סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 10:31 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 42 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מילאנו מכבי
הודעהפורסם: ד' אוקטובר 13, 2021 9:58 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
החמישיה השכיחה של מכבי בשנה שעברה הייתה ווילביקין, בראיינט, קוליארו, בנדר וזיזיץ'. בעמדה 4 פתחו עוד בלייזר ועומרי כספי. נכון שבריאנט נתן גם דקות בסמול, אבל גם בעמדת הגארד.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 13, 2021 10:44 am 
Junior

דבון הול ממילאנו באמת נראה שחקן נחמד מאוד מאוד.
חבל שמכבי מהמקום התקציבי הנחות שבו היא מצויה לטענתה, לא מצליחה לאתר את השחקנים האלה. הוא הגיע אחרי עונה טובה בבאמברג (שבעצמה לא הרשימה בכלל בליגה ובאירופה) ואני מניח שמילאנו החתימה אותו בכסף קטן למדי. לשם השוואה, ה MVP של הליגה הגרמנית בעונה שעברה, ג'לין סמית', חתם באלבה ברלין הקיץ שבוודאי לא שילמה לו מיליונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 13, 2021 11:28 am 
Sophomore

נושא מעניין לכתבה -
לבדוק את כל הזרים שמכבי לקחו ישירות מקבוצות אחרות בליגה, לסווג אותם, ולראות אם זה משתלם או לא.
למשל :

הצלחה : ג'רמי פארגו, דורון פרקינס, טרנס מוריס
באמצע : אליזה בראיינט . . .
נכשלו - טרה סימונס, ג'ייסון ווליאמס, אוונס (כך מסתמן כרגע לפחות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 13, 2021 12:25 pm 
מנהל פורום

אהוד
לצערי הכדורסל האירופי הולך ומאבד עניין ציבורי, ככה שכתבות עומק מושקעות יהפכו ליותר ויותר נדירות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 13, 2021 12:27 pm 
Hall of Famer

לא מבין איך שחקן בינוני מאוד כמו אנג'לו קאלוירו מחזיק 3 עונות במכבי .למכבי כרגיל אין רכז אמיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 13, 2021 12:51 pm 
Sophomore

RREEDDTT. כתב:
לא מבין איך שחקן בינוני מאוד כמו אנג'לו קאלוירו מחזיק 3 עונות במכבי .למכבי כרגיל אין רכז אמיתי.

הוא מה שנקרא בשפת העם "נשמה".
הוא זול.
גם אם הוא לא ממש מועיל, הוא לא עושה יותר מידי נזקים.
וגם כנראה שספרופולוס מאד-מאד רוצה אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 13, 2021 12:59 pm 
Junior

uriel17 כתב:
אהוד
לצערי הכדורסל האירופי הולך ומאבד עניין ציבורי, ככה שכתבות עומק מושקעות יהפכו ליותר ויותר נדירות

ממה אתה מסיק את זה?

בכלל אני תוהה על הסטטוס הנפשי המיוחד של אוהדי מכבי סל (שגם כותבים פחות ופחות בפורום). מצד אחד במשך שנים טיפחו את הרגשת הנבדלות והעליונות שניתקה אותם רגשית מהליגה (יש חזרה הפלייאוף ואז גם חלקם מרגישים צורך להתנצל על זה שהם מעוניינים). מהצד השני מה שנשאר לך כאשר אתה כל כך עליון ומתנשא זו עונת מלפפונים ארוכה במיוחד לנוכח זה שאתה קבוצה בינונית מטה במונחי יורוליג. בקיצור, מה שנשאר להם זה כתבות הגיפים של האוזמן ות'רדים על מבול הזרים התורן של אותה שנה. איפה הימים שהם היו לפחות מתלוננים על הטרויקה?

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 13, 2021 1:35 pm 
מנהל פורום

החתול יובב כתב:
uriel17 כתב:
אהוד

ממה אתה מסיק את זה?

בכלל אני תוהה על הסטטוס הנפשי המיוחד של אוהדי מכבי סל (שגם כותבים פחות ופחות בפורום). מצד אחד במשך שנים טיפחו את הרגשת הנבדלות והעליונות שניתקה אותם רגשית מהליגה (יש חזרה הפלייאוף ואז גם חלקם מרגישים צורך להתנצל על זה שהם מעוניינים). מהצד השני מה שנשאר לך כאשר אתה כל כך עליון ומתנשא זו עונת מלפפונים ארוכה במיוחד לנוכח זה שאתה קבוצה בינונית מטה במונחי יורוליג. בקיצור, מה שנשאר להם זה כתבות הגיפים של האוזמן ות'רדים על מבול הזרים התורן של אותה שנה. איפה הימים שהם היו לפחות מתלוננים על הטרויקה?

מזה שאני לא רואה כתבות כאלה יותר
שהאוזמן גימיק שחוק
שקד (וואלה) כהן (ערוץ הספורט) מסתפקים בדיווחים שוטפים, עם קצת תוספות
נשאר רק ויסברג שנורא אוהב למצוא התאמות מיספריות חצי מיסטיות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 13, 2021 2:01 pm 
Hall of Famer

RREEDDTT. כתב:
לא מבין איך שחקן בינוני מאוד כמו אנג'לו קאלוירו מחזיק 3 עונות במכבי

התהייה במקום, אבל בעונה שעברה, ואני בספק רב גם לגבי העונה - אין למכבי ת"א שחקן טוב יותר על העמדות שלו, בינוני ככל שיהיה.

מיטוגלו היה נהדר
אני כהרגלי מאוד אוהב קבוצות שפרט לשחקנים המקומיים בהם (טוב, בעיקר מלי, השנה דאטומה נדחק מאוד בהיררכיה) מחזיקות בעוד כמה אירופאיים מובילים (כמובן צ'אצ'ו בראש ובראשונה)
איך עם יאניס בקבוצה, מכבי לא מנחיתה את מיטוגלו ודומיו, אלא מביאה עוד ועוד אמריקאים המבוססים על יכולת אישית...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 13, 2021 2:12 pm 
Junior

uriel17 כתב:
החתול יובב כתב:
uriel17 כתב:
אהוד

ממה אתה מסיק את זה?

שהאוזמן גימיק שחוק

תוצאה ישירה לחוסר ההצלחה של מכבי ביורוליג. העניין הציבורי בכדורסל האירופי תמיד היה משני להצלחות של מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 13, 2021 5:23 pm 
Junior

uriel17 כתב:
החתול יובב כתב:
uriel17 כתב:
אהוד

ממה אתה מסיק את זה?

שהאוזמן גימיק שחוק

אני תוהה לגבי סדר היום של וייסברג לא פעם. הוא מוציא כתבה פעם בחודש. מה הוא עושה כל היום?

אותו דבר לגבי עמורבן וחקלאי.

עיתונות הספורט בארץ מצריכה ת'רד משלה. יש לי בטן מלאה. בעיקרון בשוטף יעקב מאיר עושה עבודה טובה (למרות שהוא פרווה מינוס מינוס בפרשנות ונוראי בפודקאסט).

לפחות חמישיות חזרה..

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 14, 2021 11:32 pm 
Sophomore

N.T.K כתב:
Avishai כתב:
ה"קאמבק" של מכבי ברבע האחרון זה הדבר הכי גרוע שיכל לקרות להם בערב הזה, יותר מההפסד הקליל.
אם מילאנו מתייחסת ל-15 דקות האחרונות בחצי רצינות זה הולך לשלושים.

זה לא נכון לדעתי
מכבי יוצאת במומנטום חיובי מהמשחק הזה
ובגלל ההפרשים הקטנים בין המשחקים , היא תבוא בהרגשה טובה למשחק הבא

זכור לי המון מקרים של משחק ראשון בפליאוף שהסתיים ב30 הפרש שלקראת הסוף ירד לכיוון ה15 ובמשחק השני (באותו אולם ) הקבוצה שהפסידה את המשחק הראשון מאזנת ל1-1
ונראה לי שזה יהיה דומה כאן
מכבי תבוא טוב בהרבה למשחק הבא

סעמק ראיתי את זה מגיע בקאמבק במילאנו
עכשיו נתקענו עם קבוצה שצוברת ביטחון
נקווה שיפסידו במשחק הבא כדי לרדת לקרקע כי הם עדיין לא משחקים כדורסל טוב במיוחד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 15, 2021 2:03 am 
מנהל פורום

החתול יובב כתב:
uriel17 כתב:
החתול יובב כתב:
uriel17 כתב:
אהוד

ממה אתה מסיק את זה?

שהאוזמן גימיק שחוק

אני תוהה לגבי סדר היום של וייסברג לא פעם. הוא מוציא כתבה פעם בחודש. מה הוא עושה כל היום?

אותו דבר לגבי עמורבן וחקלאי.

עיתונות הספורט בארץ מצריכה ת'רד משלה. יש לי בטן מלאה. בעיקרון בשוטף יעקב מאיר עושה עבודה טובה (למרות שהוא פרווה מינוס מינוס בפרשנות ונוראי בפודקאסט).

לפחות חמישיות חזרה..

אהרל'ה ויסברג היה פעם חבר בסלניוז, והיום כבר אין לו יוזר, ולכן פנה וביקש ממני להגיב דרך היוזר שלי, אז הנה תשובתו:

שלום לך החתול יובב,

קודם כל אני רוצה להודות לך, באמת. לפני שנים על גבי שנים, כשהפורום הזה היה בחיתוליו (ואתה סתם היית בחתוליך), נהניתי כל כך לגלוש בו ולהשתתף בדיונים סוערים שחלקם נותר רלוונטי עד היום. באיזשהו שלב התנתקתי, אבל בזכות חבר שסיפר לי על הדאגה הכנה שלך לביטחון התעסוקתי שלי, החלטתי לענות.

הרי אנחנו, העיתונאים שמעבירים ביקורת, צריכים לדעת גם להתמודד עם ביקורת שמופנית כלפינו. וזה בסדר. אתה מוזמן לעמוד הפייסבוק שלי (אבל תבוא בשמך האמיתי, בלי להתחבא ולהסתתר מאחורי שם של חתול), ונתווכח עד זוב מקלדת על שלל נושאים.

החלטתי להגיב, כי ההודעה שלך כל כך חצופה. והרי כמה קל לכתוב סתם שטויות על אנשים, מבלי שהם יהיו נוכחים כדי להגיב, ולדפדף הלאה.

אז בבקשה. בשבועיים האחרונים, סתם כדוגמה אקראית, התמזל מזלי להיות הראשון שמפרסם על מינויו המפתיע של שרון דרוקר למאמן נבחרת הנשים, הקדמתי את עמיתיי בכל אירופה בנוגע להגעה של אייזיאה קורדינייה לווירטוס בולוניה, בישרתי (ראשון, בכל זאת, תחרות) על החתמתו של ונגליס מנדזריס בהפועל אילת, כתבתי שישה טורים סביב הופעותיהן של הקבוצות הישראליות ביורוליג ובליגת האלופות, קיימתי ראיון בלעדי ומעמיק עם גיא פניני, פרסמתי כתבה שמביאה את תופעת ים מדר מנקודת מבט סרבית, ואפילו הבאתי את סיפורה של נבחרת החירשים שתתחיל היום את הופעותיה באליפות אירופה.

זה, כאמור, רק מהשבועיים האחרונים, לגמרי במקרה. ועכשיו קבל את הסקופ האמיתי: בשבתות אני לא עובד (עמך הסליחה), והשבוע הייתי בחופש במשך שלושה ימים.

אני לא בקטע של תעופה עצמית, ולא בא לספר איזה גדול ומוצלח אני. אני פשוט עובד קשה (וגם מת על העבודה שלי), אני מכבד את מקום העבודה, את מושאי הסיקור ובעיקר את הקוראים שלי - ומלבד המשפחה, אין דבר שאני אוהב בעולם יותר מאשר כדורסל.

אז כן, גם לי, כמו לאחרים, יש נפילות וטעויות, ויש תקופות יותר טובות ופחות טובות. וגם אני, כמו שאמרתי, נוהג מתוקף תפקידי למתוח ביקורת על אחרים - אבל לעולם לא אזלזל בהם או בעבודה שלהם.

ואולי תוכל, במטותא, אפילו ללמוד מהניסיון שלי משהו קטן לחיים: אני אשכרה בודק את הדברים שאני כותב, לפני שאני סתם מלכלך על אנשים.

ממליץ לך לבקר מדי פעם בוואלה! ספורט. נתראה בעוד חודש, בכתבה הבאה!
אהרל'ה

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 15, 2021 9:59 am 
Junior

אנחנו חיים בתקופה משונה...

אני דווקא די מחבב את ויסברג ובטח שלא אכפת לי מרמת פוריות הכתיבה שלו.

אבל אולי זה המקום להעיר שניב רסקין הוא תופעת טבע - משדר כדורסל כבר איזה 25 שנה ועדיין לא מתקרב להבין את הבסיס של הבסיס בכדורסל, שדניאל זילברשטיין משעשע אבל גם גל״צניק זחוח שעף על עצמו, שגיל ברק סתם טיפוס בלתי נסבל. מישהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 15, 2021 11:19 am 
Junior

או מיי גוד! מה הגיע אליי הרגע בפרטי:

נביא שלום,

כאן ניב רסקין. אני לא יודע על מה אתה מדבר, שלח דווקא אמר לי אתמול שממש השתפרתי בתקופה שהוא היה בפוליטיקה. אני כבר יודע לבד מתי יש פסק זמן טלוויזיה ואפילו מתחיל להבין את העניין הזה של הגנה אזורית (למרות שאני מודה שלגמרי לא ברור לי הקטע הזה של ״מראה אזורית שמתחלפת לאישית״. מראה למי? סתם להשוויץ? ואם זה כל כך פומבי למה שי סידי לא מכריז על זה בכל פעם שזה קורה, שגם הצופים בהיכל ישימו לב?).

אבל ברצינות רגע, אני לא מבין בכדורסל? אני? אני שטבעתי את המונח ״מסירת גור שלף״ והיחיד שמשתמש בו מאז בכל פעם שמישהו מוסר מסירה של יותר מארבעה מטר? אני שלימד את ההמונים להגיד בום בום בום כשמישהו קולע שלשה? ניב ווינר שוט רסקין? אני לא מבין כדורסל?

אז נכון - אני מכיר רק שחקני כדורסל ממכבי או כאלה ששיחקו מול מכבי יותר מ-10 פעמים. נכון - הסיכוי שאני אזהה בעצמי משהו כמו צעדים או פאול תוקף שואף לאפס, ובאופן כללי - ההכרות שלי עם חוקת הכדורסל זה יותר בקטע של שלום שלום כזה ולא כאילו זה משחק שאני מתפרנס ממנו עוד מלפני שהתחלתי להתגלח. ונכון - האופן שבו אני מתפעל או מתעלם ממהלכי כדורסל מזכירה בחוקיות שלה את תיאוריית הכאוס, ועדיין - אני? לא מבין כדורסל??!

אשמח מאוד אם תחזור בך פומבית.

נ.ב. אתה צודק לגמרי לגבי גיל ברק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 15, 2021 12:31 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ושכחת לציין - "אני, שחושב שקליעת שלשה עם הקרש זה צליפת כדורסל מדהימה??"

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 16, 2021 12:45 am 
Hall of Famer

לא יודע איך להגיב לווייסברג או יותר נכון כך - :shock:
מה יותר מופרך? שסלניוז עדיין מקום שאנשים קוראים, מחשיבים ומתעצבנים ממה שכתוב שם (כן ארז אדלשטיין, באיזה פייק ניק שלא תהיה, אני דיברתי אליך. צביקה, אל תיעלב, גם אתה)? שעיתונאי בכיר חושב שיוזר מקרי בפורום די זניח (בואו נהיה אמיתיים) פוגע בפרנסה שלו ובכבוד שלו? שאותו עיתונאי בכיר באמת בוחר לענות כך? מאז ימי הפוסט המרגש של עומרי כספי לא הרגשתי כל כך חשוב בלהיות חלק מהקהילה של סלניוז.
את האמת, מכל המקבץ המכובד שווייסברג הביא, דווקא מעניין אותי לקרוא את הכתבה על תופעת (לא ידעתי שיש תופעה, אני מכיר את תופעת דופלר) מדר.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 42 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 27 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה