סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 2:41 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 723 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 29  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' ספטמבר 09, 2021 4:03 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
פילי כן, קליפרס hell no.
רמת הסיכוי של טרייד כזה שווה למשאלת לב הלא רלוונטית של נורטון על קא"ט תמורת סימונס.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 09, 2021 4:20 pm 
Hall of Famer

מסכים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 09, 2021 4:57 pm 
Junior

shmueliki כתב:
אם כבר קוואי מוזכר שוב ושוב...
מה בעצם לגבי טרייד ביניהם (נניח בתוספת דני גרין בשביל המשכורות)

פילי נפגעת בעונה הנוכחית (ועדיין יכולה להיות קבוצת סיבוב שני אפילו), אבל קוואי-האריס-אמביד לשנתיים הבאות זה פוטנציאל להיות פייבורטים לאליפות אם קוואי חוזר קרוב לשיאו.
אצל הקליפרס זה מן הסתם יותר מורכב, אבל אני במקומם (והתקיים כאן בהרחבה הדיון הזה) ממילא לא הייתי אופטימי לגבי סיכוי לאליפות שלהם בשנים הבאות, וסימונס כן מוסיף "מימד מעניין" לקבוצה. בפרט בשנה הקרובה זה יכול להיות הבדל בין קבוצת סיבוב שני במערב לאיזו הימצאות בפליי-אין או משהו.

קוואי זקן, אני הייתי הולך על סימונס תמורת לוקה ופורזינגיס :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 09, 2021 5:11 pm 
Hall of Famer

אני מסכים שהקליפרס לא יעשו טרייד שכזה (שהרי רק שמו את כל הביצים שלהם בסל של קוואי)
אני כאמור מוטה וחושב שהסיכוי שלהם להגיע למשהו ממשי (למשל גמר הליגה) בשנים הקרובות הוא ממילא נמוך מאוד, אבל הם (וכנראה גם הרוב כאן) לא מסכימים איתי

לצורך העניין, סימונס, מילטון וטייבול (לשני האחרונים חוזים נמוכים להחריד לעוד שנתיים) + בחירת סיבוב ראשון 2022
אפשר גם לתבל את זה בלהיפטר מעוד 3 שנות חוזה של מוריס של קנארד
אני במקום הקליפרס שוקל ממש ממש ברצינות

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 09, 2021 5:16 pm 
Hall of Famer

באמריקה יש employment at will בערך בכל חברה, כלומר זכותו של העובד וגם של המעביד לומר שלום בבת אחת ובלי הזהרה מוקדמת
נכון שהדברים שונים בחוזה מוגבל בשנים שגם נמצא תחת מטריית הליגה ועדיין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 09, 2021 5:25 pm 
Senior

לא מכיר אבל גם לא חושב שזה רלוונטי ל NBA

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 09, 2021 9:50 pm 
מנהל פורום

לילארד נשאר בפורטלנד, אין טרייד עליו
יש לו עוד 2-3 לתחילת הדעיכה
התחזית הלא מפתיעה, היא, מה שהיה הוא שיהיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 10, 2021 12:03 am 
Junior

שחקן יכול לפרוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 10, 2021 11:15 pm 
Hall of Famer

באיזו שנה אנחנו שמארק גאסול עובר בטרייד מהלייקרס לממפיס?

מועבר יחד עם זכויות לבחירת סיבוב שני ב2024 ומזומן עבור זכויות הדראפט של וואנג ז'הלין הסיני, במהלך שנועד לחסוך כסף ללייקרס. הגריזליס עתידים לשחרר את גאסול, שצפוי להשאר בספרד עם המשפחה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 12, 2021 2:14 am 
Hall of Famer

להישאר בספרד כשחקן כדורסל פעיל?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 12, 2021 7:30 pm 
Hall of Famer

הדיבור הוא שאולי יגיע לג'ירונה, בה התחיל את הקריירה וכיום הוא הבעלים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 12, 2021 7:51 pm 
Hall of Famer

מגניב
ליגה שנייה
אחלה סיפור

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 13, 2021 5:15 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
יש לי הרגשה שהדרך הכי טובה שנותרה לפילדפיה זה לקבל תמורת סימונס חוזים נגמרים ולנסות להמר על השוק החופשי, או הזדמנות טרייד על כוכב ממורמר (לילארד???). אני חושב שביזלי וראסל זה לא מספיק בשביל להיות קונטנדרים והם באים עם התחייבות לשנתיים, שלמעשה יקבעו את המצב של פילי כפי שהוא. כרגע אמביד כשלעצמו מספיק להביא קבוצה לפלייאוף ועם סיכוי גבוה גם ליתרון ביתיות. עם חוזים נגמרים, תהיה גמישות כלכלית לנצל הזדמנויות. נראה לי מצב עדיף.
מה שבטוח לא הייתי עושה זה לקחת עסקה שאני לא מאמין בה, רק כי הערך של סימונס עכשיו בשפל. אני חושב שהייתי מעדיף לעשות את מה ש - Att מציע ולחייב את סימונס להישאר בפילי על פני טרייד שאני לא מאמין שישאיר אותי כקונטנדרית.

הסיקסרס מחויבים לפיי רול של 142 מיליון בעונת 2022/23, כך שגם אם יעבירו את סימונס תמורת חוזים נגמרים, ינפו את החוזה של גרין (משכורת מובטחת חלקית לאותה עונה, לא בדקתי כמה בדיוק אבל זה X כלשהו מתוך 10 מיליון) וימצאו לוקחת לחוזה המסתיים של קארי, עדיין לא יתפנה להם קאפ ספייס משמעותי. וכמו שהראיתי בסקירת 2.5 עשורים של פרי אייג'נסי שערכתי, עבור רוב הקבוצות בליגה עדיף להשיג ערך באמצעות החלפת ערך עבורו, קרי בטרייד, ולא להטיל את יהבן על תקוות כוזבות של החתמת שמות גדולים מהשוק החופשי. כך שבנקודה הזאת אני מסכים עם אטט, עם כמה שערכו של סימונס ירד, עדיף למוריי להמתין עד כמה שאפשר עד שתצוץ העסקה הטובה ביותר. המטרה צריכה להיות החלפת הערך של סימונס בערך דומה (לאבין, כפי שהצעתי באחת התגובות כאן), או שימוש בחוזה שלו לבניית קונטנדרית מאוזנת יותר (ואן וליט והילד/בארנס).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 13, 2021 5:29 pm 
Junior

אטט הזכיר באחת התגובות שלו את השלד טוביאס-אמביד של פילי, שזו עוד נקודה מעניינת, כי לפי השמועות מוריי מחפש טרייד גם על טוביאס (שהוא, כזכור, ירושה מניהולם של ברט בראון ואלטון בראנד).
הבעיה היא שטוביאס חתום על 115.4 מיליון לשלוש העונות הקרובות. זה ממש לא החוזה הכי גרוע בליגה, אבל זה חוזה סופר-מקס לשחקן שלא ממש שווה אותו, מבחינת זה שהוא אולסטאר גבולי, שהתרומה שלו היא בעיקר בצד ההתקפי של הפרקט, ושגם שם הוא מתבסס הרבה על המיד-ריינג' וכבר דפק כמה הסרחות בשני הפלייאופים האחרונים שלו במדי הסיקסרס. קבוצות שיתעניינו בו, ירצו לתת בתמורה איזה חוזה בעייתי משלהן ולא יותר מדי ערך.

אבל יש כיוון אחד מעניין לטרייד: טוביאס תמורת מקולום. אני לא יודע אם אולשיי יילך על זה, הוא גם מאוד מחזיק מהסינרגיה של הצמד לילארד-מקולום וגם יעדיף לשמור את מקולום כאמצעי המרכזי להשגת סימונס, אם וכאשר מוריי יתקפל. אפשר לטעון שהחלפת מקולום בטוביאס היא מהלך די לטראלי. טוביאס ישאיר אותנו קבוצה של ג'אמפ שוטרס, בניגוד לסימונס (או סיאקם, שגם אותו ככל הנראה ניסינו להשיג על מקולום) שיכול להוסיף מימד אחר בהתקפה. בצד הפלוסים, טרייד כזה יוסיף לנו סייז, כשפאוול וקובינגטון יורדים עמדה אחת מטה, וההגנה של טוביאס מול רוב היריבים בעמדה 4 עדיפה על פני זו של מקולום מול רוב היריבים בעמדה שלו.

אולי החלפה של טוביאס-מקולום יכולה לבוא בצמוד, או כחלק מ, הטרייד על סימונס. למשל, בטרייד המשולש שהצעתי בין פילי, הקינגס וטורונטו, בואו נניח שהקינגס מחליטים להשאיר את הילד כשוטר נוסף לצד סימונס ושולחים את בארנס לפילי, בנוסף לבאגלי ומיטשל שמגיעים לטורונטו (פוקס-הליברטון-הילד-סימונס-הולמס). כך, פילי תוכל להעמיד חמישייה של ואן וליט, מקולום, גרין/תייבול, בארנס ואמביד. אומנם חסר סייז בקו האחורי, אבל ואן וליט שומר מוכח ומוצלח מול רוב היריבים בעמדה 2, כך שמקולום יהיה המינוס היחידי בהגנה, אפשר לחיות עם זה. בהתקפה, פור-אאוט סביב אמביד, כשמקולום יצטרך להראות שהוא מסוגל לשאת על עצמו את ההתקפה ברגעי הקלאץ', כפי שנראה בסדרה ההיא מול הנאגטס.

לחלופין, הטרייד המקורי שהצעתי עם הפייסרס יכול להפוך למשולש, כך שג'רמי למב וטוביאס האריס מגיעים לפורטלנד במקום מקולום וקובינגטון (ותופסים את מקומם בחמישייה), בעוד שפילי מעלה חמישייה של ברוגדון-מקולום-גרין-קובינגטון-אמביד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 14, 2021 1:17 am 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
עמוס לב כתב:
יש לי הרגשה שהדרך הכי טובה שנותרה לפילדפיה זה לקבל תמורת סימונס חוזים נגמרים ולנסות להמר על השוק החופשי, או הזדמנות טרייד על כוכב ממורמר (לילארד???). אני חושב שביזלי וראסל זה לא מספיק בשביל להיות קונטנדרים והם באים עם התחייבות לשנתיים, שלמעשה יקבעו את המצב של פילי כפי שהוא. כרגע אמביד כשלעצמו מספיק להביא קבוצה לפלייאוף ועם סיכוי גבוה גם ליתרון ביתיות. עם חוזים נגמרים, תהיה גמישות כלכלית לנצל הזדמנויות. נראה לי מצב עדיף.
מה שבטוח לא הייתי עושה זה לקחת עסקה שאני לא מאמין בה, רק כי הערך של סימונס עכשיו בשפל. אני חושב שהייתי מעדיף לעשות את מה ש - Att מציע ולחייב את סימונס להישאר בפילי על פני טרייד שאני לא מאמין שישאיר אותי כקונטנדרית.

הסיקסרס מחויבים לפיי רול של 142 מיליון בעונת 2022/23, כך שגם אם יעבירו את סימונס תמורת חוזים נגמרים, ינפו את החוזה של גרין (משכורת מובטחת חלקית לאותה עונה, לא בדקתי כמה בדיוק אבל זה X כלשהו מתוך 10 מיליון) וימצאו לוקחת לחוזה המסתיים של קארי, עדיין לא יתפנה להם קאפ ספייס משמעותי. וכמו שהראיתי בסקירת 2.5 עשורים של פרי אייג'נסי שערכתי, עבור רוב הקבוצות בליגה עדיף להשיג ערך באמצעות החלפת ערך עבורו, קרי בטרייד, ולא להטיל את יהבן על תקוות כוזבות של החתמת שמות גדולים מהשוק החופשי. כך שבנקודה הזאת אני מסכים עם אטט, עם כמה שערכו של סימונס ירד, עדיף למוריי להמתין עד כמה שאפשר עד שתצוץ העסקה הטובה ביותר. המטרה צריכה להיות החלפת הערך של סימונס בערך דומה (לאבין, כפי שהצעתי באחת התגובות כאן), או שימוש בחוזה שלו לבניית קונטנדרית מאוזנת יותר (ואן וליט והילד/בארנס).

על פי נתונים מהופס הייפ פילי על 139 מיליון ל-22/23. תוריד את ה-35 מיליון של סימונס, עוד איזה 3 מיליון של quelifing offer של שני שחקנים וכבר יש לך עם מה לעבוד. אתה כבר יכול ללכת על סיין אנד טרייד לשחקנים מסויימים. אתה כבר יכול להעביר יותר בקלות שחקנים עם חוזים יותר קטנים ולקבל ערך.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 14, 2021 7:45 am 
Junior

מניח שזה תלוי בכמה שהתקרה תעלה עד אז. ועדיין, אתה מדבר על ויתור על הצעות היענות לשחקנים צעירים שעשויים להיות אינטגרליים לרוטציית הסיקסרס, פלוס סימונס עצמו כמובן שיוחלף בחוזים מסתיימים ומלא בחירות. יחד עם ויתור על קארי, למשל, זה יוצר המון חורים בסגל שלהם (רכז פליימייקר שממילא צריכים, שחקני כנף שלפחות אחד מהם סקורר, ספסל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 14, 2021 8:35 am 
Hall of Famer

איך בדיוק אתה מוריד את החוזה לסימונס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 14, 2021 8:39 am 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
אטט הזכיר באחת התגובות שלו את השלד טוביאס-אמביד של פילי, שזו עוד נקודה מעניינת, כי לפי השמועות מוריי מחפש טרייד גם על טוביאס (שהוא, כזכור, ירושה מניהולם של ברט בראון ואלטון בראנד).
הבעיה היא שטוביאס חתום על 115.4 מיליון לשלוש העונות הקרובות. זה ממש לא החוזה הכי גרוע בליגה, אבל זה חוזה סופר-מקס לשחקן שלא ממש שווה אותו, מבחינת זה שהוא אולסטאר גבולי, שהתרומה שלו היא בעיקר בצד ההתקפי של הפרקט, ושגם שם הוא מתבסס הרבה על המיד-ריינג' וכבר דפק כמה הסרחות בשני הפלייאופים האחרונים שלו במדי הסיקסרס. קבוצות שיתעניינו בו, ירצו לתת בתמורה איזה חוזה בעייתי משלהן ולא יותר מדי ערך.

אבל יש כיוון אחד מעניין לטרייד: טוביאס תמורת מקולום. אני לא יודע אם אולשיי יילך על זה, הוא גם מאוד מחזיק מהסינרגיה של הצמד לילארד-מקולום וגם יעדיף לשמור את מקולום כאמצעי המרכזי להשגת סימונס, אם וכאשר מוריי יתקפל. אפשר לטעון שהחלפת מקולום בטוביאס היא מהלך די לטראלי. טוביאס ישאיר אותנו קבוצה של ג'אמפ שוטרס, בניגוד לסימונס (או סיאקם, שגם אותו ככל הנראה ניסינו להשיג על מקולום) שיכול להוסיף מימד אחר בהתקפה. בצד הפלוסים, טרייד כזה יוסיף לנו סייז, כשפאוול וקובינגטון יורדים עמדה אחת מטה, וההגנה של טוביאס מול רוב היריבים בעמדה 4 עדיפה על פני זו של מקולום מול רוב היריבים בעמדה שלו.

אולי החלפה של טוביאס-מקולום יכולה לבוא בצמוד, או כחלק מ, הטרייד על סימונס. למשל, בטרייד המשולש שהצעתי בין פילי, הקינגס וטורונטו, בואו נניח שהקינגס מחליטים להשאיר את הילד כשוטר נוסף לצד סימונס ושולחים את בארנס לפילי, בנוסף לבאגלי ומיטשל שמגיעים לטורונטו (פוקס-הליברטון-הילד-סימונס-הולמס). כך, פילי תוכל להעמיד חמישייה של ואן וליט, מקולום, גרין/תייבול, בארנס ואמביד. אומנם חסר סייז בקו האחורי, אבל ואן וליט שומר מוכח ומוצלח מול רוב היריבים בעמדה 2, כך שמקולום יהיה המינוס היחידי בהגנה, אפשר לחיות עם זה. בהתקפה, פור-אאוט סביב אמביד, כשמקולום יצטרך להראות שהוא מסוגל לשאת על עצמו את ההתקפה ברגעי הקלאץ', כפי שנראה בסדרה ההיא מול הנאגטס.

לחלופין, הטרייד המקורי שהצעתי עם הפייסרס יכול להפוך למשולש, כך שג'רמי למב וטוביאס האריס מגיעים לפורטלנד במקום מקולום וקובינגטון (ותופסים את מקומם בחמישייה), בעוד שפילי מעלה חמישייה של ברוגדון-מקולום-גרין-קובינגטון-אמביד.

ואן וליט, מקולום, גרין/תייבול, בארנס ואמביד - נשמעת לי כמו אחלה קבוצה להתחרות איתה על מקום בפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 14, 2021 9:39 am 
Hall of Famer

Att כתב:

כפי שכתבתי, טרייד על חוזים נגמרים. אני אעדיף טרייד כזה מאשר לקבל שחקנים בינוניים עם חוזים לכמה עונות.
לגבי פילי ומקום בפלייאוף, ג'ואל אמביד ועוד 4 שחקנים רנדמוליים זאת אחלה קבוצה להתחרות איתה על מקום בפלייאוף.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 14, 2021 9:58 am 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
Att כתב:

כפי שכתבתי, טרייד על חוזים נגמרים. אני אעדיף טרייד כזה מאשר לקבל שחקנים בינוניים עם חוזים לכמה עונות.
לגבי פילי ומקום בפלייאוף, ג'ואל אמביד ועוד 4 שחקנים רנדמוליים זאת אחלה קבוצה להתחרות איתה על מקום בפלייאוף.

וזה מה שאתה רוצה לעשות עם ה-prime של הקריירה של ג׳ואל אמביד? להתחרות איתו על מקום בפלייאוף?
לגבי חוזים נגמרים וכו׳, מה שהצעת לא נשמע לי ריאלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 14, 2021 11:00 am 
Junior

Att כתב:
וזה מה שאתה רוצה לעשות עם ה-prime של הקריירה של ג׳ואל אמביד? להתחרות איתו על מקום בפלייאוף?

זה לא בדיוק מה שאתה מציע לעשות עם ההקפאה של סימונס לכמה זמן שצריך עד שיקבלו טרייד סביר עליו (אם יקבלו)?

Att כתב:
ואן וליט, מקולום, גרין/תייבול, בארנס ואמביד - נשמעת לי כמו אחלה קבוצה להתחרות איתה על מקום בפלייאוף.

וקאווי, סיאקם וואן ליט? נשמע כמו אלופה?
מה עם בוקר, אייטון ופול? נשמע כמו פיינליסטית?

אמביד הוא TOP2 במירוץ לMVP העונה ומקולום/האריס לא נופלים צורה מאייטון/סיאקם...
אני ממש לא חושב שזו קבוצה פייבוריטית לאליפות, מצד שני גם לא חשבתי את זה על הבאקס או על טורונטו (או שהסאנס יהיו פיינליסטית או שאטלטנה יהיו בגמר האיזורי). הקבוצה שרשמת בקונסטלציה מסוימת יכולה לעשות גמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 14, 2021 11:10 am 
Hall of Famer

פילי במצב לא טוב כרגע ואין פתרונות טובים.
יש פתרונות טובים יותר וטובים פחות.

1. עמוס לב לא רוצה לקחת שחקנים בינוניים ומעדיף לנקות אורוות ולקוות לטוב.
הוא בעצם מסכים איתי בהרבה מובנים, פשוט הדרך שלו להצלחה היא שונה.
לדעתי זה רעיון לא ריאלי בכלל, שלא יביא את פילי למקום טוב יותר.
היא לא באמת יעד אטרקטיבי ל-FA.

2. אני מציע לחכות.

3. אתה מציע לקחת שחקנים בינוניים פלוס ולקוות שאמביד מסוגל לסחוב אותם על הגב שלו לגמר הנ.ב.א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 14, 2021 11:16 am 
Junior

Att כתב:
פילי במצב לא טוב כרגע ואין פתרונות טובים.
יש פתרונות טובים יותר וטובים פחות.

1. עמוס לב לא רוצה לקחת שחקנים בינוניים ומעדיף לנקות אורוות ולקוות לטוב.
הוא בעצם מסכים איתי בהרבה מובנים, פשוט הדרך שלו להצלחה היא שונה.
לדעתי זה רעיון לא ריאלי בכלל, שלא יביא את פילי למקום טוב יותר.
היא לא באמת יעד אטרקטיבי ל-FA.

2. אני מציע לחכות.

3. אתה מציע לקחת שחקנים בינוניים פלוס ולקוות שאמביד מסוגל לסחוב אותם על הגב שלו לגמר הנ.ב.א.

בגדול כן...
אם אתה מדבר על לחכות עד מקסימום פברואר אז אני מסכים איתך.
אם אתה מדבר על לחכות כמה שצריך אז אני לגמרי חושב שעדיף שחקנים בינוניים ליד אמביד והאריס (או מי שלא יהיה בטרייד עליו) אל מול כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 14, 2021 11:17 am 
Senior

אבל מה האנדגיים? לחכות למה? אין ג׳י.אם. בליגה שיעביר כוכב תמורת חבילה שמתבססת על סימונס, בטח לא בשנה הקרובה, וכל עוד סימונס בגישה ש'זה לא התפקיד שלי להעלות את הערך שלי' זה כנראה גם לא יקרה בשלוש השנים הקרובות.

לשיטתך פילי צריכה להביא עוד שחקן טופ כמה כדי להיות מספיק קונטנדרית בשביל לעשות טרייד על סימונס?

בעיני כל עוד אפילו ערך של ואן וליט, בארנס ומקולום זה לא מספיק טוב על סימונס והאריס, אין שום סיכוי בעולם שתהיה מרוצה ממה שההנהלה שהסיקסרס תעשה. אפשר גם להחליט שצריך לחכות עד שדונצ׳יץ׳ ירצה החוצה, וברגע שמורי ייקח משהו ששווה פחות להאשים אותו בהחרבה נוספת של הקונטנדרית הבטוחה שהינקי התחיל לבנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 14, 2021 11:29 am 
Hall of Famer

Att כתב:
עמוס לב כתב:
Att כתב:

לגבי חוזים נגמרים וכו׳, מה שהצעת לא נשמע לי ריאלי.

זה לא מה שאני רוצה לעשות. אתה אמרת שההרכב עם ון וליט וכו' שווה אחלה קבוצה להתחרות איתה על מקום בפלייאוף, על זה הגבתי. אני לא מסכים, בעיני ג'ואל אמביד לבד מספיק בשביל להתחרות על מקום בפלייאוף. ההרכב שהציעו שווה יותר, סביר להניח סיבוב שני בפלייאוף. זה לא מספיק בעיני, אבל לא צריך לעשות לזה דאונגרייד.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 723 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 29  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: uriel17, עמוס לב ו 26 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: