סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 11:01 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 723 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 29  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' ספטמבר 08, 2021 7:38 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
נורטון כתב:
קא״ט!! יהיו חתיכת מגדלי תאומים אם זה יקרה. קא״ט ואיזה גארד תמורת סימונס ודראמונד.
מה גם שבגלל האופן שבו קא״ט משחק (המון שלשות, ומשחק מצוין עם הפנים לסל גם בחדירה מרחוק), נדמה לי שזה התאמה הרבה יותר טובה לאמביד מאשר סימונס עצמו.

הוולבס (מטבע הדברים) לא מוכנים לתת את קא״ט או את אדוארדס.
ההצעות מתבססות על מקדנילאס, ביזלי, ראסל ובחירות דראפט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 08, 2021 7:46 pm 
Hall of Famer

שזו בעיניי חבילה לא רעה בכלל עבור סימונס.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 08, 2021 8:13 pm 
Hall of Famer

אתה חושב שחטיף בוטנים זו חבילה לא רעה בכלל עבור סימונס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 08, 2021 9:11 pm 
Sophomore

חבילה מעולה לפילי. לוקח בלי לחשוב פעמיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 08, 2021 9:18 pm 
Junior

Hacohen כתב:
ואפרופו טרייד סימונס שדיברתי עליו עם הקאבס, מפורסם שהקאבס בעניין שלו ושקווין לאב כנראה יהיה בטרייד כזה אם וכאשר בגלל המשכורות-השאלה מי יועבר בנוסף.

נחמד מצד הקאבס שהם מעוניינים בסימונס ורוצים על הדרך להיפטר מלאב והחוזה שלו, שאני בספק אם יש לוקחת סבירה עבורו כרגע, אבל גם אין להם שחקני win-now מספיק טובים עבור פילי וגם לא פרוספקטים מספיק מעניינים (שהם יהיו מוכנים למסור, כלומר לא מובלי). מה גם שתיאורטית ניתן להנחית את סימונס בקליבלנד תמורת רוביו (חוזה מסתיים), סקסטון ודילן וינדלר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 08, 2021 9:22 pm 
Junior

Hacohen כתב:
גם הוולבס מוזכרים כמועמדים חזקים לקחת את סימונס, אבל לא ראיתי שמות קונקרטיים לטרייד. אפשרויות?

הדיבור הוא שהם לא מוכנים לתת את אדוארדס בתמורה (בטח שלא את טאונס, הצעה הזויה), יכול להיות שאת ראסל כן אבל טאונס חבר טוב שלו ומתנגד לכך, מזכיר שהם נתנו בחירת לוטרי די גבוהה בשביל לצרף אותו מלכתחילה. כך שכרגע ההצעה שעל השולחן היא ככל הנראה ביזלי, פרינס (חוזה נגמר) משכורת כלשהי להשלמה (ליימן כנראה) והרבה בחירות דראפט כביכול. חבילה לא אטרקטיבית בעליל עבור פילי, שגם אם תנותב לקבוצה שלישית היא לא אמורה להניב תמורה הולמת מבחינת מוריי (אבל אולי, ברוח הטרייד המשולש שהצעתי עם אינדיאנה, הבולס יחליטו לקבל חבילה שכזאת תמורת לאבין).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 08, 2021 9:30 pm 
Junior

Att כתב:
הוולבס (מטבע הדברים) לא מוכנים לתת את קא״ט או את אדוארדס.
ההצעות מתבססות על מקדנילאס, ביזלי, ראסל ובחירות דראפט.

ראסל לבדו מרוויח כמו סימונס, אז לא חושב שהוא כלול בעסקה. אלא אם התכוונת לשתי אופציות: בראשונה ראסל תמורת סימונס, בשנייה ביזלי, מקדניאלס ופרינס (להשלמת משכורות), בשתיהן כמות מסוימת של בחירות דראפט.
אם זו החבילה השנייה, פילי תרצה לנתב את פרינס ומקדניאלס לקבוצה שלישית ולקבל רכז מנוסה בתמורה. רק שלא רואה אופציה כזו בנמצא.

לחלופין, החל מאמצע אוקטובר הוולבס יוכלו להעביר את בוורלי בקומבינציה עם שחקנים אחרים. אבל בוורלי-ביזלי, עם כל הכבוד לתוספות של מקדניאלס ובחירות עתידיות, זה ממש לפרוט את דולר סימונס למשהו כמו 65 פני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 08, 2021 9:35 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
אתה חושב שחטיף בוטנים זו חבילה לא רעה בכלל עבור סימונס.

כרגיל, הטיעונים שלך מאד עמוקים ורציניים.

לפילי יש שתי בעיות: חוסר בגארדים יוצרים, ושחקן שהמשבר שלו עם הקבוצה הוא פומבי ולכן אוטומטית המו"מ עליו קשה יותר כי הכרישים מריחים את הדם.

מקדנילאס, ביזלי, ראסל ובחירות דראפט זו חבילה שנותנת לפילי 2 גארדים שמסוגלים לשים על הלוח 20 נקודות כל אחד בערב נתון, פורוורד בן 20 שנתן עונת רוקי לא רעה ועוד פוטנציאל בבחירות דראפט. מה כלכך רע בזה, ולאיזו תמורה בדיוק אתה מצפה עבור סימונס במצב הנוכחי?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 08, 2021 10:29 pm 
Hall of Famer

בתפיסה שלי, הבעיה של פילי היא חסרונו של כוכב מס׳ 2.
ביזלי וראסל לא פותרים את זה.

אגב, אני מחבב מאוד את מקדניאלס.

לדעתי, כאמור, פילי צריכה להתעקש להמשיך עם סימונס, לפחות בינתיים.
אני לא חושב שהם צריכים למכור אותו במחיר רצפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 08, 2021 10:31 pm 
Hall of Famer

זאת באמת הצעה לא רעה לקבוצה שצריכה גארדים כמו פילי.
וגרנט, קא״ט זו אולי הצעה הזויה, אבל זאת הצעה סופר מעניינת , כי מאז ימי רובינסון דאנקן העליזים לא היה לנו משהו כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 08, 2021 10:32 pm 
Hall of Famer

זו הצעה מופרכת, נורטון.
למה שמיניסוטה תסכים למשהו כזה?
ומה בפעולות של רוסאס בשנתיים האחרונות גורם לך לחשוב שהוא בדרך לוותר על קא״ט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 08, 2021 10:34 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
זאת באמת הצעה לא רעה לקבוצה שצריכה גארדים כמו פילי

אם שוכחים את זה שראסל אפילו לא הוזכר אצלך ב-hm בעמדת הפוינט גארד
ואם מתעלמים מזה שביזלי יהיה כנראה hm בעמדה 2, לכל היותר
אז... כן, חסרים גארדים והם גארדים.
התאמה מושלמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 08, 2021 10:38 pm 
Hall of Famer

אגב, אם רוסאס מצליח להשיג את סימונס ומחבר אותו עם קא״ט ואדואדרס, הוא שיחק אותה בגדול.
זו שלישיה שיכולה ללכת רחוק, לפחות במונחים של מיניסוטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 08, 2021 10:47 pm 
Hall of Famer

Att כתב:

זאת באמת הודעה מאד מצחיקה.

אתה חושב שפילי צריכה עוד כוכב (כרגיל, "טוב עדיף מרע"), אז אתה חושב שפילי צריכה להמשיך עם שחקן שלא רוצה אפילו להגיע למחנה האימונים. יש עוד מישהו בעולם שחושב שזה המתכון להשיג כוכב? מה גם שמקצועית, סימונס חשף חולשה משמעותית בפלייאוף האחרון. אבל באמת מעניין אותי הלך המחשבה. מה אתה בדיוק סבור שיקרה אם הצדדים ימשיכו ביחד במצב הנתון?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 08, 2021 10:54 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
זו הצעה מופרכת, נורטון.
למה שמיניסוטה תסכים למשהו כזה?
ומה בפעולות של רוסאס בשנתיים האחרונות גורם לך לחשוב שהוא בדרך לוותר על קא״ט?

טוב, לא נראה לי שאתה מבין את ההבדל בין מופרך למעניין. לא אמרתי שזה משהו עם תרחיש סביר, אמרתי שזה היה מגניב אם זה היה קורה.
אתה חושב שזה לא היה מגניב ,סבבה. לדעתי כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 08, 2021 10:55 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
נורטון כתב:
זאת באמת הצעה לא רעה לקבוצה שצריכה גארדים כמו פילי

אם שוכחים את זה שראסל אפילו לא הוזכר אצלך ב-hm בעמדת הפוינט גארד
ואם מתעלמים מזה שביזלי יהיה כנראה hm בעמדה 2, לכל היותר
אז... כן, חסרים גארדים והם גארדים.
התאמה מושלמת.

ראסל וביזלי הם שני שחקני חמישייה לגיטימיים בליגה (נדמה לי שבכל קבוצה כמעט הם שווים משהו כמו מקום 4-6 ברוסטר). מקדניאלס הראה לא מעט הבטחה שנה שעברה. וסימונס הוא שחקן במגמת התדררדות ועם ערך שוק ברצפה.
אז כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 08, 2021 11:06 pm 
Hall of Famer

ראסל וביזלי הם גארדים בני 24-5 שכל אחד מהם מסוגל לשים 20 נקודות בערב נתון. זה שד'אנג'לו לא ממש מצא את מקומו בקבוצה מובילה עד היום לא מבטל כשרון התקפי של שחקן שכבר נבחר לאולסטאר, וגם ביזלי יודע לשים כדור בחישוק. לקבל שני סקוררים צעירים למדי בקו האחורי כשזה הצורך המקצועי העיקרי שלך, פלוס פורוורד צעיר פלוס בחירות נראה לי אחלה תמורה עבור שחקן שלא מוכן להגיע להתאמן אצלך.

אני באמת מחכה לקרוא את התרחיש הסביר של אטט, מה יקרה לדעתו בהנחה שפילי לא תעשה טרייד על סימונס וייכפה עליו להמשיך לשחק במועדון. בעיקר איך התרחיש הזה יוביל להגעת כוכב לקבוצה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 08, 2021 11:25 pm 
Senior

Hacohen כתב:
Att כתב:

אתה חושב שפילי צריכה עוד כוכב (כרגיל, "טוב עדיף מרע"), אז אתה חושב שפילי צריכה להמשיך עם שחקן שלא רוצה אפילו להגיע למחנה האימונים. יש עוד מישהו בעולם שחושב שזה המתכון להשיג כוכב? מה גם שמקצועית, סימונס חשף חולשה משמעותית בפלייאוף האחרון. אבל באמת מעניין אותי הלך המחשבה. מה אתה בדיוק סבור שיקרה אם הצדדים ימשיכו ביחד במצב הנתון?

מצטרף, אם מה שפילי תעשה עם סימונס ייבחן בפריזמה של 'השיגה כוכב שני או לא' זה ציון נכשל שפשוט מחכה לקרות.
סימונס עצמו לא מספיק טוב להיות כוכב שני לקבוצה אלופה כרגע והוא עשה את המקסימום להוריד את הערך שלו למטה בחודשים האחרונים.

אם הערך של סימונס בואקום הוא x, כרגע הוא כנראה שווה בשוק יותר קרוב ל0.8 x לדעתי.
אם הוא עולה עוד פעם אחד על פארקט בפילי ומוותר על שלשה, הוא יקבל בוז מהקהל שלו וזה יצנח ל0.6x.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 08, 2021 11:52 pm 
Hall of Famer

stavs כתב:
Hacohen כתב:
Att כתב:

מצטרף, אם מה שפילי תעשה עם סימונס ייבחן בפריזמה של 'השיגה כוכב שני או לא' זה ציון נכשל שפשוט מחכה לקרות.
סימונס עצמו לא מספיק טוב להיות כוכב שני לקבוצה אלופה כרגע והוא עשה את המקסימום להוריד את הערך שלו למטה בחודשים האחרונים.

אם הערך של סימונס בואקום הוא x, כרגע הוא כנראה שווה בשוק יותר קרוב ל0.8 x לדעתי.
אם הוא עולה עוד פעם אחד על פארקט בפילי ומוותר על שלשה, הוא יקבל בוז מהקהל שלו וזה יצנח ל0.6x.

ברור שזה ציון נכשל.
סימונס היה אחד השחקנים עם הערך הכי גבוה בליגה (1.8x אם נלך איתך).
לדעתי הערך שלו בשוק כרגע (לפחות לפי ההצעות שעפות כאן) הוא באזור 0.5x כבר עכשיו.
אבל הוא עדיין שחקן צעיר עם הרבה מאוד יכולות מוכחות ואם קבוצה תיקלע מאוחר יותר למצב בו הם יצטרכו לשלוח את הכוכב שלהם בטרייד, פילי תהיה אופציה מצוינת.
אני מעדיף לחכות מאשר לקבל את ראסל ואת ביזלי, with all due respect.

אגב, אמרתם שההודעות שלי מצחיקות גם כשחשבתי שצריך לשלוח את סימונס בטרייד בשנים האחרונות.
אז מבחינתכם, גם כשאני צודק, אני טועה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 09, 2021 12:03 am 
Hall of Famer

אז אם אני מנקה את כל הרעש מסביב, התשובה שלך לשאלה "מה התרחיש שבו הישארות של סימונס בסיקסרס בניגוד לרצונו תביא להם כוכב" היא "אולי בהמשך קבוצה תצטרך לשלוח את הכוכב שלה בטרייד".

סבבה תודה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 09, 2021 12:24 am 
Hall of Famer

אם כבר אנחנו מדברים ואני לוקח את התרופות שלי כנגד בחילה, הייתה לך בשלב מסוים נבואה בנוגע למשהו שהוא לא כדורסל ולא פוליטיקה והייתה לי תחושה שאולי במקרה דווקא בזה אתה מבין משהו, אבל הסתכלתי היום על מניית טבע והיא לא עלתה השנה (בניגוד לרוב השוק) והיא עדיין לא רווחית. אשמח אם תוכל להתייחס לזה, אם אתה עדיין מאמין בחברה או לא ומה השתבש שם, בעוף טופיק. תודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 09, 2021 12:25 am 
Junior

הערך של סימונס אכן ברצפה ואני לא בטוח שלפילי יש ברירה מלבד לשלוח אותו בטרייד, ועדיין הטרייד עם מינסוטה נוראי.
שני גארדים בינוניים לא שווים לגארד אחד טוב, עם כל הכבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 09, 2021 12:56 am 
Hall of Famer

Att כתב:
אם כבר אנחנו מדברים ואני לוקח את התרופות שלי כנגד בחילה, הייתה לך בשלב מסוים נבואה בנוגע למשהו שהוא לא כדורסל ולא פוליטיקה והייתה לי תחושה שאולי במקרה דווקא בזה אתה מבין משהו, אבל הסתכלתי היום על מניית טבע והיא לא עלתה השנה (בניגוד לרוב השוק) והיא עדיין לא רווחית. אשמח אם תוכל להתייחס לזה, אם אתה עדיין מאמין בחברה או לא ומה השתבש שם, בעוף טופיק. תודה

ושוב אתה מאד מצחיק. לא זכור לי שבת'רדים בנושאים כלכליים בעוף היה לי איזשהו ויכוח איתך, ואם היית מבקש כמו בנאדם בת'רד הרלוונטי בעוף שאתן אינפוט על טבע ועל החלקים שאני אולי מבין בהם בשוק (כי בכל זאת, בצנעה, ההשקעה העיקרית שלי שכתבתי עליה הרבה יותר מטבע עשתה פי 3 על הכסף בפחות משנה, ואת טבע נטשתי מזמן אחרי סיבוב לא רע-הייתי מוכן להסביר למה, אבל)-הייתי עושה זאת בשמחה. משום מה אתה סבור שאם תכתוב בלי קשר בת'רד על כדורסל שאתה תיקח כדורים נגד בחילה (!) ותצפה ממני ללכת לעוף להעלות נושאים ישנים מהאוב כדי להראות לך שאולי בכל זאת במקרה אני מבין (!!)..ובכן, שוב אתה מפגין קשר קצת קלוש למציאות. צר לי.

הוקיץ' כתב:
הערך של סימונס אכן ברצפה ואני לא בטוח שלפילי יש ברירה מלבד לשלוח אותו בטרייד, ועדיין הטרייד עם מינסוטה נוראי.

שני הגארדים האלה, כל אחד מהם בנפרד, טוב יותר מסימונס בסקורינג ובאיום מבחוץ. ביחד הם כח אש התקפי הרבה יותר טוב מהקו האחורי ממה שיש לפילי היום עם סימונס. וההצעה שודבר בה כללה גם עוד שחקן צעיר ובחירות.

ונכון, אין להם את ההגנה של סימונס, ראיית המשחק שלו ואת האורך שלו. סימונס שחקן מיוחד, אין עוד כמוהו בליגה לטוב ולרע. אבל המצב כרגע, כולם כאן מסכימים, הוא מצב שפל. איך אתם מצד אחד מבינים שמדובר במצב שפל, ומצד שני חושבים שאפשר לקבל עליו ערך יותר גבוה מהדוגמה של הטרייד האפשרי הזה? זה שזה רע שהגיעו למצב הזה, אין חולק. זה שפילדלפיה צריכה לעבוד עם מה שיש לה היום ולא עם הערך התיאורטי של לפני שנה, גם זה בעיניי לא במחלוקת.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 09, 2021 12:59 am 
Junior

אני לא חולק שהטרייד שהם יקבלו לא ישקף את הערך של סימונס, ועדיין, מאחר ואני לא מחזיק מהשניים המדוברים (מה גם שלפי גרנט זה לא טרייד שהוא אפשרי כספית) אני חושב שהם יכולים להוציא משהו יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 09, 2021 1:31 am 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
Att כתב:

ושוב אתה מאד מצחיק. לא זכור לי שבת'רדים בנושאים כלכליים בעוף היה לי איזשהו ויכוח איתך, ואם היית מבקש כמו בנאדם בת'רד הרלוונטי בעוף שאתן אינפוט על טבע ועל החלקים שאני אולי מבין בהם בשוק (כי בכל זאת, בצנעה, ההשקעה העיקרית שלי שכתבתי עליה הרבה יותר מטבע עשתה פי 3 על הכסף בפחות משנה, ואת טבע נטשתי מזמן אחרי סיבוב לא רע-הייתי מוכן להסביר למה, אבל)-הייתי עושה זאת בשמחה. משום מה אתה סבור שאם תכתוב בלי קשר בת'רד על כדורסל שאתה תיקח כדורים נגד בחילה (!) ותצפה ממני ללכת לעוף להעלות נושאים ישנים מהאוב כדי להראות לך שאולי בכל זאת במקרה אני מבין (!!)..ובכן, שוב אתה מפגין קשר קצת קלוש למציאות. צר לי.

הוקיץ' כתב:

שני הגארדים האלה, כל אחד מהם בנפרד, טוב יותר מסימונס בסקורינג ובאיום מבחוץ. ביחד הם כח אש התקפי הרבה יותר טוב מהקו האחורי ממה שיש לפילי היום עם סימונס. וההצעה שודבר בה כללה גם עוד שחקן צעיר ובחירות.

ונכון, אין להם את ההגנה של סימונס, ראיית המשחק שלו ואת האורך שלו. סימונס שחקן מיוחד, אין עוד כמוהו בליגה לטוב ולרע. אבל המצב כרגע, כולם כאן מסכימים, הוא מצב שפל. איך אתם מצד אחד מבינים שמדובר במצב שפל, ומצד שני חושבים שאפשר לקבל עליו ערך יותר גבוה מהדוגמה של הטרייד האפשרי הזה? זה שזה רע שהגיעו למצב הזה, אין חולק. זה שפילדלפיה צריכה לעבוד עם מה שיש לה היום ולא עם הערך התיאורטי של לפני שנה, גם זה בעיניי לא במחלוקת.

אופציה נוספת היא לחכות.
למעשה, אני לא בטוח שיש להם ברירה אלא להתעקש.

ה-core של פילי הוא אמביד-האריס.
אני מעריך את אמביד, אבל עם core כזה לא זוכים באליפות.
כן, זה ריסקי לחכות אבל עוד טרייד אחד לא טוב
ופילי יורדת ממעמד של קונטנדרית פוטנציאלית למעמד של קבוצה נחמדה ולא יותר מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 723 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 29  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: oren_80, rony, stavs, yoya ו 23 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: