ההפסד מסריח לאללה, מתסכל ומבאס, כי זה היה בידיים שלנו ואסור היה להפסיד את זה, אבל אני היחיד שיצא ממש מעודד מהמשחק הזה?
קודם כל, דווקא בגלל שתי הריצות הלא סבירות במחצית השנייה שהפכו את התוצאה - הקבוצה הראתה אופי שהיא עדיין אל הראתה במשחקי ההכנה, עשתה המון מהלכים גדולים ברגעים שהיה קל מאוד לאבד את המשחק, ופשוט הראתה הרבה קשיחות.
ההגנה נראתה טוב מאוד, בעיקר גייטס ששמר מעולה, אבל גם בנט ומייקר עשו עבודה בכלל לא רעה לדעתי, יש עוד בעיה ביציאה לקלעים בפיק-אנד-פופ בעיקר, וכשהגארד שמוליך כדור עוצר לחצי מרחק, אבל הגנת האחד על אחד, גם אחרי חילופים, נראתה ממש טוב בעיני. היו אחלה אנרגיות, המון האסל.
התקפית המשחק שוב היה תקוע הרבה, אבל דווקא במשחק כזה שבו אובה נזק, קילפטריק הראה דקות טובות מאוד בניהול המשחק ויצירת מצבים לקלעים (בנוסף על האחלה עלייה שלו לקליעה מכדרור), אדאמס עשה עבודה מצוינת בהרצה של הרכב מחליפים עם שגב, אריאל וגרשון (שבעצמו גם הפתיע לטובה לגמרי) ואלמלא 5 העבירות שלו יכול היה מאוד לעזור לנו ברבע האחרון.
ההופעה של בנט קצת הרגישה פוקס, אבל הוא תרם בעיני תרומה טובה בריבאונד ולא רעה בכלל בהגנה, הוא לא רק פגע טוב מ3.
קרשיאקה קבוצה טובה יותר ורצה יותר זמן ביחד, אם היו עושים היום סדרה של הטוב מ7 בין הקבוצות, אני מעריך שהם היו מנצחים אותה ב5 או 6 משחקים, אבל העובדה שדווקא אתמול היה אמור להיות אחד ממשחק או שניים שאנחנו מנצחים היא מעודדת בעיניי. הייתה ממש תחושה של התעלות במשך 39 דקות (ואז הגיעה הדקה האחרונה שנמשכה בעצמה 39 דקות, הלוואי והיה אפשר לפתור את זה, אבל זה דיון כללי יותר כבר).
נורטון כתב:
אמנם לא ראיתי את מייקר מחוץ למנש, אבל כולם פה חוזרים כל הזמן על המילה 'בוסרי'
מה לעזאזל בוסרי בשחקן בן 24 עם 250 משחקים בנבא? הוא אולי שחקן מחורבן בלי תקווה, אבל בוסרי הוא לא
בוסרי לגמרי. מה שהוא נדרש לעשות ב250 משחקים בNBA הוא שונה לגמרי ממה שגבוה מוביל בכדורסל האירופאי נדרש לעשות.
בNBA הוא שיחק בהתקפה את התפקיד של פי ג'יי טאקר, עמד בפינה וזרק שלשות פנויות (ופה ושם סיים בצבע בהתקפות מעבר), והיה רחוק מלהיות מרכז ההגנה של הבאקס או של דטרויט.
בניגוד לשחקנים אחרים שמגיעים מהNBA, הוא לא שיחק דקה של כדורסל מכללות, ואפילו הכדורסל תיכונים שהוא שיחק בו היה בקנדה, עם רמה נמוכה יותר מזו שבארה"ב, אאז"נ וגם שם הוא התחיל לשחק מאוחר יחסית.
הוא בעיני פשוט שחקן עם מעט ניסיון רלוונטי כרגע, גם בכדורסל האירופאי, גם כשחקן מוביל, גם כגבוה אמיתי, ואתה רואה אותו והוא פשוט מרגיש כמו פרוספקט לא מלוטש. יש לגמרי סיכוי שהוא תמיד יישאר כזה, אבל אני מסתכל עליו ולא רואה מוצר גמור עדיין, אלא מישהו שבהחלט יכול להראות אחרת בסוף העונה.