sheky כתב:
הוקיץ' כתב:
קיירי לעומת זאת ממש לא שחקן מחרב. אפשר להסתכל על המספרים הנהדרים שלו, ספציפית בכל הנוגע לאחוזים ואיבודים, ולהיווכח בהבדל העצום לעומת ווסטברוק.
קיירי בעונה האחרונה היה פשוט יוצא מן הכלל. יצא לי לראות לא מעט את ברוקלין והיו לא מעט משחקים שהוא ניצח לבד. ההבדל בין היכולת שלו על המגרש לעומת האישיות שלו מחוץ למגרש הוא מטורף.
הבעיה עם קיירי, כמו תמיד, היא שאתה לא יודע כמה משחקים הוא בפועל יתן לך. כשהוא שם הוא אחד הרכזים הטובים בעולם ופאטי מילס ביום בהיר יכול לצחצח לו את הנעליים.
בואו נתחיל מהעובדה הפשוטה שהסיכוי שלך לקבל את קיירי בפלייאוף הוא נמוך. כבר שני פלייאופים בנטס שהוא לא מצליח לסיים, גם בבוסטון היה לו פלייאוף שהוא לא הופיע אליו וגם בקליבלנד הוא פספס את המאני טיים בפלייאוף.
בסופו של דבר, כרגע, אחרי קריירה של 10 עונות יש לו 3 פלייאופים שהוא סיים, אחת מהן עם אליפות (שהיה לו חלק מאוד חשוב בה), עוד 2 עונות בהם הוא יחסית אכזב - קליבלנד 2017 שם הוא לא הצליח לתת ללברון לנוח ולהוביל את הסקנד יוניט ובבוסטון שם הוא לקח אותם לסיבוב השני כאשר עונה לאחר מכן הם הגיעו לגמר האיזורי בעלדיו.
מעבר לזה אני באמת לא יודע כמה הכדורסל של קיירי הוא כדורסל מנצח. יכול להיות שבתור שחקן שני לדוראנט או שלישי לדוראנט והארדן הוא מדהים (כמו שהיה ב2016 עם לברון) אבל קשה להגיד שהכדורסל שלו מביא נצחונות. ראינו את בבוסטון, ראינו את זה בנטס וראינו את זה בקליבלנד כשלברון נח. בכל המקרים הקבוצות שלו לא ניצחו יותר איתו מאשר בלעדיו.
אני מאוד מאמין בווסטברוק בלייקרס. מצד שני אני מאוד האמנתי בו גם בשנים האחרונות וזה לא היה מדהים
(אם כי לא רע)
קיירי שחקן על כשהוא משחק. לא פחות מזה. להוביל את הסלטיקס לסיבוב שני זה בכלל בכלל לא רע. יותר ממה שהרבה רכזים גדולים עשו. לקחת אליפות עם הקאבס כסיידקיק ועוד גמר, כשאתה משחק לא פחות טוב ואולי יותר טוב מהרכז הטוב ב30 שנה האחרונות בשיאו, זה בכלל בכלל לא רע.
כל אחד שראה בפועל את שני הגמרים ב16 ו17 ראה שקיירי משתווה או עולה על סטף קארי. הנצחון היחיד של הקאבס ב2017 הושג במשחק ה40 נק ו7 אס של קיירי (עם אחוזיפלצת). הנצחון הגדול של הקאבס ב2016 הושג הרבה בזכות השלשה של קיירי במאני טיים
אני לא יודע על מה אתה מדבר, ב2016 ו2017 קיירי נתן פלייאופים וגמרים הירואיים. איכזב? היה טוב הרבה מעבר לציפיות. אפילו לברון לא חשב שהוא ישחק לצד סופרסטאר כזה . תסתכל על הנק על האחוזים האסיסטים-אב'. להוביל סקנד יוניט מעןלם לא עבד לשום שחקן ששיחק לצד לברון, והמאמנים התייאשו מלנסות את זה
ב2020 הסלטיקס הגיעו סיבוב אחד רחוק יותר בלי קיירי, כי הם קיבלו רכז לא רע בכלל (קמבה) ובעיקר בגלל שמר טייטום הפך לסופרסטאר וגם בראון השתפר מאוד. בלי השדרוג שלהם זה לא היה קורה.
ווסטברוק מאז שעזב את הת'אנדר נובל ונובל והפך לנזק עם אגו