תשמעו, חרא עמדה, כלומר יש שם כמה כוכבים למעלה בצמרת, אבל בגדול - חרא עמדה. hm - בראש ובראשונה, קוואי (1 שנה שעברה), ולו משום שהוא כנראה לא ישחק כדורסל השנה (וגם אם הוא יהיה ״בריא״, בהכירותי אותו, הוא לא ינסה בכלל לשחק), דילון ברוקס נתן יופי של עונה בממפיס, ג׳ו האריס כמעט ונכנס אבל תכל׳ס האיש עושה במכנסיים בפלייאוף, ווויל בארטון גם כמעט ונכנס אבל למרות שהוא לא עושה במכנסיים הוא פשוט לא בריא חצי מהזמן. דאנדרה האנטר החביב להפליא של אטלנטה והברידג׳ס השרלוטי גם שווים אזכור. רוברט קובינגטון (13 אשתקד) בלט פחות ממלו כשחקן כדורסל וזה אומר משהו.
15. ג׳ו אינגלס - 45 אחוז מהשלוש וכמעט 5 אס׳ למשחק. ממשיך דרכו של טורקוגלו הוא פוינט פורוורד במלוא מובן המילה 14. ג׳יי קראודר (14 גם שנה שעברה) - עם שני גמרים רצופים עם שתי קבוצות שונות, והגנה נפלאה, אי אפשר לקחת את זה ממנו. 13. מיקל ברידג׳ס - החבר של קראודר בפניקס הוא שחקן טוב יותר ובעיקר אקספלוסיבי יותר. וגם הוא שחקן הגנה נהדר 12. או ג׳י אנונובי. - בעונה מאכזבת של טורונטו, הוא היה בקלות אחת מנקודות האור, 3 אנד d אמיתי. 11. אנדרו וויגינס - לפי מה שהוא עשה שנה שעברה מגיע לו יותר גבוה (משהו כמו 9). סוף סוף משחק קבוצתי, סוף סוף הגנה טובה מאד. רק מה, הקורונה הזאת דופקת אותו לגמרי. כי שחקן שלא ישחק חצי הזמן (וכנראה יותר), זה בדיחה. מקווה שיתעשת. 10. גורדון הייוורד - (9 שנה שעברה ) - כשהוא שיחק, הוא הוכיח שוב שהוא סמול פורוורד פלואידי ונפלא. הבעיה - פציע פציע פציע. 9. דמאר דרוזן (7 שנה שעברה) - פחות טוב משהיה לפני כמה שנים, ובהחלט מתבגר, אבל יהיה מעניין לראות אותו השנה בשיקגו עושה את השטיק שלו עם החצי מרחק. 8. בויאן בוגדנוביץ׳ (10 שנה שעברה) - מהשחקנים האלה שיש להם הרבה יותר כדורסל משנראה שיש להם. לא אתלטי, אבל כן חזק ומנצל את זה ואת העובדה שהוא קלעי נפלא ומוח כדורסל נהדר להיות הגו טו גאי של אחת הקבוצות הטובות בליגה, ברגעים שבהם מיצ׳ל לא משחק. 7. ברנדון אינגרם - (6 אשתקד) - האם הוא הגיע לשיאו? יש מצב, אבל השיא הזה לא רע בכלל. חבל שהוא לא משחק בקבוצה טובה יותר מאשר הפלס. 6. פורטר ג׳וניור - איזה קו שיפור. הוא עוד יכול לסיים את העונה במקום השני בדירוג הזה. ובכל מקרה אני לא רואה אותו מסיים מתחת למקום השישי. כשרון על. 5. פול ג׳ורג׳ (4 אשתקד) - השנה חייבת להיות ההזדמנות האחרונה שלו. קוואי לא נמצא, והקבוצה לכאורה שלו. האם הוא יוביל את הקליפרס לפחות לסיבוב השני של הפלייאוף כפי שעשה בזמנו באינדיאנה? ימים יגידו. 4. קריס מידלטון (5 שנה שעברה) - נדמה לי שיש לו בעיה של חוסר יציבות כאשר לצד משחקים מעולים (גם ברגעים מכריעים, כולל בסדרת הגמר) יש לו גם משחקי נפל. ועדיין, לגמרי טופ 5 בעמדה, ואפילו קצת יותר מכך. חוץ מזה, שאני חולה על יכולת המסירה שלו לפעמים. 3. ג׳ייסון טייטום (3 גם שנה שעברה) - עונת שיא סטטיסטית ששהסתיימה בקול ענות חלושה של בוסטון. זה לא יכול לחזור על עצמו. והנה השאלה - טייטום או פירס? 2. לברון ג׳יימס (2 גם שנה שעברה) - נדמה לי שגם חסידיו הגדולים ביותר יודו שהוא כבר לא מה שהיה. פחות אתלטי, פחות חזק, פחות בריא. ועדיין השחקן מס׳ 2 כאן. 1. קווין דוראנט - והאמת? כמו שזה נראה כשהוא בריא, מדובר בשחקן הטוב בעולם, ואולי גם בהפרש רציני. אכילס מי?
_________________ ״לי יש דרכון של מדינה מתקדמת ובעוד x שנים אני לא כאן.״ (נכתב בנובמבר 2022, על ידי יוזר שאיננו אני).
|