סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 2:22 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1393 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 56  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ירושלים 21/22
הודעהפורסם: ב' ספטמבר 13, 2021 10:25 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
נכון, ה4-5 האהובים עליי בכל הזמנים לא כוללים אף שחקן בית, כולל פפי ושפע (פפי יותר קרוב לצמרת).

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 13, 2021 10:34 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
uriel17 כתב:
אוהדי בית"ר שהם אוהדי הפועל בכדורסל לא יפגעו ולא ייקחו את זה קשה

עכשיו בטח שלא...

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 13, 2021 11:10 pm 
מנהל פורום

:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 14, 2021 10:41 am 
מנהל פורום

blue כתב:
קצת עוף טופיק:
ירושלים הוציאה ציוץ תמיכה בקבוצת הכדורגל בדרבי היום (לא ראיתי פוסט דומה בפייסבוק).
הפתיע אותי מאוד. הייתי בטוח שיש מעין מדיניות נטרלית כלפי הכדורגל (בהינתן המגבלות) כדי לא לפגוע בבסיס האוהדים שהם אוהדי בית"ר ירושלים. מן הסתם אותם אוהדים הם לא לה פמיליה אבל אולי בכדורסל חושבים שהבסיס הזה די זניח, או שהוא לא יקח ללב.
מעניין.

יש פה כמה הנחות לא מבוססות
ראשית, לא הייתה מדינות נייטרלית, כן היתה (ועודנה) טינה מסוימת של אוהדי הפועל רגל כלפי הפועל סל, שנית, בסיס האוהדים הוא לא אוהד בית"ר ירושלים, שלישית, זה לחלוטין לא אקט תמיכה ראשון ממי מהצדדים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 14, 2021 2:12 pm 
Freshman

המדיניות הנייטרלית הייתה כשהיו גם קטמון וגם הפועל ירושלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 14, 2021 9:58 pm 
Hall of Famer

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
blue כתב:
קצת עוף טופיק:
ירושלים הוציאה ציוץ תמיכה בקבוצת הכדורגל בדרבי היום (לא ראיתי פוסט דומה בפייסבוק).
הפתיע אותי מאוד. הייתי בטוח שיש מעין מדיניות נטרלית כלפי הכדורגל (בהינתן המגבלות) כדי לא לפגוע בבסיס האוהדים שהם אוהדי בית"ר ירושלים. מן הסתם אותם אוהדים הם לא לה פמיליה אבל אולי בכדורסל חושבים שהבסיס הזה די זניח, או שהוא לא יקח ללב.
מעניין.

יש פה כמה הנחות לא מבוססות
ראשית, לא הייתה מדינות נייטרלית, כן היתה (ועודנה) טינה מסוימת של אוהדי הפועל רגל כלפי הפועל סל, שנית, בסיס האוהדים הוא לא אוהד בית"ר ירושלים, שלישית, זה לחלוטין לא אקט תמיכה ראשון ממי מהצדדים

למה יש טינה בין אוהדי הפועל רגל לסל?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 14, 2021 10:23 pm 
מנהל פורום

יש טענות מהרגל שהסל מתקרנפים ומאבדים זהות בשביל נצחונות
מנגד בסל טען מול הרגל לטהרנות והתחסדות

עשיתי כאן 1000 הכללות ורידוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 14, 2021 11:05 pm 
מנהל פורום

וגם הרגל אשכנזים צרי עין בלי גרם של אהבה בליבם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 14, 2021 11:15 pm 
Junior

ערני אם אתה ואוהד תריבו אני לא אצליח להכיל את זה

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 04, 2021 1:37 pm 
Freshman

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=383465

תחילת הסוף של התרגיל השיווקי של חומסקי (כנראה גם הצלע השנייה בתרגיל הלא הוא מייקר, הייתה עולה על המטוס אם החוזה היה זמני)
מפתיע זה לא, רק השאלה היא איזה מוטיבציה זה עושה לשחקן לקראת משחק חשוב.
ועכשיו יש מלכודת אם פתאום הוא נותן מחר משחק טוב וזה לא בלתי אפשרי, האם על סמך זה משאירים.

נשכחו ההצהרות "לא עוד" בסוף עונה שעברה מה שלכאורה רמז על בניית קבוצה עם ישראלים בכירים וזרים מוכחים
לפחות אירופה תיגמר מהר ויגידו שהייתה קבוצה טורקית וספרדית אז לא היה מזל .
רחמנא לצלן היינו נשארים ביורוקאפ ועכשיו הם שם בשיטה של 2 בתים של 10 קבוצות כלומר 18 משחקים מובטחים לפחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 04, 2021 1:50 pm 
Hall of Famer

פתיחת הכתבה: "אנתוני בנט נחת הקיץ בישראל כאחד משחקני הרכש המסקרנים של הפועל ירושלים, אך נראה שהפרק שלו בבירה יהיה קצר מהצפוי."

זה נקרא קצר מהצפוי? זה נקרא "כצפוי".

לפחות יוכלו להגיד שהם, ורק הם, הביאו נבחר מס' 1 בדראפט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 04, 2021 1:52 pm 
Junior

בנקודת הזמן הזו בנט תורם לדעתי יותר מאשר מייקר שנראה לגמרי clueless ואם היה אפשר לבחור הייתי מוותר על מייקר ולא על בנט. לי זה מרגיש שעמיאל ממש לא רצה את בנט ולכן גם מיעט לשתף אותו וזה בטח לא עזר להתאקלמות שלו בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 04, 2021 1:54 pm 
Hall of Famer

אגב, מאד נחמד שרועי כהן מביא בגוף הידיעה את המקור - טוויט של.. עצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 04, 2021 2:03 pm 
Senior

מייקר נותן הגנה לא רעה בכלל בינתיים, בעיני, כולל על פיקנרול שהיה נקודת חולשה של הרבה גבוהים שלנו לאורך השנים.
הוא מאוד מאוד בוסר, ברמות שאני לא יודע אם זה ייפתר מתישהו, אבל בהחלט אפשר לצפות אצלו לשיפור. הפועל היא הקבוצה הראשונה, מלבד נבחרת אוסטרליה בטורנירי מוקדמות של פיבא, שדורשת ממנו לשחק סנטר מול שחקנים בוגרים, ככה שזה משהו שהוא עושה פחות מחודש בחיים, הגיוני שיהיו כאן הרבה חבלי לידה.
יכול להיות שהדבר הנכון היה לוותר עליו, אבל בעיני מה שאנחנו רואים ממנו עד עכשיו ממש לא בהכרח מעיד על מה שנראה עוד חודשיים שלושה אפילו.

בנט זה סיפור דומה, אבל קצת שונה.
הוא לא שחקן נורא ובעיקר קלעי מוכשר (הסייז המצוין שלו כרגע בעיקר מטעה), אבל אני בספק כמה שיפור עוד נראה ממנו, בעיקר בהתחשב בזה שעמיאל מספסל אותו אחרי כל כמה דקות של משחק.
אני מאמין שהוא לא יסיים את העונה בהפועל, אבל צריך לזכור שהיא אפילו לא התחילה, במידה והוא מקבל למשל הארכה של חודש, דברים כן יכולים להראות אחרת.
מה שאני לא כל-כך מבין זה מה נאמר בכלל בידיעה הזו בספורט 5 - לא התקבלה החלטה, לא התחילו לחפפש מחליף, אבל יש הערכה שלא ירצו להמשיך? זה באמת שווה כותרת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 04, 2021 2:11 pm 
Hall of Famer

נקודת מבחן ראשונה היא מי מהזרים נרשם לליגה המקומית
כי זו כבר "התחייבות" מסוימת

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 04, 2021 3:15 pm 
Senior

האמת שאם כבר הנושא של בנט - לא רק שמחר משחק מול קרשיאקה, בעוד 8 ימים משחק לא פחות חשוב מול מנרסה.
אני מאוד מקווה שהתכנית כרגע היא להמשיך עם בנט לפחות עד סוף אוקטובר, כי אם לא, אז יש פה פאשלה די גדולה שלא הביאו מחליף, בעיקר בהתחשב בנושא בידודים וכו'. אי אפשר להגיע למשחק הזה בלי בנט ובלי 4 זר שיחליף אותו ואני מקווה שאם וכאשר ישוחרר, כבר יהיה מחליף בקנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 04, 2021 3:28 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

stavs כתב:
האמת שאם כבר הנושא של בנט - לא רק שמחר משחק מול קרשיאקה, בעוד 8 ימים משחק לא פחות חשוב מול מנרסה.
אני מאוד מקווה שהתכנית כרגע היא להמשיך עם בנט לפחות עד סוף אוקטובר, כי אם לא, אז יש פה פאשלה די גדולה שלא הביאו מחליף, בעיקר בהתחשב בנושא בידודים וכו'. אי אפשר להגיע למשחק הזה בלי בנט ובלי 4 זר שיחליף אותו ואני מקווה שאם וכאשר ישוחרר, כבר יהיה מחליף בקנה.

יש מחליף בקנה. ההתלבטות היא בין האשים תאביט למוחמד סאר סנה :)-(:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 04, 2021 4:06 pm 
Sophomore

זה לא משנה אם יש מחליף כי גם ככה למחליף ייקח חודש וחצי להיות אפקטיבי בהתחשב בבידודים וזמן היכרות עם הקבוצה והמאמן.

וכזכור השבועיים הקרובים הם המאני טיים של העונה באירופה... לפתור את הבעיה עוד חודש לא בטוח שכבר יהיה רלוונטי.

אם בנקודת הזמן הזאת כבר מדברים על להחליף זר אז זה כשלעצמו כישלון עצום של ההנהלה. זה לא שלא הכירו את השיטה באירופה ולא ידעו שהשנה אין מקום לטעויות של ניסוי וטעייה בפתיחת העונה. ולכן לא היו ברורים מלכתחילה ההימורים האלו (במיוחד כשבנט בא במקום זר מוכח כמו בריימו).

מעצבן מאד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 05, 2021 9:58 am 
Junior

הכל נכון. מצד שני, צריך לזכור שהפועל יכולה להפסיד פעמיים בבית בשני המשחקים הראשונים ולהמשיך הלאה ב-bcl. כולם מדברים על השיטה, כל משחק קובע וכו', אבל צריך לזכור שהפועל בסך הכל צריכה לסיים לפני הפולנים כדי לעבור שלב ושההבדל בין מקום שני לשלישי לא כזה משמעותי בסופו של דבר. כמובן שלסיים אחרונה בבית זו גם לגמרי אופציה ריאלית. בגדול, אפשר להגיע עד לרבע גמר גם בלי לנצח קבוצות יותר מדי מרשימות. מקום שלישי בבית המוקדם, פלייאין נגד איזו ברינדיסי כלשהי ואז לגרד איכשהו מקום שני בטופ 16. באיזשהו שלב, אם רוצים באמת להגיע רחוק במפעל, אין ברירה אלא לנצח איזה משחק מול קבוצה טובה באמת. ההימור הנועז שלי - מנצחים בבית גם את הטורקים וגם את מנרסה ועדיין מסיימים מקום שלישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 05, 2021 10:00 am 
מנהל פורום

לא נועז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 05, 2021 10:07 am 
Junior

הערב, כשההפרש של הטורקים יעלה ל-20 עוד לפני המחצית, תבין כמה נועז הייתי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 05, 2021 10:11 am 
Sophomore

לא יעזור כלום, קבוצה עם יומרות כמו ירושלים לא יכולה לבנות את הקבוצה שלה בשלב כל כך מאוחר של הקיץ. ברור שבתחילת הקיץ אתה צריך קצת להתפשר כי יש שחקנים שדורשים המון כסף ויש גם תחרות עם קבוצות גדולות ועשירות יותר, אבל בסוף הקיץ אתה מצד אחד יכול לדוג איזה בינגו שנשאר בלי קבוצה ומצד שני אתה תקוע עם מעט שחקנים יחסית שהם ברירת מחדל ולא בהכרח טובים מספיק או מתאימים לסגל הקיים. כלומר, עדיף להתפשר קצת בתחילת הקיץ מאשר להתפשר הרבה בסופו.
אתה יכול להשאיר החתמה אחת לסוף הקיץ בתקווה לדוג שחקן רציני בזול, אבל אתה בטח לא יכול להשאיר את רוב החתמת הסגל לאוגוסט.
על זה ירושלים משלמים עכשיו וישלמו לאורך כל העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 05, 2021 2:59 pm 
Freshman

ניסיתי לחושב ולסכם את כל משחקי ההכנה של הפועל, וראיתי את כולם חוץ מהמשחק הראשון שלא צולם והמשחק הראשון מול חולון. אבל לפני שאסתכל על כל שחקן בנפרד, כמה נקודות לציון כלליות ( כמובן זה משקף את דעתי האישית בלבד ):

1. בשנים האחרונות, היתה הרגשה שגיא הראל בוחר את השחקנים, והיה קל לנחש איזה שחקנים חביבים עליו במיוחד והם התחלקו ל 2 סוגים, שחקנים שישחקו באירופה, שנמצאים כרגע באיזה סוף של ירידה או אחרי פציעה שגיא האמין שבהפועל יעשו את השינוי יחזרו לעצמם, קינסי, ג’רלס, קרמר, ווילסון, לוקט אומיץ’ ועוד ועוד או שחקנים שהצטיינו בליגה כמו בריימו, בראון, טיישון תומס, דונטה או דייסון. השנה זה נראה שהוא בכלל לא היה מעורב בבחירת השחקנים והכל עבר ליותם הלפרין. הייתי משוכנע שניסיון אירופי כל שהוא הוא תנאי לכל או מרבית השחקנים הזרים ולמעשה קבלנו 2 זרים עם ניסיון אירופי : אובה וקילפטריק, 2 שחקנים אם ניסיון אירופי מינימאלי עד לא קיים: אדאמס ובנט ו2 שחקנים בלי ניסיון אירופאי כלל: מייקר וגייטס. קשה לי מאוד מאוד להאמין שזה מה שגיא הראל רצה או כיוון אליו. אין לי ספק שיש סיפור גדול מאחורי הקלעים, לא אתפלא אם הסרטון “מה יותם הלפרין עשה בחודשים האחרונים” ולא גיא הראל, נועד במקרה הטוב, לשקף את האמת ובמקרה הרע, להצביע על אחראי על כישלון אפשרי.
2. אורן עמיאל - קשה עד בלתי אפשרי בכלל להעריך את עבודתו של מאמן על פי משחקי אימון או אפילו כמה משחקים בתחילת העונה וזה לא יהיה הוגן בשום צורה אבל לפחות לפי ההרגשה שלי, לא כל כך ברור לו לאיפה הוא הגיע, הראיון שלו שאמר “קשה לחזור לישראל, אין כאן סבלנות”, או “מנטליות אחרת, אצלנו השיח לא מכבד” או “בנימבורק אתה לא מרגיש שמחפשים אותך” מרגיש לי מאוד שחצני ומתנשא. אפילו במסיבת העיתונאים אתמול נראה שהוא מאוד לחוץ וכועס. הייתה לו הצלחה נהדרת בנימברוק ב BCL, אבל לא מעבר לכך, בארץ הוא נכשל שנתנו לו את המפתחות בליגה השניה והאמירה של למה הוא ספסל את בנט “כולם טועים, ואני חלק מהטעויות האלה” קצת מעליבה, 1500 אוהדים ירושלים נסעו לתל אביב לראות משחק ושגיב דוד משחק ברבע האחרון שהמשחק צמוד ? וזה מוביל אותנו לנקודה שלוש
3. דם רע - נכון, בהפועל מנסים להסתיר את זה אבל מרגישים את זה מאוד, לא ברור מי במיקס ולמה אבל בסופו של דבר יש איזה 4-6 אנשים שמריצים את הקבוצה והם לא משדרים על אותו גל. חלק מההחתמות שנראו כאילו נכפו על עמיאל, ותגובות שלו על חלק ממהחתמות רק גורמות למתח ולתחושת אי נוחות מאוד גדולה סביב הקבוצה. אפילו המשפט של הלפרין היום “אני חושב שהכי חשוב שהמאמן ירגיש בנוח עם הקבוצה שיש לו" יש לו הרבה משמעויות מאחוריו. מה שבנט ומייקר צריכים זה כמה שיותר זמן משחק להתאקלם לכדורסל האירופאי ולהכין אותם לעונה החדשה ומה שאנחנו מקבלים זה 15 דקות של כל אחד מהם בערך למשחק. אם מאמינים בהם ורוצים לתת להם הזדמנות אמיתית אז היו נותנים להם לשחק במשחקי האימון, אם לא זה גם בסדר ויפעלו לחליף אותם בפועל החצי - חצי הזה בגלל אגו וקרבות בהנהלה, גורמים למצב לא בריא בכלל.
4. שינויים - מי שחושב שהסגל והמאמן הזה יגמרו את העונה בהפועל יש לי נסיך ניגרי להכיר לו. גם בשנים הטובות של הפועל הסגל השתנה במהלך העונה. אני רק מקווה שיש מי שבהפועל חושב על זה כל הזמן ולא רק כאשר נקלע למשבר.
5. שגיב דויד - לחוסר מזלו, מסמן את התיסכול של האוהדים מהסגל של הפועל, אם זה בגזרת הגבוהים שיוצא לו לשחק על חשבון הדקות של בנט ומייקר ואם בגרסת הישראלים, שיש תסכול מהיכולת שלהם, רק צריך לזכור שהוא לא אשם בכלום כמובן.
6. ישראלים - יש לנו 4 ישראלים בסגל, ויסלח לי שגיב דויד, שאף אחד מהם אפילו לא קרוב לסגל הנבחרת ובלי יותר מדי ניסיון ברמות הגבוהות, אני לא חושב שזאת אסטרטגיה לא נכונה להשקיע את רב הכסף בזרים אבל ישראלים הם הרשת ביטחון של הקבוצה בטח בליגה, אם הזרים לא יתנו תפוקה מספקת, כמו שנה שעברה, הליגה עלולה להיות מאוד קשה עם הסגל הזה.
7. אז מה עושים ? קודם כל נרגעים ונושמים עמוק - נכון, ההכנה לא היתה אידיאלית ונכון, כל הנקודות למעלה לא באמת מעודדות אבל, קרשיאקה ומנרסה אכן קבוצות טובות אבל לא חושב שהן בלתי עבירות ביום נתון, ואני לא אפול מהכסא אם שבוע הבא נהיה עם 2 נצחונות אבל מצד שני זה לא יפתיע אם נהיה עם 2 הפסדים. הרבה אוהדים רוצים וחושבים שגל מקל יכול לעזור. אני לא חושב. אם יחליטו להביא עוד ישראלי ונשאר קצת כסף, הייתי מנסה להחתים את אלכס טיוס, גם יעזור הגנתית וגם יוסיף ישראלי לסגל. קליין, כמו מקל, לא יפתרו חלק גדול מהבעיות שלנו. ואם בנט אכן משוחרר, הייתי מחפש שחקן צובר נקודות מתחת לסל, שחקן שמשחק פנימה, בתקווה עם ניסיון אירופאי, נניח ג'סטין טילמן שפנוי. איש מטרה מתחת לסלים בנוסף להגנה מתחת לסל, הם כרגע הבעיות העיקריות שלנו ושם הייתי מתמקד.

אובה -
דברים שהרשימו אותי:
שומר טוב מאוד, ידיים זריזות שמייצרות המון חטיפות, חודר זריז, משחק 100% מאמץ כל הזמן שהוא על הפרקט, צובר נקודות ברמה יותר גבוהה ממנו שחשבנו, ריבאונד טוב לגובהו.

דברים שלא:
מה שבעיקר מפריע לי באובה זה העובדה שלא ראיתי ממנו יותר מדי יכולות של רכז, כלומר הוא יודע לחלק אסיסטים אבל לא ראיתי ממנו יכולת לנהל משחק, לשלוט בקצב, להבין מי האיש החם או את מי להכניס למשחק, יש המון בלגן בהתקפה של הפועל וזה בעיקר בגללו ובעיקר בגלל שהוא מאוד מרוכז בעצמו. קליעה מרחוק וחדירה לצד ימין עדיין מאוד חשודות.

אדאמס:
דברים שהרשימו אותי: כישרון התקפי, טווח 3 בלתי נגמר, חודר לסל משני הצדדים ומסוגל לעשות סל שההתקפה נתקעת. יודע למסור אסיסטים ומחפש את השחקן הפנוי כשהוא חודר לסל, עוזר מאוד בריבאונד הגנה ושומר לא רע בכלל.

דברים שלא: לא בטוח שיש לו הבנת משחק בכלל, לא מבדיל בין זריקה קשה לקלה, ויש לי תחושה שהוא חייב שכל ההתקפה תעבור דרכו. כשהכדור מגיע אליו, זה בדרך כלל תחנה אחרונה שהוא זורק או לוקח את הכדור לסל, סוג של קיבו סיטוארט רק בגארד. נכנס להמון תיסכול כשדברים לא הולכים כמו שצריך.

קילפטריק:
מרגיש בקבוצה הזאת כמבוגר האחראי, לא מהסס לקחת זריקות, מחפש את החברים שלו, שומר לא רע בכלל ויודע לעזור לחברים שלו במידת הצורך בהגנה, מבין את המשחק.

דברים שלא: לא תורם כלל בריבאונד או באסיסטים, ממעט לחדור.

ווילי וורקמן -
דברים שהרשימו אותי: היה השחקן בעמדות הפנים הכי טוב ויציב והשחקן הישראלי הכי טוב בהכנה של הפועל, שמור טוב, לוחץ על הכדור, קבוצתי מאוד ומחבר את הקבוצה יחד, לא עושה דברים שהוא לא יודע.

דברים שלא: כמעט ולא מאיים על הסל, שהוא על המגרש הרבה פעמים זה מרגיש כאילו משחקים עם שחקן אחת פחות בהתקפה, שמירה אישית עדיין חשודה על שחקנים חזקים וגבוהים בעמדה מספר 4 בליגה הישראלית ובטח השלבים מתקדמים באירופה.

אדם אריאל -
דברים שהרשימו אותי: כלום ושום דבר.

דברים שלא: במשחק הראשון בלי זרים שלא צולם, הוא קלע איזה 5 שלשות ולדעתי, מאז הוא לא מפסיק להחטיא. בעיקר האכזבה היא ממשחק ההגנה, איטי, מפספס את האיש שלו כל הזמן וקיבל לא מעט שלשות על הראש. לא בטח על מה עבד אם עבד בקיץ אבל נראה שהלך 2 צעדים אחורה.

תור מייקר -
דברים שהרשימו אותי: בהגנה, הצליח בצורה לא רעה לשמור על גארדים אחרי חילוף. הרצון שלו, והעובדה שלא הוריד ראש כשלא הלך לו.

דברים שלא: מאיפה להתחיל? בהתקפה, לא ברור איך ומה היכולת ההתקפית שלו, האם זה עם הגב לסל? ניסה כמה פעמים לזרוק זריקת וו מוזרה שהסתיימה באחוזים לא טובים, אם זה עם הפנים לסל בחדירה או קליעה, גם פה לא ממש ראינו את זה. כרגע בהתקפה חי משאריות במקרה הטוב. הגנה, לא מסתדר כלל עם שחקנים פיזיים, ובכלל נרתע מפיזיות, כל פעם שלקחו אותו לסל זה נגמר בסל. לא סוגר כלל לריבאונד, הוא מאוד גבוה אז כמובן לוקח ריבאונדים אבל היה יכול לקחת הרבה יותר אם היה סוגר את השחקן שלו.

בנט:
דברים שהרשימו אותי: אחרי ההחתמה שלו, רוה האנשים שמכירים טענו שהוא כלל לא שחקן, אז זה לא נכון, הוא שחקן אולי לא מתאים לרמה אבל זה לא שהוא פרש מכדורסל ורק בא לעשות כמה גובות בלבנט. קלע ל 3 לא רע בכלל, זריקה מאוד נקייה ורואים שהוא מאוד מאמין בה. סוגר לריבאונד, שומר סביר לגמרי על השחקן שלו.

דברים שלא: מעדיף להסתובב על קשת השלוש ולא להכנס פנימה, לא שומר טוב הגנה קבוצתית, נראה מנותק משאר שחקני הקבוצה, הבנת משחק מאוד מפוקפקת, לא חוסם, לא מנצל את הכח הפיזי שלו בכלל, לא נראה מתאים לרמות שהפועל מכוונת אליהם. ברגע שהבנתי שלבנט ולמייקר יש אותו סוכן בתוספת העובדה שיש לבנט סעיף יציאה בחוזה, גורם לי לחשוב שזה תרגיל סוכנים ידוע, שחקן שלי יחתום אצלך רק אם תחתים גם שחקן אחר ואני מאמין שיש סיכוי טוב שזאת הסיבה שבנט חתם בהפועל.

עמית גרשון:
דברים שהרשימו אותי: מאמין מאוד בקליעה שלו ולא מוריד את הראש גם אם פספס קליעה אחת או שתיים, יכול לחדור לסל ולסיים או למסור לגבוה מתחת לסל, לוקח מה שמגיע אליו ולא כופה את עצמו על המשחק.

דברים שלא: לא שומר מספיק טוב, עבודת רגליים איטית.

איתי שגב -
דברים שהרשימו אותי - שמירה קבוצתית טובה, יודע לבוא לעזור שצריך, שומר עין כל הכדור כל הזמן, שומר סביר 1:1 על גבוהים, נייד ורץ את המגרש מאוד מהר.

דברים שלא - אם מורידים הטבעות ממשחק הכדורסל , אני לא בטוח אם הוא עובר את ה 20 אחוז מהשדה על אף העובדה שהוא זורק עד מרחק של מטר מהסל. נאבק בריבאונד אבל לא תמיד סוגר את השחקן שלו.

יובל שניידרמן
דברים שהרשימו אותי : הצליח לצבור יחסית הרבה נקודות לשחקן בגילו ומעמדו, לוחץ על הכדור טוב, לא עלה נידף ונותן גוף.

דברים שלא - אני מבין שהוא הולך להיות הרכז המחליף על הפועל אבל לא הצלחתי לראות בו שום מיומנויות של רכז, כלומר הוא נמוך אז הוא לא יכול לשחק בשום עמדה אחרת אבל מיומנויות של רכז כמו יכולת לנהל משחק, לשלוט בקצב וכו פשוט לא ראיתי, אם הוא היה 15 סנטימטר יותר גבוה יכול להיות שהוא היה בכלל בעמדה מספר 3. איטי ברגליים בהגנה, לברגע שקבוצות הפעילו לחץ בהתקפה מהר להפטר מהכדור ומאוד נלחץ.

קייזר גייטס - ראיתי רק במשחק אחד מול חולון ואי אפשר להגיד כמעט כלום, אבל, הוא כמעט וזורק רק משלוש וזה כמובן לא מפתיע. שנה שעברה בגי-ליג. 80% מסך הזריקות שלו היו לשלוש ולא באחוזים יותר מדי מרשימים. אני לא זוכר אף שחקן מעולם עם מספרים כאילו ששחקו בהפועל, אולי מאז אבי שילר.

דברים שבטח מתי שהוא יקרו:

אובה - פציעה בדרך, הוא מתאבד וזה יפגע בו מתי שהוא.
גייטס או מייקר - מבקשים טייםאוט תוך כדי משחק, מהמר על גייטס.
עמיאל - אם הוא לא יסיים את העונה בהפועל, שוב ראיון איך בארץ לא יודעים להתייחס למאמנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 05, 2021 3:08 pm 
מנהל פורום

סיכום טוב
מסכים עם הרוב
את אדם אני מעריך קצת יותר ממך, הוא מרוכז בהגנה אבל איטי, לכן מחפה על זה בעבירות
פעם בכמה משחקים תוקע את השלשה הגדולה וזה יותר ממה שכל הסגל הישראלי עשה עבור הפועל אי פעם

דבר שלא עלה אבל משתמע, החולשה הכי גדולה של הקבוצה הזו שאין לה משחק התקפה קבוצתי בכלל, אפילו לא פיק&רול מסכן. כלום
דבר שלא עלה ולא משתמע, זו קבוצה לוחמת, שומרת ומרביצה. הרבה זמן לא היה לנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 05, 2021 4:55 pm 
Senior

אחלה סקירה צ'ומפי.
אני חושב שיש אולי קצת ניתוח-יתר וניסיון לקרוא בין השורות ב7 הנק' שפתחת איתם, אבל בסה"כ אני מסכים עם רוב מה שנכתב ועם הניתוחים של השחקנים, גם אם לא במאה אחוז.
מסכים גם עם אוריאל לגבי הקבוצה לוחמת, שומרת ומרביצה. לפרקים במשחקי ההכנה ראינו דקות של אינטנסיביות הגנתית נהדרת ונראה שהמטרה של עמיאל היא לשחק ככה לאורך כל המשחק. אם זה יצליח לו, יהיה כיף לראות את הפועל לדעתי לא פחות משהיה כיף בתקופות של כדורסל התקפי שוטף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1393 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 56  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Janiv ו 147 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: