סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 12:57 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 723 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' ספטמבר 14, 2021 2:10 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
מה עשה אדוארדס בעונה שעברה זאת לא השאלה. איך אתה מעריך את הפוטנציאל שלו אחרי אותה עונה. לא ראיתי אותו בשביל לענות. אבל זאת בהחלט מסקנה הגיונית להעריך אותו מעל מקולום. רק הנתונים הפיזיים שלו כבר מקפיצים את התקרה שלו מעל זאת מקולום. מצד שני אדוארדס לא רלוונטי לפילי. אין שום סיכוי שבעולם שהם יקבלו אותו, אז זה דיון מאד מקביל לדיון האם לברון ג'יימס יכול להוביל את נס ציונה לדאבל בארץ וזכיה נוספת במפעל אירופאי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 14, 2021 2:21 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
מה עשה אדוארדס בעונה שעברה זאת לא השאלה. איך אתה מעריך את הפוטנציאל שלו אחרי אותה עונה. לא ראיתי אותו בשביל לענות. אבל זאת בהחלט מסקנה הגיונית להעריך אותו מעל מקולום. רק הנתונים הפיזיים שלו כבר מקפיצים את התקרה שלו מעל זאת מקולום. מצד שני אדוארדס לא רלוונטי לפילי. אין שום סיכוי שבעולם שהם יקבלו אותו, אז זה דיון מאד מקביל לדיון האם לברון ג'יימס יכול להוביל את נס ציונה לדאבל בארץ וזכיה נוספת במפעל אירופאי.

מה אדוארדס עשה בעונה האחרונה מאוד רלוונטי על מנת להעריך אותו לעונה הקרובה. קשה לי להאמין שכבר בעונה הקרובה הוא יעבור את מקולום אבל לגמרי יכול להיות. ברור שהתקרה שלו גבוה משל מקולום, על זה אין לי שום ויכוח.

הדיון על אדוארדס הגיע משיחה קלאסית עם ATT - מקולום לא טופ 5 אז אי אפשר לספור אותו ככוכב (בניגוד לאייטון שהוא כן טופ 5 ולכן הוא כוכב). אמרתי לו שלטעמי הוא איפשהו בין מקומות 5 ל7 ( לא יודע להגיד מי עדיף מבין הוא, שג"א ולאווין) וATT ציין שנכון לעכשיו אדוארדס שחקן טוב ממקולום וביחד עם שג"א ולאווין שעדיפים עליו הוא 8 בליגה ולכן הוא "רק" שחקן טופ 10 ולכן הוא לא נספר בספירה של משהו שאין לי מושג כבר מה היא.

לכן הנתנונים מהעונה האחרונה רלוונטים לדיון, לכן גם השאלה אם הוא יגיע לפילי לא קשורה לדיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 14, 2021 2:23 pm 
Hall of Famer

טוב דיון האם מקולום הוא טופ 6 או טופ 9 פחות מעניין אותי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 14, 2021 2:39 pm 
Sophomore

אם כבר מסתכלים על סטטיסטיקה של חצי עונה אז מקולום עד הפציעה שלו היה טופ עשר בליגה, לא בעמדה, בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 14, 2021 2:54 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
עמוס לב כתב:

מה אדוארדס עשה בעונה האחרונה מאוד רלוונטי על מנת להעריך אותו לעונה הקרובה. קשה לי להאמין שכבר בעונה הקרובה הוא יעבור את מקולום אבל לגמרי יכול להיות. ברור שהתקרה שלו גבוה משל מקולום, על זה אין לי שום ויכוח.

הדיון על אדוארדס הגיע משיחה קלאסית עם ATT - מקולום לא טופ 5 אז אי אפשר לספור אותו ככוכב (בניגוד לאייטון שהוא כן טופ 5 ולכן הוא כוכב). אמרתי לו שלטעמי הוא איפשהו בין מקומות 5 ל7 ( לא יודע להגיד מי עדיף מבין הוא, שג"א ולאווין) וATT ציין שנכון לעכשיו אדוארדס שחקן טוב ממקולום וביחד עם שג"א ולאווין שעדיפים עליו הוא 8 בליגה ולכן הוא "רק" שחקן טופ 10 ולכן הוא לא נספר בספירה של משהו שאין לי מושג כבר מה היא.

לכן הנתנונים מהעונה האחרונה רלוונטים לדיון, לכן גם השאלה אם הוא יגיע לפילי לא קשורה לדיון.

יכול להיות שאני לא מעריך נכון את מקולום ושאני אתבדה..
אבל משהו לא מסתדר בפורטלנד אם מקולום כ״כ טוב ולילארד כ״כ טוב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 14, 2021 2:59 pm 
Junior

Att כתב:
יכול להיות שאני לא מעריך נכון את מקולום ושאני אתבדה..
אבל משהו לא מסתדר בפורטלנד אם מקולום כ״כ טוב ולילארד כ״כ טוב...

כי הצלחה של קבוצת כדורסל זה קצת יותר מלספור כוכבים או סף כוכבים.
רק שאני אבין, מבחינתך אם היינו מחליפים את מקולום במי שאתה מגדיר כחמישי בטופ 5 בSG ( אדוארדס/שג"א/לאווין, את באטלר לא ראיתי מדורג בשום אתר כSG אלא כSF) אז פורטלנד הייתה משתפרת דראסטית כי היא הייתה הופכת מקבוצה עם כוכב אחד לקבוצה עם שני כוכבים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 14, 2021 3:42 pm 
Hall of Famer

מקום חמישי אצלי (אם כי לא ממש סידרתי לפי הסדר) היה מיטצ׳ל
וכן, אני מניח שפורטלנד היו משתפרים איתו.

דראסטית?
יש להם בעיה לא פשוטה בהגנה/מתחת לסל אז כנראה שלא
וחוץ מזה, יש קבוצות מוכשרות יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 14, 2021 3:43 pm 
Junior

Att כתב:
מקום חמישי אצלי (אם כי לא ממש סידרתי לפי הסדר) היה מיטצ׳ל
וכן, אני מניח שפורטלנד היו משתפרים איתו.

דראסטית?
יש להם בעיה לא פשוטה בהגנה/מתחת לסל אז כנראה שלא.

מיטשל חמישי כי שמת את באטלר בSG בניגוד לכל אתר אחר :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 14, 2021 3:59 pm 
Hall of Famer

רגע, רוצה להבין משהו:

מידלטון והולידיי-השותפים של יאניס באליפות של מילווקי-איפה הם ממוקמים בעמדה שלהם אליבא דאטט, ואם אפשר בבקשה את ההערכה מתחילת העונה הקודמת

גם אזכיר שג'רו בן 31 ומידלטון 30

אגב, אני לוקח את סי.ג'יי מקולום לפני מידלטון לקבוצה שלי, ומידלטון אחלה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 14, 2021 4:29 pm 
Hall of Famer

טרחתי לחפש.

ובכן, אטט דירג בפתח עונת 20-21 את ג'רו הולידיי במקום ה14 ברשימת הפוינט גארדס המובילים בעולם.

לגבי מידלטון שדורג חמישי בסמול על ידי נורטון, לא היתה לו תגובה. מעניין לציין שאותו מידלטון, בטרם דורג פעמיים ברציפות ע"י ה"ה נורטון חמישי בסמול, דורג ע"י נורטון עשירי בסקנד כאשר מקולום מדורג שני מקומות מעליו. בהערת של אטט לרשימת הסקנד ההיא, לא היתה לו שום השגה על המיקום של מידלטון (ציין שהיה לו אחלה פלייאוף) אבל הוא ציין שהוא מאד מחבב את מקולום.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 14, 2021 5:59 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
ההבדל בין יאניס לבין אמביד, מלבד היכולת של יאניס להישאר דומיננטי על פני עונות שלמות מבלי להיפצע (אני במקום פילי הייתי שומר את אמביד בצמר גפן עד הפלייאוף, עד כמה שאפשר) הוא שיאניס מתפקד הלכה למעשה כמו שחקן חוץ. אמביד לא יכול באופן קונסיסטנטי להיות מי שיוביל את ההתקפה בדקות האחרונות של משחק פלייאוף. זה משחק של יוצרים מהקו האחורי.

הייתי אומר דווקא הפוך

אל אמביד אפשר ללכת בדקות אחרונות בהתקפה עומדת יותר מאשר אל יאניס, כי:
1. אחוזי עונשין
2. הוא יכול יותר לייצר עצמו

מסיבות לא ברורות (כנראה כי ראיתי אותו בלייב וזה הותיר בי רושם) חקוק לי בראש המשחק הבא מול יוטה מהעונה הסדירה אשתקד:
https://www.nba.com/game/uta-vs-phi-002 ... /box-score
בו אמביד ברגעי הסיום פשוט פעם אחר פעם לקח את גובר לסל בכוח, ולעיתים זה נראה די מביך עבור הצרפתי

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 17, 2021 10:40 am 
מנהל פורום

ניליקינה בדאלס
לא ברור על איזה חוזה
לא ברור למה
אני צופה עונה מאכזבת לדאלס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 17, 2021 7:52 pm 
Junior

Hacohen כתב:
רגע, רוצה להבין משהו:

מידלטון והולידיי-השותפים של יאניס באליפות של מילווקי-איפה הם ממוקמים בעמדה שלהם אליבא דאטט, ואם אפשר בבקשה את ההערכה מתחילת העונה הקודמת

גם אזכיר שג'רו בן 31 ומידלטון 30

אגב, אני לוקח את סי.ג'יי מקולום לפני מידלטון לקבוצה שלי, ומידלטון אחלה.

אוהד בלייזרס ועם כל האהבה למקולום, תן לי עכשיו את מידלטון על פניו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 17, 2021 7:56 pm 
Junior

uriel17 כתב:
ניליקינה בדאלס
לא ברור על איזה חוזה
לא ברור למה
אני צופה עונה מאכזבת לדאלס

אני זוכר דיבור לקראת דראפט 2017 שדוני וולש ערך סקאוטינג מקיף על ניליקינה במהלך אותה שנה. בהחלט יתכן שאם הניקס היו מעדיפים את סמית ג'וניור על פניו, או אפילו לצורך העניין את דונובן מיטשל, שדאלאס היתה לוקחת את ניליקינה. עד כמה ההתפתחות שלו היתה נראית אחרת מחוץ לאנדלמוסיה הניו יורקית ובשיטה של קרלייל - קשה לדעת; אבל כאן ועכשיו, נראה שמבחינת המאבס הוא reclamation project שכדאי להמר עליו. אין להם יותר מדי צעירים מעניינים סביב לוקה, והשילוב שלו עם ניליקינה יכול לעבוד טוב, אם הצרפתי יצליח לפתח קליעה יציבה מבחוץ ועוד כמה מהלכים בסיסיים בהתקפה. הטיקט ההגנתי בהחלט שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 20, 2021 6:28 pm 
מנהל פורום

ג'ון וול ויוסטון החליטו להפרד, זה ידוע זה מכבר
אף קבוצה לא ממש בעניין שלו בנתיים זה גם הולך ומתבהר לו
לכן אופציית הביי אאוט הנפוצה כל כך לאחרונה הולכת וצוברת סבירות
רק לאחרונה ככה בשליפה: גריפין, באטום, דרומונד
וול שאחרי הביי אאוט לאן?
הקליפרס יעד מעניין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 20, 2021 7:34 pm 
Hall of Famer

הדיבור שהוא שגם אריק גורדון ישמח לראות את עצמו במקום אחר

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 20, 2021 7:48 pm 
מנהל פורום

גם עליו לא בוטח שיהיו קופצים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 20, 2021 7:51 pm 
Hall of Famer

נו, וול בטח יגיע לברוקלין או ללייקרס. אלא מה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 22, 2021 10:33 am 
מנהל פורום

העסק עם סימונס ופילי תקוע, עמוק
פילי לא מתכוונת למצמץ ראשונה, בלי טרייד שיביא כוכב בסדר גודל של ביל או לילארד, לא יהיה טרייד
סימונס עושה מעשה חסר תקדים שלא הארדן ולא באטלר העיזו לעשות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 22, 2021 11:27 am 
Freshman

uriel17 כתב:
פילי לא מתכוונת למצמץ ראשונה, בלי טרייד שיביא כוכב בסדר גודל של ביל או לילארד, לא יהיה טרייד

ביל ולילארד זה ממש לא אותו סדר גודל של כוכב בעיניי... שחקן של בקושי פלייאוף במזרח לבין שחקן שלא מפספס פלייאוף במערב כבר שנים זה לא ממש בר השוואה, וזה לא שיש מסביבו צוות מסייע מדהים (מקולום טוב, אבל לא יותר טוב מוול)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 22, 2021 11:52 am 
מנהל פורום

צודק
אסור להשוות
אז בוא נגיד את זה ככה, אחרי ההודעה של דיים שהוא נותן עוד צ'אנס לבלייזרס, לפי קדמפ פילי היו מוכנים להתפשר על ביל וגם את זה לא קיבלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 22, 2021 2:27 pm 
Hall of Famer

idpwf1 כתב:
uriel17 כתב:

ביל ולילארד זה ממש לא אותו סדר גודל של כוכב בעיניי... שחקן של בקושי פלייאוף במזרח לבין שחקן שלא מפספס פלייאוף במערב כבר שנים זה לא ממש בר השוואה, וזה לא שיש מסביבו צוות מסייע מדהים (מקולום טוב, אבל לא יותר טוב מוול)

מקולום הרבה יותר טוב מוול בעיניי, מה גם שוול אחרי פציעות רציניות.
ביל אולי לא בלבל של לילארד אבל הוא לא כל כך רחוק משם, יותר צעיר ויותר מתאים לטיימליין של פילי.
בכל מקרהֿ, גם ביל וגם לילארד הם כוכבים שפילי תשמח לקבל תמורת סימונס (אבל סביר להניח שתצטרך לשלם עוד הרבה :?).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 22, 2021 4:10 pm 
Freshman

Att כתב:
idpwf1 כתב:
uriel17 כתב:

ביל אולי לא בלבל של לילארד אבל הוא לא כל כך רחוק משם, יותר צעיר ויותר מתאים לטיימליין של פילי.
בכל מקרהֿ, גם ביל וגם לילארד הם כוכבים שפילי תשמח לקבל תמורת סימונס (אבל סביר להניח שתצטרך לשלם עוד הרבה :?).

הטיימליין של פילי זה עד שאמביד מתייאש מהם, אין "טיימליין" אחר
אולי אמביד + לילארד זה קונטנדרית לשנה-שנתיים ולא ל 4, אבל אמביד + ביל זה לא קונטנדרית גם לא ל 5 דקות - האם אתה חושב אחרת?
וול מוסר יותר ממקולום אבל מקבל את הטענה שלך, CJ אכן שחקן עדיף. עדיין אף אחד מהם לא מספיק טוב בשביל להטות את הכף בתור שחקן שני בקבוצה.

כמובן שכל זה אקדמי ברגע שלילארד בחר להשאר בפורטלנד

אגב , תאורטי לחלוטין - סימונס STRAIGHT UP על פורזינגיס - מי אומרת לא?
פילי לא צריכה עוד גבוה אבל תשמח לקלע שיכול לפעמים לתת לאמביד מנוחה בסנטר. דאלאס תשמח לשחקן שעושה הגנה ויתן לדונצ'יץ' מנוחה בהובלת כדור.
(בפועל, מי שיגיד לא זה לוקה וזה מה שקובע, אבל נגיד :) )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 22, 2021 4:17 pm 
מנהל פורום

כן, הדיון על ליליארד תיאורתי לגמרי
ביל, כמו שאמרת לא יוצר אפילו ריח של קבוצה שרצה לתואר של אלופת המזרח
פורזינגיס? מעולה לדלאס, מחורבן לפילי
מי ירכז?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 22, 2021 4:26 pm 
Hall of Famer

idpwf1 כתב:
Att כתב:
idpwf1 כתב:
uriel17 כתב:

הטיימליין של פילי זה עד שאמביד מתייאש מהם, אין "טיימליין" אחר
אולי אמביד + לילארד זה קונטנדרית לשנה-שנתיים ולא ל 4, אבל אמביד + ביל זה לא קונטנדרית גם לא ל 5 דקות - האם אתה חושב אחרת?

לא חושב שההשוואה בין ביל לבין לילארד מעניינת כרגע כיוון שהיא לא רלוונטית.
פילי תקפוץ בשלב הזה על ההזדמנות לקבל אחד משניהם בטרייד על סימונס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 723 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], rony ו 38 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: