סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 5:46 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 723 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 29  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' ספטמבר 01, 2021 11:51 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
לדעתי התקופה של לפני הNBA היא כבר זניחה. הוא כבר 4 עונות מלאות שחקן NBA, זה כבר די הרבה. הקריירה שלו התפתחה באופן מסוים ובעמדה מסויימת.
יכול להיות שלפני 5 שנים הוא נבחר על טיקט אחר, אבל היום זה כבר ממש מים מתחת לגשר. בלא מעט מקרים, הצפי בעמדות ובעוד פרמטרים ששחקן מגיע איתו מהמכללות פוגשים את המציאות והרבה דברים משתנים.
האם יש לך צפי שהוא יהיה עוף החול ופתאום יעבור עמדה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 02, 2021 12:48 am 
Hall of Famer

אני לא חושב שהוא צריך לעבור עמדה, הוא פאוור פורוורד שמוביל את הכדור (אפרופו למאר אודום).
המשמעות היא לא לעמדה שלו (סימונס הוא סימונס, גבוה שמוביל כדור מעולה), אלא לעמדות של השחקנים שלידו, ובמקום להציב לידו שחקנים בעמדות 2,3,4 ו-5. צריך להציב לידו שחקנים בעמדות 1-3 + 5

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 02, 2021 2:19 am 
Hall of Famer

סקסטון מסיים חוזה בקיץ הקרוב, ואני מניח שהטרייד שהוצע מניח כהנחה סמויה שפילי תאריך לו גם אם מדובר במקסימום (כי אחרת, בשביל סקסטון לשנה אחת, אתה מקבל רק את לאב במקום סימונס לשנה העוקבת...), שזה אומר שבעונת 22-23 הם יהיו על החוזה החדש של סקסטון + 31M של לאב + 108M של האחרים: שזה תשלום של ימבה מיסים אני מניח.
אני במקומם לא הולך על זה, בטוח יש קבוצות (נואשות) אחרות שיהמרו על סימונס עם הצעות טובות יותר.

האם וושינגטון (שחוששת לאבד את ביל הקיץ) תסרב לקבל את סימונס ומקסי (שהוזכר פה כ"נספח פוטניצאלי לעיסקה") בתמורה?
האם סקרמנטו שעל פי הדיווחים הסכימה להעביר את באדי הילד ללייקרס תמורת קוזמה והארל - תסרב לטרייד ישיר עם סימונס?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 02, 2021 2:43 pm 
Junior

אני רואה שסימונס עד כדי כך שנוי במחלוקת, שאפילו לגבי העמדה שלו מתנהלים כאן ויכוחים (;
בדיוק קראתי טור בדה רינגר שמתייחס לסיטואציה הנוכחית בראי דרישת הטרייד, שם מתייחסים אליו בתור The Sixers guard...

אין ספק שלאורך עונותיו הראשונות בליגה, עד לשנה האחרונה, סימונס תפקד כרכז עבור ברט בראון, למעט בתקופת באטלר שבה הוא אכן הפך לסטטיסט.
לא חושב שנתונים פיזיים והיעדר קליעה מבחוץ, בפני עצמם, הופכים אותו ל"ביגמן". כנ"ל לגבי היבטים מסוימים של תפקוד בהתקפה - האם ברוס בראון מהנטס נחשב לביגמן, בגלל שבהרכבים בהם ארבעה קלעים מקיפים אותו, הוא מי שעושה פיק אנד רול? האם ליבינגסטון היה ביגמן של הווריורס, בגלל שפעל מהפוסט? כנ"ל לגבי סימונס (שזה רק מוב אחד מהארסנל שלו).

מנגד, ישנה האסכולה שלפיה עמדה של שחקן נקבעת בהתאם לעמדה עליה הוא שומר בהגנה, אם כי ברור שזו לא שיטת מיון הכי נאמנה לאור החילופים הרבים שמתבצעים בימינו. עדיין, לפי גישה זו סימונס צריך להיחשב כסמול פורוורד (וכך גם, להבדיל, באדי הילד) שמסוגל לשמור על עמדות 1-4. כמובן שבימינו, אם אתה סמול עם מספיק סייז אז תבלה חלק ניכר מזמן המשחק שלך גם כ4. השאלה היא אם נכון להתייחס לשחקנים כאלה בתור ביגמנים, או לכנות אותם wing four.

אם נבחן את השילוב הפוטנציאלי של סימונס בחלק מהקבוצות שמתעניינות בו, נראה שברובן אם לא כולן הוא אמור להיות הסמול פורוורד: סקרמנטו (פוקס-הליברטון-סימונס-בארנס-הולמס), מינסוטה (סימונס-מקדניאלס-טאונס, ונניח בוורלי-אדוארדס מאחורה, בהנחה הבלתי סבירה שמוריי יתפשר על ראסל ותוספות), אינדיאנה (לאברט-דוארטה-סימונס-סבוניס-טרנר), פורטלנד (לילארד-פאוול-סימונס-קובינגטון-נורק), הווריורס כמובן. רק עם הספרס זה עשוי להיראות כך - פרימו-ואסל-מקדרמוט-סימונס-יאנג (כאן נתתי את החמישייה האידיאלית, לא בהכרח זו שתהיה אם בכלל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 02, 2021 2:56 pm 
Junior

Att כתב:
זו עוד סיבה נהדרת למה היו חייבים לשלוח אותו בטרייד הרבה לפני.
הסוכן שלו לא מהסס לדרוס קבוצות בדרך להשגת מה שהוא רוצה וסימונס עצמו הוא טיפוס לא פשוט.
הטרייד היה צריך לקרות הרבה לפני שמורי הגיע לקבוצה אבל גם הוא עשה עבודה לא טובה בהקשר של סימונס.

בכל מקרה, שלא יגיע למחנה ולא ישחק ולא יקבל שכר...
לא חושב שפילי צריכה לעשות טרייד גרוע רק כדי להיפטר מהסיטואציה.

עם כל הסלידה מריץ' פול ומסימונס, אני חייב לומר שאני נוטה יותר בעדם במאבק הכוחות הזה מול מוריי.
אתם מדברים על המחיר המוגזם שמוריי דרש כה עבור סימונס - "חבילת הארדן" - ואני מזכיר שהיתה לו הזדמנות להרכיב חבילה כזו בעצמו,
אבל שהוא הסתפק בהצעת סימונס, תייבול ולא יודע/זוכר כרגע כמה בחירות דראפט, בעוד שסירב לכלול את מקסי בחבילה.

אז כן, אולי ריץ' פול סה"כ עושה שימוש במקסי בשביל להפעיל עוד שרירים מול מוריי, אבל יש מצב שמדובר גם במהלך יח"צ מתוחכם מול המדיה, אוהדי הסיקסרס ושאר הליגה - "אני רק עושה מה שטוב עבור הקליינטים שלי ובו זמנית גם עבור הסיקסרס, הרי לולא גאון האנליטיקס הזה שהוא וצאן מרעיתו (אהמ, הינקי...) בטוחים שהם האנשים הכי חכמים בחדר, מקסי וסימונס כבר היו יוצאים לדרך חדשה ביוסטון בזמן שהארדן-אמביד היו מרכיבים את הצמד הכי מגוון ודומיננטי מאז שאקובי".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 02, 2021 3:14 pm 
Junior

הסיקסרס נקלעו לסיטואציה כמעט בלתי אפשרית, אבל עדיין יכולות להיות מבחר תוצאות שעדיפות בהרבה מקבלת סקסטון ולאב בתמורה לסימונס...
כאילו, סקסטון היה יכול להתאים *לצד* סימונס, לא כתחליף שלו...וצירוף לאב זה גרוע בכל תרחיש, אבל בטח כשטוביאס האריס עדיין בסגל וחייב להישאר בעמדה 4.

עם כל הדיבורים על כמה שסימונס היה חסר תועלת בשלבים המתקדמים של הפלייאוף, הוא עדיין משמעותי מאוד בקונפיגורציה הנוכחית של הסיקסרס: הסמול הפותח שלהם ושומר נהדר על עמדות 1-4, פליימייקר שלצדו סת' קארי עובר כפוינט גארד פותח סביר. נניח שמוריי יתפשר על מקולום ותוספות תמורת סימונס - קו אחורי של קארי-מקולום יהיה טרף קל בהגנה. נניח שסקרמנטו משתכנעת לתת את פוקס בתמורה - מי יהיו שחקני הכנף הפותחים, גרין ותייבול?

אם מוריי מתקפל ומעביר את סימונס לפני תחילת העונה, אולי אפילו לפני מחנות האימונים והפרי סיזן, אלו שתי העסקאות הפוטנציאליות שאני רואה כרגע:

סימונס לאינדיאנה תמורת ברוגדון, למב, בחירת סיבוב ראשון בדראפט 2025 (מוגנת טופ 7-10)

הסיקסרס משיגים רכז, אבל עם סייז, כך שקארי/מקסי יוכלו לשחק לצדו בלי בעיות מאצ' אפ בולטות. למב נותן אופציה נוספת בכנף. הבחירה בדראפט 2025 היא כנגד זו שפילי חייבת לאוקלהומה החל מאותו מחזור (מוגנת טופ 6 בדראפט 2025, טופ 4 בשני הדראפטים הבאים כל עוד לא תימסר). הסיקסרס מחזיקים בכל בחירות הסיבוב הראשון שלהם בדראפטים שעד אז, כך שאם ביל או לילארד יהיו זמינים בהמשך העונה, ניתן יהיה לארוז מחדש את ברוגדון עם למב/קארי, פרוספקט אחד או שניים, וכמה בחירות שיידרשו בשביל לנצח כל הצעה אחרת.
הדאון סייד הברור הוא שברוגדון מאוד פציע, גם למב חוזר מפציעה קשה, כך שיחד עם אמביד המועד לפציעות תהיה הסתברות נמוכה לריצת פלייאוף מלאה בסגל כשיר ושלם.

מבחינת הפייסרס, למב מועמד לטרייד גם כך, וברוגדון הוזכר כמי שהוצע תמורת סימונס אי שם בתחילת השמועות עליו. אומנם לאברט אוהב לפעול עם הכדור בידיו, וסבוניס לא זורק הרבה מחוץ לקשת, אבל מאמין שכמות הפליימייקינג שאפשר לייצר משניהם + סימונס, כשהם מוקפים בטרנר כסטרץ' 5 ועם הולידיי, או הרוקי המנוסה דוארטה, כצלע חמישית שמספקת קליעה מבחוץ, תאפשר לקרלייל להוציא משהו מיוחד מזה. וורן ב4 מהספסל לצד סימונס זה עוד שילוב מבטיח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 02, 2021 3:22 pm 
Hall of Famer

אין באמת ויכוח על העמדה של סימונס באן.בי.איי. פילי השתמשו בו כרכז ולצידו תמיד שיחק עוד גארד שלא מסוגל להוביל כדור באופן אפקטיבי או לנהל משחק. הטענה שהועלתה פה שזה מה שהוא ואפשר להתייחס אליו כרכז נטו וכך הוא היה תמיד. אני רק אמרתי שזה לא היה כך תמיד, כי עד האן.בי.איי הוא בכלל לא היה רכז. אני עד עכשיו לא יודע מה התפקיד האידיאלי של סימונס. האם זה רכז? ראינו את היתרונות וראינו גם את החסרונות הבולטים. אולי בכלל עדיף להשתמש בו כפוינט פורוורד, כשהוא מקבל ההחלטות העיקרי במשחק המעבר. פילי מעולם לא ניסו זאת. אני חושב שלאור החסרונות, שווה לבדוק את זה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 02, 2021 3:23 pm 
Junior

הטרייד השני נראה לי מוצלח וכדאי יותר מבחינת הסיקסרס, תלוי בעיקר ברפטורס:

פילי מקבלת את ואן וליט והילד תמורת סימונס ומקסי: חמישייה של ואן וליט, גרין, הילד, האריס ואמביד נראית לי מספיק מאוזנת בין הגנה והתקפה בשביל לקחת את הסיקסרס רחוק.

סקרמנטו מקבלת את סימונס תמורת הילד, באגלי ודביון מיטשל: הקינגס לא מוכנים לוותר על פוקס והליברטון, אבל הטרייד הזה יוציא אותם גדולים עם הבחירה במיטשל למרות נוכחותם של השניים הנ"ל. אומנם חבל לוותר על הילד אם סימונס מגיע, אבל חמישייה של פוקס-הליברטון-סימונס-בארנס-הולמס תהיה מאוזנת יותר בהגנה, עם פליימייקינג משלוש עמדות. הולמס כנון-שוטר נוסף על סימונס זה קצת בעייתי, אבל לפחות הוא נייד ויכול לרוץ איתו במגרש הפתוח.

טורונטו מקבלת את דביון מיטשל, מקסי ובאגלי תמורת ואן וליט: הטרייד הזה תלוי במידת רצונו של יוג'ירי ללכת לבנייה מחדש. ואן וליט וסיאקם בני 26 ובשיאם, אבל הראשון פציע והשני יחזור מפציעה קשה. הרפטורס מקבלים כאן שלושה פרוספקטים צעירים, על באגלי הם פחות יבנו אבל וואלה, יכול להיות שהוא יצליח לפרוץ שם כסנטר שמוקף בשומרים כמו מיטשל, מקסי, בארנס ואנונובי. מיטשל, מקסי ופלין יתמודדו על תפקיד היורש של ואן וליט, כשמקסי יכול להתחרות גם בטרנט ג'וניור על תפקיד ה2 הפותח. כמובן שיש פה גם חיסכון כספי משמעותי, אם נותנים לבאגלי ללכת בסוף העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 02, 2021 3:25 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
אין באמת ויכוח על העמדה של סימונס באן.בי.איי. פילי השתמשו בו כרכז ולצידו תמיד שיחק עוד גארד שלא מסוגל להוביל כדור באופן אפקטיבי או לנהל משחק. הטענה שהועלתה פה שזה מה שהוא ואפשר להתייחס אליו כרכז נטו וכך הוא היה תמיד. אני רק אמרתי שזה לא היה כך תמיד, כי עד האן.בי.איי הוא בכלל לא היה רכז. אני עד עכשיו לא יודע מה התפקיד האידיאלי של סימונס. האם זה רכז? ראינו את היתרונות וראינו גם את החסרונות הבולטים. אולי בכלל עדיף להשתמש בו כפוינט פורוורד, כשהוא מקבל ההחלטות העיקרי במשחק המעבר. פילי מעולם לא ניסו זאת. אני חושב שלאור החסרונות, שווה לבדוק את זה.

נראה לי שהקונצנזוס זה שרכז במשרה מלאה הוא כבר לא יהיה. מסכים לגבי הגדרתו כפוינט פורוורד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 02, 2021 4:58 pm 
Junior

B.Grant44 כתב:
רק עם הספרס זה עשוי להיראות כך - פרימו-ואסל-מקדרמוט-סימונס-יאנג (כאן נתתי את החמישייה האידיאלית, לא בהכרח זו שתהיה אם בכלל).

חמישיה מוזרה שנשמעת כמו קבוצת יורוליג שתתחרה עם מכבי על עלייה להצלבה. מי זה בכלל פרימו? מה הספרס אמורים לתת בטרייד על סימונס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 02, 2021 5:25 pm 
Junior

שוויק1 כתב:
B.Grant44 כתב:
רק עם הספרס זה עשוי להיראות כך - פרימו-ואסל-מקדרמוט-סימונס-יאנג (כאן נתתי את החמישייה האידיאלית, לא בהכרח זו שתהיה אם בכלל).

חמישיה מוזרה שנשמעת כמו קבוצת יורוליג שתתחרה עם מכבי על עלייה להצלבה. מי זה בכלל פרימו? מה הספרס אמורים לתת בטרייד על סימונס?

ג'ושוע פרימו הוא הפרוספקט הצעיר ביותר ממחזור הדראפט האחרון, נבחר 12 במה שנחשב ע"י רבים כריץ' תמוה של הספרס.
ניסיתי להמחיש את "חמישיית החלומות" של הספרס סביב סימונס, בתרחיש החלומות בו הם לא נדרשים לתת אף אחד מהנ"ל מחד, ומקבלים את פרימו כרוקי אובר-אצ'יבר - לפחות מבחינה יכולת הקליעה, שזה הטיקט המרכזי שלו - ואת ואסל בעונת פריצה כסופמור מאידך.
גם אם חמישייה כזאת תהיה גרועה כפי שאתה מתאר אותה, מבחינת מאזן, הרי שהיא תציג טיוטה ראשונית לאופן שבו ניתן לבנות קבוצה סביב סימונס: שני צלפים מומחים (פרימו ומקדרמוט) עם יכולת לעשות יותר מקאץ' אנד שוט, שחקן 3 & D בכנף, סנטר מובילי שלא סותם את הצבע (עדיף כמובן אם תאד יעלה מחדש את מינון הזריקות שלו מחוץ לקשת).

יש סיבה לכך שלא כללתי את הספרס בין תרחישי הטרייד הסבירים ביותר בעיניי, אבל נניח היפותטית שמוריי מגיע למצב בעוד כחודש (כשניתן יהיה להעביר שוב את יאנג או אמינו בחבילה עם שחקנים נוספים) שסימונס חייב להישלח ויהי מה, בעוד שההצעות הקודמות שחזיתי לא באמת נמצאות על השולחן, אז מניח שטרייד עם הספרס ייראה ככה:

דז'ונטה מוריי/דרק ווייט (תלוי את מי דריל מוריי יעדיף) + יאנג/אמינו (להשלמת משכורות, יאנג יכול להתאים יופי לספסל של הסיקסרס כמחליף בעמדות 4-5, עם כל הכבוד לדראמונד; אמינו מתאים בעיקר כחוזה מסתיים, שיכול להישלח במסגרת טרייד משולש לקבוצה שלישית, או שמוריי יעשה בו שימוש בחלון ההזדמנויות שבין דצמבר לטרייד דד ליין שבפברואר), קלדון ג'ונסון ו/או לוני ווקר, שתי בחירות סיבוב ראשון עתידיות (עם הגנות לוטרי מסוימות, שכן הספרס בכל זאת הולכים לבנייה מחדש).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 02, 2021 6:44 pm 
Hall of Famer

כל התרחישים שאתם מדברים עליהם בגדול מדברים על מותה של פילי כקונטנדרית.
היה ממש לא פשוט להיכשל עם ערימת הנכסים שנאספה אחרי 3 שנות טנקינג (בוטה, אין מה לומר)
אבל ה-gm's שפילי בחרה הצליחו בכך.
בעיקר קולאנג׳לו וברנד אבל גם למורי יש חלק בירידת הערך האחרונה של סימונס.
אחרי שנים שבהן קיוויתי לטרייד על סימונס, אני אישית מקווה שישאירו אותו. אין מה למכור אותו בהנחה כל כך מגוחכת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 02, 2021 7:35 pm 
Junior

B.Grant44 כתב:
שוויק1 כתב:
B.Grant44 כתב:

ג'ושוע פרימו הוא הפרוספקט הצעיר ביותר ממחזור הדראפט האחרון, נבחר 12 במה שנחשב ע"י רבים כריץ' תמוה של הספרס.
ניסיתי להמחיש את "חמישיית החלומות" של הספרס סביב סימונס, בתרחיש החלומות בו הם לא נדרשים לתת אף אחד מהנ"ל מחד, ומקבלים את פרימו כרוקי אובר-אצ'יבר - לפחות מבחינה יכולת הקליעה, שזה הטיקט המרכזי שלו - ואת ואסל בעונת פריצה כסופמור מאידך.
גם אם חמישייה כזאת תהיה גרועה כפי שאתה מתאר אותה, מבחינת מאזן, הרי שהיא תציג טיוטה ראשונית לאופן שבו ניתן לבנות קבוצה סביב סימונס: שני צלפים מומחים (פרימו ומקדרמוט) עם יכולת לעשות יותר מקאץ' אנד שוט, שחקן 3 & D בכנף, סנטר מובילי שלא סותם את הצבע (עדיף כמובן אם תאד יעלה מחדש את מינון הזריקות שלו מחוץ לקשת).

יש סיבה לכך שלא כללתי את הספרס בין תרחישי הטרייד הסבירים ביותר בעיניי, אבל נניח היפותטית שמוריי מגיע למצב בעוד כחודש (כשניתן יהיה להעביר שוב את יאנג או אמינו בחבילה עם שחקנים נוספים) שסימונס חייב להישלח ויהי מה, בעוד שההצעות הקודמות שחזיתי לא באמת נמצאות על השולחן, אז מניח שטרייד עם הספרס ייראה ככה:

דז'ונטה מוריי/דרק ווייט (תלוי את מי דריל מוריי יעדיף) + יאנג/אמינו (להשלמת משכורות, יאנג יכול להתאים יופי לספסל של הסיקסרס כמחליף בעמדות 4-5, עם כל הכבוד לדראמונד; אמינו מתאים בעיקר כחוזה מסתיים, שיכול להישלח במסגרת טרייד משולש לקבוצה שלישית, או שמוריי יעשה בו שימוש בחלון ההזדמנויות שבין דצמבר לטרייד דד ליין שבפברואר), קלדון ג'ונסון ו/או לוני ווקר, שתי בחירות סיבוב ראשון עתידיות (עם הגנות לוטרי מסוימות, שכן הספרס בכל זאת הולכים לבנייה מחדש).

בתור אוהד ספרס, לא אתנגד לטרייד על סימונס בסגנון שהצעת, אבל זה עדיין תהיה קבוצה ברמת שולי הצלבה ביורוליג, עם כל הכבוד לרוקי בבחירה 12 וואסל בעונת פריצה(שחקן של 5 נק׳ בעונת הרוקי, כן?).
במאמר מוסגר, בכלל לא ברור לאן הספרס בדיוק הולכים עם הרוסטר הנוכחי שמלא בשחקנים משלימים. אולי בעצם כן ברור, למעמקי הלוטרי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 02, 2021 7:51 pm 
Junior

Att כתב:
היה ממש לא פשוט להיכשל עם ערימת הנכסים שנאספה אחרי 3 שנות טנקינג (בוטה, אין מה לומר)
אחרי שנים שבהן קיוויתי לטרייד על סימונס, אני אישית מקווה שישאירו אותו. אין מה למכור אותו בהנחה כל כך מגוחכת

אז בוא נראה מה תגיד על הפרדיקציה הריאלית האחרונה שלי, שהיא ללא ספק הכי מוצלחת עבור סיקסרס מבין אלו שפרסמתי כאן:

פילי שולחת את סימונס בתמורה לזאק לאבין וג'רמי למב
אינדיאנה שולחת את ברוגדון, למב ובחירת סיבוב ראשון בדראפט 2023 תמורת סימונס
שיקאגו נפרדת מלאבין בתמורה לברוגדון והבחירה הנ"ל

רציונל וניתוחים בהמשך...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 02, 2021 7:55 pm 
Junior

שוויק1 כתב:
בתור אוהד ספרס, לא אתנגד לטרייד על סימונס בסגנון שהצעת, אבל זה עדיין תהיה קבוצה ברמת שולי הצלבה ביורוליג, עם כל הכבוד לרוקי בבחירה 12 וואסל בעונת פריצה(שחקן של 5 נק׳ בעונת הרוקי, כן?).
במאמר מוסגר, בכלל לא ברור לאן הספרס בדיוק הולכים עם הרוסטר הנוכחי שמלא בשחקנים משלימים. אולי בעצם כן ברור, למעמקי הלוטרי...

נו, אז בין אם זה יהיה עם סימונס או לא, הספרס ילכו למעמקי הלוטרי...רק שסימונס סה"כ בן 24. עם טרייד עבורו, בחירה גבוהה בדראפט הבא (שצפויים להיות בו כמה ביגמנים מעניינים), והרול פליירז הצעירים, זו תוכל להיות בנייה מקוצרת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 02, 2021 8:03 pm 
Senior

אידניאנה באמת צריכה להוסיף בחירת דראפט וג'רמי לאמב לברוגדון בשביל לקבל את סימונס? הוא הרגע אמר שהוא לא מוכן לשחק בפילדלפיה יותר.

Att כתב:

זה נחמד שאתה רוצה שישאירו אותו בסוף, אבל אתה מבין שאחרי הפלייאוף האחרון ודרישת הטרייד שלו והכל, אתה מדבר על מותה של פילי כקונטנדרית הרבה יותר מאשר גראנט כשהוא מציע להחליף את סימונס בואן-וליט והילד, נכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 02, 2021 9:36 pm 
Hall of Famer

stavs כתב:
אידניאנה באמת צריכה להוסיף בחירת דראפט וג'רמי לאמב לברוגדון בשביל לקבל את סימונס? הוא הרגע אמר שהוא לא מוכן לשחק בפילדלפיה יותר.

Att כתב:

זה נחמד שאתה רוצה שישאירו אותו בסוף, אבל אתה מבין שאחרי הפלייאוף האחרון ודרישת הטרייד שלו והכל, אתה מדבר על מותה של פילי כקונטנדרית הרבה יותר מאשר גראנט כשהוא מציע להחליף את סימונס בואן-וליט והילד, נכון?

אני חושב שפילי לא יכולים להרשות לעצמם להפסיד ערך
ואני חושב שואן וליט + הילד זה הפסד משמעותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 02, 2021 10:17 pm 
Junior

אז מצד אחד הפלקינס וקליבלנד לא יכולים לשפוט עדיין את הצעירים שלהם, אבל פילי היו צריכים לשלוח את סימונס בטרייד אחרי העונה השנייה שלו.
לא ברור לי כלום.

ון פליט והילד זה סבבה של טרייד.
ון פליט בן 26, עונה אחרונה על 19.6 נקודות ו-6.3 אסיסטים עם הגנה חזקה.
הילד יכול להתחרות עם קליי בתחרות שלשות. אם אפשר במקומו מישהו שמגן טוב יותר - האריסון בארנס? אז סבבה, אבל הוא יעזור.
זה לא כמו הטרייד הורס אליפות, שהם נתנו את פולץ על ג'ונתן סימונס במקום על טרנס רוס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 03, 2021 12:35 am 
Hall of Famer

ואן-וליט היה שחקן של 25 דקות בפלייאוף בקבוצה שלקחה אליפות לפני שנתיים.
אפשר גם להוסיף שאז זו הייתה עונתו השלישית בליגה (וריצת הפלייאוף הרצינית הראשונה), והיום הוא שחקן יותר שלם (בוודאי התקפית, אחרי שכבר התנסה בלהיות סקורר בעצמו) ומנוסה.
אז הבאה פוטנציאלית שלו במקום סימונס בהכרח הופכת את הסיקסרס לפחות מועמדים לאליפות בטווח המיידי?

לא בהכרח קל להבין את מה שיוג'ירי מנסה לבנות בטורונטו, אבל אפילו הצעה של ואן-וליט ובושה (שהשנה יהיה עדיין על חוזה נמוך של 7M, ואז מי יודע כמה יצפה לקבל ואיפה) לטעמי תציב בפילי חבורה מאוד מעניינת לשנה הקרובה, וגם לרדת קצת במשכורות בשנים שלאחר מכן (שהרי חלק מהבעיה של סימונס היא החוזה שלו, אילו היה מרוויח רק 20M בשנה - התמונה הייתה אחרת לגמרי בעיניי מצד פילי) זה אף פעם לא מזיק.

24.4.2012

נערך לאחרונה על ידי shmueliki בתאריך ו' ספטמבר 03, 2021 11:33 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 03, 2021 2:05 am 
Sophomore

בינתיים הנטס הולכים להחתים כנראה את אולדריג' וגם את מילסאפ.
מילסאפ נראה כבר כמו גופה של ממש שנה שעברה בדנבר.

עם שאר ההחתמות שלהם - מילס וגריפין, עושה רושם שהם מנסים להתחרות בלייקרס מי הקבוצה הכי מבוגרת \.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 03, 2021 9:12 am 
Senior

Att כתב:
stavs כתב:

Att כתב:

אני חושב שפילי לא יכולים להרשות לעצמם להפסיד ערך
ואני חושב שואן וליט + הילד זה הפסד משמעותי.

אני לא מבין מה זה אומר אפילו.
פילדלפיה לא קבוצה טובה יותר עם ואן וליט והילד לדעתך?
מה עוזר לה הערך של סימונס אם מבחינתך הם צריכים להשאיר אותו בקבוצה והוא לא מוכן להתלבש למשחקים אפילו?

פילדלפיה לא יכולה להרשות לעצמה לצאת מהסיפור של סימונס בלי תמורה ראויה, אבל כרגע הכוח לא אצלה ממש, היא ללא ספק תצטרך להתפשר וככל שהזמן יעבור היא תיצטרך להתפשר יותר.
אני משוכנע לגמרי שבסופו של דבר היא לא תקבל עסקה טובה יותר מואן וליט והילד, או לפחות לא משהו משמעותית יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 03, 2021 12:55 pm 
Hall of Famer

עוד לפני המשבר שיש לפילי וסימונס, צריך לזכור שבפלייאוף האחרון נחשפה נקודת התורפה המקצועית העיקרית שלו-חוסר היכולת לקלוע שלא מטווח קרוב-ויש לפילי צורך ברור בייצור נקודות מהקו האחורי.

על זה צריך להתבסס טרייד ולא על שום סנטימנטליות מטופשת של "ערך" אמורפי שהיה או לא היה פעם. ואן וליט והילד זה אחלה תמורה שבעולם על סימונס, עונה על הצרכים של הסיקסרס ואני הייתי חותם על טרייד כזה בלי לחשוב פעמיים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 03, 2021 6:16 pm 
Hall of Famer

אתם בכלל לא יודעים שהעסקה הזו קיימת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 03, 2021 6:22 pm 
Junior

אני מסכים עם Att שהם היו צריכים להיפטר מסימונס מזמן (וחשבתי ככה כבר אז) ואני גם מבין את התסכול שבלהעביר נכס כשהערך שלו ברצפה, אבל זה לא באמת צריך להוות שיקול.
המציאות היא שלא בטוח אם מצבו התדמיתי בליגה הולך להשתפר בפילדלפיה הנוכחית וגם אם כן, לא בטוח שלפילי יש את הזמן לחכות שזה יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 03, 2021 6:23 pm 
Sophomore

גם ואן וליט בלבד תמורת סימונס הייתי לוקח בלי לחשוב פעמיים. אחלה רכז וטרן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 723 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 29  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: מנחם ו 86 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: