהאחרון נארז לצד יונאס בטרייד שינחית בניו אורלינס את מיילס טרנר (כשאינדיאנה לא בהכרח מי שמקבלת את צמד הסנטרים של הפליקנס).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 17, 2021 5:59 pm 
Junior

Att כתב:
אני לא מת על חריגות טריידים אבל המחיר נמוך יחסית. כנראה בחירת דראפט אחת בסיבוב השני.
נראה לי שזה שווה את זה.

According to Adam Himmelsbach of the Boston Globe, the picks will be the top-55 protected second rounder in 2023 from the Hornets and the worst of a 2023 second round pick from either the Oklahoma City Thunder or Washington Wizards, or the better pick between the Dallas Mavericks or Miami Heat.

בסדר, לא באתי לצחוק על בוסטון בגלל המחיר ששילמו עבור חריגת הטריידים, אלא על מחזור המהלך (שכמובן עשוי להניב פעם תמורה הולמת יותר, אבל יהיה מצחיק אם שוב לא...).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 17, 2021 6:09 pm 
Senior

uriel17 כתב:
אולי בוורלי, כן

Trade summary:

Wolves get - Patrick Beverley
Grizzlies get - Jarrett Culver, Juancho Hernangomez

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 17, 2021 6:22 pm 
Junior

Yuval כתב:
uriel17 כתב:
אולי בוורלי, כן

Trade summary:

נחמד מאוד בשביל הוולבס, הם חייבים שחקני 3 & D ברוטציה. אבל חתיכת הודאה בכישלון שלהם עם קולבר בבחירה השישית, עשו טרייד אפ במיוחד בשבילו. הוא סוגר עבורם עשור של ווסלי ג'ונסון (בחירה 4), דרק וויליאמס (2), שבאז מוחמד וגורג'י דיינג (14 ו-21, סביר יחסית לכך שמדובר בדראפט 2013), כריס דאן (5), היעדרות מהלוטרי של דראפט 2018 המשובח בשביל הבלחה חד פעמית בפלייאוף עם באטלר - ובאותו הקשר, ויתור על לאבין והזכויות על מרקנן בטרייד עבור באטלר, שאומנם לא היו מסתדרים ממש עם וויגינס/ראסל וטאונס באותה חמישייה, אבל לפחות יכלו להיות value picks.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 17, 2021 6:41 pm 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
stavs כתב:
shmueliki כתב:

ממה שזכור לי, דייויד גריפין רצה לבנות שם את "הקבוצה הכי מהירה בליגה", לכן הבחירות בהייז, NAW וקיירה לואיס. לונזו עם יכולת הריבאונד ומסירות הטאצ'דאון שלו היה אמור להשתלב בחזון הזה, אבל העדיף לעזוב.
מבחינת הביגמנים שצורפו מאז הבחירות בזאיון והייז - פייבורס, אדאמס, יונאס - אני חושב שבמקרה של השניים הראשונים, גריפין רצה וטרנים שיכולים להגן על הצבע, לעשות בוקס אאוט בשביל ששחקנים כמו לונזו, הארט ואינגרם ייקחו ריבאונד הגנה, ובינתיים שזאיון ישעט קדימה בדרך לדאנק או להתמקם לפוזשן נוח מתחת לסל.

גם יונאס חיית ריבאונדים אבל תופס יותר מקום בצבע ופוזשנים בהתקפה. נראה לי שגריפין החליט לתת צ'אנס לציוות שלו עם זאיון למשך עונה אחת, כשמבחינתו הטרייד דאון בדראפט היה מחיר סביר בשביל להיפטר מהחוזים של בלדסו ואדאמס.

נכון לעכשיו הוא צריך לייחל לפריצות של לואיס, NAW והייז, כשהאחרון נארז לצד יונאס בטרייד שינחית בניו אורלינס את מיילס טרנר (כשאינדיאנה לא בהכרח מי שמקבלת את צמד הסנטרים של הפליקנס).

זו הודעה ממש מוזרה.
לונזו לא ״העדיף לעזוב״.
הוא היה רסטריקטד אאל״ט. אף אחד לא שואל אותו, למען האמת..
ולא לגמרי הבנתי איך גריפין רצה לבנות את הקבוצה המהירה בליגה (מטרה תמוהה מאוד אם זה נכון)
עם אדאמס, פייבורס ויונאס, שלושה סנטרים סופר כבדים שהוא בחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 17, 2021 6:45 pm 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
Yuval כתב:
uriel17 כתב:
אולי בוורלי, כן

Trade summary:

נחמד מאוד בשביל הוולבס, הם חייבים שחקני 3 & D ברוטציה. אבל חתיכת הודאה בכישלון שלהם עם קולבר בבחירה השישית, עשו טרייד אפ במיוחד בשבילו. הוא סוגר עבורם עשור של ווסלי ג'ונסון (בחירה 4), דרק וויליאמס (2), שבאז מוחמד וגורג'י דיינג (14 ו-21, סביר יחסית לכך שמדובר בדראפט 2013), כריס דאן (5), היעדרות מהלוטרי של דראפט 2018 המשובח בשביל הבלחה חד פעמית בפלייאוף עם באטלר - ובאותו הקשר, ויתור על לאבין והזכויות על מרקנן בטרייד עבור באטלר, שאומנם לא היו מסתדרים ממש עם וויגינס/ראסל וטאונס באותה חמישייה, אבל לפחות יכלו להיות value picks.

אכן כישלון חרוץ אבל בשלב הזה, נראה שמיניסוטה לא מאמינים שמשהו יכול לצאת מקאלבר (מעניין אם ייפלט מהליגה או שכן יש בו משהו).
אני חושב שהם בעיקר מרוויחים פחות שנה בחוזה של הרננדגומז. בברלי אולי יוסיף קצת קשיחות/ניסיון, שיהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 17, 2021 6:46 pm 
Senior

הוא הסביר. זאיון במתפרצת הוא אחד הכלים הכי בלתי עצירים בליגה. בשביל זה זאיון צריך לרוץ קדימה. בשביל זה צריך ריבאונדר הגנתי שהוא לא רק ריבאונדר טוב בעצו אלא מסוגל לעשות בוקסאווט ולפנות מקום לאחד הגארדים/וינגים לקחת ריב הגנה בזמן שזאיון לא שם.

זאיון מחזיק ביכולות התקפיות מסוימות שבאמת אין שום דרך לעצור, אבל אין לי (וכנראה לאף אחד אחר) מושג איך לתכנן סביבן קבוצת כדורסל מנצחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 17, 2021 6:51 pm 
Junior

shmueliki כתב:
stavs כתב:
shmueliki כתב:

אני לא מאשים אף אחד

ראינו את לוקה למשל בכוחות עצמו סולל את דרכו במעלה הליגה (ונתן סדרות פלייאוף יפות, אבל עדיין לא מספיק מסתבר)
מנגד ראינו במינסוטה את טאונס ווויגינס (שאני לא בטוח שבזמנו נחשבו פחות מבטיחים כצמד מזאיון ואינגרם), וגם אז התחושה הייתה שהסגל מסביבם הוא הבעיה - והיום אני מניח שאפשר להסכים שהם הבעיה...

אני מתכוון להגיד שאם נניח ניו-אורלינס לא מסיימים 1-6 בעונה הסדירה (או לצורך העניין - מגיעים דרך הפליי-אין ועוברים סיבוב כהפתעה) בשנתיים הקרובות - אז יכול להיות שזה בגלל "הצוות מסביב" או שאולי הכוכבים עצמם לא מספיק הישגיים בשלב זה בקריירה.

לוקה הוא שחקן היסטורי ועדיין בעונתו הראשונה הוא לא הצליח לעשות פלייאוף, ובשנתיים האחרונות הוא עשה מקומות 6-7 והדחה בסיבוב הראשון. קח שחקן טיפה פחות טוב והם לא עושים פלייאוף. שים שם את דייוויס או קוואי והם לא עושים פלייאוף.
אם הנקודה שלך היא שהם לא טובים כמו לוקה אז אני מסכים, אבל אני לא חושב שזה benchmark נכון או הוגן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 17, 2021 6:53 pm 
Hall of Famer

אז היה לנו את אדאמס שיחסום ואת לונזו שייקח ריבאונד ויריץ ואת ציון שירוץ קדימה ואיכשהו זה לא עבד... מפתיע :roll:

גריפין לא צריך לתכנן סביב ציון שום דבר.
זה לא התפקיד שלו כ-gm.
הוא צריך מאמן טוב מאוד, כמה שיותר ספייס (קלעים טובים בכל העמדות) ורצוי מאוד - כוכב נוסף

וכדי להשיג כוכב נוסף, אתה צריך להפסיק לנסות לשפר את הקבוצה בקצוות,
להשיג כמה שיותר הזדמנויות בדראפט + להחתים חוזים טובים בלבד, רצוי מתחת לערך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 17, 2021 6:55 pm 
Senior

על מי אתה מגלגל עיניים? שאלת מה גראנט התכוון ב"הודעה המוזרה שלו" כי נראה שלא הבנת והסברתי שוב את מה שהוא כתב.

כמובן ששכחתי לציין שלי וגריפין אין עדיין מושג מה צריך סביב זאיון, אבל לך כמובן יש את הפתרון. טעות שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 723 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 29  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: oren_80, אוהד גליל ו 36 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: