סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 8:08 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 723 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 29  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' אוגוסט 29, 2021 5:32 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
shmueliki כתב:
Att כתב:
זו השוואה לא נכונה בעיניי.
אלא אם מובלי ייהפך לשחקן עצום (לא מכיר אותו), אין בסגל של הקאבס אף שחקן עם אפסייד של סופרסטאר. יאנג הוא כזה.

יש לקאבס הזדמנות להיות קבוצה חביבה פלוס אבל כל דבר מעבר לזה מצריך כוכבים ולא ברור עד כה מי הם.

מה יאנג יהיה או לא יהיה אנחנו לא יודעים.
"סטטיסטית" הסיכוי של שחקן במימדים הללו (ועם ההגנה הזו) להפוך לסופרסטאר הוא נמוך מאוד.
בכל מקרה, אטלנטה כבר נתנה עונה יפה מאוד (שקבוצה כמו קליבלנד ודומותיה רק יכולות לחלום עליה) כבר כעת, כשברור שיאנג עדיין לא ברמת סופרסטאר.

לא יודע מה הקשר לסטטיסטיקה כאשר יש לך שחקן נתון מול העיניים.
לא יודע איפה הוא בדיוק מדורג אבל יאנג בטח לא רחוק מלהיות סופרסטאר.
הוא היה אנדרייטד לפני העונה (המספרים שלו היו מצוינים ממש גם לפני כן)
ונראה שהוא עדיין לא מוערך מספיק, גם אחרי ריצת הפלייאוף המרשימה שלו.

כך או כך, הסיפור של אטלנטה וקליבלנד הוא שונה מהותית
יכולהיות שלקליבלנד יש משהו ביד ויכול להיות שלא
וצריך לחכות קצת ולראות. כרגע זה לא קרוב מבחינת אפסייד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 29, 2021 5:57 pm 
Hall of Famer

קליבלנד בחרו 3-5-5-8 ברצף של 4 שנים.
בחירה 8 היתה טובה מאוד (סקסטון).
בחירה 3 על פניו היא עם פוטניצאל מצוין (ויכלה להיות אולי בחירה 1 בתרחישים אחרים / שנים אחרות).
בחירה 5 אחת נראית סבירה למדי עד כה (גארלנד), ואוקורו עוד צריך להוכיח שהוא שווה את הבחירה הגבוהה בה הוא נבחר.
יותר טוב מזה קשה להשיג גם אם אתה בתחתית הליגה (שהרי גם למי שמסיים ממש אחרון, וקליבלנד "כבר לא יכולה" לסיים אחרונה - יש קרוב ל-50% לקבל רק את בחירה מספר 5).
בנוסף יש להם חוזה ארוך טווח אחד (של סנטר לא רע בכלל בן 23 - מתאים לטיימליין!) בלבד

אם זה לא הזמן לנסות להתרומם איכשהו - אז אני באמת לא יודע מה יהיה אותו הזמן.
מבחינתי זה לא רחוק מ"ההגדרה המילונית" לזמן בו צריך להתחיל לטפס, בדיוק לאחר שהשגת "שחקן מוערך" בבחירה מספר 3.

צריך לזכור שכל שנה נוספת שעוברת עליהם בתחתית - זה שנה פחות של כל הבחירות הקודמות על חוזה הרוקי.
מבחינתי הם ממש כמו אטלנטה של לפני שנה-שנתיים, עם החיסרון של החוזה של לאב כנתון לשתי העונות הקרובות, ועם השינוי המסוים שיש להם כבר ביד את אלן על חוזה ארוך טווח (שזה במובנים מסוימים בערך מקביל להחתמת קאפלה).

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 29, 2021 6:17 pm 
Hall of Famer

גארלנד לא "סביר למדי" עד כה, אלא נראה מעולה. 17.4 נקודות ב40% לשלוש עם 6 אסיסטים ומעל חטיפה למשחק, בגיל 21 ובעונה השניה בליגה, ועוד ליד סקורר חסר מצפון כמו סקסטון-זה מצוין בכל קנה מידה.

אטט, אני באמת לא מבין: "כך או כך, הסיפור של אטלנטה וקליבלנד הוא שונה מהותית. יכול להיות שלקליבלנד יש משהו ביד ויכול להיות שלא וצריך לחכות קצת ולראות. כרגע זה לא קרוב מבחינת אפסייד"

זה שוב מהמשפטים הסתומים האלה שבאים לכסות אותך מכל הכיוונים ובעיקר בדיעבד. אתה אמרת לפני העונה הקודמת שלאטלנטה יש אפסייד לגמר מזרח? זאת לא חכמה ממש גדולה לדבר על הפוטנציאל של אטלנטה והאפסייד האדיר של טריי שקרוב להיות סופרסטאר אחרי שטריי שיחק כמו סופרסטאר והביא את הקבוצה כנגד כל הציפיות לגמר מזרח. להגיד "נחכה ונראה, כרגע זה לא קרוב" זה אמירה סתמית לגמרי. או שאתה מאמין בפוטנציאל של הכשרונות של הקאבס או שלא. ואם אין לך דעה מוצקה זה ממש לא נורא, אבל להגיד "כרגע זה לא קרוב מבחינת אפסייד" זה סתם מקבע כרגיל את הפרשנות בדיעבד. אני, למשל, חושב שהקאבס קבוצה מאד מוכשרת ומאד מסקרנת, עם פוטנציאל אדיר. אין לי מושג אמנם מה יצא מזה, אבל מדובר לדעתי באחת מאסופות הכשרון הצעיר המסקרנות בליגה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 29, 2021 7:28 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
גארלנד לא "סביר למדי" עד כה, אלא נראה מעולה. 17.4 נקודות ב40% לשלוש עם 6 אסיסטים ומעל חטיפה למשחק, בגיל 21 ובעונה השניה בליגה, ועוד ליד סקורר חסר מצפון כמו סקסטון-זה מצוין בכל קנה מידה.

אטט, אני באמת לא מבין: "כך או כך, הסיפור של אטלנטה וקליבלנד הוא שונה מהותית. יכול להיות שלקליבלנד יש משהו ביד ויכול להיות שלא וצריך לחכות קצת ולראות. כרגע זה לא קרוב מבחינת אפסייד"

זה שוב מהמשפטים הסתומים האלה שבאים לכסות אותך מכל הכיוונים ובעיקר בדיעבד. אתה אמרת לפני העונה הקודמת שלאטלנטה יש אפסייד לגמר מזרח? זאת לא חכמה ממש גדולה לדבר על הפוטנציאל של אטלנטה והאפסייד האדיר של טריי שקרוב להיות סופרסטאר אחרי שטריי שיחק כמו סופרסטאר והביא את הקבוצה כנגד כל הציפיות לגמר מזרח. להגיד "נחכה ונראה, כרגע זה לא קרוב" זה אמירה סתמית לגמרי. או שאתה מאמין בפוטנציאל של הכשרונות של הקאבס או שלא. ואם אין לך דעה מוצקה זה ממש לא נורא, אבל להגיד "כרגע זה לא קרוב מבחינת אפסייד" זה סתם מקבע כרגיל את הפרשנות בדיעבד. אני, למשל, חושב שהקאבס קבוצה מאד מוכשרת ומאד מסקרנת, עם פוטנציאל אדיר. אין לי מושג אמנם מה יצא מזה, אבל מדובר לדעתי באחת מאסופות הכשרון הצעיר המסקרנות בליגה.

אחרי המשחק הראשון העונה תהיתי כאן אם יאנג בדרך להיות סופרסטאר..
viewtopic.php?f=1&t=18926&hilit=%D7%99%D7%90%D7%A0%D7%92
יש לקליבלנד פוטנציאל אבל אני לא חושב שיש שם מישהו ברמה הזו.
ייתכן וזה נובע מחוסר היכרות עם השחקנים שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 29, 2021 8:56 pm 
Junior

אני לא מצליח להיות על העגלה של טריי יאנג, השילוב של שחקן לא יעיל ושחקן שלא שומר פשוט לא מסתדר לי עם סופרסטאר.
כמובן שהמציאות מוכיחה שאני זה שמפספס משהו ולא להיפך, הוא השניה הוביל קבוצה שלא הייתה קרובה לפלייאוף שנה קודם לגמר המזרח.
אבל עדיין, אני לא מצליח לעלות על העגלה שלו.
EFG של 48.8% בימינו זה פשוט נמוך מדי ואם נוסיף לזה את חוסר ההגנה זה פשוט לא מסתדר לי.
מבין השחקנים שקלעו מעל 20 נקודות בפלייאוף הזה (למען האמת מבין השחקנים שקלעו מעל 17.3 נקודות :) ) יש לו את הEFG הכי נמוך (למען ההגינות גם לטייטום יש כמעט אותו אחוז, 0.2 אחוז יותר).

שוב, המציאות מוכיחה שאני זה שטועה פה, אבל אני פשוט לא על העגלה עדיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 29, 2021 9:19 pm 
Hall of Famer

מה שה efg לא יודע למדוד זה את האלטרנטיבה. מה היה קורה אם השחקן הזורק לא היה זורק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 29, 2021 9:27 pm 
Sophomore

sheky כתב:
אני לא מצליח להיות על העגלה של טריי יאנג, השילוב של שחקן לא יעיל ושחקן שלא שומר פשוט לא מסתדר לי עם סופרסטאר.
כמובן שהמציאות מוכיחה שאני זה שמפספס משהו ולא להיפך, הוא השניה הוביל קבוצה שלא הייתה קרובה לפלייאוף שנה קודם לגמר המזרח.
אבל עדיין, אני לא מצליח לעלות על העגלה שלו.
EFG של 48.8% בימינו זה פשוט נמוך מדי ואם נוסיף לזה את חוסר ההגנה זה פשוט לא מסתדר לי.
מבין השחקנים שקלעו מעל 20 נקודות בפלייאוף הזה (למען האמת מבין השחקנים שקלעו מעל 17.3 נקודות :) ) יש לו את הEFG הכי נמוך (למען ההגינות גם לטייטום יש כמעט אותו אחוז, 0.2 אחוז יותר).

שוב, המציאות מוכיחה שאני זה שטועה פה, אבל אני פשוט לא על העגלה עדיין.

1+. לגמרי איתך פה. אני עדיין מעריך שעד סוף הקריירות של שניהם (בתקווה עוד 15+ שנים), מוראנט יהיה בקונצנזוס מעל יאנג

נורטון כתב:
מה שה efg לא יודע למדוד זה את האלטרנטיבה. מה היה קורה אם השחקן הזורק לא היה זורק

נכון, אבל התחושה שלי הקטן לאורך סדרות הפלייאוף של אטלנטה נגד פילי ומילווקי הייתה שבהרבה מדי התקפות, היה עדיף שאת הזריקה היה לוקח מישהו אחר ולא יאנג. זה לא שאטלנטה דלה בכשרון התקפי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 30, 2021 1:34 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:

זה נכון תפיסתית
אבל משחקן שמצפים ממנו להיות מהטובים בליגה (בוא נניח עוד כמה שנים) הדרישה היא שיקלע טוב אבסולוטית, ולא רק ביחס לחבריו

אני בהחלט מחזיק מיאנג, והייתי מהיותר אופטימיים פה בתחילת העונה הקודמת (ולמעשה גם במהלכה, ולפני הפלייאוף) לגבי אטלנטה, והערכתי שהם בהחלט יגיעו לחצי גמר מזרח בסיכויים לא מבוטלים.
אבל עדיין עם חסרונות כה ברורים (ואולי בלתי הפיכים) במשחק ובמימדים שלו - אני מתקשה לראות את יאנג הופך באופן יציב לממש אחד מהשחקנים הטובים בליגה.
למעשה חוץ מקרי, איזה שחקן לאחרונה ב"מימדים וסגנון דומים" היה עד כדי כך דומיננטי בליגה לאורך כמה שנים?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 30, 2021 6:51 am 
Hall of Famer

עצרו הכל, צבי מיכאליוק בראפטורס לשנתיים

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 30, 2021 4:43 pm 
Junior

אני עם אטט כאן, אין באמת מה להשוות בין טריי לסקסטון (לא אכנס לכל השוני ביכולות ההתקפיות, אלא רק אסתפק בנתון של 4.4 מול 9.4 אסיסטים למשחק בעונה האחרונה) מבחינת היכולת לשאת את התקפת קבוצותיהם, הגם שמספרי היעילות בצד של סקסטון. גם שאר ההוקס הרבה יותר עמוקים, מגוונים ומאוזנים בהשוואה לשאר הקבוצה בקליבלנד.

והנה דוגמה, אומנם מדירוג שרירותי של כוכב אחד בלבד, לפער שבין השלד הצעיר בקליבלנד (לא מדורגת בטופ 10) לשלד הצעיר באטלנטה (נחשו איפה מדורגת):

https://bleacherreport.com/articles/294 ... DQy0tb8ZEM

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 30, 2021 4:49 pm 
Senior

אני מסכים שאין כרגע שום סיבה להניח שסקסטון יהיה באיזור חיוג של טריי בעוד כמה שנים, ואין ספק שהמצב של אטלנטה נראה טוב יותר, אבל אני גם מסכים עם מה שטען שהפוטנציאל של אטלנטה לא היה נראה מדהים לפני העונה האחרונה (ואני היתיי מאלו שכן האמינו בהם, למיטב זכרוני), אז הדברים האלו דינמיים.
ומעבר לזה - בהשוואה של קליבלנד-אטלנטה השחקן עם הפוטנציאל השני הכי גבוהה (או אולי הכי גבוה) משחק בקליבלנד. אז נכון שאטלנטה מאוד עמוקה בכשרון ורוב הצעירים שלה גם יותר מוכחים, אבל אני לא חושב שאין מקום להשוואה בין השתיים. אם מובלי מממש את הפוטנציאל, בקלות תוך שנתיים התמונה מתהפכת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 30, 2021 4:52 pm 
Junior

shmueliki כתב:
אני בהחלט מחזיק מיאנג, והייתי מהיותר אופטימיים פה בתחילת העונה הקודמת (ולמעשה גם במהלכה, ולפני הפלייאוף) לגבי אטלנטה, והערכתי שהם בהחלט יגיעו לחצי גמר מזרח בסיכויים לא מבוטלים.
אבל עדיין עם חסרונות כה ברורים (ואולי בלתי הפיכים) במשחק ובמימדים שלו - אני מתקשה לראות את יאנג הופך באופן יציב לממש אחד מהשחקנים הטובים בליגה.
למעשה חוץ מקרי, איזה שחקן לאחרונה ב"מימדים וסגנון דומים" היה עד כדי כך דומיננטי בליגה לאורך כמה שנים?

אלן אייברסון, סטיב נאש, כריס פול...בכל אופן, העובדה שאלו מקרים נדירים לא אמורה להעיד על כך שטריי לא יימנה (או לא נמנה כבר) בין המקרים האלו. כאילו, מבין למה להעלות הסתייגויות כאלה לפני שנבחר בדראפט, או כרוקי, אבל נראה לי שכבר הוכיח שמקומו ברשימה הזאת.

אגב, אם הכוונה שמאחורי "לאחרונה" היא שעמדת הרכז נהייתה פיזית ואתלטית יותר, הרי שניתן להעלות הסתייגות דומה בקשר לדגם הזה של ווסטברוק, וול ורוז, רכזים שלא פיתחו קליעה מספיק טובה מבחוץ ושפציעות והזמן פגעו באתלטיות שלהם (לפיכך לא היו דומיננטיים בליגה לאורך כמה שנים). דווקא סגנון המשחק של טריי יכול להזדקן טוב יותר, אבל סופר-מוקדם עוד לדון בכך...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 30, 2021 5:01 pm 
Junior

stavs כתב:
אני מסכים שאין כרגע שום סיבה להניח שסקסטון יהיה באיזור חיוג של טריי בעוד כמה שנים, ואין ספק שהמצב של אטלנטה נראה טוב יותר, אבל אני גם מסכים עם מה שטען שהפוטנציאל של אטלנטה לא היה נראה מדהים לפני העונה האחרונה (ואני היתיי מאלו שכן האמינו בהם, למיטב זכרוני), אז הדברים האלו דינמיים.
ומעבר לזה - בהשוואה של קליבלנד-אטלנטה השחקן עם הפוטנציאל השני הכי גבוהה (או אולי הכי גבוה) משחק בקליבלנד. אז נכון שאטלנטה מאוד עמוקה בכשרון ורוב הצעירים שלה גם יותר מוכחים, אבל אני לא חושב שאין מקום להשוואה בין השתיים. אם מובלי מממש את הפוטנציאל, בקלות תוך שנתיים התמונה מתהפכת.

זה מגוחך בכלל לדון בהשוואה סקסטון-טריי, כאשר שמו של סקסטון עלה כאן בדיון בגלל סטטוס החוזה הבא שלו, שכבר ידוע שהוא דורש 20+ מיליון לעונה ושקליבלנד לא חושבת שהוא שווה את זה, לכן היא לא מחזיקה בלברג' של "נשווה עליו כל הצעה" ולפיכך לא מצליחה להעביר אותו בעבור התמורה הראויה (כשבנוסף, כל קבוצה שמתעניינת בו מבינה שטרייד עכשיו ישים אותה במצבה הנוכחי של קליבלנד, בזמן שהרצוי הוא שסקסטון יסכים לקבל מעמד של שחקן שישי ולהרוויח באזור ה15 מיליון בהתאם).

גם אם מובלי יממש את מלוא האפסייד ההתקפי שלו, אני לא חושב שקליבלנד בנויה מספיק טוב בשביל לעקוף את אטלנטה תוך שנתיים, אבל נראה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 30, 2021 6:56 pm 
מנהל פורום

למי שראה את סקסטון משחק די ברור שהוא שחקן בלתי נסבל
הוא יכול לעשות מהפך סטייל מלו בשתי העונות האחרונות או שישקע לו לאיטו כלומר יעשה מספרים טובים בסקרמנטו כאלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 31, 2021 1:20 am 
Hall of Famer

ההשוואה בין סקסטון ליאנג כדי להשוות בין קליבלנד (של עוד כמה שנים) לאטלנטה היא מוטה - כי לאטלנטה אין שחקנים 2-3 בהיררכיה כמו מה שצפויים להיות מובלי וגארלנד.

הדירוג שהובא מה-bleacherreport בכלל תמוה (כלומר אני לא מבין מה הפרמטרים בו בכלל, מה מנסים לדרג). קליבלנד אפילו לא מקבלים איזכור כבוד...
בוסטון שנייה? מה בעונות האחרונות שלהם גורם לחשוב שאותו core צעיר (הכולל שני שחקנים מצוינים פרסונלית, על זה אי אפשר להתווכח) יוביל אותם לאנשהו בשנים הקרובות?
לוקה - מדהים ככל שיהיה לבדו - זה "core"?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 31, 2021 7:15 am 
מנהל פורום

בוורלי במיני
רונדו בל.א
רכזים זזים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 31, 2021 8:26 am 
מנהל פורום

תכלס, נשאר רק שם גדול אחד על המדף
סימונס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 31, 2021 2:36 pm 
Junior

shmueliki כתב:
ההשוואה בין סקסטון ליאנג כדי להשוות בין קליבלנד (של עוד כמה שנים) לאטלנטה היא מוטה - כי לאטלנטה אין שחקנים 2-3 בהיררכיה כמו מה שצפויים להיות מובלי וגארלנד.

הדירוג שהובא מה-bleacherreport בכלל תמוה (כלומר אני לא מבין מה הפרמטרים בו בכלל, מה מנסים לדרג). קליבלנד אפילו לא מקבלים איזכור כבוד...
בוסטון שנייה? מה בעונות האחרונות שלהם גורם לחשוב שאותו core צעיר (הכולל שני שחקנים מצוינים פרסונלית, על זה אי אפשר להתווכח) יוביל אותם לאנשהו בשנים הקרובות?
לוקה - מדהים ככל שיהיה לבדו - זה "core"?

פחחח, אתה רציני? קודם כל, כשאתה מדבר על מובלי כשחקן 2 בהיררכיה של קליבלנד, אתה אומר שההשוואה בין מספרי 1 של הקבוצות היא טריי מול סקסטון - וזו אכן השוואה מוטה, כמו השוואת קיירי לברנדון נייט בזמנם כבוגרי שנה 3 (סתם חיפשתי דוגמה דומה לצעירים מאותו מחזור דראפט ובעמדה/תפקיד דומה)...

להוקס יש את קולינס, שבינתיים הוכיח את עצמו כמס' 2 לגיטימי בהיררכיה, ויש את בוגדן שכבר לא ילד אבל לגמרי מס' 3 מוכח יותר מגארלנד המבטיח.

מסכים שיש על מה לחלוק בנוגע לדירוג שהבאתי, אבל גם אם קליבלנד היתה מקבלת אזכור של כבוד, או ממוקמת איפשהו 6-10 נניח, איפה היא ואיפה אטלנטה שמדורגת ראשונה ובצדק לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 31, 2021 3:37 pm 
Hall of Famer

לא הבנתי
הציפייה ממובלי כ"שחקן מיוחד" שנבחר 3 בדראפט חזק - היא לא להיות לכל הפחות (ולמעשה אולי אף יותר) מהרמה של קולינס?
הצייפיה מגארלנד (שנדב הזכיר פה את המספרים הנאים שלו ביחס לשלב בו נמצא בקריירה) היא לא להיות שחקן על סף האולסטאר? להגיד שבוגדן הוא מוכח יותר מגארלנד זה חסר משמעות לאור הגיל שלהם...

אני לא משווה את הרמה שלהם היום, אלא את הציפייה שלי מהם עוד כמה שנים.
לפני איזה שנתיים היה לעידו גור "טייק" מאוד מרשים על אטלנטה באחד הפודקאסטים, בו הוא הדגיש עד כמה הם יוכלו להיות עמוקים ועם חוזים נוחים בלבד של צעירים לשנים הקרובות. מאז אני עוקב אחריהם ו"שמח בהצלחתם". אני מניח שגם אז היה ניתן ללגלג על מי שחשב דברים דומים.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 31, 2021 4:24 pm 
Junior

כפי שכבר נאמר פה, ההשוואה העתידית צריכה להיערך בין טריי למובלי. בהתאם לכך, גארלנד מול קולינס...למרות שמבחינת עמדות, כמובן שיותר הגיוני להצליב בין הצמדים הנ"ל.
בעוד כמה שנים, כבר נראה איך תיפתר סיטואציית סקסטון בקליבלנד (יועבר בטרייד, יישאר או יחתום בקבוצה אחרת, יישאר בחמישייה או שיסכים לקבל תפקיד של שחקן שישי...). לא שולל את האפשרות שאטלנטה תעביר את קולינס במהלך אותו פרק זמן, אגב. ייתכן שההשוואה תצטרך להיערך בין טריי למובלי, ובין האנטר לגארלנד (שבמקרה גם נבחרו אחד אחרי השני).

אפשר להניח הכל, אבל לפני שנתיים היה להוקס כבר את טריי, קולינס, הורטר, האנטר ורדיש, ואכן שאר החוזים היו נוחים (גם החוזים הנוכחיים של קאפלה וגאלו, אגב, נוחים למדי, כשגם בוגדן מרוויח בהתאם לתפוקה שלו). אני לא רוצה לגמד את השלד הצעיר של הקאבס, שאכן נראה די מעניין, אבל כבר בשלב הזה בבנייה שלהם הם מחויבים לכסף גדול עם אלן ומרקנן, כשלאב עדיין על הפיי רול, וסקסטון עשוי להיות הבא בתור כאמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 31, 2021 6:09 pm 
Hall of Famer

אגב, אין לי מושג איך זה אמור לפגוש את האגו של סקסטון, אבל יש מצב שמקצועית נטו התפקיד של אינסטנט אופנס מהספסל (וואחד אינסטנט אופנס) תפור עליו בול.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 31, 2021 10:49 pm 
Hall of Famer

שיהיה ברור, אני לא מזלזל באפסייד של קליבלנד.
אני פשוט חושב שהוא לא מספיק ברור כרגע.
אני מניח שדברים יתבהרו מאוד אחרי עונת הרוקי של מובלי.

בגדול, אחרי שחילקו את החוזה נטול ההיגיון ללאב,
קליבלנד מקבלים החלטות הגיוניות וטובות בסך הכל*

* יכול להיות שהם נסחפו קצת עם ההשקעה בחוזה של אלן. הוא שחקן עם אפסייד אבל אני לא חושב שהוא חוזה עם ערך חיובי. לכל היותר נייטרלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 01, 2021 12:09 am 
מנהל פורום

uriel17 כתב:
תכלס, נשאר רק שם גדול אחד על המדף
סימונס

והערב הוא דורש רשמית מפילי טרייד ואומר שלא יצטרף למחנה האימונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 01, 2021 12:13 am 
Hall of Famer

זו עוד סיבה נהדרת למה היו חייבים לשלוח אותו בטרייד הרבה לפני.
הסוכן שלו לא מהסס לדרוס קבוצות בדרך להשגת מה שהוא רוצה וסימונס עצמו הוא טיפוס לא פשוט.
הטרייד היה צריך לקרות הרבה לפני שמורי הגיע לקבוצה אבל גם הוא עשה עבודה לא טובה בהקשר של סימונס.

בכל מקרה, שלא יגיע למחנה ולא ישחק ולא יקבל שכר...
לא חושב שפילי צריכה לעשות טרייד גרוע רק כדי להיפטר מהסיטואציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 01, 2021 8:41 am 
Senior

נשגבת מבינתי ההתעקשות של מורי לשחק את האמא של ההארד-בול, לבקש את 'חבילת ג'יימס הארדן' על סימונס, כאילו הוא יהיה באמת מסוגל לשחק את הבלוף הזה שאם לא תגיע ההצעה שאי אפשר לסרב לה, סימונס ישחק בפילי עד להודעה חדשה.
זה היה ברור שלפלייאוף סימונס לא יגיע במדי סיקסרס, ועכשיו יש מצב שכל הסיפור הזה יתפוצץ למורי בפנים.
מעניין לראות אם הוא יקבל הצעות טובות משקיבל בקיץ בסופו של דבר, כרגע אני בכלל לא בטוחח בזה, כי הוא די איבד את כל הleverage שלו. אני לא רואה אותו משיג את לילארד בקצב הזה מבלי להוסיף כמות יפה מאוד של בחירות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 723 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 29  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] ו 32 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: