סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 26, 2024 11:32 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 341 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 14  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' ספטמבר 19, 2021 9:55 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
Krembo2 כתב:
shmueliki כתב:
Krembo2 כתב:
כרגע ממליצים על חיסון לגילאי 65+ יחד עם צוותים רפואיים ואוכלוסיות בסיכון.
בדיוק כמו שהתחילו בישראל...כנראה שתוך חודש-חודשיים כבר יחסנו את כלל הגילאים כמו בארץ

בוודאי שזו האופציה הסבירה של מה שיקרה בארה"ב (שכרגע התמותה היומית שם חצתה את ה-2000, לא מעט בכלל גם אם מנרמלים, אצלנו לא היו כמויות שכאלו למשל)
השאלה היא האם אותם מתנגדים כאמור - יודו אז שבארץ לקחו אולי הימור אבל בדיעבד צדקו בו - או שעדיין יתבצרו בעמדתם (כאמור המורכבת לוגית - "אנחנו מקשיבים ל-FDA רק כשהוא פוסק משהו שמוצא חן בעינינו")

כמובן שיתבצרו בעמדתם,
לא חושב שיש כאן שאלה בכלל.
(בדיוק כמו שעכשיו, ה FDA לא תומך בטענות שלהם בשום צורה שהיא, והם עדיין לוקחים את ההצבעה הזאת כניצחון)

יווו איזה מוזר, קראתי את התגובה שלך וחשבתי שהכוונה היא לאנשי מחלקת המחקר של פייזר (המכונים משרד הבריאות) למעריצי ד"ר אלרואי פרייס ובליצר והסושיולוג מואיז הקטן ולבנט והורביץ.
אגב, כמובן שאתה מפיץ כאן פייק ניוז - חלק ניכר מהדיון הוקדש לעניין הבטיחות כולל למשל מצגת של רצף לוי שדומה שדוקא כן שכנעה חלק חברי הועדה המיעצת וזו אחת הסיבות (גם תחת הכותר "היעדר מידע"), שזרקו את אלרואי והמצגת שלה ב שלב זה מכל המדרגות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 19, 2021 10:37 am 
Hall of Famer

כל כך שכנעה אותם שאישרו במיידית חיסון בוסטר לגילאי 65+ ולאוכלוסיות בסיכון, אישור נרחב יותר מהאישור הראשוני שניתן בישראל בסוף יולי, וזה כשהתחלואה שם כרגע נמוכה יותר יחסית. השאלה היא על איזה ענף רופף תמשיך לתלות את התיאוריות שלך כשה-FDA יאשר את הבוסטר יאושר לכלל האוכלוסיה בארה"ב (מה שייקח קצת יותר זמן מאשר בישראל, כי קצב החיסון הראשוני היה איטי יותר ולכן גם הדעיכה של המנה השניה עדיין לא חריפה שם כמו שהייתה אצלנו באוגוסט).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 19, 2021 12:12 pm 
Hall of Famer

נתונים של משרד הבריאות על 726 החולים קשים בבתי החולים.עלייה של 76 חולים קשה ביומיים כאמור בגלל ראש השנה מלפני שבועיים.

הנתונים מלפני שעה קלה
481 מהחולים הקשים אינם מחוסנים, 157 מחוסנים בשתי מנות ו-55 קיבלו גם את מנת הדחף. לגבי 33 החולים הקשים הנוספים לא נמסרו נתונים. מכאן עולה כי קרוב ל-70% מהחולים הקשים אינם מחוסנים, לעומת כ-8% שקיבלו שלוש מנות חיסון. למעשה, לפי הנתונים הנוכחיים - הסיכוי לחלות קשה בקבוצת גיל זה גבוה פי 45 ללא מחוסנים כלל לעומת אלו שקיבלו בוסטר.
726 חולי קורונה מאושפזים בבתי חולים במצב קשה, כך מפרסם הבוקר (ראשון) משרד הבריאות. מדובר ביום שני ברציפות של עלייה בחולים קשה, שעמד לפני כמה ימים בלבד על כ-650 וחצה את ה-700 בתוך יומיים. לנתון העגום הזה מתווסף נתון מדאיג נוסף: לראשונה מסוף אוגוסט מספר החולים קשה החדשים שנוספו ביממה אחת חצה את ה-100. לאורך 20 הימים האחרונים הממוצע עמד על כ-80 ואתמול הוא כבר הגיע ל-111

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 19, 2021 2:19 pm 
Senior

ממעט הדיונים שהיו לי עם מתנגדי חיסונים (החל ממטורללים מהתחלה ועד הסוף וכלה ב"התחסנתי אבל אתם דוהרים לחסן סתם את כל העולם") אני הולך ומשתכנע שמדובר בדיון תיאולוגי. אין בעולם - בין עולם אמיתי או מדומיין - עובדות שהצגתן תשכנע מישהו שהחיסון בסדר. הגל הזה הוא באופן הכי בולט והכי בוטה גל תחלואת (ותמותת) לא-מתחסנים ועדיין הזמירות הן אותן זמירות ששמענו לפני תשעה חודשים כשהחיסונים רק הגיעו לארץ.
אז בתיאולוגיה כמו בתיאולוגיה, אני אישית מעדיף להימנע מויכוחים כאלה. אמנם מכבד את (ומרחם על) מי שמשקיע מזמנו כדי לשכנע את הבלתי ניתנים לשכנוע, אבל כשלעצמי לא נראה לי שיש לי מה להוסיף לדיונים האלה חוץ מדאחקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 19, 2021 2:46 pm 
Sophomore

תומר כתב:
ממעט הדיונים שהיו לי עם מתנגדי חיסונים (החל ממטורללים מהתחלה ועד הסוף וכלה ב"התחסנתי אבל אתם דוהרים לחסן סתם את כל העולם") אני הולך ומשתכנע שמדובר בדיון תיאולוגי. אין בעולם - בין עולם אמיתי או מדומיין - עובדות שהצגתן תשכנע מישהו שהחיסון בסדר. הגל הזה הוא באופן הכי בולט והכי בוטה גל תחלואת (ותמותת) לא-מתחסנים ועדיין הזמירות הן אותן זמירות ששמענו לפני תשעה חודשים כשהחיסונים רק הגיעו לארץ.
אז בתיאולוגיה כמו בתיאולוגיה, אני אישית מעדיף להימנע מויכוחים כאלה. אמנם מכבד את (ומרחם על) מי שמשקיע מזמנו כדי לשכנע את הבלתי ניתנים לשכנוע, אבל כשלעצמי לא נראה לי שיש לי מה להוסיף לדיונים האלה חוץ מדאחקות.

ענייני תיאולוגיה זה אתה. אני עם ראש פתוח, לא בעד ולא נגד, אגב כמו מכחישי המדע ומתנגדי הבוסטר מהועדה המייעצת ב-fda שבחנו קולות משני צידי המתרס ולפחות בשלב זה דחו את הצד שלך.
לכן, ובאופן אבסורדי, התגובה הכי טובה היא "הפוך גוטה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 19, 2021 3:09 pm 
Senior

כן כן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 19, 2021 3:09 pm 
Sophomore

עולם משונה ובעיקר מייאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 19, 2021 4:05 pm 
Senior

בתור מתנגדי הבוסטר שהם, אני מוכרח לומר שזו התנהגות מאוד משונה מצד הFDA, לאשר פה אחד את הבוסטר לגילאי 65 ומעלה + אוכלוסיות מיוחדות. אני יכול להבין למה מתנגדי חיסונים פקפקו בהם עד היום (חוץ מכשזה עזר להם לטיעונים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 19, 2021 7:07 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אני דווקא יכול להבין את ההגיון. בסוף הכל הוא הערכת סיכון A מול סיכון B, עם תנאים שיוצרים שוליים של אי וודאות ועם זה צריך לעבוד. אם לדעתם, ממה שהם שמעו, יש סימן שאלה על הצורך או שלדעתם אין עדיין מספיק מידע על הבטיחות, שזה סיכון A, מן הסתם הם יעשו הערכת סיכונים לאוכלוסיות שונות - כי לאוכלוסיות שונות האלטרנטיבה של לא לקבל את החיסון (סיכון B) היא שונה, ואני יכול להבין את זה. עכשיו מנסים למצוא את הנקודה שבה A<B ולהיפך, כאמור בתנאים של אי וודאות. גם נתוני התחלואה נכנסים לשיקולי הסיכונים. מה משונה פה?

ויכול להיות שכשיעבור זמן ויצטברו יותר נתונים, גם היחס בין סיכון A לסיכון B ישתנה, וגם שולי אי הוודאות יצטמצמו. אולי גם נתוני התחלואה יהיו שונים, כך שההחלטה העתידית תתבסס על נתונים אחרים (ובתקווה, יותר שלמים). שוב, מה משונה פה ואיך זה סותר אחד את השני?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 19, 2021 7:42 pm 
Sophomore

זה גם בדיוק אותו סט שיקולים שהיה פה בחודשים האחרונים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 20, 2021 8:48 am 
Senior

ראי שעל הקיר כתב:
אני דווקא יכול להבין את ההגיון. בסוף הכל הוא הערכת סיכון A מול סיכון B, עם תנאים שיוצרים שוליים של אי וודאות ועם זה צריך לעבוד. אם לדעתם, ממה שהם שמעו, יש סימן שאלה על הצורך או שלדעתם אין עדיין מספיק מידע על הבטיחות, שזה סיכון A, מן הסתם הם יעשו הערכת סיכונים לאוכלוסיות שונות - כי לאוכלוסיות שונות האלטרנטיבה של לא לקבל את החיסון (סיכון B) היא שונה, ואני יכול להבין את זה. עכשיו מנסים למצוא את הנקודה שבה A<B ולהיפך, כאמור בתנאים של אי וודאות. גם נתוני התחלואה נכנסים לשיקולי הסיכונים. מה משונה פה?

ויכול להיות שכשיעבור זמן ויצטברו יותר נתונים, גם היחס בין סיכון A לסיכון B ישתנה, וגם שולי אי הוודאות יצטמצמו. אולי גם נתוני התחלואה יהיו שונים, כך שההחלטה העתידית תתבסס על נתונים אחרים (ובתקווה, יותר שלמים). שוב, מה משונה פה ואיך זה סותר אחד את השני?

אם זה בהקשר של ההודעה שלי, אז היא נכתבה בצחוק, אני מבין את ההיגיון שבלאשר את הבוסטר לקבוצה א' ולא לקבוצה ב', אלא שלאומית אמר שהFDA 'מתנגדי בוסטר', אם הם אכן היו מתנגדים לרעיון של בוסטר, ההתנהגות שלהם, של לאשר פה אחד את הבוסטר לגילאי 65 ומעלה הייתה מאוד משונה, אלא אם כן הם שונאים את הקבוצה הזו לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 20, 2021 11:03 am 
Junior

חייב לציין שדי עצבן אותי הראיון עם פרופ' עופר לוי, שהצביע נגד מתן הבוסטר לאנשים מתחת לגיל 65 בוועדה של ה FDA.
הוא לא הצליח ואפילו לא ניסה להסביר בראיון מדוע הוא התנגד למתן הבוסטר בארה"ב, וקשקש משהו על כך ש"אין מספיק נתונים", אך בד בבד באותו ראיון המליץ בחום לצעירים ישראלים כן להתחסן. כאילו מה, אתה רוצה לקבל את מלוא הנתונים שלך מהנסיינים בישראל? בחייאת, אתה פרופ' בכיר וזה מה שיש לך לענות? איזה נזק תדמיתי למבצע החיסונים ו"נשק" עבור מתנגדי החיסון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 21, 2021 8:06 am 
Sophomore

אז לפני כמה זמן "חבורת פלורידה" היללה את המדינה שראשיה בחרו באופציה המועדפת על החבורה - מציאות אלטרנטיבית.
נאמר ש פלורידה מקום 25 במתים לנפש בארהב, "הוכחה" ניצחת לצדקת דרכם.
הזהרתי בזמן אמת שעם כל הזיוני שכל האלה בסוף פלורידה תגיע לטופ 10, ואפשר רשמית להכריז שאכן היא השיגה את ההישג המרשים( כנראה כבר לפני הרבה זמן כי המדינה הנפלאה הזו מסתירה מידע ומפרסמת אותו במרוכז ובדיליי נוראי ועם עוד פאקים), למרות שצריך להודות שהימרתי על חודשיים ובסוף זה לקח יותר קרוב לחודש.

3 האחיות המטורללת, אלבמה לואיסיניה ומיסיסיפי מעטרות את מקומות 1 3 ו 5 המרשימים, אבל אין טוב ממראה עין בשביל להבין את הסיפור, נותן פה שוב לינק לקשר בין הצבעה לטראמפ לבין תמותה מקורונה מאז יוני הקודם -
https://mobile.twitter.com/charles_gaba ... 4055420934
מה משותף לטראמפיסטים וחבורת פלורידה? מציאות אלטרנטיבית. בארץ קשה יותר לראות את זה, אבל בעזרת הנתונים מארהב זה ברור לחלוטין - חבורת פלורידה הורגת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 21, 2021 4:21 pm 
Hall of Famer

ואני טס לאלבמה פעם בחודש, כולל בשבוע הבא...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 22, 2021 12:44 pm 
Sophomore

https://www.independent.co.uk/news/worl ... 23715.html
עוד קורבן של חבורת פלורידה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 22, 2021 8:48 pm 
Freshman

אני רחוק מעולמות המאסטר והלאומית אבל זאת פשוט הזיה שעושה פליפ פלופ באוויר ומשחקת לידיים שלהם:

https://m.ynet.co.il/articles/syzr1h00qy

אם בדיקה סרולוגית לא מעידה על הגנה מהמחלה, אז למה עשיתם מבצע ענק לבדיקת תלמידים? ואם אי אפשר לבדוק ולסווג נוגדנים ותאי דם לבנים, אז איך בדיוק נבדקה יעילות החיסון (לפני שהתחיל ניסוי גדול והתקבלה סטטיסטיקה משמעותית)?

זה פשוט פייק ניוז שנועד לעודד אנשים להתחסן ובדרך יורה לעצמו ברגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 22, 2021 9:34 pm 
Sophomore

מה עולמי האפידימיולוגי אם יורשה לי לשאול את כבודו ?

אגב אם כבר העזת לבקר את משרד הבריאות (כבר יותר טוב מכמה "ליברלים" כאן), מציע לך להיכנס לפרוטקולים של הצט"ם לעניין ההחלטה לגבי חיסון מחלימים. לא רוצה לעשות לך ספוילר אבל שים לב מי המליץ על חובת חיסון למחלימים כתנאי לתו ירוק. רמז - לא הרופאים המשתתפים שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 22, 2021 9:57 pm 
Freshman

יש לי המון ביקורת על קבלת ההחלטות בממשלה ובמערכת הבריאות, אבל בניגוד אליך אני לא חושב שיש קונספירציה סביב החיסון ואני לא חושב שמשרד הבריאות פשיסטי. יש שם חבורת רופאים ופקידים שמנסה ככל יכולתה להתמודד עם משבר חסר תקדים והגיוני שיתקבלו גם החלטות דפוקות תוך כדי תנועה.

אין ספק שהם מנסים להשפיע על תודעת הציבור שילך להתחסן כי זה הדרך היעילה וההגיונית לסיים את הטירוף הזה. הדרך שבה הם עושים זאת שלומיאלית להפליא - ראה הדוגמא למעלה. אני גם מסכים שהתו הירוק הוא בדיחה מטומטמת שמענישה הורים לילדים קטנים הופכת את חייהם בלתי אפשריים כשהתעולת ביצירת המגיפה היא אפסית. חבל שגם זה נכפה עלינו בגלל הטמטום המוחלט של חובבי הקונספירציות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 23, 2021 1:25 am 
Sophomore

אותי מדאיג משהו אחר.
גם אני ממש רחוק מלהיות מתנגד חיסונים, ואם צריך גם אתחסן כל שנה (או פחות) אבל יש המון שאלות קשות.
אפשר לומר שמדינת ישראל היתה בטוחה עד לפני כשלושה חודשים שהקורונה מאחורינו.

איך פייזר וכל חברות החיסונים לא ידעו שההשפעה של החיסון (נניח השני) יורדת דרסטית אחרי 5 חודשים וחצי?
עשו ניסוים על אנשים בערך מאמצע 2020, ואף אחד לא יודע שאחרי כחצי שנה החיסון הרבה-הרבה פחות אפקטיבי?
הרי זה משהו מדיד לא?

אני מקווה שמנסים לאמוד מראש מתי הבוסטר יהיה הרבה פחות אפקטיבי, על מנת שלא נקבל את הכאפה בהפתעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 23, 2021 1:28 am 
Hall of Famer

ואם כבר, גם לי שאלה.
חיסוני שפעת משתנים כל שנה, בגלל וריאנטים כאלה ואחרים למיטב הבנתי (ואני כבר שנים, מתחסן לשפעת פעם בשנה). מה הליפט (בחיי ששכחתי את העברית שלי) לעשות את זה גם לחיסוני קורונה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 23, 2021 1:44 am 
Hall of Famer

ehud כתב:
אותי מדאיג משהו אחר.
גם אני ממש רחוק מלהיות מתנגד חיסונים, ואם צריך גם אתחסן כל שנה (או פחות) אבל יש המון שאלות קשות.

איך פייזר וכל חברות החיסונים לא ידעו שההשפעה של החיסון (נניח השני) יורדת דרסטית אחרי 5 חודשים וחצי?
עשו ניסוים על אנשים בערך מאמצע 2020, ואף אחד לא יודע שאחרי כחצי שנה החיסון הרבה-הרבה פחות אפקטיבי?
הרי זה משהו מדיד לא?

אני מקווה שמנסים לאמוד מראש מתי הבוסטר יהיה הרבה פחות אפקטיבי, על מנת שלא נקבל את הכאפה בהפתעה.

לפי מה שאני זוכר מראש ההתייחסות לחיסון הייתה זמנית. אני זוכר שקיבלתי את האישור על החיסון השני הופתעתי לראות שהתוקף הוא לחצי שנה. הסתבר שזה אכן הפך להיות התוקף שבפועל.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 23, 2021 1:44 am 
Hall of Famer

ehud כתב:
אותי מדאיג משהו אחר.

הרי זה משהו מדיד לא?

לפי מה שאני זוכר מראש ההתייחסות לחיסון הייתה זמנית. אני זוכר שקיבלתי את האישור על החיסון השני הופתעתי לראות שהתוקף הוא לחצי שנה. הסתבר שזה אכן הפך להיות התוקף שבפועל.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 23, 2021 2:16 am 
Sophomore

עמוס לב כתב:
ehud כתב:
אותי מדאיג משהו אחר.

הרי זה משהו מדיד לא?

יכול להיות שהחצי שנה הזה היה כסת"ח של המדינה ומשרד הבריאות.
מצד אחד כך היה כתוב, ומצד שני פתחו את הכלל לגמרי בלי חשש.
לדעתי אם היתה ידיעה אמיתית שהחיסון יהיה ממש פחות אפקטיבי תוך פחות מחצי שנה, זה היה מתנהל אחרת.

אבל חוץ מזה, מבחינה מדעית-רפואית, למיטב זכרוני רוב הראיונות עם רופאים/ביולוגים/חוקרים שקראתי במהלך אפריל-מאי-יוני השנה
דיברו על זה שהם לא חושבים שהקורונה תתפרץ פה בצורה רצינית שוב.
הינה דוגמה לראיון כזה. פרופסור מבית החולים שיבא שעמדה בראש מחקר ענק שבדק את יעילות החיסון לאורך זמן

""אני חושבת שמגפת הקורונה בישראל הסתיימה. יפתיע אותי אם יהיה עוד גל אמיתי"

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 67,00.html

מפחיד שגם טובי בנינו ובנותינו לא יודעים מספיק . . .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 23, 2021 8:12 am 
Junior

נורטון כתב:
ואם כבר, גם לי שאלה.
חיסוני שפעת משתנים כל שנה, בגלל וריאנטים כאלה ואחרים למיטב הבנתי (ואני כבר שנים, מתחסן לשפעת פעם בשנה). מה הליפט (בחיי ששכחתי את העברית שלי) לעשות את זה גם לחיסוני קורונה?

חבר שלי רופא והסביר לי שבמקרה של שפעת יש צורך בחיסון שנתי (שונה) כי הוירוס עובר שינויים כל שנה ואלו הופכים את החיסון ללא יעיל. במקרה של הקורונה, המחקרים מראים שהחיסון יעיל במניעת תמותה ותחלואה קשה ביחס לכל הזנים, אך רמת הנוגדנים בגוף יורדת כעבור מספר חודשים, ולכן מה שאנחנו מקבלים זה בוסטר ולא חיסון שעבר שינויים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 23, 2021 9:21 am 
Junior

מארק כתב:
אני רחוק מעולמות המאסטר והלאומית אבל זאת פשוט הזיה שעושה פליפ פלופ באוויר ומשחקת לידיים שלהם:

https://m.ynet.co.il/articles/syzr1h00qy

אם בדיקה סרולוגית לא מעידה על הגנה מהמחלה, אז למה עשיתם מבצע ענק לבדיקת תלמידים? ואם אי אפשר לבדוק ולסווג נוגדנים ותאי דם לבנים, אז איך בדיוק נבדקה יעילות החיסון (לפני שהתחיל ניסוי גדול והתקבלה סטטיסטיקה משמעותית)?

זה פשוט פייק ניוז שנועד לעודד אנשים להתחסן ובדרך יורה לעצמו ברגל.

אני מצטער אבל אני לא מבין מה פייק ניוז כאן.
כיום גם מחלימים מקבלים תו ירוק. לא מכיר מספיק את הדאטה אבל מבחינת המדינה היום דין מחוסן ודין מחלים הוא זהה.
בגלל שילדים לא יכולים להתחסן אז בדיקה סרולוגית יכולה להגיד בצורה ברורה אם הם נדבקו או לא (כי זה או מחלה או חיסון וחיסון כאמור הם לא קיבלו).
הבדיקה לא בודקת את רמת הנוגדנים או האם הם מחוסנים, היא בודקת אם הם חלו או לא.

ויעילות החיסון מהתחלה הייתה על נבדקים ומעולם לא נטען שיש קשר בין כמות נוגדנים לבין רמת הגנה... כן קיימת קורולציה אבל לא כזאת שאפשר להגיד שמרמת נוגנים X אתה מוגן ( כן אפשר להניח שאתה לא מוגן אם יש לך מאוד נמוך).

אני באמת לא מבין מה הפייק ניוז פה ומה השערוריה הגדולה. אני מעולם לא ראיתי טענה של משרד הבריאות שבדיקה סרולוגית יכולה להעמיד על רמת החסינות של אדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 341 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 14  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: