ושוב, קצר ולעניין, ואני יודע שכבר דיברו על זה ארוכות השבוע, ובכל זאת:
אם כן, הראויים לאיזכור מבחינתי הם (כולל דירוג אשתקד): באדי הילד (10) שדורך במקום וכבר לא ילד, קאריס לוורט (7) שהיה פצוע מדי השנה, דאנג׳לו ראסל (9) ואם כבר אז גם ביזלי, אף אחד מהם לא רכז באמת, אז מבחינתי שניהם סוג של סקנד גארדים חביבים שכאלה, גארי טרנט ג׳וניור, סת׳ קארי החמוד עד בלי די, פורנייה שתמיד יהיה יופי של שחקן 4 בחמישייה, ואף פעם לא יותר מזה, טיילר הירו שלכאורה היה הבטחה עצומה, אבל נתן עונה מאז מאכזבת..
מי שלא שווים אזכור? לעומתם, יש לי תחושה שאת קליי אי אפשר באמת להזכיר (לצערי), אולדיפו רק נפצע ונפצע ולו ווליאמס סגר את הבסטה לגמרי לצערי.
15. בוגדן בוגדנוביץ׳ (12) - היה קצת פצוע מדי השנה, אבל חתיכת רוצח כשהולך לו. 14. אר. ג׳י בארט - למד לשחק הגנה, והיה השחקן מס׳ 2 של אחת הקבוצות המפתיעות של העונה. 13. נוח פאוול (10) - אלוהים יודע איך החליפו את גארי טרנט בקלעי הנהדר הזה. 12. ג׳ורדן קלארקסון - בכל זאת, השחקן השישי של העונה, והאמת היא שפשוט יופי של שחקן שישי קלאסי. קולע מתי שבא לו. 11. טרי רוז׳ייר - דווקא לצד מוליך כדור מעולה (בעיקר בול, קצת גרהאם), הוא נתן עונת קריירה 10. הארדווי ג׳וניור - אבא שלו הוא לא, אבל השחקן מס׳ 2 בקבוצת פלייאוף הוא כן. 9. סי ג׳יי מקאלם (11) - עונה פצועה, אבל הוא תותח, אז הקפצתי אותו קצת (ונדמה לי שעשיתי לו אנדר אסטימייט שנה שעברה) 8. אנתוני אדוארדס -האמת, נראה לי שהוא יהיה אפילו גבוה יותר בסוף השנה, מאד מאד מחזיק ממנו, אבל יצחקו ממני ששמתי אותו לפני מקאלם. אז שיצחקו. 7. זאק לאווין (8) - לכל הפחות סקורר בחסד עליון 6. ג׳יילן בראון (6) - רק משפר את ההתקפה שלו מדי עונה, ההגנה עדיין מעולה. הקבוצה אפעס פחות. 5. ברדלי ביל (5) סגן מלך הסלים, אבל אז מה? בהחלט שינה את הטיקט של צלף שלשות וזהו, למישהו שבעיקר יוצר נקודות מחדירה (וקולע הרבה פחות מהשלוש), יצרן נקודות אדיר, אבל בחרא קבוצה. 4. ג׳ימי באטלר (2) - מתחיל להתבגר ונתן עונה פחות טובה גם ברגעים החשובים ,ולכן ירד בדירוג 3. ג׳יימס הארדן (1) - נדמה לי שהשנה האחרונה הוכיחה שהגיע הזמן שהשומן יעלה לו בברכיים - אם הוא ימשיך להיות כל כך לא בריא, אז עם כל הכדורסל שיש לו במוח, קשה יהיה לדרג אותו במקום הראשון כאן. 2. דווין בוקר (4) - תותח, אבל לפעמים נדמה שבמגרש פתוח קשה לו לעיתים לבוא לידי ביטוי. ועדיין השחקן המוביל (פחות או יותר) בקבוצה שעשתה גמר. 1. דונובן מיצ׳ל (3) - שיהיה, ראשון מבין שווים. מחזיק ממנו קצת יותר מבוקר כיוצר אמיתי של נקודות. (ועדיין כמו שאמרתי למעלה, לא אתפלא אם אדוארדס אפילו יהיה במקום הראשון כאן, בסוף השנה, מזכיר את מיצ׳ל, אבל יותר גבוה, יותר חזק ואפילו יותר חמוד).
_________________ ״לי יש דרכון של מדינה מתקדמת ובעוד x שנים אני לא כאן.״ (נכתב בנובמבר 2022, על ידי יוזר שאיננו אני).
|