סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 11:40 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 13 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' ספטמבר 17, 2021 8:00 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
ושוב, קצר ולעניין, ואני יודע שכבר דיברו על זה ארוכות השבוע, ובכל זאת:

אם כן, הראויים לאיזכור מבחינתי הם (כולל דירוג אשתקד): באדי הילד (10) שדורך במקום וכבר לא ילד, קאריס לוורט (7) שהיה פצוע מדי השנה, דאנג׳לו ראסל (9) ואם כבר אז גם ביזלי, אף אחד מהם לא רכז באמת, אז מבחינתי שניהם סוג של סקנד גארדים חביבים שכאלה, גארי טרנט ג׳וניור, סת׳ קארי החמוד עד בלי די, פורנייה שתמיד יהיה יופי של שחקן 4 בחמישייה, ואף פעם לא יותר מזה, טיילר הירו שלכאורה היה הבטחה עצומה, אבל נתן עונה מאז מאכזבת..

מי שלא שווים אזכור?
לעומתם, יש לי תחושה שאת קליי אי אפשר באמת להזכיר (לצערי), אולדיפו רק נפצע ונפצע ולו ווליאמס סגר את הבסטה לגמרי לצערי.

15. בוגדן בוגדנוביץ׳ (12) - היה קצת פצוע מדי השנה, אבל חתיכת רוצח כשהולך לו.
14. אר. ג׳י בארט - למד לשחק הגנה, והיה השחקן מס׳ 2 של אחת הקבוצות המפתיעות של העונה.
13. נוח פאוול (10) - אלוהים יודע איך החליפו את גארי טרנט בקלעי הנהדר הזה.
12. ג׳ורדן קלארקסון - בכל זאת, השחקן השישי של העונה, והאמת היא שפשוט יופי של שחקן שישי קלאסי. קולע מתי שבא לו.
11. טרי רוז׳ייר - דווקא לצד מוליך כדור מעולה (בעיקר בול, קצת גרהאם), הוא נתן עונת קריירה
10. הארדווי ג׳וניור - אבא שלו הוא לא, אבל השחקן מס׳ 2 בקבוצת פלייאוף הוא כן.
9. סי ג׳יי מקאלם (11) - עונה פצועה, אבל הוא תותח, אז הקפצתי אותו קצת (ונדמה לי שעשיתי לו אנדר אסטימייט שנה שעברה)
8. אנתוני אדוארדס -האמת, נראה לי שהוא יהיה אפילו גבוה יותר בסוף השנה, מאד מאד מחזיק ממנו, אבל יצחקו ממני ששמתי אותו לפני מקאלם. אז שיצחקו.
7. זאק לאווין (8) - לכל הפחות סקורר בחסד עליון
6. ג׳יילן בראון (6) - רק משפר את ההתקפה שלו מדי עונה, ההגנה עדיין מעולה. הקבוצה אפעס פחות.
5. ברדלי ביל (5) סגן מלך הסלים, אבל אז מה? בהחלט שינה את הטיקט של צלף שלשות וזהו, למישהו שבעיקר יוצר נקודות מחדירה (וקולע הרבה פחות מהשלוש), יצרן נקודות אדיר, אבל בחרא קבוצה.
4. ג׳ימי באטלר (2) - מתחיל להתבגר ונתן עונה פחות טובה גם ברגעים החשובים ,ולכן ירד בדירוג
3. ג׳יימס הארדן (1) - נדמה לי שהשנה האחרונה הוכיחה שהגיע הזמן שהשומן יעלה לו בברכיים - אם הוא ימשיך להיות כל כך לא בריא, אז עם כל הכדורסל שיש לו במוח, קשה יהיה לדרג אותו במקום הראשון כאן.
2. דווין בוקר (4) - תותח, אבל לפעמים נדמה שבמגרש פתוח קשה לו לעיתים לבוא לידי ביטוי. ועדיין השחקן המוביל (פחות או יותר) בקבוצה שעשתה גמר.
1. דונובן מיצ׳ל (3) - שיהיה, ראשון מבין שווים. מחזיק ממנו קצת יותר מבוקר כיוצר אמיתי של נקודות. (ועדיין כמו שאמרתי למעלה, לא אתפלא אם אדוארדס אפילו יהיה במקום הראשון כאן, בסוף השנה, מזכיר את מיצ׳ל, אבל יותר גבוה, יותר חזק ואפילו יותר חמוד).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 17, 2021 9:13 am 
Freshman

תודה רבה על ההשקעה!

בניגוד לרשימת הרכזים פה לפחות בתחושה שלי יש הרבה פחות אנשים לסמוך עליהם. אפילו בוקר ומיצ'ל שלגמרי הגיוני לדרג אותם במיקומים האלה הם שחקנים לא מספיק יציבים שיכולים לתת משחק ענק ומיד אחריו משחק איום ונורא (וגם ההפך). אולי זה פשוט פועל יוצא של הרול הזה במשחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 17, 2021 9:26 am 
מנהל פורום

בוקר, לקראת סוף מסע הפלייאוף של הסאנס עבר את כריספול ברמת החשיבות שלו לקבוצה, הוא גם קיבל את הכדור להתקפות מכריעות
מיצ'ל גם
אבל הקבוצה של בוקר עשתה גמר ושל מיצ'ל, לא
די צמוד שם בצמרת בין מיטצ'ל לבוקר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 17, 2021 10:26 am 
Sophomore

אחלה רשימה וסחטיין על ההשקעה.

מאחל לקליי תומפסון לחזור לפסגה אחרי הקאמבק המדובר השנה
והערה קטנה : נראה לי שבאטלר הוא יותר סמול פורוורד
וטיילר הירו/ דאנקן רובינסון שיחקו בעמדה 2.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 17, 2021 12:20 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

לדעתי בראון חייב להיות מעל ביל. עם כל הכבוד ליכולת הסקורינג העדיפה של האחרון, אם לוקחים בחשבון גם את הצד שבו שומרים אז אי אפשר לדרג את בראון אחריו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 17, 2021 12:22 pm 
מנהל פורום

כרגיל, תודה.
הייתי מחליף בין מקקלום ללאווין. ואז כנראה מעיף את לאווין מהרשימה, אני אלרגי אליו.
והייתי שם את בראון שלישי אחרי הארדן ומיטצ'ל. אבל אני כנראה לא רציונלי מאד בתיעוב שאני חש כלפי בוקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 17, 2021 2:17 pm 
Hall of Famer

הייתי בהחלט מעלה את בראון למקום 5 (במקום ביל), את מקולום אולי עד מקום 6, ומרגיש לי שגם בוגדנוביץ' צריך להיות גבוה יותר.

כהרגלי - אני נותן משקל רב (מדי?) לשחקן שהוא חלק מקבוצות טובות, בטח ובטח אם זה עיקבי אל מול שחקנים מקבילים (למשל זאק לווין)

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 17, 2021 2:36 pm 
Junior

תודה על הרשימה נורטון!
כמו שרשמתי בת'רד המקביל, אני חושב שמקולום מעל לאווין מהסיבה הפשוטה שלאווין פשוט לא משחק כדורסל מנצח.
ברוב המקומות ג'ימי באטלר מדורג כ3 כי הוא משחק ליד רובינסון\הירו שהם 2 די מובהקים.

העשיריה שלי ( עם באטלר):
1. הארדן - רמת הכשרון שלו פשוט מפרידה אותו מהאחרים.
2. בוקר - מקבל את האדג' על מיטשל בגלל גמר הליגה
3. מיטשל.
4. באטלר
5. בראון
6. ביל
7. מקולום
8. אדוארד
9. לאווין
10. רוזייר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 17, 2021 4:30 pm 
מנהל פורום

shmueliki כתב:
הייתי בהחלט מעלה את בראון למקום 5 (במקום ביל), את מקולום אולי עד מקום 6, ומרגיש לי שגם בוגדנוביץ' צריך להיות גבוה יותר.

כהרגלי - אני נותן משקל רב (מדי?) לשחקן שהוא חלק מקבוצות טובות, בטח ובטח אם זה עיקבי אל מול שחקנים מקבילים (למשל זאק לווין)

ביל ראוי לפיקפוק שהוא מעבר למשחק בקבוצה דלת הישגים
לפעמים אתה אומר חראה קבוצה עם כוכב ענק, כוכב שיש לו אופי של מנהיג שאפשר לבנות סביבו קבוצה ע"ע לוקה או להבדיל לברון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 17, 2021 6:24 pm 
מנהל פורום

אה אנביאיי_פאן, דאנקן רובינסון לא היה 2 לרגע. ולא כ"כ אכפת לי אם כתוב איפשהו שכן, כי מספיק לראות את ההיט בשביל להבין שהוא לא שום דבר שקרוב לגארד. מה שאומר שבאטלר אכן משחק 2 מספיק דקות בשביל להיות ברשימה הזו (זה שאני לא חושב שהוא טופ 15 באיזושהי עמדה זה משהו אחר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 17, 2021 8:25 pm 
Hall of Famer

רובינסון הוא 3, בדיוק כמו שקורבר היה 3. כלומר, צלף שלשות אחו שילינג, אבל לא באמת נייד מספיק בשביל לשמור על גארדים זריזים ולכן לא עושה את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 17, 2021 8:30 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
רובינסון הוא 3, בדיוק כמו שקורבר היה 3. כלומר, צלף שלשות אחו שילינג, אבל לא באמת נייד מספיק בשביל לשמור על גארדים זריזים ולכן לא עושה את זה.

יאפ, זה נכון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 17, 2021 11:37 pm 
Sophomore

אצלי הארדן עדיין ראשון, כי נראה לי שהעונה הוא יחזור בריא יותר, והארדן בריא הוא רמה מעל כל שם אחר כאן. וביל אצלי לפני בראון, ביל סקורר ברמות הגבוהות ביותר, בראון לא ברמת הסקוררות הזו, אני חושב שאם עושים החלפות בוסטון מתחזקת וושינגטון נחלשת. ככה זה נראה אצלי:

1. הארדן
2. מיטצ'ל
3. בוקר
4. באטלר
5. ביל
6. בראון
7. לאווין
8. אדוארדס
9. מקולום
10. רוז'ייר
11 קלאקסטון
12. הארדווי ג'וניור