סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 26, 2024 3:45 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 341 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 14  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' אוגוסט 22, 2021 1:38 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
צודק

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 22, 2021 2:48 pm 
Sophomore

https://datadashboard.health.gov.il/COV ... nStatusAgg

זה לדעתי הגרף שאתה מחפש, תחליף לחולים קשה בכותרת שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 23, 2021 5:29 pm 
Sophomore

החיסון של פייזר מאושר באופן מלא.
הזדמנות טובה לראות האם באמת ישנה תופעה רחבה של חשש וספקנות מ "אישור החירום", ואז נצפה לראות עכשיו נהירה המונית של התחסנות במנה הראשונה.
או שאולי מדובר בגוד אולד מתנגדי חיסונים, פשוט במאסות שלא הכרנו, ואז שיהיה לנו בהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 24, 2021 9:02 am 
Hall of Famer

כעשרת אלפים מאומתים בישראל ביממה האחרונה כרגע מקום 6בעולם בכמות מאומתים יחסית לגודל האוכלוסיה.כמעט 700 קשה ו6.5 אחוז חיוביים.

https://m.ynet.co.il/articles/sjc4d11mzy

ובינתיים במשרד הבריאות מתכוונים ובצדק להגביל התקהלות בתו הירוק ולא ברור למה לא עשו את זה קודם

https://m.ynet.co.il/articles/h111wnfzzt

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 24, 2021 6:51 pm 
Junior

:lol:

התו הירוק, קווים לדמותו.

אלפי "מחוסנים" נדבקים בכל יום (מוזמנים להציץ בדשבורד של מטרד הבריאות), משתתפים באירועים המוניים כי הם "מחוסנים" וממעמד האצולה, מרגישים מוגנים אבל בפועל מדביקים ומפזרים את הדלתא שלהם לכל עבר.

זה כמובן אחרי שאותם "מחוסנים" טיילו בכל העולם, כולל במקומות מאוד מאוד "לא מחוסנים", הביאו לכאן את הוריאנטים שבקרוב מאוד לפי הערכת הברבשים יחסלו את כולנו, בזמן שבארץ הם פחדו להתערבב עם הלא "מחוסנים".

לא שלשה ולא הגנה מסרב להבין שלא מדובר כאן באנשים שחיכו לחותמת הגומי המביכה ו-"נטולת האינטרסים" של ה-FDA עבור הניסוי הכושל, וגם לא בכאלה ש"מתנגדים לחיסונים", אלא באנשים נורמטיביים שלא קונים את השקר.

הם לא קונים מיליוני בדיקות על אנשים בריאים. הם לא קונים חיסון שצריך לשחד אותך או לאיים עליך כדי שתיקח. הם לא קונים מגפה מנופחת של בדיקות שנמצאת בטלוויזיה ולא ברחובות.

הם לא קונים "חולים קשים" שמשחקים בלפטופ או יורדים לשתות קפה. הם לא קונים שינויי הגדרות כדי שהמצב ייראה רע. הם לא קונים את זה שנעלמה השפעת מהעולם בדיוק בשניה שהגיעה הקורונה.

הם לא קונים חיסיון ל-30 שנה על דיונים שעוסקים בחיים שלהם. והם לא קונים חוזים מושחרים עם חברה מושחתת בעלת אינטרסים ומדינה שמכרה אותם ואת גופם לניסוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 24, 2021 6:58 pm 
Junior

תמונה

הנס המצרי.

עם אוכלוסיה של 100 מליון אנשים, רבע בית חולים, הפסקות חשמל ומים, צפיפות, מחסור בתרופות מזון, ו-2% בלבד שקיבלו את החיסון הגואל, מצליחים המצרים לעשות את מה שהמדינה השכנה לה, עם שירותי רפואה מתקדמים, אחוז המחוסנים מהגבוהים בעולם, שלושה סגרים, תו ירוק, כפיית מסכות, תעמולה והפחדה יומיומית, מליוני בדיקות וקו ישיר לבורלא לא מצליחה לעשות. הלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 24, 2021 8:07 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
מעניין שעם כל כך מעט מקרים מאושרים, יש למצרים בערך 17,000 מתים מאושרים מקורונה (וסביר להניח, הרבה יותר לא מאושרים). 5 אחוז ממקרי הקורונה המאושרים שם מסתיימים במוות. זה המון. בישראל המספר הזה הוא בערך חצי אחוז ! במצרים זה פי 10. ה"נס" הזה הוא טריויאלי לחלוטין - הם פשוט לא בודקים מספיק.

יש חלק ממני שדי מאושר מכך שהגישה שלך לסטטיסטיקות קורונה זהה לחלוטין לזו שיש לך לסטטיסטיקות של קובי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 24, 2021 8:29 pm 
Senior

אז מאסטר הגיע ואפשר לנעול?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 24, 2021 8:46 pm 
Hall of Famer

מאסטר כתב:
תמונה

הנס המצרי.

עם אוכלוסיה של 100 מליון אנשים, רבע בית חולים, הפסקות חשמל ומים, צפיפות, מחסור בתרופות מזון, ו-2% בלבד שקיבלו את החיסון הגואל, מצליחים המצרים לעשות את מה שהמדינה השכנה לה, עם שירותי רפואה מתקדמים, אחוז המחוסנים מהגבוהים בעולם, שלושה סגרים, תו ירוק, כפיית מסכות, תעמולה והפחדה יומיומית, מליוני בדיקות וקו ישיר לבורלא לא מצליחה לעשות. הלם.

בחיי, שהצלחת להתעלות אפילו על רמת הקשקוש הרגילה שלך.
העיקר שאתה מאמין לסטטיסטיקות המצריות האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 24, 2021 8:50 pm 
Junior

כן, לא מאמינים לאף אחד שלא מסתדר עם הנראטיב. יש דבר אחד שקצת קשה לשקר בו: מדינה בקריסה כתוצאה מהמגפה. איפה הקריסה המצרית נורטון? איפה המתים ברחובות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 24, 2021 8:56 pm 
Junior

Amos Gueta כתב:
מעניין שעם כל כך מעט מקרים מאושרים, יש למצרים בערך 17,000 מתים מאושרים מקורונה (וסביר להניח, הרבה יותר לא מאושרים). 5 אחוז ממקרי הקורונה המאושרים שם מסתיימים במוות. זה המון. בישראל המספר הזה הוא בערך חצי אחוז ! במצרים זה פי 10. ה"נס" הזה הוא טריויאלי לחלוטין - הם פשוט לא בודקים מספיק.

יש חלק ממני שדי מאושר מכך שהגישה שלך לסטטיסטיקות קורונה זהה לחלוטין לזו שיש לך לסטטיסטיקות של קובי.

זאת בדיוק הנקודה: הם לא בודקים "מספיק" והעולם לא נופל, המדינה לא קורסת, והחיים ממשיכים. זה בדיוק מה שכל מדינה צריכה לעשות כדי לצאת מהטרפת: להפסיק את שיגעון הבדיקות.

חוץ מזה, מי בכלל קובע מה זה מספיק? האם להפסיק לבדוק אנשים אסימפטומטים הופך את זה ל"לא מספיק"? כמה מחקרים ראויים יש על הדבקה אסימפטומטית?

די עם השקר שאנשים בריאים לחלוטין מדביקים אחרים בקורונה, כל אחד הוא "רוצח פוטנציאלי", תחיו לנצח עם ריחוק חברתי וככה "ננצח".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 24, 2021 9:52 pm 
Hall of Famer

מאסטר כתב:
כן, לא מאמינים לאף אחד שלא מסתדר עם הנראטיב. יש דבר אחד שקצת קשה לשקר בו: מדינה בקריסה כתוצאה מהמגפה. איפה הקריסה המצרית נורטון? איפה המתים ברחובות?

אנעארף, למה , אתה היית במצרים לאחרונה שאתה יודע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 24, 2021 10:01 pm 
Junior

מאסטר, אם אתה לא מאמין שיש קורונה בעולם אז למה להכנס לכל ת'רד ולחרב אותו?
אתה חושב שקורונה זה חרטא, אנחנו לא. לא השתכנעת מאיתנו ואנחנו גם לא בדיוק השתכנענו ממך.
אפשר להשאיר ת'רד ל"כבשים העיוורים" בלה בלה בלה?
שחרר אותנו, בחייאט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 24, 2021 11:00 pm 
Junior

להיכנס לכל ת'רד ולחרב אותו? אני לא מבין, כתוב איפשהו בתקנון הפורום שכולם צריכים לדבר באותה שפה ולחשוב את אותם דברים? מאיפה הפחד לדבר עם אנשים שחושבים אחרת?

ממתי המוטו הוא להשתיק ולצנזר אנשים שמשתדלים להתבטא בשפה נורמלית רק כי הם חושבים אחרת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 24, 2021 11:17 pm 
Junior

זה ת'רד על הקורונה, מבחינתך אין קורונה, אז על מה יש לך לדבר?
רוצה לדבר על זה שאין קורונה פתח ת'רד אין קורונה ותהנה שם.
כל ת'רד קורונה עד כה נסגר בגללך כי אתה מפזר שם שטויות וחרטא. שאל את ראובן\אוריאל למה הת'רדים הקודמים נסגרו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 25, 2021 12:44 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
מצרים לפי worldometers עשתה בסך הכל 3 מיליון בדיקות (על 100 מיליון תושבים), ויש לה כ-300K מקרים מאושרים - כ-10% חיוביים.
רק אתמול היא דיווחה על מקרה ידוע ראשון של הדלתא. אם מישהו מאמין שעד היום לא היה בכלל דלתא במצרים, ולא מדובר פשוט במערך גילוי לא מי יודע מה, הוא מוזמן להתחבא מהקורונה בצפון קוריאה - שם כידוע לא היה, לא הווה ולא יהיה אפילו מקרה קורונה אחד.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 25, 2021 12:48 am 
Junior

sheky כתב:
זה ת'רד על הקורונה, מבחינתך אין קורונה, אז על מה יש לך לדבר?
רוצה לדבר על זה שאין קורונה פתח ת'רד אין קורונה ותהנה שם.
כל ת'רד קורונה עד כה נסגר בגללך כי אתה מפזר שם שטויות וחרטא. שאל את ראובן\אוריאל למה הת'רדים הקודמים נסגרו.

אני מבין שגרף על האין תחלואה במצרים, או כמו בדיון הקודם - ציטוטים וראיון מצולם של האליל פאוצ'י - זה שטויות וחרטא, אך ורק כי הדברים נוגדים את האמונה שלך. מגניב.

כל ת'רד קורונה נסגר עד כה בגלל שאנשים מתקשים לקבל דעה אחרת, בניגוד לכל דיון אחר בפורום סלניוז לאורך כל שנותיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 25, 2021 12:56 am 
Hall of Famer

מי שלא בודק - אין לו תחלואה. כלומר יש, של 10% ממעט הבדיקות שהוא כן עושה שזה די גבוה דווקא, אבל מספרית זה מעט.
מי שמגלה רק אתמול מקרה ראשון של דלתא במדינה של 100 מיליון תושבים - נראה לי יותר כמו פאק חמור במערכת הגילוי מאשר איזה נס רפואי של 0 מקרי דלתא עד עכשיו על 100 מיליון אנשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 25, 2021 12:57 am 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
מצרים לפי worldometers עשתה בסך הכל 3 מיליון בדיקות (על 100 מיליון תושבים), ויש לה כ-300K מקרים מאושרים - כ-10% חיוביים.
רק אתמול היא דיווחה על מקרה ידוע ראשון של הדלתא. אם מישהו מאמין שעד היום לא היה בכלל דלתא במצרים, ולא מדובר פשוט במערך גילוי לא מי יודע מה, הוא מוזמן להתחבא מהקורונה בצפון קוריאה - שם כידוע לא היה, לא הווה ולא יהיה אפילו מקרה קורונה אחד.

מצויין. בודקים רק את מי שבאמת צריך ומי שבאמת חולה, ולמרבה התדהמה המדינה לא קרסה עדיין. לבתי החולים שלום.

למתעניינים:
https://www.statista.com/statistics/580 ... -in-egypt/
לא הייתה תמותה עודפת במצרים ב-2020, וזה לדעתי נתון שקצת קשה לזייף אותו אלא אם עדיין מאמינים כאן שמחביאים גופות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 25, 2021 12:58 am 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
מי שלא בודק - אין לו תחלואה.

אפשר לנעול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 25, 2021 12:58 am 
Hall of Famer

אתה יודע מה תמהיל הבדיקות במצרים? אז ספר לנו, כי אני לא.
מי שלא מגלה מקרי דלתא בכלל במדינה (הענקית) שלו עד עכשיו לא אומר לי משהו טוב על המערכת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 25, 2021 2:47 am 
Sophomore

התרד ז"ל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 25, 2021 3:07 am 
Sophomore

אגב לטובת קהל הקוראים התבוני, במצרים הייתה תמותה עודפת, אפילו גבוהה מהארץ ב 50%.
ולתת מדינה עם כאילו 5% תמותה שהגיל החציוני שלה צעיר משל ישראל, הגם ככה צעירה, ב 6 שנים, כדוגמא למשהו, זה באמת שיא חדש.

תוהה אם המנהלים היו נותנים לכותב בפורום לפרסם "הוכחות" לזה שהחיסון לחצבת גורם לאוטיזם, אם כן אז מגניב ואני מקבל את הגישה הליברלית, אם לא אני מציע לשקול מחדש האם נכון לאשר בולשיט דומה בפלטפורמה שאתם אחראים עליה במידה מסוימת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 25, 2021 6:06 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אני לא חושב שאי פעם היתה לעוף טופיק מדיניות כלשהי של איסור דיון בתכנים ספציפיים. עד שאוריאל יחליט לשנות את זה, אני באמת מציע שפשוט תתעלמו ממנו. מסכים שההשוואה למצרים היא שיא של כל הזמנים, לא רק בפורום הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 25, 2021 6:36 am 
Sophomore

לג'יט, תודה על ההתייחסות.

ובנימה דומה, ניכר שחוסר ההבנה בקונספט של אחוזים הוא מגפה בפני עצמו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 341 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 14  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: oren_80 ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: