סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 9:05 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 57 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל תל אביב 2019/20
הודעהפורסם: ד' יולי 14, 2021 1:39 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אני "אתקוף" מכיוון אחר - לא שוב חוזרים פה על האלמנט של קו אחורי עמוס מדי בשחקנים (ובמקביל, אולי, הזנחה של שאר העמדות).
יש לנו את בראון, טימור, יאנג, רז אדם, כעת גיל בני שחתם, וכל זה מבלי להזכיר את ים מדר.
מה הדיבור בעמדות הפנים? יונתן מור ממשיך?

הבעיה הגדולה עם בראון פרט למצבו הבריאותי גרידא - היא שדובר רבות בעבר על כך שגם מבחינת אורח החיים שיש לו נטייה לנהל - זה לא מובן מאליו שנראה פה שחקן שנאבק בכל מאודו על להישאר Fit במשך עונה שלמה.
בפרט, בקבוצה שמשחקת רק במסגרת אחת (כלומר, יש זמן פנוי בתל אביב....).
גם הגיל הביולוגי (31.5 בקרוב) כבר יכול להתחיל לשחק תפקיד.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 14, 2021 3:30 am 
Sophomore

החתול יובב כתב:
תשמע, אתה מגדיר את עצמך חיובי. אז מילא טרול כמו לאומית, אבל להגדיר אותי כ"שונא זרים" זה סוג של משעשע שהכדורסל שאני רואה הוא בעיקר מכללות ואחד שמתרגש יותר מאלייז'ה בראיינט שחותם באילת יותר מכל דבר אחר. לא מסכים איתך תמיד, גם לא הסכמתי איתך שים מדר לא צריך לראות דקות משחק כדי לתת לסטו דאגלאס דקות בזמנו. נראה שלפתח שחקנים מקומיים זאת טקטיקה שהוכיחה את עצמה בהפועל. ופרנקו אולי הציל למועדון את העונה (שנתן למדר דקות בזמנו) שנה שעברה שהיא קיבלה שחקן זר במשכורת של חייל + הכסף שייכנס למועדון עקב ההצלחה בבוררות. אני פשוט חושב ששיטת המסננת והריור האינטנסיבי על כל זר שנוחת פה במקרה הטוב לשנה אחת בלבד עושה לקבוצות בסדר הגודל של הפועל רע. עובדה שרוב הקבוצות בליגה שהן לא הפועל חולון מסכימות איתי. כולן פחות או יותר קפצו על העגלה של פיתוח כשרון מקומי צעיר (כולל הרצליה שיונקת מעטיניה של מכבי).

להזכיר את לטאביוס והמילטון כהצלחות זה בעיקר לסמוך על זכרונות הקצר ואולי חוסר העניין של רוב תושבי הפורום במה שלא קשור לירושלים/מכבי. כל בר דעת ראה שמה שנשאר מג'ורדן המילטון (לעומת הקדנציה בחולון) זה מנפח סטטיסטיקות עלוב, שמן, צ'אקר וכל זה הצטרף לאחד מדפוסי האופי המלבבים במקומותינו. נער הפוסטר של איזה זר לא להביא ואכן אף אחד פה לא ירק לכיוונו מאז.

לטאביוס הריץ סטטיסטיקות אבל היה משחקני ההגנה הגרועים שנחתו פה בשנים האחרונות.

פשוט מאכזב שאחרי כל כך הרבה נפילות עם רכזים זרים, הדבר הכי טוב שהפועל הוציאה זה מחזור של שחקן שהוא רובו בלון נפוח, שכבר לא מסוגל לעקוף שחקנים בכדור ומהווה שטיח אדום לכל גארד יריב. גם קטונתי מלהבין מה מרגש בו? לכדרר חמש עשרה שניות ואז להרים למישהו זריקה על הראש זה משהו שחסר לנו בכדורסל העולמי? שנמוך מים מדר.

קצת קשה לעקוב אחרי מה אתה מנסה לכתוב בכלל. מה הקשר בין אלייז'ה בראיינט לסטו דגלאס לים מדר לג'ורדן המילטון ללטאביוס וויליאמס לבני הרצליה כשהנושא הוא בכלל ג'ייקובן בראון.
אם אתה רוצה לנטפק אז אני רק אזכיר שבעונתו הראשונה בבוגרים ים מדר היה נוראי וקיבל דקות שלא תאמו את תרומתו המקצועית וגררו הפסדים בזמן שהקבוצה נלחמת בתחתית. ואני עדיין לא השתכנעתי ש-10 דקות בליגת העל (במיוחד כשאתה עוד לא ברמה) שוות יותר מ-25 דקות בלאומית כך שאני גם לא רואה איך פרנקו הציל את הפועל. אבל זה בסדר, אנחנו לא מסכימים על עוד דברים. אתה למשל היית בטוח שקופרברג הוא גבוה העתיד של ישראל וכישרון שלא נראה פה ומה יש לו לחפש עם חיפה בלאומית, בזמן שלי לא היה מושג על מה אתה מדבר.

ומצחיק שאתה מטנף ככה על שחקן זר כמו המילטון וחושב שאתה יכול להיקרא משהו אחר מלבד שונא זרים. על שחקן ישראלי מעולם לא כתבת ולא תכתוב שהוא שמן (המילטון לא היה שמן), או צ'אקר (המילטון קלע באחוזים טובים בהפועל), מנפח או מריץ סטטיסטיקות (גם המילטון וגם וויליאמס שחקנים תחרותיים ולא שיחקו בשביל סטטיסטיקות). והו, כמה שיש דוגמאות לשחקנים ישראלים שעונים על ההגדרות האלה. מה שהכי אירוני זה השנאה העזה שלך לאופי של שחקן כמו המילטון, בזמן שהשחקן הנערץ עליך בעולם כולו זה טל דן, השחקן הכי אלים ומלוכלך בליגה (אבל מה, הוא ישרא-אלי מרגש, אז מותר לו).

בשורה התחתונה, גם המילטון, גם וויליאמס ובטח שבראון היו שחקנים אהובים בקבוצות שלהם ובקרב האוהדים. אלה אנשים שאותם קודם כל מעניינת הצלחת הקבוצה שלהם, ולא מאג'נדות לא רלוונטיות כמו כמה דקות הם תופסים לישראלים באותה עמדה או אם למישהו במקרה יש עליהם פטיש ממכללת שקר כלשהו. אין לי איך לנבא אם בראון יצליח בהפועל כי זה תלוי בכשירות שלו, ממה שאני רואה כל אוהדי ירושלים מבכים את החתימה של בראון בקבוצה יריבה (גם אם בהגזמה לדעתי), ורק אתה הפכת אותו לדיווה ובלון נפוח.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 14, 2021 6:14 am 
Junior

כתבתי אינסוף סקירה שלילית על שחקנים ישראליים. אתה קצת רדוף וחושב בתבניות לא מאתמול. זה שאתה לא מסוגל לתת קרדיט לפרנקו שנתן למדר להתבשל בזמנו זאת הוכחה לכך.

עוד תבנית מחשבה זה לתת 1500 מילה על ההגנה של תמיר בלאט ואפס על זאת של ג'ייקובן. רק בגלל שאחד הוא לבן ועם לחיים שמנמנות ודירה במגדל יוקרה והשני שחקן מרגש כי הוא צורח murderseason בטלויזיה ומחרב את משחק ההתקפה בכדררת לא פוסקת.

אין לי בעיה גם להודות בטעות, תנסה את זה לפעמים. אפילו יש אחת יותר רצינית (אור לאומי אבל גם נכנסו שם גורמים חיצוניים ברקע).

לגבי המילטון, ראיתי אותו מספיק בלייב כדי לראות שפת גוף שלילית ואיך ניסה פעמיים במשחק מת לרפד סטטיסטיקות. שלא נדבר על מספר תקריות שכולם זוכרים (אני מקווה) כולל הגדולה מכולם עם שמחון. לגבי יכולתו המקצועית, נראה לי שתוכל לשים לב לכך שהוא עבר ליידות שלשות בהפועל ו-32 ביוסג' הזה, זה יותר קרוב לרע מאשר טוב. מפתיע שאתה מתנצלח דווקא על שתי הפרסונות האלה (וויליאמס והמילטון) שהקריירה שלהם די המשיכה להתדרדר פוסט הפועל.

שורה תחתונה, אחרי שיש לך בסגל כבר שחקן זר בירידה אתלטית ברורה (טוקוטו) ועוד אחד מועד לפציעות (יאנג). לא הייתי בוחר להביא כג'נרל את ג'ייקובן שהוא גם וגם. עובדה שגם רמי כהן קצת נרבי על זה, ראה ערך כתבת היחצנות של מנהיים אתמול.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 14, 2021 6:39 am 
Junior

חברים, חברים. מה זו כל העוינות הזו על הבוקר?

אני אעזור לכם קצת, לפחות בכל מה שקשור לג׳קובן, בתור מי שראה כמעט את כל המשחקים שלו בקבוצה מאז שהגיע להפועל. הוא שומר בינוני, זה נכון, אבל לא מזכיר אפילו את ההגנה המחרידה של בלאט. הוא אמנם לא משקיע במיוחד בחלק הזה של המשחק רוב הזמן, אבל יש לו רגליים יותר מהירות, פלג גוף עליון יותר חזק ולאורך כל התקופה שלו בהפועל לא ראית אף מאמן יריבה שסימן אותו והלך אל השחקן שלו פעם אחר פעם. לא נראה לי שזה בגלל שכל מאמני היריבות בישראל ובאירופה גם שונאים ישראלים עם לחיים שמנמנות.

לגבי התקפה: כשהוא בשיאו, הוא שחקן התקפה קרוב למושלם. עד כדי כך. יד מדהימה משלוש, חצי מרחק, פלואוטרים, חודר מצויין, פיקנרול, מוסר, גב לסל, מגיע הרבה לקו. יש לו גם את הנטייה המרגשת להיכנס לרגעי זון שבהם הוא פשוט לא מסוגל להחטיא.

לגבי ״צועק murder season” - לא יודע, בעיניי זה באמת יתרון. שחקן מעורב רגשית, באינטראקציה מגניבה עם הקהל. זה לא שהפועל ת״א זה מועדון שמעמיד את ההישגיות מעל כל דבר אחר.

לגבי ״אוהדי הפועל ירושלים מבכים את לכתו״ - לפחות במקרה שלי, זה לא ממש נכון. התקופות שבהן ג׳קובן היה בשיאו היו מאוד קצרות ובהפועל ירושלים, שכן מכוונת להישגים די ספציפיים בליגה ובאירופה, זה פשוט לא מספיק. אני חושב שבהפועל ת״א עושים גם טעות בכך שמסדרים את זה כ״אם יעבור בדיקות רפואיות מקיפות - אז סבבה״. הבעיה היא לא שהוא פצוע עכשיו, אלא שהוא נוטה מאוד להפצע, להשמין וביחד עם הגיל - זה אכן לא מבטיח טובות. מה שכן, כמו שאמרתי, אם הפועל ת״א תקבל אותו ב-80% יכולת לאורך זמן היא עשתה אחלה החתמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 14, 2021 7:10 am 
Junior

האמוציות זה כדי לעורר את הת'רד לשכנע שאולי כדאי לחתוך אותו ל2020/2021 כבר?

לגבי "עונת הרצח", הרי אם הבן של אבא היה פולט את זה בפוסטגיים הייתם מחכים לו כאן בפינת ת'רד חשוך עם חרצובות לשון צוננות כמו שאנחנו אוהבים. אולי אפשר לשלוח את המכניקה הנפשית הזאת לחיים לוינסון שיעשה מזה טור.

שראיתי אותו פולט את זה בלייב, הרגשתי בעיקר מובך על רמת האינטפנטיליות.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 14, 2021 7:30 am 
Sophomore

ואני דווקא רוצה לקחת את זה לנקודה אחרת-
מתי הייתה הפעם האחרונה שפרנקו הביא לקבוצה זר "חדש"?
גם בנהריה וגם עד עכשיו בהפועל,
כל הזרים הם כאלה ששיחקו בישראל בעבר...עד כאי כך הוא מתעצל לעשות סקאוטינג?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 14, 2021 12:48 pm 
Sophomore

אני לא רואה את זה כל כך לשלילה. לעשות סקאוטינג, גם אם אתה טוב בזה, כולל אלמנט גדול של אי וודאות והימור. ללכת על מוכר מוריד סיכון וזאת גישה לא כזו רעה אם בכל שנה צריך להחתים 4 זרים (להמר 4 פעמים סביר שתחטיא בכמה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 14, 2021 2:38 pm 
Sophomore

זה לאו דווקא דבר שלילי, ואין בעיה להביא שחקנים מוכרים.
אבל לקחת את זה לקיצון ככה שכמעט כל השחקנים שלך הם כאלה (וחלק לא מבוטל מהם כבר מעבר לשיא ובחלק היורד של הקריירה) זאת כבר בעיה.

לראיה, לא נראה שזה מצליח לו במיוחד בשנים האחרונות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 14, 2021 6:27 pm 
Junior

קצת לגבי השמות שעלו פה, גם המילטון וגם וויליאמס היו אחלה זרים. המילטון היה קצת מעבר לשיא אבל עדיין נתן תפוקה יפה מאוד. בעיני אם הוא נשאר סיכוי טוב שאנחנו עוברים את מכבי בסדרה ההיא (כל השאר היו בכושר קליעה מזעזע). וויליאמס היה אמנם שחקן הגנה רע אבל מפלצת מבחינה התקפית ומבחינת ריבאונד וגם שחקן עם אחלה גישה. לא ברור לי הניסיון לשים עליהם תווית של כשלונות (בייחוד כשהיו לא מעט כישלונות להפועל עם זרים בשנים האחרונות).

לגבי טוקוטו, החתול כבר כמה פעמים ניסה לשים לו פה תווית של מי שאיבד מהאתלטיות, שווה מקום של זר רביעי, טוני גפני לעניים וכו'. בפועל הוא היה טוב מאוד העונה, משני צידי המגרש, ונתן כמה דאנקים אימתניים שנכנסו לטופ 10 היילייטס של העונה. אם ככה הוא נראה אחרי ירידה משמעותית באתלטיות אז כנראה שלפני זה הוא זאק לאבין משודרג.

לגבי ג'ייקובן בראון, זה כבר ממש הזוי. לכולם ברור שלפני הפציעה בכתף הוא היה אחד השחקנים הטובים בליגה, אחד הטובים בליגת האלופות של פיב"א וכנראה שיכל לשחק גם ביורוליג. שחקן עם יכולות אישיות גבוהות, רכז טוב וגם ווינר אמיתי עם כמה תצוגות מאני טיים מרשימות.
אז נכון, אם הוא לא בריא כל זה לא שווה כלום וגם בשיאו מדובר בשומר לא טוב (אם כי כל השוואה לתמיר בלאט היא מגוחכת), אבל "שחקן שהוא ברובו בלון נפוח"? מה?

אם נחזור למציאות, אז בספורט 5 מפרסמים שזלמנסון סיכם בהפועל. מצד אחד מדובר כנראה באופציה הכי טובה שהייתה על השולחן לעמדת הסנטר המחליף, שחקן עם סייז וכישרון התקפי, מצד שני מדובר בחור הגנתי לא קטן ושחקן שמצריך לא מעט התאמות. מחייב אותנו להביא סנטר זר עם אימפקט הגנתי משמעותי.
בספורט 5 מפרסמים שהפועל מנסה גם להשאיר גם את טייריק ג'ונס. אני קצת סקפטי אבל הלוואי ויצא לפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 15, 2021 8:51 am 
Freshman

טיירוס מגי אוהב להמליץ לכולם לשתות מים...
פרנקו אוהב זרים שאוהבים לשתות לא רק מים לדוגמא, דייסון, מקגי ועכשיו ג'יקובן...
שיהיה בהצלחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הפועל תל אביב 2021/22
הודעהפורסם: ד' אוגוסט 18, 2021 8:30 pm 
מנהל פורום

מדר בפרטיזן והשאלה היא מה יעשו עם הכסף
כבר שנים מדברים על "גרעונות" שת"א סוחבת
אני במקומם משתמש ברוב הסכום אם לא בכולו כדי לשלם את החובות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 19, 2021 1:06 am 
Hall of Famer

אני חושב שהסגל שלהם מספיק טוב ועמוק כרגע
לא נורא באמת לסגור חובות, ולשים כסף בצד ליום סגריר

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 19, 2021 1:28 am 
Junior

אני משער שהרוב אכן ילך לסגירת חובות.
לגבי הסגל, יגיע עוד סנטר זר מן הסתם (הלוואי טייריק) ולדעתי זהו. שמעתי את הדיבורים לגבי מקל אבל קשה לי להאמין שזה יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 19, 2021 7:11 am 
Junior

קבוצה מגניבה בהפועל, בייחוד אם טייריק ג'ונס או סנטר זר איכותי אחר יגיע, כשאני אוהב גם את ג'ייקובן וגם את ג'יימס יאנג. מה שכן, לא היה עדיף להשאיר את טילמן במקום טוקוטו? או שזה יותר מדי על התקציב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 19, 2021 9:11 am 
Hall of Famer

הפועל ת''א במומ' עם גל מקל שהחליט לחזור לשחק בישראל העונה
https://sports.walla.co.il/item/3455189

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 19, 2021 11:35 am 
Hall of Famer

אני מאוד אוהב ומעריך את מקל, אבל זה כבר נשמע לי ממש מוגזם כהחתמה בשלב הזה, כשכל הקבוצה כבר בנויה
אם מקל (או טימור, לא כה חשוב לדיון) + 4 זרים זו החמישייה, אז טימור, שולדברנד וזלמנסון עולים מהספסל - שזה משהו שהייתי מדמיין שיותר מתאים לקבוצה כמו הפועל ירושלים ששואפת לשחק בכל המסגרות עד הסוף
אני כבר לא שואל מה יהיה מעמדם של גיל בני ורז אדם במקרה הזה

ברור שמקצועית פרופר זה תורם, אבל השאלה היא הדינמיקה הקבוצתית שתהיה, האם זו לא השקעה כלכלית מוגזמת וכו'

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 19, 2021 12:53 pm 
Hall of Famer

אם מקל חותם הוא יכול לשחק לסירוגין גם ליד בראון כמו שהיה עם בלאט בירושלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 19, 2021 2:21 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
אני מאוד אוהב ומעריך את מקל, אבל זה כבר נשמע לי ממש מוגזם כהחתמה בשלב הזה, כשכל הקבוצה כבר בנויה
אם מקל (או טימור, לא כה חשוב לדיון) + 4 זרים זו החמישייה, אז טימור, שולדברנד וזלמנסון עולים מהספסל - שזה משהו שהייתי מדמיין שיותר מתאים לקבוצה כמו הפועל ירושלים ששואפת לשחק בכל המסגרות עד הסוף
אני כבר לא שואל מה יהיה מעמדם של גיל בני ורז אדם במקרה הזה

ברור שמקצועית פרופר זה תורם, אבל השאלה היא הדינמיקה הקבוצתית שתהיה, האם זו לא השקעה כלכלית מוגזמת וכו'

לא הבנתי, אם לקבוצה יש אפשרות כלכלית (ונניח שיש) להחתים את גל מקל, הם אמורים לוותר בגלל גיל בני?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 19, 2021 5:01 pm 
Junior

כרגע עקב האכילס של הקבוצה הזו זה עמדת הרכז המחליף ככה שאם כלכלית זה לא היה אישיו בוודאי שהייתי מחתים את מקל.
כמובן שזה כן אישיו ולכן זה גם לא יקרה לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 20, 2021 2:37 am 
Hall of Famer

טוב, זה לא שהבחירה האמיתית היא גל מקל או גיל בני - ללא משמעויות נוספות...
פשוט הדלתא של השכר בין שוכמן-מור-קופרברג של העונה הקודמת לבין מקל-שולדבראנד-זלמנסון נשמעת לי חדה מדי (אפילו אם משקללים את הביי-אאוט שזה עתה התקבל), ואם למשל המשמעות של זה היא שלא יוותר שום כסף לשינויים תוך כדי עונה - אז אולי "יצא שכרם בהפסדם".
ללא מקל למשל אולי תהיה להם בהמשך האופציה להגיב עם זר חמישי במקרה של פציעה (למשל של אחד הגבוהים הישראלים), אין לדעת.

גיל בני כמובן לא איזה עילוי או משהו, אבל הוא כן היה רכז מחליף של 14 דקות במשחק בקבוצה שהפועל ת"א תשמח להיות אפילו רמה מתחתיה.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 20, 2021 1:32 pm 
Junior

כמו שכתבתי קודם, יש כאן אישיו כספי ולכן אני לא רואה סיכוי שמקל יגיע להפועל.

לגבי בני, הוא לא היה רכז מחליף בגלבוע, הוא היה גארד רביעי-חמישי ברוטציה ועיקר תפקידו בהתקפה היה לעמוד בפינה ולזרוק שלשות. בהפועל יצופה ממנו הרבה יותר ואני לא חושב שהוא מספיק טוב. אשמח להתבדות.
ואף אחד בהפועל לא ישמח להיות רמה מתחת לגלבוע של העונה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 20, 2021 2:54 pm 
Hall of Famer

בהפועל ת"א לא "קונים" עכשיו לסיים נניח מקום 4-5 ולעלות לחצי גמר הפיינל-פור?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 20, 2021 5:04 pm 
Junior

חשבתי שהתכוונת רמה מתחת מבחינת איכות, לא מבחינה הישגית.
בכל אופן, לעשות חצי גמר פיינל פור זו בהחלט תהיה עונה די טובה, אבל לא הייתי חותם על זה מראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 07, 2021 9:08 pm 
Sophomore

איך נפלת, ג'קובן.. :shock:

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 07, 2021 9:25 pm 
Junior

אם זה מנחם אותך, הוא היה זוועה (הנחת משחק ראשון וכו').

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 57 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 23 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה