סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 8:47 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1393 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 56  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ירושלים 21/22
הודעהפורסם: ו' אוגוסט 27, 2021 2:50 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
נביא בעירו כתב:
ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
לגבי הולנד - שוחט, מילכגרוב ואני מבצעים מאתמול ריטואלים שמאנים במטרה לייצר אינטראקציה יקומית שתביא אותו להפועל, תפור על הסגל הזה

עם כאלה שאמאנים גלאקטיקוס אני מניח שברגעים אלה גיא הראל חותם עם טרנט לוקט...

וברצינות - אחלה הולנד שבעולם, אבל אני מניח שה-3 שמחפשים יהיה עם נטייה ל-4 ולא 2-3 כמו הולנד.

א. הולנד בהרבה מקרים יכול לשחק 4
ב. לא בטוח שצריך פה 3-4 כי בסהכ על 2 עמדות הגבוהים יש לנו כרגע 2 זרים + שגב וורקמן , לא יודע כמה יותר אפשר לשים על העמדות הללו.

ומשהו בנוגע להולנד , הבחור לא היה הכי מהיר כבר כשהיה אצלינו
אחלה שחקן , אבל יכול להיות שבגיל הוא בדיוק עבר לצד הלא טוב של הקריירה ?
הצד הזה שאתה זוכר מה צריך לעשות אבל הרגלים לא עושות את זה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 27, 2021 8:36 am 
Junior

הולנד ב-4 זה אפשרי, אבל זה האמ-אמא של הסמול בול ומעבר לעובדה שבעיניי יש הרבה יותר סימני שאלה סביב הקו הקדמי (מייקר-בנט-שגב-וורקמן על עמדות 4/5 זה הרבה יותר גבולי מאשר אדאמס-קילפטריק-אובה-אריאל-גרשון על 1/2, כשיש גם דיבור על אולי עוד איזה גארד ישראלי. תדמיין איך נראה הקו הקדמי שלך אם מיייקר נפצע לשבועיים), ממה שמספרים לנו זה גם מאוד רחוק מהסגנון של עמיאל.

את הולנד אני זוכר מזיז את הרגליים מאוד יפה בעיקר בהגנה ולכן אני חושב שאתה מבלבל יכולת אתלטית עם העובדה שהוא לא זז מהר עם הכדור, פשוט בגלל כישורי כדרור מוגבלים. בכל מקרה, בגיל 33 ברור שהוא לקראת או בעיצומה של ירידה אתלטית משמעותית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 27, 2021 12:44 pm 
Sophomore

אני כבר מזמן לא מתעניין בכדורסל ישראלי, אבל ת'ון מייקר הוא גניבה. האבטיפוס של טרנס מוריס, בזכות יתרון הגובה והאתלטיות, הייתי אומר אפילו, מוריס משודרג. יכול להגיע לרמות הכי גבוהות באירופה.
בנט, מהצד שני, אני לא מאמין בו. אבל החוזה טוב, ככה שזה low risk high reward.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 27, 2021 1:40 pm 
Hall of Famer

em28 כתב:
1- עכשיו מששניידרמן התגייס רטין הוא הרכז היחיד בקבוצה, כשאדאמס יכול להוביל כדור אבל הוא הוא כמעט 2 טהור.
2-3 - אדאמס, קצת קילפטריק, עמית גרשון ואדם אריאל כששלושת האחרונים יכולים לתת דקות משמעותיות גם בעמדה 3.
3 אמיתי - אין לנו !
3-4 - כרגע רק וילי וורקמן
4-5 - בנט, מייקר, ושגב - אם בנט מצליח למצות את מה שיש בו יש לנו אחלה תאומי מגדל, אם לא - יש לנו בעיה.

ןלכן, נראה לי שצריך רכז ישראלי מחליף - מישהו אמר מקל ? ו- 3 זר שיכול לשחק גם כ-4, לייתר בטחון.

אדאמס הוא קומבו גארד עם 4.5 אס' למשחק בעונה האחרונה ככה שהוא יכול לסירוגין לשחק בעמדת הרכז.
מנהיים טוען במגרש פתוח שירושלים תחתים שחקן נוסף אבל מתלבטים שם אם זה יהיה ישראלי או זר ולא ברור על איזו עמדה.
נזכיר שקליין ומקל פנויים עדיין....
הצלחתי אחריי מסע יסורים :mrgreen: להשיג סטטיסטיקה של בנט מה3 חודשים אחרונים שלו בפורטו ריקו.12 נ'ק 6 ריב' ו37 אחוז מה3 ב25 דקות משחק.נתן מספרים דומים גם בליגת הפיתוח לפני זה ואולי יפתיע לטובה.

נערך לאחרונה על ידי RREEDDTT. בתאריך ו' אוגוסט 27, 2021 1:44 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 27, 2021 1:42 pm 
Hall of Famer

הולנד לא היה מנתר גדול גם לפני שנתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 27, 2021 2:24 pm 
Senior

אני לא יודע אם הוא אי פעם היה מנתר גדול, אתלט טוב הוא היה גם בתקופה שלו בהפועל ונראה לי שגם בקאזאן העונה, אבל קשה למצוא ביוטיוב דאנקים מאוד מרשימים שלו, לצורך העניין.

בהקשר גם של הפורוורד שחסר בסגל - לעמיאל בנימבורק היו 4-5 ווינגים לבנים (לא שזה משנה או שאני שם לב לצבע עור של אנשים, כן?) ניידים בגובה 2.00-2.03 מ' עם קליעה מבחוץ.
בהפועל כרגע אין אחד כזה אפילו, ואני אופתע מאוד אם לא יביאו כזה. כל עוד עמיאל מתכנן לשחק את הכדורסל שלו מנימבורק בערך, נראה שווינגים ארוכים זה חלק די משמעותי וחשוב בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 28, 2021 5:48 pm 
Hall of Famer

לכבוד ההחתמות האחרונות פורום צ'ה חזר לחיים :mrgreen:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 28, 2021 8:04 pm 
Sophomore

מקווה שבנט יחזור לעצמו יותר טוב מאיך שצ'ה "חזר לחיים":

קבצים מצורפים:
צילום מסך 2021-08-28 200118.png
צילום מסך 2021-08-28 200118.png [ 41.09 KiB | נצפה 2348 פעמים ]
חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 29, 2021 12:56 pm 
Hall of Famer

בנט חתם לחודשיים עד סוף אוקטובר עם אופציה עד סיום העונה.בכל מקרה לדעתי ירושלים צריכה להחתים עוד שחקן לעמדות 4_5 ישראלי כמו קליין או זר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 29, 2021 1:13 pm 
Hall of Famer

הלפרין בריאיון.
https://sports.walla.co.il/item/3457044
טוען שחסר עוד שחקן אחד להשלמת הסגל אבל לא ברור באיזו עמדה ואם זה זר או ישראלי .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 29, 2021 5:08 pm 
Senior

אז בראיון לONE הוא כבר אמר במפורש שמחפשים זר לעמדות 3-4. זה לא יהיה קליין, כארם משעור, או מקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 29, 2021 11:28 pm 
Sophomore

stavs כתב:
אז בראיון לONE הוא כבר אמר במפורש שמחפשים זר לעמדות 3-4. זה לא יהיה קליין, כארם משעור, או מקל.

לדעתי הוא אמר שחקן (ולא זר) מה שמשאיר את קליין ואולי גם משעור בתמונה.

למרות שאני ממש לא רוצה את שניהם (קליין אולי כן אבל במקום וורקמן ולא לידו )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 29, 2021 11:37 pm 
Senior

הוא אמר 'שחקן' בראיון שרררדדטט ציטט, בוואן הוא בודאות אמר שמחפשים זר לעמדות 3-4.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 30, 2021 10:10 am 
מנהל פורום

בהתחשב בזה שיש להם "רק" 4 זרים בלי אופציית יציאה בעוד חודש וחצי זה די מתבקש לחפש עוד זר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 30, 2021 2:09 pm 
Sophomore

עמיאל אוהב שחקנים עם סייז יחסית לעמדה ולא סביר ששחקנים עם סייז של גארדים כמו קילפטריק ואדם אריאל הם התפרונות שלו לעמדה. ככה שסביר שיגיע שחקן שיתפקד כשחקן המרכזי בעמדה הזאת. לדעתי זה אומר זר...

בלי קשר תהיה הסוגייה של איזה ישראלי יעלה בחמישייה בליגה. בהינתן שכולם דיי באותו מעמד ושלכל אחד מהם יש זר בעמדה שלו שעדיף עליו (כלומר מי מהם שלא יעלה בחמישייה זה וויתור).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 31, 2021 7:21 pm 
Junior

תובנות והגיגים על מוח הכדורסל שעונה לשם דונאלדאס קאייריס? על פניו, הרבה ניסיון במועדונים מצויינים, גם כמאמן ראשי אבל בעיקר כעוזר. באיזה כדורסל הוא מאמין? מה הפילוסופיה שלו? לאיזו אסכולה הוא משתייך? מה היחס שלו למדינת ישראל ולעם היהודי? ובעיקר - יש לו איזה פורוורד מרגש שהולך איתו באש ובמים לכל מקום שהוא הולך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 31, 2021 7:48 pm 
Sophomore

האמת שללא קשר לכל אלו אני מאד שמח על ההחתמה של מאמן ראשי מנוסה לעמדת העוזר (במקום כל אותם מודי מאור, יונצ'וק, מתן חרוש וכו' שהיו חסרי ניסיון לגמרי ועיקר תפקידם היה לא לאיים על המאמן...).

זה שינוי באסטרטגיה שמראה שאולי הבינו את חשיבות בניית צוות מקצועי שלם ורחב. ספציפית מצד עמיאל זה צעד שמראה בגרות ואמונה בעצמו למשל לא רואה את קטש לוקח עוזר מאמן כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 02, 2021 1:37 pm 
Hall of Famer

stavs כתב:

למרות שאני יודע איזה סוג של שחקן אתם מחפשים בוא בכל זאת נדבר על זה, סמול פורוורד או פאוור פורוורד נכון?

״כן, בעיקר 3-4 או 4-3, מישהו ככה שימלא את המשבצת הזאת של הזר שיוכל לתת לנו איזה גמישות בשתי העמדות ואני מקווה מאוד שנוכל למצוא משהו שמתאים לנו בקרוב״.

זה מהריאיון בוואן
ילכו על 6 זרים .אולי יובל שניידרמן יקבל קצת יותר דקות העונה לפחות בליגה הישראלית בעמדת הרכז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 02, 2021 2:31 pm 
Freshman

לפי הפודקאסט ספיק אנד רול ששם הוא התראיין, יובל שניידרמן הולך להיות שחקן רוטציה לכל דבר ועניין.
אותו הדבר אמר גם אורן עמיאל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 02, 2021 3:09 pm 
Junior

raflafd כתב:
לפי הפודקאסט ספיק אנד רול ששם הוא התראיין, יובל שניידרמן הולך להיות שחקן רוטציה לכל דבר ועניין.

השאלה מה זה אומר. מבחינתי שחקן רוטציה זה מישהו שעולה כמעט כל משחק למשהו כמו 10 דקות בממוצע. אם זו הכוונה, אחלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 02, 2021 4:58 pm 
Sophomore

מנחם כתב:
raflafd כתב:

השאלה מה זה אומר. מבחינתי שחקן רוטציה זה מישהו שעולה כמעט כל משחק למשהו כמו 10 דקות בממוצע. אם זו הכוונה, אחלה.

זה יותר מזה. זה אומר שהוא מקבל 10 דקות גם אם אין שום מאצ׳-אפ שהוא מסוגל להיות אפילו סביר בו (נגיד מול מכבי) ושאם איזשהו גארד נפצע/עוזב הוא מקבל פתאום 20-25 דקות (שוב ללא קשר לאם הוא יכול או לא יכול להיות אפילו סביר).

שידור חוזר של מקרה כהן סבן מהעונה הקודמת. לא נראה ״שהצוות המקצועי״ למד הרבה מהניסיון של השנה שעברה.. ויותר מזה נראה שהם עונים לביקורת מוצדקת על זה שלא משלבים צעירים ובונים בסיס קדימה בגימיקים שמצטלמים טוב (שחקן בית וכו) ובמקום לשים את היד על צעיר שהוא באמת פרוספקט שיכול להגיע לרמות טופ-יורוקאפ פשוט מחפשים מי משחקני קבוצת הנוער פנוי במקרה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 02, 2021 7:55 pm 
Senior

אני חושב שבאירופה שניידרמן לא יקבל כמעט דקות, עם 3 הגארדים הזרים+ אריאל וגרשון, וגם בליגה הוא יקבל יותר מ5 דקות רק במשחקים שבהם אחד מבין אובסוהן ואדאמס לא יירשם.
האפשרות של פציעה של גארד זר כבר יותר מדאיגה בהקשר הזה, אבל אם יש לשניידרמן פוטנציאל לצאת שחקן טוב בסופו של דבר (אפילו אם זה בסד"ג של גוני יזרעאלי), אני סבבה עם זה.
השאלה היא אם יש סיכוי כזה - אני לא באמת יודע, לא ראיתי שום עדות לזה שכן אבל זה גם לא אומר שלא. אם שוב מדובר בשחקן עם פוטצניאל במקרה הטוב להיות שחקן רוטציה בקבוצת תחתית כמו פרוספקטים אחרים שלנו מהעבר, אז זו טעות גדולה לבנות עליו אפילו ל5 דקות לערב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 02, 2021 9:54 pm 
Sophomore

stavs כתב:
אני חושב שבאירופה שניידרמן לא יקבל כמעט דקות, עם 3 הגארדים הזרים+ אריאל וגרשון, וגם בליגה הוא יקבל יותר מ5 דקות רק במשחקים שבהם אחד מבין אובסוהן ואדאמס לא יירשם.
האפשרות של פציעה של גארד זר כבר יותר מדאיגה בהקשר הזה, אבל אם יש לשניידרמן פוטנציאל לצאת שחקן טוב בסופו של דבר (אפילו אם זה בסד"ג של גוני יזרעאלי), אני סבבה עם זה.
השאלה היא אם יש סיכוי כזה - אני לא באמת יודע, לא ראיתי שום עדות לזה שכן אבל זה גם לא אומר שלא. אם שוב מדובר בשחקן עם פוטצניאל במקרה הטוב להיות שחקן רוטציה בקבוצת תחתית כמו פרוספקטים אחרים שלנו מהעבר, אז זו טעות גדולה לבנות עליו אפילו ל5 דקות לערב.

ההתרשמות שלי מהמשחקים שלו בנבחרת העתודה היא שהתשובה לשאלה שלך היא לא. כלומר, זה כמובן לא בלתי אפשרי, אבל לדעתי לא סביר שייצא ממנו איזה גוני יזרעאלי. נמוך, לא חזק או אתלטי במיוחד, ולא הראה יכולות יוצאות דופן כמוסר או כקלעי. התקשה לרוב לייצר מצבים סבירים מול הגנות ברמה נמוכה בהרבה מליגת העל שלנו ובטח ממה שרואים באירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 02, 2021 10:15 pm 
Sophomore

גם אני חושב שהתשובה היא *לא*. אבל יותר מזה אני לא מבין בכלל למה זאת השאלה שאתה שואל…

האם זה שמישהו, בתסריט הכי ורוד, יכול להפוך תוך כמה שנים לפאקינג גוני יזרעאלי (שחקן שעוד לא ראיתי אוהד הפועל ששמח כשהוא הגיע או שהצטער כשהוא עזב) מצדיק שתשקיע בו שנתיים שלוש ותיתן לו להתגלח על חשבונך??

הרי את גוני יזרעאלי גם בשיאו יכלת להביא בקלות להפועל, במחיר זול יחסית ובלי כל ההשקעה והסיכון (ואז הפועל הייתה קבוצה קטנה וענייה יותר מהיום).. כל הקטע בלגדל שחקן זה שמראש בוחרים מישהו עם אפסייד עצום ככה שבתרחיש האופטימי אם תשקיע בו כמה שנים אתה באמת תקבל שחקן שהוא גיים-צ׳יינג׳ר לרמות שלנו. יותר בכיוון של ים מדר, נועם דוברת, יובל זוסמן, עומרי כספי, דני אבדיה וכו׳ (ושחקנים כאלו צריך להחתים כבר בגיל 15-16) ולא שחקנים כמו שניידרמן שבינינו אם הוא לא במקרה היה פה מתחת לפנס במחלקת הנוער אף אחד לא היה חושב להחלים אותו בהפועל בתור פרוספקט ושסביר הרבה יותר שיהיה עוד שנתיים בליגה שנייה או אפילו שלישית…

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 02, 2021 11:55 pm 
Senior

סאבוניס כתב:
stavs כתב:

ההתרשמות שלי מהמשחקים שלו בנבחרת העתודה היא שהתשובה לשאלה שלך היא לא. כלומר, זה כמובן לא בלתי אפשרי, אבל לדעתי לא סביר שייצא ממנו איזה גוני יזרעאלי. נמוך, לא חזק או אתלטי במיוחד, ולא הראה יכולות יוצאות דופן כמוסר או כקלעי. התקשה לרוב לייצר מצבים סבירים מול הגנות ברמה נמוכה בהרבה מליגת העל שלנו ובטח ממה שרואים באירופה.

זו גם הייתה ההתרשמות שלי, אבל אני מניח שאתה יודע הרבה יותר טוב ממני.
אם ככה, אז אני באמת לא רואה מה הערך המוסף של לתת לו דקות, מלבד חימום של כמה לבבות ביציע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1393 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 56  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: uriel17 ו 121 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: