סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 1:14 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 175 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' אוגוסט 18, 2021 3:29 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
אדמת? זה בכלל פיקציה שאנשים מתים עם זה, די לשנאת הפריחה, תפסיקו לחסן!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 18, 2021 3:30 am 
Senior

שוב, אתה כותב את זה כהקצנה אבל זה אחד לאחד הטיעונים שלהם. יש מסיבות הדבקה בחצבת.

ראובן לא קורא את הפורום מסיבותיו הלגיטימיות שלו. מאבק במתנגדי חיסונים זה הפאשן שלו והסיבה היחידה שכל ההודעות השקריות עדיין כאן הן בגלל שהוא לא קורא יותר. אני אפנה את תשומת ליבו שוב לנעשה כאן ומקווה שזה יזיז את המחט הפעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 18, 2021 3:31 am 
Sophomore

Yuval כתב:
3&D כתב:
קדימה לצאת למסע צלב נגד חיסוני הפוליו לילדים המסכנים

אתה אומר את זה כאילו זה לא משהו שנעשה כבר ורק יילך ויגדל.

זה הנזק הכי גדול של הטרלול שאנחנו חיים בו, ועל כן אני מרגיש שליחות אישית לוודא שהטמטום הזה לא מדביק אנשים נוספים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 18, 2021 3:33 am 
Senior

מאסטר כתב:
לא טוב לך, אל תקרא ואל תתייחס. אני פה לא פחות זמן ממך, הפורום הוא לא בבעלותך, וכמות הקללות והריבים שלך עם יוזרים אקראיים היו אמורים להעיף אותך ממזמן.

לא, אני אעשה את מיטב יכולתי להעביר לבעלי הפורום ומנהליו את המידע הרלוונטי. כפי שאמרת, הפורום לא בבעלותי ולכן הדבר היחיד שאני יכול לעשות בהקשר הזה זה לנסות לשכנע אותם לנעול את הת'רד ולמנוע ממך להגיב בו כל עוד אתה מפיץ שקרים.

כמובן שזכותם המלאה לא להסכים לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 18, 2021 3:38 am 
Sophomore

נסכם -
חזרת אדמת שעלת פוליו חצבת, בכולן יותר מ 99% מהחולים שורדים, ברוב הרבה יותר מזה, וגם במלריה.
אנשים מתים למרות שהם חגורים בחגורות, ולמרות שהם חובשים קסדה.
קונדום וגלולות לא מגן ב 100%.
אל תתחסנו לכלום, אל תשתמשו בשום אמצעי זהירות אף פעם , כולם כבשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 18, 2021 3:43 am 
Sophomore

Yuval כתב:
שוב, אתה כותב את זה כהקצנה אבל זה אחד לאחד הטיעונים שלהם. יש מסיבות הדבקה בחצבת.

ראובן לא קורא את הפורום מסיבותיו הלגיטימיות שלו. מאבק במתנגדי חיסונים זה הפאשן שלו והסיבה היחידה שכל ההודעות השקריות עדיין כאן הן בגלל שהוא לא קורא יותר. אני אפנה את תשומת ליבו שוב לנעשה כאן ומקווה שזה יזיז את המחט הפעם.

לגמרי אותם טיעונים, חשוב שיהיה ברור לכולם שהכת החדשה זה אחד לאחד מטורללי החצבת והפוליו. במקום לזיין את השכל על חיסון נסייני ושלל זיבולים שיתגאו במי שהם, ישתמשו בדיוק באותה לוגיקה, ויתנגדו לכלל החיסונים ודברים נוספים, ואנחנו נבין סוף סוף שאנחנו עמוק בבוץ ואנחנו צריכים למצוא דרכים יעילות להוקיע מהחברה בצורה חוקית אנשים שמסכנים את כולם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 18, 2021 3:51 am 
Junior

Yuval כתב:
לא, אני אעשה את מיטב יכולתי להעביר לבעלי הפורום ומנהליו את המידע הרלוונטי. כפי שאמרת, הפורום לא בבעלותי ולכן הדבר היחיד שאני יכול לעשות בהקשר הזה זה לנסות לשכנע אותם לנעול את הת'רד ולמנוע ממך להגיב בו כל עוד אתה מפיץ שקרים.

כמובן שזכותם המלאה לא להסכים לדעתי.

1. גיבור גדול. בוא תוכיח שהטבלה היא שקר, שהמחקר שהבאתי הוא שקר, שכל שאר הדברים הם שקר, ואז אולי יהיה לך קייס למשהו - אדם נורמטיבי סה"כ שעסוק בלהתבכיין למנהלי פורום סלניוז.

2. אחרי שלא תצליח להוכיח, אני אביא לכאן כל הודעה והודעה שקיללת והשמצת יוזר אחר בפורום ונראה למי יש יותר זכות קיום כאן.

3&D כתב:
נסכם -
חזרת אדמת שעלת פוליו חצבת, בכולן יותר מ 99% מהחולים שורדים, ברוב הרבה יותר מזה, וגם במלריה.
אנשים מתים למרות שהם חגורים בחגורות, ולמרות שהם חובשים קסדה.
קונדום וגלולות לא מגן ב 100%.
אל תתחסנו לכלום, אל תשתמשו בשום אמצעי זהירות אף פעם , כולם כבשים.

אפרופו שקרים, ספאם, ירידה לפסים אישיים, איכות דיון נמוכה = כל התשובות נכונות.
מעולם לא אמרתי שאני מכחיש וירוסים, שאני נגד חיסונים באופן כללי, או כל דבר אחר שאתה מעליל עליי פה באמצע הלילה.
אולי אם היית קצת יותר צנוע ופחות מדבר עם האף למעלה היית מבין שהצד השני מתנגד לכפייה, להסתה, לניסויים בבני אדם, לדלקת בשריר הלב, להפיכת המדע לדת עם אמת אחת כמו שאדון פרידמן מנסה לעשות כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 18, 2021 3:55 am 
Senior

אין בנינו דיון פה. אמרתי לך באופן ברור, אני מנסה לגרום לכך שלא תורשה לכתוב על נושאים רפואיים בפורום. אם אתה מעוניין לפנות למנהלים ולדרוש שישעו אותי אתה בהחלט רשאי לעשות זאת. שני הדברים אגב לחלוטין בלתי תלויים. עצם העובדה שאתה חושב שיש קשר בין שני האירועים הפוטנציאלים היא אנלוגיה משעשעת לרמת הכתיבה שלך פה.

משעשעת, אבל עדיין מסוכנת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 18, 2021 3:57 am 
Junior

3&D כתב:
לגמרי אותם טיעונים, חשוב שיהיה ברור לכולם שהכת החדשה זה אחד לאחד מטורללי החצבת והפוליו. במקום לזיין את השכל על חיסון נסייני ושלל זיבולים שיתגאו במי שהם, ישתמשו בדיוק באותה לוגיקה, ויתנגדו לכלל החיסונים ודברים נוספים, ואנחנו נבין סוף סוף שאנחנו עמוק בבוץ ואנחנו צריכים למצוא דרכים יעילות להוקיע מהחברה בצורה חוקית אנשים שמסכנים את כולם

חשבתי שזה די ברור שרוב האנשים שמתנגדים לניסוי הקורונה הם דווקא כן כאלה שהתחסנו בכל חיסוני הילדות. בכל זאת, למעלה ממיליון איש.

מה שכן, איזה חמוד אתה. כשתצליח להוכיח בבית משפט שמישהו מסכן אותך במשהו תוכל "להוקיע מהחברה בצורה חוקית", אבל די ברור שאין לך מושג על מה אתה מדבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 18, 2021 4:03 am 
Senior

עוד הודעה משעשעת.

מצד אחד התו הירוק זה טלאי צהוב. הממשלה הפאשיסטית מחוקקת חוקים כדי להוקיע לא מתחסנים מהחברה. סטאלין. סין. מדינת פייזר.
מצד שני הבחור ״חמוד״ כי אין סיכוי שאי פעם יהיה חוק שיוקיע מתנגדי חיסונים מהחברה.

עכשיו שאיתתי לך את הסתירה, אתה יכול לשים לב אליה או שאני צריך לביא את הטושים מהחדר של הילד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 18, 2021 4:04 am 
Junior

Yuval כתב:
אין בנינו דיון פה. אמרתי לך באופן ברור, אני מנסה לגרום לכך שלא תורשה לכתוב על נושאים רפואיים בפורום. אם אתה מעוניין לפנות למנהלים ולדרוש שישעו אותי אתה בהחלט רשאי לעשות זאת. שני הדברים אגב לחלוטין בלתי תלויים. עצם העובדה שאתה חושב שיש קשר בין שני האירועים הפוטנציאלים היא אנלוגיה משעשעת לרמת הכתיבה שלך פה.

משעשעת, אבל עדיין מסוכנת.

Vaccinated and unvaccinated individuals have similar viral loads in communities with a high prevalence of the SARS-CoV-2 delta variant
https://www.medrxiv.org/content/10.1101 ... 21261387v1

אכן. מאוד מסוכן להביא מחקר של ה-CDC. למה שנסתכל לאמת בפנים אם אנחנו רוצים להמשיך לסגוד לדת החדשה? אסור שאף אחד יידע על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 18, 2021 4:15 am 
Senior

הבאת כותרת של מחקר שלא קראת מאוניברסיטת ויסקונסין-מדיסון שהמשפט הראשון שכתוב עליו זה שהוא לא עבר פיר ריוויו.

כלומר אתה לא יודע מה כתוב בו (כי לא קראת אותו), אתה לא יודע מי כתב אותו ואתה לא יודע מה ערכו האקדמאי (הוא עדיין לא עבר שום ריוויו).

רק על ההודעה הזו עכשיו צריך להשעות אותך מהדיון מידית ולצמיתות, גם בלי שום גוף עבודה קודם וברוך השם יש גוף. זה בדיוק ההגדרה של פייק ניוז.

נערך לאחרונה על ידי Yuval בתאריך ד' אוגוסט 18, 2021 4:15 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 18, 2021 4:15 am 
Sophomore

חבר יקר, אני רק מאיר את עינייך שכמו הפייק מגיפה והחיסולים, ככה אתה גם, כאביר הדמוקרטיה שאתה, צריך להילחם נגד חיסונים נוספים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 18, 2021 4:37 am 
Junior

Yuval כתב:
הבאת כותרת של מחקר שלא קראת מאוניברסיטת ויסקונסין-מדיסון שהמשפט הראשון שכתוב עליו זה שהוא לא עבר פיר ריוויו.

כלומר אתה לא יודע מה כתוב בו (כי לא קראת אותו), אתה לא יודע מי כתב אותו ואתה לא יודע מה ערכו האקדמאי (הוא עדיין לא עבר שום ריוויו).

רק על ההודעה הזו עכשיו צריך להשעות אותך מהדיון מידית ולצמיתות, גם בלי שום גוף עבודה קודם וברוך השם יש גוף. זה בדיוק ההגדרה של פייק ניוז.

אז אתה בעצם זבוב על הקיר שיודע מה קראתי או לא קראתי, אם אני יודע מה כתוב או לא יודע? רק לפני רגע רשמתי שזה מחקר שנתמך ע"י ה-CDC. אתה חולק על זה?
זה שהוא לא עבר פיר ריוויו לא אומר שהוא פייק ניוז או שקר. במקרה הטוב אפשר לומר שהוא עדיין לא מבוסס לחלוטין.
אני מבין שלימדו אותך ביטוי חדש השנה 'פייק ניוז' כדי שלא חלילה תפתח חשיבה ביקורתית ועצמאית, אבל לא צריך לזרוק אותו אוטומטית בכל פעם שזה לא מסתדר לך עם הנראטיב.

ציטוט:
Anthony Fauci, President Biden's chief medical adviser, on Sunday discussed new Centers for Disease Control and Prevention (CDC) data that showed the levels of coronavirus in breakthrough cases of the delta variant among those who are fully vaccinated are "almost identical" to the levels seen among unvaccinated individuals.

"What we learned that's new, John, in answer to your question, is that when you look at the level of virus in the nasopharynx of people who are vaccinated who get breakthrough infections, it's really quite high and equivalent to the level of virus in the nasopharynx of unvaccinated people who get infected," Fauci said.

The nasopharynx is part of the nasal cavity located above the back of the throat. Fauci stated that it was "troubling" to find that the level of virus from the delta variant in both vaccinated and unvaccinated people is "really quite similar, almost identical."

https://thehill.com/homenews/sunday-tal ... -identical

אבל מי זה פאוצ'י נכון? עוד מתנגד חיסונים קונספירטור שצריך להיחסם מכל מדיה אפשרית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 18, 2021 4:49 am 
Senior

אז אנחנו תומכים בפאוצ'י? מעולה. אפשר לסגור את הדיון. שנינו נחתום על פאוצ'י והמלצות ה-CDC ואתה תלך להתחסן.

זו בדיוק הנקודה. כל דיון על קורונה וההתמודדות איתה יכול להעשות רק על ידי אנשים שהלכו להתחסן. אם לא הקשבת לפאוצ'י, לא הקשבת ל-CDC, לא הקשבת לאף גוף מדעי, אתה לא יכול להשתתף בדיון ואתה בטח לא יכול להביא מחקרים של אנשים שאתה טוען שהם שתולים של פייזר.

תראה לי תעודת חיסון ונוכל להמשיך את הדיון. עד אז אתה צריך להיות מושעה לאלתר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 18, 2021 4:58 am 
Sophomore

לחסום מהמדיות זה החלק הקל, צריך לאסור עליך להיכנס לבתי אבות ועוד. ואת דומיך שלא מחסנים את ילדיהם צריך לא לקבל את הילדים לגני ילדים.
ותזכורת לקוראים, הבאת את המאמר על העומס הויראלי כהוכחה לזה שמתחסנים נדבקים לא פחות ואף יותר, תשפטו את הלוגיקה בעצמכם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 18, 2021 5:01 am 
Senior

כמובן. אפילו פה במדינת הפרידאםםםם#1 סוף סוף אי אפשר להיכנס למסעדות בלי להראות תעודת מחוסן. לא מחוסנים מפוטרים מעבודות עם פרופיל גבוה (הצגות בברודווי, אנ.אף.אל וכו'). בסך הכל יש הרבה צעדים חיוביים אבל צריך להמשיך ולהחמיר אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 18, 2021 5:06 am 
Sophomore

ותזכורת נוספת לקוראים, יש לפחות עשרות אם לא מאות מאושפזים מתנגדי חיסונים שהיו יכולים להימנע.
בגלים הקודמים העומס בבתי החולים הוריד את איכות הטיפול וגרם לתמותה שהייתה יכולה להימנע עם טיפול טוב יותר, וזה בלי לדבר על אנשים עם בעיות אחרות שלא קיבלו טיפול מיטבי או לא קיבלו טיפול בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 18, 2021 5:25 am 
Sophomore

Yuval כתב:
כמובן. אפילו פה במדינת הפרידאםםםם#1 סוף סוף אי אפשר להיכנס למסעדות בלי להראות תעודת מחוסן. לא מחוסנים מפוטרים מעבודות עם פרופיל גבוה (הצגות בברודווי, אנ.אף.אל וכו'). בסך הכל יש הרבה צעדים חיוביים אבל צריך להמשיך ולהחמיר אותם.

כן אבל ב פלורידה מלכת הפרידאם מטילים סנקציות על שני בתי ספר שהעזו להטיל חובת מסכות, חופש אמיתי!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 18, 2021 8:33 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אני רק אזרוק שני סנט, שלטעון "עובדה שהתחסנתי בחיסוני הילדות" כהוכחה למשהו זה טיעון מטופש במיוחד. היית ילד, מי שאל אותך בכלל. שאלו את ההורים שלך, אם כבר. ומה הקשר בין זה לבין עמדותיך כאדם בוגר.
טיעון כמו "את הילדים שלי (או הילדים העתידיים שלי) אני חיסנתי/אחסן בכל חיסוני הילדות" זה כבר משהו אחר. אבל זה לא מה שנאמר כאן, ככל שראיתי.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 18, 2021 8:43 am 
Hall of Famer

מאסטר, הטבלה שלך פשוט לא רלוונטית כי הנתונים לא מנורמלים לפי גודל אוכלוסיה. תיאורטית אם יש מיליון מחוסנים שמתוכם 90 נדבקו ו-10 לא מחוסנים ש-*כולם* נדבקו, הטבלה שלך תראה ש-90% מהמאומתים הם מחוסנים ולכן תגיע ממנה למסקנה השגויה שמחוסנים נדבקים יותר, תנרמל את הנתונים לגודל האוכלוסיה ותראה שמחוסנים נדבקים פחות מלא מחוסנים. תוסיף לזה את העובדה שהחיסון מונע באחוזים גבוהים מאוד מחלה קשה, עניין שהטבלה שלך בכלל לא מתייחסת אליו, ותבין למה הטבלה הזו פשוט לא רלוונטית ומציגה את התמונה בצורה לא נכונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 18, 2021 9:39 am 
Hall of Famer

בדיון שיערך היום או מחר משרד הבריאות דורש כבר משבוע הבא הגבלת התקהלות ברוב המקומות סגורים או פתוחים וכרגע האופציות הם 1000 בחלל פתוח ו500 בסגור כולל מגרשי ואולמות ספורט עם תו ירוק או 500 בחלל פתוח ו400 בסגור.מקורבים לבנט טוענים שהוא ם מסכים להגבלת ההתקהלות אבל רוצה לקיים אותה רק בעוד 7 ימים לפחות מקבלת ההחלטה כדי שיוכלו להערך בהתאם.התאחדות הכדורגל כבר יוצאת בגוואלד...... :-):

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 18, 2021 9:43 am 
Hall of Famer

מאסטר כתב:
shmueliki כתב:
ואיך אותה סתירה יפה מתמודדת עם העובדה שכעת עיקר התחלואה והתמותה העולמית (נתתי פה רשימה רק אתמול-שלשום של כמות החולים קשה פר-נפש, שמן הסתם מאוד קורלטיבית לתמותה פר-נפש) היא ב"מדינות דרום אמריקה הלא מחוסנות" (כהכללה), וב"אירופה המחוסנת" (כעוד הכללה) יש הרבה פחות תמותה בחודשים האחרונים?
מקריות? משתנה מתערב?!
לא ממש

קודם כל, גם בדרום אמריקה יש כמות גבוהה של מתחסנים, במיוחד בצ'ילה שנמצאת במקום גבוה ברשימה. דבר שני, הגל שם דועך בכל המדינות שבדקתי, ואני מניח שבקרוב לקראת החורף תהיה קפיצה גם באירופה.

אז בדקתי קצת נתונים מהאתר החביב למדי https://ourworldindata.org/covid-vaccinations

באירופה 44% מחוסנים באופן מלא, בדרום אמריקה 24.5% (אני מניח שבממוצע גם איכות החיסונים שם שונה - מבחינת החברות שייצרו את החיסון, אבל נשים את זה כרגע בצד) - יחי ההבדל הקטן.
בפרו, שמובילה את התמותה העולמית פר נפש בהפרש עצום (כמעט כפול מהבאה אחריה) מחוסנים באופן מלא רק 21% מהאוכלוסייה (סביר שעוד איזה 15-20% הם כבר מחלימים...) ולמרות ירידה שם בתמותה לאחרונה, עדיין כ-100 מתים ביום זה לא מבוטל.
בקולומביה (שבה כפי שהראיתי לפני כמה ימים, יש כיום קרוב לכפול חולים קשים פר נפש מאשר כל הבאות אחריה ברשימה) - רק 27% אחוזי התחסנות (שאף היו רק 6.5% בתחילת יוני למשל, וכך צוברים חולים קשים רבים באוגוסט).

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 18, 2021 9:48 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
במקרה נתתי הצצה כאן ואני רואה שהנעילה של הת'רד הקודם לא ממש עזרה.

ההצעה שלי עד שנקבל החלטות לאיך דיונים מתנהלים ומה הגבולות היא פשוט לא לתת למאסטר לנצח בגיש גאלופינג שהוא עושה כאן. אם הוא העלה טיעון כלשהו, לתת לדיון להתנהל אך ורק סביב הטיעון הזה ולא לקפוץ מהודעה כזו של משרד הבריאות לציטטה אחרת של פאוצ'י. והדבר הכי טוב זה פשוט להתעלם ממנו כי מהניסיון שלי בקרבות עם מתנגדי חיסונים אין שום אפשרות להפיק שום תועלת.

בינתיים אני שוב נועל כי גם הת'רד הזה הגיע למבוי סתום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 19, 2021 8:37 am 
מנהל פורום

תודה ראובן על הערנות
סליחה ממני על העצלנות
בכל מקרה מסכים. יש הבדל בין דעה וחילוקי דעות למניפולציה, ופרובוקציה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 175 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 47 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: