yoya כתב:
זה כל כל קל להפריך את הטענות שלך שאני בדרך כלל לא טורח.
1. אני יודע שאתה יודע שההמלצה של הרשויות הרגולטוריות לא להתחסן חיסון שלישי היא לא בגלל חוסר היעילות של החיסון אלא בגלל רצון של הרשויות העולמיות לחסוך את החיסונים לטובת אוכלוסיות שלא חוסנו כלל. אז למה לך בכלל לטעון טענה כזו? מעבר לכך אנחנו המדינה שחוסנה הכי מהר ולכן אנחנו מרגישים את הירידה בכמות הנוגדנים הכי מהר ולכן גם הראשונים שצריכים את החיסון השלישי. מעבר לכך אני מסכים איתך שחיסון שלישי זו הדרך הקלה להתמודד עם המחלה, אני אישית הייתי סוגר את בן גוריון הרמטית כבר לפני חודש וחוזר לצעדי ריחוק והגבלות עם אכיפה כבדה, אבל זה קשה, אז לממשלה יותר קל להסתמך על חיסונים.
2. מתחבר לסוף הסעיף הקודם. למה היו מעט מאומתים ( זה מה שצריך לספור) באוגוסט הקודם? כמו שאומרים, חצי אמת זה כמו שקר. המחלה הייתה בדעיכה בגלל הסגר הממושך וצעדי הריחוק שהיו כאן לפני כן. וכן, גם בגלל שהווריאנט שהיה פה אז היה פחות מדבק בהרבה. אז מה ההגיון להשוות את האוגוסט הזה לקודם?
3. סגר בחגים ודחית פתיחת שנת הלימודים זה בדיוק בגלל הציבור הגדול שלא מתחסן, מכביד על מערכת הבריאות, וגורם לפחד ברשויות מפני מקרה הודו - התמוטטות מערכת הבריאות ומיליוני מתים מקורונה. זה מה שכל הרשויות בעולם מסתכלים עליו עכשיו. אם לא היו פה כל כך הרבה לא מתחסנים היו פה פחות מקרים, המקרים היו יותר קלים ולא היה צורך בצעדים קיצוניים. כך שגם הטענה הזו היא גול עצמי שלך.
1. קודם כל, לא הפרכת כאן שום טענה. יש נהירה של מאות אלפים לקחת חיסון שלישי ללא מחקר אמיתי ונגד ההמלצה של ה-FDA. כל מילה כאן אמת.
בסוף 2020, באחד מהדיונים שלי כאן, אנשים היללו את הרשויות הרגולטריות, המחקרים והבדיקות הקפדניות, היקף הניסוי - ושאם זה עובר, אז אפשר להיות רגועים.
עכשיו, ללא שום מחקר רציני, ללא קבוצת ביקורת, ללא בדיקה קדימה - ישראל הפכה להיות המעבדה הרשמית של העולם עם החיסון השלישי, האזרחים הפכו להיות עכברי מעבדה, ולאנשים זה נראה נורמלי וזרקו את כל הקודים לפח. הגיוני סה"כ.
דבר נוסף - ירידה בכמות הנוגדנים לא מעידה בהכרח על היעלמות ההגנה החיסונית. אני לא בדיוק מבין במושגים הרפואיים, אבל נדמה לי שהזיכרון של תאי T (?) יכול להישאר גם אם הנוגדנים יורדים.
כך או כך, מדינה חכמה שדואגת לאזרחיה ולא לאינטרסים זרים הייתה מאפשרת בדיקות סרולוגיות לפחות כדי לראות מה המצב, ולא מונעת את זה כדי להאיץ באנשים לתרום את גופם למחקר.
וסתם לידע כללי, אלרועי פרייס, האישה והפאניקה בכבודה ובעצמה, התנגדה להרחבת קבוצות הגיל כי ככל שיורדים בגיל עולה הסיכון לדלקת בשריר הלב, לא שזה יעזור לה יותר מדי הפעם כי בניטו להוט לתקוע מזרק שלישי בהקדם.
2. מה ההיגיון? כי אז היו אפס חיסונים והיום יש מיליונים, אז אתה מצפה לראות משהו כדי להצדיק את החיסון הקדוש לא?
אתה כמו sheky אומר שהסגר שנגמר במאי הוביל למספר נמוך באוגוסט, אבל בשבדיה בלי סגר גם לא הייתה קורונה באוגוסט, אז מעניין אותי מה הטריק שלהם.
3. איזה כיף שיש את מי להאשים בניסיון להגן על עגל הזהב. ממש ציד המכשפות המודרני, כאשר שום דבר לא יספק אותכם עד 100% התחסנות ואז הופ התאוריה תתנפץ לרסיסים.
כי מה לעשות, במציאות 85 אחוז מהמאומתים מעל גיל 20 הם מחוסנים, יותר מאשר היחס באוכלוסיה הזו בין מחוסנים ללא מחוסנים.
הטיעון שלך מתבסס על מניעת תחלואה קשה והעומס שייגרם בגלל הלא מחוסנים, אבל אין לך באמת דרך להוכיח את זה, כי חלק לא קטן מהחולים הקשים הלא מחוסנים (שגם על זה אפשר לדבר לא מעט) הם אנשים מעל גיל 60 שנמנע מהם להתחסן.
לא כאלה שמתנגדים, לא אנשים בריאים שמכחישים, אלא כאלה עם מערכת חיסונית חלשה, ממילא פגיעים הרבה יותר וכך יצא שהם בקטגוריה הלא מתחסנת, אבל יכול מאוד להיות שגם עם החיסון הם היו מגיעים למצב קשה כתוצאה ממצבם ההתחלתי.
נוסיף על זה את המדינות שלא ראו סגר פעם אחת (או מאז ספטמבר) ללא החיסונים, בהם לא הייתה קריסה או חצי קריסה, אז רק אלוהים יודע מה גורם לך לחשוב שעם החיסון הקדוש נגיע לקריסה בגלל אחוז קטן מהאוכלוסיה שרובם צעירים.
אבל כן, מיליוני מתים וכו' זה בדיוק הנראטיב השקרי והבזוי שרץ כאן מ-2020 וממשיך להרוס לכולם את החיים, על סמך אפס בסיס מדעי.