סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 8:47 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 723 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 29  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' ספטמבר 01, 2021 10:56 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
Att כתב:
שיהיה ברור, אני לא מזלזל באפסייד של קליבלנד.

רק דיברת והם החתימו את טאקו פול לשנה ללא התחייבות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 01, 2021 10:58 am 
Hall of Famer

לא רואה את סיפור לילארד מתממש.
פורטלנד מנסה לנצח העונה והרגע ויתרה על בחירת דראפט כדי להתחזק.
מורי סיבך את עצמו היטב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 01, 2021 11:17 am 
Hall of Famer

האמת שמקצועית טרייד שמתבסס על סימונס מצד אחד וסקסטון בצד השני יכול להיות מעניין בשני הצדדים..מה צריך לחבר בפילרים כדי שזה יקרה?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 01, 2021 11:48 am 
Hall of Famer

יש חתיכת פער במשכורות לסגור
אפשר להוסיף למשל אחד, קווין לאב...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 01, 2021 12:08 pm 
Hall of Famer

סימונס על סקסטון ולאב עובר משכורות. דעתכם?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 01, 2021 12:38 pm 
מנהל פורום

תלוי מאוד מה מורי חושב על סקסטון
אני ראיתי אותו שלושה משחקים העונה ואני חושב שגם אם מנטרלים את זה שהוא לא מוסר, הוא לא מספיק טוב לאמביציות של פילי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 01, 2021 2:44 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
סימונס על סקסטון ולאב עובר משכורות. דעתכם?

טרייד נוראי לפילי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 01, 2021 3:27 pm 
Senior

אני גם לא בטוח שאני מת עליו מהצד של קליבלנד, האמת.
אני חושב שלאב הוא כרגע משהו על גבול הערך שלילי לנייטרלי וסימונס כן שחקן יותר טוב מסקסטון (אבל הערך שלו בקנטים, באופן יחסי), בשביל פילי הייתי רוצה עוד בחירת סיבוב ראשון מוגנת או החלפה, או משהו דומה.

בשביל קליבלנד, כאמור, אני לא מת על זה גם בלי להוסיף את הבחירה.
סימונס הוא ביג מן יותר משהוא פוינט גארד, לדעתי, הוא לא מתאים לקבוצה שסגרה את הקו הקדמי שלה לכמה שנים קדימה ועכשיו מנסה לבנות את הקו האחורי, אולי אם מוסיפים קבוצה שלישית, למשל סקרמנטו שתשלח את פוקס לקליבלנד ותקבל את סימונס, זה יוכל לעבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 01, 2021 3:33 pm 
Senior

דרך אגב, בהמשך לת׳רד על ריץ׳ פול, הדיווחים הם שלא רק סימונס דורש טרייד, אלא שגם פול רוצה שטייריס מקסי, שחקן שלו כמובן, יעבור באותו הטרייד.
אני מניח שאם מורי לא יזרום אם הדרישה לטרייד של סימונס, או יקנוס אותו, חלק מהמחיר יהיה סנקציות של קלאץ' נגדו/נגד הסיקסרס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 01, 2021 4:04 pm 
Hall of Famer

מקסי, אגב, הוא ממש אוברייטד בעיניי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 01, 2021 4:20 pm 
Junior

stavs כתב:
אני גם לא בטוח שאני מת עליו מהצד של קליבלנד, האמת.
אני חושב שלאב הוא כרגע משהו על גבול הערך שלילי לנייטרלי וסימונס כן שחקן יותר טוב מסקסטון (אבל הערך שלו בקנטים, באופן יחסי), בשביל פילי הייתי רוצה עוד בחירת סיבוב ראשון מוגנת או החלפה, או משהו דומה.

בשביל קליבלנד, כאמור, אני לא מת על זה גם בלי להוסיף את הבחירה.
סימונס הוא ביג מן יותר משהוא פוינט גארד, לדעתי, הוא לא מתאים לקבוצה שסגרה את הקו הקדמי שלה לכמה שנים קדימה ועכשיו מנסה לבנות את הקו האחורי, אולי אם מוסיפים קבוצה שלישית, למשל סקרמנטו שתשלח את פוקס לקליבלנד ותקבל את סימונס, זה יוכל לעבוד.

מה הופך את סימונס לביג מן? כל הדברים שראינו אותו עושה עד היום היו בתור פוינט גארד. הובלת כדור, פיק אנד רול, מתפרצות. הוא אפילו שומר בדרך כל על הגארדים של היריבות. גם כשהוא עושה פוסט אפ זה בדרך כלל על שחקנים קטנים ממנו משמעותית.
אני לא אומר שהוא לא יכול להיות ביג מן, אני פשוט תוהה מה גורם לחשוב שהוא כזה (מלבד נתונים פיזיים והיעדר קליעה כמובן).

לגבי הטרייד, זה מסוג הדברים שקמים ונופלים על הערכת פוטנציאל. סקסטון הוכיח את עצמו כרכז סקורר די טוב בקבוצה חלשה, אבל יש שאלה לגבי התקרה שלו. מצד שני, סימונס הוא שחקן מיוחד אבל אני חושב שכבר די ברור שהוא לא הכוכב שחשבו שהוא (מה גם שכרגע הוא עול לא קטן על הקבוצה במאני טיים).
אני לא ממש סגור על הטרייד הזה, אבל הנטייה שלי כרגע היא שבטווח הארוך הוא עדיף לפילדלפיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 01, 2021 4:40 pm 
Senior

אוקיי, תן לי לנסח מחדש: סימונס הוא לא בהכרח יותר ביג-מן מגארד, אבל בבניית קבוצה סביבו, או התאמה שלו לקבוצה קיימת, הייתי יותר מתייחס אליו כאל ביג-מן מאשר גארד, וליתר דיוק כ4.
אני חושב שסימונס הוכיח מכל זוית אפשרית שהוא לא יעיל כרכז בהתקפה העומדת, אני מאוד לא מתלהב ממנו כמוליך כדור בפיק אנד רול (ואפילו חושב שהוא יהיה יותר יעיל כחוסם בתסריט כזה, בעיקר לשחקנים עם קליעה מצוינת מבחוץ) - בעיקר לא בפלייאוף, וכשהוא לא עם הכדור אתה מעדיף אותו בדאנקר-ספוט מאשר על קשת השלוש.

בהגנה שישמור על גארדים מבחינתי, אבל התקפית הניסוי שלו כרכז לא היה הצלחה גדולה.
אני חושב שהשימוש בו צריך להיות יותר דומה לשל דריימונד גרין, כשחקן שעושה הכל, בעיקר משימות הגנתיות וקצת ניהול משחק לצד מוביל כדור, אבל גם, בדומה ליאניס, השאיפה צריכה להיות לשים את הכדור בידיים שלו בהתקפות מעבר, כי במגרש הפתוח הוא מסוגל להיות מאוד יעיל התקפית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 01, 2021 5:02 pm 
Hall of Famer

אני רק מזכיר שסימונס נבחר בדראפט כפורוורד.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 01, 2021 5:48 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:

מה זה בכלל אומר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 01, 2021 6:25 pm 
Junior

stavs כתב:
אוקיי, תן לי לנסח מחדש: סימונס הוא לא בהכרח יותר ביג-מן מגארד, אבל בבניית קבוצה סביבו, או התאמה שלו לקבוצה קיימת, הייתי יותר מתייחס אליו כאל ביג-מן מאשר גארד, וליתר דיוק כ4.
אני חושב שסימונס הוכיח מכל זוית אפשרית שהוא לא יעיל כרכז בהתקפה העומדת, אני מאוד לא מתלהב ממנו כמוליך כדור בפיק אנד רול (ואפילו חושב שהוא יהיה יותר יעיל כחוסם בתסריט כזה, בעיקר לשחקנים עם קליעה מצוינת מבחוץ) - בעיקר לא בפלייאוף, וכשהוא לא עם הכדור אתה מעדיף אותו בדאנקר-ספוט מאשר על קשת השלוש.

אני חושב שהשימוש בו צריך להיות יותר דומה לשל דריימונד גרין, כשחקן שעושה הכל, בעיקר משימות הגנתיות וקצת ניהול משחק לצד מוביל כדור, אבל גם, בדומה ליאניס, השאיפה צריכה להיות לשים את הכדור בידיים שלו בהתקפות מעבר, כי במגרש הפתוח הוא מסוגל להיות מאוד יעיל התקפית.

יתכן שאתה צודק, אבל זה לא מציב אותו בעמדה מאוד מפתה עבור קבוצות.
בחור שמרוויח 33 מיליון לעונה (ועוד הולך להרוויח יותר בעונות הבאות), וקבוצות צריכות לתת חבילה משמעותית כדי לקבל אותו בעמדה בה הוא עדיין לא שיחק בליגה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 01, 2021 6:56 pm 
Junior

אפילו קווין לאב לא חושב שערך הטרייד שלו קרוב לנייטרלי
אם קליבלנד יכולים לתת אותו עם חוזה של 60 מ לשנתיים עבור חוזה של 50 מיליון לשנתיים של שחקן שפרש הם עושים את זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 01, 2021 6:58 pm 
Senior

בהקשר הזה עמדות זה קצת מושג מיושן, אבל כן - אני חושב שסימונס כרגע הוא שחקן לא עד כדי כך מפתה בשביל קבוצות כי יש סימן שאלה גדול סביב העמדה/שימוש האידיאלי בו.
ללכת על סימונס זה לגמרי לקחת הימור, אבל אני חושב שהוא הראה מספיק פוטנציאל כדי שקבוצות יחשבו שאולי הן יצליחו להוציא ממנו יותר כשהכסף על השולחן ממה שהסיקסרס הוציאו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 01, 2021 7:02 pm 
Junior

stavs כתב:
בהקשר הזה עמדות זה קצת מושג מיושן, אבל כן - אני חושב שסימונס כרגע הוא שחקן לא עד כדי כך מפתה בשביל קבוצות כי יש סימן שאלה גדול סביב העמדה/שימוש האידיאלי בו.
ללכת על סימונס זה לגמרי לקחת הימור, אבל אני חושב שהוא הראה מספיק פוטנציאל כדי שקבוצות יחשבו שאולי הן יצליחו להוציא ממנו יותר כשהכסף על השולחן ממה שהסיקסרס הוציאו.

אני דווקא לא חושב שבהקשר הזה עמדות זה מושג מיושן. אתה מדבר על לקחת שחקן שהיה בעל הבית של הקבוצה שלו ולהפוך אותו לראשונה בקריירה לשחקן אוף דה בול.
הבדל גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 01, 2021 7:04 pm 
Sophomore

מה עם ההצעה של מלקולום בורגדן שהיתה לפני איזה חודשיים?
זה יכול להיות עוד רלוונטי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 01, 2021 7:30 pm 
Senior

הוקיץ' כתב:
stavs כתב:

אני דווקא לא חושב שבהקשר הזה עמדות זה מושג מיושן. אתה מדבר על לקחת שחקן שהיה בעל הבית של הקבוצה שלו ולהפוך אותו לראשונה בקריירה לשחקן אוף דה בול.
הבדל גדול.

זה לא שכל ההתקפה של פילדלפיה התנהלה דרכו גם ככה, הוא רק במקום השלישי בקבוצה בנגיעות בכדור בחצי השני של המגרש, אין אף גארד מוביל בליגה שלא לפניו לפחות באחד מבין החזקת כדור (מבחינת זמן) או נגיעות בכדור בכל הליגה.
הוא אחד הרכזים הפחות 'בעלי בית' שיש, ואם נחזור קצת אחורה בזמן - אז בפלייאוף שבו באטלר שיחק בפילדלפיה הוא היה בלי ספק בעל הבית של הקבוצה בהתקפה, סימונס שיחק שם הרבה יותר אוף-בול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 01, 2021 8:23 pm 
Hall of Famer

אני חושב שאם מסתכלים על הסגל של פילי וגם נזכרים מה היה בפלייאוף האחרון, החוסר הכי בולט שלהם זה גארד סקורר. ברור שסקסטון יצטרך להתאים את עצמו לקבוצה שמכוונת גבוה ולשחרר את האגו, אבל תיאורטית זה מה שהם צריכים. הקאבס בונים את הקבוצה סביב קו קדמי חזק ודי מגוון (חובת ההוכחה על מובלי, אבל לדעתי הוא יפרע שטרות) ויש את גארלנד כסקורר בקו אחורי, גארלנד גם נמוך, אז איזה מנהל משחק חכם וארוך מאד שיכול לשמור גארדים ולחדור נראה לי די מתאים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 01, 2021 9:38 pm 
Hall of Famer

אם סקסטון (שאני כאמור מחבב מרחוק) מגיע על סימונס, מורי צריך להיות מפוטר
וברנד בוודאי (לא ייאמן שהאידיוט הזה עדיין בקבוצה)
ואם אפשר לשכור את קול׳אנג׳לו כדי לפטר אותו שוב, אז כדאי לעשות גם את זה.
זה פשוט ניהול נכסים איום ונורא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 01, 2021 9:39 pm 
Hall of Famer

הוקיץ' כתב:
stavs כתב:

יתכן שאתה צודק, אבל זה לא מציב אותו בעמדה מאוד מפתה עבור קבוצות.
בחור שמרוויח 33 מיליון לעונה (ועוד הולך להרוויח יותר בעונות הבאות), וקבוצות צריכות לתת חבילה משמעותית כדי לקבל אותו בעמדה בה הוא עדיין לא שיחק בליגה?

לא חושב שסימונס הוא כזה הימור
ובטח לא בגלל העמדה שבה הוא משחק.
מאוד ברור מה אתה מקבל ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 01, 2021 10:47 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
עמוס לב כתב:

מה זה בכלל אומר

זה אומר שהייתה פה איזה טענה שבן סימונס הוא פוינט גארד ואך ורק פוינט גארד. אז רציתי להזכיר שעד לאן.בי.איי הוא שיחק בתור פורוורד ונחשב בתור פרוספקט לאן.בי.איי כפורוורד עם יכולת הובלת כדור יוצאת דופן לגובהו ויכולת מסירה יוצאת דופן לגובהו. השוואה מקובלת לפני הדראפט הייתה ללאמר אודום. עד שפילי והשחקן החליטו במהלך עונת הרוקי הפצועה שלו שהוא הולך להיות הרכז הבא, לא דובר עליו כרכז.

הוקיץ' כתב:
stavs כתב:

הבדל גדול.

כאמור, לראשונה בקריירה המקצוענית שלו. עד האן.בי.איי הוא היה רגיל לשחק גם אוף דה בול.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 01, 2021 10:47 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
עמוס לב כתב:

מה זה בכלל אומר

זה אומר שהייתה פה איזה טענה שבן סימונס הוא פוינט גארד ואך ורק פוינט גארד. אז רציתי להזכיר שעד לאן.בי.איי הוא שיחק בתור פורוורד ונחשב בתור פרוספקט לאן.בי.איי כפורוורד עם יכולת הובלת כדור יוצאת דופן לגובהו ויכולת מסירה יוצאת דופן לגובהו. השוואה מקובלת לפני הדראפט הייתה ללאמר אודום. עד שפילי והשחקן החליטו במהלך עונת הרוקי הפצועה שלו שהוא הולך להיות הרכז הבא, לא דובר עליו כרכז.

הוקיץ' כתב:
stavs כתב:

הבדל גדול.

כאמור, לראשונה בקריירה המקצוענית שלו. עד האן.בי.איי הוא היה רגיל לשחק גם אוף דה בול.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 723 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 29  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: asaf16, Google [Bot], גמליאל ו 95 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: