סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 11:49 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 252 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' ספטמבר 15, 2021 12:05 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
אי אפשר באמת ללמוד כלום ממשחק כזה, אבל לטובה אני כן יכול לומר שכל הזרים נראים מחויבים, עושים מהלכי האסל ונלחמים.
מייקר הוא השחקן הכי מרושל שראיתי אי פעם, אבל הפתיע מאוד ביכולת המסירה, פוטנציאל יש שם והוא בעיני אחד השחקנים הכי 'רוקיים' שהיו כאן, מה שאומר שלגמרי אפשר לקוות לשיפור אמיתי אצלו.
בנט בעיני היה נראה סבבה. כמו מייקר, עוד נראה ממנו המון טעויות, אבל הוא בכושר, הקליעה שלו טובה וזה יראה טוב יותר כשהוא ילמד עוד קצת מה רוצים ממנו. אכן עבר לגמרי את הגבול עם הזריקות.
אדאמס גם לא הבריק, אבל אני לא מאוד מודאג לגביו.

אובסוהן חמוד לאללה וקצת ווסטברוקי, מאוד אהבתי וקילפטריק זה קלאסה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 15, 2021 12:40 am 
Hall of Famer

נראה כמו קבוצה שהולכת לשחק הרבה בלגאן....... 11 שחקנים שיחקו היום, כולם בין 15 ל-22 דקות. אם מדברים על האם אדאמס הולך לרכז או לא, היום עבאס ושניידרמן כל אחד 20 דקות, ביחד 40 דקות.....

בנט? אם כל מה שהוא הולך לעשות זה לעמוד ולהפציץ מבחוץ, אפשר כבר להזמין את הכרטיס טיסה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 15, 2021 12:54 am 
Junior

מסכים עם stavs, קשה ללמוד יותר מדי מהמשחק הזה. חלק מהזרים רק התחילו להתאמן עם הקבוצה לפני כמה ימים, וכאמור, הייתה חלוקת דקות מאוד מאוזנת כתוצאה מכך הפועל שיחקה עם הרכבים שהסיכוי שנראה אותם בהמשך העונה ביחד כמעט ולא קיים. מעבר לכך, הפועל זרקה היום 38 זריקות לשתיים ו 37 לשלוש. אני מסופק אם זה מה שנראה מהקבוצה בהמשך השנה. בכל מקרה היום כמעט ולא היה משחק פנימה לגבוהים, וכמעט ולא היו מהלכי פיקנרול שכל כך התרגלנו לראות בתקופת קטש. גם זה אני מאמין ישתנה קצת כאשר הקבוצה תתגבש קצת יותר ואז אני מאמין שגם בנט לא רק יעמוד ויקלע שלשות - אם כי אם הוא ימשיך לקלוע 4 שלשות ב 50 אחוז, זה יכול להיות לא רע...
כל מקרה, היה כיף לחזור לארנה ואני לפחות יצאתי עם תחושה שיש פוטנציאל לא רע לקבוצה, אבל צריך עוד זמן עד שדברים יתחברו. מבחינתי, אני רק מקווה שעד המשחקים הראשונים באירופה, הקבוצה תהיה מחוברת יותר וגם תהיה בה היררכיה יותר ברורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 15, 2021 12:59 am 
Hall of Famer

אני מאוד מאוד מתקשה לראות את הקבוצה הזו מצליחה באירופה. בלי משחק פנים רציני, ועם קו קידמי דקיק ולא מאסיבי כזה, רחוק לדעתי לא נגיע.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 15, 2021 1:14 am 
Junior

על פי משחקי ההכנה לפחות, אין עדיין עדויות לכך שהמנוע של גרגורי ורגאס בדרך לשבוק חיים. 13 אסיסטים על שני איבודים. קלאסה.

הציוות שלו עם סקוטי ג'יימס הוא בינגו מבחינת חסין.

בגליל נראה שמושקוביץ' עם בכורה קשה, אבל אפשר בערך להגיד את זה על כל הקבוצה.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 15, 2021 1:50 am 
Sophomore

em28 כתב:
חולון עולה כבר ל-0-4 במשחקי ההכנה, ההמשכיות מדברת בשלב הזה.

ניצחון 58:66 על גלבוע גליל שחסרה את ג'ו צ'ילי וסשה קיליה ג'ונס.

4 משחקי הכנה עד עכשיו מול נמושות/קבוצות עם חצי הרכב והסך הכל די לא מרשים, אפילו קצת מדאיג. הקבוצה הזו מתקשה לייצר סקור סביר ונעצרת על ממוצע של פחות מ-79 נקודות עד כה ולא מול הגנות יורוליג, בלשון המעטה. ההגנה אמנם עובדת נהדר אבל לא באמת אפשר לקבוע משהו על סמך היריבות עד כה.
2 הזרים הזולים יותר מצדיקים עד כה את מעמדם. גריי לא באמת תורם משהו ודי פסיבי, אוגדן הוא סוג של 4 פרווה במקרה הטוב, וודאי לא שחקן פנים מרתיע שנותן ערך מוסף על אף שהוא ממש רוצה ומתאמץ. בנוסף, עד כה לא שיחק יחד עם קייזר כך שלא ברור מה בוסקאליה מתכנן לאירופה אבל זה לא נראה לעניין.

בקיצור, קבוצה שתחיה ותמות על ריבאונד התקפה ונקודות מחטיפות/משחק מעבר. במשחק מסודר הקבוצה הזו תתקשה מאוד. כדי לשפר את העניין הזה,ואם זה היה תלוי בי, ובהנחה שממשיכים רק עם 5 זרים, שולח את גריי הביתה ומביא קומבו, יכול להיות שחקן בסגנון של מרכוס פוסטר, יכול להיות אפילו טו הולוואי כזה.

בכל מקרה, יום חמישי מול הפועל תל אביב שבנתה קבוצה עם הרבה כישרון התקפי, בניגוד אלינו, מבחן רציני לבוסקאליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 15, 2021 5:48 am 
Junior

אייזנדורף היה סבבה. אבל כבר כתבתי מה דעתי על המשחק היום.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 15, 2021 8:30 am 
Freshman

אובסוהאן היה מאוד מאוד מרשים בכל אספקט של המשחק. נראה כמו סיוט עבור גארדים של קבוצות יריבות.
כמובן שכולה מדובר כאן בהרצליה, אבל זה לא שהוא נחת כאן משום מקום, הוא בכל זאת נתן עונה מרשימה למדי ב BCL בקבוצה טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 15, 2021 10:04 am 
Senior

מה שכן, אני כבר ערוך להודות בטעות שלי לגבי שניידרמן - חשבתי שהוא יקבל פה ושם 10 דקות בליגה ושעמדת הרכז תוחזק כמעט בלעדית על-ידי אובה ואדאמס, ולפי המשחק של אתמול זה לא נראה ככה.

בעונה שעברה בנימבורק, עמיאל היה פותח בחמישייה עם יאקוב טומה בתור הרכז שלו, וקיבל ממנו תמורה סבירה בליגה הצ'כית ורעה למדי בBCL של 3.5 נק' למשחק באחוזים רעים.
מהספסל היו עולים אובסוהן וג'ריק הרדינג - מין קומבו גארד נמוך שהתפקיד שלו היה בעיקר לשים נקודות על הלוח, ולמרות שאובה לגמרי היה הרכז הבכיר של הקבוצה, טומה קיבל 18 דקות לערב בליגה הצ'כית ו16 דקות לערב בBCL.

אתמול שניידרמן פתח בחמישייה לצד קילפטריק, ומהספסל עלו אובסוהן וג'יילן אדאמס - מין קומבו גארד נמוך שאני מניח שהתפקיד שלו יהיה בעיקר לשים נקודות על הלוח. גם חלוקת הדקות הייתה נימבורקית למדי כשכל השחקנים מקבלים 15 עד 22 דקות.
זאת אומרת - יש מצב לגמרי ששניידרמן הולך להיות היאקוב טומה של הפועל העונה - הרכז שעולה בחמישייה, לא נותן הרבה ובכל זאת מקבל את ה16 דקות לערב. הייתי אומר שאולי בBCL זה יראה אחרת, אבל לצד שניידרמן עלו בחמישייה גם וורקמן ואריאל, כלומר לא היה פה שיקול של חוק רוסי.

אני כן אסתייג ואגיד שאתמול היה משחק מול יריבה חלשה ולא אינטנסבית והחל מהרבע השני הפועל שייטה לגמרי - בדומה לנימבורק בליגה הצ'כית. כל עוד ככה יראו יחסי הכוחות במשחקים של ירושלים גם שגיב דוד יופתע לטובה מכמות הדקות שהוא מקבל בליגה. צריך עדיין לראות איך זה יראה מול יריבות חזקות יותר, אבל נראה שיש מצב שיעמדו מאחורי הדיבורים על שניידרמן כשחקן רוטציה ואני מקווה שהוא יצדיק את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 15, 2021 12:59 pm 
Hall of Famer

עידן שגיב כתב:
למעט הרמה הפיסית, שניידרמן דווקא נראה בסדר גמור ויותר. מגזימים פה איתו

כנראה יהיה שחקן רוטציה לגיטימי העונה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 15, 2021 1:26 pm 
מנהל פורום

זה שעמיאל עשה את זה בנימברוק לא הופך את זה לתנ"ך של הכדורסל
פה ושם הוא נותן האסל, הוא לא מפחד
אבל הוא פשוט לא מוכשר, לא אתלט, כלום, חוץ מלב גדול ואנרגיה
שמעתי שריקי רוביו בלי קבוצה עדיין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 15, 2021 1:55 pm 
Hall of Famer

אני דווקא חושב שמהמעט שראיתי ממנו דווקא כן חשבתי שהוא מוכשר. יש לו כמובן בעיה פיסית יחסית, אבל כישרון יש שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 17, 2021 9:50 am 
Junior

אולי הרצליה קבוצת בת של מכבי ואולי לא, אבל היא מנצחת את מכבי במשחק אימון שהיה אתמול.

במכבי לא שחקו חמשת הנדבקים בקורונה: וילבקין, ברתולומיאו, זיו, ריינולדס וויליאמס.

והתקציר של המשחק בערוץ הספורט מראה רק מהלכים של מכבי...
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=382301

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 17, 2021 11:19 am 
Junior

מנחם כתב:

כי זה תקציר שלקוח מהאתר של מכבי והם עשו היילייטס רק שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 17, 2021 11:42 am 
מנהל פורום

בטוח שערוץ הספורט לא העלה תקציר מאויר או תקציר סטילס עם מהלכים של הרצליה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 17, 2021 11:58 am 
Hall of Famer

מנחם כתב:
אולי הרצליה קבוצת בת של מכבי ואולי לא, אבל היא מנצחת את מכבי במשחק אימון שהיה אתמול.

במכבי לא שחקו חמשת הנדבקים בקורונה: וילבקין, ברתולומיאו, זיו, ריינולדס וויליאמס.

לפחות אנחנו יודעים מי נדבק.במכבי הודיעו שכנראה ה5 שהחלימה לא תשחק גם מול ראשלצ בגביע ווינר ב22 לחודש....אבל הם אמורים להיות בסגל ביורוליג מול מינכן בסוף החודש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 17, 2021 12:12 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מנחם כתב:

במכבי אמנם לא שיחקו 5 שחקנים אבל עדיין היו לה 8 שחקנים בכירים כולל 5 זרים והם הצליחו להפסיד להרצליה שרק יומיים לפני כן הובסה ע"י י-ם.
זה רק משחק אימון ראשון אחרי הכנה בעייתית אבל אם האח הקטן של אונואקו דופק על זיזיץ' כהן וסורקין דאבל דאבל אימתני, מה יעשו הגבוהים של היורוליג?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 17, 2021 12:18 pm 
Sophomore

מכבי חסרו את שלושת הזרים הבכירים (?), בכל זאת משהו. ואת שני הגארדים הישראלים.
לגבי הגנת הפנים של הקבוצה - לא יודע מה ניתן לצפות, ממי בדיוק אתה מצפה לראות שמירה טובה? אנחנו מכירים את כל השחקנים, הם נעים בין נורא לרע בצד הזה של המגרש (אאל''ט גם מריינולדס ודרק וויליאמס לא צפויה הישועה). ככה הם בנו את הקבוצה, זה מה יש.

בלי קשר, אונואקו שחקן-שחקן (על בסיס משחק אחד שראיתי אותו). הייתי שמח אם היה אצלנו בירושלים (ליד מייקר, תאומי מגדל)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 17, 2021 12:28 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ido כתב:
מכבי חסרו את שלושת הזרים הבכירים (?), בכל זאת משהו. ואת שני הגארדים הישראלים.
לגבי הגנת הפנים של הקבוצה - לא יודע מה ניתן לצפות, ממי בדיוק אתה מצפה לראות שמירה טובה? אנחנו מכירים את כל השחקנים, הם נעים בין נורא לרע בצד הזה של המגרש (אאל''ט גם מריינולדס ודרק וויליאמס לא צפויה הישועה). ככה הם בנו את הקבוצה, זה מה יש.

בלי קשר, אונואקו שחקן-שחקן (על בסיס משחק אחד שראיתי אותו). הייתי שמח אם היה אצלנו בירושלים (ליד מייקר, תאומי מגדל)

עדיין למכבי היו 5 זרים (יש קבוצה ישראלית שמעמידה על הנייר חמישייה טובה מאוונס, טיילור, נאנלי, קלויארו וזיזיץ?) ועוד 3 ישראלים בכירים.

לגבי הגנת הפנים, אני לא מצפה לכלום וכתבתי את זה מהרגע שסיימו לבנות את הסגל. אני יכול לחתום עכשיו שאנחנו לא נעלה לפלייאוף בגלל ההגנה של הקו הקדמי (אשמח לאכול את הכובע אבל אני בספק אם אתבדה). אונואקו הוא אכן יופי של ביגמן לליגה שלנו. הוא פיזי יותר מהגבוהים שרואים פה בד"כ ועדיין מספיק זריז, אבל תסכים איתי שהוא עדיין לא ברמה של גבוהי היורוליג המובילים ואם זיזיץ נותן לו לעשות את מה שבא לו אז זה גם הכנה למה שעוד יבוא וגם מראה שוב איזה חתול בשק וויציץ סידר לנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 17, 2021 12:50 pm 
Hall of Famer

בואו נעשה סדר
גם להפועל ירושלים הייתה הכנה מקרטעת (מסיבות אחרות כמובן), ועדיין תקנו אותי אם אני טועה - אבל ברגע שמרבית הסגל (גם כן לא במלואו, אבל 5 זרים) התייצב למשחק (ואף מיד לאחר בידודים, כלומר לא התאמנו כלל ביחד) ראינו את העוצמה היחסית של הקבוצה (ביחס להרצליה עצמה, אבל באופן כללי הייתי אומר "ברמת הליגה - שהרי הרצליה עצמה היא קבוצה ממוצעת לערך).
מכבי הרי לכל הפחות כמדומני כן יכלו לערוך אימונים בסגל ששיחק אמש, יש להם "עשירייה לחמש על חמש", הסגל שעלה למגרש עדיף על זה של הרצליה (שגם כן חסרה שחקן זר) בכמה וכמה דרגות - והתוצאה לפנינו.
הרי כמה פעמים נראה את דורי סהר במסגרת כלשהי קולע 17 נקודות ללא החטאה?
משהו פה קיצוני יותר ממה שאמור להיות

צ'רלס, אני מסכים עם רוח הדברים שלך. רק רציתי להוסיף שלטעמי המרחק מטופ 8 יהיה כה רחוק (כמו במרבית השנים האחרונות, אני לא זורק איזו פצצה פה) כך שהעלייה לא תוכרע רק על "הגנת הקו הקדמי" (שאסכים שזו אולי הבעיה הצפויה האקוטית ביותר)...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 17, 2021 1:27 pm 
מנהל פורום

אלא אם מכבי יעשו שינויים בסגל או שריינולדס יתגלה כמגן עשוי ללא חת
מה שמדהים זה שמכבי שמרה בדיוק על החסרונות של העונה שעברה
רכז שהוא הימור
סנטר לא שומר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 17, 2021 1:58 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

uriel17 כתב:
אלא אם מכבי יעשו שינויים בסגל או שריינולדס יתגלה כמגן עשוי ללא חת
מה שמדהים זה שמכבי שמרה בדיוק על החסרונות של העונה שעברה
רכז שהוא הימור
סנטר לא שומר

אני דוקא מרוצה מעמדת הרכז של מכבי. אמנם לשני הרכזים שבסגל אין בכלל ניסיון במפעלים האירופאים אבל לדעתי הם משלימים אחד את השני בצורה טובה ואני לא אתפלא אם זו תהיה עמדת הרכז המוצלחת של הצהובים מאז עונת אליפות היורוליג.

עמדת הסנטר של הקבוצה לעומת זאת בנויה כל כך עקום שבאמת לא ברור לי מי מקבל שם החלטות.
זיזיץ הוא נפילה. אין סיכוי בעולם שהוא היה ממשיך השנה אם לא היה לו חוזה גדול. גם בשנות ה90 אליהן הוא שייך מבחינת סגנון משחק הוא לא היה נחשב לסנטר מוביל. איטי מסורבל ולא אתלטי. לא מסוגל להגן על הפיקנרול בשביל להציל את החיים שלו וגם לא ממש מגן על הטבעת (בהגנה בפוסט הוא דוקא בסדר). הבעיה שמתייחסים אליו, בגלל ההגנה הבעייתית, כסנטר התקפי, אבל גם בהתקפה הוא לא יותר מבינוני. יש לו ידיים טובות, הוא ריבאונדר התקפה טוב וקלע עונשין בסדר גמור, אבל פה מסתכמים יתרונותיו. אין לא קליעה יציבה מחצי מרחק ומעלה. אין לא ראיית משחק והוא איטי במציאת שחקנים חופשיים כשמגיע הדאבל טים ובעיקר יש לו טאץ' לא מספיק טוב שבשילוב עם האיטיות גורמים לכך שהוא מתקשה לסיים מול סנטרים רציניים (חטף בעונה שעברה חצי בלוק למשחק בממוצע שזה על הפנים לסנטר).
אבל אם כבר נתקעתם עם זיזיץ אז את מי כדאי להביא כסנטר מחליף? אולי מישהו שיגן על הטבעת או ידע לשמור על הפיקנרול? אולי Rim runner שידע לסיים לובים? (הרי זו פעולת ה"ריכוז" היחידה שויילבקין יודע לבצע עם הגבוהים שלו) לא! נביא סנטר נוסף שלא עושה הגנה, בלי ראיית משחק או קליעה מ3 שעל הדרך גם סיים את העונה בצורה מזוויעה וקבוצתו לא נלחמה להשאיר אותו. נזכיר שעל המדף היו חופשיים מוסטפה פאל, טאריק בלאק, ג'וש ניבו וג'הייבה פלויד שכל אחד מהם נותן חלק מהתכונות שזיזיץ לוקה בהן ואאל"ט כולם זולים יותר מריינולדס.
כמובן שלא לשכוח שבעמדה 4 במקום להביא פורוורד הגנתי שיחפה על זיזיץ (ריישון תומאס או רשארד קלי היו פנויים) הביאו פורוורד נוסף עם מנטליות של סקורר שלא עושה הגנה (ולא יתחיל פתאום בגיל 30) ולא מצליח להחזיק מעמד באף קבוצה מעבר לעונה.
ומיותר לציין ששני הביגמנים הישראלים המחליפים גם לא ממש ידועים ביכולות ההגנה שלהם.
ברצינות, זה כאילו שניקולה שכח שבמכבי הגדולה היה לצידו את באסטון. אבל היי, באמצע העונה אמור לחזור בנדר אז הכל יהיה בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 17, 2021 3:21 pm 
Sophomore

אני כנראה מגזים, ואני מתבסס פה על משחק אחד באינטנסיביות לא גבוהה - אבל אני חושב שמבחינה התקפית לאונואקו יש את כל הכלים בשביל לעשות נקודות בעקביות גם ביורוליג. הוא גדול מספיק, פיזי, טכני למדי, עם טאצ' טוב, ונראה שמרגיש בנוח גם על הקו עם הזריקה המשונה שלו. הגנתית ומנטלית אין לי שום התרשמות מהדקות שראיתי, אבל התקפית? אני לא משוכנע שהוא נופל מזיזיץ', נניח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 17, 2021 4:12 pm 
מנהל פורום

נכון שלקומבינציה אוונס זיו יש פוטנציאל אבל אתה לא יכול לשים על העמדה הקריטית הזו שני שחקנים שאין להם ברקורד משחק יורוליג אחד במשותף
מול ההגנת ביורוליג שהן יותר חזקות מההגנות הליגה הסדירה בNBA יש סיכוי טוב שישתקו אותם את שניהם כל אחד לחוד
ואז מה?
ווילביקין רכז, זאת מלכודת הדבש הכי מתוקה ביורוליג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 18, 2021 12:22 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

uriel17 כתב:
נכון שלקומבינציה אוונס זיו יש פוטנציאל אבל אתה לא יכול לשים על העמדה הקריטית הזו שני שחקנים שאין להם ברקורד משחק יורוליג אחד במשותף
מול ההגנת ביורוליג שהן יותר חזקות מההגנות הליגה הסדירה בNBA יש סיכוי טוב שישתקו אותם את שניהם כל אחד לחוד
ואז מה?
ווילביקין רכז, זאת מלכודת הדבש הכי מתוקה ביורוליג

באמת צריך לתת לך רשימה של רכזים ירוקים ביורוליג שכן הצליחו במכבי?
זיו עלול להיתקע מול הגנות שיתנו לו לזרוק מבחוץ במידה ולא יפגע אבל לפחות הגנתית הוא אמור להחזיק מעמד. לגבי אוונס קשה לי להגיד אם היכולת בליגה שלנו תתורגם ליורוליג אבל הוא הראה מספיק יכולות בשביל להיות אופטימי.
בכל מקרה שניהם פיט עדיף לצד ווילבקין מאשר דורסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 252 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], uriel17 ו 174 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: