סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 2:52 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 723 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 29  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' ספטמבר 14, 2021 11:32 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
stavs כתב:
אבל מה האנדגיים? לחכות למה? אין ג׳י.אם. בליגה שיעביר כוכב תמורת חבילה שמתבססת על סימונס, בטח לא בשנה הקרובה, וכל עוד סימונס בגישה ש'זה לא התפקיד שלי להעלות את הערך שלי' זה כנראה גם לא יקרה בשלוש השנים הקרובות.

זה ממש לא נכון בעיניי.
זה לא נדיר שכוכבים רוצים לעזוב את הסיטואציה הנוכחית שלהם לטובת סיטואציה אחרת.
בסיטואציה כזו, טרייד עם פילי הוא סביר מאוד ואף מתבקש.
סימונס הוא עדיין נכס מעולה לקבל עבור כוכב שרוצה לעזוב (אלא אם הקבוצה מחליטה לעשות ריסטארט ולבנות מהדראפט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 14, 2021 11:33 am 
Junior

עמוס לב כתב:
זה לא מה שאני רוצה לעשות. אתה אמרת שההרכב עם ון וליט וכו' שווה אחלה קבוצה להתחרות איתה על מקום בפלייאוף, על זה הגבתי. אני לא מסכים, בעיני ג'ואל אמביד לבד מספיק בשביל להתחרות על מקום בפלייאוף. ההרכב שהציעו שווה יותר, סביר להניח סיבוב שני בפלייאוף. זה לא מספיק בעיני, אבל לא צריך לעשות לזה דאונגרייד.

כמו ששאלתי מקודם -
לטעמך ואן ליט-מקולום-בארנס-אמביד פחות טובים מבוקר-אייטון-פול? הם פחות טובים מקאווי-סיאקם-ואן ליט?
וברור שבשני המקרים היו "נסיבות מקלות" להישגים, אבל בשנים האחרונות יש כמעט בכל עונה נסיבות מקלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 14, 2021 11:35 am 
Hall of Famer

sheky כתב:
עמוס לב כתב:
זה לא מה שאני רוצה לעשות. אתה אמרת שההרכב עם ון וליט וכו' שווה אחלה קבוצה להתחרות איתה על מקום בפלייאוף, על זה הגבתי. אני לא מסכים, בעיני ג'ואל אמביד לבד מספיק בשביל להתחרות על מקום בפלייאוף. ההרכב שהציעו שווה יותר, סביר להניח סיבוב שני בפלייאוף. זה לא מספיק בעיני, אבל לא צריך לעשות לזה דאונגרייד.

כמו ששאלתי מקודם -
לטעמך ואן ליט-מקולום-בארנס-אמביד פחות טובים מבוקר-אייטון-פול? הם פחות טובים מקאווי-סיאקם-ואן ליט?
וברור שבשני המקרים היו "נסיבות מקלות" להישגים, אבל בשנים האחרונות יש כמעט בכל עונה נסיבות מקלות.

אתה מתכוון לקאווי-סיאקם-לאורי-ואן ליט, אם כבר
והתשובה היא כמובן שכן בשני המקרים.

הבלבול הזה בין שחקנים בינוניים פלוס לבין כוכבים הוא בדיוק הסיבה שבגללה אני מתעקש על הגדרות כמו טופ5.
איפה אתה מדרג את מקולום בעמדה מס׳ 2?
עוד מעט נראה איפה נורטון ישים אותו. לדעתי זו עמדה סופר סופר חזקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 14, 2021 11:38 am 
Hall of Famer

Att כתב:
פילי במצב לא טוב כרגע ואין פתרונות טובים.
יש פתרונות טובים יותר וטובים פחות.

1. עמוס לב לא רוצה לקחת שחקנים בינוניים ומעדיף לנקות אורוות ולקוות לטוב.
הוא בעצם מסכים איתי בהרבה מובנים, פשוט הדרך שלו להצלחה היא שונה.
לדעתי זה רעיון לא ריאלי בכלל, שלא יביא את פילי למקום טוב יותר.
היא לא באמת יעד אטרקטיבי ל-FA.

2. אני מציע לחכות.

3. אתה מציע לקחת שחקנים בינוניים פלוס ולקוות שאמביד מסוגל לסחוב אותם על הגב שלו לגמר הנ.ב.א.

אני לא אמרתי שזאת הדרך שלי להצלחה. אמרתי שאני אעדיף לקחת חוזים נגמרים מאשר שחקנים בינוניים ולקוות לטוב. אני לא מכיר את הסיטואציה עם סימונס מספיק טוב (וגם אתה לא), אבל בדרך שאתה מציע יש סיכון שהערך שלו יהיה אפס בערך ואז גם חבילה טובה של חוזים נגמרים אי אפשר יהיה לקחת. מה שביתה עושה לערך של שחקן, אפשר לראות בעסקה של וינס קרטר, שהשאירה את הרפטורס בלי כלום בערך.
לגבי יעד אטרקטיבי ל - FA, זה לא אתה שהטפת לנו כל הזמן שכוכבים נמשכים לכוכבים וסיטואציה טובה. ג'ואל אמביד, אחד מעשרת השחקנים הכי טובים בליגה, יש שיגידו טופ 5, וצוות מסייע לא נורא זה לא סיטואציה טובה לכוכב. שים עוד כוכב אמיתי בפילי ויש לך קונטנדרית בקלות.
הרי זאת הייתה בדיוק התוכנית של הינקי, לא? תשיג כישרון על, תתרומם לאט וכשיהיו לך 2 פיסות אמיתיות למועמדת אליפות, אז להשיג את השלישית יהיה קל, כי כוכבים נמשכים לקבוצות עם פוטנציאל.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 14, 2021 11:41 am 
Hall of Famer

sheky כתב:
עמוס לב כתב:

כמו ששאלתי מקודם -

אתה לא יכול להתעלם מלאורי. ואן וליט היה שחקן ספסל בטורונטו.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 14, 2021 11:46 am 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
Att כתב:

2. אני מציע לחכות.

3. אתה מציע לקחת שחקנים בינוניים פלוס ולקוות שאמביד מסוגל לסחוב אותם על הגב שלו לגמר הנ.ב.א.

אני לא אמרתי שזאת הדרך שלי להצלחה. אמרתי שאני אעדיף לקחת חוזים נגמרים מאשר שחקנים בינוניים ולקוות לטוב. אני לא מכיר את הסיטואציה עם סימונס מספיק טוב (וגם אתה לא), אבל בדרך שאתה מציע יש סיכון שהערך שלו יהיה אפס בערך ואז גם חבילה טובה של חוזים נגמרים אי אפשר יהיה לקחת. מה שביתה עושה לערך של שחקן, אפשר לראות בעסקה של וינס קרטר, שהשאירה את הרפטורס בלי כלום בערך.
לגבי יעד אטרקטיבי ל - FA, זה לא אתה שהטפת לנו כל הזמן שכוכבים נמשכים לכוכבים וסיטואציה טובה. ג'ואל אמביד, אחד מעשרת השחקנים הכי טובים בליגה, יש שיגידו טופ 5, וצוות מסייע לא נורא זה לא סיטואציה טובה לכוכב. שים עוד כוכב אמיתי בפילי ויש לך קונטנדרית בקלות.
הרי זאת הייתה בדיוק התוכנית של הינקי, לא? תשיג כישרון על, תתרומם לאט וכשיהיו לך 2 פיסות אמיתיות למועמדת אליפות, אז להשיג את השלישית יהיה קל, כי כוכבים נמשכים לקבוצות עם פוטנציאל.

עמוס, בחיאת, לך לת׳רד של השוק החופשי. הגדרתי שם בדיוק מה מושך כוכבים לפני כשבועיים. ליעד יש משמעות רבה (רוב הכוכבים עוברים מסורתית לל״א/מיאמי/ניו יורק).
אתה מציע לרוקן את כל הקבוצה מסביב לאמביד ולחכות בסבלנות לשוק החופשי.
זו הצעה מופרכת לגמרי בעיניי.
כבר עדיף להשאיר את סימונס בצד ולחכות לעסקה טובה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 14, 2021 11:47 am 
Junior

אכן שכחתי את לאורי. מקבל את ההערה של שניכם.

אייטון כוכב? בוקר/פול מתקרבים למעמד של אמביד?
קאווי אכן סופרסטאר, אבל יש לך ספק שאם גולדן סטייט בריאים הם לא אלופים? וסיאקם כוכב? בהחלט עדיף על האריס? על סמך מה אתה טוען את זה?

חשוב שתבדביל בין ידע בתחילת העונה לידע בסוף העונה. איך אמביד יראה ביחד עם קלעים טובים יותר סביבו אנחנו לא יודעים, כמו שלא ידענו איך קאווי יראה אחרי שנה בחוץ וכמו שלא ידענו שאייטון יהיה כל כך טוב מרבית הפלייאוף.
אני קורא מה שרשמתי ואני מבין שהייתי מאוד לא ברור... הכוונה שלי הייתה להאם הקבוצה המדומיינת של פילי פחות טובה מהסאנס/טורונטו של לפני פתיחת העונה. אני מבין שלא רשמתי את זה בשום מקום, אבל זו הייתה כוונתי :)

מקולום איפשהו כרגע 5-7 לטעמי בעמדה. הארדן, ביל בוקר ומיטשל בוודאות מעליו... אחרי זה באיזשהו סדר יש את לאוין, שג"א ואת מקקולום. (לא מדרג את קליי אחרי שנתיים בחוץ).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 14, 2021 11:56 am 
Hall of Famer

sheky כתב:
מקולום איפשהו כרגע 5-7 לטעמי בעמדה. הארדן, ביל בוקר ומיטשל בוודאות מעליו... אחרי זה באיזשהו סדר יש את לאוין, שג"א ואת מקקולום. (לא מדרג את קליי אחרי שנתיים בחוץ).

מקולום בעיניי הוא שחקן טופ10 קלאסי ולא כוכב בעמדה שלו.

מעליו בעיניי -
הארדן
בוקר
ביל
באטלר
מיטצ׳ל
לאווין
שג״א
קליי
אדוארדס

כאן הוא מקום שביעי:
https://hoopshype.com/lists/nba-ranking ... al-booker/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 14, 2021 11:58 am 
Hall of Famer

sheky כתב:
אכן שכחתי את לאורי. מקבל את ההערה של שניכם.

אייטון כוכב? בוקר/פול מתקרבים למעמד של אמביד?
קאווי אכן סופרסטאר, אבל יש לך ספק שאם גולדן סטייט בריאים הם לא אלופים? וסיאקם כוכב? בהחלט עדיף על האריס? על סמך מה אתה טוען את זה?
.

על סמך זה שראיתי אותם משחקים
(גם אחד מול השני בסדרת פלייאוף)
ועל סמך זה שאחד מהם הוא שחקן הגנה מצוין והאחר שחקן הגנה די חלש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 14, 2021 11:59 am 
Hall of Famer

sheky כתב:
חשוב שתבדביל בין ידע בתחילת העונה לידע בסוף העונה. איך אמביד יראה ביחד עם קלעים טובים יותר סביבו אנחנו לא יודעים, כמו שלא ידענו איך קאווי יראה אחרי שנה בחוץ וכמו שלא ידענו שאייטון יהיה כל כך טוב מרבית הפלייאוף.

יש ידע ויש אפסייד.
אייטון הוא שחקן עם אפסייד של כוכב, שבתחילת העונה לא היה ידוע אם יתממש או לא.
קוואי הוא סופרסטאר שהיה פצוע ולא ידענו אם יחזור לפורמה אבל הפוטנציאל בהחלט היה שם.
להבדיל - אנחנו כבר יודעים מיהו מקולום ומה יכולותיו. כנ״ל לגבי ואן וליט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 14, 2021 12:05 pm 
Junior

Att כתב:
sheky כתב:

מעליו בעיניי -
הארדן
בוקר
ביל
באטלר
מיטצ׳ל
לאווין
שג״א
קליי
אדוארדס

כאן הוא מקום שביעי:

את קליי אתה לא יכול לדרג אחרי שנתיים בחוץ. אין לך שום מושג מה היכולות שלו.
אם אני שואל אותך את מי אתה לוקח לעונה הקרובה בלבד אתה לוקח את אדוארדס לפני מקולום? אומנם רוקי אבל מה שאנחנו ידעים עליו זה 19.3 נקודות ב48.8 EFG ועם 32.9 אחוז מהשלוש. מקולום לצורך השוואה עם 23.1 למשחק עם 55.4 EFG ועם 40.2% ל3.
( אחד מהם בקבוצת פלייאוף והשני בקבוצה אשפה ).
לא יודע למי תהיה קריירה יותר טובה, יכול להיות שאדוארדס יתאפס על עצמו אבל אני לא רואה סרט שהוא שחקן טוב יותר ממקולום עכשיו.

לגבי שג"א ולאווין אני יכול לקבל, אני כנראה הייתי לוקח אותו לפניהם אבל זה לא מוחלט (לאווין ב7 עונות לא עשה פלייאוף אחד, כן?).

לגבי ההודעה השניה - סיאקם שחקן התקפה סופר מוגבל ולא יעיל במיוחד. הוא צלע שניה-שלישית סבבה לגמרי, לא הרבה מעבר (שזה די כמו האריס).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 14, 2021 12:15 pm 
Senior

Att כתב:
stavs כתב:
אבל מה האנדגיים? לחכות למה? אין ג׳י.אם. בליגה שיעביר כוכב תמורת חבילה שמתבססת על סימונס, בטח לא בשנה הקרובה, וכל עוד סימונס בגישה ש'זה לא התפקיד שלי להעלות את הערך שלי' זה כנראה גם לא יקרה בשלוש השנים הקרובות.

זה ממש לא נכון בעיניי.
זה לא נדיר שכוכבים רוצים לעזוב את הסיטואציה הנוכחית שלהם לטובת סיטואציה אחרת.
בסיטואציה כזו, טרייד עם פילי הוא סביר מאוד ואף מתבקש.
סימונס הוא עדיין נכס מעולה לקבל עבור כוכב שרוצה לעזוב (אלא אם הקבוצה מחליטה לעשות ריסטארט ולבנות מהדראפט)

נו, אז יאללה, בוא נשחק משחק:
אתה עכשיו טומי שפרד, או עצמך אבל קיבלת את משרת הGM בוויזארדס, ביל מודיע לך שהוא רוצה החוצה. איזו חבילה אתה דורש מפילי תמורתו?
תזכור שהרבה קבוצות פנו אלייך, ביל הוא הכוכב היחיד העונה (חוץ מסימונס שאני לא יודע איך נכנס בהגדרות שלך) שרצה החוצה, ג"ס מציעים חבילות שכוללות את כל הצעירים ובחירות, בוסטון אולי מציעים חבילה שכוללת את ג'יילן בראון, קבוצות אחרות, מה תרצה לקבל מפילי?
אחר-כך תעשה את אותו התרגיל אבל עם לילארד בפורטלנד או כל כוכב אחר.
תזכור שסימונס לא רוצה לשחק בפילדלפיה וכנראה לא נתן עונת פריצה שבה הוכיח שהוא כל מה שחששנו שלעולם לא יהיה.

ממש אשמח לשמוע על עסקה סביב סימונס שהיית מרוצה ממנה כGM או אפילו אוהד של הקבוצה השנייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 14, 2021 12:17 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
עמוס לב כתב:
Att כתב:

2. אני מציע לחכות.

עמוס, בחיאת, לך לת׳רד של השוק החופשי. הגדרתי שם בדיוק מה מושך כוכבים לפני כשבועיים. ליעד יש משמעות רבה (רוב הכוכבים עוברים מסורתית לל״א/מיאמי/ניו יורק).
אתה מציע לרוקן את כל הקבוצה מסביב לאמביד ולחכות בסבלנות לשוק החופשי.
זו הצעה מופרכת לגמרי בעיניי.
כבר עדיף להשאיר את סימונס בצד ולחכות לעסקה טובה יותר.

אני שמח שלבסוף הסכמת איתי שיש יעדים שהשוק החופשי הוא דרך פעולה לגיטימית, ושיעד הוא אחד מהשפעות על החלטה של שחקנים לאן ללכת. בעבר פטרת את זה כשטות.
אני מסכים איתך שפילי לא מהיעדים הנחשקים וזה הימור ללכת על השוק החופשי (צריך להכליל גם סיין אנד טרייד, נדמה שגראנט לא הכליל את עסקאות סיין אנד טרייד כחלק מהממצאים שלו) ואני בהחלט לא הייתי הולך על תוכנית כזאת בצורה יזומה. אבל המצב בפילי עם סימונס הוא זוועה. לא רק שהוא נחשף כשחקן מוגבל, מה שהוריד את הערך שלו מאד, כעת הוא גם נחשף כטראבל מייקר שבסיטואציה מסויימת לא אכפת לו לשרוף את הקבוצה שלו א-לה וינס קארטר. זה שילוב מוריד ערך קטלני.
אני לא מציע לרוקן את כל הקבוצה. להיפך, אני משאיר את הקבוצה כמו שהיא מינוס סימונס. אני מציע לפחות להרוויח מסימונס גמישות כלכלית, חוזים נגמרים שאפשר לעבוד איתם בטריידים עתידיים, או אפשרות בכל זאת להשיג כלים מהשוק החופשי. אני נותן לי כלים להתקדם. מחורבנים אמנם, כי המצב עם סימונס מאד מחורבן. הדרך שלך היא הימור על מהלך אחד, שמישהו יהיה מספיק נואש בשביל סימונס וייתן לי משום מה טרייד מעל הערך של סימונס (כי גם אתה יודע שהערך של סימונס כיום לא מספיק בשביל כוכב שני לקונטנדרית, ראינו את זה כבר). אני מעדיף להיות פרו אקטיבי מאשר לחכות לאיזה בילי קינג, דיוויד קאהן, ההוא של ממפיס עם פאו גאסול שקורה פעם במיליון שנה ואיכשהו תמיד בסוף הלייקרס או בוסטון מחייכות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 14, 2021 12:58 pm 
Hall of Famer

אי אפשר "להמתין" סתם עם סימונס. אין ואקום בעולם. סימונס לא מוכן לעלות לשחק בפילדלפיה וזה יכול להתפתח למשבר הכי מכוער שראינו אי-פעם בתולדות הליגה בין מועדון לשחקן, זה לא יכול לעשות טוב למועדון וזה בטח לא יכול להציף ערך על סימונס.

אטט עוסק בחלב שנשפך, משחק פוקר בקלפים שאין לו. מה היה הערך התיאורטי של סימונס לפני שנה או שנתיים, לא רלוונטי להיום. השאלה היחידה היא מה הכיוון שהולכים אליו היום עם הערך של סימונס היום. אגב, כל דיבורי החירבונים לא הכי מדויקים. בשורה התחתונה שחקן שנבחר במקום הראשון והיה אמור להיות כוכב, התגלה כשחקן לא מספיק טוב. כל מה שקורה עכשיו זה תוצאה מצערת של עובדת הבסיס הזו. אבל בואו נניח שאין את המשבר עם סימונס ומדברים מקצועי בלבד, אז פילי היא קבוצה של סביבות גמר מזרח איתו. אז אפשר להביא תמורתו שחקנים ברמה הזאת (זה לא כזה רע) או לכוון לחוזים נגמרים וכו'. זו ההחלטה שצריכים לקחת, לא שיטת אטט של "כאוס מוחלט והתעלמות מההווה תמורת פנטזיה על כוכב עתידי"

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 14, 2021 1:08 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
אתה מציע לקחת שחקנים בינוניים פלוס ולקוות שאמביד מסוגל לסחוב אותם על הגב שלו לגמר הנ.ב.א.

זה לא מה שמילווקי עשו כעת וזכו באליפות?
זה לא "צורה העבודה המקובלת" עבור שווקים שלא צפויים למשוך אליהם עוד ועוד אולסטארים (בהווה ובעבר) במקביל בדרכים כאלו ואחרות?

בפרט אם נקודת המוצא היא שפילי לא במצב טוב, אז אני לא מבין מה הבעיה לייצר "עוד מילווקי" - שחקן גבוה אדיר וייחודי שגם מחזיק את ההגנה (אמביד ויאניס כמובן), ולצידו 2 השחקנים הבולטים הם גארדים, שבפרט יודעים לייצר לעצמם נקודות (למשל צמד מבין הילד/ואן-וליט/מקולום כפי שהוצע פה).

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 14, 2021 1:08 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
Att כתב:
sheky כתב:

מעליו בעיניי -
הארדן
בוקר
ביל
באטלר
מיטצ׳ל
לאווין
שג״א
קליי
אדוארדס

כאן הוא מקום שביעי:

את קליי אתה לא יכול לדרג אחרי שנתיים בחוץ. אין לך שום מושג מה היכולות שלו.
אם אני שואל אותך את מי אתה לוקח לעונה הקרובה בלבד אתה לוקח את אדוארדס לפני מקולום? אומנם רוקי אבל מה שאנחנו ידעים עליו זה 19.3 נקודות ב48.8 EFG ועם 32.9 אחוז מהשלוש. מקולום לצורך השוואה עם 23.1 למשחק עם 55.4 EFG ועם 40.2% ל3.
( אחד מהם בקבוצת פלייאוף והשני בקבוצה אשפה ).

הרגע כתבתי שזה מה שהייתי עושה.
מציע לקחת את הסטט׳ של אדוארדס מהרגע שהגיע מאמן איכותי לקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 14, 2021 1:11 pm 
Junior

Att כתב:
יש ידע ויש אפסייד.
קוואי הוא סופרסטאר שהיה פצוע ולא ידענו אם יחזור לפורמה אבל הפוטנציאל בהחלט היה שם.

נובמת.
איפה הייתה מדרג עכשיו את אייטון בליגה?
בוא נסכים שהוא בוודאות מתחת ליוקיץ', אמביד וגובר ואני לא רואה הרבה אנשים שידרגו אותו כרגע מעל אדביו וטאונס. אתה יכול להגיד בלב שלם שהוא שחקן טוב יותר כרגע מוולנציונס, קאפלה או פורזינגיס? לא ברור לי למה הוא כוכב בספר שלך אבל מקולום לא.

גם ההערה על לדעת מה תקבל - כשפול עזב את יוסטון אחרי 4 שנים מחוץ לחמישיות העונה ומחוץ לפלייאופס חשבת שהוא יחזור לשם באוקלומה ופיניקס? כשאולדיפו הגיע לאינדאינה בעונה השישית שלו ידעת שהוא יהיה אולסטאר ובחמישיות העונה? יש לא מעט שחקנים שכשהם משנים מועדון וסיטואציה הם משנים (גם לטובה וגם לרעה) את סט הכלים שלהם. מקולום הראה שהוא סקורר יעיל וטוב ליד רכז סופר דומיננטי... איך הוא יראה בתור הגארד המוביל ליד סנטר כמו אמביד? אין לי מושג, יכול להיות יותר טוב, יכול להיות פחות טוב ויכול להיות אותו דבר. לא יודע איך אתה יכול להגיד בכזה בטחון שאתה יודע איך הוא יראה ליד אמביד.

יאללה תן הסטטיסטיקה מאז שהגיע מאמן איכותי... סקרנת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 14, 2021 1:13 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
Att כתב:
יש ידע ויש אפסייד.

נובמת.
בוא נסכים שהוא בוודאות מתחת ליוקיץ', אמביד וגובר ואני לא רואה הרבה אנשים שידרגו אותו כרגע מעל אדביו וטאונס. אתה יכול להגיד בלב שלם שהוא שחקן טוב יותר כרגע מוולנציונס, קאפלה או פורזינגיס? לא ברור לי למה הוא כוכב בספר שלך אבל מקולום לא.

גם ההערה על לדעת מה תקבל - כשפול עזב את יוסטון אחרי 4 שנים מחוץ לחמישיות העונה ומחוץ לפלייאופס חשבת שהוא יחזור לשם באוקלומה ופיניקס? כשאולדיפו הגיע לאינדאינה בעונה השישית שלו ידעת שהוא יהיה אולסטאר ובחמישיות העונה? יש לא מעט שחקנים שכשהם משנים מועדון וסיטואציה הם משנים (גם לטובה וגם לרעה) את סט הכלים שלהם. מקולום הראה שהוא סקורר יעיל וטוב ליד רכז סופר דומיננטי... איך הוא יראה בתור הגארד המוביל ליד סנטר כמו אמביד? אין לי מושג, יכול להיות יותר טוב, יכול להיות פחות טוב ויכול להיות אותו דבר. לא יודע איך אתה יכול להגיד בכזה בטחון שאתה יודע איך הוא יראה ליד אמביד.

אני חושב שמקולום ייראה טוב כגארד מוביל לצד אמביד. פשוט פסימי מאוד לגבי כמה זה יחזיק במאני טיים של הפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 14, 2021 1:17 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
Att כתב:
יש ידע ויש אפסייד.

אין לי מספיק זמן לחפש את הנתון אבל זו כתבה מאמצע העונה:
https://www.theringer.com/nba/2021/4/8/ ... mberwolves

The 19-year-old has averaged 23.8 points, 5.4 rebounds, and 2.8 assists in his past 20 games; the only teenagers to match that level of production through a full season are LeBron James, Carmelo Anthony, Luka Doncic, and Zion Williamson.

אני מאמין בילד. היכולת שלו להגיע לטבעת ולסיים היא אחת הטובות בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 14, 2021 1:24 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
Att כתב:
יש ידע ויש אפסייד.

נובמת.

אני לא ראיתי את אייטון מספיק. ברגעים שראיתי אותו נראה ללא ספק כמו כוכב והסנטר החמישי בטיבו בליגה.
לגבי ההשוואות -
מוולנציונס בוודאי. אין מה להשוות.
אני מאוד אוהב את קאפלה כך שאתה מאתגר אותי אבל הייתי מעדיף את אייטון.
פורזינגיס לצערי פצוע כמעט תמידית ולכן אין מה להשוות. דאלאס לוקחים טרייד אחד-על-אחד בעיניים עצומות ומוסיפים שתי בחירות דראפט, רק כי לא נעים להם מפיניקס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 14, 2021 1:33 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
Att כתב:
אתה מציע לקחת שחקנים בינוניים פלוס ולקוות שאמביד מסוגל לסחוב אותם על הגב שלו לגמר הנ.ב.א.

זה לא מה שמילווקי עשו כעת וזכו באליפות?
זה לא "צורה העבודה המקובלת" עבור שווקים שלא צפויים למשוך אליהם עוד ועוד אולסטארים (בהווה ובעבר) במקביל בדרכים כאלו ואחרות?

בפרט אם נקודת המוצא היא שפילי לא במצב טוב, אז אני לא מבין מה הבעיה לייצר "עוד מילווקי" - שחקן גבוה אדיר וייחודי שגם מחזיק את ההגנה (אמביד ויאניס כמובן), ולצידו 2 השחקנים הבולטים הם גארדים, שבפרט יודעים לייצר לעצמם נקודות (למשל צמד מבין הילד/ואן-וליט/מקולום כפי שהוצע פה).

זה לא רעיון מופרך אבל אני חושב שאפשר להשיג יותר על סימונס
וחושש מנסיגה לבינוניות.

פילי הולכת לפגוש יריבות חזקות מאוד במזרח.
ברוקלין עם הארדן-דוראנט-קיירי ומילווקי עם יאניס-מידלטון-הולידיי.
גם בוסטון ואטלנטה מסוכנות בהחלט.

ההבדל בין יאניס לבין אמביד, מלבד היכולת של יאניס להישאר דומיננטי על פני עונות שלמות מבלי להיפצע (אני במקום פילי הייתי שומר את אמביד בצמר גפן עד הפלייאוף, עד כמה שאפשר) הוא שיאניס מתפקד הלכה למעשה כמו שחקן חוץ. אמביד לא יכול באופן קונסיסטנטי להיות מי שיוביל את ההתקפה בדקות האחרונות של משחק פלייאוף. זה משחק של יוצרים מהקו האחורי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 14, 2021 1:40 pm 
Hall of Famer

זה מאד יפה איך ברבות השנים ג'רו (שמאז ומעולם אהבתי)-שההעברה שלו מפילדלפיה היתה לדעת אטט מיקסום ערך והבאת אפסייד עתידי משמעותי על סוג של "עוד שחקן"-הפך בעיני אטט לחלק ממשולש חזק מאד של מילווקי. מה שאליפות יכולה לעשות לניתוחים בדיעבד.

וסי.ג'יי מקולום שחקן אדיר שמתאים לפילדלפיה המשוועת לגארדים איכותיים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 14, 2021 1:46 pm 
Junior

Att כתב:
אני לא ראיתי את אייטון מספיק. ברגעים שראיתי אותו נראה ללא ספק כמו כוכב והסנטר החמישי בטיבו בליגה.
לגבי ההשוואות -
מוולנציונס בוודאי. אין מה להשוות.
אני מאוד אוהב את קאפלה כך שאתה מאתגר אותי אבל הייתי מעדיף את אייטון.
פורזינגיס לצערי פצוע כמעט תמידית ולכן אין מה להשוות. דאלאס לוקחים טרייד אחד-על-אחד בעיניים עצומות ומוסיפים שתי בחירות דראפט, רק כי לא נעים להם מפיניקס.

החמישי בטיבו כלומר מעל טאונס או מעל אדאביו?

ולנצונאס סיים את העונה עם 17.1 נק' ו12.5 ריב' ב60.6 EFG אל מול 14.4 נקודות ו10.5 ריב' ב62.9 EFG של אייטון. אין מה להשוות זה מינוח קצת משונה.
נזרוק גם את קפאלה למשוואה - 15.2 נק', 14.3 ריב' ו59.4 EFG.

אני מניח שכשאתה מדבר שראית את אייטון אתה פחות מדבר על העונה הסדירה (הוא לא היה משהו מיוחד בעונה הסדירה) ואני גם לא חושב שאתה מדבר על הגמר (14.7 נק' ו12 ריב' ב53.1 EFG).
אולי אתה מדבר מול דנבר ששם הוא היה הקלעי הרביעי בקבוצה שלו? ( והסנטר היריב, אחד יוקיץ' קלע 25 נק' עם 13.3 ריב'? )
מניח שאתה מדבר על הסדרה מול שתי הלוס אנג'לסיות? זאת שבאחת שיחקו דראמונד וגאסול בעמדת הסנטר והשניה שבה שיחקו זובאץ' ו... באטום? שם הוא באמת נראה נפלא (בלי ציניות) אבל אני לא בטוח שזה לא קשור ליריבות.

יאללה, תהנה עם הגדרות הכוכב והטופ שלך, זה בכלל לא לסמן מטרה אחרי שהחץ פגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 14, 2021 1:52 pm 
Junior

לגבי אדוארדס - שמתי לב שלא ציינת שם את אחוזי השדה או את מספר האיבודים.
הסתכלתי על המשחקים מה23 לפברואר (מאמן חדש) ומשם הוא עלה ל23.2 נק' בערך ב44% מהשדה (33.7% מה3) עם בערך 3 אס' על 2.5 איב' (סגרתי את האקסל אז יכולת להיות שאני טועה קצת מימין לנקודה).

אם בעיניך בקבוצה כל כך עלובה זה עדיף על מה שמקולום עושה בקבוצת פלייאוף אז אחלה, לך על זה. אני מניח שרוב האנשים יטענו שכרגע מקולום שחקן עדיף על אדוארד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 14, 2021 1:56 pm 
Hall of Famer

אדוארדס היה רוקי בעונה לא פשוטה שבה לא הייתה בכלל הכנה. אני מקווה שהוא ייראה טוב יותר העונה. האפסייד שלו הוא ללא ספק להיות טופ5 בעמדה הזו ואני מאמין שיעקוף את מקולום כבר העונה. אולי אני טועה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 723 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 29  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: rony, stavs, uriel17 ו 135 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: