סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 12:42 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 175 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' אוגוסט 17, 2021 8:54 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
מאסטר אתה טועה כמעט בכל מילה שאתה כותב אבל חשוב במיוחד להתעכב על טעות קשה אחת.
הקורונה לא מחלת נשימה ולא קרובה בשום צורה למחלות צינון שתוקפות את הרקמות הריריות בגוף. וירוס הקורונה אמנם חודר לגוף דרך מערכת הנשימה אבל תוקף בעיקר תאים של כלי דם. כלי הדם הרבים והדקים בריאות נפגעים וכך נגרמת דלקת הריאות הקטלנית. הוירוס תוקף כלי דם בהרבה מקומות אחרים בגוף, בכליות, בלב, במעטפת הלב ואפילו בעור. זו מחלה נוראית ואכזרית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 17, 2021 9:12 am 
Hall of Famer

מאסטר כתב:
rony כתב:
די מדהים שאנשים ממשיכים עם ההשוואה המופרכת בין קורונה לשפעת. מילא בחודשים הראשונים כשעוד לא היה ברור לגמרי מה זה הוירוס הזה ואיך הוא יתנהג לאורך זמן, אבל אנחנו כבר עוד מעט שנתיים לתוך הקורונה, ברור לגמרי שזה לא וירוס עם מאפיינים עונתיים שמזכירים בכלל את השפעת והדבר היחיד שבו ניתן *לקוות* שהוא יהיה דומה בו לשפעת זה במקרה של השפעת הספרדית, שנעצרה, כנראה, בזכות וריאנט מדבק יותר אבל פחות קטלני שהתחיל להתפשט והפך את המחלה מכזו שקוטלת מיליונים למשהו הרבה יותר שפוי שניתן להכיל אותו. בינתיים אף וריאנט של הקורונה עוד לא הציג התנהגות כזו, אז זה בעיקר בגדר משאלת לב.

שאלת תם: לאן השפעת נעלמה?

כמה שאלות נוספות: מה אחוז התמותה מקורונה במדינת ישראל? מה הגיל הממוצע של המתים מקורונה? מה האחוז להיות חולה קשה ביחס למספר המאומתים?
(וזה עוד אם מתבססים על הנתונים של משרד הבריאות אותם צריך לקחת בעירבון מוגבל מאוד)

והנה עזרה קטנה ממני:

תמונה

רוצו לחסן את הילדים מהר!

נו? כתוב שם במפורש לאן השפעת הספרדית "נעלמה", לפי הסברה המקובלת, התפתח וריאנט עמיד ומדביק יותר, אבל קטלני פחות, השפעת נשארה, היא פשוט הפכה להיות פחות קטלנית.

והסקת המסקנות שלך פשוט לא קשורה למציאות. צריך לחסן ילדים לא כי הם מתים מהמחלה, צריך לחסן ילדים משתי סיבות אחרות-אחת היא שאנחנו יודעים שלקורונה יש נזקים ארוכי טווח, גם בצעירים, גם בילדים וגם אצל מי שעבר את המחלה בקלות, ובאחוזים לא מבוטלים. הסיבה השניה היא שילדים יכולים גם להדביק מבוגרים, ולראיה הקפיצה האדירה בתחלואה בשנה שעברה עם פתיחת שנת הלימודים, אם לא תחסן ילדים, המגפה תמשיך להתפשט, מבוגרים ישמיכו להידבק (פחות, בזכות החיסון, אבל עדיין ימשיכו) וכמות ההזדמנויות ליצירת וריאנטים חדשים, אולי גם כאלו שעמידים לחיסון או כאלו שפוגעים גם בילדים, תגדל משמעותית.

לגבי הטענה שלך שנגיף הקורונה הוא התקררות עונתית, יש יותר מ-5000 מאומתים חדשים וסביב 10 מתים ממנו בכל יום באמצע אוגוסט, אחלה בחלה של הצטננות חורפית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 17, 2021 10:13 am 
Hall of Famer

מאסטר כתב:
ehud כתב:
https://mobile.twitter.com/Itai_Leshem/status/1427189014096982018?s=19

להיות מחוסן זה מעולה לעומת להיות לא מחוסן.
ועדיין כמות המחוסנים שמתים היא מזעזעת.

https://mobile.twitter.com/y1shaul/stat ... 1350198275

הנה סתירה יפה לקביעה המלומדת של "פי 7 יותר סיכוי למות אם לא התחסנת".

ואיך אותה סתירה יפה מתמודדת עם העובדה שכעת עיקר התחלואה והתמותה העולמית (נתתי פה רשימה רק אתמול-שלשום של כמות החולים קשה פר-נפש, שמן הסתם מאוד קורלטיבית לתמותה פר-נפש) היא ב"מדינות דרום אמריקה הלא מחוסנות" (כהכללה), וב"אירופה המחוסנת" (כעוד הכללה) יש הרבה פחות תמותה בחודשים האחרונים?
מקריות? משתנה מתערב?!

אם כבר - יש הרי עוד מיליון משתנים מתערבים שבלתי אפשרי יהיה לנתח את כולם ו"לנטרלם".
למשל סביר שאדם מבוגר שלא התחסן כי אסור לו - מגביל עצמו הרבה יותר ביציאה מהבית וכו', וגם ההיפך - אדם מחוסן אולי "דעתו קלה" והוא מרשה לעצמו לנסוע לחו"ל, לא להקפיד יותר מדי על ריחוק וכו' - ואז חושף עצמו יותר לתחלואה פוטנציאלית.
האם זה אומר שהחיסונים מזיקים?!
לא ממש

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 17, 2021 10:29 am 
Hall of Famer

היום יתקיים דיון חירום במשרד הבריאות כי עכשיו פורסם שביממה האחרונה 8600 מאומתים בישראל ביממה האחרונה! כ6.5 אחוז חיוביים ועלייה של עוד כ40 חולים קשה ל560.
כ600 אלף איש מעל גיל 50 עדיין לא קבעו תור לחיסון ה3 .....
בינתיים נגיף הדלתא עושה בית ספר לכל העולם ולישראל בפרט חייבים עוד הגבלות התקהלות ויפה שעה אחת קודם.כרגע בישראל 119 ערים אדומות!!
https://www.kipa.co.il/%D7%97%D7%93%D7% ... A/1115205-

%D7%96%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%A7-
%D7%9E%D7%93%D7%90%D7%99%D7%92-8646-
%D7%9E%D7%90%D7%95%D7%9E%D7%AA%D7%99%D7%9D-%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%99%D7%9D-%D7%90%D7%AA%D7%9E%D7%95%D7%9C-%D7%A9%D7%99%D7%90-%D7%A9%D7%9C-%D7%A9%D7%99%D7%A9%D7%94-%D7%97%D7%95%D7%93%D7%A9%D7%99%D7%9D/?utm_source=mivzakimnet&utm_medium=xhtml&utm_campaign=mivzakimnet

https://mobile.mako.co.il/news-reporter ... hatMessage

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 17, 2021 8:42 pm 
Junior

yoya כתב:
מאסטר אתה טועה כמעט בכל מילה שאתה כותב אבל חשוב במיוחד להתעכב על טעות קשה אחת.
הקורונה לא מחלת נשימה ולא קרובה בשום צורה למחלות צינון שתוקפות את הרקמות הריריות בגוף. וירוס הקורונה אמנם חודר לגוף דרך מערכת הנשימה אבל תוקף בעיקר תאים של כלי דם. כלי הדם הרבים והדקים בריאות נפגעים וכך נגרמת דלקת הריאות הקטלנית. הוירוס תוקף כלי דם בהרבה מקומות אחרים בגוף, בכליות, בלב, במעטפת הלב ואפילו בעור. זו מחלה נוראית ואכזרית.

מחלה נוראית ואכזרית עם אחוז החלמה של למעלה מ-99%, כשהרוב הגדול של האנשים חולה קל בבית, לא יודע שהוא חולה, בדיקה לא אמינה מחליטה שהוא חולה, או כל התשובות נכונות.

ואם אני טועה כמעט בכל מילה שאני כותב, אז בוא בבקשה תפריך כל אחת משלושת הטענות שכתבתי:

מאסטר כתב:
יפה. אז מרוב שהחיסון נהדר:

1. נהירה המונית למנה שלישית ללא שום מחקר ונגד ההמלצה של הרשויות הרגולטוריות.
2. לפי נתוני הקודש של משרד הבריאות, מצבנו באוגוסט 2021 מבחינת מאומתים, חולים קשים ונפטרים רע יותר מאוגוסט 2020 שם לא היו חיסונים כלל.
3. ככל הנראה סגר בחגים ודחיית הפתיחה של שנת הלימודים.

אבל איזה יופי, גמרנו עם הקורונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 17, 2021 8:50 pm 
Junior

shmueliki כתב:
ואיך אותה סתירה יפה מתמודדת עם העובדה שכעת עיקר התחלואה והתמותה העולמית (נתתי פה רשימה רק אתמול-שלשום של כמות החולים קשה פר-נפש, שמן הסתם מאוד קורלטיבית לתמותה פר-נפש) היא ב"מדינות דרום אמריקה הלא מחוסנות" (כהכללה), וב"אירופה המחוסנת" (כעוד הכללה) יש הרבה פחות תמותה בחודשים האחרונים?
מקריות? משתנה מתערב?!
לא ממש

קודם כל, גם בדרום אמריקה יש כמות גבוהה של מתחסנים, במיוחד בצ'ילה שנמצאת במקום גבוה ברשימה. דבר שני, הגל שם דועך בכל המדינות שבדקתי, ואני מניח שבקרוב לקראת החורף תהיה קפיצה גם באירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 17, 2021 8:56 pm 
Sophomore

גיהינום אינטלקטואלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 17, 2021 9:07 pm 
Junior

rony כתב:
נו? כתוב שם במפורש לאן השפעת הספרדית "נעלמה", לפי הסברה המקובלת, התפתח וריאנט עמיד ומדביק יותר, אבל קטלני פחות, השפעת נשארה, היא פשוט הפכה להיות פחות קטלנית.

והסקת המסקנות שלך פשוט לא קשורה למציאות. צריך לחסן ילדים לא כי הם מתים מהמחלה, צריך לחסן ילדים משתי סיבות אחרות-אחת היא שאנחנו יודעים שלקורונה יש נזקים ארוכי טווח, גם בצעירים, גם בילדים וגם אצל מי שעבר את המחלה בקלות, ובאחוזים לא מבוטלים. הסיבה השניה היא שילדים יכולים גם להדביק מבוגרים, ולראיה הקפיצה האדירה בתחלואה בשנה שעברה עם פתיחת שנת הלימודים, אם לא תחסן ילדים, המגפה תמשיך להתפשט, מבוגרים ישמיכו להידבק (פחות, בזכות החיסון, אבל עדיין ימשיכו) וכמות ההזדמנויות ליצירת וריאנטים חדשים, אולי גם כאלו שעמידים לחיסון או כאלו שפוגעים גם בילדים, תגדל משמעותית.

באחוזים לא מבוטלים... איך אני אוהב את התשובה הזו בהקשר של הלונג קוביד.
יאללה, קח את המושכות של אש והורוביץ ובוא תגלה לנו מה אחוז האנשים שסובלים מלונג קוביד מבין 950,000 המאומתים במדינה.
אחר כך, למרות שלא תגיע לנתון הזה, תספר לנו כמה מהם ממשיכים לסבול כעבור מספר חודשים, וכמה מהם החלימו לחלוטין. משרד הבריאות עסוק בהפחדה ולכן לא נהנה לתת את המספר של הלונג קוביד ושל ה"אסימפטומטים" הבריאים לגמרי.

לגבי חיסון ילדים, זה יפה שאתה ואחרים מוכנים להקריב את הילדים שלכם לטובת המדע והאנושות, ולא כמו שהעולם התנהל עד היום - אדם לוקח חיסון כדי להגן על עצמו.
אבל גם בנוגע ליכולת הילדים להדביק מבוגרים, זו כמובן שטות גמורה כטענה לחסן אותם מכיוון שמחוסנים נושאים עומס נגיפי זהה ללא מחוסנים לפי הפרה הקדושה שהיא ה-CDC וגם טובי המומחים כאן בארץ שמעידים דברים דומים.
ז"א שבין אם חיסנת אותם ובין אם לא הם יכולים באותה מידה להפיץ את המחלה הלאה, ובדאון-סייד של כל התהליך שיבשת להם במידה מסוימת את היכולת להתמודד בצורה שלמה עם וריאנטים עתידיים, וגם כמובן מי יודע איך החיסון ישפיע בעתיד.
הסיכוי היחיד שהיה כאן להגיע לחסינות עדר הוא דרך המחלימים שיש להם את ההגנה הטבעית שמכסה את כל הנגיף (ולא רק את הספייק), והסיכוי שלהם לחלות שוב הוא נדיר בניגוד למחוסנים.

אגב, את הדברים הללו לא אני אומר אלא פרופ' שושי אלטוביה, מומחית לגנטיקה מולקולרית, סביר להניח גם שלא מקבלת מענקים מפייזר.
https://www.facebook.com/israeluncesore ... 1255609570
למרות הידע הביולוגי המרשים שלך, בוא תלמד קצת.

אה כן, וגם את סיפור השפעת הספרדית אני מציע לך ללמוד מחדש ולא רק מה שהאכילו אותך בכפית, כי נראה שאתה מפספס שם כמה נקודות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 17, 2021 9:19 pm 
Sophomore

זה כל כל קל להפריך את הטענות שלך שאני בדרך כלל לא טורח.
1. אני יודע שאתה יודע שההמלצה של הרשויות הרגולטוריות לא להתחסן חיסון שלישי היא לא בגלל חוסר היעילות של החיסון אלא בגלל רצון של הרשויות העולמיות לחסוך את החיסונים לטובת אוכלוסיות שלא חוסנו כלל. אז למה לך בכלל לטעון טענה כזו? מעבר לכך אנחנו המדינה שחוסנה הכי מהר ולכן אנחנו מרגישים את הירידה בכמות הנוגדנים הכי מהר ולכן גם הראשונים שצריכים את החיסון השלישי. מעבר לכך אני מסכים איתך שחיסון שלישי זו הדרך הקלה להתמודד עם המחלה, אני אישית הייתי סוגר את בן גוריון הרמטית כבר לפני חודש וחוזר לצעדי ריחוק והגבלות עם אכיפה כבדה, אבל זה קשה, אז לממשלה יותר קל להסתמך על חיסונים.
2. מתחבר לסוף הסעיף הקודם. למה היו מעט מאומתים ( זה מה שצריך לספור) באוגוסט הקודם? כמו שאומרים, חצי אמת זה כמו שקר. המחלה הייתה בדעיכה בגלל הסגר הממושך וצעדי הריחוק שהיו כאן לפני כן. וכן, גם בגלל שהווריאנט שהיה פה אז היה פחות מדבק בהרבה. אז מה ההגיון להשוות את האוגוסט הזה לקודם?
3. סגר בחגים ודחית פתיחת שנת הלימודים זה בדיוק בגלל הציבור הגדול שלא מתחסן, מכביד על מערכת הבריאות, וגורם לפחד ברשויות מפני מקרה הודו - התמוטטות מערכת הבריאות ומיליוני מתים מקורונה. זה מה שכל הרשויות בעולם מסתכלים עליו עכשיו. אם לא היו פה כל כך הרבה לא מתחסנים היו פה פחות מקרים, המקרים היו יותר קלים ולא היה צורך בצעדים קיצוניים. כך שגם הטענה הזו היא גול עצמי שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 17, 2021 9:52 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
בינתיים המדינה שנראה שמתמודדת הכי טוב עם הקורונה (חוץ מצפון קוריאה כמובן) זו המדינה שעושה סגרים נרחבים על עיר שלמה על כל מאומת, שסגורה כבר תקופה ארוכה לכניסת מי שלא אזרח שלה ומבודדת באופן מחמיר את מי שמגיע מחו"ל וכן אזרח שלה. בשאר הזמן היא פתוחה לגמרי (למעט כניסת תיירים).
איך שם אין גלים אם הכל כל כך פטאלי ולא קשור לכלום.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 17, 2021 9:55 pm 
Sophomore

שכחת גם שאחוז המחוסנים בניו זילנד לא גבוהה במיוחד, מסקנה מתבקשת - לא להתחסן ממגר את המגיפה, ניו זילנד כהוכחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 17, 2021 10:28 pm 
Senior

יש לי תחושה ההסברים של יויה ישכנעו אותו והוא ייתן תשובה עניינית וקוהרנטית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 18, 2021 1:13 am 
Junior

yoya כתב:
זה כל כל קל להפריך את הטענות שלך שאני בדרך כלל לא טורח.
1. אני יודע שאתה יודע שההמלצה של הרשויות הרגולטוריות לא להתחסן חיסון שלישי היא לא בגלל חוסר היעילות של החיסון אלא בגלל רצון של הרשויות העולמיות לחסוך את החיסונים לטובת אוכלוסיות שלא חוסנו כלל. אז למה לך בכלל לטעון טענה כזו? מעבר לכך אנחנו המדינה שחוסנה הכי מהר ולכן אנחנו מרגישים את הירידה בכמות הנוגדנים הכי מהר ולכן גם הראשונים שצריכים את החיסון השלישי. מעבר לכך אני מסכים איתך שחיסון שלישי זו הדרך הקלה להתמודד עם המחלה, אני אישית הייתי סוגר את בן גוריון הרמטית כבר לפני חודש וחוזר לצעדי ריחוק והגבלות עם אכיפה כבדה, אבל זה קשה, אז לממשלה יותר קל להסתמך על חיסונים.
2. מתחבר לסוף הסעיף הקודם. למה היו מעט מאומתים ( זה מה שצריך לספור) באוגוסט הקודם? כמו שאומרים, חצי אמת זה כמו שקר. המחלה הייתה בדעיכה בגלל הסגר הממושך וצעדי הריחוק שהיו כאן לפני כן. וכן, גם בגלל שהווריאנט שהיה פה אז היה פחות מדבק בהרבה. אז מה ההגיון להשוות את האוגוסט הזה לקודם?
3. סגר בחגים ודחית פתיחת שנת הלימודים זה בדיוק בגלל הציבור הגדול שלא מתחסן, מכביד על מערכת הבריאות, וגורם לפחד ברשויות מפני מקרה הודו - התמוטטות מערכת הבריאות ומיליוני מתים מקורונה. זה מה שכל הרשויות בעולם מסתכלים עליו עכשיו. אם לא היו פה כל כך הרבה לא מתחסנים היו פה פחות מקרים, המקרים היו יותר קלים ולא היה צורך בצעדים קיצוניים. כך שגם הטענה הזו היא גול עצמי שלך.

1. קודם כל, לא הפרכת כאן שום טענה. יש נהירה של מאות אלפים לקחת חיסון שלישי ללא מחקר אמיתי ונגד ההמלצה של ה-FDA. כל מילה כאן אמת.
בסוף 2020, באחד מהדיונים שלי כאן, אנשים היללו את הרשויות הרגולטריות, המחקרים והבדיקות הקפדניות, היקף הניסוי - ושאם זה עובר, אז אפשר להיות רגועים.
עכשיו, ללא שום מחקר רציני, ללא קבוצת ביקורת, ללא בדיקה קדימה - ישראל הפכה להיות המעבדה הרשמית של העולם עם החיסון השלישי, האזרחים הפכו להיות עכברי מעבדה, ולאנשים זה נראה נורמלי וזרקו את כל הקודים לפח. הגיוני סה"כ.

דבר נוסף - ירידה בכמות הנוגדנים לא מעידה בהכרח על היעלמות ההגנה החיסונית. אני לא בדיוק מבין במושגים הרפואיים, אבל נדמה לי שהזיכרון של תאי T (?) יכול להישאר גם אם הנוגדנים יורדים.
כך או כך, מדינה חכמה שדואגת לאזרחיה ולא לאינטרסים זרים הייתה מאפשרת בדיקות סרולוגיות לפחות כדי לראות מה המצב, ולא מונעת את זה כדי להאיץ באנשים לתרום את גופם למחקר.
וסתם לידע כללי, אלרועי פרייס, האישה והפאניקה בכבודה ובעצמה, התנגדה להרחבת קבוצות הגיל כי ככל שיורדים בגיל עולה הסיכון לדלקת בשריר הלב, לא שזה יעזור לה יותר מדי הפעם כי בניטו להוט לתקוע מזרק שלישי בהקדם.

2. מה ההיגיון? כי אז היו אפס חיסונים והיום יש מיליונים, אז אתה מצפה לראות משהו כדי להצדיק את החיסון הקדוש לא?
אתה כמו sheky אומר שהסגר שנגמר במאי הוביל למספר נמוך באוגוסט, אבל בשבדיה בלי סגר גם לא הייתה קורונה באוגוסט, אז מעניין אותי מה הטריק שלהם.

3. איזה כיף שיש את מי להאשים בניסיון להגן על עגל הזהב. ממש ציד המכשפות המודרני, כאשר שום דבר לא יספק אותכם עד 100% התחסנות ואז הופ התאוריה תתנפץ לרסיסים.
כי מה לעשות, במציאות 85 אחוז מהמאומתים מעל גיל 20 הם מחוסנים, יותר מאשר היחס באוכלוסיה הזו בין מחוסנים ללא מחוסנים.
הטיעון שלך מתבסס על מניעת תחלואה קשה והעומס שייגרם בגלל הלא מחוסנים, אבל אין לך באמת דרך להוכיח את זה, כי חלק לא קטן מהחולים הקשים הלא מחוסנים (שגם על זה אפשר לדבר לא מעט) הם אנשים מעל גיל 60 שנמנע מהם להתחסן.
לא כאלה שמתנגדים, לא אנשים בריאים שמכחישים, אלא כאלה עם מערכת חיסונית חלשה, ממילא פגיעים הרבה יותר וכך יצא שהם בקטגוריה הלא מתחסנת, אבל יכול מאוד להיות שגם עם החיסון הם היו מגיעים למצב קשה כתוצאה ממצבם ההתחלתי.

נוסיף על זה את המדינות שלא ראו סגר פעם אחת (או מאז ספטמבר) ללא החיסונים, בהם לא הייתה קריסה או חצי קריסה, אז רק אלוהים יודע מה גורם לך לחשוב שעם החיסון הקדוש נגיע לקריסה בגלל אחוז קטן מהאוכלוסיה שרובם צעירים.
אבל כן, מיליוני מתים וכו' זה בדיוק הנראטיב השקרי והבזוי שרץ כאן מ-2020 וממשיך להרוס לכולם את החיים, על סמך אפס בסיס מדעי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 18, 2021 1:56 am 
Sophomore

וואו מאסטר. כזאת התעלמות מהמציאות זה ממש מרשים.
המספרים באמת שם נגישים ופשוטים. חולה קשה אחד מחוסן על כל עשרה חולים קשים לא מחוסנים מעל גיל ששים, וחולה אחד קשה מחוסן על כל 2.5 חולים קשים לא מחוסנים מתחת לגיל ששים. מה יותר ברור מזה?
ואם אתה אחראי על מערכת הבריאות ורואה מה קרה בהודו. אתה אומר אהה אצלינו באומת הסטארטאפ זה לא יקרה, סמוך עליי, הנה בשבדיה (שהפקירה הפקרות פושעת את המבוגרים במדינה) זה לא קרה אז למה שיקרה אצלינו. מאסטר אמר שלא יקרה, סימן שלא יקרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 18, 2021 2:05 am 
Senior

Yuval כתב:
יש לי תחושה ההסברים של יויה ישכנעו אותו והוא ייתן תשובה עניינית וקוהרנטית

ידעתי!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 18, 2021 2:12 am 
Sophomore

מישהו שחושב שסגרים מסיכות וסוגים שונים של ריחוק חברתי לא עובדים אפשר להבין, זה לא נעים להודות שעל מנת למנוע התפשטות מחלה צריך לפגוע באיכות החיים, בטח לא שאתה חבר בכת שמפמפם את המשנה שלך כבר שנה וחצי.
מי שחושב שהחיסון לא עובד, עם כל המידע והנתונים הקיימים, צריך לבוא חשבון עם אלוהיו והוריו, כדי להבין מה הייתה הסיבה שהוא פספס את התור לחלוקת המוח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 18, 2021 2:21 am 
Sophomore

אגב, משתמע מההודעה של מאסטר שבנרמול יש יותר מאומתים מחוסנים מלא מחוסנים, וזה שקר מספר 942 שלו בערך בתרד הזה.
איפה עובר הגבול בין דיון בפורום להפצת בדיות שמסכנות את כולנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 18, 2021 3:05 am 
Junior

3&D כתב:
אגב, משתמע מההודעה של מאסטר שבנרמול יש יותר מאומתים מחוסנים מלא מחוסנים, וזה שקר מספר 942 שלו בערך בתרד הזה.

כל הודעה שלישית שלך היא לחלק ציונים במקום לסתור את העובדות או להגיב בצורה עניינית, אבל בסדר לא כל אחד מבין בהכל.

אז הנה לדוגמא הנתונים בין ה-20.6 ל-24.7 שמוכיחים את טענתי, ומסכנים בעיקר את האשליה שלך שאתה מוגן עם התו הירוק:

תמונה

3&D כתב:
מי שחושב שהחיסון לא עובד, עם כל המידע והנתונים הקיימים, צריך לבוא חשבון עם אלוהיו והוריו, כדי להבין מה הייתה הסיבה שהוא פספס את התור לחלוקת המוח

אם החיסון עובד אז למה אתה בדרך לחיסון שלישי? אם החיסון עובד אז למה אתה ואחרים מפחדים ממי שלא מתחסן? אם החיסון עובד אז למה מחוסנים נדבקים ומדביקים בכמויות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 18, 2021 3:11 am 
Senior

3&D כתב:

אני שלחתי הודעה בפייסבוק לראובן ואוריאל בפעם הקודמת. זה נגמר בנעילה של הת'רד וזהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 18, 2021 3:18 am 
Sophomore

לא יודע מה אני אוהב יותר בטבלה הזו, שהיא מתייחסת "במקרה" לנתונים מלפני חודש+( מעניין מה תגלו בנתונים של החודש האחרון ), או שגודל האוכלוסיה כה עגול ויפה בכל שכבות הגיל.

שמעתי שפוליו ש 99.9 אחוז מהילדים שורדים פוליו, והרוב בכלל א סימפטומים, כולל הדבקה אסימפטוטית, קדימה לצאת למסע צלב נגד חיסוני הפוליו לילדים המסכנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 18, 2021 3:19 am 
Senior

3&D כתב:
קדימה לצאת למסע צלב נגד חיסוני הפוליו לילדים המסכנים

אתה אומר את זה כאילו זה לא משהו שנעשה כבר ורק יילך ויגדל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 18, 2021 3:20 am 
Junior

Yuval כתב:
3&D כתב:

אני שלחתי הודעה בפייסבוק לראובן ואוריאל בפעם הקודמת. זה נגמר בנעילה של הת'רד וזהו.

סטאלין, לא זכור לי שאחד מחוקי הפורום הוא לסגוד לאל אחד ולחיות עם אמונה ודעה אחת, מה גם ששורה אחת מעליך הוכחתי את הטענה שלי.

לא טוב לך, אל תקרא ואל תתייחס. אני פה לא פחות זמן ממך, הפורום הוא לא בבעלותך, וכמות הקללות והריבים שלך עם יוזרים אקראיים היו אמורים להעיף אותך ממזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 18, 2021 3:20 am 
Sophomore

אם חגורות בטיחות עובדות למה עדיין אנשים מתים מתאונות דרכים? למה צריך כרית אוויר בנוסף? למה עם השנים התקן לחגורות משתנה? שלא לדבר על כל קנסות הענק שתאגידי הרכב קיבלו לאורך השנים, חברות הפארמה יכולות לקנא.
יאללה חברים, חגורות בטיחות זה חונק ווואלה לא מועיל, מי שחוגר מפגר!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 18, 2021 3:22 am 
Junior

3&D כתב:
לא יודע מה אני אוהב יותר בטבלה הזו, שהיא מתייחסת "במקרה" לנתונים מלפני חודש+( מעניין מה תגלו בנתונים של החודש האחרון ), או שגודל האוכלוסיה כה עגול ויפה בכל שכבות הגיל.

לא יודע מה אני אוהב יותר, שאתה שוב לא מצליח לסתור את הטבלה/תגובה/נתונים שלי או שאתה שוב בוחר ללגלג במקום לרשום תגובה עניינית.

Vaccinated and unvaccinated individuals have similar viral loads in communities with a high prevalence of the SARS-CoV-2 delta variant
https://www.medrxiv.org/content/10.1101 ... 21261387v1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 18, 2021 3:24 am 
Sophomore

חצבת? שורדים ב 99.8-99.9 מהמקרים, די להזריק את הילדים!
מלריה? פחחח 9999 מ 10000 שורדים, די לייבוש הביצות ושואת היתושים!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 175 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 15 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: