Att כתב:
איך זה לא רלוונטי?
יש לך שני שחקנים שסקאוטר בינלאומי אמור להכיר מקרוב
והכרעת ששחקן אחד (יהיה) טוב יותר מהאחר.
אחד הפך לכוכב והאחר הוא שחקן רוטציה במקרה הטוב.
וכאמור, גם אם אני מסתכל על קורקמז בפני עצמו - אני פשוט רואה שחקן לא מספיק טוב, אולי לא מספיק טוב לליגה.
זה שפילי נעזרת בו מעיד בעיקר עליה בשנים האחרונות.
א. סיאקם לא בדיוק שחקן בינ"ל, הוא הגיע לליגה מהמכללות, אתה לא צריך סקאוט בינ"ל כדי לעקוב אחרי שחקנים כאלו.
ב. כמו שבין סיאקם לקורקמאז פילי בחרו לא נכון, אפשר לתת עוד 33 השוואות ומתוכן פילי בחרו את השחקן הטוב יותר ב30 בערך, אתה לא יכול לבחור רק אלטרנטיבה אחת שבדיעבד הייתה מוצלחת יותר כנקודת השוואה.
מה ששקי רשם בנוגע ליוקיץ' ודראפט 2014 בהחלט רלוונטי, כי את מה שעשית עם ההשוואה לסיאקם אפשר לעשות עם כל בחירה שם, פה זה נראה לך מגוחך, משום מה במקרה של סיאקם זה לא נראה לך (ואז מה עם סיאקם הלך מקום אחרי אחרי? פילי לא היו אחראים למי הרפטורס ייבחרו, נניח שיוג'ירי היה מפספס את סיאקם והוא היה נבחר גם כן 44, ההשוואה הזו הופכת ללא רלוונטית?).
ג. קורקמאז לגמרי שחקן רוטציה בפילדלפיה שבסופו של דבר כן סיימה ראשונה במזרח את העונה הסדירה, אני חושב שיותר משהשימוש בו מעיד עליה, המיקום שלה מעיד על זה שהוא יכול להיות שחקן של 20 דקות למשחק בקבוצה טובה, אני שוב אומר שעל מרבית השחקנים בטווח הזה של סוף הסיבוב הראשון אי אפשר לומר את זה.