סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 2:16 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 252 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' ספטמבר 24, 2021 4:30 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
מכבי הולכת להיות קבוצה חלשה מאוד ביורוליג
נאנאלי הולך להיות נזק
הפועל הפתיעה אותי מאוד לטובה
מקווה שלעמיאל יכול האסימון וישחק מייקר ובנט ביחד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 24, 2021 4:34 pm 
Freshman

זה שלא חטפנו 30 זה כי מכבי עוד מדשדשת
יש לנו 3 גארדים טובים ועוד שניים וחצי שחקנים
טוב שרואים עכשיו שאין עם מה ללכת למכולת..
נראה לי שעמיאל לכתחילה לא רצה את בנט
עדיף שחקן רעב וחם משם גדול שאבד עליו הקלח
הייתי עושה הכל להביא את מקל (או ישראלי טוב אחר) לא כי אני מת עליו אלא כי אין שחקנים
מחליף לבנט לםני שיהיה מאוחר
והרבה תפילות כי זה נראה מאתגר למדי..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 24, 2021 4:34 pm 
Junior

שתי הקבוצות די חלשות ולא מאוזנות. במכבי יכולים להוציא פלייאוף ביורוליג עם קצת תיקונים. בירושלים, בלי סנטר ורכז מחליף העונה תסתיים בעוד חודשיים.

עוֹד נַפְשִׁי דְּרוֹר שׁוֹאֶפֶת, לֹא מְכַרְתִּיהָ לְעֵגֶל-פָּז, כִּי עוֹד אַאֲמִין גַּם בָּאָדָם, גַּם בְּרוּחוֹ, רוּחַ עָז... יָשׁוּב יִפְרַח אָז גַּם עַמִּי, וּבָאָרֶץ יָקוּם דּוֹר, בַּרְזֶל-כְּבָלָיו יוּסַר מֶנּוּ, עַיִן-בְּעַיִן יִרְאֶה אוֹר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 24, 2021 4:35 pm 
Sophomore

ריינדולס נהיה פשוט חתכת סוס והשתפר ברמות ושלט במגרש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 24, 2021 4:40 pm 
Hall of Famer

לא רק ניהול משחק חלש, אפס תרגילים, בניית קבוצה עקומה ומאוחרת, סגל ישראלי חלש ביותר, קו קידמי לא קיים. התחלה קטסטרופה לקדנציה של עמיאל.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 24, 2021 4:41 pm 
Hall of Famer

תון מייקר נראה כל כך כמו שון ג'יימס בהגעתו לישראל (רק שג'יימס הגיע רק כבוגר קולג' בן 25, ולא בוגר NBA)
שחיף של ממש
קצת עלה נידף במאבקים בצבע
סיומת גמלונית

אבל ג'יימס תוך כמה שנים נהפך למפלצת של ממש, כולל משחק פוסט שלא הוערך מספיק לטעמי, בפרט עם הוק-שוט חביב למדי
כמובן בתוספת ליכולת החסימה המדהימה, הקליעה הקיימת מבחוץ, הניידות ביחס לגובה וכו'

עוד נראה מה ייצא ממייקר

24.4.2012

נערך לאחרונה על ידי shmueliki בתאריך ו' ספטמבר 24, 2021 4:42 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 24, 2021 4:42 pm 
Sophomore

לא יודע אם זה שיקולים מקצועיים או משהו אחר, אבל אם הייתי אוהד ירושלים הייתי רותח מזעם על עמיאל. משחק נוק-אאוט מול מכבי והוא זורק את המשחק לפח עם הדקות לשגיב דוד, ועוד קודם לכן במחצית הראשונה כשמכבי לא הייתה במשחק והוא החזיר אותם עם הרכב הזוי של שניידרמן-גרשון-וורקמן.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 24, 2021 4:46 pm 
Hall of Famer

ושאלה שמין הסתם אני עוד אשאל הרבה השנה - מי האדיוט שהחליט לוותר על בריימו למרות שסו היה מת להישאר בהפועל.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 24, 2021 5:02 pm 
מנהל פורום

מה אתה יודע כמה בורגוס הציעו לו?
איך אתה מחליט שלא רצו אותו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 24, 2021 5:16 pm 
Freshman

דווקא בגארדים במקום ירושלים הייתי מבסוט יחסית(חוץ מהקטע שעבאסטאן לא רכז)
בקו הקדמי יש להם בעיה קשה..צריך לתת זמן למייקר אבל הוא נראה איפה בעייתי בחוזק לרמות האלה..
אבל הבעיה הגדולה היא הישראלים..פשוט שום תרומה מהם..כלום..מאוד מדאיג..
במכבי גם לא יכולים להיות מאוד מרוצים חוץ מריינונלדס..וויליאמס נראה מנותק וכנל אוואנס..מה שכן סורקין זה חתיכת תוספת להם בליגה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 24, 2021 5:18 pm 
Freshman

לגבי בריימו..חושב שגם הוא אמר שהוא המתין להצעה ולא נתנו לו כי הייתה אי ודאות עם התקציב וכו'..אבל בהחלט יכל לעזור לנו .לא יאומן שאילת והרצליה הביאו אחלה סנטרים בכסף קטן וירושלים הימרו על פרויקט כמו מייקר שאמנם יכול להיות שון ג'יימס הבא אבל כרגע הוא טיפה רחוק..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 24, 2021 5:41 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
מה אתה יודע כמה בורגוס הציעו לו?
איך אתה מחליט שלא רצו אותו?

בכלל לא פנו אליו

https://jerusalem.mynet.co.il/sports/article/s1kv6klc00

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 24, 2021 6:12 pm 
Hall of Famer

נתון אחד לסבר את העין - היום במשחק להפועל היו 8 אסיסטים, בכל העונה (הזוועתית) האחרונה הפועל לא ירדה מ-15 במשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 25, 2021 1:56 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

כמה רשמים בעקבות רבע וחצי הגמר לגבי השחקנים החדשים של מכבי:
ג'יילן ריינולדס - אין ספק שהבחור מוכשר ואין ספק כמה שג'יילן חושב שהוא מוכשר. הוא לא פגש או יפגוש זריקה שלא אהב. לשמחתינו הוא קולע את רובן בין אם הן מגיעות עם יד בפרצוף מחצי מרחק, מחוץ לקשת, בסיבוב מתחת לסל או פשוט בטבעת אחרי אליהופ. הוא לא בוחל בדיפלקשנס בהגנה ואין לו גם בעיה להוריד כדור חוזר לפמפם אותו כמה פעמים ולהתחיל לכדרר במעלה המגרש... מהספסל הוא כוח רציני אבל יאניס יהיה חייב לרסן אותו כי יהיו ערבים שבהם הדברים האלה יסתיימו בזריקות לא במקום פאולים מטופשים ואיבודים מיותרים.
דרק וויליאמס - אני חושב שלאחר ה'ת'רילה אין מאנילה' בה חזינו בחצי הגמר בקרב בין מספר 1 ומספר 2 התבהר למה אנתוני בנט ודרק וויליאמס נחשבים לשניים מהבאסטים הגדולים של העשור שעבר. עם כל האתלטיות והכישרון שבעולם, אם אין רצון נחישות והבנת משחק לא תגיע רחוק. בהגנה הוא מסתכל בעניין רב על הכדור, קצת כמו חתול אם תרצו, הוא לעיתים רחוקות יזנק עליו ולא ממש יתייחס לדברים אחרים שקורים סביבו כמו שחקנים שחותכים לסל או איזו רוטציה לעשות. הוא כנראה שומר אנרגיה לכל הדאנקים שומטי הלסתות שעוד נראה השנה בהיכל. גם בהתקפה הוא צופה בעניין רב ואאל"ט אפילו פעם אחת ניצל את הגוף החזק והאתלטי שלו בשביל לנעול שחקן של י-ם ולעשות עליו סל אבל חוץ מזה אני לא זוכר פעולה חיובית נוספת והוא אפילו הפסיד (בנקודות) את המצ'אפ האישי מול בנט.
ג'יימס נאנלי - אני חייב להודות שהופתעתי מהנחישות ההגנתית שלו (חייל של ז'ליקו) וקלע מוכשר הוא תמיד היה. יאניס צריך לנצל אותו נכון בהתקפה עם פחות מהלכי אחד על אחד ויותר תרגילי חסימה או הנד אופס ולא לתת לו להוביל כדור.
קינן אוונס - נראה מהוסס וקצת חסר ביטחון, כאילו הוא לא סגור על התפקיד שלו בין כל התותחים במכבי אחרי שהיה השחקן המרכזי בקבוצה קטנה. לא הראה עדיין משהו מיוחד בהתקפה וצריך להעלות את הנחישות בהגנה (חייב לעבור חסימות כמו שצריך). מעניין אותי אם מספרי האסיסטים הגבוהים שלו בעונה שעברה היו בזכות יוסג' גבוה והסטטיסטיקאים הנדיבים של ארצנו הקטנטונת או שהוא באמת יודע למסור כי עד עכשיו לא ראיתי ממנו נועזות או דיוק יוצאי דופן.
קמרון טיילור - לא שיחק מול י-ם וחבל כי הייתי שמח לראות אותו בהרכב שלושת הגארדים שיאניס התעקש עליו. הראה מול ראשון ידיים ורגליים זריזות בהגנה וקצת אתלטיות בהתקפה אבל קשה היה להעריך מהדקות הלא רבות ששיחק בבלואו אאוט.
יפתח זיו - שיחק בצורה אחראית הרבה יותר מול ראשון והיה לא מאופס לחלוטין בשלושת הרבעים הראשונים מול י-ם אבל היה שותף לבליץ של מכבי ברבע הרביעי עם שתי שלשות רצופות (והחלטיות) וחטיפה שהסתיימה בלייאפ יפה עם הקרש פלוס עבירה ונפילה לא נעימה שסיימה לו את המשחק.
רומן סורקין - לדעתי הוא בהחלט מסוגל לזכות בדקות של ג'ק כהן ביורוליג. עוד צריך להוכיח שהוא יכול לשים שלשות חופשיות אבל מראה מוביליות אורך ואתלטיות עדיפות על הוטרן שחזר.
אנטה זיזיץ - בליגה שלנו הוא כמעט בלתי עציר. ביורוליג פחות. כן נראה שהוא הוריד במשקל וקצת התחטב, סיים גם כמה פעמים כטריילר ונראה הכי מובילי מאז שחזר לאירופה. אני מקווה שזה יבוא לביטוי גם ביורוליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 25, 2021 11:07 am 
Hall of Famer

חוצפן חיובי כתב:
לא יודע אם זה שיקולים מקצועיים או משהו אחר, אבל אם הייתי אוהד ירושלים הייתי רותח מזעם על עמיאל. משחק נוק-אאוט מול מכבי והוא זורק את המשחק לפח עם הדקות לשגיב דוד, ועוד קודם לכן במחצית הראשונה כשמכבי לא הייתה במשחק והוא החזיר אותם עם הרכב הזוי של שניידרמן-גרשון-וורקמן.

ירושלים עוד הובילה 60:59 7 דקות לסיום ואז עמיאל הכניס את דוד וכל השאר היסטוריה.לפחות בריאיון הוא מודה שעשה טעות במהלך הזה .רכז זה מה שירושלים זקוקה לו לדעתי.מקל יכול לאזן את הקבוצה הזאת ולהפוך אותה ליותר טובה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 25, 2021 11:16 am 
הנביא הרשמי של הפורום
סמל אישי של המשתמש

מכבי תהיה קבוצת הגנה מצוינת השנה, לדעתי הכי טובה שהיתה לה בשנים האחרונות.
השאירו את ראשון וירושלים על מדד זהה ועלוב - 54

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 25, 2021 5:14 pm 
Senior

חייב לומר שלא ברורה לי האובריאקציה בקרב אוהדי ירושלים אחרי המשחק הזה.
3 רבעים הקבוצה לא נפלה ממכבי (ולדעתי גם יותר טובה ועם שיפוט טיפה פחות עוין הייתה מגיעה ביתרון 5-10 לרבע האחרון) ואז הפסיקה לתפקד ברבע האחרון, כשאנחנו בחודש ספטמבר ולפני חודש היו חתומים בקבוצה שני זרים.
'פתיחה קטסטרופלית' 'כדורסל בלתי נסבל לצפייה', מיליון פסטים בפייסבוק על מקל וטי ג׳יי קליין ואנא עארף, לא מבין את זה.

כרגע אין ספק שלא מקבלים מספיק, בעיקר התקפית, מהגבוהים. הקטע של שניידרמן כשחקן רוטציה מרגיש קצת כמו בדיחה כרגע, הישראלים לא משהו בכלל (וכן אפשר לומר שהייתה קצת הפקרות בגזרה הזו, להגיע שנה שנייה לליגה עם ארבעה ישראלים שאחד מהם עמית גרשון / כהן סבן) וקצת לא ברור מה קרה עם עמיאל ובנט בסוף.

אז יש פה כמה בעיות שצריך לפתור, ייתכן מאוד שבהחלפה של שחקנים, מקל לאט לאט מתחיל להראות כרעיון אולי לא משהו, אבל די הכרחי, והגיוני שעם כל הצער נצטרך להחליף אחד מבין בנט ומייקר.

שום דבר מזה לא בשמיים ולא בלתי פתיר. חוץ מזה ראינו קבוצה ששומרת די טוב, משחקת עם המון האסל, שלישיית גארדים זרים ברמה גבוהה ואנחנו כולה בסוף ספטמבר.
מקווה מאוד שזה ייראה יותר טוב בעוד שבוע וחצי, יהיה חבל מאוד אם לא, אבל אני ממש לא מבין את החראקירי ההמוני שראיתי בפייסבוק וגם טיפה כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 25, 2021 7:15 pm 
Sophomore

stavs כתב:
3 רבעים הקבוצה לא נפלה ממכבי (ולדעתי גם יותר טובה ועם שיפוט טיפה פחות עוין הייתה מגיעה ביתרון 5-10 לרבע האחרון) ואז הפסיקה לתפקד ברבע האחרון, כשאנחנו בחודש ספטמבר ולפני חודש היו חתומים בקבוצה שני זרים.
'פתיחה קטסטרופלית' 'כדורסל בלתי נסבל לצפייה', מיליון פסטים בפייסבוק על מקל וטי ג׳יי קליין ואנא עארף, לא מבין את זה.

כרגע אין ספק שלא מקבלים מספיק, בעיקר התקפית, מהגבוהים. הקטע של שניידרמן כשחקן רוטציה מרגיש קצת כמו בדיחה כרגע, הישראלים לא משהו בכלל (וכן אפשר לומר שהייתה קצת הפקרות בגזרה הזו, להגיע שנה שנייה לליגה עם ארבעה ישראלים שאחד מהם עמית גרשון / כהן סבן) וקצת לא ברור מה קרה עם עמיאל ובנט בסוף.

אז יש פה כמה בעיות שצריך לפתור, ייתכן מאוד שבהחלפה של שחקנים, מקל לאט לאט מתחיל להראות כרעיון אולי לא משהו, אבל די הכרחי, והגיוני שעם כל הצער נצטרך להחליף אחד מבין בנט ומייקר.

שום דבר מזה לא בשמיים ולא בלתי פתיר. חוץ מזה ראינו קבוצה ששומרת די טוב, משחקת עם המון האסל, שלישיית גארדים זרים ברמה גבוהה ואנחנו כולה בסוף ספטמבר.
מקווה מאוד שזה ייראה יותר טוב בעוד שבוע וחצי, יהיה חבל מאוד אם לא, אבל אני ממש לא מבין את החראקירי ההמוני שראיתי בפייסבוק וגם טיפה כאן.

התשובה כלולה בטקסט שלך. הגורם הוא בעיקר העובדה שעם כל זה שרק ספטמבר והקבוצה ביחד רק שבועיים (אשמת מי זה ד״א?) ,יש לנו בעוד שבועיים שני משחקים סופר מכריעים ב-bcl.

ויותר מזה, האמת היא ששום דבר בהכנה לעונה עד עכשיו ובהחלטות שהתקבלו לא מייצר תחושה שהקבוצה כולה מכוילת לתאריך הזה כמו שניתן היה לצפות - התאריך המאוחר שבו סגרו הסגל, יריבות האימון שבכלל לא קרובות לרמה שנפגוש שם (חוץ מאתמול), ההליכה על זרים מאד בוסריים שגם בתרחיש האופטימי ייקח להם כמה חודשים להתחבר ולהבין מי נגד מי באירופה במקום לנסות להשאיר זר מוכח כמו בריימו, ההליכה על הימורים בישראלים כמו שניידרמן וגרשון כאילו יש זמן עכשיו לניסוי וטעייה במקום ללכת על שחקן מוכח יותר כמו מקל ועוד ועוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 25, 2021 7:35 pm 
Sophomore

stavs כתב:

1+.

לדעתי, השינוי היחיד שבאמת נדרש הוא הוספה של סנטר חזק (אונאקו של הרצליה היה יכול להיות נפלא) והסטה של מייקר לעמדה 4 לצדו. בנט יכול להשאר כזר שביעי לאירופה. אני חושב שהוא יכול מדי פעם להתחמם לכמה דקות ולשנות משחקים מהספסל, אבל לא בטוח שכדאי לבנות עליו לתרומה קבועה.
לא יזיק רכז ישראלי אמין ויציב יותר משניידרמן, אבל אני לא בעד הגעה של מקל. הוא יגיע עם פוזה של בעל בית ויחשוב שהוא השחקן הבכיר בקבוצה, וזה יעשה יותר נזק מתועלת. אולי ברנדוויין בהנחה שייחתך ממכבי.
וקליין זה בכלל בדיחה. גם לא נחוץ בכלל עוד 4 נמוך וחלש, וגם הוא שחקן ממש גרוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 25, 2021 7:40 pm 
Freshman

כנראה תגובת היתר של האוהדים נובעת מעונת השפל שנה שעברה שכולם מעדיפים לשכוח
אבל בכל זאת את הלקחים לא שוכחים - סגל ישראלי חלש ובעיה בהתמודדות מתחת לסל של הגבוהים

אז הסגל הישראלי לא שודרג.
ההגעה של גרשון לא תורמת כי הוא תואם לאריאל בכך שאינו מסוגל להקפיץ ולכן לא גיבוי לעמדת רכז ונמוך מידי לעמדה 3.
אין רכז שחושב מסירה ולראיה מספר האסיסטים כשאובהסואן שמתגלה כמי שמחפש את הזריקה - אז מקל כפתרון זה לא הזוי.
הגבוה היחיד שעמיאל סומך עליו זה שגב פלוס וורקמן בעמדה 4 שאפילו בליגה זה בעיה - אז קליין כפתרון זה לא הזוי.

לגבי השדרוג בגבוהים, הנהלה הביאה שני פרוייקטים במקביל (מייקר ובנט) ובמהלך שלקוח מבית היוצר של חומסקי כבעלים של חברת פרסום ופחות עם הגיון כדורסל.
גבוהים מוכרים לא הוחתמו כמו הנקינס (שחתם לפני שנה בנימבורק אבל היה פצוע) הלך לאוסטרליה, בלאקשיר הלך לטורקיה ומירו בילאן שגם דיברו עליו חתם לאחרונה אצל ננו גינבורג באוקראינה.
גבוהים יותר פרוייקטים כמו אנואקו (הרצליה) או פאטון (אילת) בכלל לא על הרדאר של תחום הסקאוטינג הלא קיים, בדומה לשנה שעברה עם פלויד (גלבוע) או ניבו (אילת)

אז תחושת הגוועלד של האוהדים בעיני מגיעה ממקום של רצון לא לחזור על שנה שעברה ולא צריך להיות גאון כדורסל כדי לראות מה כרגע חסר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 25, 2021 11:44 pm 
Senior

גמליאל כתב:
stavs כתב:

התשובה כלולה בטקסט שלך. הגורם הוא בעיקר העובדה שעם כל זה שרק ספטמבר והקבוצה ביחד רק שבועיים (אשמת מי זה ד״א?) ,יש לנו בעוד שבועיים שני משחקים סופר מכריעים ב-bcl.

ויותר מזה, האמת היא ששום דבר בהכנה לעונה עד עכשיו ובהחלטות שהתקבלו לא מייצר תחושה שהקבוצה כולה מכוילת לתאריך הזה כמו שניתן היה לצפות - התאריך המאוחר שבו סגרו הסגל, יריבות האימון שבכלל לא קרובות לרמה שנפגוש שם (חוץ מאתמול), ההליכה על זרים מאד בוסריים שגם בתרחיש האופטימי ייקח להם כמה חודשים להתחבר ולהבין מי נגד מי באירופה במקום לנסות להשאיר זר מוכח כמו בריימו, ההליכה על הימורים בישראלים כמו שניידרמן וגרשון כאילו יש זמן עכשיו לניסוי וטעייה במקום ללכת על שחקן מוכח יותר כמו מקל ועוד ועוד

אבל כל הדברים האלו ידועים לפני אתמול ועליהם אנחנו גם פחות שומעים עכשיו.
על כמה שההתקפה בלתי ניתנת לצפייה, שמייקר לא שחקן כדורסל, ששגב אפס וכו' וכו' לעומת זאת כן ראיתי הרבה תלונות, אין בזה שום פרופורציה למשחק בשישי שסה"כ היה ברובו באמת בסדר גמור מצד הקבוצה בשלב הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 26, 2021 1:24 am 
Hall of Famer

גלעד כתב:
מכבי תהיה קבוצת הגנה מצוינת השנה, לדעתי הכי טובה שהיתה לה בשנים האחרונות.
השאירו את ראשון וירושלים על מדד זהה ועלוב - 54

זו אמירה מפתיעה (ברמת יורוליג, בליגה זה גם ככה לא המבחן).
ווילבקין 30 דקות המגרש היה ונשאר כנתון. הגארדים שלידו כמיטב המסורת די קטנים (גם אם משתדלים מאוד), ולשחק חלקים נרחבים מהמשחק עם שחקן 1.90 בעמדה מס' 2 ביורוליג - זו התפשרות הגנתית מסוימת.
בנוסף יש השנה קו פנים זוועתי הגנתית על פניו (אין מישהו "על תקן" האנטר, ולא נזכיר את אייסי, ואפילו את זוסמן).

שמעתי בפודקאסט של ערוץ הספורט שז'יז'יץ' ירד 6 קילו, ואם זה יתרום לו הגנתית כשהוא יוצא החוצה בחסימות וצריך לחזור פנימה לאחר מכן - זה גם משהו.

לעניין ירושלים, הבאה היפותטית של מקל פותרת 2 בעיות - גם את עמדת הרכז, וגם את עמדות הגבוהים (כי יהיה אפשר לרשום את כולם בכל משחק ליגה, כעת זאת התפשרות שלא בטוח שכדאית). בדיוק בגלל זה אני לא מבין כל שנה מחדש את הצורך להחתים זרים 6-7-8 לפני שדואגים לישראלים תורמים בכמות מספקת.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 26, 2021 10:57 am 
Sophomore

stavs כתב:
גמליאל כתב:
stavs כתב:

אבל כל הדברים האלו ידועים לפני אתמול ועליהם אנחנו גם פחות שומעים עכשיו.
על כמה שההתקפה בלתי ניתנת לצפייה, שמייקר לא שחקן כדורסל, ששגב אפס וכו' וכו' לעומת זאת כן ראיתי הרבה תלונות, אין בזה שום פרופורציה למשחק בשישי שסה"כ היה ברובו באמת בסדר גמור מצד הקבוצה בשלב הזה.

הדברים שציינתי הם המשקעים בין הקהל להנהלה שגורמים לחוסר אמון ולאפס סובלנות ״לאי הצלחה״. וככה כל דבר קטן שלא מצליח גורר תגובות הרבה יותר קשות ממה שהיית מצפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 26, 2021 1:53 pm 
Sophomore

עוד משהו לגבי מקל: הוא לא מתאים לסגל הקיים. נראה שהפועל הנוכחית נבנתה כקבוצה שלוחצת חזק בהגנה ורצה מהר להתקפה. מקל, גם בצעירותו, נוטה להדס לאורך המגרש באיטיות ולהחזיק המון בכדור.
לדעתי, עם תוספת של סנטר חזק וקצת סבלנות, זו יכולה להיות קבוצה מהנה וכיפית שגם מנצחת לא מעט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 26, 2021 2:10 pm 
Junior

בהחלט נראה שיש פוטנציאל בקבוצה, במיוחד שלושת הגארדים, אבל כרגע, בהתקפה לפחות, זה נראה מאוד לא מחובר. בלי שיפור משמעותי במשחק הפנים, קשה לראות את הקבוצה הזו מצליחה יותר מדי ולמרבה הצער כמו שזה נראה כרגע הגבוהים שיש כרגע לא יספיקו, לפחות לא בשבועות הקרובים ואני מסופק אם גם בהמשך השנה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 252 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: עודד ל ו 93 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: