סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 3:10 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 723 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 29  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' ספטמבר 09, 2021 1:40 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
את זה שאתה חושב שהאופציה הנכונה היא לחכות, כבר אמרת.

מה שמעניין לדעת זה מה אתה חושב שיקרה בפועל אם "יחכו" במצב הזה. העונה מתחילה מחר בבוקר, איך זה נראה? למה לדעתך הסבירות היותר גבוהה זה "יבוא כוכב שקבוצה אחרת חייבת לעשות עליו טרייד" ולא "כולם יסתכלו בתדהמה על התאונה שפילדלפיה עושה ויחכו שזה יתרסק בלי לשלם כלום"?

זאת לא גישה מפתיעה, כי בסוף עם כל הדיבורים שלך על ניהול אתה בסך הכל תמיד תומך בהימורים הכי קיצוניים של הכל או כלום. כך היה עם הינקי וכך גם עתה. או "לקבל כוכב" גם כשאין לך את התנאים, או שיתרסק הכל. ניהול זה לא.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 09, 2021 1:46 am 
Junior

כמובן שלחכות זו גם אופציה, אלא שגם בהנחה וסימונס יתרצה איכשהו להמשיך לשחק בפילי (לא מופרך בכלל, אבל גם לא ברור מאליו), אתה עדיין נשאר עם שחקן שנמצא בשפל מבחינת ביטחון עצמי ומוטיבציה.
בעיני יש סיכוי טוב שתמצא את עצמך במצב עוד פחות טוב מהנוכחי. בניגוד למה שנהוג לחשוב, תמיד יש לאן לרדת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 09, 2021 2:15 am 
Hall of Famer

בהחלט יש לאן לרדת וברור לי שיש סיכון בלחכות.
אני פשוט לא חושב שהטריידים שמוצעים כאן סבירים
ואני חושב שהסיכון בללכת על טרייד לא טוב הוא גדול יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 09, 2021 2:17 am 
Hall of Famer

Hacohen כתב:

מה שמעניין לדעת זה מה אתה חושב שיקרה בפועל אם "יחכו" במצב הזה. העונה מתחילה מחר בבוקר, איך זה נראה? למה לדעתך הסבירות היותר גבוהה זה "יבוא כוכב שקבוצה אחרת חייבת לעשות עליו טרייד" ולא "כולם יסתכלו בתדהמה על התאונה שפילדלפיה עושה ויחכו שזה יתרסק בלי לשלם כלום"?

החוזה של סימונס הוא לארבע שנים נוספות.
סביר מאוד שיתפנה כוכב כלשהו בזמן הזה.
סביר מאוד שסימונס לא ירצה להפסיד מעל 100 מיליון דולר.
לפילי יש אפשרות לחכות. הם יהיו תאונה גדולה יותר בעיניי אם יעשו טרייד גרוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 09, 2021 10:18 am 
Hall of Famer

יש לי הרגשה שהדרך הכי טובה שנותרה לפילדפיה זה לקבל תמורת סימונס חוזים נגמרים ולנסות להמר על השוק החופשי, או הזדמנות טרייד על כוכב ממורמר (לילארד???). אני חושב שביזלי וראסל זה לא מספיק בשביל להיות קונטנדרים והם באים עם התחייבות לשנתיים, שלמעשה יקבעו את המצב של פילי כפי שהוא. כרגע אמביד כשלעצמו מספיק להביא קבוצה לפלייאוף ועם סיכוי גבוה גם ליתרון ביתיות. עם חוזים נגמרים, תהיה גמישות כלכלית לנצל הזדמנויות. נראה לי מצב עדיף.
מה שבטוח לא הייתי עושה זה לקחת עסקה שאני לא מאמין בה, רק כי הערך של סימונס עכשיו בשפל. אני חושב שהייתי מעדיף לעשות את מה ש - Att מציע ולחייב את סימונס להישאר בפילי על פני טרייד שאני לא מאמין שישאיר אותי כקונטנדרית.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 09, 2021 10:23 am 
Senior

Att כתב:
Hacohen כתב:

החוזה של סימונס הוא לארבע שנים נוספות.
סביר מאוד שיתפנה כוכב כלשהו בזמן הזה.
סביר מאוד שסימונס לא ירצה להפסיד מעל 100 מיליון דולר.
לפילי יש אפשרות לחכות. הם יהיו תאונה גדולה יותר בעיניי אם יעשו טרייד גרוע.

ואם סימונס מגיע למחנה אימונים ולפתיחת העונה וכבר אז עושה וינס קארטר?
אז תחכה ארבע שנים עד שכוכב ירצה החוצה? או יודע - שנתיים וחצי? ואז מה, איזו קבוצה תסכים להעביר כוכב לפילדלפיה תמורת בן סימונס שבמשך שנתיים וחצי עשה פחות או יותר שביתה איטלקית?
למה נראה לך שאמביד ירצה להישאר בסיטואציה הזו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 09, 2021 10:41 am 
Junior

לפי הדיווחים סימונס אמר לפילדלפיה שזה לא התפקיד שלו להעלות את ערך הטרייד שלו ושהוא לא מתכנן לחזור לשם.
בנוסף כתוב שם שמחצית מהשכר של סימונס נכנס אליו בראשון לאוקטובר ואי אפשר לקנוס אותו מהשכר הזה, ככה שחלק מהמנוף של פילי גם פה יורד.

https://www.cbssports.com/nba/news/ben- ... er-report/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 09, 2021 11:49 am 
Senior

מה שבטוח זה שאם אחרי הפלייאוף המניות של סימונס ירדו ירידה חדה, הסאגה הזו מרסקת אותן ממש ואם הוא יעדיף לשבת בבית ולא לשחק, זה גם יגרוס את מה שנשאר מהן, יטחן את השאריות ויפזר מעל הים.
קבוצות מוכנות לקחת שחקן עם חולשות בולטות (אבל לא כאלו שאי אפשר לתקן) בתמורה ליתרונות משמעותיים אבל כשלזה מצטרף גם אישיות של פרימדונה עם נכונות לשרוף את המועדון כשמשהו לא נראה לו - למה שקבוצות ירצו לגעת בו בכלל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 09, 2021 11:58 am 
Hall of Famer

נאמר גם על קוואי, זרקו אותו למקום הכי מרוחק והכי פחות אטרקטיבי בליגה, ועדיין סיים עם אליפות.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 09, 2021 12:15 pm 
Senior

הסאגה עם קוואי הגיעה אחרי פריצה מקצועית אדירה שלו, אצל סימונס זה בדיוק ההפך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 09, 2021 12:17 pm 
Hall of Famer

אז אתה צופה שסימונס ייקח אליפות בשנה הבאה?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 09, 2021 12:19 pm 
Senior

stavs כתב:
הסאגה עם קוואי הגיעה אחרי פריצה מקצועית אדירה שלו, אצל סימונס זה בדיוק ההפך.

בדיוק
שחקן במעמד של קוואי יכול להאכיל את הקבוצות בצפרדעים ותמיד יהיה מי שיסכים לאכול ויבקש עוד כי הסיכוי גבוה. סימונס? גם לפני הסיפור הנוכחי הוא לא היה הסחורה הכי חמה בשוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 09, 2021 12:41 pm 
Junior

ורק אני חושב שההתנהגות של סימונס סבירה?
(לא אגיד שהוא הכי בסדר, אבל לא הייתי קורא לו פרימדונה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 09, 2021 12:42 pm 
Hall of Famer

מה שתומר. השאלה לגבי סימונס היא לא "האם להעביר אותו הקיץ", כי חובה להעביר אותו הקיץ. המתנה תייצר נזק עוד יותר גדול ממה שיש עכשיו-הוא לא רוצה לשחק במועדון. השאלה היא שאלה של תמורה ויכולת להנדס טרייד עם ערך סביר בתנאים האלה. לדעתי החבילה שהוזכרה לגבי הוולבס לא רעה, כמובן שאפשר לחשוב אחרת ולטעון שהיא לא טובה ושאפשר להשיג יותר טוב-אבל אי אפשר "להמתין". המתנה תחסל את שאריות הערך של סימונס, שלא לדבר על הנזק הפנימי במועדון כשהשחקן שאמור להיות מספר 2 שלך לא רוצה לעלות לשחק.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 09, 2021 12:42 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:

סבירה באיזה מובן?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 09, 2021 12:51 pm 
Junior

Hacohen כתב:
sheky כתב:

סבירה באיזה מובן?

במובן שהוא לא רוצה להיות בפילדלפיה עוד יום אחד אחרי הפלייאוף האחרון ואני יכול להבין אותו.
אין עוררין שהיה לו גמר נוראי שאני לא חושב שיש ויכוח עמוק על זה שרוב הבעיות הקשות שם היו מנטאליות ( בין אם זה העונשין או ההמנעות המדהימה מזריקות).
בנוסף לכל הבעיות המנטליות הקשות שהיו לו (לא יודע אם קשורות ישירות לפילי או לא) אז הגיעה ההדחה ואיתה זריקתו של סימונס מתחת לגלגלי האוטובוס על ידי המאמן שלו והכוכב של הקבוצה שלו.
מניח שבנוסף לחשש לחזור לסיטואציה הקשה שם הוא גם מרגיש מאוד פגוע מהם ולא מוכן לחזור לשחק שם.
הוא כנראה עושה את זה בצורה אגרסיבית מדי אבל לא הייתי קורא לו פרימדונה. אני חושב שזה היה ברור אחרי התגובות כלפיו אחרי ההדחה שהוא לא ישחק יותר בפילי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 09, 2021 1:07 pm 
Senior

אני לא יודע אם סימונס פרימדונה, אבל כן יודע שהיו הרבה סימני שאלה לגביו סביב היכולת והנכונות שלו להתמודד עם קשיים ודברים שלא הולכים לו כמו שצריך.
אני חושב שהקיץ הזה שבו הוא פשוט מסרב לחזור לקבוצה לא יעשה טוב לתדמית שלו בליגה מהבחינה הזו, גם אם הנסיבות מאחורי זה יחסית מוצדקות (וזה לא רק אמביד ודוק בראיונות שלהם, גם הקהל שם איבד אליו סבלנות לגמרי בפלייאוף הזה).

אני חושב שהדרך היחידה שבה הוא היה מעלה את הערך שלו משמעותית חזרה זה לחזור לעונה הבאה אחרי שעבד כל הקיץ על הקליעה ולשחק פשוט אחרת, להראות שהוא לא מפחד לטעות יותר ומבין שהוא יהיה חייב להתמודד עם מה שהוא התקשה איתו עד היום, אחרת לא משנה כמה טוב הוא יהיה בהגנה ואילו מספרי ריבאונד ואסיסטים יהיו לו, כל GM עם טיפה שכל בראש יהיה סקפטי מאוד לגבי איך זה יראה בפלייאוף.
כרגע זה די מרגיש שהוא עושה בדיוק את ההפך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 09, 2021 1:15 pm 
Junior

stavs כתב:
אני חושב שהדרך היחידה שבה הוא היה מעלה את הערך שלו משמעותית חזרה זה לחזור לעונה הבאה אחרי שעבד כל הקיץ על הקליעה ולשחק פשוט אחרת, להראות שהוא לא מפחד לטעות יותר ומבין שהוא יהיה חייב להתמודד עם מה שהוא התקשה איתו עד היום, אחרת לא משנה כמה טוב הוא יהיה בהגנה ואילו מספרי ריבאונד ואסיסטים יהיו לו, כל GM עם טיפה שכל בראש יהיה סקפטי מאוד לגבי איך זה יראה בפלייאוף.
כרגע זה די מרגיש שהוא עושה בדיוק את ההפך.

כפי שמפורסם לסימונס אין שום רצון או עניין להעלות את הערך שלו במדי פילדלפיה.
אני מניח שלתפיסתו הדרך היחידה שבה הוא יכול להעלות את הערך שלו בליגה זה לעוף מפילידלפיה. אין לי מושג אם הוא צודק או לא אבל הוא די הבהיר שזו התפיסה שלו.
אני לא באמת יודע מה החלק של פילי או של דוק ריברס בנפילה שלו ( ירד השנה גם בעונה הסדירה בכל פרמטר כמעט. בפלייאוף זה היה אסון כבר) אבל כבר די ברור שאין לו יכולת לעשות את מה שרשמת בפילי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 09, 2021 1:26 pm 
Senior

sheky כתב:
Hacohen כתב:
sheky כתב:

סבירה באיזה מובן?

במובן שהוא לא רוצה להיות בפילדלפיה עוד יום אחד אחרי הפלייאוף האחרון ואני יכול להבין אותו.
אין עוררין שהיה לו גמר נוראי שאני לא חושב שיש ויכוח עמוק על זה שרוב הבעיות הקשות שם היו מנטאליות ( בין אם זה העונשין או ההמנעות המדהימה מזריקות).
בנוסף לכל הבעיות המנטליות הקשות שהיו לו (לא יודע אם קשורות ישירות לפילי או לא) אז הגיעה ההדחה ואיתה זריקתו של סימונס מתחת לגלגלי האוטובוס על ידי המאמן שלו והכוכב של הקבוצה שלו.
מניח שבנוסף לחשש לחזור לסיטואציה הקשה שם הוא גם מרגיש מאוד פגוע מהם ולא מוכן לחזור לשחק שם.
הוא כנראה עושה את זה בצורה אגרסיבית מדי אבל לא הייתי קורא לו פרימדונה. אני חושב שזה היה ברור אחרי התגובות כלפיו אחרי ההדחה שהוא לא ישחק יותר בפילי.

אתה אומר שההתנהגות של סימונס סבירה אבל מדבר דווקא על התחושות שלו.
אפשר אולי להבין למה הוא מתוסכל ולמה הוא לא רוצה להיות בסיקסרס וזכותו להרגיש איך שבא לו אבל להתנהג איך שהוא מתנהג? בחיים לא.
אין בזה שום דבר סביר ולא משנה איך תסתכל על זה
(Lo rak becadursal, Behakol!!!)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 09, 2021 1:32 pm 
Junior

לא הבנתי למה אין בזה שום דבר סביר.
אני אומר שלדעתי ההתנהגות של סימונס סבירה תחת ההנחה שאלו התחושות שלו.

למה זה סביר שכשקבוצה רוצה להעביר בטריד שחקן אפשר לייבש על הספסל במשך חצי עונה אבל שחקן שרוצה טרייד לא יכול לעשות אותו דבר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 09, 2021 1:41 pm 
Senior

זה לא סביר כי זו נורמת התנהגות שלא יכולה לעבוד בשום סביבה עסקית. כשאתה עובד באיזשהו מקום תחת חוזה, אתה לא יכול להפסיק לעבוד יום אחד כי אתה לא רוצה לעבוד או כי אתה פגוע. לא אם אתה חושב שאתה רוצה לעבוד אצל זכיין אחר באותו תחום.

כשקבוצה עושה דבר כזה לשחקן זה אולי מכוער ולא אתי אבל ברוב המקרים מונע מטעמים תועלתניים ולבטח לא מהווה הפרת חוזה.
כששחקן עושה דבר כזה זה גם מטופש מאוד מבחינת עלות תועלת וגם קרוב לוודאי מהווה גם מהווה הפרת חוזה (והדיסקליימר הרגיל - לא קראתי את ההסכם, משפטן וכו')

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 09, 2021 1:47 pm 
Junior

תומר כתב:
זה לא סביר כי זו נורמת התנהגות שלא יכולה לעבוד בשום סביבה עסקית. כשאתה עובד באיזשהו מקום תחת חוזה, אתה לא יכול להפסיק לעבוד יום אחד כי אתה לא רוצה לעבוד או כי אתה פגוע. לא אם אתה חושב שאתה רוצה לעבוד אצל זכיין אחר באותו תחום.

כשקבוצה עושה דבר כזה לשחקן זה אולי מכוער ולא אתי אבל ברוב המקרים מונע מטעמים תועלתניים ולבטח לא מהווה הפרת חוזה.
כששחקן עושה דבר כזה זה גם מטופש מאוד מבחינת עלות תועלת וגם קרוב לוודאי מהווה גם מהווה הפרת חוזה (והדיסקליימר הרגיל - לא קראתי את ההסכם, משפטן וכו')

אבל אתה יודע שזה כן עובד ככה. מקרה קאווי הוא דוגמא מהדהדת לזה שזה ממש עובד ככה אם אתה (לפחות בעיניך) מספיק טוב בתחומך.
גם פה, אתה מאמין שבהנחה וסימונס לא יופיע למחנה האימונים הוא יסיים את דרכו בליגה? אני מאוד אופתע אם הוא לא ימשיך לשחק.
חוץ מזה שאתה כותב את זה בהחלטיות אני לא ממש מבין על מה אתה מבסס את הטענה שלך. אולי זה מכוער ולא אתי כמובן, אבל זה מונע פה מטעם תועלתני מצידו של סימונס.
אין לי מושג אם זה מהווה הפרת חוזה (מניח שהקנסות גם מוגדרים בחוזה) ואם כן אז אני מקווה שהליגה תפצה את פילי בהתאם או תעניש את סימונס בהתאם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 09, 2021 2:04 pm 
Senior

בוא נדייק, לא טענתי שזה סוף דרכו בליגה אלא שזו שחיקה של המעמד שלו. אתה חושב אחרת? אתה באמת חושב אחרת?
לגבי קוואי כבר התנהל פה הדיון הזה. הוא הד קייס אבל התרומה שלו למועדון כל כך גדולה שאנשים מוכנים למחול על ההדקייסיות שלו. זה לא באמת כל כך מורכב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 09, 2021 2:07 pm 
Junior

הגבתי למה שכתבת:
ציטוט:

אני לא חושב שהפרשה הנוכחית עם פילי פוגעת מהותית במעמד שלו.
אני כן חושב שזה פוגע ביכולת המיקוח של פילי, אבל אני לא חושב שקבוצה שתיקח אותו עכשיו תייעד לו תפקיד שונה מאשר לפני חודש.

מה שכן, הפלייאוף בלי שום ספק הוריד את המניות שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 09, 2021 3:31 pm 
Hall of Famer

אם כבר קוואי מוזכר שוב ושוב...
מה בעצם לגבי טרייד ביניהם (נניח בתוספת דני גרין בשביל המשכורות)

פילי נפגעת בעונה הנוכחית (ועדיין יכולה להיות קבוצת סיבוב שני אפילו), אבל קוואי-האריס-אמביד לשנתיים הבאות זה פוטנציאל להיות פייבורטים לאליפות אם קוואי חוזר קרוב לשיאו.
אצל הקליפרס זה מן הסתם יותר מורכב, אבל אני במקומם (והתקיים כאן בהרחבה הדיון הזה) ממילא לא הייתי אופטימי לגבי סיכוי לאליפות שלהם בשנים הבאות, וסימונס כן מוסיף "מימד מעניין" לקבוצה. בפרט בשנה הקרובה זה יכול להיות הבדל בין קבוצת סיבוב שני במערב לאיזו הימצאות בפליי-אין או משהו.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 723 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 29  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Att, B.Grant44, rony ו 28 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: