סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 5:54 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 52 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' ספטמבר 30, 2021 10:22 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
באיירן משלימה ריצת 7-30
וואו

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 30, 2021 10:42 pm 
Junior

השיפור ביכולת האתלטית של סורקין מהימים העליזים כתאום של קופרברג בחיפה פשוט מטורף.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 30, 2021 10:59 pm 
Sophomore

הגדרת קבוצה :
1.גוף שכולל כמה פרטים
2.ארגון ספורטיבי או תחרותי הכולל כמה שחקנים

ההפך מקבוצה :
מכבי תל אביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 30, 2021 11:01 pm 
מנהל פורום

משחק ברמה מאוד נמוכה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 30, 2021 11:08 pm 
Hall of Famer

לא יכול להיות משחק פתיחה מדאיג יותר מבחינת מכבי.

באיירן פשוט בלי שחקן שיכול לעשות סל - וולדן (שהיה בכלל בספק למשחק) ממילא לא השחקן בסגנון הזה, ופשוט נפל מהרגלים (שלשות לא קשורות, כמעט עבירת חצי, החטאות מהעונשין).
טינקיירי כהרגלו מוציא מקבוצתו יותר מסך חלקיה (המאוד מאוד דלים, הערב).

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 30, 2021 11:32 pm 
Junior

כבר 3 עונות מכבי מטיסה לארץ חמישים שחקנים,
דואגת לדירות, רכבים, גנים לילדים,
ובסוף עומדים ארבעה ומסתכלים על סקוטי. זה מגניב, אבל כבר הבנו שלא מגיעים ככה רחוק.

בלי קשר ואולי עם, תצוגת אימון כמו של יאניס נראה לי שכל אחד מבאי הפורום היה יכול להציג גם כן.
לא צריך חליפה והרבה ג'ל בשביל זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 01, 2021 12:15 am 
Freshman

זה דבר מדהים לראות קבוצה שכבר 3 שנים נושאת את טביעת האצבע של המאמן שלה, כלומר כדורסל של 0 אינטנסיביות, התקפה משיממה חסרת כל שביב של יצירתיות שמבוצעת ברמה שגובלת ברשלנות פושעת, מתובלת בחוסר יכולת בלתי נתפס לייצר סגנון משחק או רציונאל כלשהו באיזשהו חלק של המשחק. לא מדבר בכלל על ניהול משחק הכנה למשחקים ושאר ירקות.

לדעתי? לבנאדם פשוט אין מושג. לא פחות מהזוי שהוא נחשב מאמן יורוליג "מוערך".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 01, 2021 12:44 am 
Hall of Famer

לא צפיתי במשחק מן הסתם, אבל אני תוהה איך שחקן שקולע 8-13 נחשב לשחקן שעושה הכל לבד וכל השאר מסתכלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 01, 2021 12:59 am 
Junior

סקוטי עושה מה שמבקשים ממנו.
בהתחלה שמו את הכדור אצל אוואנס ושמו אותו בעמדה 2. אבל ברגע שהמשחק התחיל להתבלגן אז זנחו הכל, החזירו אותו לעמדה מספר 1 ומשם כבר ברוב הרבע האחרון רק הוא נגע בכדור. שום דבר מכאן לא בא לדבר כנגדו, אלא כנגד המאמן שממשיך להביא לכאן שחקנים שאמורים לשרת את שיטת המשחק שלו שבפועל אין כזו. כי זה כבר המון זמן נראה אותו הדבר רק עם ארבעה שונים מסביב.
וסקוטי היה ענק היום וזה מגניב שזה עובד, אבל אנחנו גם יודעים שככה לא ממש מצליחים להגיע רחוק וזה עובד כמספר הפעמים שזה לא עובד. לפחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 01, 2021 1:17 am 
Junior

יש לי מנוי החל מהשנה, אז ראיתי את זה אין דה יד. במחצית הראשונה זה היה נראה שדרק וויליאמס הגיע על ויזת תייר, אחר כך הוא קצת השתפר. אין שם הרבה כשרון, וגם האתלטיות לא בטופ. אני לא רוצה לקפוץ למסקנות אחרי משחק אחד, אבל נראה כמו פוטנציאל להחתמה גרועה. סורקין קצת עץ, לא התרשמתי משום דבר פרט לגובה. איבד בטחון אחרי החטאת שלשה, לא מסוגל לסיים בדאנק. לגבי יאניס, אני מקווה שהוא עובד בחינם כי את התרגיל של ״תנו לסקוטי״ כל אחד יכול לתת, ומתישהו ההתקפה היתה תקועה והסתיימה בהחטאת שלשה רחוקה מאוד של דיברתולומיאו, והתקפה אחרת בהוצאת כדור של וויליאמס לסורקין לעוד החטאת שלשה. לא ברור.

כן כדאי לציין שהשופטים הרגו את מכבי עם כמה שריקות לא מוצדקות, זה היה נראה כמו שיפוט חד צדדי מאיפה שישבתי. בספק אם מכבי היו מנצחים בלי שי סידי, הקהל מאוד מנומנם (לא שאני בדיוק שער 11, אני אפילו לא אוהד מכבי אבל כן רציתי לראות את המיטב של אירופה השנה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 01, 2021 1:33 am 
Hall of Famer

צריך להגיד את האמת
באיירן באו עם 8 שחקנים די רנדומליים (כמה מהם מכבי הייתה לוקחת לסגל שלה? סביר שאפס), ועדיין השיגו עליונות בכמה פרמטרים סטטיסטיים (55% לשתיים מול 47%, 20 זריקות עונשין מול 14).
הרי גם בלי ווילבקין מכבי צריכה לנצח משחק שכזה בנינוחות של 10-15 הפרש, ונדיר מאוד שהוא יסיים משחק עם 4/6 לשלוש, 8/8 מהקו, ואיבוד בודד.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 01, 2021 9:19 am 
מנהל פורום

נורטון כתב:
לא צפיתי במשחק מן הסתם, אבל אני תוהה איך שחקן שקולע 8-13 נחשב לשחקן שעושה הכל לבד וכל השאר מסתכלים.

עושה הכל לבד בהצלחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 01, 2021 10:32 am 
Hall of Famer

קודם כל זה לא רק 8-13, זה גם 8-8 מהעונשין, כלומר עוד ניסיונות קליעה. בנוסף ב-5 הדקות האחרונות ווילביקין 5 פעמים היה זה שסיים את ההתקפה. שאר הקבוצה ניסו 3 פעמים וגם זה לא ממש מספר את הסיפור, כי ההתקפות של מכבי נראו כך בערך - ווילביקין לוקח את הכדור מהחצי של מכבי, מכדרר, מקבל חסימה מגבוה, מכדרר עוד קצת ואז הולך לסל או מעיף שלשה. היכולת האישית שלו מאד גבוהה, אז אתמול זה גם נכנס. אבל אי אפשר לנצח כך משחקים לאורך זמן.

כמה דברים מעניינים. אנג'לו קלויארו ב-3 השנים הקודמות תחת יאניס שיחק בעמדה מספר 3 (בחלק מהזמן היה מעין ברירת מחדל, כאשר לא נבנה עליו הרבה בתחילת העונה). זה היה אחד השינויים שהיווני עשה כשהוא הגיע למכבי. הוא זנח לחלוטין את הרעיון של קלויארו בעמדה מספר 4. העונה מכבי נכנסת כשקלויארו הוא הארבע הפותח שלה ככל הנראה ובכל מקרה אמור לתת 20 דקות בעמדה מספר 4. איכשהו יאניס עבר מכדורסל עם סייז לקבוצת אנדרסייזד. אתמול זה אפילו בלט עוד יותר כאשר משהו כמו 15 דקות מכבי שיחקה עם 3 גארדים כשכולם סביב המטר תשעים. אמנם זה רק משחק ראשון, אבל קצת מדאיג כשנראה שהגארד הטוב ביותר לצד ווילביקין הוא ג'ון די. בשנים הקודמות בשיאו ג'ון די היה שחקן של 11 דקות. אתמול 22 דקות.
הדבר היחידי החיובי שאני יכול להגיד על נאנלי זה שלא שמתי לב שהוא זרק כל כך הרבה. הוא תמיד התקבע אצלי כתחנה אחרונה, שחקן שזורק וזורק ורואים את זה. אתמול הוא נעלם בשטף המשחק (המזוויע) של מכבי. גם משהו, כי יהיו לו ימים טובים יותר מן הסתם. אבל אני מקווה בשביל מקבלי ההחלטות של מכבי שבקבוצה שהם ראו בדימיון נאנלי לא היה אמור להיות הסקורר השני לצד ווילביקין. כרגע נראה שרק אם מתיאס לסור יראה שהוא סנטר הגנתי ברמה גבוהה ויחליטו גם להשאיר אותו, גם בעונה הזאת מכבי לא הולכת להיות קבוצה משמעותית ביורוליג ולא מועמדת רצינית להגיע לפלייאוף.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 01, 2021 11:06 am 
Hall of Famer

פעם עמוס לב היה תוהה מה התוצאה

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 01, 2021 11:14 am 
Hall of Famer

צודק, אבל כשאני כותב למחרת המשחק, קצת פחות קריטי לדבר על התוצאה, לא?
בכל מקרה, 69-68 למכבי תל אביב. פתחו טוב את המשחק, קלעו 25 נק' ברבע הראשון וסיימו אותו ביתרון 7. את הרבע השני מכבי פתחה נהדר וכ-5 דקות לסיום המחצית היא כבר הובילה ב-17 הפרש, 37-20. אבל זאת הייתה שירת הברבור מבחינה התקפית במשחק. ב-25 הדקות הבאות מכבי הוסיפה עוד 32 נק'. באיירן צימקה את התוצאה וירדה בפיגור 7 למחצית. בתחילת המחצית השניה המומנטום הבווארי נמשך ועד 5 דקות לסוף המשחק זה נראה בשליטת באיירן עם יתרון של 8 נק'. הגרמנים נחנקו בדקות הללו והוסיפו עד הסיום עוד 3 נק' וזה הספיק לניצחון דחוק של מכבי. ווילביקין סחט זריקות עונשין 29 שניות לסיום בפיגור נק' ותפר את שתי הזריקות. הגרמנים לקחו 2 שלשות קשות והמשחק נגמר.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 01, 2021 1:00 pm 
Hall of Famer

לא הייתי מתרגש יותר מדי. כולה משחק ראשון. סיימו עם נצחון.
דווקא זה שהובילו הרבה ואח"כ ספגו והיו בעמדת הפסד ובכל זאת ניצחו שם את הקבוצה יותר בפרופורציה להבין שאף יריבה כמעט היא לא טיול בפארק, ויש עוד הרבה מה לשפר ולתקן להמשך.

נאנלי היה לא טוב. בכלל, שאר מכבי (חוץ מסקוטי) עם 3/16 לשלוש, וחלק נכבד מהן היו פנויות לחלוטין.

מילה אולי על יפתח זיו? לא עוקב אחרי הליגה הישראלית. אתמול הוא לא נראה כ"כ טוב.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 01, 2021 1:17 pm 
מנהל פורום

זיו הוא הרכז הישראלי הפעיל הטוב ביותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 01, 2021 5:40 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

יש לי כל מיני תובנות לגבי המשחק אמש אבל נשמור אותם לכשיהיה לי זמן פנוי.
בינתיים אני רק אציין כמה נחמד זה שלא צריך יותר לראות משחקים עם ווליום נמוך כי סופסוף עופר שלח חזר לעמדת הפרשן במקום גור שלף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 01, 2021 7:02 pm 
Senior

כל עוד שי סידי כרוז אני לא מסוגל לראות משחק על ווליום שהוא מעבר למינימלי,אלא אם מכבי מפסידים בהפרש עצום

נערך לאחרונה על ידי stavs בתאריך ו' אוקטובר 01, 2021 8:54 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 01, 2021 7:11 pm 
Junior

לא מבין את הבנאדם הזה, רוצח לנו את האוזניים גם בבלומפילד.
אחי, יש לך מיקרופון, זה בשביל שלא תצעק. מה אתה לא מבין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 01, 2021 8:13 pm 
מנהל פורום

סליחה, אני כבר עשור בליג פאס, ככה שאני לא ממש יודע על מה מדובר
אבל לא באתי להשוויץ, אלא להתלונן
הליג פאס הזה מפגר שנות דור מכל שירות סטרימינג אחר שאני מכיר, בטח ובטח נחות בהרבה מאשר המנש
והעלות? כ 50 שקל בחודש, כלומר 600 בשנה בזמן שהליג פאס של המנש 750 לשנה, מציע הרבה, הרבה, הרבה יותר משחקים עם הרבה, הרבה יותר אפשרויות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 01, 2021 8:36 pm 
Junior

uriel17 כתב:
סליחה, אני כבר עשור בליג פאס, ככה שאני לא ממש יודע על מה מדובר
אבל לא באתי להשוויץ, אלא להתלונן
הליג פאס הזה מפגר שנות דור מכל שירות סטרימינג אחר שאני מכיר, בטח ובטח נחות בהרבה מאשר המנש
והעלות? כ 50 שקל בחודש, כלומר 600 בשנה בזמן שהליג פאס של המנש 750 לשנה, מציע הרבה, הרבה, הרבה יותר משחקים עם הרבה, הרבה יותר אפשרויות

מה זאת אומרת,
הליג פאס של היורוליג לא מציע אפשרות לראות את כל המשחקים?
זה לא התנאי הבסיסי של שירות סטרימינג לליגה ספציפית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 01, 2021 9:40 pm 
מנהל פורום

את כל המשחקים של היורוליג ליג? כן כמובן שכן, אבל בניגוד לשירותי סטרימינג אחרים אין לך אפשרות לקפוץ חצי דקה קדימה או אחורה, איך לך אפשרות להסתיר את התוצאות ולראות את המשחק בדיליי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 02, 2021 11:37 pm 
Hall of Famer

יואב כתב:
לא מבין את הבנאדם הזה, רוצח לנו את האוזניים גם בבלומפילד.
אחי, יש לך מיקרופון, זה בשביל שלא תצעק. מה אתה לא מבין?

היו ימים שכשאוחיון היה במכבי והיה זורק לסל, משהו בי היה מקווה לרגע שזה לא ייכנס רק בגלל הדרך שבה הוא היה הוגה וצועק את השם שלו.
(גם הדרך שלו לומר "אבדיה" הייתה נוראית).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 03, 2021 12:20 am 
Junior

השבוע היה משהו מוזר, היה נשמע שיש עוד מישהו עם מיקרופון שמדי פעם מתחיל שירי אוהדים ומדרבן את הקהל)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 52 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 154 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה