סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 10:53 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1393 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 56  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ירושלים 21/22
הודעהפורסם: ג' אוגוסט 24, 2021 11:24 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
stavs כתב:
אם כבר בהקשר של חלוקת סיכונים, אזטרטגיה בבחירת זרים וכו', אני מסכים שללכת על 4-5 זרים מהג׳י-ליג זו טעות וצריך לדעת לשלב, לקחת כמה שחקנים עם יותר ניסיון אירופאי + לחפש מצאה או שתיים עם יותר פוטנציאל. אף פעם גם לא הייתי חסיד גדול של לבנות קבוצה רק על זרי ליגה, אבל בשנים האחרונות זה הפך להיות הרבה יותר 'אין' אצל אוהדים, בעיקר בגלל כמות השחקנים הבאמת מאוד טובים שעברו בליגה.

עם זאת, הקיץ זה כבר קצת מתחיל להראות כאילו נגמרה החגיגה וכל אירופה עלתה על הטריק. מתוך הזרים המובילים של הליגה מחוץ למכבי שגם היו זמינים הקיץ- אוונס, ניבו ופלויד הלכו ליורוליג, טיירוס מגי לבורגוס, את בלאקשיר ואגאדה הפועל ניסו להביא ולא הצליחו, היחידים שאולי היו על השולחן והפועל לא ניסתה אפילו להביא זה רגלנד ו(אולי, למרות שאני קצת ספקן לגבי זה) האריס.
אם באמת היה מאמץ אמיתי שלא צלח להחתים את אגאדה, קשה לי לבוא להפועל בגזרה הזו, מרגיש שהברז הזה לאט לאט נסגר לקבוצות כמונו ושאת שני השחקנים שנותרו שבאמת היה שווה ללכת עליהם הפועל ניסו להביא.
במצב שנוצר באמת צריך להביא את כל הזרים מבחוץ, אז אובסוהן הוא יחסית ללכת על בטוח, אדאמס הוא הימור, מקווה שמתוך שלוש הזרים הנותרים לפחות אחד יהיה עם ניסיון באירופה, אבל לצערי ההיצע מהסוג הזה של הזרים גם כן הולך ואוזל - ופה דווקא אולי אפשר באמת לבוא בטענות לעמיאל-הראל-הלפרין.

אני חושב שאתה מפספס פה את מימד הזמן. היתרון של הפועל בשוק הזרים ששיחקו בליגה אל מול קבוצה מאירופה היא מהירות התגובה. לא מספיק לבדוק אם פנינו או לא אלא כמה מהר ובאיזו הצעה. ראינו כמה פעמים שכשפונים לזר מהליגה יום אחרי סיום העונה (והמהדרין יאמרו עוד לפני) עם הצעה שהיא פי 2-3 ממה שהוא מרוויח וכשזה למועדון שהוא מכיר מהשנה שחלפה כמועדון גדול ומסודר, אז סיכוי טוב שהוא יחתום. אבל אם לא עושים את זה יש בנחלט מצב שתמצא אותו בקבוצת יורוליג אחרי. יש לא מעט דוגמאות מהשנים האחרונות סטייל זאק לידיי, וויל קלייבורן שתומכים בתפיסה הזאת (כלומר יכלנו להביא אותם אם היינו פועלים בנחישות אבל לא עשינו את זה והם בסוף קיבלו הצעה מהיורוליג).

ד"א מהקריאה השטחית שלי את גיא הראל (על בסיס הדברים שבהם הוא מתגאה בראיונות, כמו מקסום כל מו"מ כדי לחסוך, ניסון לתפוס מציאות, לעשות את העסקה הכי טובה וכו'), הוא בדיוק בגישה ההפוכה לזו הדרושה לדבר כזה. במקום להמם אותם עם הצעה שבאותו הרגע תיראה להם חלומית הוא בטח מציע להם טיפה יותר ממה שהרוויחו שנה לפני ומתחיל מו"מ מייגע (ואז צצות עוד הצעות ואנחנו הופכים ללא רלוונטיים). למשל הגישה של אורי אלון בהחתמות כמו דונטה הייתה אחרת לגמרי (לא הציע לו 50K יותר ממכבי אלא 50% יותר). לדעתי "גישת גיא הראל" (שיש מצב שבכלל לא קשורה אליו ואני סתם עושה לו עוול) היא גישה טקטית ומתאימה לסוחר ב-level נמוך בעוד "שגישת אורי אלון" (התמקדות בזה שאני אעשה את העסקאות הנכונות ולא בזה שאמקסם התמקחות ומחיר בכל עסקה) היא יותר אסטרטגית ונכונה לטייח הארוך..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 24, 2021 11:31 am 
Sophomore

לא הייתי מזלזל בכסף של מלבורן יונייטד, אחת הקבוצות הכי עשירות בליגה שם. הסיפור עם הליגה האוסטרלית הוא גם העיניים של ה-NBA שמכוונות לשם, בין היתר בגלל פרוייקטים כמו נקסט סטאר (שחקנים לקראת דראפט). זו ליגה שמאוד מכוונת אמריקה ואם אגאדה חולם נבא זה יכול להיות שיקול חשוב לא פחות מדולר לפה או לשם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 24, 2021 12:02 pm 
Junior

גמליאל כתב:
stavs כתב:
אם כבר בהקשר של חלוקת סיכונים, אזטרטגיה בבחירת זרים וכו', אני מסכים שללכת על 4-5 זרים מהג׳י-ליג זו טעות וצריך לדעת לשלב, לקחת כמה שחקנים עם יותר ניסיון אירופאי + לחפש מצאה או שתיים עם יותר פוטנציאל. אף פעם גם לא הייתי חסיד גדול של לבנות קבוצה רק על זרי ליגה, אבל בשנים האחרונות זה הפך להיות הרבה יותר 'אין' אצל אוהדים, בעיקר בגלל כמות השחקנים הבאמת מאוד טובים שעברו בליגה.

עם זאת, הקיץ זה כבר קצת מתחיל להראות כאילו נגמרה החגיגה וכל אירופה עלתה על הטריק. מתוך הזרים המובילים של הליגה מחוץ למכבי שגם היו זמינים הקיץ- אוונס, ניבו ופלויד הלכו ליורוליג, טיירוס מגי לבורגוס, את בלאקשיר ואגאדה הפועל ניסו להביא ולא הצליחו, היחידים שאולי היו על השולחן והפועל לא ניסתה אפילו להביא זה רגלנד ו(אולי, למרות שאני קצת ספקן לגבי זה) האריס.
אם באמת היה מאמץ אמיתי שלא צלח להחתים את אגאדה, קשה לי לבוא להפועל בגזרה הזו, מרגיש שהברז הזה לאט לאט נסגר לקבוצות כמונו ושאת שני השחקנים שנותרו שבאמת היה שווה ללכת עליהם הפועל ניסו להביא.
במצב שנוצר באמת צריך להביא את כל הזרים מבחוץ, אז אובסוהן הוא יחסית ללכת על בטוח, אדאמס הוא הימור, מקווה שמתוך שלוש הזרים הנותרים לפחות אחד יהיה עם ניסיון באירופה, אבל לצערי ההיצע מהסוג הזה של הזרים גם כן הולך ואוזל - ופה דווקא אולי אפשר באמת לבוא בטענות לעמיאל-הראל-הלפרין.

אני חושב שאתה מפספס פה את מימד הזמן. היתרון של הפועל בשוק הזרים ששיחקו בליגה אל מול קבוצה מאירופה היא מהירות התגובה. לא מספיק לבדוק אם פנינו או לא אלא כמה מהר ובאיזו הצעה. ראינו כמה פעמים שכשפונים לזר מהליגה יום אחרי סיום העונה (והמהדרין יאמרו עוד לפני) עם הצעה שהיא פי 2-3 ממה שהוא מרוויח וכשזה למועדון שהוא מכיר מהשנה שחלפה כמועדון גדול ומסודר, אז סיכוי טוב שהוא יחתום. אבל אם לא עושים את זה יש בנחלט מצב שתמצא אותו בקבוצת יורוליג אחרי. יש לא מעט דוגמאות מהשנים האחרונות סטייל זאק לידיי, וויל קלייבורן שתומכים בתפיסה הזאת (כלומר יכלנו להביא אותם אם היינו פועלים בנחישות אבל לא עשינו את זה והם בסוף קיבלו הצעה מהיורוליג).

ד"א מהקריאה השטחית שלי את גיא הראל (על בסיס הדברים שבהם הוא מתגאה בראיונות, כמו מקסום כל מו"מ כדי לחסוך, ניסון לתפוס מציאות, לעשות את העסקה הכי טובה וכו'), הוא בדיוק בגישה ההפוכה לזו הדרושה לדבר כזה. במקום להמם אותם עם הצעה שבאותו הרגע תיראה להם חלומית הוא בטח מציע להם טיפה יותר ממה שהרוויחו שנה לפני ומתחיל מו"מ מייגע (ואז צצות עוד הצעות ואנחנו הופכים ללא רלוונטיים). למשל הגישה של אורי אלון בהחתמות כמו דונטה הייתה אחרת לגמרי (לא הציע לו 50K יותר ממכבי אלא 50% יותר). לדעתי "גישת גיא הראל" (שיש מצב שבכלל לא קשורה אליו ואני סתם עושה לו עוול) היא גישה טקטית ומתאימה לסוחר ב-level נמוך בעוד "שגישת אורי אלון" (התמקדות בזה שאני אעשה את העסקאות הנכונות ולא בזה שאמקסם התמקחות ומחיר בכל עסקה) היא יותר אסטרטגית ונכונה לטייח הארוך..

מה שאתה כותב נכון, אבל לאור בעיות התקציב של הפועל השנה וחוסר הוודאות שהיה כאשר העונה הסתיימה, זה היה כנראה לא ריאלי להציע לשחקן כמו למשל קרי בלקשייר פי שניים או יותר ממה שהוא קיבל השנה.
מעבר לכך, אני מצטרף לתקווה שלך שלפחות אחד מהזרים שיחתימו, אם כי כמובן שהיה עדיף שאפילו שניים מהם יהיו עם ניסיון משמעותי באירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 24, 2021 12:11 pm 
Senior

אני לא חושב שהטיימינג שיחק ממש תפקיד. נאיבי מאוד בעיני לחשוב שפלויד, ניבו ואוונס לא ידעו עוד לפני סיום העונה שיהיה להם ביקוש ביורוליג, אגאדה רצה nba והייתה לו גם הזדמנות לא רעה עם האולימפיאדה והדקות הרבות שקיבל בליגת הקיץ.
ההזדמנות הכי טובה הייתה עם בלאקשיר, אבל איתו כבר היה סיכון ואז גלבוע סירבו לשחרר אותו, גם תמורת פיצוי, לא חושב שהיה מה לעשות אחרת, בטח בתקופה עם כזו אי ודאות תקציבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 24, 2021 12:13 pm 
מנהל פורום

גמליאל כתב:

אם אלון קיפל את עצמו אחרי רבע מהזמן שהוא תכנן להיות בירושלים, ובלי להיות ביורוליג אפילו עונה אחת, אז אולי הגישה שלו לא כזו אסטרטגית ונכונה לטווח הארוך.
ועם כל הכבוד לזה שהוא נפל על מכבי ת"א הכי גרועה בהיסטוריה, באירופה 3 מתוך 5 עונות היו גרועות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 24, 2021 4:57 pm 
Freshman

ויק לאו נראה כמו אחלה הימור.
בשביל להגיע לרבע גמר פיבא והלאה סביר מאוד שזה פחות ריאלי ללא לפחות כמה זרים עם ניסיון אירופאי.
שווה להביא את מקל בשביל זה כי בלעדיו, בהחלט לא נראה שיש קו אחורי שמתאים למפעל אירופאי (למרות שגם אדאמס נראה כמו הימור נחמד).

שום מושג איך נראה הניהול בכלל והקיץ הזה בפרט מאחורי הקלעים אבל צודק גמליאל שהזכיר שגיא הראל העיד על עצמו כחובב דילים ומציאות.
אפשר להניח שזה הרקע לקיץ המוזר הזה של הפועל. יש מציאות בכל הלבלים (גם של ה150 אלף דולר, וגם של ה300), אבל במבחן התוצאה:
הפועל התחילה באימונים ויש כמה שחקני רוטציה וזר אחד שבכלל אמור ליהיות מחליף בעצמו (אם מניחים שלא יכול ליהיות שהוא והילד סוגרים את עמדת הרכז).
איך שלא מסובבים את זה, זה לא אידיאלי ולא מחוייב המציאות. אם במבחן התוצאה יצא שדווקא בזרים הספציפים שחיכו להביא בסוף אוגוסט פגעו בול- סבבה.
אבל זו בטח לא שיטה לבנות עליה לעתיד לבניית קבוצה, ובואו זה גם לא נשמע שזה באמת משהו מתוכנן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 24, 2021 6:58 pm 
Sophomore

מנחם - בלקשייר הרוויח איזה 100K בגליל. לתת לו 250-270K זה לפחות לפי ההצהרות אמור להיות בתקציב של הפועל (וד"א בלקשייר הוא לאוו דווקא הראשון שהייתי קופץ עליו בסוף העונה הקודמת. היו יותר מעניינים מבחינתי). אם גם זה לא בתקציב שלנו אז יש פה בעיה מול ההנהלה גם ברמת האמון (כי הם כן שידרו עד עכשיו שהתקציב נשאר ושיוחתמו שחקנים בסכומים האלו) וגם באופן כללי איך הם הצליחו להביא קבוצה עם כזה בסיס קהל לכזו נפילת תקציב.

stavs - אם אתה חושב שזה נאיבי אז אשמח אם תסביר איך זה קרה ללידיי וקלייבורן. בסופו של דבר קל לשפוט בדיעבד אבל בזמן אמת שחקנים כאלו לא בטוחים שיגיעו ליורוליג (הנה גם תומאס וכל סביבתו היו בטוחים שהם יהיו ביורוליג ולא יצא). לזה תוסיף את אהבת/שנאת הסיכון של השחקן עצמו (ובת זוגו) והמוכנות ללכת על כל הקופה ותקבל שיש בהחלט כאלו שיעדיפו את הבטוח ולהכפיל את השכר פי 2-3 בקבוצה עם מוסר תשלומים גבוה, שמכירה ומעריכה אותו.

Blue - לא נתתי ציון להישגים בתקופת אלון מה גם שאת רוב הניהול היומיומי הוא לא עשה גם כשהיה בקבוצה. ההחתמה של דונטה כן הייתה משהו שהוא עשה אישית ולפחות לי הראתה סגנון שונה לחלוטין משל גיא הראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 24, 2021 7:45 pm 
Senior

לא יודע להסביר איך זה קרה עם לידיי וקלייבורן, אני יודע להגיד שעל ניבו היו שמועות של קבוצות יורוליג שמעוניינות בו מפה עד להודעה חדשה, על פלויד גם כן (אבל טיפה פחות), אני יודע שסנטרים ניידים וקפיציים זה מצרך מאוד מאוד מבוקש היום, יותר מתמיד.
עם בלאקשיר הגעת לסיכום ואז בגלבוע לא ענו כי היו עסוקים בלהעמיד פנים שאין להם קבוצה ואז לא הסכימו לשחרר אותו, אז הבעיה כאן לא הייתה שהציעו לו מעט מדי כסף או שהייתה אסטרטגיית מו"מ גרועה מולו, הוא העדיף את הפועל על גלא' שאני משוכנע שהציעה יותר כסף.
אגאדה זה מקרה אחר שאנחנו פחות ידועים מה עומד מאחוריו, אבל אם הוא מכוון לNBA - ומההתנהלות שלו עולה שבהחלט ייתכן שזה המצב, הצעה של 300 אלף מהפועל בתחילת הקיץ זה לא מה שהיה עוצר אותו.
אני יודע שההנהלה של הפועל עושה כל קיץ לא מעט טעויות והרבה פעמים ממקום של 'אנחנו יודעים הכי טוב', אבל מרגיש לי שלהאשים אותם על שפספסו את הזרים של הליגה העונה זה לא רציני ולא ממש מוצדק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 24, 2021 9:19 pm 
Freshman

צומפי כתב:
טוב, בוא ננסה להבין מי מליגת הקיץ נשאר על המדף ויכול להיות ריאלי ( יש מצב שיהיו לי אי דיוקים, מתנצל מראש ).
צריך לזכור אני מניח שלא כל השחקנים יגיעו מליגת הקיץ אלא המצב של קבוצות ב NBA יתבהר וזרים שלא שיחקו בליגת הקיץ יבינו את מצבם אבל בפוסט הזה, אני אתמקד בליגת הקיץ.

גארדים :
ג'יילן אדמס, בן 25- שיחק קצת בשלון שנה שעברה וקלע מעל 20 מקודות למשחק אבל בקבוצה שלא הפסיקה להפסיד.
סמדג'ה קריסטון, בן 28 - זה ששיחק בבאר שבע ומאז עבר בבסקוניה ואחרי עונה טובה בטופש הטורקית.
ג'יילן סמית', בן 26 - ה MVP של הליגה הגרמנית שנה שעברה, היו שמועות שקרוב לאלבא ברלין אבל הבנתי שקצת נגמר להם הכסף אבל אולי יכול להיות ריאלי אבל כנראה סיכוי נמוך.
קייל פוג, בן 31 - מבוגר יותר משאר השחקנים, היה מצוין באירופה והגיע עד מלגה ואז הלך לסין לכסף הגדול, אני מאמין שהשנה יחזור ליבשת הישנה.
טייסון קרטר, בן 23 - היה מעולה בליבוריו שנה שעברה ולקח אותם עד הגמר מול פנא, על הרדאר של זלגיריס אבל מי יודע.
קאלב אגדה, בן 26 - עונה מעולה בבאר שבע.
קנדל סמית', בן 25 - שנתיים אחרונות ב GLEAGUE אבל קודם שיחק בנימברוק והיה לא רע וכל מי שדרך בנימברוק הוא חשוד.
דבונטה גרין, בן 24 - אח של דני גרין, שיחק שנה שעברה במרוסי מתחתית הליגה היוונית, והיה לא רע בכלל עד שנפצע וסיים את העונה.
מרכוס פוסטר, בן 26 - ההוא מחולון ופנא.
ווין סלדן, בן 26 - נתן עונה לא רעה בכלל בנס ציונה שנה שעברה

הייתי שמח אם יחתמו: ג'יילן סמית', קאלב אגדה, קייל פוג, טייסון קרטר, ג'יילן אדמס.

פורוורדים:
אודרי דוקינס, בן 26 - נתן עונה טובה מאוד בגרמניה שנה שעברה.
יאניס טימה, בן 29 - שנה שעברה במפעל לפירוק של חימקי, לא באמת ריאלי אבל עדיין פנוי ובטח ילך לפרטיזן.
דבון אקון פרסל, בן 29 - כן, ההוא מהפועל תל אביב, יש לו קריירה אירופאית לא רעה בכלל.
קרי בלקשייר, בן 24 - אחלה עונה בגליל, לפי החדשות של היום הולך לטורקיה.
גראנט ג'רט, בן 28 - נתן שני עונות לא רעות בכלל, אבל גם לא משהו מיוחד באולם ודרושפקה.
אייז'ה היקס, בן 27 - שיחק בסרטוב ברוסיה לפני שנתיים והיה טוב, שנה שעברה בקוריאה.
ג'ונתן וויליאמס, בן 26 - ההוא מראשון, לפני שנה בטורקיה, לא השאיר חותם גדול אבל ועדיין פוטנציאל.

הייתי שמח אם יחתמו: יאניס טימה, אודרי דוקינס, קרי בלקשייר, אייז'ה היקס.

סנטרים:
זאק אגוסטין, בן 28 - ניסיון אירופי רב ביוון וטורקיה, המצב החוזי בפנא לא ממש ברור, סיכוי מאוד נמוך אבל...
טאריק בלאק, בן 29 - כן ההוא ממכבי, יש התעניינות של אפס פילזן שכנראה תלך בסוף על הבולגרי המעולה, סיכוי כמובן מאוד מאוד נמוך.
קייל אלכסנדר, בן 24 - עונה ראשונה טובה בספרד וליגת קיץ טובה השנה.
סטיבן אנוץ', בן 23 - גם פה, עונה ראשונה טובה בספרד.
גיימה אצ'קוואה, בן 24 - עונה ראשונה טובה בקבוצה מתחתית הליגה הספרדית.

הייתי שמח אם יחתמו ( ברור לי שזה סיכוי מאוד קלוש ) :זאק אגוסטין, טאריק בלאק, קייל אלכסנדר.

יש כמובן עוד המון שחקנים אבל רובם בלי ניסיון אירופאי כלל או כאילו שכלל לא שיחקו בליגת הקיץ.
אני מעריך שלפחות 2 מתוך הרשימה הזאת ישחקו בהפועל שנה הבאה, נקווה שאילו יהיה 2 מהרשימה שאני רוצה :)

טוב, אחרי ליגת הקיץ באמת היו לא מעט החתמות כצפוי והרשימה הזאת הצטמצמה מאוד.

נתחיל באילו שחתמו וכבר לא רלוונטים:
ג'יילן אדמס - הפועל ירושלים
קאלב אגדה - אני מאוד מאוד תופס ממנו ומאוד רציתי שיגיע אבל חתם במלבורן יונייטד.
טייסון קרטר -מאוד רציתי לראות אותו בהפועל, חתם לעוד עונה בליבוריו
דבון אקון פרסל - גלאטסראיי
קרי בלקשייר - גלאטסראיי
ג'ונתן וויליאמס - טרנטו
זאק אגוסטין - צדביטה לובליאנה
קייל אלכסנדר - שגם מאוד רציתי לראות בהפועל ואחרי ליגת קיץ מעולה, חתם לעוד עונה בקבוצה שלו פואנלברדה.
סטיבן אנוץ' - חתם בבסקוניה.
גיימה אצ'קוואה - ממשיך למחנה האימונים ב NBA בחוזה ל 10 ימים.

מי עדיין פנוי ומה הסיכוי?
ג'יילן סמית' - ממש ממש רציתי שיגיע, אומרים שהוא קרוב לפנא אבל אולי יש עוד סיכוי.
טאריק בלאק - שוב ישנם שמועות שהוא ילך לאפס למרות שיש להם כבר 3 סנטרים: דנסטון, פלייס ופיליפ פטרוסב אבל גם אם לא ילך לשם הסיכוי כמובן מאוד נמוך.
סמדג'ה קריסטון
קייל פוג
קנדל סמית
דבונטה גרין
מרכוס פוסטר
ווין סלדן
אודרי דוקינס
יאניס טימה
גראנט ג'רט
אייז'ה היקס

כמו שאתם רואים הרבה מהרשימה הראשונית שלי כבר חתמו בקבוצות שונות ואני מניח שבשלושת-ארבעת הימים הבאים יתחמו עוד שחקנים מהרשימה הזאת כשרוב הקבוצות יסגרו את הסגלים שלהם.
וכמובן, רשימת השחקנים שרציתי גם הצטמצמה מאוד ונשארו בה : ג'יילן סמית', טאריק בלאק, קייל פוג, אודרי דוקינס, יאניס טימה ואייז'ה היקס.

למרות שללא ספק רשימת השחקנים הולכת ומצטמצמת, נשאר אופטימים עד שיסגרו את הסגל ורק אז ננסה לנתח אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 25, 2021 9:20 am 
Sophomore

ג''לן סמית' חתם באלבא
https://www.eurohoops.net/en/euroleague ... een-smith/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 25, 2021 4:53 pm 
Senior

טיזר להחתמה נוספת בפייסבוק של הקבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 25, 2021 5:23 pm 
Senior

ת'ון מייקר...?!?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 25, 2021 5:28 pm 
Sophomore

טרבל מייקר או בא לתת את הת'ון ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 25, 2021 5:30 pm 
Hall of Famer

סודני, 2.13 , בחירה 10 בדראפט 2016

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 25, 2021 5:32 pm 
Junior

טוב, זה מפתיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 25, 2021 5:47 pm 
מנהל פורום

כאילו אין כאן מספיק סודנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 25, 2021 5:51 pm 
Sophomore

מה הוא קופץ? :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 25, 2021 5:51 pm 
Senior

talk about הימורים והחתמות אפסייד.

היילייטס שלו רץ בפורום עוד ב2014:
rony כתב:
ת'ון מייקר, ילד אוסטרלי בן 17, 2.13 מ' שמקבל השוואות לדוראנט ולקווין גארנט:

אז נכון שזה סרטון היי-לייטס, מה שאומר שאפילו את האשים ת'אביט אפשר להוציא טוב, אבל לפחות מכאן נראה שיש לו אתלטיות, כדרור שוטף וטכניקה טובה בזריקה בשביל ילד בן 17, בטח ובטח כשלוקחים בחשבון את הגובה שלו.

מיותר לציין שלא יצא ממנו דוראנט או גארנט, דראגן בנדר הוא השוואה יותר רלוונטית בפעול (ואני זוכר את עצמי תוהה ערב לפני הדראפט איך באמת בנדר מועמד לבחירה 4 ומייקר רק לאמצע סיבוב ראשון, הסתבר בדיעבד שבאמת שניהם לא היו שווים את המיקום שלהם במידה דומה).
מאוד מפתיע אותי בכלל לראות את מייקר יוצא לאירופה כבר עכשיו, לא כי האמנתי בסיכויים שלו בNBA יותר מדי, אלא כי חשבתי שכן ינסה את מזלו שם יותר.
בבסט קייס סנריו זו החתמה מאוד מאוד מרשימה, מבחינה ריאלית אני די פסימי, הדיווחים היו על אופי בעייתי קצת, לא ברור לי באיזו עמדה הוא ישחק (מעריך שסנטר, אבל האיש שחיף לגמרי) ומעולם לא ראינו אותו כשחקן משמעותי בקבוצה תחרותית.
אני קצת נרגש, כי זו החתמה מסקרנת לאללה ויהיה באמת באמת מעניין לראות מה ייצא ממנה, אבל לא יודע, אני קצת סקפטי לגבי כל העניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 25, 2021 6:14 pm 
Freshman

מהסרטון שצורף כאן הוא נראה כישרון על. מניח שלא הצליח ב NBA בגלל חוסר במאסה, אבל לא באמת ראיתי אותו או שמעתי עליו לפני כן.
האמת, קצת מזכיר לי עוד שחקן מאוד מוכשר שעבר כאן, וגם נבחר די גבוה בדראפט, אבל בדיוק מאותן סיבות של גוף שחיפי והגנה חלשה היה כאן כישלון חרוץ. אני מתכוון לאוסטין דיי. מצד שני הוא די הצליח בונציה, שהיא קבוצה מכובדת מאוד, אז אולי זה לא באמת אומר כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 25, 2021 6:20 pm 
מנהל פורום

מעניינת, זאת ההגדרה לחתמה, סיכון גבוה, סיכוי גבוה
הייתי מחזיק אותו בסטרץ' פור ולא מכריח אותו להתסתובב בצבע אם זה בניגוד לDNA שלו
עדיף 203 עבה שאוהב להרביץ מאשר 213 שהוא גבוה בהרבה אבל מעדיף את הספייס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 25, 2021 6:24 pm 
Freshman

יצוין שמצפייה בסרטונים שלו בפייסבוק, הוא נראה חוסם מעולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 25, 2021 6:29 pm 
Junior

בנדר זו כמובן השוואה מתבקשת.
מעניין כמה הוא מרוויח. מניח שזה לא מעט ובסכומים האלה ירושלים יצפו לכוכב. הימור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 25, 2021 6:34 pm 
Hall of Famer

עמרי מנהיים קצת הוזה וטוען שהפועל במו״מ מתקדם עם אנתוני בנט.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 25, 2021 6:37 pm 
Freshman

הוקיץ' כתב:
טוב, זה מפתיע.

מה זה מפתיע, לפני שבוע ניזכרתי בו והפלייאוף המוצלח שלו במילווקי לפני כמה שנים וגיגלתי אותו בהקשר של אולי סנטר שלישי לליקרס :shock:

ברור שיכול להתברר כחוסר התאמה (מנטלי/מקצועי) לאירופה/ליגת גמדי העל,
אבל האפסייד יכול ליהות של סנטר באמת דומיננטי שיכול לדרוש יריבות לעשות התאמות אליו.

די עקבתי ואהבתי בשנים במילווקי ויכול להגיד שיכולת קליעה היא משנית למרחב במחייה הטבעי בצבע.
משחק עם תשוקה, חוסם ומסיים טוב ליד הטבעת טוב, יכול בצורה מפתיעה להוריד את הכדור לריצפה וכאמור יכול לקלוע אז כן יש משחק עם הפנים לסל.
החתמה מפתיעה ומגניבה, הלוואי שיעבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 25, 2021 6:41 pm 
Sophomore

אני חושב שהוא הרבה יותר טוב מבנדר, יותר נייד ופחות גמלוני, היו לו פה ושם משחקים ממש טובים באנביאיי, שם הוא טווינר קלאסי, לא יכול לשמור על סנטרים אבל גם לא יכול לשחק 4 ממש. זו החתמה מרגשת. כמובן שייתכן שיש בעיות אופי והוא לא רגיל לתפקיד מוביל בקבוצה, אבל כמו שאמרו פה זה סיכון עם סיכוי מאד מעניין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1393 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 56  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], oren_80, rony ו 160 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: