סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 1:02 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 723 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 29  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' אוגוסט 27, 2021 8:55 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
לדעתי לארי נאנס תפור על פורטלנד. עובד קשה, ריבאונדר טוב, שומר טוב, חי משאריות בהתקפה ופצוע חצי מכל עונה.
מרקאנן צריך את הכדור והוא לא יקבל אותו בקליבלנד, מבחינתו זה צעד לא טוב. לא מכיר את דרק ג'ונס אז אין לי מה להגיד עליו, אני מקווה שהבחירה מוגנת טופ 10 או משהו כזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 27, 2021 8:57 pm 
Hall of Famer

בהמשך לדיון על השוק החופשי -
לא ראיתי את מרקאנן יותר מדי כך שאני לא יודע אם ההימור עליו הוא נכון או לא
אבל אסטרטגית, אחלה מהלך מצד הקאבס.
אם כבר לזרוק כסף על FA, עדיף על אחד צעיר עם אפסייד (שמתאים לטיימליין שלהם).
נאנס בן 28 ומתאים יותר לקבוצה כמו פורטלנד שמתמחה באיסוף רול פליירס חביבים מעט מעל הממוצע.

הבעיה עם הקאבס היא שלא ברור מיהו השחקן המרכזי בקבוצה.. ומה יש שם בכלל..
כרגע השחקן הכי טוב שנשאר משנה קודמת הוא כנראה סקסטון (שהשמועות אומרות שהם פתוחים להעביר - זו טעות בעיניי).
מובלי נבחר והוא יושב בדיוק על העמדה של השחקן שלו שילמו כנראה יותר מדי לא מזמן (100 מיליון דולר).
אולי אולי יוכלו לשחק ביחד למרות שאני בספק.
הם יהיו קבוצה חביבה אבל אני לא יודע כמה אפסייד באמת יש שם.
כנראה שזה תלוי בעיקר במובלי.

בכל מקרה, להוסיף את מרקאנן תמורת נאנס זה מהלך חיובי בעיניי ברמה האסטרטגית.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ו' אוגוסט 27, 2021 9:08 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 27, 2021 8:59 pm 
Hall of Famer

yoya כתב:
.
מרקאנן צריך את הכדור והוא לא יקבל אותו בקליבלנד, מבחינתו זה צעד לא טוב.

מרקאנן מקבל אחלה כסף בעסקה הזו. הוא לא בא בהתנדבות.
זה בהכרח צעד טוב מבחינתו.

אני גם לא סגור באיזו קבוצה הוא יקבל יותר את הכדור.
זה לא שהוא הוכיח שהוא גו-טו-גאי ברמות הגבוהות או משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 27, 2021 9:43 pm 
מנהל פורום

yoya כתב:
לדעתי לארי נאנס תפור על פורטלנד. עובד קשה, ריבאונדר טוב, שומר טוב, חי משאריות בהתקפה ופצוע חצי מכל עונה.
מרקאנן צריך את הכדור והוא לא יקבל אותו בקליבלנד, מבחינתו זה צעד לא טוב. לא מכיר את דרק ג'ונס אז אין לי מה להגיד עליו, אני מקווה שהבחירה מוגנת טופ 10 או משהו כזה

אז זהו שדריק ג'ונס גם חי משאריות, ממותג כשומר טוב, חייב להודות שלא הצלחתי לראות ממנו משהו מיוחד בתחום הזה. אולי יש קצת הבדל לטובת נאנס אבל לא דלתא ששווה בחירת סיבוב ראשון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 27, 2021 10:17 pm 
Sophomore

אני אוהב את דרק ג'ונס, אבל הוא קצת נמוך. נאנס עם סייז עדיף בהרבה.
והאפסייד היחיד שנשאר במרקאנן הוא שחקן יורוליג טוב. ואני אומר את זה בצער

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 27, 2021 10:39 pm 
Hall of Famer

ido כתב:
האפסייד היחיד שנשאר במרקאנן הוא שחקן יורוליג טוב. ואני אומר את זה בצער

זאת חתיכת הגזמה. נכון שהוא לא יהיה הכוכב שחשבנו שאולי יהיה אחרי העונה השנייה, אבל הבנאדם עושה דאבל פיגרז באופן קבוע ובעונה שעברה עשה את זה באחוזים הגבוהים בקריירה-כולל 40% לשלוש.

למעשה, ליד אלן ומובלי שאמורים לסתום את הצבע, הוא סוג של השלמה אידאלית כגבוה שזורק מבחוץ.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 27, 2021 10:40 pm 
Senior

Att כתב:
נאנס בן 28 ומתאים יותר לקבוצה כמו פורטלנד שמתמחה באיסוף רול פליירס חביבים מעט מעל הממוצע.

כרגע השחקן הכי טוב שנשאר משנה קודמת הוא כנראה סקסטון (שהשמועות אומרות שהם פתוחים להעביר - זו טעות בעיניי).
מובלי נבחר והוא יושב בדיוק על העמדה של השחקן שלו שילמו כנראה יותר מדי לא מזמן (100 מיליון דולר).

למה זו טעות לדעתך להעביר את סקסטון? אני סקרן.
ומובלי שיחק בקולג׳ כ4, אני מעריך שקליבלנד מתכננים לנסות אותו בשתי עמדות הפנים, אבל בינתיים לתת לו יותר דקות ליד אלן מאשר ליד מרקאנן.
מסכים שאין שם המון המון אפסייד, אבל כן קבוצה שיכולה להיות נחמדה כבר עכשיו וטוב בעוד שנה שנתיים עם לא מעט צעירים מוכשרים. עדיין רחוקה כמה צעדים ומזל מפוטנציאל לקונטנדרית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 28, 2021 2:50 am 
Hall of Famer

stavs כתב:
Att כתב:

ומובלי שיחק בקולג׳ כ4, אני מעריך שקליבלנד מתכננים לנסות אותו בשתי עמדות הפנים, אבל בינתיים לתת לו יותר דקות ליד אלן מאשר ליד מרקאנן.
מסכים שאין שם המון המון אפסייד, אבל כן קבוצה שיכולה להיות נחמדה כבר עכשיו וטוב בעוד שנה שנתיים עם לא מעט צעירים מוכשרים. עדיין רחוקה כמה צעדים ומזל מפוטנציאל לקונטנדרית.

אני בעיקר לא סומך על הקאבס שיקבלו החלטות נכונות וסבלניות.
הם בכל זאת האריכו את החוזה של לאב מיד אחרי עזיבת לברון.

בגדול, אם הולכים לפי הדרך ה״רגילה״ שאני מאמין בה, אז הקאבס צריכים להבין האם סקסטון יכול להיות טופ5 בעמדה שלו בעתיד
ואם לא, לשלוח אותו בטרייד תמורת תמורה יפה.
אבל אני מעדיף שהם לא ישלחו אותו תמורת ווטרן כלשהו בניסיון להאיץ את הבנייה מחדש.

סקסטון צעיר, הוא משתפר משנה לשנה והוא לכל הפחות יכול לשמש כנשק מעולה מהספסל.
אני לא סומך עליהם מספיק להשיג יותר מזה.
יש להם אסופה חביבה כרגע של צעירים.
במקומם הייתי מחכה לראות מה יוצא מהם ומחליט מאותה נקודה.
אולי יתמזל מזלם ויקבלו בחירה גבוהה נוספת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 28, 2021 8:35 am 
Sophomore

Hacohen כתב:
ido כתב:
האפסייד היחיד שנשאר במרקאנן הוא שחקן יורוליג טוב. ואני אומר את זה בצער

זאת חתיכת הגזמה. נכון שהוא לא יהיה הכוכב שחשבנו שאולי יהיה אחרי העונה השנייה, אבל הבנאדם עושה דאבל פיגרז באופן קבוע ובעונה שעברה עשה את זה באחוזים הגבוהים בקריירה-כולל 40% לשלוש.

למעשה, ליד אלן ומובלי שאמורים לסתום את הצבע, הוא סוג של השלמה אידאלית כגבוה שזורק מבחוץ.

אכן, אני כנראה מגזים. סתם מאוכזב ממנו. האחוזים שלו השנה היו מעולים. צריך לראות אם ישמור עליהם בקאבס. שני דברים השתנו לגביו בשנה האחרונה שאולי תרמו לעלייה באחוזים: זו הייתה שנת חוזה עבורו, והוא הפך ממי שסומן ככוכב העתיד של הקבוצה לשחקן ספסל שלא נמצא בתוכניות (דבר שהיה ברור לכולם אחרי הטרייד עם אורלנדו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 28, 2021 8:59 am 
Senior

Att כתב:
stavs כתב:
Att כתב:

אני בעיקר לא סומך על הקאבס שיקבלו החלטות נכונות וסבלניות.
הם בכל זאת האריכו את החוזה של לאב מיד אחרי עזיבת לברון.

בגדול, אם הולכים לפי הדרך ה״רגילה״ שאני מאמין בה, אז הקאבס צריכים להבין האם סקסטון יכול להיות טופ5 בעמדה שלו בעתיד

אה, אני לא בטוח בכלל שמה שקורה זה שהם מנסים לשלוח אותו בטרייד תמורת ווטרן.
בסופו של דבר, לדעתי הם ספקנים לגבי ההתאמה של סקסטון עם גרלנד וצריך לשלם לסקסטון בסוף העונה הזו, וזו הסיבה שהם ניסו להעביר אותו.
טופ 5 בעמדה שלו, או משהו דומה, אני בספק גדול אם הוא יהיה ומהרצון שלהם להעביר אותו אני מניח שאותו ספק קיים אצל הקאבס.
שלא לדבר על השמועות ששחקנים לידו מייואשים ממנו ושומעים טראש טוק מיריבים של 'אין לך סיבה לנוע בלי כדור, הוא גם ככה לא ימסור לך' וכו'.

אין לי דעה מאוד מוצקה בנוגע למה לעשות עם סקסטון, אבל אני חושב ש'לשלוח אותו בטרייד תמורת תמורה יפה' (ואני מניח שאתה מתכוון גם צעירה) זה בדיוק מה שהם ניסו לעשות, אבל לא היו מספיק קופצים כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 28, 2021 2:01 pm 
Hall of Famer

הם כנראה התעוררו מאוחר מדי.
אני לא חושב שאתה צריך שלוש שנים כדי להבין מי השחקן שיש לך ביד ואתה רואה כל יום באימונים ובחדר ההלבשה.

בכל מקרה, לא נורא. הם יתנו לו כנראה לבחון את השוק וישוו את ההצעה שהוא יקבל
או יעשו sign and trade כמו ששיקאגו עשו עם מארקאנן, אם הם ממש לא מאמינים בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 28, 2021 2:10 pm 
Hall of Famer

אגב, הקאבס מדברים עם לאב (או הוא מדבר איתם) על ביי-אאוט. יש לו חוזה לעוד שנתיים על סך כולל של 60 מיליון דולר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 28, 2021 2:31 pm 
מנהל פורום

די ברור שללאב נמאס לשחק כדורסל
הוא מדבר ומייחצן את הקושי המנטלי והמסר ברור, "קחו אותי מכאן, נמאס לי" לא ברור אם נמאס לו מקליבלנד או מהענף.
בכל מקרה עשה אחלה כסף, עשה אליפות, מה רע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 28, 2021 8:50 pm 
Senior

Att כתב:
הם כנראה התעוררו מאוחר מדי.
אני לא חושב שאתה צריך שלוש שנים כדי להבין מי השחקן שיש לך ביד ואתה רואה כל יום באימונים ובחדר ההלבשה.

בכל מקרה, לא נורא. הם יתנו לו כנראה לבחון את השוק וישוו את ההצעה שהוא יקבל
או יעשו sign and trade כמו ששיקאגו עשו עם מארקאנן, אם הם ממש לא מאמינים בו.

אני חושב שאתה קצת מגזים עם כמה אפשר ללמוד על שחקנים מאימונים. איך תדע איך סקסטון נראה מול ההגנות הכי טובות בליגה מהאימונים? מול אינטנסיביות ולחץ של פלייאוף?

תזכור גם שהשמועות הן שהשנה קבוצות כמעט לא התאמנו לאורך העונה, שהחל ממרץ עד דצמבר 2020 קליבלנד לא שיחקה משחק אחד בכלל ושאת העונה האחרונה בכלל הם פתחו טוב.
אני לא מאשים את קליבלנד שלא ידעו מה בדיוק ייצא מקולין סקסטון עד חודש מרץ האחרון, אחריו אנחנו כבר יודעים שהם לכל הפחות בחנו את האפשרויות של להעביר אותו בטרייד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 28, 2021 9:03 pm 
Hall of Famer

קולין סקסטון הוא שחקן בן 22 שעשה בעונה הקודמת 24 נקודות למשחק ב48% מהשדה בתור גארד בגובה 1.85. אולי יש עניינים של אופי או אנוכיות, אבל הוא בטח לא איזו סחורה פגומה שאף אחד לא רוצה לגעת בה. בסך הכל יש לקאבס לא מעט כלים גם בסגל הזה, אם יביאו טרייד טוב על סקסטון עוד בכלל עשוי להיות מעניין.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 28, 2021 11:24 pm 
Hall of Famer

אני בהחלט רואה את קליבלנד עוד שנתיים כזה (אולי לאחר סיום החוזה של לאב, בכל זאת קשה לבנות קבוצה טוב ששחקן כזה מקבל 30M...) הופכת לכוח עולה כמו אטלנטה הנוכחית.
נניח סקסטון ומובלי כצמד המוביל "על תקן" יאנג וקולינס (ברור שלא דומים כשחקנים אחד לשני, אלא כ"צמד גארד וגבוה שסביב סוף חוזה הרוקי שלהם כבר מגיעים סביב רמת כניסה לאולסטאר"), ג'ארט אלן / קאפלה, גארלנד-אוקורו-אוסמן / הוארטר-האנטר-רדיש, וכבר נמצא שם מרקאנן על תקן גאלינרי...

אפשר לטעון שזה אולי לא מדהים לקבוצה שהייתה כמה שנים בתחתית ובחרה לא רע בכלל בדראפט (כמו בדיוק מה שטענו על אטלנטה), אבל בפועל זה הרבה יותר מקבוצות דומות שנשארות בתחתית סתם ללא שינוי במשך כמה וכמה שנים טובות

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 29, 2021 3:14 am 
Hall of Famer

זו השוואה לא נכונה בעיניי.
אלא אם מובלי ייהפך לשחקן עצום (לא מכיר אותו), אין בסגל של הקאבס אף שחקן עם אפסייד של סופרסטאר. יאנג הוא כזה.

יש לקאבס הזדמנות להיות קבוצה חביבה פלוס אבל כל דבר מעבר לזה מצריך כוכבים ולא ברור עד כה מי הם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 29, 2021 10:41 am 
Junior

רונדו סיכם על בייאאוט עם הגריזליז וצפוי לחתום בלייקרס כשחקן חופשי לפי שאמס.
https://twitter.com/ShamsCharania/statu ... 5814248457

ווסטברוק בגיבוי רונדו זה סוגר מדהים את עמדה 1. (אני מאלו שחושב שווסטברוק הוא שיחוק)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 29, 2021 11:27 am 
Hall of Famer

אם אני קליבלנד אני מחפש טרייד של אחד מבין סקסטון או גארלנד על רכז גבוה שגם מסוגל להתמודד הגנתית עם מספרי 2. סקרמנטו נניח, שיש לה גם את פוקס וגם את הליברטון יכולה להיות שותפה טובה לטרייד כזה. קיליאן הייז מדטרויט יכול להיות גם אופציה מעניינת אחרי שדטרויט בחרה את קאנינגהאם, בטח גם יגיע קצת יותר בזול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 29, 2021 12:38 pm 
Junior

אני חושב שזה טרייד משולש מוצלח עבור כל המעורבות.
נתחיל מהזווית האישית - מאוד אוהב את הצירוף של נאנס ג'וניור אלינו כגיבוי בפאוור ושלל האופציות שהוא מאפשר - הסטת קובינגטון לסמול (ואולי גם פאוול ל2 בהרכב "גדול"), סנטר סוויצ'אבילי מול הרכבים מסוימים, עוד ביגמן מוסר בנוסף לנורקיץ' וגם קולע סביר משלוש.
הבחירה מוגנת לוטרי באופן קבוע, כך שאלא אם תחול תפנית בלתי צפויה בגזרת דיים ובכלל, סביר להניח שנמסור אותה בשנתיים הקרובות.

סה"כ מאז ערב דראפט 2020 בנובמבר, צירפנו את קובינגטון, פאוול, נאנס ג'וניור ועוד כמה מחליפים סולידיים. זה לא חיזוק בכוכב שלישי (או מציאת תחליף למקולום שמאזן טוב יותר בין התקפה להגנה), אבל זה בהחלט חיזוק משמעותי שאולי נראה את האפקט המצטבר שלו בעונה הקרובה, אחרי זמן הכנה סטנדרטי ועם מאמן חדש.

עבור הבולס, רבים תוהים מדוע לא שמרו את נאנס לעצמם, אבל הם נתנו שלוש בחירות דראפט בטריידים עבור ווץ' ודרוזן, כך שרצו לאזן במעט את מצבם בגזרה הזאת. דרק ג'ונס הוא לא יותר משחקן 11-12 ברוטציה, לא מבין את ההשוואה בינו ובין נאנס. טרוי בראון מוכשר וקלעי טוב ממנו, אבל לא יזיק עומק מאחוריו (כשאת הקו האחורי מגבה הצמד הנמוך יחסית קארוסו-ווייט).

מבחינת קליבלנד, דווח שהם מחפשים סמול פורוורד שיוכל לשאת חלק מהנטל בהתקפה, הוזכרו שמות כמו האריסון בארנס ודילון ברוקס, אך כנראה ששום דבר מזה לא יצא לפועל, חרף העניין הרב שדווח בנאנס ג'וניור. מרקנן יוסיף להם נשק התקפי לצד סקסטון וגארלנד. הוא נותן להם סטרץ' 4 שמצטרף לרוטציית גבוהים משולשת הכוללת את מובלי וג'ארט אלן, כשהוא יכול לשחק לצד שניהם (במקרה של מובלי, העדיפות היא שיוסיף מאסה בטרם ישחק כסנטר, אבל בטוח יהיו מאצ' אפים בהם זה יתאפשר). הציוות שלו עם מובלי עלול להיות חלש מאוד בריבאונד הגנה, אבל יכול לתת דיבידנדים משמעותיים בהתקפה. כמובן שהרצוי מבחינת קליבלנד היה למצוא סנטר שמשלב את המבנה הפיזי וההגנה של אלן, עם הקליעה מבחוץ של מרקנן, אבל יש סיבה שביגמנים כאלה מכונים יוניקורן - אפרופו הדיון הקודם שהיה פה לגבי זאיון והסנטרים ששודכו לו עד כה...

לגבי סקסטון, המצב של הקאבס איתו מזכיר לי קצת את סיטואציית בן גורדון בשלהי חוזה הרוקי שלו בשיקאגו. לא אחד לאחד כמובן, גורדון פרץ מידית ולקח את תואר השחקן השישי של העונה כבר כרוקי, כשגם הבולס זוכים להצלחה בהתאם. אבל גורדון היה בדרך להיות RFA במהלך עונת 2008, שבה הבולס לקחו כמה צעדים אחורה, מה שהניב להם (עם מידה בלתי מבוטלת של מזל) את הזכייה ברוז עם הבחירה הראשונה בדראפט. רוז-גורדון זה דווקא שילוב שעבד טוב בפלייאוף 2009, בסדרה המופלאה מול רונדו והסלטיקס, אבל הבולס הסתפקו בידיעה שרוז יוכל לשאת את התקפת הבולס על כתפיו הרחבות ונתנו לגורדון ללכת. לקאבס אין אופציה כזאת כרגע, יכלה להיות אם הרוקטס היו מעדיפים ללכת על מובלי ומשאירים להם את ג'יילן גרין, אבל אולי עוד עונה שתסתיים בבחירת לוטרי גבוהה תניב להם שחקן כנף (או טרייד עבור אחד מנוסה), שתהפוך את סקסטון לאקספנדבל. עד אז, אני פשוט לא יודע אם יש קבוצה שיכולה להעריך אותו כרגע כפי שהוא חשוב עבור הקאבס. הניקס הועלו כיעד מתאים לקראת הפרי אייג'נסי, בגלל התפקוד של רנדל כפוינט-פורוורד והציפייה שסקסטון יתאים לסכמה ההגנתית של תיבודו כשומר און דה בול. אבל הניקס הלכו בכיוון אחר עם קמבה, פורנייה והשארת הטריו רוז-קוויקלי-ברקס מהספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 29, 2021 12:47 pm 
Junior

Att כתב:

הקאבס כבר הגיעו מטעם עצמם לשלושה לוטרי רצופים (את סקסטון הם השיגו מהבחירה של הנטס שהגיעה תמורת קיירי), שבהם בחרו 5, 5 ו-3. בבחירה השלישית והטרייה הם השיגו פרוספקט שהיה מועמד להיבחר ראשון בהרבה מחזורים אחרים (כמו הדראפט שקדם לו). גם גארלנד ואוקורו נראים כאבני בנייה מבטיחות בחמישייה הצעירה שלהם. חוץ מסקסטון שהגיע מהדראפט שקדם לרצף הנ"ל, הם צירפו בטריידים את ג'ארט אלן ומרקנן, שנבחרו סה"כ לפני ארבע שנים. אז שלד צעיר כבר יש להם, גם שלוש עונות רצופות מחוץ לפלייאוף. לא חושב שהם ירצו להקריב עוד אחת (ואולי עוד אחת, שהרי רוקי מבחירת טופ 3 נוספת של הדראפט הבא לא בהכרח יביא אותם לפלייאוף כבר בעונתו הראשונה - הגם שיוכל להתפתח לטופ 5 בעמדה שלו). במיוחד כשהאלטרנטיבה היא להשאיר את סקסטון על חוזה יקר וארוך טווח.
אם הוא מוכן לקבל תפקיד של שחקן שישי, ניחא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 29, 2021 12:52 pm 
Junior

sheky כתב:
רונדו סיכם על בייאאוט עם הגריזליז וצפוי לחתום בלייקרס כשחקן חופשי לפי שאמס.
https://twitter.com/ShamsCharania/statu ... 5814248457

ווסטברוק בגיבוי רונדו זה סוגר מדהים את עמדה 1. (אני מאלו שחושב שווסטברוק הוא שיחוק)

ווסטברוק שיחוק לעונה הסדירה, אולי סיבוב ראשון של הפלייאוף אם היריבה לא תהיה סוס שחור ומעלה.
אבל התרחיש האידיאלי עבור הלייקרס יהיה לסחוט את לימון ווסטברוק עד לשלב זה, לאבד אותו ולקבל את פלייאוף רונדו כתחליף בפוינט הפותח (כשלאורך שתי התקופות, קנדריק נאן יהיה באק אפ סולידי שמתאים מאוד לצד לברון).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 29, 2021 12:57 pm 
Junior

rony כתב:
אם אני קליבלנד אני מחפש טרייד של אחד מבין סקסטון או גארלנד על רכז גבוה שגם מסוגל להתמודד הגנתית עם מספרי 2. סקרמנטו נניח, שיש לה גם את פוקס וגם את הליברטון יכולה להיות שותפה טובה לטרייד כזה. קיליאן הייז מדטרויט יכול להיות גם אופציה מעניינת אחרי שדטרויט בחרה את קאנינגהאם, בטח גם יגיע קצת יותר בזול.

אין סיכוי שסקרמנטו תוותר על פוקס/הליברטון תמורת סקסטון (אולי-אולי בטרייד משולש שבו היא מקבלת גם את סימונס), בגארלנד אין לה צורך, מזכיר שגם לקחה רכז נוסף בבחירה התשיעית שלה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 29, 2021 3:05 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
זו השוואה לא נכונה בעיניי.
אלא אם מובלי ייהפך לשחקן עצום (לא מכיר אותו), אין בסגל של הקאבס אף שחקן עם אפסייד של סופרסטאר. יאנג הוא כזה.

יש לקאבס הזדמנות להיות קבוצה חביבה פלוס אבל כל דבר מעבר לזה מצריך כוכבים ולא ברור עד כה מי הם.

מה יאנג יהיה או לא יהיה אנחנו לא יודעים.
"סטטיסטית" הסיכוי של שחקן במימדים הללו (ועם ההגנה הזו) להפוך לסופרסטאר הוא נמוך מאוד.
בכל מקרה, אטלנטה כבר נתנה עונה יפה מאוד (שקבוצה כמו קליבלנד ודומותיה רק יכולות לחלום עליה) כבר כעת, כשברור שיאנג עדיין לא ברמת סופרסטאר.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 29, 2021 3:08 pm 
Hall of Famer

קטונתי מלהתמצא בהגדרות הקדושות של סופרסטאר מהו, אבל טריי יאנג זה בנזונה של שחקן שלקח קבוצת ספק-פלייאוף לגמר המזרח עם ממוצע של 29 נקודות בפלייאוף.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 723 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 29  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], rony, רלפי ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: