סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 8:21 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1393 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 56  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ירושלים 21/22
הודעהפורסם: ד' אוגוסט 25, 2021 9:49 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
מבחינת קליעה מבחוץ זה מעולה. יהיה להם שני גבוהים עם קליעה מבחוץ.
יצליח או לא, זה לא ברור, אבל כמו שכבר כתבו פה - אין ספק שמדובר בהחתמות סופר מעניינות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 25, 2021 9:56 pm 
Sophomore

אני לא מרוצה משתי ההחתמות האחרונות. בנט פציע גם ברמות האירופאיות ואין לו מנטליות של ספורטאי. חבל על הזמן והכסף. קילפטריק לא עקבתי אחריו אבל שני הפורוורדים שהזכירו פה היו הרבה יותר מעניינים ממנו, לא ברור באיזה עמדה הוא נותן לנו יתרון והוא מבוגר, בעיניי הייתה פה הזדמנות לבנות פה לפחות שלד טוב לכמה שנים ושתי ההחתמות האלה לא מתאימות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 25, 2021 9:57 pm 
Freshman

לבנות קבוצה לטווח רחוק זה לא כ"כ ריאלי בנוף הכדורסל הנוכחי, כי ברגע ששחקן אחד נותן עונה ממש טובה סביר להניח שהוא ייחטף בקיץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 25, 2021 10:48 pm 
Freshman

yoya כתב:
אני לא מרוצה משתי ההחתמות האחרונות. בנט פציע גם ברמות האירופאיות ואין לו מנטליות של ספורטאי. חבל על הזמן והכסף. קילפטריק לא עקבתי אחריו אבל שני הפורוורדים שהזכירו פה היו הרבה יותר מעניינים ממנו, לא ברור באיזה עמדה הוא נותן לנו יתרון והוא מבוגר, בעיניי הייתה פה הזדמנות לבנות פה לפחות שלד טוב לכמה שנים ושתי ההחתמות האלה לא מתאימות

לגבי קילפטריק, קודם כל הוא גארד והבכיר שבינהם והוא רק בן 31. יש לו רקורד מרשים לרמות של הפועל בכל קנה מידה.
זוכר אותו רק מהעונה בפנא והוא היה טוב מאוד (זכור לי שגם בהגנה אבל לא מתחייב), עונה אחרי שנת קורונה הוא בקושי שיחק.
עונה שעברה היה מצויין בטורקיה ועבר לקנריה שם המספרים ירדו בעיקר כי היה שחקן ספסל בסגל רחב, בקבוצה שהיתה מקום 4 ביורוקאפ.
לא יודע מה יהיה בהפועל אבל הוא אחלה שחקן.

בנט זה מקרה קלאסי של הימור שחייבים לקחת אם יש הזדמנות, חוזה לא מובטח, אין הרבה מה להפסיד.
אגב חיפשתי ואי אפשר למצוא שום וידאו מהעונה שעברה בפורטו ריקו (אפילו הסטט׳ אי אפשר לראות בלי להרשם לאתר, הזוי).
מי שבכל זאת רוצה להתרשם ממצבו הגופני ופירורי כדורסל וטיפה פוטג׳ של בנט מודל 2021 יש את זה ממוקדמות פיבא, נראה סבבה יחסית:
https://www.youtube.com/watch?v=VV0NOnU7w5s&t=308s

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 25, 2021 11:04 pm 
Hall of Famer

הסרטון מראה בנט במבנה גופני הרבה פחות כבד ממה שזכור, וזה מעודד. ממה שרואים הוא מחליף לא מעט עמדות-בהגנה שומר בצבע אפילו על תקן 5, בהתקפה משחק גם בפנים וגם בחוץ. זה באמת מדגמונצ'יק זעירצ'יק, אבל זה מה רואים.

הייתי אומר שהעניין הכי מעודד לגבי בנט זה הרעב שלו להוכיח שהוא שחקן כדורסל. לא הרבה שחקנים היו עוברים את המסע שהוא עובר ומגיעים לדרג השני/שלישי של אירופה כדי פשוט לשחק. מעניין כבר אמרנו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 26, 2021 12:27 am 
Junior

uriel17 כתב:
לדעתי בנט הוא תוצר הסקאוט גרוע בתולדות הדראפט
מיקום בדראפט ביחס ליכולת בפועל

יש שחקנים שכלל לא נבחרו בדראפט הזה שככל הנראה עדיפים עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 26, 2021 12:49 am 
מנהל פורום

" ככל הנראה "

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 26, 2021 8:57 am 
Hall of Famer

מעניין
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=380757

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 26, 2021 10:45 am 
Sophomore

אוקיי, זה נשמע יותר טוב.
אני יודע שקילפטריק גארד אבל כבר יש לנו שניים כאלה אז אדאמס הופך לגיבוי?
אף אחד מהגארדים הזרים הוא לא 3 למרות שכמובן אפשר לשחק עם שלושתם יחד לפעמים.
כרגע בעמדה 4 שגב ובנט ובעמדה 3 אדם אריאל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 26, 2021 11:16 am 
Senior

יאללה, אז מתפזר קצת העשן, ננסה לסכם.
נתחיל בקילפטריק שהוא בעיני אחלה החתמה ואני בכלל לא בטוח שכל-כך בצד היורד של הקריירה. ז"א, ברור שביחס לעונה וחצי ההן בNBA שהוא היה שחקן של 13 נק' למשחק, הוא לא בשיא, אבל בעונה שעברה הוא עשה מספרים מעולים בטופאש ומספרים יפים ביחס לדקות בגראן קנריה, זה לא שחקן גמור ונשמע מהכתבה של מנהיים שסיבות אישיות הן מה שהביאו אותו להיות ללא קבוצה בשלב הזה של הקיץ.
אם וכאשר הוא באמת אותו שחקן שהיה בשנים האחרונות, אז הוא סקורר ברמה גבוהה מאוד, הקרוס-אובר ועלייה לג'אמפ שלו מהיפים באירופה וגם לי זכור כשומר טוב ושחקן קבוצתי בסה"כ, אבל אני לא סגור על זה.

מפה לשם קילפטריק ואדאמס הם שני גארדים עם המון כשרון בייצור נקודות, יחד עם אובסוהן, אני חושב שעל הנייר זה הקו האחורי הכי מוכשר שהיה פה הרבה זמן, בתחרות עם פלדין-בראון-שלווין מאק. בקבוצה שהישראלים שלה הם פועלים שחורים/סתם לא אוהבים או יודעים לכדרר, זה מאוד מעודד.
לפני שבוע עוד לא היה ברור מי יעשה סל, עכשיו יש כמה שיכולים לעשות מכל מצב.

ת'ון מייקר אתמול היה נראה לי כמו החתמה מסתורית, עם סיכון גדול, שאני לא בטוח אם אני אופטימי לגביה.
אחרי ההחתמה של בנט הוא פתאום מרגיש לי כמו החתמה מאוד סולידית והליכה על בטוח.
נראה לי שזה אחד השחקנים שראיתי הכי הרבה זמן כדורסל שלהם (חוץ מאמארה בערך) לפני שדרכו בארץ, ובכל זאת מה שמאוד הפתיע אותי לטובה מההיילייטס שלו זה כמות החסימות שלו על גארדים שקיבלו אותו בחליוף, כולל כאלו שכבר הצליחו לעבור אותו להגיע לקרש-סל.
במידה מסוימת הוא הזכיר לי את רודי גובר בנבחרת צרפת. מן הסתם מייקר הוא לא רודי גובר, אבל אם הוא יגיע במחשבה כזו שהלחם והחמאה שלו זה ההגנה ויתמסר לתפקיד שלו כמגן טבעת שגארדים לא מסוגלים להעניש בחילופים, זו כבר החתמה טובה מאוד.
התקפית אין לי, ואני מניח שלאף אחד אחר, מושג למה לצפות ממנו. במילווקי ובדטרויט הוא היה קצת על תקן פי-ג'יי טאקר ופשוט עמד בפינה וזרק שלשות רוב הזמן, בהיילייטס המפורסמים מהתיכונים הוא מראה יכולת כדרור מדהימה לגובה שלו.
אני מקווה שהוא לא חושב שהוא בא להיות קווין דוראנט ולקבל בידודים על קשת ה3, אני לא חושב שדבר כזה יסתיים טוב, אבל אני חייב להודות שאני די סקרן לגבי זה - אם יש שם משהו בכלל, או שזה היה 100% פיקציה כל הזמן הזה.

בנט הוא ההחתמה המדאיגה מכולן. אני לא חושב שאין לו כדורסל בכלל. אין לו מספיק כדורסל כדי להיות שחקן NBA אמיתי או כוכב באירופה, אני לא חושב שיש על זה ספק (למרות ששילוב כזה של יד רכה, פריים רחב ואתלטיות הוא באמת נדיר מאוד), אבל המספרים מהג'י-ליג מראים שזה לא עוד נואל פיליקס.
בסופו של דבר אני גם לא חושב שהוא יידרש להיות כוכב, אם הוא מסוגל להיות גוף גדול שגם מזיז רגליים טוב בהגנה, מסיים בצבע וקולע מ3, זה כבר אחלה.
נשמע שהבעיה אצלו היא מנטלית בין היתר ואולי עכשיו כשעולם הכדורסל קצת שכח ממנו, הלחץ ירד והוא חדור מוטיבציה להוכיח את עצמו זה סוף סוף יקרה, אבל אני באמת לא זוכר מתי סיפור כזה הצליח אי פעם.
אני לא אופטימי בכלל לגבי הסיכוי שלו להיות כאן בנובמבר אפילו, אבל יש מצב שהפיצול של אור הזרקורים הזה על 'ההבטחה הגדולה מהNBA שהידרדר עד לישראל' בינו לבין מייקר יעשה טוב לשניהם.

אני כן חושב שחסר עוד זר לעמדה 3, בתקווה אחד שיהיה הימור יותר בטוח משני הגבוהים, שייתן הגנה, קצת קליעה ל3 ואת 'הדברים הקטנים'. נדמה לי שלג'ון הולנד אין קבוצה לעונה הקרובה, אז הוא למשל נראה לי בול.
סה"כ כיף, אני לא יודע מה לצפות מהקבוצה הזו עכשיו ואני מעריך שאפילו אם זו לא הייתה הקבוצה שאני אוהד הייתי די נרגש כבר לראות איך זה יראה. האדישות לגמרי התחלפה בהתרגשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 26, 2021 11:26 am 
Hall of Famer

yoya כתב:
אוקיי, זה נשמע יותר טוב.

אדם אריאל ווילי וורקמן.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 26, 2021 11:55 am 
מנהל פורום

לגבי הולנד - שוחט, מילכגרוב ואני מבצעים מאתמול ריטואלים שמאנים במטרה לייצר אינטראקציה יקומית שתביא אותו להפועל, תפור על הסגל הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 26, 2021 11:59 am 
Junior

אני אוהב הימורים, אבל זה סגל שאולי למעט קילפטריק כולם כולל כולם הם הימורים לא קטנים.
וגם הסגל הישראלי הוא אולי החלש ביותר שזכור לי בקבוצה.
אם מהסגל הזה תצא קבוצה מנצחת, ניתן יהיה להצביע על עבודת הסקאוט שבוצעה כאן הקיץ כאחת המרשימות אי פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 26, 2021 12:09 pm 
Sophomore

1- עכשיו מששניידרמן התגייס רטין הוא הרכז היחיד בקבוצה, כשאדאמס יכול להוביל כדור אבל הוא הוא כמעט 2 טהור.
2-3 - אדאמס, קצת קילפטריק, עמית גרשון ואדם אריאל כששלושת האחרונים יכולים לתת דקות משמעותיות גם בעמדה 3.
3 אמיתי - אין לנו !
3-4 - כרגע רק וילי וורקמן
4-5 - בנט, מייקר, ושגב - אם בנט מצליח למצות את מה שיש בו יש לנו אחלה תאומי מגדל, אם לא - יש לנו בעיה.

ןלכן, נראה לי שצריך רכז ישראלי מחליף - מישהו אמר מקל ? ו- 3 זר שיכול לשחק גם כ-4, לייתר בטחון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 26, 2021 12:19 pm 
Sophomore

זה כן אני כתב:
אני אוהב הימורים, אבל זה סגל שאולי למעט קילפטריק כולם כולל כולם הם הימורים לא קטנים.
וגם הסגל הישראלי הוא אולי החלש ביותר שזכור לי בקבוצה.
אם מהסגל הזה תצא קבוצה מנצחת, ניתן יהיה להצביע על עבודת הסקאוט שבוצעה כאן הקיץ כאחת המרשימות אי פעם.

מסכים מאד. למשל להשאיר את בריימו במקום בנט היה צעד הגיוני יותר (והוא היה מתאים מצויין ליד מייקר). בהינתן שזה לא קרה ושנשארו מקסימום שתי החתמות (רכז ישראלי ו-3 זר) הייתי שמח אם בהחתמות האלו ילכו על שחקנים סולידיים ובטוחים יותר גם אם זה על חשבון האפסייד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 26, 2021 12:27 pm 
Freshman

yoya כתב:
אוקיי, זה נשמע יותר טוב.

כן בארץ בטוח ישחקו בהרכבי 3 גארדים ובאלו גם באמת יוכל לתפקד בעמדה שלוש (גוף עליון חזק, סט שוט טיונרים בעמדה מולו).
באירופה לאדם אריאל אין רגליים מהירות מספיק לשמור על סמולים אמריקאים אתלטיים או מספיק סייז מול סמולים אירופאים טיפוסיים.
בשביל זה הביאו וורקמן, שאלה אם זה יספיק, מעניין אם מתכננים בכל זאת להביא עוד זר.
בתסריט סופר אופטימי:
בנט ומייקר יוצרים מספיק ריווח עם קליעה מבחוץ כדי לכפר על הנגרות של הפווארדים הישראלים, ועדיין עם מספיק סייז ואתלטיות לספק את הסחורה בצבע.
בכזה תסריט אפשר להניח שהגארדים הזרים יספקו את היצירה והסקורינג ואריאל יוכל לספק את הקליעה מהכנף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 26, 2021 12:36 pm 
Hall of Famer

אז בגדול מה שחסר כרגע זה עוד זר בעמדת 3-4, ועוד רכז ישראלי (ג* *ק*).

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 26, 2021 12:49 pm 
Senior

לא יודע אם יש צורך ברכז יקר כמו מקל (בהנחה שמביאים עוד זר, אפילו בעמדה 3), החור בעמדת הרכז שיש כרגע הוא בגודל של של 10 דקות לערב בליגה הישראלית (או 15 אם אחד מבין ע.סואן/אדאמס לא מתלבש) וכמעט לא קיים באירופה.
מבחינתי שמקל יחתום בהפועל ת"א וללכת על גיל בני אם ישוחרר, או אם חושבים שיובל שניידרמן יכול לעמוד בזה ויהיה שווה משהו בעתיד, אולי אפשר לתת לו את ה10 דקות האלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 26, 2021 2:21 pm 
Junior

אני מניח ומקווה שהזרים החדשים יגיעו לארץ מתישהו במהלך שבוע הבא ואז יצטרכו להכנס לבידוד של שבוע. כלומר סביר להניח שלפני ה 7-6 בספטמבר הם לא יתחילו להתאמן, כך שהמשחקים בגביע ווינר שנערכים ב 13 או ב 14 בספטמבר יהיו אולי שבוע אחרי שהקבוצה כולה (אלא אם כן מתכננים עוד החתמה) תתאמן ביחד.
מצד שני, זה כן ישאיר יותר מחודש של אימונים לפני המשחקים באירופה שזה כמובן הרבה הרבה יותר חשוב מגביע ווינר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 26, 2021 3:23 pm 
Freshman

stavs כתב:
לא יודע אם יש צורך ברכז יקר כמו מקל (בהנחה שמביאים עוד זר, אפילו בעמדה 3), החור בעמדת הרכז שיש כרגע הוא בגודל של של 10 דקות לערב בליגה הישראלית (או 15 אם אחד מבין ע.סואן/אדאמס לא מתלבש) וכמעט לא קיים באירופה.
מבחינתי שמקל יחתום בהפועל ת"א וללכת על גיל בני אם ישוחרר, או אם חושבים שיובל שניידרמן יכול לעמוד בזה ויהיה שווה משהו בעתיד, אולי אפשר לתת לו את ה10 דקות האלו.

ככל שאני צופה יותר באדאמס, אני רואה קומבו שלגמרי אפשר להסב ל1 אם צריך, אם כי הוא תמיד יהיה 1 עם נטיה של סקורר וזה בסדר.
ליד רטין בפרט אין עם זה שום בעיה בתאוריה, פשוט אין שום דרך לדעת איך הוא יטמע בכדורסל הישראלי/אירופאי.
מאחר ואני גם לא מכיר מספיק את רטין, מבחינתי עיקר השאלה היא מי מבינהם יהיה הפלור מנג׳ר, או איך יתחלק נטל קבלת ההחלטות בין שון, רטין ואדמאס.ֿֿ

אני לא מאמין שיוחתם יותר משחקן בכיר אחד נוסף, ככה שזה או מקל כשהוא ורטין חולקים את עמדה 1 בלעדית ונותנים דקות באמת עם קילפטריק ב3 בסמול בול, או 3 זר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 26, 2021 3:57 pm 
Sophomore

לדעתי מבחינת דקות אכן כבר לא בטוח שיש מקום לגארד מרכזי כמו מקל. אבל אם זה אפשרי תקציבית אני דווקא כן הייתי שוקל את זה כי -
1. אספקט אחד שהוא סימן שאלה גדול בקבוצה הזאת הוא כל הקשור ליכולת מנטלית, מנהיגות, עמידה בלחץ של שלבים מכריעים וכו'. בקבוצות הגדולות של הפועל היו תמיד כאלו (ג'רלס, קינסי ואמארה ב-2017 למשל) ובקבוצה הזו יש יותר מידי שחקנים שלא חוו לחץ או ציפייה להוביל (ובמעט שכן לא הראו) ורק שניים (עובאסואן וקילפטריק) שבכלל היו בורג מרכזי באיזושהי קבוצה (לא מכיר מספיק כדי לדעת אם הם היו הלידרים. לדעתי לא). שחקנים כמו שניידרמן וגיל בני רק מורידים עוד יותר בפרמטר הזה. מצד שני תגידו מה שתגידו על מקל בקטע המנטלי הוא תמיד היה מאד מאד חזק, תמיד הופיע למשחקים מכריעים, תמיד היה תחרותי ותמיד הנהיג (כמובן שבגמרים עם גלבוע וחיפה, אבל אני זוכר הכי זוכר את הגמר גביע מולנו ב-2017 שבו הוא לקח את מכבי המפורקת למחצית גדולה וגביע).
2. עניין החוסר בדקות הוא בהנחה שכל השחקנים שלנו הם אכן מוצלחים ויצדיקו את הדקות. אבל בהינתן שחלקם הימורים גדולים זה דווקא לא מופרך לחשוב שאחד מהגארדים יאכזב מאד ולאוו דווקא נרצה לתת לו 25 דקות. זה יכול לייצר תחרות טובה על הדקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 26, 2021 4:01 pm 
Junior

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
לגבי הולנד - שוחט, מילכגרוב ואני מבצעים מאתמול ריטואלים שמאנים במטרה לייצר אינטראקציה יקומית שתביא אותו להפועל, תפור על הסגל הזה

עם כאלה שאמאנים גלאקטיקוס אני מניח שברגעים אלה גיא הראל חותם עם טרנט לוקט...

וברצינות - אחלה הולנד שבעולם, אבל אני מניח שה-3 שמחפשים יהיה עם נטייה ל-4 ולא 2-3 כמו הולנד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 26, 2021 5:16 pm 
Senior

stavs כתב:
עופר האדום כתב:
זה שחקן אחר. באוסטרליה חתם Jaylen, אצלנו חתם Jalen.

האמת שזה קטע די גדול, שני ג'יילן אדמס, אחד Jalen, אחד Jaylen.
נולדו בהפרש של חמישה חודשים, אח של Jaylen שיחק עם Jalen ביו-קון.
Jalen החליף את Jaylen בקבוצה בג'י ליג ב2019 ושניהם העמידו ממוצעים די דומים שם.
והיום שניהם חותמים על חוזים בקבוצות החדשות שלהם - Jalen בהפועל, Jaylen בסידני - כשההודעות הרשמיות על ההחתמות יוצאות בהפרש של 20 דק' אחת מהשניה.

ובהמשך לכל זה, השבוע גם חתם בסידני קינגס, לצד ג'יילן אדאמס ההוא, לא אחר מאשר מקור מייקר, בן-דוד של ת'ון.
משעשע העסק הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 26, 2021 7:43 pm 
Hall of Famer

בינתיים המינויים נחטפים
https://m.one.co.il/Mobile/Article/21-2 ... tml?ref=hp

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 26, 2021 8:24 pm 
Sophomore

זה בעיקר בגלל שעד עכשיו כמעט לא נמכרו בכלל. בסוף גם אחרי ״היום המוצלח ביותר ever״ אני מניח שאנחנו עומדים על מקסימום 3,000 מנויים. כשלהזכירכם שבעונת פתיחת הארנה היו לנו 5,000 מנויים והיו עונות אחרי עם קרוב ל-7,000.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1393 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 56  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 161 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: