סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 1:51 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 489 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 20  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: דני אבדיה בעונה הבאה
הודעהפורסם: ש' ספטמבר 25, 2021 12:21 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
לדעתי זו תהיה עונת הפריצה שלו בלי האנטי כדורסל של ווסטברוק (אבל עדיין עם האנטי כדורסל של ביל) תהיה לו יותר הזדמנות בצד ההתקפי. הוא כבר הוכיח שבצד ההגנתי הוא אחד השחקנים החזקים של הויזארדס. הסנטר שהם הביאו לקראת סוף העונה שעברה משיקאגו, לא זוכר איך קוראים לו, גם צריך לתת להם עוצמה חיובית והסנטר הפצוע שלהם אמור לחזור אאל"ט, בראיינט, אבל אותו אני פחות אוהב - הוא לא משחק הגנה.
מה דעתכם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 26, 2021 1:03 am 
Hall of Famer

לדעתי מצבו מאוד מאוד מסוכן (וגם מי שמבין את זה בקרב הפרשנים הישראלים מעדיף לא לדבר על זה יותר מדי - כאילו זה Taboo)

יש לוושינגטון 3 גארדים מובילים (ביל-דינווידי-KCP) ושניים משלימים (נטו והולידיי)
בעמדות 3-4 יש את קוזמה, ברטנס והאצ'ימורה (שבוודאי בכירים מאבדיה), ובקלות הם גם יכולים להחליט שעדיף להם לפתח את קיספרט כרוקי עם קליעה מבחוץ בעמדה 3 (זה הטיקט שלו) מאשר את דני
בסנטר יש את הארל וגאפורד, וכאשר בראיינט יחזור הארל אף יזוז ל-4

בקיצור בתרחיש אופטימי דני סביב שחקן תשיעי שם (כמובן נכון לפתיחת העונה ועם כל ההסתייגויות וכו'), וזה בקלות יכול גם להפוך לשחקן 12-13 שמקבל שאריות אם כולם כשירים והוא בפורמה לא טובה.
ההילה בארץ היא כאילו שהוא השחקן שהקבוצה שואפת לפתח - ואין בלתו, ואני פשוט לא חושב שזה המצב...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 26, 2021 6:23 am 
Hall of Famer

אתה צודק אבל בתכל׳ס זה פשוט comes down to מה שהוא יראה באימונים ובמשחקים.
מה שדני הראה בשנה שעברה לא מספיק כנראה כדי להישאר בליגה (בייחוד הקליעה הלא יציבה מבחוץ והקליעה המזעזעת מקו העונשין) אבל דני היה רוקי ואני מתאר לעצמי שהוא עבד לא מעט בקיץ על המשחק שלו.
פוטנציאל יש לו ונראה מה הוא יעשה איתו.
זה פחות מעניין בעיניי כמה דקות הוא ישחק,
אם הוא יהיה חלק פעיל מהרוטציה או שישלחו אותו לג׳י-ליג
אלא איך הוא יגיב לסיטואציות השונות וכמה הוא ישתפר בפועל.

במלים אחרות, יש בהחלט יותר תחרות אבל היא לא רלוונטית כ״כ. מה שמעניין זו היכולת של דני.
הוא חייב להשתפר משמעותית אם הוא רוצה להישאר בליגה ולשחק בה תפקיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 29, 2021 2:55 am 
Junior

אם הם לא ישתמשו בו הם יתנו אותו בטרייד ויש הרבה קבוצות שייקחו אותו כי הוא מביא דבר מאוד חשוב שלא רואים בסטטיסטיקה: הגנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 29, 2021 2:56 am 
Junior

וברטאנס הוא דוגמא מושלמת לשחקן שאולי קולע טוב מה3 אבל הוא כל כך רך וגרוע בהגנה שבלי לבדוק אני מבטיח לכם שהפלוס-מינוס של דני יותר טוב משלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 29, 2021 4:03 am 
Hall of Famer

אם דני יעבור בטרייד זה אולי יפתח לו הזדמנויות חדשות אבל שוב, מה שמעניין זו היכולת שלו. אם היא לא תשתפר משמעותית, אז הטרייד יקרב אותו ליציאה מהליגה.

במלים אחרות, הסיטואציה בוושינגטון היא לא הבעיה.
אם אתה טוב, נותנים לך לשחק.
לאורך זמן, יש מעט מאוד פספוס של כשרונות בליגה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 29, 2021 5:30 am 
Hall of Famer

Att כתב:
אם דני יעבור בטרייד זה אולי יפתח לו הזדמנויות חדשות אבל שוב, מה שמעניין זו היכולת שלו. אם היא לא תשתפר משמעותית, אז הטרייד יקרב אותו ליציאה מהליגה.

במלים אחרות, הסיטואציה בוושינגטון היא לא הבעיה.
אם אתה טוב, נותנים לך לשחק.
לאורך זמן, יש מעט מאוד פספוס של כשרונות בליגה הזו.

זה קצת כמו השאלה האם יש עולם הבא. אין שום אפשרות לדעת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 29, 2021 5:58 am 
Hall of Famer

ראיתי מעט מאוד פרויקטי שיקום מוצלחים. מעט מאוד מצבים שבהם שחקן לא התרומם במהלך השנים הראשונות אבל פתאום פרח. אתה כנראה לא יכול להפוך את בנדר לשחקן משמעותי בליגה, לא משנה בכמה קבוצות תסובב אותו.
דני יכול להיות פרויקט שיקום מוצלח, אבל אני מעדיף שיוכיח מגמת שיפור משמעותית בוושינגטון ולא יישלח בטרייד.
אני גם כידוע מאמין שזה יותר קשור בשחקן ופחות בקבוצה שמפתחת אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 29, 2021 3:22 pm 
Hall of Famer

בינתיים בראדלי ביל חשף שאינו מחוסן
מעננין איך זה משפיע על סבירות לטריידים כלשהם...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 29, 2021 3:37 pm 
Hall of Famer

מה שמעניין זה שביל חשף שהוא כבר חלה בקורונה. לפי הנהלים של האן.בי.איי, גם מי שחלה בעבר בקורונה מחוייב להתחסן. לפי מה שהבנתי גם ההנחיה של ניו יורק וסן פרנסיסקו היא שלארועים עם קהל רב במקומות מקורים ניתן להכניס רק מחוסנים ואין החרגה למחלימי קורונה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 16, 2021 5:52 pm 
Hall of Famer

אבדיה עם 1/4 מהשדה ומהעונשין במשחק ההכנה האחרון אאל"ט. מה יהיה... מילא האחוזים מהשדה אבל הבעיות מהקו הן כמעט בלתי נסלחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 16, 2021 6:12 pm 
Hall of Famer

אבדיה כרגע אחד החלשים בליגה ומשחק רק כי הוא פרוספקט, אבל בסוף הסבלנות תעלם.
יכולת הורדת הכדור שלו חלשה והעונשין מזעזע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 16, 2021 6:22 pm 
Hall of Famer

אני חושב שהבעיות הן הקליעה מהעונשין והקליעה משלוש
ואם יסדר את שתיהן ויהפוך לקלע שלוש מצוין וקלע עונשין טוב,
יהיה לו מקום לגיטימי בליגה.
הוא שחקן קבוצתי ואינטיליגנטי עם הגנה טובה בגדול.

זה אמנם סתם משחק אימון אבל 1/4 מהעונשין...
זה לא משנה בכלל מי יהיה בסגל. אני לא יודע איך המאמן ייתן לו דקות.

כאמור, אני מאמין שאבדיה ישתפר אבל בינתיים זה לא נראה טוב.

וזו, אגב, חלק מהסיבה שבגללה אני לא מאמין בבחירה של שחקנים כמו אבדיה בבחירות גבוהות בדראפט.
גם אם ישפר את הדברים האלו במשחק, מה הוא יהיה? שחקן רוטציה?
אין כאן אפסייד מעניין במיוחד, לאנשים מחוץ לישראל.
הוא יצטרך לשפר משמעותית את הכדרור והאחד-על-אחד כדי להיות יותר מזה (אינגלס נניח) ויש לזה סיכוי מאוד נמוך להתממש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 16, 2021 8:01 pm 
Freshman

טרייד זה הדבר הכי טוב שיכול לקרות לאבדיה

רצוי שיהיה לקבוצה גרועה כמו אוקלהומה או דטרויט שיכולות לתת אפשרות לשחק יותר ולהתפתח

או לקבוצה עילית שבדרך בנויה מבחינת חוזים TOP HEAVY כלומר יש 3 שחקנים של חוזי מקסימום ואז נותר מקום לשחקני רוטציה שהם שחקנים ותיקים עם חוזי מינימום או שחקנים על חוזה רוקי

וושינגטון היא בדיוק קבוצת ביניים שרוצה להיכנס לפלייאוף עם שחקן מקסימום אחד ולכן הם בנויים לרוחב עם הרבה שחקנים על אותם עמדות ובמצב כזה מאוד קשה לראות את אבדיה משתלב. מה גם שכאשר קבוצה לוקחת שוב כבחירת לוטרי שחקן בערך בעמדה של אבדיה (קיספרט) ומביאים את KCP וקוזמה שהם גם על העמדה , אז לא נראה שיש הרבה אמון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 16, 2021 8:21 pm 
Hall of Famer

לא מבין את העמדה הזו. מבחינתי שינצל את הזמן כדי ללמוד איך לקלוע עונשין ומשלוש. דקות משחק יעזרו לזה? אני בספק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 16, 2021 8:35 pm 
Sophomore

מסכים. בלי קליעה סבירה מבחוץ אין לו מה לחפש בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 17, 2021 2:02 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
וזו, אגב, חלק מהסיבה שבגללה אני לא מאמין בבחירה של שחקנים כמו אבדיה בבחירות גבוהות בדראפט.
הוא יצטרך לשפר משמעותית את הכדרור והאחד-על-אחד כדי להיות יותר מזה (אינגלס נניח) ויש לזה סיכוי מאוד נמוך להתממש.

תגדיר "שחקנים כמו אבדיה"
אירופאיים לבנים שאינם "יוניקורן"?

sportivi כתב:
טרייד זה הדבר הכי טוב שיכול לקרות לאבדיה
רצוי שיהיה לקבוצה גרועה כמו אוקלהומה או דטרויט שיכולות לתת אפשרות לשחק יותר ולהתפתח

הקבוצות הללו בהחלט נותנות להתפתח, אבל השאלה איפה אתה כשחקן ב"דירוג הפיתוח" שלהן.
לדטרויט למשל 3 שחקנים שצעירים מאבדיה בחצי שנה בערך - קאנינגהאם, קיליאן הייז ואייזאה סטיוארט.
בנוסף סאדיק ביי גם כן עם ניסיון של עונה אחת - וכבר עומד על 12 נקודות למשחק ב-38% מבחוץ - לפני אבדיה בעמדה 3 ללא ספק.
אין לי מושג שם מי זה פרנק ג'קסון (בן 23.5, 10 נקודות למשחק בעונה הקודמת ב-41% לשלוש), אבל הנה עוד גארד שהם אולי בונים על לפתח אותו.
ובל נשכח שזאת קבוצה שגם העונה תהיה עמוק בתחתית - וצפויה לה עוד בחירה גבוהה בשנה הבאה.

כנ"ל פחות או יותר אוקלהומה עם שג"א, ג'וש גידי, מלאדון, פוקושבסקי, טרה מאן (בחירה 18 בדראפט האחרון), לצד דריוס בייזלי ולו דורט המתחילים עונה שלישית.

הרי גם בוושינגטון ה"נרטיב" בהתחלה לכאורה היה פחות או יותר: "הם גם ככה לא קבוצה שתגיע גבוה בקרוב, אז אינטרס מוביל שלהם זה לפתח את אבדיה".
כעת נראה שהאצ'ימורה, גאפורד, ואולי גם קיספרט לפניו ב"דירוג הפיתוח".

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 17, 2021 9:58 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
Att כתב:

תגדיר "שחקנים כמו אבדיה"
אירופאיים לבנים שאינם "יוניקורן"?

לא, אין קשר לאירופאיים.
שחקנים עם אפסייד מוגבל
שחקנים שאתה בבסט קייס סנריו לא יכול לראות אותם מתפתחים לכוכבים.

אם הבסט קייס סנריו של אבדיה, התסריט הכי אופטימי שאפשר לחשוב עליו מבחינת מיצוי פוטנציאל, הוא טורקוגלו או אינגלס,
אז זה לא שחקן שהייתי בוחר, בטח לא בבחירה כ"כ גבוהה.

הבעיה עם שחקנים עם אפסייד מוגבל הוא שיש סיכוי סביר שהם לא יגיעו לתקרה הזו.
יש מצב שייצאו מהליגה ויש מצב שיהפכו לשחקנים שאתה יכול להשיג יחסית בקלות בשוק החופשי.
אז לפחות תבחר שחקן שאם הפוטנציאל שלו יתממש, הוא ישנה את הכיוון שלך כקבוצה.
האפסייד של שחקן שאתה בוחר בדראפט הוא במידה רבה האפסייד של הקבוצה שלך (אתה יכול אח"כ לשלוח אותו בטרייד או למשוך אליך כוכבים נוספים אבל אלו "הקלפים" שאיתם אתה משחק).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 20, 2021 1:20 am 
Junior

אז מה אתם אומרים? שהוא מחטיא מהעונשין? לא טוב, הוא צריך להתרכז. לא ראיתי אותם משחקים בקדם עונה כשיתחילו לשים אותם בערוץ הספורט אני אתייחס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 21, 2021 7:46 am 
Junior

משחק מצוין של דני, אני לא מבין מה אתם רוצים ממנו, בלי לבדוק היה לו ךלוס מינוס מצוין, השחקן הגנה הכי טוב בקבוצה, משחק חכם, קבוצתי, יעיל. שאפו.
במאמר מוסגר מי שהפתיע לטובה היה ברטאנס עם כמה מהלכים הגנתיים (!!!) לא רעים בכלל וכמה אסיסטים משובחים. הוא עשה קפיצת מדרגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 26, 2021 3:16 am 
Junior

דני תעשה לי טובה, תפסיק להתחבא מאחורי ה3, לא מסרו לך לשלשה חודשים, תבוא לקבל את הכדור, תהיה מעורב, בכל התקפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 06, 2021 5:07 am 
Hall of Famer

בצד הטוב - זה נראה שאבדיה אכן שומר טוב (אולי השומר הטוב בקבוצה ביחד עם פופ ואולי גם גאפורד),
עוזר יפה בריבאונד ובמעט הפעמים שהוא משותף מקבל לרוב החלטות טובות. בשני המשחקים האחרונים הוא יוזם מעט יותר ומנסה לשנות גישה.
בצד הרע - האחוזים שלו מהעונשין מחפירים. משחק שני ברציפות אאל"ט שהוא מסיים עם 1-4.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 06, 2021 10:32 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
Att כתב:
אם הבסט קייס סנריו של אבדיה, התסריט הכי אופטימי שאפשר לחשוב עליו מבחינת מיצוי פוטנציאל, הוא טורקוגלו או אינגלס,
אז זה לא שחקן שהייתי בוחר, בטח לא בבחירה כ"כ גבוהה..

לא ממש מבין את המשפט הזה, "בחירה גבוהה" זה משהו שהוא יחסי לכל דראפט. בתכלס נראה שבדראפט הזה ספציפית, בחירה 9 זו בחירה בינונית וזה בערך איפה שהוא היה צריך ליפול. יש שחקנים טובים ממנו שנבחרו אחריו, אבל גם יש נפילות שנבחרו מעליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 06, 2021 3:52 pm 
Hall of Famer

טורקוגלו או אינגלס זה שחקנים שכל קבוצה היתה שמחה לבחור בבחירה התשיעית בכל דראפט נתון. בכל דראפט נבחרים שחקנים טובים יותר מחוץ ללוטרי ולפעמים סופרסטארים של ממש, אבל אם היית מציע לקבוצה לקבל בודאות שחקן שיתפתח להיות שחקן חמישייה תורם לקבוצת צמרת למשך שנים, הבחירה התשיעית היא לחלוטין לא גבוהה מדי.

ואגב לעניין היחסיות שעמוס ציין, טורקוגלו שנבחר 16 הוא בפועל אחד השחקנים הכי טובים מהמחזור האיום של 2000 ובדיעבד שווה טופ 5, אינגלס לא נבחר ואם מייחסים לו את מחזור 2009-מחזור מעולה-אז אמנם בבחירה התשיעית נבחר דרוזן אבל לשם הפרופורציה בבחירה 8 נבחר ג'ורדן היל ובעשירית ברנדון ג'נינגס, ונראה לי שרוב גדול של הג'יאמס בליגה היו מעדיפים את אינגלס על פני הטאלנטים הנ"ל.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 06, 2021 6:19 pm 
Junior

זה לא רק עניין הקליעה מהעונשין, כרגע הוא פשוט מזעזע בכל אספקט התקפי. בדרך כלל הוא פסיבי מאוד וכשהוא לא זה נראה רע. הוא לא קולע מבחוץ (29 אחוז עד כה העונה, פחות משלשה למשחק), לא מייצר לעצמו או לאחרים ועל העונשין כאמור עדיף שלא נדבר.
היה הרבה שיח בעונה שעברה על שיטת המשחק של וושינגטון שלא מאפשרת לו לבוא לידי ביטוי. אז וושינגטון העונה אחלה קבוצה שמשחקת כדורסל קבוצתי וממש לא אנוכי, אבל אבדיה בעיקר הלך אחורה בפן ההתקפי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 489 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 20  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], uriel17, עמוס לב ו 144 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה